» »

[DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik

[DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik

asanca ::

V soboto sem kupil dvd/hdd LG RH177 (v Beljaku, mediamarkt za 170 EUR). Seveda imam kot novinec kar nekaj vprašanj. Čeprav so bila priložena slovenska navodila, so le-ta površna (pomanjkljiva) v primerjavi z nemškimi ali angleškimi.

Pri predvajanju divX filmov podanapisi sicer delujejo, pri nekaterih pa tudi ne (ne glede na pripone datoteke (avi, srt..)). Npr. pri "slo.srt" podnapisov ni, ko pa kliknem "subtitles" se prikaže, da so podnapisi izljučeni (off) in jih ni mogoče vključiti. Zanima me, če se lahko zadeva uredi z nastavitvijo snemalnika. Če je potrebna posodobitev vas prosim za link ali datoteko in navodila za inštalacijo.

Problem s črko "Č" sem rešil na podlagi navodil v tem forumu in se vam zahvaljujem za informacije.

Hkrati sem omogočil MPEG4, tako kot je napisano na forumu. Upam, da med skaknjem po meniju nisem spremenil še kakšne druge nastavitve. Ali se z povrnitvijo na tovarniške nastavitve (inicalizacijo) tudi to vrne v prvotno stanje.

Ali drži, da pri snemanju na HDD ne moreš predvajati divx (samo DVD).

Zaenkrat toliko in vnaprej hvala za odgovore.

LP, S

Lime ::

asanca: podnapisi se morajo imenovati enako kot film. Vsaj moj 188HS to zahteva.

Primer:
superman.avi
superman.srt

superman-slo.srt ti ne bodo delali.

Prav tako ne sme biti kakšnih praznih vrstic ali napisanih kakšnih drugih informacij na začetku podnapisov.
Primer:

23.976

1
00:00:04,525 --> 00:00:06,025
Dober dan.

Odpri podnapise z beležnico in preveri. Nekateri avtorji podnapisov radi navajajo podatek o FPS ali avtorja podnapisov na začetek. Morajo se začeti s številko 1 v prvi vrstici in časom v drugi.

Primer:
1
00:00:04,525 --> 00:00:06,025
Dober dan.

OFC ::

Kje se pa da kupiti LG RH 188HS ? mogoče kje na obroke?

dj cotto ::

BigBang 319,90€.

Lime ::

Ali se še komu pri 188HS resolucija samodejno prestavi na 576i.
Resolucijo ročno nastavim na 720p, čez nekaj ur ali dni pa opazim migetanje slike in vidim da je resolucija nazaj na 576i.
Najprej sem mislil, da mi kdo pritiska po pilotu in nevede spreminja resolucijo, sedaj pa vidim da temu ni tako in se resolucija spremeni sama.

Ima kdo podoben problem in kaj je ugotovil oz. kako je rešil problem?

torek1 ::

Nič kaj dosti komentarjev nisem zasledil na Xoro DVD snemalnik DivX, HVR 5500, 160GB, USB s/b. Za ceno manj kot 300 EUR se mi zdi ugoden, vendar me je nekoliko "strah" nakupa, ker nisem dobil kaj dosti komentarjev nanj - niti + niti -. Ima kdo izkušnje s tem modelom ?

telexdell ::

Kogar zanimajo podrobnosti o LG RH1** snemalnikih priporočam http://ifndef.altervista.org/index_eng....

sandiv ::

Pred kratkim sem nabavil LG RH188HS in me zanima ali kdo uporablja ShowView za programiranje timerja?
Tudi če shranim programe v takšnem vrstnem redu kot je napisano v tabeli za Slovenijo (http://www.showview.com/?&page=22&secti...
in vpišem kodo iz revije Stop, mi sicer pravilno določi datum, uro začetka in konca snemanja, a mi ne izbere sam programa (npr. Slo1 je številka 1).
Je pa res, da se pri nas oddaje začenjajo netočno in prihaja do zamikov, signal VPS pa včasih ne pošiljajo, čeprav je navedeno, da bi ga naj.

tomi77 ::

pozdravljeni,

danes sem nabavil dvd-recorder LG RH188HS ... ena zadeva mi ne deluje kot treba....namreč imam doma sat tv...in imam povezan dekoder na dvd-recorder in potem iz recorderja v tv...zafrkava pa me zvok....slika je zelo lepa....vendar zvok vsaketolko zatika...ali pa za kakšno sekundo ali dve zgine zvok. Ali ima kdo podobno izkušnjo? ali ima kdo rešitev za to? ne vem v čem bi lahko bila težava...ker naprimer če izklopim dvd-recorder mi zvok prek dekoderja dela brez težav... kakor tudi navadna hišna antena lovi brez težav.

