»

Informacije

  • Informacije, katerih objavo na strani Slo-Tech odobri upravljavec te strani, so izključno informativne narave. Slo-Tech ne prevzema nobene odgovornosti, da so te informacije popolne, vsebinsko pravilne in ažurne.
  • Informacije, katerih objave na strani Slo-Tech ne odobri upravljavec te strani, se presojajo izključno v povezavi s Pravili te strani. Slo-Tech ne prevzema nobene odgovornosti, da so te informacije popolne, vsebinsko pravilne in ažurne.

Storitve

  • Storitve, ki jih ponuja Slo-Tech so takšne kot so (tale quale). Slo-Tech pod nobenim pogojem ne prevzema nobene odgovornosti, da bodo ponujene storitve delovale varno, neprekinjeno, brez napak in brez izgube podatkov.

Poškodbe

  • Slo-Tech ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnekoli poškodbe uporabnikove opreme, s katero dostopa do te strani. Slo-Tech ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnekoli izgube uporabnikovih podatkov na njegovi opremi, ki bi nastale zaradi dostopa do strani Slo-Tech. Slo-Tech ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z objavljenimi povezavami do tujih storitev in strani.