» »

[DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik

[DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik

borutzi ::

A mi lohk da kdo feedback za kako komponento za dva posta višje naštete stvari. Kissa sem namreč prodal in ne bi rad nekaj na slepo kupil....
Bolje da se ga nabiješ kot pes, kot pa da ti ga nabije pes.

Nebomgabiksa ::

Edini pameten nasvet (če se ti ne mudi) je POČAKAJ!.
Cene snemalnikov (logično z DivX podporo) s HDD (80+Gb) bodo konec leta 50K. Če kupuješ danes boš toliko odštel za brez HDD.

Point je v tem, da se brez HDD ne prodajajo v redu, a nihče noče spustiti cene (konec leta bodo cca. 30-35K). Kitajčki pa to naredijo že za sprejemljivo ceno... (verjami, da vem ;) )

PS: DVD snemalnik, ki mu delajo šumniki BP pa še nisem srečal. Anybody?

Lp,
Andrej

borutzi ::

Evo, nakup opravljen.Nabavil sem Hyundaievo DVR-530H. Zavestno sem se odločil za enoto brez HDD, ker je ne rabim. Podobno kot je bilo že za model 510 omenjeno, sem tudi 530ko popatchal kar z firmwareom od Elliona (isto pakovanje, druga firma: http://www.elliondigital.com/eng/downlo... ).Rezultati: podnapisi delajo, tudi šumniki, le namesto č pokaže e z strešico. Podnapisi so na sredini, vendar nekateri z levo poravnavo, niso mi premajhni ker imam plazmo, tudi ime podnapisa ni nujno da je enako in tudi dosti formatov podnapisov podpira.Dosedaj mi je delalo vse kar sem vtaknil notri.Dal sem 49jurjev v Bigbangu.Cena za 510 model je ista. Kakšnega še izboljšanega firmwarea se ne bi branil, ampak tudi sedaj se ne pritožujem...
Bolje da se ga nabiješ kot pes, kot pa da ti ga nabije pes.

CaqKa ::

imam hyundaja kot že omenjeno. pa me sedaj zanima kako formatiram rw na katerem so že bili posneti podatki, tako da ga bo tale enota znala sprejet in si ga po svoje formatirat za zapisovanje videa..
ko dam namreč v neru 'erase rewritable', se mi v menuju pokaže kot prazn podatkovni disk. torej kak ga sformatiram?

Yossarian ::

Poskusi tako, da daš RW v hyundaija, nato pa si nastaviš, da gledaš televizijo. Stisni REC in takrat te bo opozoril, da disk ni prazen in če ga hočeš zbrisati. Zbriši ga in to je to. Vsaj mislim, da te to muči (jaz tako delam). Pa še to sem ugotovil, da ko sem kupil novi RW, sem moral najprej nekaj posneti na računalniku, nato pa tisto zbrisati in šele zatem sem lahko kaj posnel na enoti. Da sem to ugotovil, sem uničil dva RW-ja.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

boris22 ::

Danes sem šel malo pogledat po big bangu pa sem videl da imajo kar nekaj dvd zapisovalcev do 55k sit.(philips,hyunday...) Seveda brez hard diska. Zanima me če se je na tem področju kej zboljšalo in če je končno znan kakšen v redu dvd zapisovalec.Tudi kar nekaj uporabnikov yamade 8400 sem že našel na internetu .Cena te yamade je 45k sit.Kaj vi priporočate.

OFC ::

A je Yamada 8400x enaka Yamadai 6700, razen da ima snemalnik? Kupujem dvd/divx snemalnik, pa sem bral da je 6700 eden boljših če ne najboljši divx player...zato me zanima če lahko od tega snemalnika pričakujem isto pri predvajanju divx-a, kot pri 6700.

boris22 ::

Yamada 8400x je najcenejša dobi se jo za 45k sit.(poglej najdi.si) Drugače tukaj imaš kar nekaj dvd snemalcev http://www.mimovrste.com/avdio-video/vi...
Yamada 6700 je odličen dvd predvajalnik za 13k sit doma ga imam in jaz sem zelo zadovoljen z njim.Edino fw moreš spremenit.Glede snemalcev pa ne vem zakaj ali ljudje ne vejo ali pa jih nimajo doma ali pa ni prišel dober snemalec za majhno ceno še ven, uglavnem odgovor na vprašanje če je yamada 8400x dober snemalec ,boš težko dobil.Tukaj imaš en dober opis te naprave.To je edini ki sem ga našel.Žal je v tujem jeziku.
http://www.eri.lv/insidelook/yamada_dvd...