LP
Core2Duo E6400 ; ASUS P5B; Ram OCZ 4 GB DDR2 ram, 4x 1GB PC2-6400, 800MHz;
Sapphire ATI HD 3870 ; 2x Seagate 7200.10 320GB SATAII;

tomko030 ::

Za vse uporabnike oz. lastnike DVD snemalnikov Sony RDR HX720 (za tiste ki še ne veste), razveseljiva novica :D - obstaja nov FW - pri predvajanju divx- ov lahko sedaj dodaste slo podnapise (ali kakršnekoli druge). FW je objavljen na Big Bang- ovi spletni strani - pod posodobitve - zgoraj desno. FW skopirate na comp, ga odzipate in zapečete na cd. CD potem vstavite v snemalnik, slediš navodilom, ki se izpišejo in počakate, da se izpiše na snemalniku FINISH. Potem snemalnik izklopite iz električnega omrežja in ga potem spet ponovno nazaj vklopite. Potem takoj vzemite cd iz snmelnika.
Če sem kaj pozabil me spomnite in napišite.
Še nekaj: zvok pri vseh divx- ih ne dela. Kateri zapis divx- a uporablja sony, poskušal sem najti tipko na pilotu, ki bi izpisala lastnosti cd-ja oz. divx- a.

Frajar ::

Imam GPX HDR 8160 iz serije RH1000 (kompatibilen z LG RH188). Vklop z tipko na DVD ju mi ne deluje, ko ga prižgem preko pilota se DVD zažene in začne avtomatsko snemati na HDD. Imel sem ga že na servisu kjer naj bi ga samo "nekeko resetirali" ampak mi to počne že isti dan ko sem ga dobil iz servisa. Če kdo ve kako naj bi ta "reset aparata" potekal bi bil zelo hvaležen za kakšno idejo v to smer.

Neaktiven ::

Sestrična bi rada kupila DVD predvajalnik.
Imeti mora podporo za Slovenske podnapise, dobro pa bi bilo tudi, da bi lahko prikazal čim več znakov na vrstico, da bi brez problemov lahko prikazoval tudi podnapise z nestandardnimi dolžinami vrstic. Pač, da ima čim manj težav s podnapisi. Imeti mora tudi podporo za DivX in predvsem za XviD.
Cena naj ne bi presegla 62 € (15.000 SIT), razen, če bi bil kakšen za nekaj € več, toliko boljši. Dobro bi bilo, da bi bil kolikor toliko kvaliteten za teh 62 € (15.000 SIT).

Na predvajalnike se nič ne spoznam, zato me zanima, kaj bi ji priporočili za takšno ceno?

TOP ::

Pozdravljeni.Sedaj nakupujem DVD snemalnik pa me zanima kaj mislite o SONY RDR-GX 220.HVALA

_marc_ ::

Lep pozdrav!
Tudi sam kupujem dvd predvajalnik in skoraj100% sem se odločil za LG. Zanima me, če kdo ve kakšna je razlika med RH188HS in RH 277H, sam ne najdem nič oprijemljivega. Katerega od teh dveh mi priporočate?

lp

DocFreud ::

Hej tudi jaz sem se najprej ogreval za 188HS, dokler nisem zasledil se 277h. Malo sem pobrskal po internetu - najvecja razlika med tema modeloma je prisotnost USB vhoda pri 277ici. Vendar pozor! USB je le 1.1 in filmov se ne da predvajati direktno iz USB vhoda (tako vsaj pravijo). Lahko presnames film na rekorderjev disk, vendar bo to trajalo kar precej casa (USB 1.1 pac).

