» »

F1 sezona 2003

F1 sezona 2003

««
21 / 24
»»

Tattoo- ::

SavoS: to sem pa res preslišal...predvsem ker sem šaltal med POP TV in RTL :D

BigWhale: Se popolnoma strinjam s teboj (razen vrstic povezanih z makaroni :D). Glede Alešiča sem imel isti namen tudi sam po VN Madžarske...pa sem obupal :\

@ljash ::

zile: preberi raje naš post na BMW-F1 - je mnogo bolj "pristranski"....:))


v izdelavi imam tudi novo stran - je že skoraj dokončana - po veliiki zaslugi Njoka!

Sedaj pa bi na tem mestu še lepo zaprosil, če lahko kdo sponzorira mojo stran. Info pod zasebnimi sporočili. Zelo prav bi mi prišla vsaka vrsta sponzoriranja - bannerji, nagrade (lahko svinčnik al pa avto :)) )... Se priporočam.

Lp

TribesMan ::

@njok: Sej dirko sem gledal ampak pol pa mal posurfam po kanalih pridem nazaj, in že je šumi prvi WTF??? Pol spet mal gledam, pa se naveličam, grem mal na net pridem nazaj šumi že 1min pred raikkonenom OMG!!! No pol je šel še šumi zamenjat in se je vse pošlihtalo ampak še zmeri je bil kimi 20 sek zadaj...

Men se zdi da kazen za montoyo ni bila glih na mestu, ker ubistvu je Barichelo zaprl pot Montoyi ki je bil na notranji strani in bi šel lahko samo na travo... mogoče je bla kazen bolj kompenzacija, ker je barichello pol ven zletu...

Najbl mi je hecn choultard, že drugič se je kr zapelu u bokse brez kakšne vidne okvar dirkalnika, kot da bi se naveličal in se zaplejal v boks... Al je pa to mal maščevanja, ker se ga hoče mercedes znebit...

Sem po dirki mal poslušal tiskovno konferenco in real time prevajanje by Mr. Screamer. Model se je dobesedno kar zmišljeval prevode, od začetka stavka ko je še lovil je bo še kr nekak... pol mu je pa zmanjkal je pa kr mal po svoje zaključil, v stilu kaj je najbolj verjetno da bi kdo od unih treh rekel.... patetično. No sem se vsaj nasmejal.

Spet so ubistvu odločale gume od začetka je dobro kazalo michelinu... tud takrat ko je samo rahlo deževalo okoli 15. kroga so ble sploh boljše, ko pa se je malo bolj ulilo je bilo pa kot bi odrezal in čist obratna situacija... Tud pol ko se je steza že skoraj čist posušila in so bli vsi spet na slick gumah nekako ni michelin več kazal kakšnih ambicij... Zelo čudno...

Sploh pa Shumi ni največji krompirjevec na tej tekmi, pomojem ta naslov pripada H-H Frentznu. Modelu se je tako usral z prvo menjavo gum... Ubistvu je tam ko so vsi menjali po dvakrat prišel v bokse samo enkrat direkt po dežne gume... Imel je potem proti koncu tudi srečo da ga ni še kdo prehitel... Podobno je blo z Buttnom, ki pa je proti koncu crknil...

Spet ena čudna ampak zanimiva dirka... in lahko brez problema rečemo da je blo na trenutke celo napeto. Za spremembo so se tud mal prehiteval, še coulthard me je presenetil, ko je snel barichella. Zmagal je zasluženo šumi, priznam. V dežju se je izkazal precej bolje kot na ostalih letošnjih dežnih dirkah... Montoya se mi zdi da se je preveč zanašal na HP-je od BMWjevga motorja... In so veselo popušili.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Cuoresportivo ::

