Forum » Loža » NATO - we are on!
NATO - we are on!
MadMicka ::
kle je še zanimiv, k so Iračani kao streljal na ameriška letala pred kratkim, pol je pa Bush reku, da kršjo resolucijo in jih lahko napadejo, je pa Kofi reku, da to ne pomeni kršitve resolucije.
Tak način je edini pravilen. Če bi Bushu prepustili varnost sveta, bi kmalu imeli III. svetovno vojno.
Ko se bo in če se bo OZN odločil za napad na Irak, potem ok. Za svetovni mir mora skrbeti svetovna skupnost.
Enako v Slovenji. Za mir (in druge stvari) mora skrbet celotna naša skupnost (preko predstavniške demokracije seveda) in ne zgolj Janša
Tak način je edini pravilen. Če bi Bushu prepustili varnost sveta, bi kmalu imeli III. svetovno vojno.
Ko se bo in če se bo OZN odločil za napad na Irak, potem ok. Za svetovni mir mora skrbeti svetovna skupnost.
Enako v Slovenji. Za mir (in druge stvari) mora skrbet celotna naša skupnost (preko predstavniške demokracije seveda) in ne zgolj Janša
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMicka ()
City ::
Pujcek najprej mi povej, kaj je bil oziroma kaj je delal Osama pred sporom z ZDA, tako da bom vedel do kam seže tvoj pogled. Ko govoriš o naložbah mi razloži v kakšne naložbe bo Nato pri nas vlagal ali po tvojem naj bi. Glede prepoznavnosti in ugleda je bilo včeraj lepo rečeno, ko se je ravno o tem govorilo, da smo lahko srečni, da so turki vedno za nami, pa so sprejeti bili že ne vem kdaj. Pa na koncu vzemi še list papirja na eno stran napiši kaj pridobimo ob vstopu v EU in kaj v NATO in premisli, če je res to tako nujno potrebno.
In kdo je bil glaven pri sprejetju 1 resolucije in zakaj?
Pa DarkSite in Pucek dajta se še kdaj vprašat ZAKAJ.
In kdo je bil glaven pri sprejetju 1 resolucije in zakaj?
Pa DarkSite in Pucek dajta se še kdaj vprašat ZAKAJ.
DarkSite ::
City: Glavne so bile ZDA in VB. Francija in Rusija pa sta izborili še drugo resolucijo(da se pomenjo, če so iračani res kršili 1. resolucijo)
Zakaj ZDA: Ker so bile napadene 11/9 od teroristov. Od takrat naprej je njihova politika uničenje vseh teroristov, režimov, ki podpirajo teroriste in nevarnih režimov, ki proizvajajo k., b. in nuklearno orožje.
Bodi srečen da so šli pred OZN. To ti daje vedeti, da jim ni vseeno za druge in da želijo imeti zaveznike zdraven. Dobili jih bodo, ko bo iraq kršil resolucijo number 1.
Zakaj ZDA: Ker so bile napadene 11/9 od teroristov. Od takrat naprej je njihova politika uničenje vseh teroristov, režimov, ki podpirajo teroriste in nevarnih režimov, ki proizvajajo k., b. in nuklearno orožje.
Bodi srečen da so šli pred OZN. To ti daje vedeti, da jim ni vseeno za druge in da želijo imeti zaveznike zdraven. Dobili jih bodo, ko bo iraq kršil resolucijo number 1.
Pujcek ::
City slabo bere poste. Reku sem "glede ugleda slo po vstopu v nato sem mislil predvsem na tuje nalozbe (da mi nau kdo zdej zacel z nacionalnim interesom, pa da bomo vse prodal pa tko...), brez katerih nasa ljuba slovenija ne more (no lahko, ampak razlika je ocitna). Vidis, prav zaradi tega, ker cel svet se vedno misli, da smo ex SZ in nas tako tudi obravnavajo, ko 1/4 evropskih prebivalcev se vedno misli, da je pri nas vojna oziroma pred nasimi vrati, je nato vec kot resilna bilka. je garancija za tuj kapital. tako pac zal je. Seveda so druge poti, a so po moje daljse in drazje.
".
Nisem reku da bo nato ulagu.
kar se osame tice, tvoj pogled verjetno seze do konca oziroma do tam, kjer je osama mirovnik in duhovni vodja mirnih islamskih skupin, ki pa jih je amerika prisilila v teroristicne akcije. A mam prou?
kar se tice prve resolucije, jest ne vem zakaj (oziroma ti tko mislis), pa me rasvetli in povej zakaj.
lp
".
Nisem reku da bo nato ulagu.
kar se osame tice, tvoj pogled verjetno seze do konca oziroma do tam, kjer je osama mirovnik in duhovni vodja mirnih islamskih skupin, ki pa jih je amerika prisilila v teroristicne akcije. A mam prou?
kar se tice prve resolucije, jest ne vem zakaj (oziroma ti tko mislis), pa me rasvetli in povej zakaj.
lp
Pepe ::
MM
Cena ni pomembna samo tistim, ki ne rabijo cvenkov preštevat. Med te mi ne spadamo.
Dark
Ko naštevaš transporterje itd.. Se ti ne zdi, da pozabljaš na Rusijo. Glej malo DC. Ampak njihovo je seveda "neuporabno". Pa ja. Mi je pa jasno, da v NATO-u ne moremo me ruske opreme, pa naj bo boljša, slabša ali enako dobra.
Najboljše. Pa menda ne misliš, da bodo nam prodali najboljše?!?
Najboljše ostaja vedno doma. Pa še dnarja nimamo za najboljše, se ti ne zdi?
LP
Cena ni pomembna samo tistim, ki ne rabijo cvenkov preštevat. Med te mi ne spadamo.
Dark
Ko naštevaš transporterje itd.. Se ti ne zdi, da pozabljaš na Rusijo. Glej malo DC. Ampak njihovo je seveda "neuporabno". Pa ja. Mi je pa jasno, da v NATO-u ne moremo me ruske opreme, pa naj bo boljša, slabša ali enako dobra.
Najboljše. Pa menda ne misliš, da bodo nam prodali najboljše?!?
Najboljše ostaja vedno doma. Pa še dnarja nimamo za najboljše, se ti ne zdi?
LP
Thomas ::
Varuh človekovih pravic, Matjaž Hanžek pa spet zlorablja svoj položaj, da daje izjave, za katere ga NE plačujemo.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Nevem ali sem spregledal ali pa se stvari še nismo dotaknili.
Kaj pa, da pride do spopada med dvema članicama NATO-a.
Med nami in bilo katero sosedo, ki je ali pa še bo članica N..
Se je kdo vprašal?
Dejstvo pa je, da nam je mama Slo. lepo zakuhala. Borijo se za sprejem, pa niti ne vedo ali bomo za. Predstavljajte si madež, če referendum spodleti, pa ne propagiram članstva.
