» »

F1 sezona 2003

F1 sezona 2003

««
3 / 24
»»

shock ::

Jaffa: na še podatke iz zeznoe 2001, kjer je Mclaren imel bistveno več težav ko ferrari in je bil Coulthard vseeno na 2. mestu skupne lestvice in to pred barichelom. V letu 2002 pa je šel Mclaren k mišelinkam kjer pa so bolj porazno tekmovali, in še Williams je bil htrejši od Mclarna kjer so leto prej 2001 bil za njimi. A si zdaj videli resnico al boš še vedno tvoje trdil.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shock ()

Jaffa ::

Ja to si dobro napisal glede Mclarna, da je šel na Michelin in postal slab. Kolk jaz vem jim z aerodinamiko ni štimalo vse in niso bile gume krive. Ti ja govoriš, kot da bi z gumami brez dirkalnika dirkali, valda da je dirkalnik najbolj pomemben... Ne morš zaj rečt, da boš dal na recimo Mercedesa gor slabe oz. slabše gume in bo Yugo pol hitrejši od njega.

www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

SisQ ::

:D :D :D

Mislim, da ste že zašli v extreme. Na žalost, ampak resnično, Mclaren je naredil v 00 in 01 eno srebrno-črno kanto. To je dejstvo, ki se ga ne da spremenit. Pa motor ni bil nič kaj boljši od yuga, ampak Michelinke so še vedno bile od kurca in to je DEJSTVO. In LAUDA gor-dol, tudi on ne ve najbolje, saj jih on ne dela, pa še vozi ne. Verjetno bo voznikovo mnenje o gumi bolj držalo kot njegovo.
Ferraristi in antiFerraristi, kolikokrat se je zgodilo da je zmagal drugi voznik Ferrarija pred Šumijem z malo razliko???!! Bogami, zelo retko, ker so v takem primeru "zrihtali", da ga je Šumi prehitel. (RAZEN V PRIMERU, KO ŠUMI NE VE KATERA JE PRAVA CILJNA ČRTA >:D >:D ).
Kar se pa prehitevanj teče, pa zgleda bo Šumi še
večkrat vozil po travi, ker pred njim več nimajo "rešpekta", že zaradi svojih dejanj.

Vse se vrača, vse se plača in obratno.

Kar se pa tiče prehitevanja pa je najbolj carsko sledeče. MIKA-neki BAR čofer-ŠUMI. Caaarsko!!!


Jaffa ::

SisQ: Si že slišal za telemetrijo ?

Lahko pravite karkoli, vendar Schumi-jeve zmage so dejstvo. Če bi bili drugi boljši, bi imeli več zmag. Jih imajo ? 8-O Če tisti, za katerga navijaš ne more bit boljši, pač pljuvaš po drugih... Sicer pa vsi so se imeli možnost dokazat... Eni so se, drugi pač ne...
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

shock ::

Jaffa: vem da ti je težko >:D, samo kaj češ ne moreš vedno zmagat:D.

Jaffa ::

To v bistvu bolj drži za tebe. Malo pa lahk drugič premisliš, kaj napišeš...

Sej se lahk prepirate, sam dejstva so dejstva. 8-) Samo ne razumem tega, da se ne date sprijaznit, da ne more slab voznik imet tolko zmag. Jaz bi tud priznal, da je npr. Montoya boljši, če bi imel več zmag.
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

Jackal ::

Se spomnite enkrat ko je C. McRae povado šumija da bi šel vozit rally proti njemu? In potem da bi se še pomerla v formuli?
Šumi je odklonil... pa mislim da je celo sam na enem intervjuju rekel da je odklonil za to, ker ne bi bilo fer ker ima C. Mcrae že nekaj izkušenj s formulo. Kaj se je Čevljar ustrašil da ga bo Colin prehitel? Ko bi ga le! Bi mu malo zbil kroni z glave!
Ne rečem da Čevljar ne vozi dobro. Moti me predvsem njegov odnos do do drugih. Pa verjetno se marsikdo spomni kak izraz ma čevljar na obrazu ko je drugi al pa celo tretji. Mislim da komentar ni potreben...
Walking the way is something completely different than imagining the way.