money turns the world around.... even F1, it seems so. Bull shit. Nekdo je rekel nekaj o delnicah, saj tak je, marsikdo bi se bal za svoj denar. In kjer je dnar tam je večina. Torej Ferrari. Še dobro dda ne spadam v večino. Še imam upanje, da enkrat ne bo prvak rdeči vrag imenovan M$. ČEprav je moj adut (še vedno je za drug leto) Montoya, upam, da bo Raikonen vsaj probal zmagat in pokazat zobe. ČEprav je pri rdečih avto letos(no vsaj pri M$, saj vete kak je vedno pri 2. vozniku ) 100% . Tak da , da bo avto šel v pm, ne bom ravno upal, ker je bolj težko to. Upam na človeški faktor, torej recimo napako šoferja samega, noben ni popoln.. Sicer pa s5 Suzuka, slavna suzuka. Mogoče se bo s5 zgodovina ponovila, torej desni ovinek, volan pa levo. drugač pa sezona je bila in še je zanimava . Pač drugo leto upam na zmago Montoye. show must go on.
lep pozdrav(best regards)

njok ::

Tribes, da slcajno ne bo pomote. Tisto sem te vprasal samo zato, ker si enkrat omenil, da kadar ti gledaš dirko se nikoli nič ne dogaja. :)

Michelin na mokrem pa popuši. Ko je bila proga samo malo vlažna so dirkalniki z modrim krogcem enostavno leteli, ko se je nato ulilo se je pa situacija obrnila.

Prej sem pozabil dodati še tole - pri Frenku so igrali malo drzno karto - v primerjavi z drugimi so imeli zelo "čisto" aerodinamiko, kar se jim na mokri progi ni obrestovalo. Prehitevanja na ovalu na začetku proge pa - 8-O. Si nisem mislil, da bom na dirki F1 v tej sezoni kaj takega sploh videl. MotoGP me razvaja. :D

Daedalus ::

>Tud pol ko se je steza že skoraj čist posušila in so bli vsi spet na slick gumah nekako ni michelin več kazal kakšnih ambicij... Zelo čudno...

Hint: Michelin in hladna steza je bol boga kombinacija:O

Kaj več pa kasneje, zdaj ni časa.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

njok ::

Težava michelink včeraj ni bila hladna ampak mokra steza. Renault in Williams na ovalu, kadar je bila proga le še malo vlažna, nista imela nobene tezave s prehitevanjem dveh tekmovalcev na enkrat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: njok ()

Jaffa ::

Ja ja. Dežne Michelin se lahk skrijejo za dežnimi Bridgestone in to dosti bolj kot obratno na suhi stezi in kadar je vroče, ker kot je že nekdo napisal, je bil včeri bolj hladno in MS je lahko tudi na slik gumah vozil hitreje kot konkurenti z Michelinom. Drugač pa zanimiva dirka ! Razn pač kazni za Montoyo...
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

shock ::

Saj se vidi da fia očitno navija za ferrari. Saj to ni več dirkanje, če bojo zdaj vsakega kaznovali za malenkosti. Če bi šumija "vrgel", bi že nekako razumel odločite fie.

zile ::

Alo enkrat ga je treba kaznovat. Da mu ne bo v kri pršla taka navada. :D

pirat ::

Kaznovanje my ass... Vsakemu, ki prehiti Ferrari torej deset sekund kazni, kaj..... LOL
Moram priznat, da dolge brade ne prenesem, še manj pa kakšnega Todta ali podobne. Jebe se jim za šport, le da zmagujejo z dolgo brado in to je to, in če je zraven treba lobirat pri FII pa Ecclestonu pač to počnejo.. pa mamo pol desetsekundne kazni za tiste, ki si drznejo prehitet Ferrari, sredi sezone je potrebno menjat gume, ki so bile prej potrjene s strani Fie.... Če bi Dolgobradi imel pol toliko jajc kot jih imata JPM ali Iceman, bi s svojim avtom že zdavnaj postal prvak, tako se pa s svojim superiornim strojem vozi med njimi kot en zgubljen idiot. Zraven mu pa v moštvo prisesajo še večjega loleka, zato da pol on dobr izpade.... Pa performanse gum primerjajo z drugimi Bridgestone moštvi (a la Bar), kjer je čudno, da tisti fičko sploh uspe speljati, z malo bolj resno vožnjo pa itak nikol ne pride do cilje. Upam, da bosta v naslednjem tednu Ron Dennis in Frank Williams zaigrala na Ferrarijevo karto in združila moči... pa si z lahkoto razdelita posamični naslov (Iceman) in konstruktorski (Williams)..... Dolgobrademu pa eden od njih malce pomaga v kakšen pesek..... Vem, ni pošteno in ni športno, ampak v sumi bodo Ferrariju še vedno dolgovali precej takih potez .....,
Ajd

zile ::