Kar dosti so se razpisali na forumu:
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=57...
(zadeva je v slovascini, vendar se da razbrati kljucne podatke)

Dober in sistematicni opis pa je na strani:
http://www.digilidi.cz/recenze_lg_rh_27...
(ta tekst je v cescini in ga je malo tezje razumeti, a se splaca potruditi)

Veliko srece z izbiro
Back to the kitchen... I smell something burning.

robertto ::

Pred kratkim sem kupil DVD snemalnik UNITED dvr - 7080 z 80 Gb HDD. Zanimajo me kakšne izkušnje imate ostali uporabniki tega snemalnika. Zanima me pa tudi ali obstaja kakšen FW za unitedov snemalnik.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: robertto ()

tomko030 ::

Ali ima že kdo izkušnje z priklopi zunanjih diskov na DVD snemalnike s pomočjo Fire-wire konektorji. imam Sony RDR HX 720 in bi rad nanj priklopil WD zunanji disk z Fire-wire povezavo. Ali bo to sploh deluje?

podtalje ::

Zanima me, če ima kdo kaj izkušenj z DVD snemalnikom Philips DVDR3380?

Mogoče lahko kdo priporoča tudi kakšen drug dober predvajalnik. Trdega diska ne rabim, ker rabim snemanje samo občasno.

Boky ::

Če koga zanima, v Hoferjev GPX HDR 8160, ki je hadversko enak LG RH 188HS (z firmwareom iz poljske strani sem ga v LG-ha tudi sam spremenil), sem vstavil disk velikosti 500GB. Zadeva je špilala iz prve. V DVD načinu in XP kvaliteti spraviš na prazen disk 130 ur materiala. V rekorder je originalno vgrajen seagate 160 GB. Testni disk je bil seagate 500GB, ki sem ga vzel iz ohišja tega prenosnega diska.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Boky ()

Bwaze6 ::

Pozdravljeni!

Imam eno veliko težavo s snemalnikom LG RH188S, točneje s prikazovanjem podnapisov pri datotekah DivX.

Kljub sledenju navodilom v zgornjem sporočilu (iz datotek podnapisov sem odstranil vse nepotrebno in jih poimenoval enako kot avi datoteko) noče prikazovati podnapisov s srt končnico, medtem ko s sub nima težav. Podnapisov srt ne morem izbrati niti ročno.

Bi pomagala naložitev novejšega Firmwara? Ima še kdo to težavo? Zgoraj sem zasledil, da vam srt predvaja, pa tudi na drugih forumih nisem zasledil, da bi imel še kdo to težavo. Poizkusil sem kar nekaj filmov, in na PCju ter DVD predvajalniku Pioneer DV-393 brez težav delujejo vsi, tako srt kot sub.

Hvala za odgovor,

Blaž

Bwaze6 ::

Nima nihče podobne težave?

Naložil sem najnovejši Firmware, ampak se ni ničesar spremenilo. Biosa nisem posodabljal, ker s tem nima veze.

So mogoče kriva predolga imena datotek ali direktorijev? Ali kakšen neberljiv znakec v imenu - morda ne prebavlja pomišljaja ali pike?

dj cotto ::

Na ZS sem ti poslal e-mail na katerega mi pošlji en podnapis, ki ti ne dela, pa bom pogledal.

Mlchk ::

Zdravo.

Torej, kupujem HDD snemalnik Kaj se splača kupit za tam do 300 EUR?

Rad bi, da se posnetek iz diska lahko spravi na comp (torej - da lahko posnetek posnamem na DVD),
drugi pogoj pa je, da ga lahko priključim na Aminota oz. da deluje snemanje IP TVja, kar mi je itak
najbolj pomembno...

Prosim, pomagajte..

Nimam pojma o HDD rekoderjih. :O

_marc_ ::

Zanima me, kaj mislite o teh dveh snemalnikih?
Katerega mi priporočate?

PHILIPS DVD snemalnik (trdi disk 160GB) DVDR 3570 H
LG DVD snemalnik RH277 H (160GB HDD)

lp

Kilgore T ::

Kupil LG RH-177 preko ebay-a za 89,- EUR,
transport 20,- EUR
----------------------------------------------
SKUPAJ 109,- EUR

Bom poskusil z vgradnjo 500Gb Seageate-a (predvidena cena 139,- EUR).

Na koncu bo to 500Gb snemalnik za ceno 248,- EUR.
"Prepricanja so sovrazniki resnice, nevarnejsa kot lazi. "
Friedrich Nietzsche

Cveto ::

Tudi mene zanima Philips 3570, ki naj bi omogočal tudi predvajanje posntekov iz USB diska. Ima kdo kaj izkušenj s tem?

