» »

[DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik

[DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik

Mesky ::

Philips DVDR 3575 H

Pozdravljeni

Tudi sam se zanimam za nakup DVD snemalnika in imam več želj.
Zato me zanima Cveto ali si že dobil DVDR 3575 H in kako deluje?
Ppredvsem me zanima predvajanje Divx filmov preko zunajega prenosnega diska in kako je s podnapisi.
Ali je možno kopirati med snemalnikom in zunanjim diskom, v obe strani.
V kakšnem formatu pa snema na disk snemalnika, zaradi nadaljne obdelave posnetega na računalniku, pod pogojem, da se da presnemavati preko zunanjega diska, saj na DVD plošček verjetno dobiš DVD video.
Imam LCD TV z HDMI vhodom. Kakšna je razlika v kvaliteti slike med navadnim in upscaling predvajanjem?

Hvala za pomoč in odgovore.
Mesky

Cveto ::

3575 že imam ja. Presnemava se lahko vse v seh smereh razen tistega kar snemaš iz tv tunerja na HDD se ne da prenesti na USB ključ, lahko samo posnameš DVD ploščo, ki se nato obnaša kot vsaka druga DVD Video plošča, torej jo lahko urejaš tako kot ostale DVD-je. Posnetek lahko sicer urediš že na samem rekorderju, izrežeš reklame, določiš poglavja itd...

Torej, da se kopirat:

USB->HDD
USB->DVD

HDD->USB (razen materiala posnetega z TV tunerjem)
HDD->DVD

DVD->HDD
DVD->USB

Preko Firewire se zunanjega diska ne da priklopit, USB ključ 4GB dela bp, da se gledat tudi Divx filme, USB HDD pa še nisem priklopil, v navodilih piše da uporaba USB HDD "ni priporočljiva" zaradi počasnosti pri delu z velikimi diski, kar si jest predstavljam tako, da zadeva sicer dela, rabi pa precej časa da prečita disk in začne predvajanje.

Podnapisi delajo lepo, imenovani pa morajo biti enako kot film, sicer jih predvajalnik ne vidi.

Kar se tiče HDMI izhoda pa zaenkrat ne morem povedati nič ker (še) nimam LCD televizorja.

tomko030 ::

mja sem se mal pozanimal še na tujih forumih glede povezave snemalnika Sony HX720 in zunanjega diska preko FW kabla. Enemu čehu je sicer ratalo, ne vem kaj je čaral, vendar pravi da mu obupno počasi dela, pa še podnapisov mu noče brati, tako da..... si bom pribavil enega Philipsa, ki ima možnost branja breko USB vrat pa bo. Nad Sony-jem sem obupal.

Mesky ::

Cveto HVALA

Hvala lepa za odgovor, zelo si mi pomagal pri izbiri.
Našel sem tudi na Philipsovi strani opis, samo se moram truditi z angleščino. Povezava do DVDR 3575H
Danes je prišel tudi BigBang-ov katalog z ugodno ceno zanj.
Bom še pogledal za model DVDR 3595H z 250 GB diskom, potem pa grem kupit za Božička( no verjetno malo prej).
Tako bom dopolnil video zbirko še z tretjim Philipsom, najprej hišni kino, nato LCD in sedaj še snemalnik.

Razen če mi bolj priporočate naslednji model za enako ceno LG DVD snemalnik RH277 H (160GB HDD) Povezava do LG DVD RH277H

Še enkrat hvala.
Mesky

jetman ::

DVDR 3595H se pri nas še ne da kupiti. Vsaj jaz ga ne najdem. DVDR3590H pa je brez HDMIja, tako da je zdaj verjetno še najboljša varianta od Philipsa 3575H, ki ima 160GB diska in HDMI izhod.

Robert ::

Doma ima LG RH7900MH DVD snemalnik z HDD. Zanima me zakaj ne morem presneti oddaje, ki sem jo posnel na disk na medij formata DVD-RW (Verbatim). Ko vstavim DVD v LG-ja se mi inicializiranje ne izvede do konca ampak se po nekaj sekundah prekine in avtomatsko znova zažene in to se ponavlja, čeprav bi se moralo inicializirati 2:40 minute. Firmware je še prvi - original.