Zgolj natolcevanja! Mogoče pa res folku najeda, ker je že toliko let uspešen v F1. :D

R0K ::

Škoda ker F1 ne gre v pravo smer. Vse strmi proti dnarju. Vidi se kdo za koga drži. Ni kej Šumi je dober dirkač, kot osebnost je gnoj ampak to ni važno. FIA pač drži skupaj z Ferrarijem. Pa to se ni vidlo samo na današnji dirki ampak na veliko prejšnjih.

Danes Montoya tudi ni ieml sreče. Če nebi bil kaznovan, bi bil še v igri za naslov prvaka. Tisto ko sta pa z barikelotom butnila, bi mogel biti pa barco kaznovan! Poglejte si še 1x posnetek, kako je vse skup potekalo, kdo je po ovalu prvi prišel v ovinek. Tam je imel montoya potem prednost in bi se mu moral barichelo umaknat, tko da bi lahko kvačjemu kaznovali baričelota, ampak itak ni mogu nadaljevat dirke. Montoyo so pač morali. Kaj jim češ, če ne prenesejo tega, da je šol rdeč ven, montoya pa lohk nadaljeval.

O tam kako kdo vozi bi se dalo razpravljat. Gume za dež ma ferrari boljše od williamsa, ampak šumi ni boljši voznik v dežju kot montoya. ima pač boljše gume. montoya si je največjo izgubo naredil takrat ko se je močno ulilo, on pa je mogel pripeljat do boksov še en krog s slickami in je šlo valda zelo počasi, šumi pa je že imel gor dežne.

Da pa šumi ni nič posebnega v dežju mu je že pokazal hakinen že zdavnaj ampak on se raje potem zabija v druge, ker ne prenese da ga kdo prehiti - tako kot vidlini v f1.

Srčno upam, da bi se italjanska kosilnica pokadila v suzuki in da zmaga kimi. Ker letos si zaslova šumi ne zasluži. Lani sem mu ploskal ko je zmagal - letos ni šans.

njok ::

Pirat: ja no, saj mogoče je res tisto o FII in Ferrariju ampak Schumacher ni slab voznik, Ferrari pa ni več superioren dirkalnik. Se pa strinjam, da primerjava z BAR-om ni na mestu. Bi bil že čas, da Honda vloži nekaj več denarja in prevzame celoten team. Saj nekako grejo v to smer.

Glede trka: Barichello je se sam rekel, da je mislil, da je Montoyi pustil dovolj prostora, ampak da mora še enkrat pogledat posnetek. Montoya ni zasluzil kazni ze zaradi tega, ker je ob trku tudi sam izgubil dve poziciji.

Cuoresportivo ::

glede kaznovanja samo to: kolkokrat pa so samo M$-a kaznovali za njegova sranja na dirkališču. Pa je bilo več kot očitno. Še ko je dobil črno je ni upošteval. Samo pa če gledamo tak ne, Montoya je vseeno maher. TAm ko se je BAročelo obrnil točno pred JPM, JPM ni zlomil nič na avtu.
lep pozdrav(best regards)

Jaffa ::

ROK, pesniš. Pirat, ti tudi.

Kdo ma kolko jajc, pa prosim ne govorit. Praviš, da ti če bi imel (PRIMER) slabši avto in po tvojem dosti jajc, bi z lahkoto premagal tistga, ki ima boljšiga (in Williams je bil boljši avto sred sezone oz. je še vedno) ? Glede superiornosti avta, tisto je blo lani, letos je bla druga pesem. Nea kr piši nekaj v tri dni.

