» »

Gledati filme na TVju

Gledati filme na TVju

Lucifix ::

Imam majček problem... ker bi mnogokrat radi gledali (cela familija) filme ki so na DVD-ju in na Divx-u, toda soba kjer je računalnik je premajhna. Računalnik že znam priklopt na TV, toda TV je v pritličju, računalnik pa zgoraj. Kabel? Niti ne!
Slišal pa sem že za povezavo brez kabla, toda kaj dosti o tej napravi ne vem. Ima kdo kaj več pojma oz izkušenj s takimi stvarmi? Ali tudi kakšen drug predlog? - DVD-ja (samostonjno enoto) si pa še ne mislim nabavit...

ATI ::

Si že kdaj slišu da se da računalnik odnest uz sobe?Enostavno ga odnes iz k tv pa bo.Glede tistga druzga ti pa ne morm svetovat.Pa še neki-kaj mislš s tem da bi filme ki so na DVD ju gledal na divx??Sj a boš ripu cd je al kaj da boš pol loh na TV gledu. to ne razumm čist kaj čš povedat.

Lucifix ::

Ne, ne mislim ripati DVD-je, če je kvaliteta teh 100x boljša. Sam ne ljubi se mi za vsak film, računalnik dvignt pa nost dol po štengah in še pol priklaplat na TV.
Sam zanimal me je če pozna kdo tisto napravco, katero sem videl v big bangu pred pol leta.

Alamar ::

Kupi si komplet za brezžično povezavo. Jaz imam že nekaj časa Trustovega in dela brez problemov na razdalji cca 7-8 metrov, čez tri precej debele stene. Slika je brezhibna, zvok se malenkost poslabša, če ga na TV preveč naviješ (šumenje).Pri normalni glasnosti deluje brez problemov. Načeloma bi zadeva morala delovati tudi čez nadstropje. Paziti moraš le, da v stanovanju nimaš kakšnih motečih naprav ala mikrovalka… Poskusi se v trgovini zmeniti, da ti dajo zadevco na probo, pa boš sam doma ugotovil, če stvar deluje!
Cena teh naprav je pa od 20.000 sit naprej, za ta denar pa že dobiš samostojne sobne DVD playerje (v Harvey Norman so imeli kar nekaj modelov znižanih na 20k sit), je pa res, da ne moreš s tem gledat DivXov, kar je pa verjetno glavni namen, :)) :))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
36863342 (15832) Buffy
»

[DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

2954396093 (52589) NejcSSD
»

[DivXviD] Yamada predvajalniki (strani: 1 2 3 490 91 92 93 )

4609544209 (55092) GaS
»

[divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 439 40 41 42 )

2059227709 (38215) fr33sat
»

[DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

38462177 (20591) Caniggia

Več podobnih tem