LP
Kaj pa, da pride do spopada med dvema članicama NATO-a.
Med nami in bilo katero sosedo, ki je ali pa še bo članica N..
Se je kdo vprašal?
Dejstvo pa je, da nam je mama Slo. lepo zakuhala. Borijo se za sprejem, pa niti ne vedo ali bomo za. Predstavljajte si madež, če referendum spodleti, pa ne propagiram članstva.
LP
DavidJ ::
Ob spopadu dveh članic NATO naj ne bi posredoval. Križemrok pa tudi ne bi sedeli. Sledile bi sankcije.
Grki pa Turki bi se pobili za Ciper, če ne bi bili v NATU in jih ne bi tam vodili za roke.
Grki pa Turki bi se pobili za Ciper, če ne bi bili v NATU in jih ne bi tam vodili za roke.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Pepe,
Ker sta Turčija in Grčija v NATO, se še nista stepli.
Jest domnevam, da jih v Washingtonu zmerjajo kot norce, kadar jih prime se pretepat.
Tako kot je rekel DarkSite. Premoč čez Atlantik je fantastična in je vsak dan večja.
Kdor govori o EU kot alternativi - bluzi. Predvsem s tega stališča, da jutri bo Atlantik spet širši. Amerika bo relativno še močnejša.
Ker sta Turčija in Grčija v NATO, se še nista stepli.
Jest domnevam, da jih v Washingtonu zmerjajo kot norce, kadar jih prime se pretepat.
Tako kot je rekel DarkSite. Premoč čez Atlantik je fantastična in je vsak dan večja.
Kdor govori o EU kot alternativi - bluzi. Predvsem s tega stališča, da jutri bo Atlantik spet širši. Amerika bo relativno še močnejša.
> Nikol ne bo Amerika v takšni meri socialna in demokratična, kot je EU.
Se bojim, da bo to čisto brez pomena. Namreč kaj si evropski levičarski intelektualci mislijo o ameriški demokraciji in sistemu sploh.
Ko Evropa odpre usta - bo najbrž zazehala, je reku Miterand.
Se bojim, da bo to čisto brez pomena. Namreč kaj si evropski levičarski intelektualci mislijo o ameriški demokraciji in sistemu sploh.
Ko Evropa odpre usta - bo najbrž zazehala, je reku Miterand.
No, ko govorim o Ameriki, imam v mislih ZDA. Medtem ko je Kanada nekaj drugega. Pred kratkim je tiskovna predstavnica kanadskega predsedika v neformalnem razgovoru izjavila, da je Bush tepec. To prišlo v javnost, vendar zgodilo se ni nič. Resnica pač boli .
Ja to je velika tolažba ja, da naj bi bil Bush tepec. Ampak kaj pa če ni?
Predpostavljal sicer sem na primeru Cipra, vrjetno ga je zato kolega nižje omenil.
Ampak resnici na ljubo tam miru ni. Niti pod razno ne trdim, da če bili članici Varšavskega pakta do tega ne bi prišlo.
Zdi se mi pomembno, da vzamemo na znanje, da nevarnost ne grozi zgolj "od zunaj". Je pa res, da je v vseh takšnih ali drugačnih zvezah podobno.
-Jest domnevam, da jih v Washingtonu zmerjajo kot norce, kadar jih prime se pretepat.
Tvoja domneva, pa mi služi, za podkrepitev moje trditve, da ja NATO premišlena strategija. Npr. Romunija. Je dokaj blizu, se pravi, ostajajo v regiji in tako lažje pritiskajo na npr. Grčijo. V primeru, da je to potrebno. Zato se mi takšne igre enostavno ne dopadejo. Nič proti Romunom, ampak če so oz. bodo oni realno zreli za NATO, kam sodimo potem mi?
-Amerika bo relativno še močnejša.
Pa je to resnično dobro? Mislim celostno. Jaz ne bi rad, da nas "pojedo". Po mojem premoč enega bolj malo služi. Je pa res, da če sta dva, je pa lahko še toliko slabše. Zakaj tako pišem? Menim, da Amiji niso sposobni vodit sveta za dobro vseh, je pa res, da je vprašanje kdo ga lahko?
LP
P.S. Kaj meniš kakšen bi bil odziv če referendum pade.
Ampak resnici na ljubo tam miru ni. Niti pod razno ne trdim, da če bili članici Varšavskega pakta do tega ne bi prišlo.
Zdi se mi pomembno, da vzamemo na znanje, da nevarnost ne grozi zgolj "od zunaj". Je pa res, da je v vseh takšnih ali drugačnih zvezah podobno.
-Jest domnevam, da jih v Washingtonu zmerjajo kot norce, kadar jih prime se pretepat.
Tvoja domneva, pa mi služi, za podkrepitev moje trditve, da ja NATO premišlena strategija. Npr. Romunija. Je dokaj blizu, se pravi, ostajajo v regiji in tako lažje pritiskajo na npr. Grčijo. V primeru, da je to potrebno. Zato se mi takšne igre enostavno ne dopadejo. Nič proti Romunom, ampak če so oz. bodo oni realno zreli za NATO, kam sodimo potem mi?
-Amerika bo relativno še močnejša.
Pa je to resnično dobro? Mislim celostno. Jaz ne bi rad, da nas "pojedo". Po mojem premoč enega bolj malo služi. Je pa res, da če sta dva, je pa lahko še toliko slabše. Zakaj tako pišem? Menim, da Amiji niso sposobni vodit sveta za dobro vseh, je pa res, da je vprašanje kdo ga lahko?
LP
P.S. Kaj meniš kakšen bi bil odziv če referendum pade.
Nobena tolažba ni, da je (če je) Bush tepec. Ravno nasprotno.
Če je tepec npr. na čelu Iraka, je to grožnja tamkaj živečemu prebivalstvu, če pa je tepec na čelu najmočnejše države na svetu, je to najhujša grožnja svetovnemu miru.
Razumete?
Če je tepec npr. na čelu Iraka, je to grožnja tamkaj živečemu prebivalstvu, če pa je tepec na čelu najmočnejše države na svetu, je to najhujša grožnja svetovnemu miru.
Razumete?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMicka ()
Pepe,
> Pa je to resnično dobro?
Kakorkoli - to je dejansko stanje.
> Jaz ne bi rad, da nas "pojedo".
Dve možnosti imamo. Se stopiti (z njimi) v globalno družbo, ali pa ostati ponosen in neodvisen kot Belorusija ali Nigerija.
> Po mojem premoč enega bolj malo služi.
Mir. Pax Americana, namesto vojn za prevlado.
Vsa človeška zgodovina so vojne za prevlado manjših sil. Razen 150 let Pax Romane, pred 2000 leti.