OFC ::

Ne narobe si me razumel. V bistvu me bolj zanima, če je predvajanje DIVX-a enako dobro kot pri 6700?

boris22 ::

Kot prvo moreš vedet da yamada 6700 postane dober predvajalnik le ob zamenjavi fw.Original fw ima težave (zatikanje pri predvajanju xvidov), ne podpira šumnikov ter fonti so premajhni. Še bi še našlo, samo mene je samo to motilo. Zdej pa z novim fw mi dela super.Glede 8400x pa ti ne znam povedat. Malo se ogrevam za modele 9000 in 9100 od yamade, kajti imata še 80 gb diska. Samo kaj ki nikjer nisem zasledil nobenega testa, tako da na slepo pa si ne upam kupovat. Mislim da idealnega snemalca še ni. Vsaj takega ne, da bi imel dobro fw podporo. Mogoče je res pametno še malo počakat, če ne drugo vsaj bojo cene malo padle.

Nebomgabiksa ::

Tole bo malo far out za tole temo pa vseeno... Recimo, da bi kupil DreamBox, vgradil še HDD in DVD snemalnik. Ali bi potem lahko z njim delal to kar obljublja tema... "DVD snemalnik in Divx predvajalnik". Če bi pa še bil mrežni media player sem pa na konju :8)

Pa ne teoretizirati, ker to znam tudi sam :P Rajši kakšen konkreten odgovor.

Zgodovina sprememb…

borutzi ::

obstaja za hyundaiev 530h ze kaksen novejsi firmware? Imam zadnjega Ellionovega...
Bolje da se ga nabiješ kot pes, kot pa da ti ga nabije pes.

ultras82 ::

V hgspot- u je Yamada DVR-8400 29.000 sit (cena brez pdv), drug teden grem najbrž iskat pa bom poročal.

Saladin ::

Je na voljo kakšen dvojni DVD predvajalnik/snemalnik z podporo DIvx?
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

boris22 ::

Ultras82 ti kar poročaj za yamado.Včeraj sem še v big bang pogledat če imajo kakšne nove modele pa sem opazil, kar nekaj novih.Mene trenutno zanimajo modeli z 80 gb diski.Cene pa so take za modele z 80 gb cene varirajo od 100-110k sit.Z 160 gb diski 130k sit in z 250 gb diski okoli 200k sit.Gledal sem philipsove in sonijeve modele imajo tudi lgje pa še ostale.Tako da še zmeraj mi najbolj mikata modela od yamade Yamada DVR-9100H in Yamada DVR-9000H z cenami 77k in 72 ksit.Kaj ve mogoče kdo v čem je razlika med tema dvema modeloma.Dizanj mi je zelo všeč.Škoda da nisem našel nobenega testa o tem hveh modelih na internetu. Edino na mimovrste je kar dober opis obeh modelov.Imam pa še eno v prašanje.Kaj vse digitalne dvd snemalnike se da priklučit na siol tv in na digitalni satelitski sprejemnik.Kaj show view funkcija pomeni da med snemanjem lahko ustaviš in vrstiš nazaj posnetek in ga spet gledaš medtem ko se oddaja snema naprej?

ninbus ::

klik

končno neka solidna zadeva, ki peče na hd in dvd ter predvaja divx. celo v bb ga imajo. obstaja tudi cenejša različica z samo 160gb hdd. cena za zgornjega je pa uhuhu. bo kdo testiral????

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ninbus ()

janezl ::

Kratko vprašanje vsem lastnikom DVD rekorderjev:
A špila povezava med PC za Firewire in DVD rekorderjem preko Firewire (iLink)?
Moja ideja: Filme posnete z DV kamero presnamem v računalnik, poeditiram in pošljem zapisat na DVD rekorder in naj bi to (predpostavljam) delal v realni hitrosti.
Imam slab računalnik in DVD melje več kot 10ur...