Jaffa ::

Evo, to je komentar, da prizna da je dober voznik in pove kaj ga moti pri tem oz. na njem, ne pa kr da ne zna vozit, ker pač ne navijaš za njega... 8-)
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

shock ::

Jaffa: Montoya je dober Hakinen tudi itd, samo kako lahko nekdo dokaže šumiju, da je nekdo dober če so vedno penalizirani? Saj vsi vemo da pred 2-3 leti je bridgstone se je bolj posvetil ferrariju kot McLarnu. To so dejstvain to moti ne samo mene ampak marsikoga, zaradi tega je McLarnu dopizdlo, da bridgstone se posvetuje samo s ferrarijem in je šel mišelinkam. Če bi se lih obratno pol bi blo obratni položaj, ... Zdaj ne mi reč da to ni res, ker pol se lažeš sam sebi in na slepo verjameš Laudi :D in šumiju.

BTW, če bi ti šumi rekel da se vržeš skoz okno ti bi se brez pomisleka vrgu aa :D?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shock ()

shock ::

Kaj pa pravite na MotoGP? Upam da letos bo bolj ogorčen dvoboj med Rossijem in Biaggiem, saj je le ta dobil svojo zaželjeno hondo. Škoda da Barros ni ostal na hondi, kjer na zadnjih štirih dirkah z ekvivalentnim Rossijevem motorjem bil bolši od rossija.

boštjan ::

Lani brez veze,ker je rossi dominiral,sicer pa je to F1 tema in ne MotoGP

SisQ ::

Shock, vidim da dobro spremljaš zadeve okrog F1 in da si realist. Jaffa man, ti pa gledaš samo v eno smer kot fijakerski konj. Nobeden ni rekel, da je slab voznik itd., ampa, da ne bi bil tako dober, če bi se boril sam in ne imel dober avto. Splet okoliščin je pač takšen, da je bil ob pravem času na pravem mestu. Če bi Mclaren bil v takšni prednosti z avtom, kot 98, biše danes kateri od voznikov Mclarna bil prvak. Ker pa je na žalost kanta (letos je hvala kurcu malo boljše), pa so drugi-tretji.
JAFFA, ZAKAJ NI ŠUMI V DVEH DIRKAH NITI ENKRAT ZMAGAL?

a: ne zna vozit
b: vozi ferrari built by yugo
c: vozi pod vplivom psihofizičnih substanc
d: nima tako dober avto/oz. imajo drugi konkurenčnega


Microsoft ::

Jst tud upam, da bo letos sej mal bolj zanimiv, ko pa zadnji dve leti. Mislm, da je do zdej blo tak zanimiv, ker so uvedl novo pravilo: Da tolk, s kolker benza končaš v soboto, s tolk tud štartaš v nedeljo.
Mislm, da je bil to en big korak naprej. zdej bo verjetno bolj taktika v ospredju, pa tud mal sreče. S tem bojo pa mele kakšne 2.nd team prložnost, da sej kdaj pridejo na stopničke. Pa bojo pol sponzorji tistih ekip en mečken bolj zadovoljni. Sej tak nekot je blo v Maleziji & Renault.

Pa nevem, zaka vam pa zdejšnje kvalifikacije niso tak všeč?:\
Sej pa so ja take, kot pr MotoGP...

by Miha:)

ripmork ::

to se pa strinjam....
gledam formulo odkar sm biu star 5 let...
sm videl vse...od imole 94 ko se je senna ubil do lanskega dolgcajta....
šumaherjev zagret navijač sem bil,ko je bil pri bennetonu....
ko je odšel k takrat poraznemu ferrariju sem ga zasovražil iz dna srca in ga še danes
njega in njegov grd ksiht nemški....pa tak idol mi je bil....
mislim da so nova pravila zelo dobrodošla,sam sem se že odločil da preneham spremljat
formulo,pa me je prva dirka navdušila...in ne,ni bilo naključje,kjti tudi rezultati druge dirke
so bili neverjetni...mislim da se je zopet začela svetiti zvezda nekdanje formule,ki
je bila polna nepredvidljivosti in rivalstva....ne pa vlakcev od štarta do cilja...
po dolgih letih lahko rečem,da bom to
nedeljo z veseljem gledal dirko:D

matter ::