>Je pa res, da če sta dva, je pa lahko še toliko slabše.
Tako je.
> Zakaj tako pišem?
Se ti že mora zdet toliko pomembno, da dol napišeš.
> Menim, da Amiji niso sposobni vodit sveta za dobro vseh,
Tvoj odgovor:
> je pa res, da je vprašanje kdo ga lahko?
> P.S. Kaj meniš kakšen bi bil odziv če referendum pade.
Referendum ne bo padel.
> Pa je to resnično dobro?
Kakorkoli - to je dejansko stanje.
> Jaz ne bi rad, da nas "pojedo".
Dve možnosti imamo. Se stopiti (z njimi) v globalno družbo, ali pa ostati ponosen in neodvisen kot Belorusija ali Nigerija.
> Po mojem premoč enega bolj malo služi.
Mir. Pax Americana, namesto vojn za prevlado.
Vsa človeška zgodovina so vojne za prevlado manjših sil. Razen 150 let Pax Romane, pred 2000 leti.
>Je pa res, da če sta dva, je pa lahko še toliko slabše.
Tako je.
> Zakaj tako pišem?
Se ti že mora zdet toliko pomembno, da dol napišeš.
> Menim, da Amiji niso sposobni vodit sveta za dobro vseh,
Tvoj odgovor:
> je pa res, da je vprašanje kdo ga lahko?
> P.S. Kaj meniš kakšen bi bil odziv če referendum pade.
Referendum ne bo padel.
Mici,
Bush sploh ni tepec, tako ga samo prikazujejo t.i. "liberali".
Še ta udarec!
Še ta udarec!
DavidJ ::
Jst upam, da ne bo. Če pa pade in se včlanimo pa ...
Bomo čez 2 mesca pozabli. Tko kot je navada opravičevati incidente LDSu.
Bo imela LDS na čelu z Drnovškom lepši rezultat na prihodnjih volitvah.
Bomo čez 2 mesca pozabli. Tko kot je navada opravičevati incidente LDSu.
Bo imela LDS na čelu z Drnovškom lepši rezultat na prihodnjih volitvah.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
iration ::
"Niti pod razno ne trdim, da če bili članici Varšavskega pakta do tega ne bi prišlo."
OK, Varšavskega pakta ni več (na vašo žalost?), bi pa to takrat, ko je bil, takole rešili: 1. po Drnovškovo: ustanovili bi koncentracijsko taborišče (v bistvu 2, enega za Grke, enega za Turke), razglasili "resnico" in not zmetali vse drugače misleče. 2. po Titovo: izolirali celoten otok ter vse, ki se ne strinjajo z "resnico" razglasili za "notranje sovražnike" in jim nato dajali kos kruha in šalco vode vsake par dni. 3. po Stalinovo: vse prebivalce otoka izgnali na "delo" v Sibirijo, otok pa zasadili s koruzo.
...
OK, Varšavskega pakta ni več (na vašo žalost?), bi pa to takrat, ko je bil, takole rešili: 1. po Drnovškovo: ustanovili bi koncentracijsko taborišče (v bistvu 2, enega za Grke, enega za Turke), razglasili "resnico" in not zmetali vse drugače misleče. 2. po Titovo: izolirali celoten otok ter vse, ki se ne strinjajo z "resnico" razglasili za "notranje sovražnike" in jim nato dajali kos kruha in šalco vode vsake par dni. 3. po Stalinovo: vse prebivalce otoka izgnali na "delo" v Sibirijo, otok pa zasadili s koruzo.
...
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
madonch ::
Thomas,
Ta je ena boljših zadnje čase. Kaj hočeš reči, da delajo montaže njegovih nastopov in briljantnih izjav?
Mislim, da ni treba biti ravno vrhunski psiholog, da prepoznaš tepca.
Pa, da ne bo pomote, ne simpatiziram s sadamom, še majn pa z binladnom, z bushem pa tudi ne. Vsi so brez veze pobili preveč ljudi in so za mene navadni izmečki.
Eden najhujših bušizmov mi je še vedno: "Ali si z nami ali pa si s sovražnikom" al nekaj v tem stilu. Mene bi najbrž v ZDA obtožili terorizma, ker ne ploskam takim cvetkam.
Ta je ena boljših zadnje čase. Kaj hočeš reči, da delajo montaže njegovih nastopov in briljantnih izjav?
Mislim, da ni treba biti ravno vrhunski psiholog, da prepoznaš tepca.
Pa, da ne bo pomote, ne simpatiziram s sadamom, še majn pa z binladnom, z bushem pa tudi ne. Vsi so brez veze pobili preveč ljudi in so za mene navadni izmečki.
Eden najhujših bušizmov mi je še vedno: "Ali si z nami ali pa si s sovražnikom" al nekaj v tem stilu. Mene bi najbrž v ZDA obtožili terorizma, ker ne ploskam takim cvetkam.
> Mislim, da ni treba biti ravno vrhunski psiholog, da prepoznaš tepca.
Mogoče je pa treba biti politično nekoliko manj zaslepljen, da spoznaš, da Bush pa ni tepec.
Just consider. Njegov EQ je definitivno vrhunski. IQ je pa tudi nadpovprečen - ne si delat iluzij, da ni. Dober material za predsednika, je tale George.
Mogoče je pa treba biti politično nekoliko manj zaslepljen, da spoznaš, da Bush pa ni tepec.
Just consider. Njegov EQ je definitivno vrhunski. IQ je pa tudi nadpovprečen - ne si delat iluzij, da ni. Dober material za predsednika, je tale George.
poweroff ::
Se strinjam!
Bush sploh ni tepec, pač pa vse dela premišljeno.
Bush je psihopat.
Za psihopate je značilno, da nimajo nikakršnih moralnih zadržkov za dosego svojih ciljev. Laganje, ubijanje,... vse je dovoljneo. Zanimivo je pa tudi to, da te grde stvari nikakor ne prizadanejo njihove samopodobe. Oni se še vedno vidijo lepe, prijazne,... vse kar počnejo pa je opravičljivo.
Bush sploh ni tepec, pač pa vse dela premišljeno.
Bush je psihopat.
Za psihopate je značilno, da nimajo nikakršnih moralnih zadržkov za dosego svojih ciljev. Laganje, ubijanje,... vse je dovoljneo. Zanimivo je pa tudi to, da te grde stvari nikakor ne prizadanejo njihove samopodobe. Oni se še vedno vidijo lepe, prijazne,... vse kar počnejo pa je opravičljivo.
V bushev IQ upravičeno dvomim, da je prav visok, ampak vseeno, tudi če je. Še vedno se lahko vsak dan prepričamo, da dosti ljudi željnih zabave čaka na TV dnevnik v upanju, da se bo pojavil kak bushev nastop, ali posnetek iz kakega njegovega srečanja v tujini.
