Forum » Loža » F1 2006
F1 2006

balocom ::
Sej če lučke svetjo tut če motor ugasne.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

_marko ::
A lahko kdo napiše kaj se je dogajalo na kvalifikacijah, ker jih nisem mogel gledat.
Hvala!
Hvala!
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

ripmork ::
povprečne kvalifikacije, na začetku se je razbil Massa in bo štartal od zadaj, Michael pa iz pole position-a...
V zadnjem krogu je Michael v predzadnjem ovinku ustavil avto in zablokiral promet, ali je bilo namerno ali nenamerno se še ne ve, čeprav si vsak misli svoje...to da je z volanom zavil naravnost v ovinku in potem obstal pred ograjo je za moje pojme res svinjska poteza, kaj bodo pa komisarji povedali pa ne vem...tu izgovorov na zablokirane gume ni.
Dejstvo pa je da si je samo na ta način privozil pole, ker je bil Alonso hitrejši v vmesnih časih hitrejši, jasno dokler ni padel pod cono rumenih zastav in upočasnil...
V zadnjem krogu je Michael v predzadnjem ovinku ustavil avto in zablokiral promet, ali je bilo namerno ali nenamerno se še ne ve, čeprav si vsak misli svoje...to da je z volanom zavil naravnost v ovinku in potem obstal pred ograjo je za moje pojme res svinjska poteza, kaj bodo pa komisarji povedali pa ne vem...tu izgovorov na zablokirane gume ni.
Dejstvo pa je da si je samo na ta način privozil pole, ker je bil Alonso hitrejši v vmesnih časih hitrejši, jasno dokler ni padel pod cono rumenih zastav in upočasnil...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()

shock ::
Nikol ne veš kaj se je v resnici dogajalo. Mogoče je prišel prehitro v ovinek in zarad tega je začel bremzat. Ko je pomislil da bi bi mu blokirane gume sredi ovinka in tako raztreščil avto je šel raje na bolj "varno" varianto, tako da je ni zavijal in šel naravnost bremzat in brez blokiranja gum. Samo tako sklepam, kajti je bila res čudna situacija, ki nikol ne veš kaj je bilo v resnici. Tako da ga nekateri začnete pljuvat, prvo pomislite na vse morebitne možnosti, kaj se je lahko zgodilo na tistem tragičnem ovinku.

klemen22 ::
Ja ja spet teorija zarote.

Če bi pa to naredil vaš preljubi pijanček Kimi bi bilo pa vse v redu kaj?

Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

ne, če bi to naredil Kimi/Montoya/Alonso...bi bila to čisto enako svinjska scena...
Glavno je to da si take poteze lahko privoščita le Michael in Ferrari...kdorkoli drug bi bil že diskvalificiran.
teorija zarote?...kakor hočeš...
Naj sam tolk povem da nisem navijač ne rdečih, ne belih srebrnih ali zelenih...
Dirke gledam zaradi dirkanja samega.
kakorkoli že, upam na dirko s čim več zapleti in naj komisarji res dobro pregledajo vse in tudi orenk ukrepajo...
Glavno je to da si take poteze lahko privoščita le Michael in Ferrari...kdorkoli drug bi bil že diskvalificiran.
teorija zarote?...kakor hočeš...
Naj sam tolk povem da nisem navijač ne rdečih, ne belih srebrnih ali zelenih...
Dirke gledam zaradi dirkanja samega.
kakorkoli že, upam na dirko s čim več zapleti in naj komisarji res dobro pregledajo vse in tudi orenk ukrepajo...
Zgodovina sprememb…

dela ::
Očitno MS letos rabi na dirkalniku napravico, ki bo na ukaz začela spuščati dim, če hoče postati prvak.
Česa vsega še ne bo poskušal, da bi zmagal.
Na posnetkih je izgledalo, da se avto brezhibno odziva na ukaze. Potem pa reče Lauda, da je mogoče izvajal countersteer! Mislim, kaj boš izvajal countersteer, če je avto podkrmarjen? Countersteer se izvaja takrat ko je avto prekrmarjen, zato, da se ne zavrti, tukaj pa je bila situacija ravno obratna.
Se zavedam, da lahko človeški možgani sproducirajo še večje napake kot to, ampak kolikor poznam MS, pa mislim, da je bilo kar namerno.
Je pa naredil kvalifikacije vsaj malo zanimive, to pa priznam.

Česa vsega še ne bo poskušal, da bi zmagal.