Kolk se spomnim, je bil Rubens spredaj, ko je odletel. Ne vem zakaj bi bil kdo sploh dolžan komu puščat prednost ? Saj pa ja dirkajo. In tisti ki je zadaj, bo moral pazit, kam bo vtakno nos... Drugač pa kazen je bla tud po mojem brezveze, ne morš pa zaradi kazni Rubensa krivit...

In ROK, lani si mu ploskal, ko mu je res avto privozil naslov, letos, ko se pa more borit in si ga (če mu bo uspelo) more zaslužit, pa ne ? Hmmm... Mislim, da tole pa nekak ne gre skup, oz. nimaš razčiščeno, kdaj si kdo kaj zasluži...
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

Jaffa ::

Core: To so odlike pravih mojstrov. Le kako mu je ratalo, da ni nič polomil ? 8-O
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

Cuoresportivo ::

@jaffa; prvo moj vzdevek ni "jedro". tolko o slovnici. ja saj pravim mojstrsko je blo, da ni nič polomi. o jajcih, kaj si hotel povedat da ma M$ jajca?
lep pozdrav(best regards)

R0K ::

Lani sem mu ploskal ker je bil boljši. Letos pa ni.

Sicer pa. JPM mogoče izgleda kot ful norc, ampak morte vedet kje je on prej dirkal. Tam ni popuščanja. Tam ni FIE ki ib te jebala z glavo. Tam vela sam to, kdo si upa...če si prpa ne boš zmagal.

Itak pa je JPM že iz take dežela, da je normalno pričakovati takšen odnos. Poglejte si potem Kimija. Zgledam u lih 17 let, skoz bled k stena, čist tih na dirkališču ga noben ne opazi, dokler ne stopi na stopničke na zmagovalnem odru.

Ne navijam za mclaren, ampak mislim da je bil Kimi najbolj 'stabilen' in zanesljiv skozi celo sezono (ko mu je obupal dirklanik, pač on ne more nič naredit) in si bi pomoje zaslužil pokal. Sicer pa se lahko še marsikaj obrne. Lahko še komu tudi odvzamejo točke, alpa kej podobnega. So se že dogajala stvari, ko so recimo zaradi nepravilnosti ki so se dogajale med tekmo in jih niso pravi čas 'opazili' recimo potem par dni po tekmi pribili kazen, kirem od dirkačev. Rečmo MS bi lohk dobil zarad rumene zastave tudi 25s pribitka, al kok je v pravilih vožnja skozi bokse. In pol bibil drugi in bi imel JPM še možnosti za pokal. Ampak to se itak ne bo nardil.

Sicer pa smo vidli kok je konkurenčen Ferrari ptoi mclarnu ki ima dve leti star dirkalnik :))) na ravnini sta ga skoraj dva pihnila. Kosilnca pa taka :)))

zile ::

R0K: Tolk je boljši da vodi v prvenstvu za 9 pik. 6 zmag pa tudi nekaj šteje, al ne ? :)

Popeye ::

ROK ti kr neki sanjas. Te tvoji scenariji so mal verjetni........:\
Glede kosilnice pa vemo kaj je zadnja leta dosegla in zelo verjetno bo tud letos na vrhu..;)

lp:)

Jaffa ::

Rok, res sanjaš. Glede tistiga prehitevanja na ravnini so ble krive gume. Nekaj krogov kasneje je blo ravno obratno, če se spomniš. In zaj govoriš, kao da je Ferrari ne vem kak slab, v prejšnjem postu, pa kao da je superioren. Make up your mind. In kot sem že rekel, lani je bil Ferrari dosti boljši in MSju res ni blo problema osvojit naslova, letos (če), ko si ga bo pa res zaslužil, pa mu ne boš ploskal... Kimi si z eno samo zmago letos ful zasluži naslov, ja.

cuoresportivo: Se opravičujem glede nicka. Mislim, da ja. Vsaj na dirkališču, drugje pa tak ni važno. Nisi prvi, če nimaš jajc, da bi prehitel koga oz. ostal spredaj ! Moje mnenje.
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

