» »

Formula 1 2009

Formula 1 2009

««
19 / 26
»»

Icematxyz ::

A Valentino Rossi če 3 leta ne bi tekmoval ne bi več znal voziti motocikla? Nebi več znal zmagovati?

Res da je Michael Schumacher star 40 let. Samo te trditve kot da ima preveč špeha in za to ni konkurenčen pa so tudi malo mimo.

Ronaldo recimo ima malo preveč špeha pa še vedno igra nogomet. Ampak se bi vsaj strinjal da ima malo preveč špeha. Michaela Schumacherja kaj kaže sedaj po TV pa jaz ravno kaj dosti špeha ne vidim. Če že potem pravi da ima težave z vratom. To pa da se je odločil shujšati nekaj kilogramov pa je pač za to ker ve kako se stvarem streže. In da je to lahko plus. Nimam pa niti malo občutka da ima on kakšne pretirane težave z špehom če sploh.

Saj zdaj bo par tekem zmagal. Pa bo mu za to "špeh zrastel". Ne pa za to ker poje preveč piškotov in mastne hrane in nezdravo živi.

Karaya 52 ::

Koliko žolča za prazen nič. Zakaj se npr. Brawnovi fani obremenjujejo z MS? Sonic pa kot da je Kimijev manager... Na koncu boš napisal da je MS metal železje v Masso.

ripmork ::

Nove govorice, ki bi se znale uresničit:
Kubica kot zamenjava za Piqueta

Poleg tega da bi se vrnil k koreninam svojega dirkanja v f1, ima pri Renaultu bolj ziher prihodnost, počasi se začenja razvoj dirkalnikov za naslednje leto (špekuliram, najbrž so nekatera moštva že v rauzvoju lep čas), tako da bi bil kar pravšnji čas za preskok.

Michael je, kot je sam zapisal na svoji strani, že izgubil 3 kilograme. Sedaj pa počiva, da vidi kakšen "muskelfiber" ga čaka v prihodnjih dneh po treningu f1 dirkalnika. Bolečine po poškodbi v vratu dvomim da bi ga ustavile pri pripravah, morda mu gre ta problem celo na roke - ima odprta vrata, da med pripravami dodobra oceni in premisli vrnitev v dirkalnik. Je pa tak dirkaški frik, da ga niti slučajno to ne bo ustavilo:)

"I have to say that today I feel muscles I was not even aware anymore they exist. But then it was clear that you cannot test for a day after such a lot of time without feeling anything, and I am curious to see what will happen in the coming days."

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ripmork ()

BlackHole ::

Sonic pa kot da je Kimijev manager... Na koncu boš napisal da je MS metal železje v Masso.

Je res. Massa bi lahko še 5 sezon zbiral po več točk kot Kimmi, pa bi Sonic za vsako točko poiskal logičen razlog, ki je bil posledica nekih paranormalnih pojavov, ki se sicer ne bi zgodili.
LP Marko

borchi ::

enivej, jaz nekak na vodi čutim, da schumacherja ne bo v valenciji...

kar pomeni, če se sonic kaj spozna, da bo v valenciji v ferrariju alonso. schumacher ali alonso, men je vseeno, oboje ultra zanimivo...

ko tako razmišljam, zanimivo bi bilo, da bi imeli 4 dirke, vsak konec vikenda, potem pa 4 tedne 'silly season' kjer bi se dirkači selili med moštvi. i tako 4 puta... :D
l'jga

Super Sonic ::

Šumi bo vozil, pa če mu vrat stran pade. Bi bilo pa zanimivo, da bi zadnji moment odpovedal, hehe...

"Sonic pa kot da je Kimijev manager... Na koncu boš napisal da je MS metal železje v Masso."

Ja no, tko pač je. Sicer pa jebi ga, vsakoletni dopust na račun njegovih bližnjih frendov pač naredi svoje, ane.

"Massa bi lahko še 5 sezon zbiral po več točk kot Kimmi, pa bi Sonic za vsako točko poiskal logičen razlog, ki je bil posledica nekih paranormalnih pojavov, ki se sicer ne bi zgodili."