JAFFA, ZAKAJ NI ŠUMI V DVEH DIRKAH NITI ENKRAT ZMAGAL?

a: ne zna vozit
b: vozi ferrari built by yugo
c: vozi pod vplivom psihofizičnih substanc
d: nima tako dober avto/oz. imajo drugi konkurenčnega

Hm pomoje bi mogu dodat še:
e: Tehnične težave/slaba taktika

Milsm da bi obe zmagal, če ne bi imel tehničnih težav. Ne samo mislim, ampak tudi bi.
Prva tekma: zaradi stranskega krilca je dobu črno zastavo in kazen za box drive. Ker še 1x ne bi šel v bokse, je pa vodu.
Druga tekma: vemo kaj je blo, ker je še sveža zadeva.

Je pa ferrari s starim bolidom še zmer najhitrejši.
"Naslove svetovnih prvakov je pa vglavnem dobu z najboljšo formulo."
Spet pa njegova slovensnost po dežni vožnji ni bajka.
Tak da si je sloves najboljšega za mnoge dobil vglavnem zarad dežnih predstav. To je zadeva, ki mu jo ne more noben očitat.

Sicer pa nisem njegov fan (clo sovražu sm ga, samo sm ugotovu, da samo zarad kontra efekta ---> da sm naviju kontra ko vsi okol mene :D, kar pa nima smisla to delat. Edin smisel je da se veseliš ko so vsi okol tebe jezni, pa jih v glavo rugaš, pa da si drugačen). Gledam pa realistično.
Je pa res da prejšnji 2 sezoni ni imel nikakršnih večjih težav, kar je k zmagi tut doprineslo velik.

Jaffa ::

Sisq: Maš fore ko neki otrok. Če ti in Shock tolk realistično spremljata formulo, bi vido da je res blo tak kot je matter napisal in nebi nekih otročjih for mel.

Shock: Sej nobenmu ni treba dokazovat, število zmag pove svoje, pa če se ti na glavo obrneš. Kolko zmag ima naslednji zasledovalec, ki trenutno dirka ? Če vzameš Schumiju vstran pol zmag, mu je keri že tesno za petami ? Ne ? Pa ja ne boš reko, da so mu vse zmaga podarili...

Kvalifikacije so zaradi tega bedne, ker so dolgočasne ! Tud Eclestone jih je, takšne ko so, hotel že po dveh dirkah ukinit in preit na stare.

Ripmork: Navijaš za tistiga ki je tisti čas dober. Bedarija. Pol ti bojo vsi, ki bojo menjali sedež, začeli it na živce ?
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

shock ::

Jaffa: lahko kar sebi praviš da si otrok :D. Aja še nisi odgovoril na tsto vprašanjem kar se tiče šumijeve ponudbe? a bi se vrgu skoz okno al ne >:D? Pa še nekaj kolk časa vozi šumi in kolk časa vozijo ostali? Samo nehi s takimi tvojimi forami. Zame edini konkurent je Montoya, samo ima pač tako smolo da ne sedi v najboljšem vozilu. On je edini od vseh teh pilotov, ki ima jajca. Poglej Ralfa z istim avtomobilom se boji prehitevat za okrog zaostale voznike (tako mi deluje).Glej serjo CART, kjer je tam človek res raztural in tam ima več al manj vsi enakovredne avtomobile.
Aja Jaffa eno nagradno vprašanje. Kateri pilot je z najmanj tekmami osvojil zmago v F1?