Je kdo morda pri nas zasledil model 3575 ki naj bi imel še HDMI?

gregyk ::

Tudi jaz sem včeraj kupil v BigBang-u dvd/hdd recorder LG RH188S (230€) in sem z njim za enkrat zadovoljen. Moti me edino to da ne morem shraniti vse programe po spisku za ShowWiev, ker ima LG samo 89 spominskih mest. In opazil sem tudi kot že nekdo pred mano, da ko vpišeš kodo ShowWiev se vse pravilno nastavi, edino programa na katerem naj se snema ni nastavljenega. Moti me pa tudi to, ker so podnapisi pri Xvid/Divx filmih relativno majhni (imam samo 60cm TV). Obstaja kje kaka nastavitev za povečavo le-teh, ali mogoče kak firmware ki jih poveča? Hvala za odgovore!

Lp

lipa ::

Ali mogoče ve kdo, kdaj bo pri nas v prodaji model Philipsovega rekorderja DVDR3595 ali DVDR3575. Zanimiv mi je zato ker ima HDMI output, kar ga model DVDR3460, ki ga prodajajo pri nas, nima.

jurck ::

V Mercatorju imajo akcijo

Philips DVD-R3460H
Sony RDR-HX722

Ima kdo izkušnje se tema dvema snemalnikoma? Katerega priporočate? Ali se da pri Philipsu preku USB-ja iz kljucčka ali zuanjega diska predvajati film?

OFC ::

Imam par vprašanj za LG 277H.
- Ali programirano snemanje deluje le če naprava ni prižgana?
- Ne predvaja mi vseh divx filmov. A je kakšna fora ali kako naj preverim kateri bodo delali in kateri ne in zakaj?

Hvala

dj cotto ::

1. Da, programirano snemanje deluje samo če je naprava izključena. Ta "problem" se vleče še iz časov videorekorderjev in ni mi jasno, da ga do zdaj še niso odpravili.
2. Ne gre za nobeno foro, gre le za omejeno sposobnost vgrajenega čipa. Za preverjanje delujočih in nedelujočih filmov uporabi Gspot in primerjaj.

Curyman ::

Za vse, ki se zanimate za DVD snemalnik Phillips DVDR 3570 H.

Osebno ga imam sedaj doma kak mesec in tule je kratek raport.
Snemanje: brez pripomb, ima vse bolj ali manj potrebne funkcije.
Predvajanje xvid: predvaja praktično vse kar mu ponudiš, le včasih mu kakšen film ne ustreza (primer: prvi del filma v dveh datotekah pogledam, drugega mi ne požene, kodiran je v istih kodekih ipd...) Podnapisi so mali, bele barve na črnem pasu, ki je pol prozoren. In v navodilih lepo piše, da morajo biti poimenovani enako kot film (bere formate sub, srt, menda pa tudi smi; txt ne bere!)

Še kratko mnenje.
PLUSI: Philips pač, lepi menuji, visoka kvaliteta slike, preprost za uporabo, kvalitetno in tiho snemanje na disk, USB 2.0 vtičnica (brez zatikanj pri filmih z več akcije), GO-TO funkcija tudi pri MPEG4, možnost presnemavanja z medija na medij: disk - dvd - usb, predvajanje divx filmov tudi iz hibridnih dvdjev (recimo na zadnji Jokerjevi natlačenki mi sam POIŠČE in predvaja vse divx kodirane datoteke), samodejno sortiranje posnetega gradiva na mediju (videi, slike, glasba) ...

MINUSI: Philipsove težave: majhni podnapisi, ki včasih dobijo nenavadne dodatke v obliki kvadratkov ali drugih znakov, podnapise je potrebno vsakič vklopiti in nastavljati kodno tabelo, glasen DVD pogon, zatikanje vratc DVD pogona, blaaazno dolgo zaganjanje snemalnika iz standbya (skorajda celo minuto, pri programiranem snemanju iz standbya začne snemati TAKOJ!)

OCENA: pravzaprav mu res zamerim le počasnost zagona in slabo kakovost vratc dvd pogona. Če samo pomislim na predvajalnike izpred 3 let, kako bosi in nebogljeni so bili brez neuradne podpore, je tale že iz škatle ven čisto uporaben.
Pravzaprav imam ob tem snemalniku na tv priklopljen še prastari Philipsov DVP 720 sa in brez neuradnega firmwarea bi bil že zdavnaj za v koš, tako pa ga vsaj po predvajanju divxov še vedno poseka (čeprav je star skorajda že 4 leta - močno dvomim, da so novi Philipsovi izdelki tako kakovostni).