He,he, Massa je edinokrat zbral več točk kot Kimi lani in pa letos, do neke polovice sezone, kar smo že obdelali. Nekateri imate občutek, da je Massa fantastičen dirkač, no, pa ni. Če dejstvo, da je lani zbral več zmag kot v celotnih svoji F1 karieri prej, pove komu kaj? V F1 je od leta 2002 in do lanske sezone ni naredil praktično nič, s tem, da je bil sedel v Ferrariju. S Kimijem sta se srečala tudi pri Sauberju, pa vam naj on pove kako je bilo.

Massa je blazno napredoval od kar se je Šumi upokojil, kar ni naključje. Kar me v bistvu veseli, ampak ko poslušam kaj se dogaja zadaj, mi gre na bruhanje. Pa vseeno bi si Massa lani vseeno zaslužil naslov, pravzaprav ga je zelo nesrečno izgubil, kjub temu, da je prišel v pozicijo za naslov tako, da je nategnu Kimija.

Njegov način vožnje je postal res poseben v zadnjih letih (leto nazaj), saj zadane povprečno šele vsak 3 ali 4 apex, kar je neverjetno, da lahko pelje take čase. A skrivnost časa je v njegovem brake balancu, ki ga upravlja verjetno najbolje v F1.

Če bi se pa res slučajno zgodilo, da bi Massa bil hitrejši 5 sezon, pa ni dvoma, da bi res bil hitrejši kot Kimi. Ampak to se ne more zgoditi. :D Je pa res, da vsi, ki so feni Šumija, zelo neradi poslušajo stvari na to temo.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

borchi ::

> S Kimijem sta se srečala tudi pri Sauberju, pa vam naj on pove kako je bilo.

v kateri sezoni sta oba vozila za sauber?
l'jga

Super Sonic ::

Sodeč po tem nikoli. Moj bad!

Massa je zamenjal Kimija, sta pa testirala z istim dirkalnikom takrat ko so Masso sprejel, je bil Kimi hitrejši, kar je logično. Peter Sauber je bil sicer zelo navdušen nad Kimijem, ki je takrat dobil super licenco kot najmlajši voznik v F1 in kot voznik z zelo malo dirkami. Takrat je bila o tem prava polemika vsenaokoli.

No, roko na srce, Peter je imel rad tudi Masso, za katerega je mislil, da je naslednjik Senne.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Atos ::

Ja, testirala sta samo nekaj malega skupaj.
No, roko na srce, Peter je imel rad tudi Masso, za katerega je mislil, da je naslednjik Senne.

Si je očitno po enem letu premislil, saj ga ni hotel vpisati kot dirkača za sezono 2003. Takrat je bil testni dirkač Ferrarija.

Super Sonic ::

"Si je očitno po enem letu premislil, saj ga ni hotel vpisati kot dirkača za sezono 2003. Takrat je bil testni dirkač Ferrarija."

Ja tudi to drži. Massa je šel v šolo k matični tovarni.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Daedalus ::

A Valentino Rossi če 3 leta ne bi tekmoval ne bi več znal voziti motocikla? Nebi več znal zmagovati?


Ma ni to fora. Fora je v tem, da so tile športi na res visoki ravni tekmovalnosti. Kjer se zna poznati že, če kak mesec vmes malo dremaš in ne treniraš. Tako da ne pričakovat, da bo Šumi skočil v avto in prehitev vse za sekundo na krog. Bo že veliko, če ne bo dosti počasnejši od Kimija.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

ABX ::

Prost si je vzel eno leto počitka, se vrnil in zmagal svetovno.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

borchi ::

> Prost si je vzel eno leto počitka, se vrnil in zmagal svetovno.

ja, profesor niti testiral ni pred sezono. 1 uro pred dirko v SA je pogledal, če imajo formule leto kasneje še vedno 4 gume in en volan, se vsedel in zmagal...
l'jga

ABX ::

Ah sigurno je imel boljše pogoje.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

borchi ::

my point exactly!

če schumacher prehiti kimija, bo to izjemno! čeprav nekateri mislijo, da bo najmanj zmagal...

vsaj za krog, seveda.

enkrat je baje BMW n. piqueta sr. prepričeval, da bi vozi za njih eno dirko neke športne serije na starem nuerburgringu. na koncu se je vdal, ampak je zahteval, da mu pripravijo 3 trening avtomobile in 1 TEDEN časa na progi. človek, ki je bil poosebljenje prenapihnjenega ega in ki je mislil, da je daleč najbolj talentitan, je vedel, da mora tri avte zvozit do konca, da ne bo sramote na dirki...
l'jga

Super Sonic ::

Šumi je ravnokar sporočil, da ne bo dirkal. Časi v simulatorju so bili dokaj slabi, ob tem da je imel po gokard testu ogromno težav s hrbtom. Poškodba vratenc, model je skrival resnost poškodbe.

