» »

[DivXviD] Philips predvajalniki

[DivXviD] Philips predvajalniki

««
4 / 60
»»

Cury ::

Po dolgem času se spet oglašam, ker se mi je zazdelo skorajda nujno spričo malce neumnih vprašanj.
Torej:

1. Zadnji pridobljeni firmware za Philipsa dvp720sa nosi oznako V33. Popravljenih je nekaj bolj obrobnih napakic, pri podnapisih pa je napredek neke vrste siva podlaga za podnapise, saj obroba črk v verziji 31 še vedno ne deluje (ne glede na to kaj trdijo Čehi, preizkušeno!). Firmware boste zaman iskali na uradni Philipsovi strani, saj je bil izvlecen iz romov nazadnje narejenih predvajalnikov (zasluge si lasti nek Madžar, tam predvajalnike tudi proizvajajo).

2. Rezanje podnapisov: Nek Nizozemec je ugotovil, da je možno v posamezno vrstico podnapisov spraviti tudi do 60 znakov, kar pa je posledica izbire fontov, ki imajo zelo majhen presledek med znaki. Torej je v teoriji pomembna izbira fonta, obroba črk pa je povsem nepomembna iz že zgoraj omenjenih razlogov. Če nam torej uspe najti ustrezne fonte, ki so pregledni in prostorsko (v širino) ne preveč potratni ter podpirajo kodno tabelo 1250, lahko na en mah rešimo več težav. Zdi se mi pa, da v zadnji verziji še vedno niso rešili problema izginjanja podnapisov.

3. Glede na točko 2. predlagam da par entuziastov (med njimi sem z veseljem tudi sam) ustanovi skupino, ki bo končno nehala gnjaviti Čehe za nove upgrade, in poskusimo poiskati lastne rešitve. Vse tiste, ki se s tem strinjate, pozivam, da se mi oglasijo na mail in poskusimo v čimkrajšem času najti ustrezne, delujoče rešitve. V spodbudo naj povem, da mi je bila teorija popolnoma jasna že po pol ure prebiranja tujih forumov, iščem le še tehnične sodelavce, ki bi bili pripravljeni preizkušati nove umotvore (sam žal nimam časa cele dneve preizkušati). Na Philips se ne da preveč zanašati, saj v nedogled prestavljajo izid uradnega firmwera, prebral pa sem tudi, da nameravajo izdelavo nadgradenj za nekaj časa zaustaviti. Morda za vedno, Philips?

Za morebitne napakice se opravičujem že vnaprej, vendar se mi zdi, da sem pravilno razbral poanto tujih strokovnjakov. Lep pozdrav vsem.

pivmik ::

2. Font - pisava Arial Narrow je zelo ozek in zelo berljiv (preverjeno, sem ga uporabljal za plonkce ;) ).
LP, Gregor GRE^

Yanez ::

TELE sem pripravil za Yamado.
So pa točno Arial Narrow, kot je iz prakse ugotavljal PicNiK in sicer v kodni tabeli 1250.
jpgqy znake sem ročno dvignil in tako pridobil na višini pri isti širini. Vsi karakterji so višine 30 pixlov. Ostale nebalkanske ponižane znake sem pa enostavno samo dvignil.
Omnia mea mecum porto

TeMpL ::

philips je izdal v22 firmware za lx8300sa ... izbljšava prikaza fontov je fanstastična.
šumenikov še ni.
bom pa popravil fw, tako da bojo, čez vikend, če bo dovolj časa.

fw = na ueradni strani.

Cury ::

Hvala Yanezu in Picniku za nasvete.

Če koga zanima, sem v firmware V33 dodal slovenske fonte v Arial Narrow. Na hitro sem si ogledal podnapise v K-Paxu, kjer res veliko flancajo in rezultati so več kot samo zadovoljivi. V delu, kjer je res veliko povedanega, sem opazil samo eno vrstico malo odrezano, sicer pa rezanja ni več. Navsezadnje imamo sedaj na voljo okrog 110 znakov!!!

