» »

[divXvid] Xoro predvajalniki

[divXvid] Xoro predvajalniki

««
40 / 42
»»

Samson ::

polde66, najlepsa hvala za odgovor...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

rikta33 ::

pozdravljeni ljubitelji xora.....eno samo vprasanje.....model hsd415, imam ga ze 2 leti in kar naenkrat ne morem odpret vrat....a je kaj za naredit ali pa je resitev servis.........:-)
hvala za odgovor.

cryptozaver ::

Preber si zadnjih 30 postov... vse pise >:D

pibomarco ::

lep pozdrav... vidim da je tema ogromna... vendar imam težave s firmwareom in sicer za xorota HSD 2100. Kakor jaz vem, se ta datoteka zapeče kot podatkovni disk na 4x hitrosti in se ga da v predvajalnik...ter pustiš da le ta opravi svoje delo.. Moj pa ne drma nič... Je morda kakšen drugačen postopek zapisovanja?

Hvala!

Zgodovina sprememb…

dave1 ::

Mene pa zanima, kako je s firmware-om za XORO HSD 2130. Motijo me namreč premajhne črke...ali ve kdo za kakšno rešitev?

rikta33 ::

zdaj se vratca lepo odpirajo......problem pa naslednji......."loading"....melje......"no disc"...in ne bere filmov.???

rikta33 ::

...se mu je cisto zmesalo....vratca se odpirajo z 1-minutnim zamikom...."load" pa nic...kaj bi to lahko bilo....sploh mi ne bere nic....laser dela, motorcek tudi...a ima kdo kaksno idejo? vnaprej hvala!8-O

iverson3 ::

Prebral že ne vem koliko strani, pa mi še vedno ni vse jasno. Če kupim HSD 2100 bo velikost podnapisov velika ali bo treba vseeno nadgradit software, da to tako, kot mora biti? Hvala.

LP

mitrovik ::

evo...lihkar sm dobu xorota 8410. zadeva je kar precejšnje razočaranje (legendarna yamada 6700 je bistveno bolsa...)

problemov je (pre)več:
-ob vrtenju cd-jev kdaj pa kdaj zlo nadležno 'piska'
-zlo počasno loadanje in slabi meniji
-ne podpira marsikaterega formata ( v primerjavi z yamado....)
-ob predvajanju filma v divx formatu iz dvd-ja se slika 'zatika'
-ne predvaja dvd subov (sub+idx...)
-težave z vklapljanjem in izklapljanem podnapisov med predvajanjem

vse to po prblizno eni uri testiranja. ne vem, al je moj predvajalnik okvarjen, al je pa ta xoro eno navadno sranje.

kukerkoli nakup zelo odsvetujem.

*TV* ::

yap Yamade 6700 ne prekaša noben

ce bi bral stare poste bi opazil moje prve obcutke z Xorotom napram Yamadi
nabavo Xoro 8410. no ja, zaenkrat ni glih bogve kaj, vsaj glede na 4 leta staro Yamado 6700 pogori po celi crti.
Podnapisi mi, vsaj na mojem tvju kr fejst utripajo. Meniji pocasni glede na yamado, prav tako previjanje filma. Podnapisi pa so tudi precej majhni. Po pravici povedano ne vem kaj sploh delajo proizvajalci teh komponent, da lahko 4 leta stara komponenta naseka najnovejso z mega super duper Zoran cipom, po celi crti. Ce bi se zaj delali staro Yamado bi jo ziher kupo.


LP

macgajver ::

Jest sem popolnoma scagal nad temi divx predvajalniki ene 4 sem že kupil. Tud vse te ki imajo hdmi izhod so bl topla voda kaj ti pomaga hdmi izhod če nobene visokoločlivostne vsebine nezmore sukat. če pa že zmoreje je precej drag. Tko da HTPC ruls.
tenstan krompir je pa zakon

MViper ::

Imam ze drugi HSD2000.. Prvega sem kupil lani marca in v jeseni je ze sel baje napajalnik, so mi menjali za novega. Seveda mi je tudi novi crknil, simptomi so popolnoma enaki. Tray se komajda pripelje, cdje bere kako mu je volja...

Zanima pa me, ce obstaja kaj podobnega.. zagledal sem se v Xoro 2130. Pozna to cudo kdo? Ima enak cip, kot 2000ka?

2000ka mi odgovarja zaradi prostorske stiske pa do sedaj mi je vec ali manj vse prebrala, samo pac poceni je narjen in rado crkne..