VANČ14 ::

Tudi sam sem imel podoben problem, le da na RH188S. Poleg tega pa mi ni hotel predvajati posnetih DVD-jev, ki sem jih naredil s tem snemalnikom in so prej normalno delali. Ker je snemalnik še v garanciji, sem ga odnesel na servis (Vicoma), tam pa so zamenjali DVD enoto, sedaj pa spet dela normalno.

dr.pro ::

Nabavil sem Philips DVDR 3575 H. Preko scarta je slika odlična, preko HDMI-ja pa obupna. Poskusil sem zamenjati kabel, vendar se nič ne spremeni. Tudi z raznimi nastavitvami na TV-ju sem se zafrkaval, vendar ne pomaga. Povezano imam na plazmo LG 50PC52. Ima še kdo podobno izkušnjo? Od nakupa še ni minilo 8 dni, tako da bom zadevo reklamiral.

tomko030 ::

Po moje bi blo bolj fajn če bi se poigral še z nastavitvami Philipsa ane:\ . To naredi prej preden boš zadevo reklamiral.

Robert ::

Zanima me ali ima kdo kakšne izkušnje z reklamiranjem izdelkov v garanciji v MediaWorldu v Trstu, ali popravljen izdelek vrnejo tudi po hitri pošti - gre za DVD snemalnik v garanciji.

dr.pro ::

He,he. Nisem totalni laik, kar se teh stvari tiče. Tako kot na LG-ju sem tudi na Philipsu poskusil z vsemi možnimi nastavitvami. Slika je porazna. Naj jo še opišem. Je razmazana in prenasičena z rdečo barvo. Vmes se pojavljajo še poševne modre črte. Tudi z upscalingom sem se poigraval, nastavil sem na vse tri mogoče ločljivosti, vendar je slika pri vseh enaka.
Mogoče pričakujem preveč, vendar mislim, da bi morala biti slika vsaj tako dobra kot preko scarta, oz. boljša.

tomko030 ::

Lej Dohtar Pro, ne me narobej zastopit, iz tvojega posta sem razbral, da si probaval nastavitve samo na TV in jaz sem ti svetoval, da jih probaj še na predvajalniku. Če pa je slika razmazana in preveč rdeče barve, je nekej narobe z kablom ali kontakti na kablih, možno je tudi, da so na predvajalniku ali TV slabi kontakti in ti ne požrejo celega svetlobnega spektra. Probej še predvajalnik pri kolegu, ki ima podobno TV, potem ga nesi nazaj in reklamiraj - obvezno ga sprobaj tudi tam, koder si ga kupil.

hodu63 ::

Dr.pro probaj še nadgradit firmware dvd snemalnika (najdeš ga na Philipsovi spletni strani), pa še televizorja, če ta to omogoča. Če ne, se zagotovo da nadgraditi na servisu (če le imajo ustrezno opremo). Vzrok takšnih težav je pogosto nekompatibilnost med različnimi aparati. Hdmi je dokaj nova zadeva in takšne stvari se kar pogosto dogajajo.

l.p.

Robertos664 ::

tast se odloča za en rekorder. Predlagal sem mu Philipsa 3575, vendar ne vem ali ima slovenske menije? Kako je s tem?

Cveto ::

Ima slovenske menije, pa tudi uporaba je precej preprosta, ne rabiš niti gledat navodil.

Robertos664 ::

kupil philipsa, ampak slovenskih menijev nekako ni. kaj moraš kakšen update naredit?

lp robi

dulem ::

Cveto ali delajo šumniki pri divx filmih. Koliko so veliki podnapisi. TV namreč gledam iz 6m zato rabim podnapise normalne velikosti. Sedaj imam nek predvajalnik xxxx kateri dela odlično, vendar pa ima tako majhne podnapise, da jih komaj vidim.

Lp Dušan

Cveto ::

Hja, dela 2/3 šumnikov, mislim da š in č delata, ne dela pa ž, ne vem točno ker imam že zaradi prejšnjega predvajalnika posneto vse brez šumnikov. Podnapisi so sicer nekaj manjši kot recimo pri DVD-jih, vendar se da čisto lepo gledat, glede tega nimam pripomb.

Morda kdo ve, če se tudi za tele rekorderje dobi kak novejši/boljši fimrware, po možnosti z podporo za vse šumnike?

Robertos664 ::

Cveto reči še kje imaš slovenske menije oziroma kako si jih nastavil?