CallMeAl ::

opažam, da nam režiserji F1 vedno bolj poredko pokažejo časovne razlike, zato sem razmišljal, da bi si Live Timing (ki je na internetu tukaj) speljal na TV-Out. ali bi mi znal kdo "izluščiti" neposredni link do tabele oz. način, da jo prikažem na full screen (da bo bolje vidna)? mislim, da se v sourceu skriva nekje tukaj:


"applet codebase="http://live-timing.formula1.com/java12/" code="f1app.class" archive="f1app.jar" name="f1app" width="580" height="310" VIEWASTEXT"
"param name="keyframe" value="/keyframe">
"param name="streaming" value="1">
"param name="textcolour" value="1a1a1a">
"param name="bgcolour" value="dfe2e3">
"param name="cabbase" value="f1app.cab">
"/applet>


Hvala in LP

Microsoft ::

Jst bi sam neki malga dodal glede McLarna. Nekdo mal viši je napisal, da je star že dve leti pa koker de je še vseeno boljši od novega Ferarrija. To mislm, da ne more držat. McLaren ni star dve leti, ampak največ 2 tedna. Avto se spreminja in to zlo pogosto. Mogoče še od tiste osnove iz pred dveh let sploh ni več takšnega dela v sedajšnem. Tak da vsi top trije avti; Ferrari, McLaren in Williams so stari največ 2 tedna. Moj mnenje.

Kazen za Montoyo skrajno brezvezna.
Se spomni mogoče kdo leta 1999, Malezija, predzadnja dirka. Ferarija 1. in 2.. Po dirki ugotovijo, da imajo za 10mm !!!!!!!!!!!!!!8-O 8-O 8-O prevlka neka stranska krilca ob kokpitu. Hja, ros rjavi pa reče; Pri izdelavi lahko pride do odstopanja.... In tam so potem veselo oprostili Ferarri, češ, da bo zadnja dirka na Japonskem s tem bolj napeta in gledana. Hvala Hakkinenu, da je pol zmagal tam in da je on osvojil naslov.
Da bi pa sedaj naredili zadnjo tekmo bolj gledano, pa ne, ker lovijo šumaherja. V Maleziji pa je šumaher lovil.

Skratka, zanimivo, neverjetno zanimivo sezono so v finišu naredili skrajno bedno. Pa ne zaradi šumaherjeve zmage. Pa kot je šumaher rekel, da je stvar samo še med njim in Montoyo. Se popolnoma strinjam. Zdaj je čisto jasno, da ma šumaher 6. naslov v žepu. Če pa se mu na Japonskem ponesreči, pol mu morjo pa vzet vseh 5 dosedanjih naslovov!:D

Se je pa odprla nova tekma za drugo mesto; IceMan vs. Montoya. Montoya zaostaja točko za IceManom. Mogoče bo še celo zanimivo, glede na to da je montoya naslednjo sezono pr McLarnu skupaj s IceManom.

Vprašanje za vse, ki veste: Zakaj sploh gre Montoya od Williamsa? Slaba plača v primerjavi z Ralfom?

Ko bi lahka Montoya sam en primerek BMW montorja (seveda z letnico 2003) vzel za spomin in ga poklonil McLarnu ob prihodu za dobrodošlico.:D


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Alexius Heristalski ::

V Maleziji pa je šumaher lovil.

Ne, lovil je Eddie Irvine. Kaj ste ga res že vsi pozabili?:)
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

@ljash ::

Frenk Williams je pač skopuh nad skopuhi in noče plačat Juanu več kot polovico Ralfove plače!?!:( :\

TribesMan ::