Einstein je imel izredno visok IQ, pa bi najbrž kot predsednik ZDA izpadel tepec. ( bi pa bil vsaj bolj miroljuben).
Se strinjam, da je psihopat. Njegovi svetovalci se mi skoraj smilijo.
Einstein je imel izredno visok IQ, pa bi najbrž kot predsednik ZDA izpadel tepec. ( bi pa bil vsaj bolj miroljuben).
Se strinjam, da je psihopat. Njegovi svetovalci se mi skoraj smilijo.
borinho ::
"Mogoče je pa treba biti politično nekoliko manj zaslepljen, da spoznaš, da Bush pa ni tepec."
ta prav je to rekel ja
ta prav je to rekel ja
Jest bi rad konkretno vedel, KAJ je tisto, kar dela Busha psihopata.
V kolikor ne bo znal noben od vas, ki to trdite, povedati kaj oprijemljivega, bom smatral, da ste se odločili dajati ocene kar tako, brez argumentov. Psihopatsko, skoraj.
V kolikor ne bo znal noben od vas, ki to trdite, povedati kaj oprijemljivega, bom smatral, da ste se odločili dajati ocene kar tako, brez argumentov. Psihopatsko, skoraj.
poweroff ::
Psihopata ga dela to, da nima nobenih moralnih zadržkov in da se ne drži nobenih pravil.
Mislim na mednarodno sprejeta pravila in človekove pravice.
Guantanamo - ljudi so zaprli kot živali, brez obtožb, brez pravic. Zadnjič so nekoga izpustili z obrazložitvijo,d a so ugotovili, da je nedolžen. Brez besed, brez opravičila.
Bush tudi uporablja retoriko vojne za to, da omejuje človekove pravice v ZDA. Mislim predvsem na pravico do zasebnosti (nadzor na javnih mestih, preventivni Carnivore, nadzor prometnih komunikacijskih podatkov brez odločbe sodišča za 48 ur,...), pa tudi razne pravice v zvezi s sodnimi in kazenskimi postopki.
Hkrati vojno Bush uporablja kot instrument ohranjanja ekonomije pri življenju...
Cilj vsega tega je dobiti popolno oblast.
Ker si torej Bush prizadeva za popolno oblast, brez da bi se držal demokratičnih pravil (da se razumemo: krši jih postopoma in ne popolnoma odkrito, ker hoče dajati demokratični videz), je torej očitno da nekih visokih moralnih standardov nima.
Ker pa hkrati trdi da jih ima, torej laže. Očitno pa je, da sam sebi verjame.
Logični sklep: Bush je bister psihopat. Podobno, kot je bil Hitler, samo da je bil Hitler bistveno bolj potenciran. Vzorec je pa pri obeh podoben, le da je pri Bushu manj izrazit.
Mislim na mednarodno sprejeta pravila in človekove pravice.
Guantanamo - ljudi so zaprli kot živali, brez obtožb, brez pravic. Zadnjič so nekoga izpustili z obrazložitvijo,d a so ugotovili, da je nedolžen. Brez besed, brez opravičila.
Bush tudi uporablja retoriko vojne za to, da omejuje človekove pravice v ZDA. Mislim predvsem na pravico do zasebnosti (nadzor na javnih mestih, preventivni Carnivore, nadzor prometnih komunikacijskih podatkov brez odločbe sodišča za 48 ur,...), pa tudi razne pravice v zvezi s sodnimi in kazenskimi postopki.
Hkrati vojno Bush uporablja kot instrument ohranjanja ekonomije pri življenju...
Cilj vsega tega je dobiti popolno oblast.
Ker si torej Bush prizadeva za popolno oblast, brez da bi se držal demokratičnih pravil (da se razumemo: krši jih postopoma in ne popolnoma odkrito, ker hoče dajati demokratični videz), je torej očitno da nekih visokih moralnih standardov nima.
Ker pa hkrati trdi da jih ima, torej laže. Očitno pa je, da sam sebi verjame.
Logični sklep: Bush je bister psihopat. Podobno, kot je bil Hitler, samo da je bil Hitler bistveno bolj potenciran. Vzorec je pa pri obeh podoben, le da je pri Bushu manj izrazit.
Samo dve trditvi, ki mi najprej prideta na pamet:
Za nafto je pripravljen ubijat.
Za dobrobit vojaške industrije je pripravljen začeti vojno.
Ob vsem tem bo sam sebi še vedno všeč in stvar bo prikazal kot neizogibno in popolnoma opravičljivo.
Cilj opravičuje sredstva - to je psihopatsko, vendar bi tebi Thomas to bolj težko razložil, ker je bilo iz nekaterih debat že razvidno, da te to niti ne moti toliko.
Za nafto je pripravljen ubijat.
Za dobrobit vojaške industrije je pripravljen začeti vojno.
Ob vsem tem bo sam sebi še vedno všeč in stvar bo prikazal kot neizogibno in popolnoma opravičljivo.
Cilj opravičuje sredstva - to je psihopatsko, vendar bi tebi Thomas to bolj težko razložil, ker je bilo iz nekaterih debat že razvidno, da te to niti ne moti toliko.
Matthai, madonch
Švoh tole.
Po vajinih definicijah in naziranjih, bi vsak ameriški predsednik zadnjih 100 let prišel pod vajini definiciji psihopatstva.
A mogoče pa hočeta ravno to povedat, da so "ameriški predsedniki vsi psihopati"?
Švoh tole.
Po vajinih definicijah in naziranjih, bi vsak ameriški predsednik zadnjih 100 let prišel pod vajini definiciji psihopatstva.
A mogoče pa hočeta ravno to povedat, da so "ameriški predsedniki vsi psihopati"?
para-site ::
Psihopatstvo pustimo raje pri miru. Recimo temu raje preračunljiva surovost ali surova preračunljivost.
Kar se tiče dejstva, da je Bush popolen idiot bi pa lahko debatirali. Thomas je prvi (in kar jih jaz poznam edini) človek, ki trdi, da je Bush nadpovprečno inteligenten.
Torej, če si edini, ki to trdiš, obstajajo dve možnosti:
1. Da smo mi vsi (razen tebe in Busha) pod nivojem vajine intelektualne sposobnosti dojemanja družbenih pojavov, zato vaju ne razumemo.
2. Da ima velikanska večina prav, da je Bush cepec prve kategorije, Thomas pa je plačan od naše ali USA vlade.
Kar se tiče dejstva, da je Bush popolen idiot bi pa lahko debatirali. Thomas je prvi (in kar jih jaz poznam edini) človek, ki trdi, da je Bush nadpovprečno inteligenten.