Lime ::

@Cveto: pa imaš pravo kodo za podnapise? Mislim da je CP1250 prava.

lipa ::

@Cveto: kje si videl pri Philipsu 3575 slovenske menije? Jaz jih namreč nimam.

Robertos664 ::

Cveto nas je lepo po domače napizdil:D .

drugi problem z Philipsom: ko imamo priključenega na LCD TV z HDMI kablom in hočeš gledat TV ali posnetke s kamere direktno iz playerja na TV, zvok vsake par sekund utihne in
čez par sekund spet pride. Ko pa snemaš ta signal na disk, je zvok pri predvajanju posnetka OK. Meni nič jasno spljoh.

lp robi

lipa ::

To, da ti prekinja zvok je pa nekaj čudnega. Jaz ga imam tudi preko HDMI-ja priključenega na LCD Philips in je v redu. Nisem še imel prilike priključit kamero, vendar imam priključen VCR preko SCART-a, da presnemujem stare video kasete, pa mi nič ne prekinja zvoka. Tudi iz SiOL TV-ja ne in iz njegovega kanalnika ne. Zvok je OK. Sem zadovoljen z njim, zaradi odsotnosti slovenskih menijev se pa ne sekiram.

Cveto ::

Hehe, res je, zadeva nima našega menija, ne vem zakaj se mi je zdelo da ga ima. Upam da nuisem koga zavedel v nakup!

Mesky ::

Zdravo
V petek sem končno ( čakal 15 dni na njega ) priklopil DVDR3575 preko scart-a, delalo OK.
Presnemavanje DivX iz DVD na HDD dela OK, kakor tudi predvajanje. Snemanje TV programa OK.
V soboto pa sem poizkusil presneti iz VHS kasete svojo poroko na HDD, kar je naredilo brez problema, izbral sem LP način - 3 ure posnetka da bi spravil na DVD, nato pa so se začele težave. Najprej opozarja da zaradi nekih avtorskih pravic oznaka, ( c ) zraven posnetka, ne bo mogel presneti vsega na DVD, ko pa nadaljujem mi opozori na preveliko število poglavij in ne presname. Od kod zaščiteni posnetki na VHS kaseti oziroma na HDD posnetku?
Zato sedaj poizkušam posneti direktno na DVD brez poglavij, bomo videli kako bo to.
Nato sem priklopil še HDMI kabel, dela ok, toda neke razlike še nisem opazil. Ali lahko kdo pove kako on opazi razliko, recimo Robertos664?
Priklopil sem še zunanji disk ( 100 + 17 GB , dve particiji ), in sem presnel nekaj DivX filmov na disk, čas presnemavanja enako kot pri DVD presnemavanju na disk, tako da mislim da bo to delalo, razen na USB pa ne gre presneti posnetega filma. Bi bila zelo zaželena nadgradnja v tej smeri.
Za zdaj sem zadovoljen z njim.
Bom še testiral in se še kaj javil.

lp
Mesky

etnic ::

hi,

prosil bi nekoga (npr. uporabnika lipa), da mi pove, kako je priklopil dvd philips 3575, lcd/plasmo ter siolov komunikator. po mojem bi povezavo dvd - komunikator bilo bolje izvesti z komponentnim kablom in ne preko scarta, saj je z scart kablom slika na plazmi slaba, če jo gledaš preko dvd-ja.

zanima me še kako na 3575 snemaš en program preko siol tv-ja, gledaš pa drugega (kot na VCR-jih) - ali je to sploh mogoče?

hvala

etnic

lipa ::

Kako bi pa lahko priključil siolov komunikator na rekorder preko komponentnega kabla, saj rekorder nima komponentnega vhoda?
Na gre drugače kakor preko scarta. Rekorder na TV pa preko HDMI-ja. Pri meni ni razlike v kvaliteti slike. Seveda imam še drugi scart na komunikatorju povezan na TV, da nimam vedno rekorderja vključenega. Sem testiral komunikator tudi preko HDMI-ja in komponentnega kabla na TV, pa ni bistvene razlike. Pa še TTX zgubiš pri HDMI-ju.

Snemaš lahko samo tisto kar se predvaja preko komunikatorja. Zato pa je v redu, če imaš še kakšno alternativo z zemeljskimi antenami, ali pa z kabeljsko TV. To je pač problem IP TV-ja. Ali pa če imaš dobro linijo in dva komunikatorja.

