» »

F1 2006

F1 2006

««
8 / 38
»»

zile ::

Scarface: :D

Alexius Heristalski ::

Ne vem katero dirko si ti gledal, ampak v tej, ki smo jo ostali je bil Kimi 4.

Ups, se opravičujem. No, je bil pa soliden četrti. Skoraj tretji. :D
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

JanezekNovak ::

BW: Vsaka ekipi petkrat zamenja kolesa gor in dol in dolije bencin in to je to. Zmaga tisti z najboljsim povprecjem.

Ta ideja je odlična, sam bi dal še en dodatek, nej še zmečejo zraven še velikost bančnega računa moštva, pa mamo zmagovalca! >:D
http://www.euroairsoft.com/

Super Sonic ::

Velika nagrada Španije je pred vrati. Časi kvalifikacij:

1. ALONSO
2. FISICHELLA
3. M.SCHUMACHER
4. MASSA
5. BARRICHELLO
6. R.SCHUMACHER
7. TRULLI
8. BUTTON
9. RAIKKONEN
10. HEIDFELD
11. WEBBER
12. MONTOYA
13. ROSBERG
14. VILLENEUVE
15. KLIEN

Kaj pravite, kako bo danes? Še ena dirka vlakcev in vse se bo odločalo v boksih ali je pred nami zanimiva dirka, polna prehitevanj :D >:D .

Na koga stavite danes? Jest pravim, da se bo odločalo med Šumijem in Alonsom, McLaren je pač predaleč, Honda pa na dirki letos še nikoli ni bila hitra.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Tilen ::

Kaj pa je s Fisiko blo, da je v prvi startni vrsti? :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

WarpedGone ::

Marija se mu je prikazala :)

Sumim, da sta oba Renaulta lažja od obeh Ferrarijev za ene 3 do 4 kroge. Stavil pa nebi.
Zbogom in hvala za vse ribe

_marko ::

A se vam tale Walter Wolf zdi čist normalen!?
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

Mislm tolk bedarij v petih minutah, pa še Mirko in Jefra na kubik ne morta skupi spravt. Res.

:D

ha ha, kere prbija na tv...

Fizikalko ::

Fak, tale Wolf je po moje na drogah.

mavec ::

WW je na kaki opojni substanci >:D.

Ma zgleda da bo Wolf zlo razočaran na koncu dirke :)

Eh, kje pa. Saj je reku, da je Alonso na treh postankih :D, pa se Evri so ratal OJRI po njegovem 8-O. Lol, pa kr neki nabija od enga kegljanja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mavec ()

IČA ::

Pravi AS je.
Če ne bi bil, ne bi dobil dirke SP-ja.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: IČA ()

TribesMan ::

Faca je tale Wolf, zanimivo razmislja, se vidi da je enkrat ze imel mostvo in ve kako se rečem streže...

Drgač pa diha k T-rex v mikrofon :>

PS: Bedna dirka...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Ha ha, kero je Wolfi povedu za Coro Schumacher. Ne res nism mogu ostat resen dans pred Tv-jem.

Drugač pa vlakec. Boring!

Microsoft ::

A lahko kdo napise, kaj je bilo v 4. krogu, da je Montoya odstopu?

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zavrtel se je. Montoya pač, nimaš kej.

WW - če se kaj vidi, se kvečjemu to, da je že desetletja nazaj zgubil stik s Formulo 1, malo kasneje pa so se mu očitno še možgani začeli kisat. Človek ne zna niti ene misli izpeljat do konca, med njimi preskakuje kot podivjan konj in meče eno nemumnost ven za drugo. Skratka - popoln bedak, ki na TV nima kaj iskat, razen v Springerju. IMHO, seveda.

To je bila takticna od POP TV! Ce nebi blo WW se tisti, ki so, danes nebi gledali do konca :8)

A si predstavljate, da bi Wolf zamenjal Ališiča na komentatorskem mestu >:D ?
To bi bilo zanimivo poslušat vsako dirko posebej 18 dirk v sezoni :D.

Drugače pa, razen tiste taktične odločitve, ko je Schumacher prehitel Fisica in, ko se je spet (kajpak) zavrtel JPM, monotonija.

Montoya je zelo vredu dirkac, ker on dirka, za razliko od ostalih pussy voznikov, ki vozijo na tocke. Kr poglejte tega Alonsa. Sej ze ja 10 let ni enega prehitel med dirko. Najvec se itak prehitevajo tovornjaki, ko med dirkalisci po avtocesti prevazajo opremo. Bi blo itak 1000x bolj zanimivo, da naredijo dirko Brazilija > Monaco za tovornjake. Bo miljonkrat vec prehitevanja kot ga je F1 vidla v tem desetletju.