Na posnetkih je izgledalo, da se avto brezhibno odziva na ukaze. Potem pa reče Lauda, da je mogoče izvajal countersteer! Mislim, kaj boš izvajal countersteer, če je avto podkrmarjen? Countersteer se izvaja takrat ko je avto prekrmarjen, zato, da se ne zavrti, tukaj pa je bila situacija ravno obratna.
Se zavedam, da lahko človeški možgani sproducirajo še večje napake kot to, ampak kolikor poznam MS, pa mislim, da je bilo kar namerno.
Je pa naredil kvalifikacije vsaj malo zanimive, to pa priznam.

Tilen - iskrena:
kaj bi ti dejal tule če bi Montoya podobno "taktiko" naredil medtem ko bi Michael poskušal dobit pole position in to v zadnjem ovinku?...
najbrž bi bil čisto miren in bi si rekel da je to pač nesreča,ali pa dobra taktika...ane?
kaj bi ti dejal tule če bi Montoya podobno "taktiko" naredil medtem ko bi Michael poskušal dobit pole position in to v zadnjem ovinku?...
najbrž bi bil čisto miren in bi si rekel da je to pač nesreča,ali pa dobra taktika...ane?

klemen22 ::
Nekaj govorite, ki a) nimate pojma za kaj se je šlo, b) ne poznate kaj pomeni bolid F1, c) vlečete iz glave neke komentarje za katere nimate nikakršnih dokazov. Dejte se mal zamislit in počakte na uradne vesti, ne pa nekaj tko kar ste prek TVja gledali.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Tilen ::
RIPMORK, ugajalo mi vrjetno nebi vendar glede na to, da si pac omenil montoyo, se nebi prevec sekiral. Itak bi se slej ko prej na dirki zavrtel.
Drugace pa :
“I had just a touch too much speed coming into Rascasse, and couldn’t make it round,” Schumacher said after taking his best qualifying position here since 2000. “I checked with the guys where did we end up and they said P1. I couldn’t believe it!”
Initially he kept the engine running, but then it stalled and he had to be pushed away by marshals. That did not sit well with Alonso, who was clearly not happy, having set the fastest first sector time at the beginning of his spoiled lap. “We should have been on pole,” the champion said. “The previous lap I had been three-tenths faster in the last corner, so for sure we could have been on pole. I did my maximum with the car and today was okay, the car was performing really well and we have a fantastic tyre for race performance, but after dominating all weekend, to lose pole on the last lap through somebody else’s accident is not a good moment.”
Ce bi jaz bil toliko hitrejsi, kot Alonso pravi da so, se za ta MS-jev pole sploh nebi sekiral. (mimogrede tut on nic ni rekel da bi bilo kaj...)
Drugace pa :
“I had just a touch too much speed coming into Rascasse, and couldn’t make it round,” Schumacher said after taking his best qualifying position here since 2000. “I checked with the guys where did we end up and they said P1. I couldn’t believe it!”
Initially he kept the engine running, but then it stalled and he had to be pushed away by marshals. That did not sit well with Alonso, who was clearly not happy, having set the fastest first sector time at the beginning of his spoiled lap. “We should have been on pole,” the champion said. “The previous lap I had been three-tenths faster in the last corner, so for sure we could have been on pole. I did my maximum with the car and today was okay, the car was performing really well and we have a fantastic tyre for race performance, but after dominating all weekend, to lose pole on the last lap through somebody else’s accident is not a good moment.”
Ce bi jaz bil toliko hitrejsi, kot Alonso pravi da so, se za ta MS-jev pole sploh nebi sekiral. (mimogrede tut on nic ni rekel da bi bilo kaj...)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

mavec ::
Pa ne vem, kaj se vsi tolko pi*dite na Schumija.
Monako je Monako! Steza je ozka, nesreča nikoli ne počiva. Tu je še taktika v boksih, nepredvidljiv promet ipd. Pa res se nam ni treba bat za napetost jutri na dirki. Po možnosti bo še v prvem ovinku prišlo do kakega verižnega trčenja...
Monako je Monako! Steza je ozka, nesreča nikoli ne počiva. Tu je še taktika v boksih, nepredvidljiv promet ipd. Pa res se nam ni treba bat za napetost jutri na dirki. Po možnosti bo še v prvem ovinku prišlo do kakega verižnega trčenja...