_marc_ ::

Tudi jaz sem novi lastnik Philipsa 3575 imam pa težavo pri predvajanju DIVX-ov. Polovica filmov se mi predvaja črnobelo, medtem ko so na Yamadi ti filmi popolnoma v redu. Povezavo do TV-ja imam preko scarta, saj druge možnosti nimam. Če je že kdo reševal podobno težavo naj mi prosim svetuje, kaj bi bilo narobe.

lp

Paramedic ::

Mislim nabavit Philips 2575H pa me zanima
-če slučajno za ta denar kaj drugega priporočate
-če podpira slovenske črke ali ne povsem
-in če so črke primerno velike.

Hvala!
End transmission.

Tanja76 ::

Lep pozdrav vsem!

Imela sem namen kupiti Philipsov DVD snemalnik DVDR 3575 H, vendar sedaj nisem več prepričana.

Zgoraj je 'lipa' namreč napisal, citiram:

"Snemaš lahko samo tisto kar se predvaja preko komunikatorja. Zato pa je v redu, če imaš še kakšno alternativo z zemeljskimi antenami, ali pa z kabeljsko TV. To je pač problem IP TV-ja. Ali pa če imaš dobro linijo in dva komunikatorja."

Jaz nimam kaj preveč pojma o teh stvareh, se učim sproti... Ma kaj to pomeni, da če snemam program ki ga lovim preko Siol TV, ne morem gledat zraven nekega drugega programa tudi preko Siol TV. Ker če je tako, potem niti nima smisla da kupujem DVD snemalnik... Brez Siol TV imam pa itak slab signal...

Dejte mi prosim svetovat!

Hvala, LP Tanja

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: Tanja76 ()

Paramedic ::

Vsaka IP tv lahko prek enega komunikatorja prikaže le en program, kar pomeni, da ga lahko priklopiš snemalnik, od tam pa že pride na tv, ampak spet samo tisti program, ki je nastavljen na komunikatorju. Več kot enega ne moreš. Pri kabelski ali pa zemeljski anteni so pa "v kablu" vsi naročeni programi. Snemalnik se ti splača, če bi rada posnela oddajo, ko te ni doma, ne moreš pa recimo snemat en program in gledat drugega.

Upam pa, da bo kdo še kaj pogledal moje zgornje vprašanje?:\
End transmission.

megane ::

Pozdrvaljeni!
Tudi mene je zamikalo po DVD snemalniku:) in tako bi vas rad povpršal za kak nasvet.
Zanima me Philips DVDR3575H. Predvsem me zanima kakovost posnetega material prek TV tunerja.
Upam, na hitre izčrpne odgovore :)! Hvala
megane

megane ::

Res naprošam lastnike Philips DVDR3575H, če mi lahko posredujejo informacijo glede kakovosti posnetega materiala!
Lp
megane

Urber ::

Lep pozdrav !

Zanima me ali kdo ve za kakšno stran z firmware nadgradnjami za DVD snemalnik LG RH277H.

Hvala !

terminator70 ::

Kupil sem Philips dvdr 3575, če lahko temu tako rečem, saj sem ga po preizkusu vrnil.
Priklopil na plazmo Panasonic preko Hdmi in slika je zares kakovostna tako pri divx kot seveda še bolj pri dvd(dl preko interneta).
Slika se predvaja s 1080p.
Vendar pa sem doživel popolno razočaranje pri zvoku, saj mi je predvajalo le Dolby pro logic PCM, ne pa tudi Dolby digital 5.1, čeprav
je film posnet v tem formatu.(povezava s Coax na Yamaho receiver).V navodilih piše, da se iz izhoda coax predvaja zvok, ki je na dvd,
če je v meniju za zvok nastavljeno na ALL in ne na PCM only.Ni mi všeč tudi, da se morajo podnapisi imenovati isto kot film, razen končnic.Moj stari Philips 3365 nima teh zahtev in so podnap. lahko v poljubnem besedilu, prav tako ni problemov z zvokom.(DD, DTS)
Tukaj se je moj preizkus nehal.
Bo potrebno počakati na serijo 5500, če bo kaj bolje.