Eh se vam da kregat. Se bom pa še jest >:D . Kot prvo JimiBtn od kje teb ideja da je avto star max 2 tedna? Zakaj misliš da se je McLaren pol sploh trudil z izdelavo novega MP4-18 ko pa majo vsake dva tedna nov avto. Mislim da si ti mal zamešal to da recimo za vsako dirko posebej malo prilagodijo aerodinamiko (več krilc če rabiš downforce ali malo krilc če je ravninska dirka) ali mogoče popravijo kak del (ga zamenjajo z boljšim materialom...) Kakšnih velikih sprememb na sami konstrukciji (podvozje, menjalnik ali motor) pa ni so samo rahle prilagoditve. To pomeni da večina kosov (delov dirkalika) z MP4-17D paše v prvo verzijo MP4-17, so samo evolucija v materialu in ne obliki. Prav zato si je McLaren letos želel ven dat MP4-18 ker je bič čist druga pesem. Da ti naštejem, zelo nizko težišče, konstrukcij mašine in menjalnika omogoča hitro menjavo menjalnika (v manj kot pol ure) zelo divja aerodinamika, motor z širšim kotom med valji... Če bi bil ta dirkalnik tako izpopolnjen in tolikokrat popravljen kot je MP4-17D bi bil stroj ki mu ne bi mogel do živega. Sam ko so hotli preveč so ostali pri tastaremu stroju, ki ni slab ampak ni zmagovalni avto.
Dejstvo pa je da je pregovorna premoč BMWja že zdaleč pozabljena. Ker imata tako Ferrari kot Mercedes motorje z maksimalno 5 konji manj. To se vidi tudi po maksimalnih hitrostih na ravninah na zadnjih dveh dirkah. Vsi trije so čist izenačeni. Ker recimo Renault al pa kakšn Ford in Toyota so še precej zadaj.

Aja pa letos bo spet šumi prvak, ker je skoraj nemogoče da ga Kimi na suzuki pršiša, tam ima že sam Ferrari prednost kot avto, pol je pa to še Bridgestoneovo domače dirkališče, ki ga majo pogruntanga u piko, pa še to je da je trenutno na japonskem vse kaj drugega kot toplo kar je sam še prednost bridgestonu. Edina šansa je da se McLaren in Williams zmenita, da žrtvujejo Coultharda, ki sname šumija, pol se pa razporedijo tako da zmaga kimi in je WC Williams je pa drugi in tretji in so tako svetovni prvaki med konstruktorji...
Problem rešen, pa še vsi bodo govorili kako noro dobra je bla letošnja sezona...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Tattoo- ::

renk Williams je pač skopuh nad skopuhi in noče plačat Juanu več kot polovico Ralfove plače!?

To sploh ni res! Frank Williams in Patric Head sta res bolj varčna pri plačilu dirkačev (kar pa je edino pravilno) ker je njuna filozofija da raje denar namesto v voznike vlagata v R&D, ker z superiornim dirkalnikom bo zmagoval vsak še tako povprečen voznik. Ravno zaradi tega jima veliko več pomeni tudo osvojitev konstruktorskega prvenstva kot pa vozniškega. Sem pa bral nekje (vira se na žalost ne spomnim) da Frank oba voznika plačuje enako - kar je razlike v Ralfovi plači, da je toliko večja od Montoyeve pa pokrije BMW :\

@JimiBtn:

Montoya in Raikonen se ne bosta prav veliko ozirala na to kdo bo osvojil drugo mesto...v F1 pač velja pravilo: Second is a first looser :D

TribesMan ::

Ni skopuh Williams, ker kar de njega tiče sta dirkača skoraj isto plačana, tisto razliko v prid Ralfu krije izključno BMW in je nekako del sponzorskega denarja (ralf je pač zanimiv za BMW ker je nemec in je to dobra reklama na BMWjevemu domačemu tržišču, montoya pač ni). Če pa bosta drugo leto Montoya pa Kimi skupi se bosta pa glih tako požrla kot sta se letos Montoya in Ralf. To je čisto navzkrižje interesov. in tle nimaš kej najbolj je sistem ki ga ma Ferrari Šumi je da man, Barichello je pa lutka ki je tam zato da nabira točke za konstruktorsko zmago in da pomaga šumiju, brez debate. Že pri McLarnu je fuk, ker si Coulthard neki domišlja da je dobr pa je u resnici za en k..., sam je vsaj to da je Kimi tolk boljš od njega da se ne more dost bunit. Pri Williamsu pa je problem, ker sta oba približno enako hitra in tud približno enako tečna, kar je smrtonosna kombinacija. sicer bi bil team Montoya & Kimi, verjetno bolj trpežen, ker je Kimi tok umirjen (napram Ralfu). Vprašanje kaj bi blo na konc sezone ko bi Ron reku enmu al pa druzmu nej pomaga... Ne verjamem da bi mu uspelo tako kot z DCjem.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Microsoft ::

Sm zdele pogledal na teletext, pa zgleda, da je šumahe 14., IceMan mislm, da je okol 6. mesta, Montoya pa je na 2. mestu.