Pac, F1 je krep za resne gledalce. Neki uber fani to zdrzijo gledat, samo normalnim ljudem po deset krogih itak odjebe na celi crti in tega ne gledajo vec.

by Miha

Zgodovina sprememb…

Daedalus ::

Montoya je zelo vredu dirkac, ker on dirka, za razliko od ostalih pussy voznikov, ki vozijo na tocke. Kr poglejte tega Alonsa. Sej ze ja 10 let ni enega prehitel med dirko. Najvec se itak prehitevajo tovornjaki, ko med dirkalisci po avtocesti prevazajo opremo. Bi blo itak 1000x bolj zanimivo, da naredijo dirko Brazilija > Monaco za tovornjake. Bo miljonkrat vec prehitevanja kot ga je F1 vidla v tem desetletju.

Montoya se je zarad lastne neumnosti zavrtel v ovinku. To je drugi letošnji odstop zaradi lastne neumnosti (prvi je bil v Avstraliji). Pa da ne omenjam vrtenja v ogrevalnem krogu ne eni dirki, res dobra reklama za njegove vozniške sposobnosti... Res super dirkač, ni kaj. "Tale" Alonso je pa danes od začetka do konca dirke vozil na nož in lej hudiča - ni naredil NOBENE napake. Kdo je pol pussy?

Drugače pa Kimi je danes IMO iztržil maksimum. Noro dober štart (iz 9. na 5. mesto), naprej pa ni šlo zarad McKante™:\
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Daedalus ()

Tale" Alonso je pa danes...

Dej no, kake neumnosti. Na podlagi danes delas neka zakljucke. Zamisli se. Jst sem se, zato grem zdele na kolo, kakor da bere take neumnosti se naprej.

by Miha

A lanskoletno prvenstvo je pa dobil podarjeno? In vse letošnje stopničke tud?

Daj, bejž na bicikl, vsaj ne boš idiotizmov tule stresal...:|
[J.P.Sartre]

Pa, glej, da boš koledirkal, drugače si pussy :P.

_marko ::

Jah, alonso je dober, konstaneno hiter voznik. Vseeno to priznam, čeprav ga ne maram.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

Dans sta med drugim komentatorja na HRT povedala, da je nekdo (nisem uspel slišat kdo), ki je v krogih F1 znan kot poznavalec zadev rekel, da sta verjetno Montoya in Fisiko največja talenta v F1, da pa zato absolutno noben od obeh ni sposoben trdo delati oz. garat. In tu naj bi se potem videla ta razlika med njima in vrhunskim dirkačom, ki poleg talenta še gara.

Zanimivo razmišlanje, sigurno pa oba tepe obilica napak med dirko, preveč ukvarjanja z vsem živim okolim sebe in pa tona izgovorov.

p.s.
Sicer za Fisika bi tole še lahko držalo, za Montoyca pa zihr ne, ker sem skor ziher, da je Kimy večji talent kot Montoya (se mi zdi, da tud Kimy ne gara preveč :)).

njok ::

Odlične michelinke, bedna dirka, dobra režija. So me kar malo presenečali z onboard kamerami (nadpovprecno veliko, a se vedno malo), tista (hockenheim-like) v ovinkih po zadnji ravnini pa tudi ni bila slaba.

Kaj je pa s starim volkom narobe? 100x raje poslušam njega kot Ališiča. Malo se je uštel pri Alonsu, tista s taksijem me je pa nasmejala. :))

Montoya je en glupi pussy... to je vse kar je. On _NIKOLI_ ne bo prvak, ker je bumbar in ne zna vozit z glavo in se zaletava v zid namesto da bi malo premislil kaj je v danem trenutku smoterno narediti. Aja pa z 10kg špeha viška je težko bit prvak... še dobr da ga je Ron Dennis poslal na dieto.

Se mi zdi da bo drugo leto Montoya verjetno iskal sedež kje drugje kot v McLarnu ali Renaultu...

Al pa Fisiko... je bil tko zaposlen z poslusanjem mehanika po radio zvezi da ni mogu ovinka spelat... revck...

(Še dobr da ma McLaren kriptirane radio zveze... bogvekaksne mučke ima Montoya tam, za Raikkonena pa ubistvu pomoje niti ne bi rabil dvosmerne komunikacije... sej itaq nic ne pove).