Škoda je le, da je vse skupaj posnela kamera, ki je obenem zajela voznikove obrate volana in obrate koles dirkalnika.
Bil je že mimo clipping pointa, pa je zavil v nasprotno od smeri ovinka. Sledu o prekrmanjenju, da bi to moral storiti, seveda ni bilo. Kakšna dirkaška tehnika pa je to? Naj mi nekdo razloži.
Že možno, da si imel preveliko hitrost, ampak, če zaviješ sredi ovinka proti njegovi smeri, boš še manj prišel okoli. Zakaj si pa to storil, dragi Michael, veš pa le ti. Jaz mislim, da si se malce zbal za PP.
Bil je že mimo clipping pointa, pa je zavil v nasprotno od smeri ovinka. Sledu o prekrmanjenju, da bi to moral storiti, seveda ni bilo. Kakšna dirkaška tehnika pa je to? Naj mi nekdo razloži.
“I had just a touch too much speed coming into Rascasse, and couldn’t make it round,” Schumacher said after taking his best qualifying position here since 2000.
Že možno, da si imel preveliko hitrost, ampak, če zaviješ sredi ovinka proti njegovi smeri, boš še manj prišel okoli. Zakaj si pa to storil, dragi Michael, veš pa le ti. Jaz mislim, da si se malce zbal za PP.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dela ()

ČIP 008 ::
He he "prvak" bi rad svetu dokazal da je številka ena. Edini rekord ki ga še drži pokojni Ayrton Senna da Silva je šest zmag v Monaku in seveda kot vse ostale rekorde bi tudi tega izničil na nešporten način! Bravo Schumi-Snegulčica in njegovih seden naslovov-palčkov........Oprostite izrazu ampak v pravljici je res vse mogoče.

ZELO NENAVADNE stvari je izvajal v tistem ovinku, sploh za tako izkušenega dirkača. Če imaš preveliko hitrost v ovinku in ga hočeš zvozit, potem ne vem, zakaj bi si še večal radij zavoja, ki bi že naj bil prevelik.
Kamera je bila izredno dobra - videlo se je, kaj je z volanom počel MS, in tudi, kako se je odzival avtomobil, zato tudi niso potrebne razne uradne razlage kogar koli, da bo ponujal svojo verzijo tega, kar se je zgodilo.
Izjava Laude je bila popolnoma butasta, zato mi naj nekdo drug razloži, kaj, hudiča, je MS počel v tistem ovinku. Seveda nekdo, ki pozna tehnike vstopanja v ovinek in obnašanje dirkalnika.
Sem na lastne oči videl, da je MS ukrepal skrajno nenavadno. Zakaj je tako ukrepal, ve samo on. Mogoče je bila le napaka, ampak od nevem koliko kratnega svetovnega prvaka vseeno ne pričakujem, da bo njegov obrat volana 30° od točke, kjer bi moral biti. Enako kot ne pričakujem, da mu v Jerezu leta 1997 na dokaj ravnem predelu proge volan pade iz rok in se obrne 30° levo ravno takrat, ko mimo pripelje Villenueve.
Kamera je bila izredno dobra - videlo se je, kaj je z volanom počel MS, in tudi, kako se je odzival avtomobil, zato tudi niso potrebne razne uradne razlage kogar koli, da bo ponujal svojo verzijo tega, kar se je zgodilo.
Izjava Laude je bila popolnoma butasta, zato mi naj nekdo drug razloži, kaj, hudiča, je MS počel v tistem ovinku. Seveda nekdo, ki pozna tehnike vstopanja v ovinek in obnašanje dirkalnika.
Sem na lastne oči videl, da je MS ukrepal skrajno nenavadno. Zakaj je tako ukrepal, ve samo on. Mogoče je bila le napaka, ampak od nevem koliko kratnega svetovnega prvaka vseeno ne pričakujem, da bo njegov obrat volana 30° od točke, kjer bi moral biti. Enako kot ne pričakujem, da mu v Jerezu leta 1997 na dokaj ravnem predelu proge volan pade iz rok in se obrne 30° levo ravno takrat, ko mimo pripelje Villenueve.

Fizikalko ::
No, evo, sumnje so potrdili tudi stručkoti (glede na zgornji link). Po moje ni dileme, da je zglumil vse skupaj.

beerhunter ::
-----
"Gee, I thought we'd be a lot higher at MECO!"
Steven Hawley after STS-41D's pad abort 4 seconds before liftoff
"Gee, I thought we'd be a lot higher at MECO!"
Steven Hawley after STS-41D's pad abort 4 seconds before liftoff