Pismo bi v temlem trenutku blo zanimiv, če bi Montoya mel sej 1 točko več proti šumaherju! Sam na žalost ni tako. Škoda.:O

Če ne druzga, pa upam, da bo Montoya na koncu sej drugi po številu točk in zlo bliz šumaherju, da bo s tem pokazal, da je letos res bil konkurenčen za naslov svetovnega prvaka.

Mim grede pa še to. Včeri sm mal gledat DSF, pa se mi zdi, da je komentator nekaj govoril v tem smislu, da bo Montoya mogu bit še naslednjo leto (2004) pr Williamsu, ker ga neki pogodba tak veže. Mogoče ve ker kej več o tem prestopu? Je že sploh kej več znanega o tem?


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

@ljash ::

Jimibtn: jst isto nism gledu (sm zaspau zjutrej) qualifikacij, sm tud prebrau že kva je blo. Ja, res škoda Montoye - če ga ne bi FIA za***ala pred dvema tednoma bi biu dele še zmeri v boju za naslov. Tko pa...

Sam sj bo saj zanimiva dirka - IceMen štarta iz 8., MS iz 14., Ralf sploh ne (?!), Montoya bo pa v prvem ovinku že 1.

Glede prestopa - po mojih podatkih naj bi do le-tega prišlo v sezoni 2005.


LP

zile ::

Na koncu je bil dež, rajt, tako da...
Važna je dirka pobje :D

OldSkul ::

IceMan ne bo nič naredu.Če pa bo, ga bo pa Barrichelo od zadaj našopal.>:D

Microsoft ::

zile, gre za to, da bo dirka sej za en mečken, sam res za en mečken, bolj zanimiva. Šumaher se bo mogel prebit skos tisto gužvo do saj 1 točke, kar pa mislim, da mu bo 300% uspelo. Sam tak za gledat bo še zanimiv, dokler ne bo sej nekje na 8 poziciji al pa višje. IceMan pa po moje ne bo zmagal, se bo prej zgodil, da bo to baričelo al pa Montoya. Al pa če se v prvem ovinku skupi zaletita pa zletita na pesek, IceMan pa švigne mimo. Eh, sam ka mu to nuca, ko pa šumaher ne bo nkol slabši kot pa 8. mesto.

Seveda je pa še vse možno, sam isto časno pa skor nemogoče.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

SisQ ::

No, pa da še jaz dodam mnenje. Koakorkoli, zelo zanimiva sezona, čeprav si niti v sanjah ne želim tega svetovnega prvaka z rdečo ribo. Ali si zasluži naslov ali ne, bi prej rekel da ne, saj so nekateri pokazali dosti več z slabšimi bolidi kot Šumi z svojim ah in oh. Če se pri ekipi ne bi vse sukalo okrog njega, tako 100% ne bi bilo. Žal pa je. Za njega (edinega) ne morem rečt, da je zmagal po svoji moči kot DIRKAČ med pravimi DIRKAČI. Je pač molzna krava, ki se ji je potrebno popolnoma posvetit.