Torej, če si edini, ki to trdiš, obstajajo dve možnosti:
1. Da smo mi vsi (razen tebe in Busha) pod nivojem vajine intelektualne sposobnosti dojemanja družbenih pojavov, zato vaju ne razumemo.
2. Da ima velikanska večina prav, da je Bush cepec prve kategorije, Thomas pa je plačan od naše ali USA vlade.
Je pa še tretja, bolj realna možnost:
Bush je stigmatiziran s strani "liberalov".
Podobno, kot je bil Clinton s strani desničarjev.
"Kupovati stigmo", ki jo nekomu prilepijo politični nasprotniki, je precej kratkovidno. Ali pa zelo politično, kakor pač vzameš.
Bush je stigmatiziran s strani "liberalov".
Podobno, kot je bil Clinton s strani desničarjev.
"Kupovati stigmo", ki jo nekomu prilepijo politični nasprotniki, je precej kratkovidno. Ali pa zelo politično, kakor pač vzameš.
Thomas, te definicije psihopatstva niso najine.
Če meniš, da zadnjih 100 predsednikov ustreza tem definicijam, je lepo da to poveš.
Če meniš, da zadnjih 100 predsednikov ustreza tem definicijam, je lepo da to poveš.
Hehe, ali so okrog mene sami levičarji in sem tudi jaz eden njih, ali si ti ostal brez enega samega posta podpore s strani drugih forumašev "desničarjev", ki si ne upajo trditi, da je Bush inteligenten. Sam si, žal. Politika pa pomeni širok konsenz med ljudmi, sicer si čudak.
Levo ali desno je stvar preteklosti.
To, da je Bush popolen idiot, je stvar sedanjosti.
Da ena sila ne more večno zasedati prestola najmočnejše na svetu, pa je prihodnost, ki nas spet na zgodovinskih dejstvih uči preteklost.
Levo ali desno je stvar preteklosti.
To, da je Bush popolen idiot, je stvar sedanjosti.
Da ena sila ne more večno zasedati prestola najmočnejše na svetu, pa je prihodnost, ki nas spet na zgodovinskih dejstvih uči preteklost.
madonch,
> Če meniš, da zadnjih 100 predsednikov ustreza tem definicijam, je lepo da to poveš.
> Za nafto je pripravljen ubijat.
Kateri ameriški predsednik ni zagotavljal (tudi s silo) prostih trgovskih poti? Za Ameriko, Zahod in tudi za Japonsko, Avstralijo, pa še koga?
> zadnjih 100 predsednikov
Hehe ... malo čez 40 jih je blo. A vidiš, kako pojma nimaš?
> Za dobrobit vojaške industrije je pripravljen začeti vojno.
Kako pa ti to veš? Od kod ti ta info?
> Ob vsem tem bo sam sebi še vedno všeč
Hudo! Všeč si je, po tvojem.
> stvar bo prikazal kot neizogibno in popolnoma opravičljivo.
A ti pa ne bi prikazal nečesa kot neizogibnega in opravičjivega, če bi mislil da je tako?
Švoh tvoja argumentacija - a že vidiš to zdej?
> Če meniš, da zadnjih 100 predsednikov ustreza tem definicijam, je lepo da to poveš.
> Za nafto je pripravljen ubijat.
Kateri ameriški predsednik ni zagotavljal (tudi s silo) prostih trgovskih poti? Za Ameriko, Zahod in tudi za Japonsko, Avstralijo, pa še koga?
> zadnjih 100 predsednikov
Hehe ... malo čez 40 jih je blo. A vidiš, kako pojma nimaš?
> Za dobrobit vojaške industrije je pripravljen začeti vojno.
Kako pa ti to veš? Od kod ti ta info?
> Ob vsem tem bo sam sebi še vedno všeč
Hudo! Všeč si je, po tvojem.
> stvar bo prikazal kot neizogibno in popolnoma opravičljivo.
A ti pa ne bi prikazal nečesa kot neizogibnega in opravičjivega, če bi mislil da je tako?
Švoh tvoja argumentacija - a že vidiš to zdej?
para-site,
Na vmesnih volitvah je Bush dobil veliko podporo - nadpolovično, za svojo stranko. Pa s tem tudi zase.
Sej vem, da misliš da "Ameri so itak tepci".
Samo to je šovinizem in rasizem.
Če Perci reagira ob Odieju, ne vem zakaj ne še ob tebi.
Na vmesnih volitvah je Bush dobil veliko podporo - nadpolovično, za svojo stranko. Pa s tem tudi zase.
Sej vem, da misliš da "Ameri so itak tepci".
Samo to je šovinizem in rasizem.
Če Perci reagira ob Odieju, ne vem zakaj ne še ob tebi.
Ja, itak, predsednik zda lahko postane clovek z nizkim ig in sploh in oh neumen. Jest trdim, da ima Bush vecji IQ in vec ve o svetovni politi, geografiji,... od para-site -a, madonch -a in Matthai-a.
lp
ps. A kdo ve kaksne oslarije je clinton pocel??? verjetn ne, ker mladina o tem ni pisala.
lp
ps. A kdo ve kaksne oslarije je clinton pocel??? verjetn ne, ker mladina o tem ni pisala.
Precej verjetno, ja.
Govorjenje kakšen tepec da je Bush, prej kaže na inteligenco tistega, ki to govori.
Mogoče ne toliko na inteligenco, ampak ene posebne sorte naivnost.
Govorjenje kakšen tepec da je Bush, prej kaže na inteligenco tistega, ki to govori.
Mogoče ne toliko na inteligenco, ampak ene posebne sorte naivnost.
Thomas,
>Hehe ... malo čez 40 jih je blo. A vidiš, kako pojma nimaš?
Loviš me na lapsuse. (dobro veš, da se je nanašalo na zadnjih 100 let, ki si jih prej omenil)
Očitno ti je moja napaka prišla prav in ti ni bilo treba brezupno iskati pametnih odgovorov.
>Kako pa ti to veš? Od kod ti ta info?
Ne vem. Tudi ne vem od kod mi info da je 45+32 = 77. Pač znam računat.
> Kateri ameriški predsednik ni zagotavljal (tudi s silo) prostih trgovskih poti? Za Ameriko, Zahod in tudi za Japonsko, Avstralijo, pa še koga?
Zakaj mene to sprašuješ? To ti najbolje veš kot poznavalec. Najbrž vsi. In to po tvoje opravičuje nemoralna psihopatska dejanja.
>Švoh tvoja argumentacija - a že vidiš to zdej?
Ne. Ne haluciniram. Tvoje dlakocepstvo, ki ga imenuješ argumentacija pa je res odraz nečesa "švoh".
>Hehe ... malo čez 40 jih je blo. A vidiš, kako pojma nimaš?