Kako poceni si lahko nekdo naredi TOLIKO reklame zastonj. Pisali v casnikih bodo vsi, slike bodo povsod, Marlboro in vsi sponzorji bodo neznosno veseli pa se MS bo startal iz P1 na koncu.
Drugace pa ce mislijo ti mehkuzci podret MS-jeve rekorde v prihodnosti brez tovrstnih bedarij se mocno motijo.
Pa poglejte si recimo, kako objektivni znajo bit na SIOL-u. Klik
"Novica" na POP TV.
Spekulacije glede "nesrece" si pa lahko privoscijo zame tako imenovane "kvazi" F1 strani kot F1 magazin, ko pac pogrevajo nekaj za brez veze. Ko bo jasno, bo jasno. (stewards)
Drugace pa ce mislijo ti mehkuzci podret MS-jeve rekorde v prihodnosti brez tovrstnih bedarij se mocno motijo.
Pa poglejte si recimo, kako objektivni znajo bit na SIOL-u. Klik
"Novica" na POP TV.
Spekulacije glede "nesrece" si pa lahko privoscijo zame tako imenovane "kvazi" F1 strani kot F1 magazin, ko pac pogrevajo nekaj za brez veze. Ko bo jasno, bo jasno. (stewards)
Zgodovina sprememb…

TOP ::
Tole kar je naredil MS res ni bilo športno,v kameri je lepo videt da je zavil nazaj na progo,če bi bil jaz na njegovem mestu mislim da bi isto storil če bi storil takšno napako edino izvedel bi na drugi način.Bolje bi bilo da je dirkalnik pustil naravnost v gume in ga ugasnil,tako bi imel bolši izgovor

Fisichella punished by stewards

TOP, drugace naj bi avto ugasnil sam. Pac, ko je v neki fazi, se vklopi "protection" in avto se vgasne. Vec imas na Formula1.com

TOP, drugace naj bi avto ugasnil sam. Pac, ko je v neki fazi, se vklopi "protection" in avto se vgasne. Vec imas na Formula1.com
Zgodovina sprememb…

tule mal obračaš ploščo Tilen, reklama in popularnost nimata veze z nešportnostjo takih incidentov, in Michael ob svojih sedmih naslovih ne potrebuje več reklame...
je pa zato dobil še eno črno piko, ima jih že nekaj in to mu bo na imenu škodovalo bolj kot pa ta "reklama" zaradi katere ne verjamem da bodo sponzorji ful zadovoljni.
dobro se je videlo kako je potem ko je bil dejansko že na poti iz ovinka nenadoma zavil z volanom v levo in potem naravnost...komisarji gor al dol.
izjava dost značilna za Tiffosija...
pa drugače imam respect do Michaela, ker je pokazal v svojem desetletju dirkanja mnogo in mu superiornosti sploh ni za očitat, a take poteze kot ta danes so kratkomalo bedne.
Sej taktiko majo dobro pri Ferrariju...ampak pokvarjeno in nešportno!
je pa zato dobil še eno črno piko, ima jih že nekaj in to mu bo na imenu škodovalo bolj kot pa ta "reklama" zaradi katere ne verjamem da bodo sponzorji ful zadovoljni.
dobro se je videlo kako je potem ko je bil dejansko že na poti iz ovinka nenadoma zavil z volanom v levo in potem naravnost...komisarji gor al dol.
pa drugače imam respect do Michaela, ker je pokazal v svojem desetletju dirkanja mnogo in mu superiornosti sploh ni za očitat, a take poteze kot ta danes so kratkomalo bedne.
Sej taktiko majo dobro pri Ferrariju...ampak pokvarjeno in nešportno!

Se ne strinjas? :)
Glejte... kako lahko ti govoris o nesportni taktiki, ko komisarji niso odlocili se nic. Sami jasnovidci tukaj ali kaj? Tipu se je avto pokvaril, ti pa govoris o crnih pikah
Jaz nisem rekel da kaj podpiram ali ne, pac cakam in hkrati skusam pokazat (ne)profesionalnost nekaterih medijev.
Se ne strinjas? :)
Glejte... kako lahko ti govoris o nesportni taktiki, ko komisarji niso odlocili se nic. Sami jasnovidci tukaj ali kaj? Tipu se je avto pokvaril, ti pa govoris o crnih pikah