ripmork ::

ej jaffa,YOU MISSED THE POINT MAN;(
schumacher starejši je šel k ferrariju samo zaradi keša in nič drugega-
zato mi je šel na kurac in ga še dons ne morm pogledat-ker je navadna keš pička>:D
-pri bennetonu je imel super plačilo+benneton je dobil enkratne renaultove motorje---
----to se pravi,da bi imel lahko šumi še vsaj en naslov več v žepu garant...
nasploh mi gre pa na jetra,ker ga vsaka babica pozna pa KAO navija zanga,čeprou
sploh ne gleda formule-in tacga folka je velik!!
--povejte mi,če je šumi oh in sploh najbolši,kako je potem prišel nikoli opevan in pozabljen
MIKA SALO ravno s šumaherjevim dirkalnikom na stopničke(ne samo enkrat!),prej pa je bil en LUZER pri Arrowsu in BAR-u

DA NE GOVORIM DA JE 5 MICHAELOVIH NASLOVOV PO ČASTI IN TRUDU MANJ VREDNIH
KOT 1.NASLOV PRVAKA AYRTONA SENNE ALI PROSTA.BASTA.

Jaffa ::

Shock: Zaradi teh vprašanj tupih sem rekel, da si otročji glih. Ni vse kart... Za mene ja bil recimo Hakinen OK, čeprav sm ga sovražo, je pa bil dober voznik. Montoya je pa preveč zagret, včasih skor tak ko Villeneue...

Ripmork: Ja whatvever. Morš pa met jajca, da greš v taki tim kot je bil takrat Ferrari.
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

shock ::

Jaffa: Vse si spregledal razen tisti skok skoz okno[:D.] In na to zadnje nagradno vprašanje nisi znal odgovorit? Heh odgovor je Montoya. Če že gledaš pol Montoyo po tvoji logiki, ki je manj časa v F1 je boljši od šumaherja. Pri seriji CART je zelo velika konkurenca in tam se vidi kdo je tapravi pilot. Šumi tam se bi tako rečeno usral. In kar se tiče šumi je šel k ferrariju ne zarad izziva ampak zarad denarja.

shock ::

Jaffa: povej mi malo o tem. Se spominjaš dirko po 11 septemberu 2001, ki je bila v Monzi? Takrat je kao hotel šumaher hotel peljat en častni krog (1. krog) in potem nadaljevat dirko v tako imenovanem letečem štartu. A veš zakaj je takrat to naredil? Ker se je bal, da bojo tisti od vzadaj njega prehiteli (takrat williams je imel fenomenalno elektroniko za elektronski štart). Takrat je še predsednik FIA, rekel šumiju da je nek "zajc" (ja tistemu, ki ti praviš da ima jajca:D), ker se je bal da ga bo nek williamsov pilot prehitel ali Mclarnov.Še se spominjam tistega trenutka, ko je rekel da bo peljal počasi vseeno če se bojo vsi strinjali al ne. In veš kako se je na konc zgodilo? Je štartal tako kot ponavadi in je pozabil na tisto prej kar je rekel. Eh ta je mož beseda :D.

zile ::

LOL kolk vas je brihtnih buč kle. Dejstvo je, da je na začetku kariere Šuml razturu z Renaultom. Zakaj je takoj prišel k Renaltu, vemo. Talent, ki ga je imel Šumi, je zavohal Flavio. :D Ko je prišel K Ferrariju, sta se oba (Berger in Alesi) poslovila in takrat je bil Ferrari t.i. kripa (Spominte se ko so mu v naslednji sezoni odpadali deli z mašine :D *smeh*) Zakaj je Alesi zmagal le enkrat ! Zakaj je po Šumaherejevem prihodu Ferrari počasi začel zmagovat in zakaj je zadnji 2 leti dominiral ? Answer this and you will know who is da man in F1 :D Nuff said !

shock ::

zile: odgovor je enostaven. To že meji na psihologijo. Npr.: Kako se bi ti počutil če bi tvojo košarkatrsko ekipo prišel nek velikan z 2m in 50cm? Počutil se bi kot da bi zmoglel vse. V bistvu v ferariju je bilo isto tako. Pač so se začeli trudit, vzeli williamsove tehnike (Patric Head) in zgradili zmogljiv avto. Ampak tukaj so rabili ene 2 leti da so sploh prišli do zmagovalnega avtomobila. Poglej tisto sezono, ko se je šumaher poškodoval, kako so mehaniki bili vsi zamorjeni. Irvine bi lahko zmagal s tistim avtomobilom ampak mehaniki, so delali napake in najbolj očitna je bila ko so pozabli prinest zadnje levo/desno gumo (kot vzamete).
Skratka moraš verjet sam vase in pa boš zmagoval. Tako je zdaj pri ferrariju, kjer so naredili en bolid special edition, in kjer je še gumarski velikan Bridgstone dela gume eksluzivno za njih in drugi se morajo na njih prilagodit.