Hvala, Jani
73 de Jani

CaqKa ::

nisem probal. verjetno pa je odvisno do tipa do tipa, pa od programske opreme.
ziher pa gre tak, da posnameš iz kasete, poedtitiraš, posnameš nazaj na začasno kaseto in nato na dvd posnameš.
seveda vse preko firewire.

lalan ::

Zanimiv bi znal biti tudi TALE zapisovalnik ki podpira divx
ATHLON 64 3200, 939DUAL,Ram DDR 2X 512 MB,gf 7600 gt,(120 GB, 7200 RPM),fiaGTR

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lalan ()

ultras82 ::

Sm nikar ne kupujte philipsove dvd recorderje, so zelo nezanesljivi. Ok, vsaj pr men je blo tko
pa tud na tujih forumih sm prebrau, da ne priporočajo philipsa. Sicer sm prvo mislil nabavt yamado 8400x vendar sm na koncu kupu philips dvr-3305;(( . No uglavnem, tega philipsa sm meu 4 dni pol sm ga pa vrnu. Motlo me pa je:
-bedn daljinec
-po parih urah delovanja se je slika posvetlila (oz. pobledela). Npr. tam ko bi moglo bit črno ozadje (kjer so podnapisi ponavadi) je blo skor sivo. Sm probau scart in s-video kabel in se je dogajalo isto.
-v času, k sm mel ta recorder mi je ene 3x zmrznu
-5-6x se je zgodilo, da mi je kar nehal snemat, brez da bi jst kej prtisnu na daljinc
-skor mi je en dvd uniču. Pol sm pogruntal, da je dobr na nov dvd-rw medij nekj posnet na kompu in pol zbrisat. Šele potem ga sm lahko dal u recorder in snemal. Drgač sm pa uporablau
TDK in Verbatim dvd-rw medije.

Za lažjo odločitev pri nakupu pejte še mal počekirat tuje forume, kjer se dobi dost informacij, tle na slovenskih forumih je bolj malo odziva s strani uporabnikov.
www.avforums.com
www.videohelp.com
http://club.cdfreaks.com
http://forum.doom9.org

krakra ::

No končno so mal informacije začele kapljat tud od snemalcev. Zgoraj se je pred časom že nekaj govorilo o Yamada pekačih s HDD (. Res da 80 Gb ni neka blazna količina za te zadeve ampak mislim da za take ki ne bulmo nonstop tv, je lahko kr dovolj. Se lahko kakšen imetnik (lastnik) tovrstnega HDD ja s pekačem oglasi in pove kolk je to dobra zadeva in kje se lahko najde kaj več napisanega o dobrem delovanju. A ta zadeva podpira tud Dvx fomat? Kakšen nasvet za podobvno zadevo z mal dnara dost muske?

Hepi za info!

8-)

boris22 ::

Jaz bom naslednji mesec vzel Sony RDR-HX710/S z 160 gb hard diskom.Baje je ta serija sony zelo kvalitetna.Je pa res da se cena tega dvd snemalnika giblje med 120-140k sit.

lalan ::

Pozdrav.Zanimam se za nakup PIONEER DVR-530 snemalnika, ki je dobil oceno naj 2005/06.
V testih je kot slabost omenjen samo analogni TV tuner.Pa me zanima, kaj to pomeni oz. v kakšnih primerih (tehnologijah) potrebujemo digitalni TV tuner.
Ali je kakšna alternativa temu zapisovalniku med drugimi firmami (do caa 120 Ksit)
ATHLON 64 3200, 939DUAL,Ram DDR 2X 512 MB,gf 7600 gt,(120 GB, 7200 RPM),fiaGTR

kikso ::

Fantje, sem bolj nov v teh zadevah in imam eno zelo simpl vprašanje, v Metroju v Grazu imajo Yamado DVR 8400 za 130 EUR na akciji. Zdaj me pa zanima, ker se na netu enkrat pojavlja kot model 8400x, drugič pa samo 8400 - sta to dva različna modela in eden predvaja DIVX, drugi pa ne (ker jih ta 8400x definitivno predvaja, se mi zdi butasto kupit neko mašino, ki DIVX ne predvaja)??? V Metro katalogu je pa samo navedeno DVR 8400. A je komu jasno, kaj je na stvari, da ne hodim po nepotrebnem v Graz in jim DIVX film porinem v strojček???

tomaxxx ::

@kikso Imam to yamado, in sicer gre za model 8400x, in predvaja divx brez problema, le pri podnapisih ima problem z č-jem, zaenkrat se še ni našel kdo ki bi firmware priredil našim črkam....

kikso ::

Super! Samo še vedno ne vem, če sta dva modela 8400, eden z oznako x in drugi brez???

kikso ::

Od kod si potegnil firmware za Yamado 8400x???