Hehehe, pa da vidmo šta ima... :D

Tovornjaki Renaulta stojijo v Valenciji...
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Tilen ::

Kje so ti časi Sonic?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Vice ::

Super Sonic ti bi bil dober za pisanje kakšnih tračev ker napišeš mogoče 5% tistega kar je res. :D

No v tem primeru je teh 5% to kar je napovedoval

ripmork ::

Škoda, da ga ne bo. Me pa novica ni ravno šokirala, je ves čas viselo v zraku.

@SSonic, imaš kak dober link? Vse kar najdem je z zvezi z vratom, nikjer o slabih časih v simulatorju etc...

Vprašanje, kdo bo sedaj vskočil. Marc Gene pomoje odpade, Renault bo kot kaže smel odpeljati dirko, tako da Alonso tudi potemtakem ne pride v poštev... Eddie Irvine?8-) Okej, resno gledano, bi morda preko vez priložnosti dobil Kubica - z BMW-jem se itak razhaja in se nahaja v aktivnem iskanju novega delovnega mesta, bomo videli.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ripmork ()

borchi ::

> Šumi je ravnokar sporočil, da ne bo dirkal. Časi v simulatorju so bili dokaj slabi, ob tem da je imel po gokard testu ogromno težav s hrbtom. Poškodba vratenc, model je skrival resnost poškodbe.

pesek v oči!!!

scumacher BO dirkal, pa tudi, če ima zlomljen vrat!

(vem iz ZANESLJIVIH in NEZMOTLJIVIH virov!)
l'jga

Super Sonic ::

"Vprašanje, kdo bo sedaj vskočil. Marc Gene pomoje odpade, Renault bo kot kaže smel odpeljati dirko, tako da Alonso tudi potemtakem ne pride v poštev... Eddie Irvine?8-) Okej, resno gledano, bi morda preko vez priložnosti dobil Kubica - z BMW-jem se itak razhaja in se nahaja v aktivnem iskanju novega delovnega mesta, bomo videli."

Zaenkrat je potrjen Badoer. Bomo vidl. Vsekakor ne bo Alonsa, ker, kot že rečeno, Renault bo odpeljal dirko.

"Super Sonic ti bi bil dober za pisanje kakšnih tračev ker napišeš mogoče 5% tistega kar je res. :D"

He, he, tko je. To je F1. Jaz se ne mislim za nič opravičevati. Recimo konkretno za Šumijev nastop je še Webber kategorično zanikal vse skupaj, no, potem pa se je Šumi le odločil, da vskoči. Čeprav je vedel, da bo zelo tesno, ker padec z motorjem je bil zelo hud. Potem je dal v tisk stvari, pa jih je moral preklicati, ker se je odločil da ne bo dirkal. Pa je njegov manager. TKo je.

Časov al kej podobnga ni, je samo veza pri Ferrariju. Ki pravi, kar pravi.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Vice ::

Časov al kej podobnga ni, je samo veza pri Ferrariju. Ki pravi, kar pravi.

Huda veza, da ni mogoče nanjo vplival kakšen šum včerajšne nevihte.:))

Drugače pa je bilo rečeno v začetku, da bo dirkal v kolikor bo poškodba prenesla vse te napore BP. Je pa res, da potem mediji napihnejo in obrnejo besede do skrajnosti in pridejo ven stvari 90% popačene, ostalih 5% pa uniči še nevihta... >:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vice ()

borchi ::

> ...kot že rečeno, Renault bo odpeljal dirko

spet iz PREVERJENIH virov, ane? glede na to, da so pri ferrariju izbrali badoerja en teden preden bo znano ali bo renault sploh lahko dirkal v valenciji, dost pove o tem kako SIGURNO bi alonso bil v ferrariju, če ne bi schumacher sprejel povabila...
l'jga

Super Sonic ::

Borch, dej bit patetičen.