TESKAn ::

Kako se bi ti počutil če bi tvojo košarkatrsko ekipo prišel nek velikan z 2m in 50cm? Počutil se bi kot da bi zmoglel vse. V bistvu v ferariju je bilo isto tako.


Ok, torej priznaš, Shock, da je Šumaher najboljši?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

shock ::

TESKAn: Jst sem dal samo primerjavo. Je res da je dober. Zame so najboljši 1.Fangio, 2.A.Senna (nikoli navijal za njega), 3. Prost,... Šumi je zame dobil 2 resna naslova, ki se je res mogu garat. Ostale 3 pa kr tako je osvojil: enkrat je fuknu hilla vn, ostala dvakrat pa noben mu ni konkuriral, ker drugi niso imeli enakovrednih bolidov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shock ()

shock ::

Kako misliet da bo danes v braziliji potekale kvalifikacije? Ta nov pravilnik se mi zdi mal čuden pri mokri stezi. Kaj se bi zgodilo če se bi sproti sušila steza in ko bi bilo še zadnjih 5 potem spet prišlo do naliava? Skratka tisti zadnjh 5 bi bili zelo penalizirani in tisti ki so na začetku imeli še mokro stezo.

Jaffa ::

Kaj je dež tam ? Zanimivo bo... Kakšno je pa blo včeraj vreme ? Nisem mogo gledat, sem delal... :\
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

ripmork ::

ej povem vam,že lansko leto,ko sem videl kakšne cajte je dosegal webber sem reku da
je eden največjih talentov-in če ste gledal petkov trening---
po čudnem "naključju" je "kralja dežja-takozvanega"šumija zavrtelo v ferrariju,medtem
ko je Webber mojstrsko odpeljal skozi mokro stezo in osvojil prvo mesto z JAGUARJEM:)) :D :D !!!
to je trebba !! akcija

ko pa sem že omenju kralja dežja,je pa prvi in zadnji človek,ki si je zaslužil ta nadimek
Ayrton Senna,ker on je pa caroval v dežju.......recimo monaco 84


sicer pa komaj čakam na dirko:D
upam da bo vrstni red na koncu ravno obraten,kot ga pričakujejo vsi---
----ker me to najbolj zabava:))

SisQ ::

Hja, še dobro da ni debata "in person", ker bi bilo krvavo.:D Dejstvo je, da vsak svojega konja hvali, pa če je vreden hvale ali pa ne.
Je pa Shock dobro rekel. Realna sta njegova 2 naslova. Ostala pa so ENA HINAVŠČINA in DVE SUPER DUPER AVTO, katerega je potrebno samo na stezi obdržat (ni umetnost pri nobenem vozniku F1). Navsezadnje pa nikoli ne bomo vedeli kdo je zares naj voznik, dokler ne bodo sedeli v istih avtih.

Kar se tiče kvalifikacij, pa so bile OK. Očitno bo tekma zanimiva, čeprav mislim, da so naši (srebrne puščice) na napačni taktiki. Upam, da se motim, ampak...Kvalifikacije kot takšne, pa se mi zdi, da bi vozniki morali zvozit vsaj dva kroga. To pa zato, da lahko popravi čas, če naredi napako v enem krogu.