Stepni Volk ::

Našel stran, kjer so Yamado 8400X globoko stestirali www.dv-rec.de/, zadeva bazira na LSI-Logic procesorju za katerega verjetno ni toliko orodij, kot MTK.

Po trditvi testa nima problemov s podanapisi in QPELom, več sporočim, če se mi uspe malce bolj poglobiti v stvar.


EDIT:Na isti strani ponujajo še test sledečih snemalnikov:
CyberHome DVR-750 / Xoro HSD-545
Yamada 9100H
ter nekaj starejših modelov.

Zgodovina sprememb…

Stepni Volk ::

Debato o Yamada snemalnikih lahko preselite v temo, ki sem jo spacal skupaj: [DVDR/divxvid] Yamada snemalniki.

Enako lahko storite glede ostalih DVD snemalnikov Divx predvajalnikov. Glede nato, da cene padajo, pričakujem porast tovrstnih tem in zato nima smisla, da se gnetejo vsi v tej splošni temi.

LP,
Stepni Volk

Yossarian ::

Joj, ljudje, problem. Imam Elion 530 S. Naenkrat pa noče prebrati več nobenega DVD ploščka, ne glede na to ali gre za originalni, v trgovini kupljen DVD, ali pa če sem sam kaj spekel na DVD plošček. Bere pa vse CD-R. Kaj bi to bilo? Na srečo je še v garanciji, vendar je bil kupljen preko e-baya v Nemčiji, zato še bo to eno malo sranje. Ima kdo kakšno idejo?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Yossarian ::

Pa še ena prošnja. Prosim, da mi tisti, ki imate Hyundai 530 S poveste, kje je uradni servis v Sloveniji za vaše playerje. Bitte.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

vista-s6e ::

edenpač
vprašaj na Bofex d.o.o., ki je zapisan kot uvoznik, tel. 01 587 35 11
srečno

Yossarian ::

Hvala, bom povprašal.

Pa srečnega in zdravega ter ljubezni polnega.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

janezl ::

Nabavil sem j*jca od Xoro 505R. Odsvetujem vsakomur (nesem nazaj naslednji teden):
- zadeva ima SCART in in SCART out, posledično moram zaradi TVja, ki ima samo en obojesmeren SCART, na rekorderju menjat kable.
- pri predvajanju MP3 ali DVD včasih zmrzne ali pa pošilja čudno sliko na TV prek SCARTa. Daljinec ali tipka za vklop/izklop ne pomaga - 220V ven.
- tuner mi isti signal, ki ga Gorenjeva TV prežveči OK, popači do te mere, da ven pride snežna slika, pa še mono audio
- snemanje TV programa naredi z 2x ali 4x hitrostjo, čista bula
- snemanje iz kamere preko Firewire: hitrost videa OK, zvok zaostaja. Kvaliteta slike je slabša zaradi kompresije (prehodi nežnih tonov so raztrgani)
- snemanje iz PCja direkt na DVD rekorder preko firewire je utopija skoraj za vse rekorderje. Baje naj bi to morda podpiral samo Pioneer, nekomu je to uspelo tudi z Philips DVR 75. Problem so baje avtorske pravice oz. Firewire slave-slave komunikacija (naj bi bilo slave-master.

Če imate le možnost, pred nakupom zadevo STESTIRAJTE v živo!

LP, Jani
73 de Jani

karma ::

Pa smo dobili DVD Recorder pod 100 EUR...in sicer Sansui DVR 4000DX za 99EUR v akciji petek 26. in soboto 27.januarja v centrih Carrefour (nam najbližji je v Udinah (ITA) POVEZAVA...zadeva je bojda identična Amstradu
, ki ga dilajo na ITA strani Škofij za 139 EUR.