Jaffa ::

SisQ, tečn si že. V glavnem je tak, da če imaš dober dirkalnik, da je lahko nekaj iz tebe, ni pa pravilo. Kdo je kolko pokazal, se vidi v točkovanju, sej nea točk talajo kr tak. Glede tehnike, pa če se res izkažeš, da si dober, boš dobil dobro moštvo... Zakaj se pa ne bi sukalo vse okol enga, če je pol to ključ do uspeha, kdo bo pa pljuval v lastno skledo... Sicer pa še nič ni odločeno, počakajmo do ju3 !
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

shock ::

Heh, Jaffa samo ne im reč da se ne vrti vse okoli šumija, ... Kolikokrat niso prekinili tekmo, čeprav bi mogli (VN Nemčuje itd), kar se tiče gum zguba besed (se bojijo, da nekdo je boljši od njih).Kaj pa bi bilo na današnjih kvalifikacijah, če bi montoya bil 1 točko za šumijem? Veš kaj bi bilo, bi počakali da se pojavi suha proga za šumaherja in bi šel šele takrat na progo. Če že ne bi počakali se bi ferraristi pritožili, da je imel slabe pogoje in bi kasneje (FIA) spet ponovili kvalifikacije samo za njega.

_marko ::

shock:
Daj ne bluzi takih no!
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

@ljash ::

shock sploh ne bluzi - le iz stališča nevtralnega spremljevalca F1 je povedal, kva se dogaja...

Jaffa ::

Kak ste eni paranoični... Vse se vrti okoli njega, pač bolj izpada od drugih oz. mu nekateri ne privoščite uspehov in ko jih doseže, že vsi iščete neke zarote proti svojim... Pa pustmo zaj gume, sej lani al kdaj je pa blo obratno... Če bi bli res tak nedložni, bi res bojkotirali dirke. Ja ja, če bi bil JPM točko zadaj, bi valjda mogli počakat, da se steza posuši, če se pa slučajno ne bi dovolj hitro, bi pa šli s fenom sušit. To sploh ni debate, da se to ne bi zgodilo. In ja, bmw-f1, res je iz nevtralnega stališča povedal. 8-O

Obilo užitkov ob gledanju dirke vam želim... 8-)
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jaffa ()

shock ::

_marko: marko ne bluzim, samo glej procentualno kolikokrat so prekinili dirko ko je bil šumaher udeleženec v nesreči na štartu in kolikokrat so ustavili dirko ko je bil kdo od potencialnih nasprotnikov v nesreči.

shock ::

Jaffa: ja mislim da skoraj sigruno bi šli s fenom sušit .... :D

BigWhale ::

Kje so zdaj komisarji? ;>

Speedster ::

In kaj je po tvoje blo narobe?
Pa bi Ralf mal možgane uporabu, itak je vedu, da more Šumi Da matto prehitet pa da se lahko Šumi in Da Matta zapleteta on bi pa mim piču.

lp

Sumo ::

Šumi mi ga lahko popuši, njegovi navijači pa tud.

Cuoresportivo ::

@sbeedster

hja big whale je mislil verjetno takole s temi komisarji, saj Montoya tud ni nič nardil narobe pa je dobil penale. Saj če M$ ni nardil nič narobe, potem bi mogu tudi dobit, ker očitno se tukaj v f1 dobivajo kazni za nestorjene prekrške.
lep pozdrav(best regards)

ŽirC ::

Ko gre ze guna pesem ''weare the champions, no time for losers....'' :D


Lp, ZirC

VuLc4n0 ::

:'( :'( :'( Kiiiiiiiiiimmmmmmmiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!:'( :'( :'(
http://christinalake.cjb.net

Jaffa ::

No, pa je še 6 naš ! MS All The Way !!! Dobra sezona... Čestitam ostalim... 8-)

Sumo: Boš mogo kerga drugiga za kaj takiga najdit.
ZirC: Agree !!!
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

Tero ::

SCHUMACHER SVETOVNI PRVAK!
FERRARI ZA VEDNO!
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
««
21 / 24
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

Oddelek: Loža
257681782 (40697) Alexius Heristalski
»

F1 2004 (strani: 1 2 3 440 41 42 43 )

Oddelek: Loža
214178988 (46311) Microsoft
»

Sezona F1 se začenja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
554664 (4011) Chessman
»

Šumi ČETRTIČ ! - forza Schumi !!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
706035 (5256) ziga7
»

F1 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1709394 (8122) Nemelk

Več podobnih tem