Jaz nisem rekel da kaj podpiram ali ne, pac cakam in hkrati skusam pokazat (ne)profesionalnost nekaterih medijev.
Zgodovina sprememb…

no, prej je pisalo na 24 ur da je baje že odločeno in da so mu pole priznali...
baje
...
sam me je pa pogrelo tole dons ko sem gledal, pa še tisti nasmešek Willija Webbra v boksih, da se mu je pa avto pokvaril - kak bi pa potem sploh lahko iz prvega mesta štartal?
tule če koga zanima posnetek:
Monaco qual. Michael
o (ne)profesionalnosti medijev nasplošno pa bi se dalo tut dost govorit ja...
drugače pa ko si omenil f1magazin: stran je delo nekaj zavzetih ljubiteljev f1, in je glede na kvaliteto pisanja novic in ažurnost primerljiva z marsikatero drugo stranjo o f1, pa še v slo jeziku je...
(je pa dost kreganja ponavad na komentarjih pod novicami, posebej ob takelem incidentu
)...
kreganje je jasno v slo. jeziku
baje

sam me je pa pogrelo tole dons ko sem gledal, pa še tisti nasmešek Willija Webbra v boksih, da se mu je pa avto pokvaril - kak bi pa potem sploh lahko iz prvega mesta štartal?
tule če koga zanima posnetek:
Monaco qual. Michael
o (ne)profesionalnosti medijev nasplošno pa bi se dalo tut dost govorit ja...

drugače pa ko si omenil f1magazin: stran je delo nekaj zavzetih ljubiteljev f1, in je glede na kvaliteto pisanja novic in ažurnost primerljiva z marsikatero drugo stranjo o f1, pa še v slo jeziku je...
(je pa dost kreganja ponavad na komentarjih pod novicami, posebej ob takelem incidentu

kreganje je jasno v slo. jeziku

Zgodovina sprememb…

Ok naj priznam zdaj, da tole vidim prvic. Halo? Kaj vam tu ne pase?
Tip je zavil levo & desno zato, da bi se upocasnil dirkalnik. To, da mu je blokiralo kolesa pa si poglejte na napisu Bridgestone na notranji strani koles.
Ce gre tukaj MS-ju pole so pa res bedaki. IMO sem mislil, da je huje (beri bolj sumljivo).

Tip je zavil levo & desno zato, da bi se upocasnil dirkalnik. To, da mu je blokiralo kolesa pa si poglejte na napisu Bridgestone na notranji strani koles.
Ce gre tukaj MS-ju pole so pa res bedaki. IMO sem mislil, da je huje (beri bolj sumljivo).
Zgodovina sprememb…

cekr ::
Vsega prerekanja sploh ne bi bilo, če bi dirko v Monacu enostavno črtali, ker je enostavno prenevarna.
Glede omenjanega dogodka; nisem gledal treninga zato ne morem točno komentirati, kaj je bilo. Verjetno je imel Mirsad ponovno hude popadtke. Glede na posnetek, bi pa rekel, da se je Michael ustavil izven proge in bi drugi lahko enostavno šibali mimo. Samo kaj ko prehitro pretiravajo z zastavami. Me pa moti to, da se nekateri pritožujejo, kako so bili ravno v najhitrejšem krogu. Ja, kje so pa bili v preostalih 14-ih minutah? Takrat ko so vsa vozila na progi je enostavno nemogoče predvideti, da kdo ne bi imel problemov.
Glede omenjanega dogodka; nisem gledal treninga zato ne morem točno komentirati, kaj je bilo. Verjetno je imel Mirsad ponovno hude popadtke. Glede na posnetek, bi pa rekel, da se je Michael ustavil izven proge in bi drugi lahko enostavno šibali mimo. Samo kaj ko prehitro pretiravajo z zastavami. Me pa moti to, da se nekateri pritožujejo, kako so bili ravno v najhitrejšem krogu. Ja, kje so pa bili v preostalih 14-ih minutah? Takrat ko so vsa vozila na progi je enostavno nemogoče predvideti, da kdo ne bi imel problemov.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Vsega prerekanja sploh ne bi bilo, če bi dirko v Monacu enostavno črtali, ker je enostavno prenevarna.
Saj zaradi tega je MS tam tudi ustavil, ker bi v nasprotnem primeru lahko odletel v zid in se tisti, ki so koncali zadnji hiter krog ga ne bi mogli.
Glede predhodnih 14 minut se pa definitivno strinjam.
Glede na posnetek, bi pa rekel, da se je Michael ustavil izven proge in bi drugi lahko enostavno šibali mimo.
Tako enostavno spet ni. Lahko bi nekomu, ki bi vozil na polno tudi zablokirala kolesa in bi se zabil v MS-ja pa bi bla se vecja zmeda.
Saj zaradi tega je MS tam tudi ustavil, ker bi v nasprotnem primeru lahko odletel v zid in se tisti, ki so koncali zadnji hiter krog ga ne bi mogli.
Glede predhodnih 14 minut se pa definitivno strinjam.