Nekateri na tujih forumih se pritožujejo nad tem, da naj bi se film pred prikazom podnapisov malce zaustavil, vendar je to prej pikolovstvo. Zdi pa se mi, da malce bolje prikazuje tudi packed bitstream xvide, kar pomeni MANJ zatikanja! Vsekakor izboljšava, a še vedno ni gladko.

Izboljšav je še nekaj pri predvajanju SACD ploščkov in predvajanju mp3-jev, vendar natančnih analiz še ni.
V kolikor ima kdo za 2Mb prostora na kakem strežniku, naj mi to sporoči in bomo objavili ta popravljen firmware.

G-Rega ::

Fantje - vesela novica za lastnike LX3900SA. Gospodu Yanezu se zahvaljujem za idejo s fonti. Sem jih kar "ukradel" z njegovega Yamada firmware-a. Nato sem jih naložil v svoj firmware za LX3900D, ki mi ga je posredoval čeh (v international različico) in z njim povozil angleške fonte. Zadevo sem nato zapekel na CD in vtaknil v svoj LX3900SA. Je napisal load, erase, write, nato pa je počil, da sem mislil, da se je kaj skurilo. Pa ne. Zadeva je zašpilala. Vtaknem notri Div-X in evo - ČŽŠ, velike črke, ampak žal brez obrobe. Je pa tudi meni malo drugačen. Nisem pa še uspel preveriti, kako je z izginjanjem napisov. Sporočim naknadno.

Če je še kakšen fanatik, ki pogreša ČŽŠ, lahko zloada firmware na moji strani. Bom v prihodnosti predelal še FW za DVP720SA, vendar ga pa ne morem preizkusiti.

Še 100% sigurna navodila za upgrade:
- datoteko LX3900D.bin spečeš na CD-R ali CD-RW s čim manjšo brzino in obvezno označiš finalize disk (v Roxio CD-Creator)
- ime diska sem vpisal kar LX3900D, čeprav naj ne bi imelo veze
- odpreš vratca na svojem LX3900, vtakneš CD, zapreš vratca
- čez par sekund se vratca odprejo in NUJNO odstraniš CD
- čakaš in upaš, da ravno v tistem trenutku ne zmanjka elektrike
- ko se vratca zaprejo, samo še uživaš, lahko pa preveriš tudi nove možnosti menija, čeprav so slikce neverjetno grše kot v originalu

Cury: lahko ti jaz objavim na svoji strani! Samo pošlji mi emajl! Če pa slučajno zveš za kakšno različico FW za LX3900, pa tudi prosim sporoči.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: G-Rega ()

EvilPower ::

Yanezu hvala za fonte! Res zgledajo fenomenalno!
Torej, firmware za LX8300SA V22 z čžš/ČŽŠ v win1250 kodni tabeli dobite TUKAJ!
Skupaj zmetano z MTKremakerjem, in testirano dela (pri meni)!

Lp,
Evil

buhica1 ::

Eno vprašanje fantje...

A ti Yanezovi fonti Arial Narrow pašejo v vse FW-je, ker imam Philipsa 737 in bi bilo lepo če bi se dalo poriktat tudi za ta player...

Hvala in lp
Buhica

Tilen ::

Kaj pa jaz ko ze imam LX 3900SA v originalu? No need for update huh ? :>
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

polde66 ::

A je kej za navadnga 630/2 tud mogoče kje?
polde

malcek ::

Tudi jaz imam dvp630/02

Zanima me kako bi se dalo izboljšat fw.

Pravite da ste v fw namestili drug font pa me zanima kako se to naredi, ali pa vsaj kje se tega nauči. Ali pa narobe razumem in je treba imeti od gospoda čeha fw pa se potem po tistemu lahko taca.

Zelo bom vesel če se bom lahko naučil teh stvari

Če še kdo ve kaj o 630 bom pa tudi zelo vesel

pivmik ::

Ja bi tudi prosil, če se lahko kdo potrudi spacat en Win-1250 , Arial Narrow firmware za Philips DVP630.
LP, Gregor GRE^

G-Rega ::

Ne vem če ni na uradni Philipsovi strani upgrade za DVP630/02, ki ima prirejeno s podnapisi za Latin 2. Je pa problem, ker datoteke s FW-jem za DVP630 niso v enakem formatu kot tele o katerih govorimo in se jih ne da editirati z MTKRemaker-jem.