Pa tisto Šumijevo vrtenje. Na RTL so to komentirali kot vremenske razmere in podobna jajca, za krog ki šteje pa, da je opravil ah in oh v takšnih razmerah, potem pa prileti Webber, pa fantastika.
Nisem prepričan, ampak pri njemu se mi zdi tudi ni bilo sonca. V glavnem, hvalijo kar nekaj v tri dni, pa čeprav ni bilo nič za hvalit, prej drugo.


boštjan ::

Po nekaj branjih sem sklenil da spet nekaj moram napisat in to predvsem na poste antišumistov.V oke so mi padle izjave kako si šumi ni zaslužo 3 naslovov v FERRARIJU.Hm a mi lahko kdo od teh ANTIŠUMISTOV to malo bolj podrobno razloži.Kajti po vašem mnenju so ŠUMIJU pri zadnjih 3 naslovih krepko pomagali,samo kdo pa so bili ti pomagači?????Jaz sem samo ŠUMIJA vido v formuli in kako je prepeljal ciljno črto.Malo se zamislite kaj govorite.OK saj je mel pomoč v BARIČELU,a če bi te točke odšteli,ki jih je dobo na račun baričela,bi še vedno bil prvak,ker je vedno bil med dobitniki točk in pred konkurenti za naslov. Ja šel je k FERRARIJU zarad keša,a človek se je moral krepko potrudit,da je s FERRARIJEM postal prvak,sploh če gledamo 1.dve leti,ki jih je prevozo za rdeče.Tisto sploh ni blo podobno formuli,ampak jugotu,ki razpada iz metra v meter.Tak da ŠUMI si je 3 naslove krepko zaslužo,ni pa on kriv če ni mel konkurence.Jebiga,ko so on in celotno moštvo krepko delali,so moštva ala McLaren in Williams spali na lastnih lovorikah.
SHOCK,ko je ŠUMI v ferrariju postal prvak se je bojeval s HAKINENOM in ne HILLOM,HILL takrat pri DANKI(beri ARROWS) vozo.
SENNA kralj dežja in ŠUMI ne?Malo se zamisli nad to izjavo RIPMORK.Ker se še zdaj spomnim ko je ŠUMI še takrat v benetonu na slik gumah v popolnem dežju vzporedno z HILLOM vozo,ki je že mel profil gume.Pa drugo leto pri FERRARIJU,dirka v BARCELONI,ko je ŽAK samo s pogledom spremljal kako ga ŠUMI prehiteva.
Brazilija:Upam na zmago BARRICHELA,drugi ŠUMI,tretji pa eden od bennetonov al pa WEBBER.

Jaffa ::

SisQ: Na hitro glede kvalifikacij in RTL-a. Kvalifikacije niso več pokazatelj, kdo je boljši ker je že to del taktike za dirko. Torej je ZELO odvisno koliko bencina imajo. Za prejšnjo dirko sta Ferrarija imela 80l, Benetona pa 60l, za druge ne vem. Drugač pa glede RTL-a - Schumacherjev sponzor, samo v glavnem majo kr realne komentarje za vse, sploh pa če primerjaš z Ališičem...
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

Matek ::

West side is the best!
East side is the best!
West side is the best!
East side is the best!

A lahko nehate s tem, eni navijamo za Šumija in ga seveda hvalimo ter povzdigujemo, tisti, ki navijate za druge ekipe, pa ga ponižujete in ga skušate čim bolj slabo prikazati.

Jaz pravim svaka čast Webberju in Šumiju, ko smo že tu. Webberju nasploh ker je odpeljal zelo dobro s tem kar ima na voljo, Šumiju pa zato ker zaostaja samo tiste 3 desetinke, pa čeprav ga je zavrtelo.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

shock ::

boštjan:
SHOCK,ko je ŠUMI v ferrariju postal prvak se je bojeval s HAKINENOM in ne HILLOM,HILL takrat pri DANKI(beri ARROWS) vozo.