Paramedic ::

Tudi jaz sem nabavil Philips 3575H, pa smo z njim kar zadovoljni, podnapisi majo slo črke, vse v redu deluje. Podatke lahko prestavljaš od DVD do USB do HDD kakorkoli, razen iz TV posnete oddaje lahko posnameš le kot dvd video na DVD nosilec, ne moreš pa na USB. Menija žal ni slovenskega. HDMI in 5.1 pa nisem preizkusil, ker trenutno še nimamo takih komponent v dnevni sobi. Deluje zelo tiho. Podnapise moraš vsakič pritisnit, da se vklopijo, ne delujejo avtomatsko. To da morajo biti istega imena kot film me k sreči ne moti, ker imam vse tako posnete, je pa lahko problem.
End transmission.

_marc_ ::

Paramedic,
ali tebi vsi divx-i delujejo normalno?
Tudi jaz sem novi lastnik Philipsa 3575 imam pa težavo pri predvajanju DIVX-ov. Polovica filmov se mi predvaja črnobelo, medtem ko so na Yamadi ti filmi popolnoma v redu. Povezavo do TV-ja imam preko scarta, saj druge možnosti nimam. Če je že kdo reševal podobno težavo naj mi prosim svetuje, kaj bi bilo narobe.

Paramedic ::

Ene 4 filme sem do sedaj pogledal, pa so bili vsi normalni. Mogoče je na TV še kaka nastavitev, kaj za scart?

Sicer me pa moti še ena stvar, da če imam vklopljen dvdr, pa na TV nastavim kak program, se sliši tisti program, ampak slika je pa od dvdr, tako kot da bi imel na AV. Na dvdr moram pritisnit na daljincu izklop scarta. Verjetno je na TV problem.

Še to: na 1.47 sem nadgradil kar prvi dan, ampak mislim da nič takega ne popravi ta firmware.
End transmission.

Zgodovina sprememb…

etnic ::

hi,

na 3575 sem na zunanji strani (preko audio L/R ter video) priklopil videorekorder. stisnem play na VCR -ju in glej ga zlomka - zvoka, ki je predvajan preko 3575 prekinja....slika je ok. kaj bi to bilo? ali je kaka nastavitev v zvezi z zvokom na panasonicovi plasmi ali pa je nastavitev na 3575. med tv in 3575 sem uporabil hdmi kabel.

lp etnic

Robertos664 ::

Imel sem čisto isti problem na eni TV (LCD Viewpia). Na drugi TV (LG plazma) je delalo vse OK. Torej sem predvajalnik menjal za Sony in zadeva deluje (pa še slika je boljša).

lp robi

etnic ::

3575 se mi je med predvajanjem filma iz HDD-ja kar naenkrat ugasnil. povrhu tega sem na disku imel posneto eno 6 datotek, ki so se izbrisal kar same od sebe.... po mojem je cas daspet obiscem Big bang.

TgT ::

Mogoče bi pa posnetim datotekam,katere hočeš shraniti, uvrstil v primeren Genre ali pa v nastavitvah vklopil Auto protect, namreč če nisi opazil se vse posnete datoteke nahajajo tudi v delete order
Aja pa preprosto lahko v meniju na izbrani datoteki pritisneš, mislim da, zelen gumb, kateri ti datoteko uvrsti pod protected. Vse to se ti izpiše na LCD zaslončku predvajalnika(protected/unprotected).
Najboljša je pa seveda nastavitev v options/recordings/auto protect :)
Hit'N'Run

XxyyzZ ::

Mene pa zanima ali ima kdo 3575 priklopljen na na T2 (digitalna televizija)?
Ali se da snemati iz digitalne televizije ali je ta snemalnik samo za analogno televizijo (v navodilih piše da je ta snemalnik za analogno TV, digitalno TV ter digitalni radio), vendar v praksi tega ne najde!
LP
XxyyzZ

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: XxyyzZ ()

Alexius Heristalski ::

v navodilih piše da je ta snemalnik za analogno TV, digitalno TV ter digitalni radio

To je mišljeno za zemeljsko analogno, digitalno TV in digitalni radio. T2 TV pa je IPTV, ne tega mešati zemeljsko digitalno TV (DTT oz. DVB-T). Če bi hotel snemati T2 TV, bi snemalnik moral imeti mrežno kartico. Druga možnost pa je, da Amino priklopiš na video vhod snemalnika ("S-video in" ali pa "composite in").

Ampak T2 TV nima smisla snemati s snemalnikom, saj je že v digitalni obliki, zato ta stream enostavno zajameš z mrežno kartico v računalniku, je najhitreje in brez izgube kakovosti. Kako? Google ti bo najhitreje dal odgovor, pa tudi tukaj že obstaja nekaj razprav na to temo. Poišči jih.