Ali pa, ce bi mi kaj drugega priporocali, HD ni potreben, pomembna mi je samo velicina [hsd2000 je idealen] in pa da vec ali manj vse bere od divxov..
..: WilliamsF1 Team & Liverpool FC :..

MViper ::

No, izvedel sem, da ima 2130 Zoran 966 čip. Kdo pozna ta čip?
..: WilliamsF1 Team & Liverpool FC :..

markog7 ::

Hvala za info. Tudi pri meni so se IZNENADA pojavili taki simptomi, bolje rečeno eni "kraški pojavi", da bere,bere,bere in potem napiše, da ne prepozna tega formata, čeprav je še pred kratkim delalo. Res, prav dolgo traja branje medijev...
kliče servis, sam, da ne bo kdo rekel, da je to normalno, češ v kakšnem zapisu, na kakšen način in medij je zadeva spečena...

brixie11 ::

Zdravo.
Imam dva vprašanja:

Ali kdo ve kako popraviti firmware za predvajalnike xoro (2100) ( razpakirat bin datoteko )??
in
Kaj bi se zgodilo, če bi priklopu USB kabel iz računalnika na predvajalnik.

Zelo bi bil hvaležen za odgovor.
Za novopecene starse: http://www.brixie.com

kramerica ::

Mi lahko kdo, kratko in jedernato pove, koliko je bil največji zunanji disk, ki ga je lahko kdo priklopil na xorov 8410 divx/dvd predvajalnik.

Nahajam se ravno tam, kjer bi si najraje kupil zunanji disk (seagete,WD-myebook) in vse svoje filme (dvdje,xvide) posnel na disk, saj ugotavljam da zelo slabo bere dvdje ki jih imam posnete že dobro leto dni, po drugi strani pa se mi zdi imeti bolj praktično poleg predvajalnika priklopljen zunanji disk in iz njega brati vse podatke dol.

Sprijazniti se bom moral da zadevo bere okoli 2minuti preden zazna, ampak saj je vseeno, bolj me zanima če mi kdo lahko pove koliko je meja velikosti zunanjega diska ki ga predvajalnik še prepozna, nerad bi kupil 500giga velik zunanji disk, če ga predvajalnik niti nebi prepoznal.

Hvala

brixie11 ::

Zdravo.
Imam dva vprašanja:

Ali kdo ve kako popraviti firmware za predvajalnike xoro (2100) ( razpakirat bin datoteko )??
in
Kaj bi se zgodilo, če bi priklopu USB kabel iz računalnika na predvajalnik.

Zelo bi bil hvaležen za odgovor.


Ali res nihče ne ve???
Za novopecene starse: http://www.brixie.com

5er--> ::

Ali kdo ve kako popraviti firmware za predvajalnike xoro (2100) ( razpakirat bin datoteko )??
Kakšen Hex editor? Samo bi res moral vedet kaj delaš:D.

Kaj bi se zgodilo, če bi priklopu USB kabel iz računalnika na predvajalnik.
Nič dobrega. Mogoče par isker in shutdown ene od igračk.

podtalje ::

Xoro 2100, kolikor vem, uporablja Sunplus chipset, tako da brez znanja in veliko časa spreminjanje firmware-a ne pride v poštev. Na žalost...

macgajver ::

Kramerica najbolš da si ga od enga sposodiš in probaš jest ga imam samo vprašanje kolk bliz sva če ga pa noben poznan nima ga še vedno lahko nabaviš v spletni trgovini in če ne dela potem vrneš.
tenstan krompir je pa zakon

seth666 ::

Na strani od xoro http://www.xoro.si/?stran=podpora sem našel firmware za 8410. Nič ne piše kera verzija pa nič. Mogoče kdo ve ali je to kaj novega?
....And justice for all

drejko78 ::

Včeraj sem kupil Xoro 8410 in lahko povem da sem kar zadovoljen. Prej sem imel Yamado 6600 pa vseeno lahko rečem da je Xoro vreden nakupa. Bral je tudi iz MS 512MB, čeprav ima v navodilih napisan da je kompatibilen le do 128MB. Zunanjega diska še nisem probal, USB ključ pa dela fajn (nisem probal filma če bere sočasno tudi podnapise). Meniji sicer niso najbolši, ampak so dovolj pregledni.