Glede na posnetek, bi pa rekel, da se je Michael ustavil izven proge in bi drugi lahko enostavno šibali mimo.
Tako enostavno spet ni. Lahko bi nekomu, ki bi vozil na polno tudi zablokirala kolesa in bi se zabil v MS-ja pa bi bla se vecja zmeda.
Zgodovina sprememb…

Gundolf ::
Ker tule nekateri znate priskrbet posnetke pa dajte še tega. Da so lahko vsi pogledamo eneparkrat (in iz različnih zornih kotov če se da).
Sicer pa moje mnenje po tistih dveh posnetkih, ki so jih na POPu pokazali meni je, da situacija ni ravno čista. Zelo čudno je dejstvo, da ovinka ni mogel speljat ampak avto je pa z lahkoto ustavil pred ograjami.
Sicer pa moje mnenje po tistih dveh posnetkih, ki so jih na POPu pokazali meni je, da situacija ni ravno čista. Zelo čudno je dejstvo, da ovinka ni mogel speljat ampak avto je pa z lahkoto ustavil pred ograjami.

Kako pa ti ves da je ustavil z lahkoto?
Pred tem so mu 2x zablokirale zavore.

Pred tem so mu 2x zablokirale zavore.

Drugače pa. če se gremo že o "strokovnih" komentarjih, a obstaja kakšen bolje strokovno podkovan od bivšega svetovnega prvaka (ki BTW, s samim dogodkom ni bil nič oškodovan, in je zato lahko (dokaj) neobremenjeno povedal kaj misli): Jacques Villeneuve?
[Edit] Tilen: Ne vem točno kaj se je dogajalo pred ovinkom ampak pri samem ustavljanju mu niso nič zavore blokirale, zelo lepo in počasi se je parkiral, od tod moja oznaka "z lahkoto".
[Edit] Tilen: Ne vem točno kaj se je dogajalo pred ovinkom ampak pri samem ustavljanju mu niso nič zavore blokirale, zelo lepo in počasi se je parkiral, od tod moja oznaka "z lahkoto".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gundolf ()

Gundolf, da nebos mislil, da je to njegovo mnenje profesionalno. Profesionalno je to, kar je naredil Alonso. Tip je "oskodovan" in nic ne joka, ker ve da bodo na dirki itak hitrejsi. Ampak potem se zadaj oglasa Villeneuve z njegovimi nesmiselnimi komendarji, ad vzburja taksne kot si ti.
RIPMORK, a zdaj tudi pravis, da Villeneuve ne obraca pozornosti nase s temn, ko dokazuje svoje jasnovidske sposobnosti?
"He didn't need to do that, he's a seven times world champion, he was on pole position.
Villeneuve kot zgleda sploh ni tako neumen. Kot pravi sam mu tega ni bilo treba in tega tudi MS ni storil [kot so dolocili].
Pac da majo kaj pisat, ker F1 kot pravite je itak z dirke v dirko bolj bedna. Potem pa ob vsakem manjsem "incidentu" vse polno spekulacij t.i. "pomembnezev".
Cudno, da ni Villeneuve za njegovo 15. startno pozicijo tudi okrivil MS-ja. Res cudno. Bi mu pa predlagal, da naj raje o tem razmisli kot pa da z mislimi posega v prvo vrsto.
Tukaj bi bilo imo bolje vprasati za mnenje Hilla!
RIPMORK, a zdaj tudi pravis, da Villeneuve ne obraca pozornosti nase s temn, ko dokazuje svoje jasnovidske sposobnosti?
"He didn't need to do that, he's a seven times world champion, he was on pole position.
Villeneuve kot zgleda sploh ni tako neumen. Kot pravi sam mu tega ni bilo treba in tega tudi MS ni storil [kot so dolocili].
Pac da majo kaj pisat, ker F1 kot pravite je itak z dirke v dirko bolj bedna. Potem pa ob vsakem manjsem "incidentu" vse polno spekulacij t.i. "pomembnezev".
Cudno, da ni Villeneuve za njegovo 15. startno pozicijo tudi okrivil MS-ja. Res cudno. Bi mu pa predlagal, da naj raje o tem razmisli kot pa da z mislimi posega v prvo vrsto.
Tukaj bi bilo imo bolje vprasati za mnenje Hilla!

Zgodovina sprememb…

Daj Tilen ne seri..............Vsi smo lepo videli da je Schumi iz čistega mira namerno ustavil dirkalnik na najnevarnejšem mestu. Šlo je za nešportno potezo in PIKA pa naj komisija odloči tako ali drugače. Ti pa čakaš kaj bo rekla komiasija, kot da si slepec jao....................