Zgodovina sprememb…

milky_way ::

Eno vprašanje....
Ta philipsov snemalnik 3573 mislim da nima načina snemanja v mpeg4.
Kolk se da kej pol posnet materiala glede na to da snema v mpeg2?

Kake izkušnje imate kej s snemanjem?

Hvala

kolma ::

Pozdravljeni!

Sem lastnik 3595 Philipsovega snamalnika in imam eno vprašanje, ki je po mojem primerno tudi za druge modele?
Zakaj ne morem vseh divx-ov previjati naprej in nazaj? Kako rešiti ta problem. Kajti drugace je predvajalnik povsem neuporaben. Po pomoti nekaj pritisnes in potem spet pocasi od zacetka.

Lp,
Kolma

jurre ::

bom se jaz nekaj vprasal v tole temo...trenutno imam star videorekorder, ki je zacel nekam cudno ropotati, tako da ga bo zgleda pobralo :)
Zdaj bi pa kupil neko combo enoto, da bi bil dvd predvajalnik/snemalnik in VHS predvajalnik (imam vseeno se nekaj kaset). Gledal sem tega Samsunga. Uporablja kdo kaj podobnega? Na netu ne najdem nobenega pametnga testa ali opisa, ne po slovenskih, ne po tujih straneh...
btw, ali obstaja dvd predvajalnik/snemalnik z VHS enoto, ki ima vgrajen disk? Kako poteka snemanje na te enoto z vgrajenim diskom? Zanima me za siol tv, vem, da lahko snemas samo tisti program, ki ga gledas, to me ne skrbi. So kaksen druge posebnosti, v primerjavi v videorekoderjem? Isto priklopim komunikator na scart in snemam?

/edit
zdaj sem malo se temo za nazaj prebral, pa vidim, da je ok philips DVDR3595H? Se splaca potem tega vzet, pa mogoce ne bi kompliciral vec s kasetami, sam jih nimam veliko :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jurre ()

odem81 ::

Zdravo.
Danes sem dobil ta predvajalnik Philips DVDR 3575H in vse dela brez problema razen usb ključa, ki mi ga noče prepoznat. Napiše mi "USB hub not supported". Ključ je formateran na FAT32, ki naj bi ga predvajalnik podpiral. Če ma kdo kakšno idejo naj napiše kako bi to usposobil?

USB ključ je pa TALE 1Gb

Paramedic ::

Si probal updatat firmware? Pač tako da ga na CD-RW zapečeš.
Firmware.
End transmission.

KoMit ::

Imam DVD snemalnik LG 277H in imam eno vprašanje glede predvajanja divx-ov (DivX, Xvid) na tem snemalniku.

Pri divx-ih, ki so posneti v razmerju 4/3 jih lahko gledam na LCD TV-ju v razmerju 4/3 (z črnimi robovi levo in desno) ali 16/9, ki mi sliko razširi (liki so zelo debeli). To je OK.

Pri divx-ih, ki pa so posneti v formatu 16/9, zgleda da enota oddaja v razmerju 4/3, kar pomeni da mi zgoraj in spodaj doda črn rob:
-če imam na TV-ju razmerje 16/9 imam kot že rečeno spodaj in zgoraj črn rob (liki so zelo debeli)
-če pa imam na TV-ju razmerje 4/3 je črn rob zgoraj in spodaj ter levo in desno (liki so zelo suhi)
To lahko rešim tako, da nastavim na TV-ju razmerje 16/9 in uporabim zoom na TV-ju, ki mi sliko razširijo. (Scart mi to omogoča, HDMI pa ne).

Zanima me, če se da divx-e, ki so posneti v 16/9 tudi gledati v tem razmerju brez rešitev z zoom-i.

Televizor je LCD LG 32LE2R.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LG RH277H vprašanje

Oddelek: Zvok in slika
83037 (1364) DJ Beat
»

DVB-T mpeg/4 snemalnik

Oddelek: Zvok in slika
458011 (4836) stefp
»

DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
9522577 (9792) Yossarian
»

Kateri DVD HDD zapisovalnik/predvajalnik s podporo Divx?

Oddelek: Zvok in slika
212899 (2275) Calligula
»

Lg hdd/dvd recorder rh 7900

Oddelek: Zvok in slika
61673 (1588) plamen

Več podobnih tem