Loviš me na lapsuse. (dobro veš, da se je nanašalo na zadnjih 100 let, ki si jih prej omenil)
Očitno ti je moja napaka prišla prav in ti ni bilo treba brezupno iskati pametnih odgovorov.
>Kako pa ti to veš? Od kod ti ta info?
Ne vem. Tudi ne vem od kod mi info da je 45+32 = 77. Pač znam računat.
> Kateri ameriški predsednik ni zagotavljal (tudi s silo) prostih trgovskih poti? Za Ameriko, Zahod in tudi za Japonsko, Avstralijo, pa še koga?
Zakaj mene to sprašuješ? To ti najbolje veš kot poznavalec. Najbrž vsi. In to po tvoje opravičuje nemoralna psihopatska dejanja.
>Švoh tvoja argumentacija - a že vidiš to zdej?
Ne. Ne haluciniram. Tvoje dlakocepstvo, ki ga imenuješ argumentacija pa je res odraz nečesa "švoh".
> Loviš me na lapsuse
Jasno. In zakaj te ne bi - še na "bušizme" lovil?
Jasno. In zakaj te ne bi - še na "bušizme" lovil?
Dejstvo je, da je Bush oz. so njegova ravnanja naletela na negativne odzive s strani dela svetovne politične elite in ne samo s strani "navadnih prebivalcev".
Bush ravna v mednarodni politiki kot medved v trgovini s porcelanom.
Danes ne moreš več vkorakati na svetovni oder in nenehno mahati z orožjem. To politična elita dobro ve. Je pa res, da takšen nastop dobro dene samozavesti Američanom.
So bili kdaj taki problemi s Clintonom? Ali pa morebiti z Bushevim očetom.Takrat so bile stvari bolj jasne. Pa se je tudi zgodil napad na Irak. Seveda so bili glasovi proti, saj so vedno, vendar pa ne v taki meri kot so sedaj glasovi proti Bushu. In to je znak, da nekaj ne štima.
Če tega Pujcek in Thomas ne vidita, potem sta slepa kvečjemu vidva.
Pa še to Pujcek, glede razgledanosti Busha. Znano je, da je to njegova šibka točka in na predvolilnih soočenjih je celo izjavil, da ni splošna razlgedanost nujna za predsednika. Če k temu še dodamo, da se je v Braziliji spraševal, kako to, da imajo tudi tam črnce (za to slednje skoraj ne morem verjeti, da je res) in so ob tem vsi onemeli, potem je slika bolj jasna. Verjamem pa, da je Bush bolj razgledan od tebe Pujcek.
Je pa Bush zagotovo zadosti trmast, da izpelje, kar mu rečejo, oz. kar hoče, obenem pa ima zelo debelo kožo in to so tiste odlike, ki so potrebne človeku in kliki, ki ga je spravila na oblast, za uveljavljanje svojih in njenih interesov.
Bush ravna v mednarodni politiki kot medved v trgovini s porcelanom.
Danes ne moreš več vkorakati na svetovni oder in nenehno mahati z orožjem. To politična elita dobro ve. Je pa res, da takšen nastop dobro dene samozavesti Američanom.
So bili kdaj taki problemi s Clintonom? Ali pa morebiti z Bushevim očetom.Takrat so bile stvari bolj jasne. Pa se je tudi zgodil napad na Irak. Seveda so bili glasovi proti, saj so vedno, vendar pa ne v taki meri kot so sedaj glasovi proti Bushu. In to je znak, da nekaj ne štima.
Če tega Pujcek in Thomas ne vidita, potem sta slepa kvečjemu vidva.
Pa še to Pujcek, glede razgledanosti Busha. Znano je, da je to njegova šibka točka in na predvolilnih soočenjih je celo izjavil, da ni splošna razlgedanost nujna za predsednika. Če k temu še dodamo, da se je v Braziliji spraševal, kako to, da imajo tudi tam črnce (za to slednje skoraj ne morem verjeti, da je res) in so ob tem vsi onemeli, potem je slika bolj jasna. Verjamem pa, da je Bush bolj razgledan od tebe Pujcek.
Je pa Bush zagotovo zadosti trmast, da izpelje, kar mu rečejo, oz. kar hoče, obenem pa ima zelo debelo kožo in to so tiste odlike, ki so potrebne človeku in kliki, ki ga je spravila na oblast, za uveljavljanje svojih in njenih interesov.
> So bili kdaj taki problemi s Clintonom?
Ko je bombardiral Bagdad, sedež iraške obveščevalne službe ali pa farmacevtsko tovarno v Sudanu, kjer je imela delnice Alkajda ... so levičarski evropski intelektualci tudi delali precej hrupa.
Ampak majo slab spomin.
Ko je bombardiral Bagdad, sedež iraške obveščevalne službe ali pa farmacevtsko tovarno v Sudanu, kjer je imela delnice Alkajda ... so levičarski evropski intelektualci tudi delali precej hrupa.
Ampak majo slab spomin.
Thomas:
>Na vmesnih volitvah je Bush dobil veliko podporo - nadpolovično, za svojo stranko. Pa s tem tudi zase.
Seveda, v USA. Dokler bodo imeli televizije tipa CNN ta procent ne bo padel. Sicer pa je itak vseeno, ali voliš demokrate ali republikance, zunanja politika Amerike je šolski primer kontinuitete. Steady as a rock.
>Sej vem, da misliš da "Ameri so itak tepci".
Tega nisem rekel. Dejstvo pa je, da tisti američan, ki ne zna delati prav nič drugega, gre v vojsko. Take nule od ljudi, nesposobneže in primitivce pa bodo pošiljali v baze NATO tudi k nam. To je kruta realnost, s takimi ljudmi bomo imeli opravka, ne pa s šolanimi strokovnjaki, tisti ostanejo onkraj luže.
>Samo to je šovinizem in rasizem.
Spet nič od tega. Rasizma pa majo Američani pri sebi itak vrh glave.
>Če Perci reagira ob Odieju, ne vem zakaj ne še ob tebi.
Hehe, a nabiraš podporo.
>Govorjenje kakšen tepec da je Bush, prej kaže na inteligenco tistega, ki to govori.
No sej to je tvoj nivo izražanja, kadar z besedami ne dosežeš svojega, poizkusiš z žaljivkami. Mi je pa všeč, da sem te sprovociral.
Pujcek:
Tebi pa v bistvu sploh nima smisla odgovarjat. Zgleda, da premalo poznaš stvari, o katerih pametuješ.
Bush in geografija.....no good. Primer smo doživeli na svoji koži.
Bush in ekonomija... devalvacija in deflacija...posledice na borzi.
Še bi lahko našteval, naj bo dovolj zaenkrat.
>Na vmesnih volitvah je Bush dobil veliko podporo - nadpolovično, za svojo stranko. Pa s tem tudi zase.
