Forum » Pomoč in nasveti » youtube, samodejni podnapis - izklop?
youtube, samodejni podnapis - izklop?
Jasnaaaa ::
vsakokrat ko odprem youtube se mi vedno odpre črno okno s podnapisi, in delujejo tudi ko imam youtube odprt, vendar se nahajam na drugi strani, v nastavitvah sem že poskusila izklopiti, neuspešno, prosim za pomoč??
cromusbattle ::
desno spodaj v youtubu imaš prižgano ikonco, piše cc (closed captions). to izklopi in ne bo več podnapisov
Jasnaaaa ::
nimam te ikonce (CC) spodaj desno, ziher ker sem šla gledat na "google slike" kako izgleda
gledala sem v mojih nastavitvah:
moje nastavitve-dostopnost-sluh: podnaslovi CC: vse je privzeto, nima pa nobene ikone za vklop/izklop
in nastavitve youtube:
nastavitve-predvajanje in delovanje-podnapisi-vedno prikaži podnapise ali samodejno ustvarjenje podnapise, ampak tudi če to tvoje izklopim , ne pomaga
gledala sem v mojih nastavitvah:
moje nastavitve-dostopnost-sluh: podnaslovi CC: vse je privzeto, nima pa nobene ikone za vklop/izklop
in nastavitve youtube:
nastavitve-predvajanje in delovanje-podnapisi-vedno prikaži podnapise ali samodejno ustvarjenje podnapise, ampak tudi če to tvoje izklopim , ne pomaga
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 111299 (1087) | PINki |
» | Xtreamer - media player (strani: 1 2 3 4 … 102 103 104 105 )Oddelek: Zvok in slika | 758937 (34629) | bbobst |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 214767 (58230) | scipascapa |
» | [Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 54261 (9086) | Spajky |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30900 (17407) | KontraCepec |