Gledal sem en DVD in en Divx (format Xvid + podnapisi) in moram reči da dela brez problemov. DVD se mi je na Yamadi vsake toliko časa malo preskočil tu pa brez problemov. Tudi Divx je šel brez problema (podnapisi ne zginjajo tudi če skačeš po filmu sem ter tja).

Moja ušesa so zaznala, da je tišji od Yamade 6600, res pa je da potrebuje par sekund dlje da začne predvajat film. Zvok je zelo dober, celo preglasen (občutno glasnejši kot Yamada - enaki zvočniki, enak priklop).

Se pa sprašujem kako je z nadgradnjami. Mogoče bi bilo dobro malo postoriti glede podnapisov, sicer pa mislim da je nadvse vredu. Ve kdo za kako nadgradnjo? Kaka je na strani od Xora (in kako jo izvest, ker meni Nero tisti IMG file noče zapeči, ker javlja napako). Pogrešam torej rumene in nekoliko večje podnapise (pač mi je všeč rumena), sicer pa res ŠPICA predvajalnik.

Bom pa sporočil kako se kaj kasneje obnese ... upam, da ne bo crknil dan po izteku garancije :))

Neon87 ::

A ma kdo XORO HSD 2130 in firmware za njega?? Iščem že 2 uri pa nisem našel, na njihovi strani ni.
Moti me, ker predvaja tako zelo male podnapise.

Morda je že kdo vprašal isto, vendar je tema zelo velika.

Je možno, da bi deloval isti kot na modelu 2100?

Kje naj najdem firmware za HSD 2130??
Prosim za odgovor.:D

LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Neon87 ()

drejko78 ::

Za menoj je nekaj dni uporabe predvajalnika Xoro 8410 in lahko rečem, da mi ni žal nakupa. Predvajalnik je tih, predvaja bolj ko ne vse kar sem vstavil vanj. Res pa je da še nisem priklopil diska (vendar bom tudi to poskusil sčasoma). Lahko pa rečem, da USB ključek prepozna (enga ja, drugega ne, vendar tega drugega mi ne prepozna niti Lexmarkov laserski printer, ki ga imamo v službi, tako da je neki na ključku kar ga dela nekompatibilnega).

Slika je definitivno boljša kot je bila na Yamadi 6600, zvok tudi. Priključki so bolj ko ne vseh sort, sam uporabljam scart kabel in 5.1 analogen izhod, je pa vse vrste drugih izhodov. Je pa žal počasnejši pri začetku predvajanja datoteke in posledično tudi pri menjavanju datoteke (iz filma na film), vendar mu ni za zamerit, ker film pa predvaja brez težav (nič ne preskakuje, nič ne zamrzuje, vrtenje naprej in nazaj dela brez težav, podnapisi ne zginjajo, skok na katero koli mesto v filmu pa tudi ne predstavlja nikakršne ovire).

Upam, da bo kdo uredil podnapise, da bodo različnih velikosti in različnih barv (če kdo to zna ali se mu sanja vsaj malo naj le poskusi; žal nisem v tem fohu da bi lahko pomagal, bi pa lahko kaj sofinanciral trud ...)!

PS: Ne delam reklame, vendar pa upam, da bodo tudi drugi kdaj za kak izdelek napisali kaj dobrega in ne le grajo, da se bomo lahko drugi lažje odločili za nakup.

jessy ::

Pozdravljeni!
Zanima me, če ima kdo prenosni DVD Xoro HSD 7100?
Ima nadgradljiv firmware in ali podpira predvajanje podnapisov? Če ima nadgradljiv firmware, kje se ga dobi?

drejko78 ::

Xoro 8410 predvaja 2 GB USB ključ (Kingston), sočasno pa tudi predvaja podnapise ob videu. Best Buy!

bosko555 ::

Jaz pa sem dobil XORO HSD 2000, ko sem kupil Logitech Z-5400 in je nekaj časa lepo delal, potem pa se je začelo dogajat to, da se tray s težavo odpre. Če stisneš Open gumb se sliši kot da ga bo vun pognalo, ampak ga nekaj ustavi in potem morem siskati tisti Open button, dokler ga le ne vrže vun (stiskam tudi po 30x, če še ne več). Dali smo ga že enkrat na servis, samo so ga mislim da samo nazaj poslali in še vedno ne dela tak ko bi mogo. Bi mogoče kdo vedel rešitev za ta problem?

cryptozaver ::