Kar te tiče Alonsa je tako, da prej so imeli mesec dni časa, da bi stvari poštimali, sedaj imajo časa pol manj. Pa še vedno Alonso lahko vstopi. Bil je resno pripravljen prestopiti v Ferrari. Stvari so resno zakomplicirale v zadnjih dneh, organizatorji v Valenciji pa so naredili ogromen pritisk na FIO zaradi Alonsa. Torej opozarjam, če FIA odkloni Renault bo Alonso prost dirkač.

Fora je bila tudi v tem, da je Šumi vedel in tajil svojo poškodbo.

Sicer se pa nekateri vedete tako, kot da vse kar je napisano iz moje strani, razglašate za sveto. A v bistvu se pizdite od prve besede naprej. In to je vse kar znate. Naprej pa ne bomo.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Good Guy ::

Fora je bila tudi v tem, da je Šumi vedel in tajil svojo poškodbo.


še ena butasta izpod tvoji rok...

že od začetka se je vedelo za njegovo poškodbo in da ga edino ta lahko stane nastopa. Očitno je prehudo in s tem ker je reku da ne bo furov, naredu pametno odločitev.
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

borchi ::

> Sicer se pa nekateri vedete tako, kot da vse kar je napisano iz moje strani, razglašate za sveto.

bogi.

(čeprav, če bi vedu kak so zadnjič ene druge vedeževalke podjebavali na tv...;))
l'jga

Super Sonic ::

rovtar - vedelo se je, nihče pa ni vedel, da je tako hudo. Medtem ko je sam imel zelo jasno sliko o tem. Čeprav dobro, želel je pač preveč od sebe in na vsak način zaščitit Felipeja.

borchi - vedeževalko je potrebno, predno se delaš iz nje norca, plačat.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

ripmork ::

Kot je že omenjeno, Badoer bo vskočil na mesto Masse. Italijan je veljal za enega najobetavnejših dirkačev, pa mu v karieri dirkača f1 ni uspelo osvojiti niti točke. Predvsem po krivdi nekonkurenčnih dirkalnikov in res veliki dozi smole.
http://www.f1rejects.com/drivers/badoer...

Takole izgleda, ko se dirkaču v švohnatem Minardiju nekako uspe prebiti na četrto mesto in ima po sedmih letih dirkanja realne šanse za osvojitev prvih točk v življenju... le da ga v zadnjih krogih na cedilu pusti menjalnik.

Domina ::

Zame pa ni razočaranje, sm prov vesela da ga ne bo treba gledat:)

Vice ::

Sonic ne vem kaj pri tebi ni jasno ,če človek sam pove kaj lahko vpliva na odločitev...
Ti gre v nos to da je poizkusil? Ali to da so zatajili tvoji skrivni viri pri "Ferariju"?

Super Sonic ::

Odmakni se od tega za kakšen meter in poglej celo stvar. Govori se, da je imel zlomljena vretenca in poškodovano ne vem kaj še vse ostalo. In da sploh še ni zaceljeno. Pa tako lepo je vozil konstantne čase v Mugelu. Ane.

Pri svojih 40-tih leze v dirkalnik, ki ga ne pozna, na progo ki jo ne pozna in to ves zlomljen. Človek, ki mu je celotno športno kariero stal ob strani, je bil nategnjen z njegove strani... Se prav; na VSO SILO v avto.

NI nič čudnega? Vse normalno? Aja, on je borec. Borec, ki je rekel, da se bo odmaknil boljšemu dirkaču. Felipeju Massi.

Ne vem zakaj to počne. Oziroma ja, vem. Ukradel je 14 dni testiran "nekomu". Nemogoči so. Vsaj ta stran Ferrarija.

Badoer/Gene saga je pa razkurla špance v k****. Toda Gene je, roko na srce, počasnejši, a bolj kostanten. Vsaj tako imam v spominu. No pa še Italjan ni. Sicer pa res nima veze, ker noben od njiju nima šans, da bi bil blizu Kimiju. Če bi bil, bi bilo to ogromno presenečenje, še več, šok. Biti blizu Kimiju pa bi pomenilo predvsem boj za točke. Se pravi bo nekdo igral turista. Fajn oz. lepo od njih.

Bojda bo Felipe zelo hitro nazaj. Če ne bodo odkrili, da ima še kaj počenega. Kje.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

borchi ::

> Ne vem zakaj to počne. Oziroma ja, vem. Ukradel je 14 dni testiran "nekomu".

orly?!