Seveda, v USA. Dokler bodo imeli televizije tipa CNN ta procent ne bo padel. Sicer pa je itak vseeno, ali voliš demokrate ali republikance, zunanja politika Amerike je šolski primer kontinuitete. Steady as a rock.
>Sej vem, da misliš da "Ameri so itak tepci".
Tega nisem rekel. Dejstvo pa je, da tisti američan, ki ne zna delati prav nič drugega, gre v vojsko. Take nule od ljudi, nesposobneže in primitivce pa bodo pošiljali v baze NATO tudi k nam. To je kruta realnost, s takimi ljudmi bomo imeli opravka, ne pa s šolanimi strokovnjaki, tisti ostanejo onkraj luže.
>Samo to je šovinizem in rasizem.
Spet nič od tega. Rasizma pa majo Američani pri sebi itak vrh glave.
>Če Perci reagira ob Odieju, ne vem zakaj ne še ob tebi.
Hehe, a nabiraš podporo.
>Govorjenje kakšen tepec da je Bush, prej kaže na inteligenco tistega, ki to govori.
No sej to je tvoj nivo izražanja, kadar z besedami ne dosežeš svojega, poizkusiš z žaljivkami. Mi je pa všeč, da sem te sprovociral.
Pujcek:
Tebi pa v bistvu sploh nima smisla odgovarjat. Zgleda, da premalo poznaš stvari, o katerih pametuješ.
Bush in geografija.....no good. Primer smo doživeli na svoji koži.
Bush in ekonomija... devalvacija in deflacija...posledice na borzi.
Še bi lahko našteval, naj bo dovolj zaenkrat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: para-site ()
MadMicka, bush v drzavi, v kateri je bil izvoljen in kateri predsednik je uziva veliko podporo. zakaj, se na tem mestu ne bi spuscal, a dejstvo je (zame), da je za svoje ljudstvo ocitno dovolj dober. kot sem pa ze nekaj podobnega povedal, ce hoces, da ima nekdo vec, mora imeti nekdo manj. Isti ljudje, ki vpijete kako ne v nato, ker bomo samo placevali in ne bomo imeli zaradi svoje majhnosti oziroma nadvlade zda nobene besede, zdaj obtozujete predsednika drzave, ki ima besedo povsod. A ni to nekaj takega, kar bi si zelel vsak drzavljan od svojega predsednika?
Kar se pa tice mahanja z orozjem, pejt enkrat v petek zvecer, ob ene 11h pred mcdonalda pa tam poprosi sirokohlacne supergarje naj za bozjo voljo ne nadlegujejo mlajsih (predvsem osnovnosolcev) in preprican sem, da se bos lahko z njimi argumentirano in sprosceno pogovoril? Get it?
Sej nihce ne trdi, da je Bush vseved in da vedno govori modre stvari, a zaradi tega nekoga oznaciti za norca se mi zdi smesno...
pa saj je vseeno. sicer me pa vse to mal spominja na stajerce (mal velik dobrih prjatlov od tam). vedno vsi vpijejo kot je lublana bed, ker ves dnar pobere, pa visje place so tle,... ampak vsi pa komi cakajo da pridejo sem. to leti predvsem na tiste, ki niso v to prisiljeni (studij).
pa led dan.
Kar se pa tice mahanja z orozjem, pejt enkrat v petek zvecer, ob ene 11h pred mcdonalda pa tam poprosi sirokohlacne supergarje naj za bozjo voljo ne nadlegujejo mlajsih (predvsem osnovnosolcev) in preprican sem, da se bos lahko z njimi argumentirano in sprosceno pogovoril? Get it?
Sej nihce ne trdi, da je Bush vseved in da vedno govori modre stvari, a zaradi tega nekoga oznaciti za norca se mi zdi smesno...
pa saj je vseeno. sicer me pa vse to mal spominja na stajerce (mal velik dobrih prjatlov od tam). vedno vsi vpijejo kot je lublana bed, ker ves dnar pobere, pa visje place so tle,... ampak vsi pa komi cakajo da pridejo sem. to leti predvsem na tiste, ki niso v to prisiljeni (studij).
pa led dan.
>> Govorjenje kakšen tepec da je Bush, prej kaže na inteligenco tistega, ki to govori.
> No sej to je tvoj nivo izražanja, kadar z besedami ne dosežeš svojega, poizkusiš z žaljivkami.
Zdej zmerjate Busha, ker ste se vzgledovali po meni?
Ko z besedami ne dosežete nič?
LOL!
No ja, nivo protinatovske koalicije je precej nizek. Ne mislim samo obnašanja, mislim predvsem na to, da res nimate nobenega solidnega argumenta. Preganjate nekakšne privide. To je vse.
Bi bilo pa vseeno bolje, če bi bila antinatovska stran nekoliko manj nevedna. Bolj zdravo.
> No sej to je tvoj nivo izražanja, kadar z besedami ne dosežeš svojega, poizkusiš z žaljivkami.
Zdej zmerjate Busha, ker ste se vzgledovali po meni?
Ko z besedami ne dosežete nič?
LOL!
No ja, nivo protinatovske koalicije je precej nizek. Ne mislim samo obnašanja, mislim predvsem na to, da res nimate nobenega solidnega argumenta. Preganjate nekakšne privide. To je vse.
Bi bilo pa vseeno bolje, če bi bila antinatovska stran nekoliko manj nevedna. Bolj zdravo.
Jest vem, da so tudi na tem forumu ljudje, ki ga najbrž nimajo 100.
Pa kaj? Se človeka sme zaradi tega zasmehovati? Klicati za idiota?
Mislim pa, ponavljam, da Bushev IQ nikakor ni majhen. Nikakor.
Pa kaj? Se človeka sme zaradi tega zasmehovati? Klicati za idiota?
Mislim pa, ponavljam, da Bushev IQ nikakor ni majhen. Nikakor.
Pujči
-vedno vsi vpijejo kot je lublana bed, ker ves dnar pobere, pa visje place so tle,... ampak vsi pa komi cakajo da pridejo sem.
Aja? Ne rečem da nihče tega ne reče, včasih tudi sam. Ampak meni se jebe za LJ, jaz sem srečen tukaj kjer sem. Da bi VSI "komi" čakali? Zanimivo, živim na štajerskem, pa o tem nič ne vem. Si slišal za rek s trebuhom za kruhom, zgleda da ne.
LP
P.S. Mene osebno Ljubljančani nič ne motijo, ampak s Klemnom Klemnom bi se pa rad enkrat "pogovoril".
-vedno vsi vpijejo kot je lublana bed, ker ves dnar pobere, pa visje place so tle,... ampak vsi pa komi cakajo da pridejo sem.