Če želite DVD snemalnik, ki je preprost za uporabo, občasno pa pogledate tudi kak doma zapečen filmček, potem je tale Philips prav gotovo za vas. Ostale bi utegnil pritegniti z USB 2.0 podporo in možnostjo nadgradnje firmwarea. Če bo zima huda, morda celo s kakšno neuradno nadgradnjo. howg

P.s.: Upscaling omogočajo modeli z hdmi izhodom (recimo DVDR 3575, za katerega pa sploh ne vem če se pri nas prodaja). Sam imam 82 cm widescreen gorenjevo CRT tv in želja po tem nimam. Se mi zdi totalno butasto, da bi za sobno anteno na 4 kanale (nema kabelske, ne siol tv, ne amis tv, ne T2 tv, ne lastovke, edin satelitsko si lahk še namontiram) kupoval kak hud LCD full hd tv (mogoče čez 5 let, mogoče ...)
Il grande podesta

janezk999 ::

Curyman: možnost presnemavanja z medija na medij: disk - dvd - usb,

hm, na philips.com sem našel:
Note:
It is not possible to copy video or
TV recordings from the hard disk to
a USB device.

A 3570 to omogoča, oz. a to omogoča z nadgradnjo firmware? oz. kateri drugi recorder bi to omogočal?

hvala

Curyman ::

janezk999:
Zanimivo, pravzaprav sem ugotovil, da je glede kopiranja na USB zelo muhast. Uspelo mi je recimo skopirat xvid film (avi) iz cd-ja na disk in potem iz diska na USB. Pri TV posnetkih pa mi recimo ponudi možnost copy to usb, a se ne zgodi nič. Bom tole še malce raziskal.

Žalostno pa je, da pri divxih skopira samo film, podnapisi pa žal ostanejo na prvotnem mediju. Prav tako ne zna ravnat z direktoriji.

Rešil pa sem misterij programiranega snemanja in hitrega vklopa v tem primeru. Predvajalnik se minuto in pol pred začetkom programiranega snemanja samodejno vklopi (sliši se delovanje diska) in potem le še prične s snemanjem. :\ :\ :\
Il grande podesta

Curyman ::

Kratko dopolnilo k mojima prejšnjima objavama o Philipsu DVDR 3570H.
Janezk999: Žal se posnetki s tv-ja ne dajo kopirat drugam kot na prazen DVD. Divxi, slike in mp3ji pa se lahko kopirajo med vsemi tremi mediji, a bodi pozoren na to da ne kopira podnapisov. Morda bi se lahko ozrl po kakem novejšem Sonyjevem snemalniku, ki pa so za moje pojme predragi za to kar ponujajo.

Včeraj sem na svoj predvajalnik namestil novo verzijo firmwarea (1.43), ki jo najdete na Philipsovi support strani. Opazil sem izboljšavo pri predvajanju podnapisov, ki so sedaj zares poravnani na sredino in postavljeni nekoliko višje, izginili so tudi tisti čudni fonti, ki sem jih omenjal 2 posta višje. Še vedno se žal prikazujejo na polprozornem traku in so še vedno nekoliko premajhni. Morda se le meni dozdeva, ampak splošna odzivnost predvajalnika je nekoliko boljša.
Nov firmware po novem omogoča vse nadaljnje nadgradnje kar preko usb ključa, to pa morate še vedno opraviti preko cd-ja. :\ :D
Il grande podesta

Mlchk ::

Uf, me je kar zamikal tale Philips.

A IPTV vredu snema? Ni fore z Macrovision zascito?

Curyman ::

Mlchk:
Vem, da ima 3570 scart vhod, ki je namenjen snemanju satelitske in IP TVja. Kar se Macrovisiona tiče, ti žal ne morem nič pomagati, ker nimam ne satelitske, ne IP tvja. Itak pa prvič slišim, da IP TV kodirajo z Macrovisionom.