14 dni testiranj praviš? česa? špagetov v ferrarijevi menzi?
l'jga

Vice ::

Odmakni se od tega za kakšen meter in poglej celo stvar. Govori se, da je imel zlomljena vretenca in poškodovano ne vem kaj še vse ostalo. In da sploh še ni zaceljeno. Pa tako lepo je vozil konstantne čase v Mugelu. Ane.
Mogoče se govori še kje v kakšni zakotni vasi kjer ne velče niti radio signal.

Pri svojih 40-tih leze v dirkalnik, ki ga ne pozna, na progo ki jo ne pozna in to ves zlomljen. Človek, ki mu je celotno športno kariero stal ob strani, je bil nategnjen z njegove strani... Se prav; na VSO SILO v avto.
A je to prvič? Edini? Nategnjen... mogoče ti?

Ne vem zakaj to počne. Oziroma ja, vem. Ukradel je 14 dni testiran "nekomu". Nemogoči so. Vsaj ta stran Ferrarija.
Upam da ne pričakuješ da bi bilo za Luka full OK če bi sedel NAZAJ v star dirkalnik, jeah good point? :))
Ali misliš da je ta čas stal ob ograji in gledal Šumija?

Super Sonic ::

He, he,...

Imam pa res kaj bolj pametnega počet v življenju kot se pregovarjati z dvema debiloma na slo-techu, ki sta dala tej temi koliko...

...jah ne kaj dosti. Bi jaz rekel.

Namen samega pisanja je načeloma podati "drugi pogled" na določen del formule 1. Ampak seveda. Ko Bild izda nekaj kar ni res (oz. se izkaže za to da ne drži), to natisne in proda - boste tiho. Ko Sonic nekaj reče - je treba najedat do amena. In se delat norca.

Zadnji post v tej temi. Zaradi lesenih uporabnikov.

p.s.
Vsem, resnim, obilo sreče v tej temi.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Icematxyz ::

Škoda za F1. Michael Schumacher bi jo verjetno kar precej povzdignil iz te nizke ravni na katero je padlo to tekmovanje. Škoda morda tudi da ni prišlo do razkola med FIA in FOTA. Bi morda vsaj eno prvenstvo postalo spet zanimivo. Morda celo obe. Kdo ve.

ripmork ::

Škoda za F1. Michael Schumacher bi jo verjetno kar precej povzdignil iz te nizke ravni na katero je padlo to tekmovanje.


Če se ti zdi, da je šport padel na nizko raven, to ni zaradi odhoda Michaela - bolj zaradi tega, ker nekateri res nimate absolutno nobenega rešpekta do kateregakoli drugega dirkača kot le do Michaela. Škoda, ker bi v nasprotnem primeru imeli več veselja do tega športa.

Vidiš, jaz zelo rad gledam današnjo F1; Webber in Button se borita za prvenstvo, več kandidatov za zmage kot prejšnja leta, tudi dobre borbe na stezi vidimo, čeravno ni prehitevanj toliko, kot smo se jih nadejali. Slabo je le, da je bilo toliko incidentov in politike zadnje čase v f1, upam, da bo z podpisom Concorde-a ta kalvarija mimo.

Icematxyz ::

čeravno ni prehitevanj toliko, kot smo se jih nadejali. Slabo je le, da je bilo toliko incidentov in politike zadnje čase v f1


To pa še kaj drugega ja. Zato nizka raven.

bolj zaradi tega, ker nekateri res nimate absolutno nobenega rešpekta do kateregakoli drugega dirkača kot le do Michaela


Žal me ob televizorju to sezono ne drži katerikoli drug dirkač. Michael Schumacher bi pa me. Zato rešpekt ja. In to samo njemu.

Za Kubico in BMW sem hotel letos še navijati malo. Pa so tako zanič da je bil še to zadnji žebelj v krsto mojemu trudu da se prisilim sedeti pred tv in gledati F1.

Webber in Button se borita za prvenstvo


Brez zamere ampak to je premalo za moje pojme. F1 potrebuje več če želi biti najbolj elitni motošport na zemeljski obli.

BigWhale ::

Ferari bi rad tri avtomobile na pisti, se jim je dokoncno skegljalo? :>

http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n...

ripmork ::

Pa sej ta predlog treh dirkalnikov se kuha že nekaj časa... in v bistvu sploh ni slab.