Feedbacki na ITA forumu so dokaj pozitivni LINK . Aparatus poseduje tudi DV in USB vhod, kjer (zanimivo) zarola tudi divx z USB ključka ali zunanjega FAT32 formatiranega diska z LASTNIM napajanjem.Snema na DVD-R in DVD+R kot tudi na DVD RW. DivX in Xvid vrti bojda v redu vključno z DivX 6, podnapisi delujejo, manjša težava je boljda z zaostajanjem prejšnjega podnapisa, ko se pojavi nov.Snemanje deluje v načinih HQ (1h) SP (2h) LP (4h) EP (6h).
O verziji chipa se še ne ve, Google tudi ne najde kaj pametnega... Zglega da je prosluli Solaricom , ki je predvsem Italijo zasul z Amstradi prevzel tudi zastop za Sansui (ki pa z onim starim Hi-Fi sansuijem nima kaj dosti veze)...

Toliko za začetek , če kdo čez vikend hodi okoli Udin lahko pochekira :D


cya
k.
...obsolete...

Stepni Volk ::

SANSUI pomeni v japonščini "Gora in voda" in se je že v 80tih umaknil z ameriškega tržišča, v devetdesetih že evropskega in leta 2001 zaprl svoje prostore v Yokohami in tako izginil iz Hi-End segmenta. Imel sem čast posedovati nekaj njihovih napravic. Slava jim.
SANSUI seveda živi naprej. V Indiji in je verjetno bolj nalepka na napravah zabavne elektronike.
Nekaj pdobnega se je zgodilo z drugo legendo japonskega Hi-Fi-ja: Akai.

karma ::

he he,,funny corporate logo

Hmmm..nekaj so pa verjetno le moral "odkljukat" japonskim "dedičem" Sansuija za uporabo imena...

cya
k.
...obsolete...

Cvrle ::

a ima nekdo morda izkušnje sa DVD snemalnikom/DIVX Xoro DivX snemalnik HVR 5500 ???

planiram kupit nekaj takega pa me zanima če nekdo ma izkušnje z tem modelom??





Lastnosti:
- DVD+R(W)-snemanje
- Vgrajen 160 GB disk
- Vgrajen dekoder za Dolby Digital 5.1
- Digitalni kamera vhod (Firewire)
- Predvaja DVD Video, DVD+R(W), DVD-R(W), MPEG4, XviD, SVCD, VCD, CD, Audio-CD, MP3, CD-R/RW, JPEG-CD
- Podprti mediji: DVD+/-RW, DVD, (S)VCD, CD, DVD-R(W), CD-R(W), MP3
- Dolby Digital in DTS izhod (koaks in optični)
- USB vtič za priklop čitalcev kartic, USB ključev in zunanjih diskov


HVALA!

Boky ::

V merkatorju za 40ksit prodajajo nekega Mosra DVD 400.
Zadeva naj bi predvajala tudi divx-e. Ima kdo kake izkušnje z tem?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Boky ()

Stepni Volk ::

Starši moje žene ga posedujejo, nisem še preveril ali divx-i delajo (v navodilih je to dokaj nejasno napisano, nekaj v stilu VOD - Video On Demand...). Bom preveril naslednjič, ko bomo na obisku.

opo ::

DAN
Zanima me če ima kdo izkušnje z DVD recorderjem CILO C 105 ,katerega prodaja COMSHOP ZA 29000 sit.

LP OPO

bozigor ::

hai!
tudi jaz sem iskal podatke za tega cilo c-105 iz comtrona (mimogrede v lj so jih že vse prodali)...
izgleda, da je zadeva od eltax-a, ampak nikjer se ne da dobiti nikakršnih podatkov...
tisti, ki so kupili, bi lahko že kaj sporočili, kako se obnesejo, ker je cena res ugodna...
... v comtronu mi je prodajalec trdil, da je na usb od tega cilota možno priklopiti zunanji trdi disk in lahko potem gor snemaš???? - po moje je možno samo branje z HD ali USB ključka ne pa tudi v drugo smer...
bi pa tista firma, ki bi to ponudila naredila dober posel z snemalniki.....
audentes fortuna juvat! - sreča je na strani pogumnih! pa lep dan še naprej!

Beaver ::

dobr dan
upam d to temo se kdo bere :D
mene pa zanima ce ma kdo ksne podatke od dvd-recorder mustek r100lm ??
pa ce lohk pove v kerem formatu morjo bit podnapisi d delajo
LP

javaman ::

Kaksna cena? Koliksen HDD?