VSaj ne igram jasnovidca kot ti in za razliko od tebe stojim na trdnih tleh. Glede tega, kdo je tukaj bebec, pa ze itak dokazujes skozi vse poste v tej temi.
SPekulira lahko vsak, razsodi pa veš kdo ane? In me tvoje mnenje cisto nic ne zanima. Samo cakam se, da se oglasi Miha in te poprime za roko.
SPekulira lahko vsak, razsodi pa veš kdo ane? In me tvoje mnenje cisto nic ne zanima. Samo cakam se, da se oglasi Miha in te poprime za roko.
Zgodovina sprememb…

Ej Tilen ti si tukaj kot kakšen vseved vsakemu odgovorjaš kot da te kdo kaj vpraša,tukaj vsak piše kaj si on misli.

Se pa tukaj tud nekaj strinjam s tabo,še enkrat sem pogledal posnetek in res enkrat je blokiralo prvo desno kolo potem pa so se vse lučke na volanu prižgale,očitno nekaj je bilo.

No vidis! In kako pol nebi odgovarjal ČIP 008, ki pravi, da se lepo vidi da je Schumi iz čistega miru namerno ustavil dirkalnik na najnevarnejšem mestu?
Jaz bi samo rad pomagal nekomu videt in si ustvarit svoje [po moznosti pravo] mnenje, ne pa da se takoj prepusti medijem.
Jaz bi samo rad pomagal nekomu videt in si ustvarit svoje [po moznosti pravo] mnenje, ne pa da se takoj prepusti medijem.
Zgodovina sprememb…

monster-x ::
Tu se nekateri obnašate kot da do potamkosti veste, kako deluje dirkalnik, poznate vse njegove dele in skratka VSE, kar je povezano z njimi. Povejte mi, _KAKO_ veste, da je to naredil namenoma. Lepo se vidi, kako je najprej blokirala ena guma, nato pa še druga. Verjetno bi bilo res bolje, da bi se kar naravnost v ograjo zaletel ... se vsaj nekateri tu ne bi bunili. Mogoče bi Alonso res dobil pole, ampak kolikokrat bi lahko kdorkoli na kakem treningu/dirki lahko dosegel boljši rezultat, če se ne bi kdo zaletel in s tem ostalim pokvaril rezultat.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

mavec ::
Kakorkoli bi storil, ne bi bilo prav. Sicer pa se popolnoma strinjam z zadnjima dvema mnenjema.
Kot prvo, tu ni noben strokovnjak, zato ne pametite, ste samo laiki. In kot drugo je problem barva avta!
Saj, če bi to storil Alonso Schumiju, bi bilo pa vse tiho ane... Eh....
Kot prvo, tu ni noben strokovnjak, zato ne pametite, ste samo laiki. In kot drugo je problem barva avta!
Saj, če bi to storil Alonso Schumiju, bi bilo pa vse tiho ane... Eh....

Bolj se skoraj nebi mogel strinjat. Bo pa zanimivo jutri, ce Alonso ne prehiti MS-ja na startu.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: ČIP 008 ()

LapD ::
Nevem kok je vrjet tem francozom, da so ga dal na zdnje mesto ampak, če je tko bo morebiti ferrari bojkotiral dirko
Pol bi šele bla mineštra. Kakorkoli pa se ne bo hitr poleglo.

Schumacher stripped of his Pole Position
Schumacher dumped to the back of the grid
Schumacher set to back of the grid
Slabo.
Schumacher dumped to the back of the grid
Schumacher set to back of the grid
Slabo.
Zgodovina sprememb…

monster-x ::
Smeh. Sam da boste lažje spali, ČIP 008 in ostali ... Pa tud ful dobr, da bomo gledal zanimivo dirko.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

LapD ::
Ubistvu bi bla lohk zanimiva sam če bi bil MSC pred Alonsom, ker zdj bo mali zdivjal naprej in fural svojo dirko. Ališiču bo pa zanimivo komentirat kako se rdeči prebija do točk ja :)