- V FW za LX3900D sem dodal še en font in sicer namesto cirilice, ki je pri nas verjetno ne bomo uporabljali. V angleškem meniju sem tudi preimenoval CYRILLIC v LARGER (DiX SUBTITLES), tako da imate na voljo 2 naša fonta in sicer STANDARD, ki ima 30 pixlov višine in LARGER, ki ima 46 pixlov višine. Še enkrat hvala Yanezu, ki ima vse to v FW za Yamado.

Aja, FW za LX3900, ki ga popravljam ima oznako verzije V34. Vendar nima ozadja ali obrobe pri podnapisih. Tudi zginevanje podnapisov ni odpravljeno. Ni pa več rezanja podnapisov in tiste zoprne črke na začetku.

Ali je kdo (ki ima kabel) poskusil mogoče zamenjati FW z verzijo za drug player (da bi recimo v LX3900SA dal FW za DVP720SA), saj za mojega niso podčrtani ali obrobljeni podnapisi, ne vem pa kje bi dobil novejši originalni FW.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: G-Rega ()

Stepni Volk ::

malcek o tem kako se dela FW s trenutno obstoječimi "underground" orodji si preberi to temo in predvsem povezave: [DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)

polde66 ::

problem ni v slovenskih črkah, problem nastane pri obračanju kakzga diska v xvid formatu pa ne dela dobr oz. slika ratuje zrnkasta kaka zadeva pa sploh nme dela, naprimer Helboy na 1 cd-ju. K sem pa čist amater pa tud vem ne a se ta zadeva da kej zboljšat al nč. Me zanima sam to al smo zaključl kariero s tem kr mamo al nam je upat na kak upgrade?
polde

malcek ::

Problem je v šž črkah!!!

Najprej najlepša hvala stepnemu volku! Ko spišem tole se vržem na predelavo fw. Bi pa rad opisal dvp630:

- Do sedaj so še vsi filmi delal 100% ok to je: lepa slika brez zatikanja, dober zvok
- Na philips strani je fw ki podpira tudi Latin2 šumnike errr to pomeni da kakih 200 CD s filmi, ki jih imam nima pravilnih podnapisov ker so zapečeni z običajnimi win-1250. Obstajajo seveda programi, ki ti spremenijo encoding samo če je film zapečen ga je treba pač še enkrat (bedno)
- podnapisi so philipsovo lični (beri sila majhni in beli in neberljivi na svetli podlagi)
- sam design playerja je najlepši kar jih je v trgovinah (De gustibus non disputandum est)

Torej: kar bi človek, ki si poleg filma želi podnapisov,i še rabil od philipsa je malo višji font z obrobo ali ozadjem, in podporo za win1250 encoding. To je vse.

G-Rega ::

Tukaj lahko najdeš Font Creator za MTK FW. Super zadevica. Lahko si narediš katerikoli font ti je pač všeč in ga obrobiš kolikor hočeš ter prekodiraš v katerokoli kodno tabelo.

jenc ::

A to datoteko ki jo shraniš s tistimi fonti ki so mi všeč pri fontcreator zapečeš zraven FW pa potem vtakneš CD v divx player.

G-Rega ::

Odpreš BIN v MTK Remakerju, se postaviš na font, ki ga želiš zamenjati, klikneš desno, Replace in izbereš file, ki si ga naredil s Font Creatorjem.

Aja:
Data part / OSD Block / OSD 1 Visuals / Fonts
Font 0-1 pomeni menijski font (Pozor! V tem fontu morajo biti tudi Grške črke, zato v FontCreatorju izbereš kodiranje za Philips Font 1)
Font 10-11 je standard font
Font 12-13 je font za cirilico, ki pa ga lahko uporabiš za drugi font
Ostale pusti pri miru!