LP

TribesMan

Ma vi ste vsi bogi. Namesto, da bi si zeleli zanimivih dirk, si zelite "dobrih" dirkacev, kot je Alonso in MS. Samo ne razumem, zakaj se potem bunite, da dirke niso zanimive?! Pa je danes bilo ja takoooo zeloooo zanimivo, ko sta ta vasa dirkaca bila 1 in 2. Ultra zanimivo.:\

Po druhgi strani pa imate tolko sprane mozgane, da pozabljate zgodovino izpred let. Ko je bil Montoya pri Willu, je ownal Ralfa, eno sezono je nanizal 7 polov, 5 celo zaporedoma. Kje ste pa takrat bili?! Kje ste bili leta, menda 2000, ko je Montoya ze v 3 dirki v F1 poownal MSja?! Kje ste bili lani, ko je Montoya iz zadnjega mesta prisel na 2 v Nemciji?!
Owned!

by Miha

Zgodovina sprememb…

njok ::

Aja, upam, da Fisica pri renaultu končno zbrcajo in vzamejo Hekkija. Danes je bil edini, ki bi lahko pokazal kaj akcije (poleg Rosberga, ki mu je zmanjkalo krogov in Kimija na štartu, kjer bi deli dirkalnikov itak morali leteti po zraku), pa je zadevo zasral. No, saj tako ali tako je največ kar bi lahko storil to, da bi Michaela prehitel med postanki.

Mislim, da koncerni s svojimi ogromnimi vložki voznike malo držijo nazaj in jih silijo v nabiranje točk za naslov konstruktorja. Wolf je dobro povedal: "Točka, kaj je to!?" :D

MIha, govoris nekako tako, kot da bi jaz zacel, kje si ti bil 2001, 2002, 2003, 2004 pa tudi v omenjenem letu 2000 in se mogoce 94' ter 95'.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Namesto, da bi si zeleli zanimivih dirk, si zelite "dobrih" dirkacev,

In kaj pri tem pomaga Montoya če se zavrti že v prvi četrtini dirke in ga potem ni nikjer več... a je to zanimivo? Mislim da ne...

LP

TribesMan

Gundolf ::

Men je blo pa zanimivo to vrtenje, je blo vsaj mal akcije :D
Drugače pa glede Montoye - očitno se je malo polenil, mogoče mu je že denar v glavo udaru. Pri Williamsu je dost več pokazu.

shock ::

Nočem izpast kot pristranski. Ampak jaz mislim, da Montoya nima take motivacije kot je imel pri Williamsu. Vsaj tam ni bil 2. voznik, ker tam sta bila z Ralfom oba enakovredna. Pri McLarnu je zgubil motivacijo, ker če pomislite na lansko sezono kako so biksali za boxi itd (Montreal - varnostni avto), ga čist razumem.

Ok pustimo to stat, ampak se spomnete ko je Mr. Dramatičen (Alešič) vprašal WW na koncu če jih bo spet obiskal int dta je odgovoril "Ne, ne, mislim, da ne. Imam dovolj tega rjovenja v ušesa." Takrat bi videl rad Alešiča v obraz kako je ostal z dolgim nosom :D.

Pomanjkanje motivacije je takoooo lame izgovor0:) Za primer Kimija lani. Ob 1001 okvari na McLarnu je tip še vedno, ko so se stvari poklopile odpelal fantastično dirko. Isto zmore Alonso, al pa Šumaher. Ostali so pa topogledno precej manj konsistentni (in tudi odločni).
[J.P.Sartre]

BigWhale ::

Gledal sem zadnja dva kroga. Sem bil vesel, da nisem Walterja poslusal, ker je v tistih dveh krogih natresel toliko neumnosti, da kar groza.

Nic ne recem, vse kar je naredil je pohvalno. Ampak cas ga je povozil, sedaj izpade kot en kmetavz na televiziji. Nevem, ni za na TV.

overlord_tm ::

Jebat ga, wolf je večni optimist :p. Ampak še vedno so mi njegove izjave bolj pri srcu, kot pa mirkotove da so na tem dirkališču prevozili že 300 tisoč kvadrat ... eeeem kilometrov.

Una iz taksijem je še zmeri zakon :p

Zgodovina sprememb…

Gundolf ::

Ja izjava s taxijem je zakon, če tako kot WW pozabiš upoštevati, da so tvoje možnosti za naslov prvaka kar konkretno večje, če se po stezah podita dva tvoja dirkalnika namesto le enega...

BlackHole ::

Glavno, da je Walter mislil da je Alonso na fri stops, Majkl pa na dva stops. Še tudi potem ko je Fisico naredil enako dolg postanek kot Alonso, je še vedno vztrajal da Alonsova "formula ne bo zdržala" brez še enega tankanja. :\
Jaz sem 2. polovico pregledal na POP, ko sem slišal da imajo tako kot na HRT, tudi dva strokovnjaka (ki sta komentirala vse drugo kot pa dirko, ki pa je bila res, dolgočasna).
LP Marko

Una dva na HRT2 sta zakon.

globoko grlo ::

a mi lohka en pove tole foro s taxijem, sem namreč gledal na hrt2, sem pa med reklamam prešaltal na pop in umiral mal od smeha, mal pa od dolgcajta. Vse skupi je ena blamaža za popTV.