Zvočniki z mehaniko ne morjo met nobene zveze. Če zadeva ni več v garanciji, odpri kišto in malo naolji mehanizem. Jaz mam še vedno delujočo 415-ko in ob enakih težavah sem naredil prav to.

cip ::

Prosil bi za pomoč in sicer: imam xoro hsd 2130. Sem dokaj zadovoljen, vendar me moti to da ne bere prav veliko divx-ou (vsakega 4).
Mi lahko prosim nekdo pove kaj moram naredit da bo naprava brala večino divx-ou.
Hvala za pomoč

bosko555 ::

Se zvočnikov nimam gor priklopljenih, pač poleg njih sem dobo to. Zvočnike imam prikljoplene na računalnik, xoro pa včasih uporablam. Je še v garanciji, pa ga bom verjetno kr nazaj poslal, če pa nebojo uspeli popravit pa bom res odpro pa naoljil.

Yossarian ::

1. posnemi vsaki četrti film, ostale tri pa spusti>:D
2. Posnemi vsak film na svoj CD. Ko boš hotel gledat določen film, najprej daj trikrat noter pa ven en drugi film (ali pa tudi istega) in ti bo četrtič zašpilal:D :D
3. možno, da je kaj narobe z laserjem:(
4. možno, da je kaj narobe s ploščkom:'(
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

dela ::

Imel sem xora 2130, pa sem ga prodal, ker nima izhodov za 5.1 zvočnike (doma se mi pa valja star creativov 5.1 sistem, ki bi ga rad ponucal), drugače je bil kar v redu.

Zdaj se zanimam za nakup xora 2100, pa sem v tej temi prebral, da so s 5.1 zvokom neki problemi, čeprav ima potrebne izhode. Torej, komu izmed vas dejansko deluje 5.1 zvok na xoru 2100? Hvala vnaprej za odgovore.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dela ()

OCCULT ::

Zdravo: imam XORO HSD-2100

Pri tem predvajalniku imam namreč čuden problem za nekatere DVD-je mi zahteva geslo,ki ga seveda nevem in tako ne morem gledati filma.
Probal sem 1234,0000 in letnica 2007 vendar stvar ne pomaga napiše napačno geslo.
Ali je imel gdo ta problem in kako ga je rešil prosim za pomoč.Če pa ve gdo to čudno geslo mi bi seveda prišlo tudi prav8-)

Hvala vnaprej.


Lp
Occult

skocij1 ::

Moj stari Ykumo DX4 je vzel konec (vsaj mislim, da je...) in kupil sem XORO 2130.
Do sedaj sem misli, da je XORO brez konkurence, pa sem kar precej razočaran po nakupu.
Na njihovi spletni strani obstaja nadgradnja (firmware), ki pa zgolj posloveni menije, vse ostalo ostane enako.
Imaš le en tip in velikost podnapisov (za televizorje, ki niso 106 cm prek diagonale premajhni. Da se čitati, a to ni to.
Kje se je zgubila XORO kvaliteta? Kolikor vem, so bili modeli tam do 415 zelo OK, nadgradnje odlične... Sedaj pa to?!?!?! Priznam, Yakumo z nadgradnjo je bil napram sedanjemu "ploščkosuku" Mercedes.
Me pa zanima - ali obstaja kakšna druga nadgradnja? Ali, kot je že vprašal kolega pred menoj - lahko uporabim firmware od 2000 odnosno 2100?
In še nekaj: videospote, ki sem jih snel z računalnika in so v .mpg obliki se predvajajo z obilo napak (kockasta slika občasno, iznenaden šum, določenih sploh en bere, ...), na Yakumu so delali brezhibno - dokler je pač delal Yakumo.

Upam, da bom dobil kakšno uporabno informacijo, poleg tega tudi upam, da bo (če ga še ni) tudi za ta model narejen kvaliteten firmware.

LP

pviran3 ::

Pozdravljeni, kje bi lahko dubu (poleg uradne strani http://www.xoro.si/) firmware za model: XORO HSD 2000 ?