V opisu sem vam pozabil omenit še en bonbonček. Stvarca ima spredaj Firewire vhod, kar teoretično pomeni še hitrejši prenos s trdega diska in videokamer s trdim diskom. Kako bo v praksi vam še poročam.
Il grande podesta

kvesiyu ::

Tudi sam imam philipsa 3570 s zadnjim firmwerom (1.43) pa sem kr zadovoln z njim, me pa zanima če morda veš če se kje da pogledat čas do konca filma in če obstaja kakšen neoriginalen firmware
LP

Mlchk ::

V prihodnjih dneh se moram odločiti o nakupu HDD snemalnika. Trenutno sem najbliže Philipsu 3570, pa vendar me mikajo tudi določeni LGjevi modeli. Lastniki HDD snemalnikov (tako Philipsovih in LGjevih) oglasite se in svetujte. Zaželjeno je, da poveste vaše izkušnje s snemanjem IP TV.. :)

kvesiyu ::

Na žalost nimam IP televizije tako da ti tukaj ne morem kaj dosti pomagati, ostalo pa je vse super, samo če bi bili še podnapisi pri divxih malo večji bi pa bilo še boljš. Če te še kaj zanima me lahko pokličeš, številko ti pošljem na mail.
LP

Mlchk ::

Si ze poskusal presnemavati iz VHS kaset na DVDje? Se pravi prek povezave VHS rekoderja in HDD rekorderja. Kakšna je kvaliteta?

Cveto ::

A podpira še kakšen drug snemalnik razen Philipsovih 3570/90 predvajanje filmov direktno iz USB-ja? Dosedaj sem še pri vseh ostalih v specifikacij naletel na "music/pictures only"

junuk ::

Morda kdo pozna DVD Sony snemalnik RDR-HX717 in če je res, da je Bios na trdem disku in v primeru , da odpove trdi disk, ga moraš kupiti orginal od Sony koder je gor že naložen Bios.
Še to kje bi se dobila električna shema za DVD snemalnik Sony RDR-HX717, če kdo ve mi prosim naj sporoči.

tomko030 ::

Imam Sony RDR HX720 z vhodom DV (firewire) in zunanji disk WD z izhodom Firewire. Nekje sem zasledil, da se da s snemalnikom gledati Div-x filme z zunanjega diska. Kako ju "upariti" oz. ali ima kdo izkušnje s tem. Meni to ne deluje, priklop kamere na snemalnik, dela brezhibno. Komentarji?

Cveto ::

Firewire vhod na teh rekorderjih je mišljen samo kot video vhod in kakor jest ve ne podpira "mass storage" profila pri Firewire priklopu.

tomko030 ::

Se pravi, če prav razumem, snemalnik ni sposoben priklopiti diska, da bi zagnal predvajanje filma? Če bi pa dal vmes še komp in bi preko kompa na disku zagnal film, seveda bi bil WD še zmeraj priklopljen na snemalnik, kako bi pa to zgledalo?? Ali bi morebiti to delovalo??

Cveto ::

Hm, ne predstavlja si čisto dobro kako so to mislil, glede tega če dela ali ne ti pa kaj več povem jutri ko dobim Philipsa 3575, imam pa tudi FW prenosni disk in računalnik z FW kontrolerjem.

jugato ::

V prihodnjih dneh se moram odločiti o nakupu HDD snemalnika. Trenutno sem najbliže Philipsu 3570, pa vendar me mikajo tudi določeni LGjevi modeli. Lastniki HDD snemalnikov (tako Philipsovih in LGjevih) oglasite se in svetujte. Zaželjeno je, da poveste vaše izkušnje s snemanjem IP TV.. :)

Snemaš lahko normalno - vendar pa je potrebno vedeti, da ko snemaš določen program, na IP Tv nesmeš le teh prestavljati.

Robert ::

Imam LG RH188HS DVD snemalnik s trdim diskom. Zanima me ali je možno z navedeno napravo združiti 3 posnete nadaljevanke na disku (po cca. 45 minut) v eno in potem zapeči to na DVD format. Ko sem gledal navodila je ena funkcija COMBINE ki združuje dva naslova v enega - zanima me ali združuje le naslove ali tudi vsebino.

Mlchk ::

jugato: kateri snemalnik imaš?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LG RH277H vprašanje

Oddelek: Zvok in slika
83037 (1364) DJ Beat
»

DVB-T mpeg/4 snemalnik

Oddelek: Zvok in slika
458011 (4836) stefp
»

DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
9522576 (9791) Yossarian
»

Kateri DVD HDD zapisovalnik/predvajalnik s podporo Divx?

Oddelek: Zvok in slika
212899 (2275) Calligula
»

Lg hdd/dvd recorder rh 7900

Oddelek: Zvok in slika
61673 (1588) plamen

Več podobnih tem