Mirko je W.W. vprašu kolk $$$ bi naprimer W.W. rabil, da bi v F1 prijavil moštvo. Pa je W.W. povedu eno cifro (ne vem več o kolk $ je sanju), pol pa Mirko pravi, da je to nekam malo. No pol mu je pa Wolfi povedu, da pač rabiš samo en hiter avto in ne dveh. Pa je Mirko začel neki utrujat s pravili (ki velevajo 2 bloida na vsako moštvo) in Wolfi mu je povedal nazaj, da to sploh ni pene, ker potem za drugi avto vzameš taxi.

Tako nekako. Pa se mi zdi, da je bla tista še večja klobasa, ko je pač model skurcu Toyoto in Hondo kao, da se samo za točke vozi. In Mirko ves impresioniran nad izjavo povpraša Wolfija, v čem je problem vsega skupaj (oz. kaj bi W.W. spremenil v moštvu). In bedak (se opravičujem ampak druge besede ne morem postaviti na to mesto) odgovori, da je to zato, ker kupujejo drugorazredne ljudi. :\ Ding, ding, ding...

Zgodovina sprememb…

Tisto z drugorazrednimi ljudmi ima 200% prav... sorry, če hočeš prvaka ne kupiš Ralfa Schumacherja in Trullija, ampaj Michaela Schumacherja in Fernanda Alonsa. Če hočeš zmagovalni avto ne najameš Gascoyna, ampak Browna al pa Neweya... Mislim sej ni tako težko dojet. Poglejte samo to kdo je v zadnjem desetletju, ali pa še bolje v zadnjih dveh desetletjih dizajniral zmagovalni bolid...

to kar se gre Toyota tam nekje v ozadju z 200Mio proračuna je milo rečeno sramota za firmo. S Hondo ni veliko boljše...

Jest bom umrl od smeha če bo drugo leto Red Bull z Cosworthovimi motorji in Neweyevo šasijo nasekal Toyote in Honde...

LP

TribesMan

Tribes, se mi zdi da bi človek težko govoril o drugorazrednih ljudeh v F1. Se strinjam, so boljši in slabši. Recimo Gascoyn je velja za vrhunskega inžinirja. Imel je prste zraven v Jordanu (ko je bil uspešen), ravno tako je spravil gor Renault pred leti. Skratka ne gre kar za nekoga, ampak za človeka, ki velja v ožjih krogih F1 za enega boljših. Primerjava s Brownom al pa Neweyem je pa skor nemogoča (npr. Newey je imel strahovito slabo leto s McLarnom). Se strinjam, da je sramota za Toyoto tole kar počne, a problemi so drugje. Pa tud voznika bi lahko bila mal hitrejša, a ne morta to niti pokazat.

Ampak problem je v razmišljanju. Tip bi kar pokupil vse. Majkla bi, pa Browna bi, pa Toda,... Skratka Ferrari bi.

Tu je pa za ceniti Briatoreja, ko je s "drugorazrednimi" prišel do vrha.

"Jest bom umrl od smeha če bo drugo leto Red Bull z Cosworthovimi motorji in Neweyevo šasijo nasekal Toyote in Honde..."

Sej načeloma se lahko smejiš že letos. Se mi zdi da je letos Cosworth kar primerjivi s Toyoto in Hondo. Red Bull le nima tako manjšega proračuna.

Zgodovina sprememb…

noraguta ::

ma alonzoj gut , powna vse ostale zaletave mulce...
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Montoya... čudn da se take stvari tako pogosto dogajajo njemu... a ni blo že v Avstraliji neki podobnega?

Kimi je neki slabe volje... le zakaj...

... hmmm ... mogoče Ron ve kej več kot mi?

Očitno bo Kimi drugo leto nekje drugje kot smo ga bili vajeni zadnja leta.

LP

TribesMan

Schumacher "zlobno" osvojil pole position. Čeprav bodo komisarji preučili njegovo nesrečo, sem prepričan, da se mu je pač zgodila nesrečna napaka. Škoda za ALONSA >:D.

balocom ::

Tokrat imam sum da je šumi kriv za vse, kar je šlo narobe. V zadnjem ovinku mu crkne dirkalnik in druge onesposob. Jst bi mu za kazen pole position odvzel oz. upam da je šu motor v franže.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

CHAOS ::

Hahahaha, this was actually really really funny :D
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'

TOP ::

Pomojem ni šel motor potem se ne bi veselil in ko je ustavil so lučke na volanu svetle.Lahko je res bilo kaj narobe morda zavore in seveda potem lepo ugasneš avto in narediš kaos
««
8 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Na cesti
1189193075 (156320) WarpedGone
»

Formula 1 2009 (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Na cesti
127292419 (54798) ABX
»

F1 2007 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
116782927 (55247) 'FireSTORM'
»

F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

257687445 (46360) Alexius Heristalski
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

119242168 (26829) balocom

Več podobnih tem