IMO Bi bilo prvenstvo precej bolj zanimivo, ko bi gledali konkurenčno borbo treh Mclarnov, Ferrarijev in Red bull-ov, kot pa kup novih ekip, ki se bodo cijazila zadaj z nekaj krogi zaostanka. Pa še malo tradicije je zraven - pred F1 so v tekmovanju za velike nagrade imela moštva vsaka vsaj po tri dirkalnike:)

Music Man ::

Moj predlog bi bil ta, da je vsakemu moštvu dovoljeno uporabljati 3 dirkalnike, vendar se na dirko lahko kvalificirata le 2. Ker bodo zaradi prepovedi dolivanja goriva naslednje leto kvalifikacije malce drugačne (menda se ne bodo v Q3 kvalificirali z do roba napolnjenimi posodami), bi jaz predlagal naslednji sistem kvalifikacij (predpostavljam, da bomo imeli 13 ekip):

Q1: Tukaj se določi katera 2 dirkača iz moštva bosta lahko startala na dirki. Najhitrejša dva dirkača se uvrstita naprej, tretji izpade.
Q2: Enako kot sedaj, le da izpade recimo 16 najpočasnejših dirkačev (da jih za zadnji del ostane 10)
Q3: Boj za pole position je med najhitrejšimi 10 dirkači in sicer s praznimi posodami za gorivo.

Kvalifikacije bi bile tako dosti bolj zanimive, namreč sedaj v Q1 običajno ni nekih večjih presenečenj - izpadejo skoraj vedno ista moštva, medtem ko boljšim moštvom niti ni treba voziti na 100%, da se prebijejo v Q2. Po predlaganem sistemu pa bi bil lahko dirkač, ki stagnira, kaznovan s tem, da sploh ne sme nastopiti na dirki. Zato bi se vsak dirkač še kako potrudil, da ne bi bil najpočasnejši v moštvu.

Komentarji na to?

Alexius Heristalski ::

Moštva tvojega predloga ne bi podprla, ker bi tretji dirkalnik pomenil le brezvezne stroške, če z njim ne bi smeli nastopiti na dirki.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

njok ::

Ja, pa še moštva majo ponavadi favorita, ki se poteguje za naslov, tako da bi na njegov račun en od ostalih dveh vedno ostal nekvalificiran.

Music Man ::

Ja, na to z brezveznimi stroški pa nisem pomislil. Razmišljal sem le v smislu kaj bi bilo zanimivo za gledalce... :)

TESKAn ::

Hm, kar se goriva tiče, popravite me, če se motim - ampak ni bila to posledica pravil, da so morali začet tankat med postanki? Da so pred tem imeli vsi gorivo za celotno dirko že na štartu?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

TribesMan ::

Ja včasih (okoli leta 90) je imel dirkač gorivo za vso dirko na štartu... in potem je pač moral paziti kaj dela... lahko je gonil na začetku pa je moral pol šparat, ali obratno, ali pa je vozil en konstanten tempo...
Ni bilo ravno redko da se je kdo zakalkuliral...
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Daedalus ::

Jap, obstaja par primerov avtoštoparjev, ki so se na airboxu tekmeca pripeljali v cilj. Danes bi verjetno diskvalificirali oba, prepovedali nastop za n let in vrgli moštvo iz F1. Ah ja...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

bzp ::

Štoparji so bili bolj v zmagovalnem krogu, po cilju ... do cilja so včasih bolid tudi pririnili :)

SebaR ::

Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

ttommy ::

Upam,da Kimi še ne gre vozit raly,ampak ostane v formuli.Pa ni važno,če ne bo več v Ferrariju...
Gamer

ABX ::

Štoparji so bili bolj v zmagovalnem krogu, po cilju ... do cilja so včasih bolid tudi pririnili :)


Sej tudi letos je pestro, Button je napačno parkiral in lepo se sprehajal do podelitve.
Pa ne pozabit zadnje kvalifikacije, kjer Alonso je spraševal okoli kdo ima pole position. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()
««
19 / 26
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formula 1 2012 (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Na cesti
3664273413 (168881) ABX
»

Formula 1 2011 (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Na cesti
1146130946 (89695) Jst

Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Na cesti
1189177750 (140995) WarpedGone
»

Formula 1 2008 (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Na cesti
72254039 (33193) PrimozR
»

F1 2007 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
116778835 (51155) 'FireSTORM'

Več podobnih tem