LP

Yossarian ::

Kaj tisti, ki ste namazali pri 415-ki vratca, še vam player vedno deluje in odpira vrata ali pa kljub temu crkne? Ko vklopim player, mi začne notri nekaj brnet, vrat pa z daljincem ne morem odpreti, ampak le z gumbom na samem playerju. Nato film pogledam, nato pa mi včasih odpre vrata, včasih pa ne. Sem pa malo vsipal od spodaj, pa je vedno odprlo. Kuj neke.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Sisho ::

Zanima me, če ima morda kdo izkušnje z 8500ko. Na prejšnjih straneh sem zasledil dvakrat to vprašanje, samo nobenega odgovora.
dqw

ebn ::

Zdravo,

kupu sm DVD Xoro HSD 2130 , s katerim sem sicer zadovoljen, edin podnapisi so FUUUUUUUUUUUL premajhni . Zanima me če ima kdo s tem izkušnje in če se jih da povečat, da ne bom skoz en meter od ekrana sedu. Sicer sm zasledu, da nism edini s tem problemom vendar odgovora nism najdu.

Lp

SodVina ::

A ima kdo probleme s xoro 8410? meni sedej po slabem letu ne predvaja vec dvd-jev(dvd-filmov namrec. Divx in podobna sara dela normalno). Enostavno se zacne cez cas zatikati, tudi pri originalnih(nespraskanih) dvd-jih. Ideje? Firmware? cistilni cd? odprem in scistim leco rocno? Garancijski list sem seveda neznano-kam zalozil :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SodVina ()

polde66 ::

servis, optična enota ti je šla
polde

Dr_S ::

Jaz bi tudi potreboval FW za Xoro 2130, ker na netu ni nič. Na uradni strani je pa pokvarjen file za nadgradnjo.

Torej če ima kdo FW od 2130 kjer bi bili večji podnapisi bi bil zelo vesel.

Lahko pa tudi poveste s katerim orodjem lahko uredim FW od 2130?

Lp

THE KAMI ::

Pozdravljeni,

po pregledu celotne teme sem na tem, da kupim (po nasvetu drejko78) XORO DVD / DivX PREDVAJALNIK HSD 8410.
Zanima me, če je potrebno takoj dodat FW za SLO podnapise (s šumniki) ali je to že dodano ob nakupu. Prav tako me zanima, če so za ta mode žel kakšne nadgradnje in če ima še kdo kakšno mnenje o nakupu tega predvajalnika!
Hvala!

zmaki ::

@ THE KAMI

Za lažjo odločitev si preberi še (celotno) temo "Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT?"
Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: zmaki ()

THE KAMI ::

No menda Xoro 8410 ni več dobavljiv (vsaj nikjer ga nisem našla) - še eno razočaranje!!!!

THE KAMI ::

OK prebrala vse od 31 strani naprej ampak nikjer nisem našla odgovora!
Nekako se odločam med modelom Xoro 2000 in 2100 in lepo bi prosila, če mi nekdo bil tako prijazen in napisal katerega se bolj splača!!!

Bila bi zelo hvaležna!

*TV* ::

jas ti xorota nebi priporočal. Nobene podpore od proizvajalca v obliki firmwarov. Nobene neuradne podpore zaradi Zoran čipa.

Sam imam 8410, pa je bol tako tako. 5 let stari yamadi ne seže do kolen.

Če bi jas sedaj kupoval bi verjetno kupil tega Philipsa.
http://www.rolan.si/katalog/20334/DVD_PREDVAJALNIK_PHILIPS_DVP5160

bfrenk ::

Še boljša zadeva je Philips 5960, veliko neuradne podpore - različni FW z dobrimi spremembami in "dodatki", ki jih original FW nima.Imajo jih v Big Bangu (današnji prospekt, cena 90€).

THE KAMI ::

Najlepša hvala za nasvet ... naročen Philips 5960!

bohi ::

Imam HSD2000.. kupil lani decembra . Tudi meni je crknil, simptomi so enaki kot v postih pred tem. Tray se komajda pripelje, z dalincem se vklopi samo na 30cm razdalje, loada... loada po dveh minutah ali več je pripravljen. Pri pritisku na gumb vklop se je vklopil z 10 sekundno zamudo.. minute. Sedaj se pa tudi vklopi ne več. Pri uporabi 4x na mesec bi pričakoval daljšo življensko dobo.

Zaključek: nikoli več xoro!;(

stojcthereal ::

a je kak link da potegnem dol firmware
««
40 / 42
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14724296 (8910) bizi72
»

Zunanji HDD DIVX predvajalnik

Oddelek: Zvok in slika
51462 (1288) Alec999

Kateri dvd, dvix player kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
121485 (1266) Stepni Volk

Kateri DVD/Divx predvajalnik?

Oddelek: Kaj kupiti
142177 (1917) Stepni Volk
»

Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?

Oddelek: Kaj kupiti
152505 (2067) Yossarian

Več podobnih tem