Aja? Ne rečem da nihče tega ne reče, včasih tudi sam. Ampak meni se jebe za LJ, jaz sem srečen tukaj kjer sem. Da bi VSI "komi" čakali? Zanimivo, živim na štajerskem, pa o tem nič ne vem. Si slišal za rek s trebuhom za kruhom, zgleda da ne.
LP
P.S. Mene osebno Ljubljančani nič ne motijo, ampak s Klemnom Klemnom bi se pa rad enkrat "pogovoril".
>Zdej zmerjate Busha, ker ste se vzgledovali po meni?
>Ko z besedami ne dosežete nič?
>LOL!
>No ja, nivo protinatovske koalicije je precej nizek. Ne mislim samo obnašanja, mislim predvsem na to, da res nimate nobenega solidnega argumenta. Preganjate nekakšne privide. To je vse.
>Bi bilo pa vseeno bolje, če bi bila antinatovska stran nekoliko manj nevedna. Bolj zdravo.
V vsem tem, kar si zapisal, ni niti enega argumenta niti nič takega, kar bi od daleč spominjalo na kakšno konkretno dejstvo ali trditev. Mirne duše lahko rečem, da blodiš.
>Jest vem, da so tudi na tem forumu ljudje, ki ga najbrž nimajo 100.
Seveda so to vsi tisti, ki so proti NATU Če bi videl rezultate, bi bil verjetno razočaran(sklepam po napisanih postih).
Čaki, kaj si ti tu posredno le priznal, da ima Bush iq pod 100.
>Pa kaj? Se človeka sme zaradi tega zasmehovati? Klicati za idiota?
Če se z njegovimi dejanji in izjavami milo rečeno ne strinjam in ima človek toliko nižji iq kot jaz, se lahko malce poigram z njegovim že tako nizkim ugledom. Celo on pravi, da ne obstaja vmesna stopnja, ali si z nami ali proti nam.
Z njimi na tak način ne bi bil, prav tako ne bi bil z al kaido, ampak mi očitno drugega ne preostane. Kar še ne pomeni, da sem z al kaido, razjasni samo to, kakšne možnosti nam Amerika daje oz. vsiljuje.
>Ko z besedami ne dosežete nič?
>LOL!
>No ja, nivo protinatovske koalicije je precej nizek. Ne mislim samo obnašanja, mislim predvsem na to, da res nimate nobenega solidnega argumenta. Preganjate nekakšne privide. To je vse.
>Bi bilo pa vseeno bolje, če bi bila antinatovska stran nekoliko manj nevedna. Bolj zdravo.
V vsem tem, kar si zapisal, ni niti enega argumenta niti nič takega, kar bi od daleč spominjalo na kakšno konkretno dejstvo ali trditev. Mirne duše lahko rečem, da blodiš.
>Jest vem, da so tudi na tem forumu ljudje, ki ga najbrž nimajo 100.
Seveda so to vsi tisti, ki so proti NATU Če bi videl rezultate, bi bil verjetno razočaran(sklepam po napisanih postih).
Čaki, kaj si ti tu posredno le priznal, da ima Bush iq pod 100.
>Pa kaj? Se človeka sme zaradi tega zasmehovati? Klicati za idiota?
Če se z njegovimi dejanji in izjavami milo rečeno ne strinjam in ima človek toliko nižji iq kot jaz, se lahko malce poigram z njegovim že tako nizkim ugledom. Celo on pravi, da ne obstaja vmesna stopnja, ali si z nami ali proti nam.
Z njimi na tak način ne bi bil, prav tako ne bi bil z al kaido, ampak mi očitno drugega ne preostane. Kar še ne pomeni, da sem z al kaido, razjasni samo to, kakšne možnosti nam Amerika daje oz. vsiljuje.
para-site, lej kako si lepo povedu : "zunanja politika Amerike je šolski primer kontinuitete". A bushi je pa pizda, a ne? haha
s. para-site, ti se parazita ne bi sprovociru... pomoje.
Pepe, stajerc, , men ste stajerci took kul. res, k tok smesn govorite ... ne, resno, sej sem reku, da ponavad je treba sem zaradi sole al pa sluzbe, ampak velik (sem tut to reku da od stajercev, ki jih poznam) jih pa sem pride zarad drugih stvari (oz. bi sem radi prisli). Aja, pa se neki, pa zakaj ljudje po nekem casu pozabjo od kje so??? Se opravicujem ce sem koga po nesreci uzalil, ni bil moj namen. Pardon se enkrat...
aja, s klemnom se pa po moje ne bi mogla poment, se nebi nc razumela.
para-site: pa ti si ziv dokaz, da srednje poti ni. "Seveda so to vsi tisti, ki so proti NATU Če bi videl rezultate, bi bil verjetno razočaran(sklepam po napisanih postih)." sej je en smajli not, ampak al je clovek s tabo al pa debil. Pa ti si zihr bushi 2...
pa da ne bi slucajno odgovarju. to so samo moje blodnje. nima smisla.
s. para-site, ti se parazita ne bi sprovociru... pomoje.
Pepe, stajerc, , men ste stajerci took kul. res, k tok smesn govorite ... ne, resno, sej sem reku, da ponavad je treba sem zaradi sole al pa sluzbe, ampak velik (sem tut to reku da od stajercev, ki jih poznam) jih pa sem pride zarad drugih stvari (oz. bi sem radi prisli). Aja, pa se neki, pa zakaj ljudje po nekem casu pozabjo od kje so??? Se opravicujem ce sem koga po nesreci uzalil, ni bil moj namen. Pardon se enkrat...
aja, s klemnom se pa po moje ne bi mogla poment, se nebi nc razumela.
para-site: pa ti si ziv dokaz, da srednje poti ni. "Seveda so to vsi tisti, ki so proti NATU Če bi videl rezultate, bi bil verjetno razočaran(sklepam po napisanih postih)." sej je en smajli not, ampak al je clovek s tabo al pa debil. Pa ti si zihr bushi 2...
pa da ne bi slucajno odgovarju. to so samo moje blodnje. nima smisla.
para-site,
> Mirne duše lahko rečem, da blodiš.
Jest da blodim?
Neusmiljeno obračunavam z vami - če še nisi opazil. Močno izgubljate tole debato. Pa nekateri niti tega ne vidite - vidim.
> Mirne duše lahko rečem, da blodiš.
Jest da blodim?
Neusmiljeno obračunavam z vami - če še nisi opazil. Močno izgubljate tole debato. Pa nekateri niti tega ne vidite - vidim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podpirate vstop Slovenije v EU in NATO? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 23146 (18619) | Vlady |
» | Slovenski NATO lažnivci (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 24270 (18205) | OwcA |
» | Ameriški terorizem (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 17541 (14549) | undefined |
» | NATO pro et contra (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 16081 (12035) | rh^ |
» | NATO-pro,contra (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8642 (7183) | freserovski |