Opisi veljajo za Philips LX3900, DVP720 in LX8300 lahko pa tudi za kakšnega drugega.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: G-Rega ()

denis4 ::

Kaj pa za PHILIPS DVP721VR

krkdo ::

za vse ki vas zanima novi FW madžarskih avtorjev za DVD737 :
klikni tukaj

ter še slika za vzorec :
klikni tukaj

malcek ::

dvp630 bazira na ess vibratto čipu. Ali obstaja kakšno orodje za spreminjanje fw-a?

Rad bi dobil nekaj kot MTKremaker. Firmware se sestoji iz dveh .rom fajlov tko da s tem editorjem nimam kaj praskat tuki.

Mogoče to celo kje piše na tem forumu; samo po eni noči nizozemščine, češčine in kao prevedene španščine mi bodo uči iz jamc padle.

Vsem odgovorom bom zares hvaležen.

krkdo ::

tale progi je za obdelavo FW za ess vibrato čip
klikni tukaj

o sami uporabi pa ti nevem povedati kaj dosti

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: krkdo ()

G-Rega ::

V verzijo za LX3900SA sem sedaj spet vnesel nove font-e in sicer Trebuchet MS, ki mi je všeč predvsem za meni. Prav tako sem za podnapise izbral 1x Trebuchet MS in 1x Arial Narrow, ki pa je malo drugačen kot prej. Ukinil sem robove ob črkah, tako da so črke malo bolj skupaj.

Kdor si želi pogledat, naj zloada z enega od mojih prejšnjih postov.

AtaStrumf ::

A boste zrihtal kakšne nove fonte tudi za 720 SA?

krkdo ::

Lahko sprobaš tega češkega za 720SA:
klikni tukaj

nekateri imajo potem probleme glede zvoka

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: krkdo ()

cekr ::

Na uradni Philipsovi strani se je pojavil nov firmware za DVP720SA/02

Tega vlečte dol. Ostalo pa počakat.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

G-Rega ::

Tukaj lahko dobite ORIGINALNI FW za DVP720SA naložen iz Philips-ove strani z zamnjanimi fonti (CP 1250). Original NIMA naših znakov.

Žal zadeve ne morem poskusiti, ker nimam tega playerja.

Ime BIN fileja je enako kot v originalu, mislim pa, da ga lahko preimenujete v DVP720SA.bin ali DVP720.bin.

Za izbiro DivX fontov imate 2 možnosti:
- STANDARD - malo manjši ampak lepši font
- CYRILLIC - večji font (Arial Narrow), vendar ne v cirilici ampak CP 1250. Nisem imel časa menjati še tekstov, saj so v nov FW dodali kakih 20 besed.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: G-Rega ()

AtaStrumf ::

Mi smo dons zamenjal Philipsa 720 SA za Yamado 6600. Ironija pa taka, glih ko pride now FW ven ;((.

Miki_Miska ::

@G-Rega
Ali imas kaj iskusenj z RIMAX-om ali E-boda
* * Pomagajmo si, saj bomo le tako vedeli VSI VEČ * *

winkie ::

Ejla krkdo, a mi lahko poveš, kako se tisti fw sploh pobere dol?
Meni ne rata, sm zgubu živce.

HVALA!!
From Winkie

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: winkie ()

G-Rega ::

Miki_Miska: Tudi sanja se mi ne. Sori.

Fantje pa še nekaj: danes malo čez polnoč mi je čeh poslal emajl in to na naslov iz foruma. Očitno prebira naše debate. Izgleda, da je poskusil moj predelan DVP720SA, saj je napisal, da mu je všeč.

rs50 ::

Ta naov fw za dvp720sa/02, lahko uporabim tudi za dvp720sa/00 in kako narediti da mi nebi ko vstavim cd s fw pisalo u cd?