Kaj hočeš reč s tem? Kje sem jaz napisal da oba zaslužena naslova je dobil proti Hillu? Jaz sem mislil tako 1 zaslužen naslov ko se je bojeval proti Hillu in en zaslužen naslov proti Hakinenu. Saj sem še pol rekel da o tiste kjer je fuknu hilla vn tisto ni zaslužen naslov. Pa kar se tiče Senne on je res bil kralj dežja. Šumi še zdaleč ni tako dober kot je bil on. Je res da zdaj šumi je najboljši pod dežjem, samo tako kot senna ne.

borinho ::

Prej sem neki zasledu od carskih prehitevanj, tle mate neki kar v formuli ne boste nikol vidl, morte pa it na glavno stran - pictures- videoclips, pa pol izberte prehitevanje iz Lagune Sece 1996.
Ja maste prov Alex Zanardi je car8-)

boštjan ::

Keri je bil boljši v dežju,Senna ali pa ŠUMI pa ne bomo nikdar vedeli,žal.
Bolje da se spet čujemo ko bo današnje dirke konec,ker toto ŠUMI slab, ŠUMI the best ,natolcevanje ne pele nikamor.
Ja maste prov Alex Zanardi je car

žal je bil car,saj se spomniš lanske nesreče v nemčiji.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: boštjan ()

borinho ::

Ne še je car, samo žal ne več na dirkališču

SisQ ::

BOŠTJAN!!!!!

Da Šumiju pomagajo kar se da maximalno, da bi le on zmagal in ne drugi Ferrari je dejstvo. Pri tistih treh "šenkanih" prvenstvih je pač tako, da zrinit nekoga s steze ni ravno tekmovalnost in z avtom, ki je hitrejši za sekundo na krog od najbližje konkurence tudi ni težko zmagat, če znaš računat koliko prednosti je sec.*krog in kje si s tem. Na tak način imaš veliko maneverskega prostora.
Pa tudi vidim, da si spoznal da z slabim avtom ne moreš biti prvak. Mika pa David sta se tudi dolga leta šlepala za ostalimi, potem sta pač dobila bombastičen avto in zmagovala. Tako kot je nekdo napisal in je čista resnica, da so nato živeli na lovorikah in imeli kanto oz. so drugi delali na avtih in jih prehiteli. To ne pomeni, da sta onadva pozabla vozit, ampak z slabim avtom ne moreš nič.

Na splošno pa, so bili tudi drugi prvaki pa se ne spomnim da bi jih kdo kaj extra pljuval, ker so si naslov prvaka zaslužli na športen način.
Pa glede, da smo v avstriji videli da so jih tudi lastni fani (Ferraristi) buuuuujali, potem vemo koliko je ura, pa če se vsi Ferraristi izgovarjate na nevem kaj.



Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SisQ ()

boštjan ::

Pri tistih treh "šenkanih" prvenstvih je pač tako, da zrinit nekoga s steze ni ravno tekmovalnost

Koga pa je izrino ko je bil prvak v FERRARIJU.Jaz se spomnim le primera ŽAK,z HILLOM pa je bla dirkaška nesreča in nobena namera.
Hm a nista senna in prost vozla takrat pri McLarnu,ko je ta mel najboljši avti in sta z lahkoto zmagovala.Prav tako je blo z williamsom.Vsak ki je prišo tja je bil prvak(oni angleški brkonja,PROST,HILL (mel srečo,da je ŠUMI k ferrariju šel in da se je ŽAK privajal na formulo1 in še ŽAK(ferrari avto ni zdržal zadnje dirke,zato tista neumna ŠUMIJEVA poteza).Aja pa če se spomniš vsi ti ki so prišli k williamsu, da postanejo prvaki so meli zagotovilo,da bodo PRVI vozniki.

SisQ ::

Glede potiskanja s steze Ferrari nima veze, ampak ŠUMIJEVA (NE)POŠTENOST. Govora je več ali manj o njegovi vožni in ne Ferrariju.

No,no. Vidiš, da ni samo voznik tisti, od katerega je odvisno dobljeno prvenstvo ampak tudi avto. Glede nato, kako dolgo Šumi vozi pa si je pač pridobil toliko zmag. Jaka muda.
Tako da, jaz mislim da bi vsak z toliko boljšim avtom bil prvak. Če bi Arrows imel avto s katerim bi na krog bil hitrejši od vseh ostalih, bi pač eden od njihovih bil prvak in ne Šumi, ne David itd.