Climber ::

Kje bi dobil najnovešji firmware za HDD/DVD Recorder RH177

Jest ga nikjer ne najdem, bi imel rad menije v slovenščini.

lp
Gigabyte GA-P35C-DS3R, Intel Q6600 8Mb, Radeon 4550 512Mb,
2GB OCZ Platinum 800Mhz, WD 500Gb Sata II 16Mb, NEC 5720, LC Power 6550G,
Thermaltake Xaser III blue.

gsx-f ::

Mene pa zanima če kdo pozna kaj dvd-snemalnik /video snemalnik ( GPX model 9466C ) , ki se prodaja v Hoferju (Il. Bistrica ) v akciji za 39.900 SIT. To je snemalnik na cd,dvd ,vhs . Podpira tudi divx -e ..Nikjer ne piše o podpori za slo podnapise v divx-ih.Vsakršen komentar ali nasvet bo dobrodošel meni in še mnogim podobnim.
Mare
cas imas ce si ga le vzames mare

Yossarian ::

Predlagam ti, da greš z enim svojim divx-filmom v prodajalno in ga sprobaš, pa boš točno videl, kakšne podnapise ima.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

IceBreakr ::

Iščem najnovejši firmware za Philipsov DVP-3100V in ker jih v postu na prvi strani (p4c philips link) ne najdem, prosim za pomoč. Hvala!
IceBreakr

danix1 ::

Original firmware za philips DVP3100 imaš na http://mtz.softpedia.com. Je še nepredelan, tako, da če želiš večje podnapise, boš moral sam predelat fw..

danix1 ::

Kdor išče dober in ne nek cheap-shit DVD+HDD snemalnik, naj počekira LG RH188. Zadeva dela fantastično.
Bere divx-e, ima velike črno obrobljene slo podnapise (kodno tabelo za slovenščino se nastavi z daljšim pritiskom na tipko Subtitle), zna snemat tudi v MPEG4, tako da na svoj 160GB
hard disk spravi kar do 400 ur, omogoča Time shift, urejanje video posnetkov, celo divx-e in mp3 si lahko preneseš na hard disk in ga koristiš tudi kot nekakšen mp3 juke-box, 2 leti garancije,.. Stane malo manj kot 80kSit in je po kvaliteti izdelave in kvaliteti predvajanja in snemanja ter rokovanja svetlobna
leta pred raznoraznimi Xoro-ti, Musteki in podobnimi no-name snemalniki ki jih prodajajo mesnice a-la Hofer. Njegov večji brat RH200 z HDMI , 250 GB in čitalcem kartic je bil celo izbran za EISA Award evropski rekorder leta 2006/2007.

Kar se pa tiče novih Sony pekačev, pa so vsi modeli vrhunski, vendar ne podpirajo divx podnapisov, zato je treba imeti extra player za divx.
Kako pa je z novimi Phillipsi glede divx-a pa nameravam preveriti pri kolegu. Nov model DVDR 3460 zna biti kul, ima 250GB, USB vhod, divx in zelo tanek dizajn. Stane pa okrog 90ksit kar za tako velik HDD ni pretirano. Bom poročal glede podnapisov.

Kar se pa tiče snemalnikov brez HDD z dobro podporo za divx podnapise, pa sta to Samsung DVDR125 (59kSit). Ima spodobno velike slovenske divx podnapise in HDMI izhod (kabla HDMI-HDMI in HDMI-DVI ima celo priložena). Snema pa na DVD-R/RW/RAM.
Drug je LG DR 7500, ki tudi po nadgradnji z njihove spletne strani dobi slo podnapise, sicer malo manjše ampak na >72cm TV dobro vidne in ne mikroskopske kot večina današnjih (ne upgrejdanih) playerjev. Zna snemat na + in -, stane pa manj kot 50 kSit.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: danix1 ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LG RH277H vprašanje

Oddelek: Zvok in slika
83037 (1364) DJ Beat
»

DVB-T mpeg/4 snemalnik

Oddelek: Zvok in slika
458011 (4836) stefp
»

DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
9522577 (9792) Yossarian
»

Kateri DVD HDD zapisovalnik/predvajalnik s podporo Divx?

Oddelek: Zvok in slika
212899 (2275) Calligula
»

Lg hdd/dvd recorder rh 7900

Oddelek: Zvok in slika
61673 (1588) plamen

Več podobnih tem