Prosim za odgovor
lp

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: CaqKa ()

cekr ::

Tudi sam sem se malo zafkaval in rešitev je zelo preprosta spremenite g40g2.bin v DVP720.bin . In bo zagotovo delovalo.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

winkie ::

A ve kdo, kako se pobere dol tisti fw madžarskih avtorjev za dvd737?
From Winkie

krkdo ::

oj winkie probaj na tem naslovu
klikni tukaj

winkie ::

OOOOOO Hvala, upam da bo delovalo.
From Winkie

winkie ::

Ja ta madžarski fw dela super, samo pri podnapisih mi ne predvaja več čšž, a veste kaj je treba naredit?
From Winkie

AlienGT ::

AlienGT: Meni pa na DVP 630 nikakor ne uspe naložiti .SRT podnapisov. Ime je enako kot osnovnemu .AVI in v istem direktoriju, naredim pa tudi tako kot piše v navodilih. Ko pritisnem na "subtitle" gumb na daljincu, se enostavno nič ne zgodi. Anyone help?

Torej še vedno mi žal ni uspelo vklopiti podnapise za DivX.

Odgovori Picnicku:
A si nadgradil firmware na najnovejšo verzijo (iz uradne strani)?

- Da, 0531.

2. A si prepričan, da so podnapisi RES SRT?
Odpri jih v beležnici in poglej če izgledajo takole:
1
00:00:00,111 --> 00:00:02,511
Nothing to be ashamed of

- Da, potrjujem. (na osnovi Subtitle Workshop)

Prebral sem številne forume vendar brez uspeha. Na "DISC MENU" naj bi označil datoteko, ki vsebuje podnapise, tako da na označenoi datoteki pritisneš SUBTITLE gumb, nato pa pognal film z OK na .AVI datoteki. Film dela, podnapisov pa nikjer. Poskusil sem z različnimi formati podnapisov pa brez uspeha. Vedno se ob datoteki pojavlja oblaček z rdečim formatom in naprej mi ne uspe priti. Ima kdo s tem modelom (DVP 630) še kakšno idejo?
Važno je da se dela, pa četudi škoda.

G-Rega ::

Na Philipsu se je pojavil tudi FW za LX3900SA. Danes popoldne bom dodal SLO črke, pa ga postavim na svoj page. Ne vem kako jim to uspe, vendar FW ima datum 5.7.2004. So pa hitri.

Stepni Volk ::

AlienGT - Picknick te je lepo naprosil, da podnapise preveriš v beležnici oz. Notes... lahko odpreš tudi z Word-om ali Word padom... le tam boš videl, če zadeva res bazira na času...
Subtitle Workshop namreč prikazuje v čemer želiš: frames per socond ali času...
končnica .srt pa še ni garancija, da je to res podnapis bazirajoč na času, kot bi pravzaprav moral biti.
Statistično gledano je cca 20% podnapisov na netu z napačno končnico... in cca. 40% z napačno navedbo FPS.

Zgodovina sprememb…

AlienGT ::

Stepni Volk, omenill sem da sem preveril predlog Picknicka in vsebina podnapisov se ujema z njegovim primerom. Konvertiral sem npr. tudi podnapise tipa .sub v .srt (s programom Subtiltes Workshop), žal mi ne odpre ne enega ne drugega podnapisa. Bojda naj bi po pritisku na SUBTITLE gumb javilo "Subtitle loaded" oz. nekaj podobnega.

Vedno imam le oblaček z rdečim vprašajem. Ime je tudi kratko (pod 11 črkami), kljub temu da sedim navodilom ki sem jih opisal mi žal ne uspe.

Mi je tudi čisto vseeno ali so čžš ali ne, samo da bi podnapisi bili. Nenazadnje so tudi Angl. podnapisi včasih v redu (če ne moreš imeti zvoka dovolj naglas).
Važno je da se dela, pa četudi škoda.

wonderboy ::

Kje bi jest lahko najdu kakšna angleška navodila za postopek za fw upgradat za Philipsa DVP720 al pa če mi kdo pove. Fajl sm že potegnu dol, edin navodila mam samo češka.

AtaStrumf ::

AlienGT pazi da ime ni predolgo in da ni več kot dveh pik notri!