Kot sem že rekel, ko bodo imeli vsi enak avto, potem bomo videli kdo je najboljši. Ampak na žalost, to NE BO NIKOLI.
Pa šumi tudi ni takšen car na dežju, ampak je dober ni kaj.


boštjan ::

No,no. Vidiš, da ni samo voznik tisti, od katerega je odvisno dobljeno prvenstvo ampak tudi avto.

Vsi tisti kaj so prišli takrat k FRENKIJU so bili samo asi FORMULE1 (hilla ne štej med te ase),ŽAK indy cara.Pa sam avto je že obljubljal osvojitev prvenstva.Šumi pa je k FERRARIJU prstopo ko je avto čisti podn bil.

shock ::

boštjan. Heh ja ampak so dobili williamsove inženirje, Ptrik Head & co. :D. Vsi vemo da tisti inženirji so delali čudeže. Glej Mclarna ko so dobili Adriana Newy al kaj je že, glavni inženir za aerodinamiko pri williamsu leta prej.Samo pri ferrariju so se nekam vlekli in šele po dveh letih testiranja so dobili končno dober avto.

zile ::

shock ::

Hmm dvomim da bo danes kaj z mclarnom. z šumaherja vem da bo dober ker so rekli da je imel naštimano v kvalifikacijah dost aereodinamike ker so mislili da bo danes dež. Upam da brazilci znajo boljše napovedat vreme kot CNN za američane.

boštjan ::

Heh ja ampak so dobili williamsove inženirje, Ptrik Head & co

stari,ki pa si ti vido Patrika Glavo pri FERRARIJU8-O .Z šumijem je prišo v FERRARIJA Ross Rjavi in še nekaj benneton mehanikov.
Če bo dež,pol se ve kdo ma največja muda za hitro vožnjo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: boštjan ()

zile ::

uhm, zgleda da se je oblak ftrgal 0:)
Ooo vlakec gre, chuu chuu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: zile ()

shock ::

In kralj dežja pa je spet dokazal kako obvlada po dežju :D >:D :D >:D!!!!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shock ()

shock ::

Glejtte to dirko:)), saj je naredil več krogov varnostni avto kot šumaher>:D.

asPeteR ::

Take dirke pa se ne!! :\

Zdej me zanima, vrstni red ...

8-O

R0K ::

Lol.

Jordan zmagu :)))

Enivej. Upam da se bo Alonzo izmazal brez vseh posledic.

BMW je bil spet malo oškodovan in ni mende dobil nobene točke, ker je lih pred tem trčenjem Ralf šol v bokse, montoya je pa itak odpru svoj zabaviščni park na onem ovinku. Je mel velik gostov na tem vrtiljaku :))

Pa spet sta međota zrulala. Kvaliteta jih ni izdala, močni živci skoz dobri krog brez pretiravanja. Čestitam.

Upam da bodo italianska tla bolj ustrezala BMWu. Ferrari bo mogoč predstavu nov dirkalnik. Zanimivo bo :)

zile ::

shock upam da si potešen :D . Jest pa pravim da naj gre ta tekma karseda hitro v pozabo. Pa Brazilci nej si druge varnostnike priskrbijo, ker kar so teli dons počeli je samo za zjokat. En model k telefonira, pa brca ostanke bolida z dirkališča. Upam da so mahali z rumenimi zastavcami, ko se je turbolento spiču Alonso. To je sigurno crash of the year !

BTW, ali kod kaj ve kaj je s KATO-om, ali je še vedno v kritične stanju ?

EDIT: Kolk keša jim je fag RON DENNIS ponudu, da so dirko zavrtel en krog nazaj, bwahaha, barabe pokvarjene ?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: zile ()
««
3 / 24
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

Oddelek: Loža
257681773 (40688) Alexius Heristalski
»

F1 2004 (strani: 1 2 3 440 41 42 43 )

Oddelek: Loža
214178976 (46299) Microsoft
»

Sezona F1 se začenja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
554663 (4010) Chessman
»

Šumi ČETRTIČ ! - forza Schumi !!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
706031 (5252) ziga7
»

F1 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1709393 (8121) Nemelk

Več podobnih tem