TribesMan ::
Lepo godljo si je skuhal MS in Ferrari...
Mislim in pol se še dela bedaka pred vsemi... čestitam.
Sicer pa poglejte si posnetek iz zraka ki še bolj nazorno kaže kako je MS pofejkal zadevo. Ovinek je nekak poširan U in prvi del je uspel lepo speljat brez vsakih tezav, v drugem delu se je pa kr naravnost odpeljal proti ograji in ugasnil avto...
LP
TribesMan
Mislim in pol se še dela bedaka pred vsemi... čestitam.
Sicer pa poglejte si posnetek iz zraka ki še bolj nazorno kaže kako je MS pofejkal zadevo. Ovinek je nekak poširan U in prvi del je uspel lepo speljat brez vsakih tezav, v drugem delu se je pa kr naravnost odpeljal proti ograji in ugasnil avto...
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Daedalus ::
Slabo.
A si ti malo ku-ku?
The stewards considered data evidence produced to them by both Ferrari and the FIA, viewed video evidence, and compared data evidence from Schumacher's previous laps in qualifying. Their findings were, as they mentioned in their statement: "having set a fast time in sector one, the driver lost time in sector two, arrived at Turn 18 at a speed little, if any, different from his previous fastest lap, and braked with such force that his front wheels locked up, requiring the driver to regain control of the car."
Namerno. Ne slabo - idiotsko. Telemetrija pač ne laže.
A si ti malo ku-ku?
The stewards considered data evidence produced to them by both Ferrari and the FIA, viewed video evidence, and compared data evidence from Schumacher's previous laps in qualifying. Their findings were, as they mentioned in their statement: "having set a fast time in sector one, the driver lost time in sector two, arrived at Turn 18 at a speed little, if any, different from his previous fastest lap, and braked with such force that his front wheels locked up, requiring the driver to regain control of the car."
Namerno. Ne slabo - idiotsko. Telemetrija pač ne laže.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Prav zabavno, prav vi ki komentirate, da smo se zapičili v to "napako" zaradu "barve avta" ste tule pristranski ravno zaradi "barve avta". To, da se je tole zgodilo Ferrariju nima nobene veze. To, da se je Storilo Schumiju jo ima toliko, kot je lažje tipu, ki je znan po svojem umazanem dirkanju, pripisati tako neumnost, kot komu drugemu.
Na vprašanje kako mi vemo, da je to storil namenoma je pa le en odgovor. Ne vemo, vsi tule lahko le ugibamo. Zakaj jaz ugibam, da ni bila napaka? Morda mi "barva dirkalnika" ni zameglila pogleda. Sem pogledal še na 24ur posnetek in me je še bolj prepričal. Sploh tisti ki kaže stezo nekje iz višine. Kar se vhoda v ovinek tiče je imel neke težave (ko je kao prvič blokiral kolo), ampak ko je pa bil že sredi ovinka je pa zravnal volan za brezveze. Tudi če mu je blokiralo kolo. Pa kaj. Česa se je tako bal, da je modal odviti volan? Saj je bil že mimo ograde. Da mu bo zadek odneslo? V tako počasnem ovinku, da je v njem uspel avto ustaviti po tem ko je skoraj naravnost pripeljal vanj, se je bal, da bo z ritjo zadel ogrado? Ali da bo zadel notranjo ogrado, za katero je slučajno spregledal, da je že mimo?
Še bolj čudno je pa to, da je na novinarski konferenci trdil, da ni vedel kje je v primerjavi s tekmeci. Saj je bil že praktično na koncu novega kroga, pa da ni vedel, da je v prejšnjem postavil najboljši rezultat?
Na vprašanje kako mi vemo, da je to storil namenoma je pa le en odgovor. Ne vemo, vsi tule lahko le ugibamo. Zakaj jaz ugibam, da ni bila napaka? Morda mi "barva dirkalnika" ni zameglila pogleda. Sem pogledal še na 24ur posnetek in me je še bolj prepričal. Sploh tisti ki kaže stezo nekje iz višine. Kar se vhoda v ovinek tiče je imel neke težave (ko je kao prvič blokiral kolo), ampak ko je pa bil že sredi ovinka je pa zravnal volan za brezveze. Tudi če mu je blokiralo kolo. Pa kaj. Česa se je tako bal, da je modal odviti volan? Saj je bil že mimo ograde. Da mu bo zadek odneslo? V tako počasnem ovinku, da je v njem uspel avto ustaviti po tem ko je skoraj naravnost pripeljal vanj, se je bal, da bo z ritjo zadel ogrado? Ali da bo zadel notranjo ogrado, za katero je slučajno spregledal, da je že mimo?
Še bolj čudno je pa to, da je na novinarski konferenci trdil, da ni vedel kje je v primerjavi s tekmeci. Saj je bil že praktično na koncu novega kroga, pa da ni vedel, da je v prejšnjem postavil najboljši rezultat?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Na cesti | 193072 (156317) | WarpedGone |
» | Formula 1 2009 (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Na cesti | 92415 (54794) | ABX |
» | F1 2007 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 82924 (55244) | 'FireSTORM' |
» | F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 4 … 49 50 51 52 )Oddelek: Loža | 87443 (46358) | Alexius Heristalski |
» | F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 42168 (26829) | balocom |