AlienGT ::

Ata sem prebral tudi o tem in na CD zapekel med drugim tudi npr. takole (ime/končnica): L.avi, L.srt in L.sub

Jutri kličem enega direktno na Philips, da vidimo če imajo kakšno idejo.
Važno je da se dela, pa četudi škoda.

G-Rega ::

wonderboy: mislim, da vse lahko prebereš na Philipsovi strani.

Je pa takole: zadevo zapečeš na CD, edina stavr, ki jo paziš je, da je CD do konca zapečen - Finalize disk ali kar koli že imaš v softveru. Je pa NUJNO file g40g2.bin preimenovati v DVP720.bin.

Jaz sem naprimer v Roxio CD Creator 6 file samo postavil na CD, kliknil Finalize disk in dal pečt, pa je vse delalo OK. Nisem ne izbiral hitrosti, ne Jolliet, ne nič. Mislim, da se je CD spekel celo na UDF, pa je delalo.

Obstajajo pa navodila za pečenje v slovenščini, pri čehih pa so slikice.

AlienGT: Meni so na Philips supportu dali tale naslov: jernej.lipus@ntt.si (pravijo, naj sprašujemo v slovenščini)
Slovenčki naj bi namreč pošiljali vprašanja kar njemu.

AlienGT ::

Grega zanimivo, tudi preko svojih virov sem prišel do Jerneja na ntt, vendar sem dobil njegovo telefonsko. Danes je bil na terenu, jutri pa ga upam dobim in poročam.
Važno je da se dela, pa četudi škoda.

G-Rega ::

Poskusil sem predelati nov FW za LX3900SA, ki je bil objavljen na Philipsovi strani. Pa se mi je kar zdelo, da je čisto enak, kot sem ga dobil od češkega frenda. BREZ obrobe pri fontih. Zanimivo je to, da je že v originalu en od fontov obrobljen (vendar brez ČŠŽ), a obrobe pri predvajanju ni. Tako, da je verzija, ki je objavljena na moji strani enaka. ŽAL. Upam, da bo Jernej dal kakšen konkreten odgovor, zakaj so objavili FW od meseca julija.

Kaj pa tisti, ki imate DVP720SA, ali imate obrobe ali podlago?

G. Jernej mi je prijazno odgovoril:
Firmware (LX3900 ver.34 na voljo od 23/9/2004; datum generiranja 5/7/2004), ki
ga je možno dobiti na Philipsovi web strani je starejšega datuma preprosto iz
razloga - ker se ta firmware testira preden je na voljo tudi za download. To
testiranje opravijo tudi pooblaščeni serviserji najprej v svojih delavnicah in
z pozitivnim izidom novega firmware se le temu omogoči DL. Nekateri firmware pa
imajo res mlajši datum nastanka preprosto iz razloga, ker je odpravijo kritične
pomanjkljivosti (naprimer izid novega divx kodeka in podobno).

LX3900 firmware ver 34 po podatkih s strani Philipsa odpravi naslednje
pomanjkljivosti:

Symptom
1. Zoom icon remains on screen.
2. DivX subtitle begins with incorrect character.
3. Set does not function.

Cure
Upgrade firmware to version 34.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: G-Rega ()

borki ::

Kje se da dobiti novi softwer za Philips dvp630 pa ne firmware.Ali če ga lahko narediš sam pa z katerim programom?Hvala

France ::

G-rega:
Kje pa menjavaš med fontoma, ki ju omenjaš v firmveru za 720?

Sicer pa, zadeva z podnapisi me je kar presunila. Gromozanski napredek. Skoraj idelano, le občasno se znaki na nekaterih podlagah nekako vizuelno zadebelijo.

Aha, našel sem nastavitev. Ta žal ni dostopna med predvajanjem zadeve, pa ni hudga.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: France ()
««
4 / 60
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
16027080 (6612) monaco
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

Oddelek: Zvok in slika
2209321484 (46828) cryptozaver
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14724299 (8913) bizi72
»

Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?

Oddelek: Zvok in slika
198196 (7700) ta_ki_tke

[DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?

Oddelek: Zvok in slika
1531237 (14490) Stepni Volk

Več podobnih tem