Forum » Loža » F1 2006
F1 2006

JanezekNovak ::
Če je to res kar je Tilen napisu, potem kapo dol pred Ferrarijem pa MS.
http://www.euroairsoft.com/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: JanezekNovak ()

Tilen ::
Jaz sem samo malo podrobneje razložil kaj se je dogajalo v ozadju. Nekdo pred mano pa je ze dal link o tem, da so jih najvrjetneje malo nahecali.

413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

archer ::
Here we go again: Ferrarijevo krilce
Po mojem bi lahk Honda najprej poskrbela, da na naslednji dirki ne bodo svojih mehanikov zvlekli skoraj na stezo...
Po mojem bi lahk Honda najprej poskrbela, da na naslednji dirki ne bodo svojih mehanikov zvlekli skoraj na stezo...

BigWhale ::
Ce ima ferari (oz kdorkoli) krilce, ki ni po predpisih, je cisto vseeno ce honda za sabo mehanike vlece 20 krogov... ;)

klemen22 ::
Kaj BigWhale se ne moreš sprijazniti z zmago MSja? Svašta, spet ena krilca ven mečete.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Meni je vseeno kdo je zmagal. Kaj ti je? A si slep in polpismen? Se ene petkrat preberi moje sporocilo, pa prosi nekoga, ki je starejsi in pametnejsi, da ti razlozi kaj pomeni.
Ti ocitno ne razumes.
Ti ocitno ne razumes.

globoko grlo ::
mislm
pol se pa joka, mal je hecn
because the speed of the Ferrari car at the end of each straight is incredible.
pol se pa joka, mal je hecn

mavec ::
Ferrari je pač Ferrari. Komur pač kaj na njem ne ustreza ima na izbiro še 10 preostalih moštev oz. naslednje leto še 1 več.
Za "pljuvati" pa imate druge forume, tu bi se lahko večina držala rdeče niti, ne pa flejmanja Ferrari sux, Ferrari je n00b, McLaren pwna itd...
Za "pljuvati" pa imate druge forume, tu bi se lahko večina držala rdeče niti, ne pa flejmanja Ferrari sux, Ferrari je n00b, McLaren pwna itd...

Good Guy ::
dej dej ostale ekipe so tok fouš ferrariju in pol se take bedarije zmišljujejo... Svaka čast MS za zadnjo dirko :D
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^

Daedalus ::
Fouš Ferrariju za kaj? Da je MS zdržal na prvem mestu s +3 s počasnejšim dirkalnikom zgolj zato, ker se v Imoli praktično ne da prehitevat? Počakajmo še kako dirko...pa pol bodimo fouš, m'kay?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

BendeR ::
Mah, ko je alonso lani zmagal v imoli je bil car, ker je lahko zadržal schumacherja vzadi. Letos je shumi zmagal in je naenkrat kriva steza. Zmenimo se tak. Oba sta konja, ker se drug drugega nista mogla prehitet. Ide pa je car, ker je skeglal enega ven.

Alonso je lani zmagal z uničenimi gumami in V9 motorjem (ja, en cilinder ni deloval), detunanim, da je sploh zdržal do konca. Letos je pa Šumaher zdržal brez napake 25! krogov pred precej hitrejšim Renaultom. Oba sta carja.
/samo nekega mindless navijaštva ne prenesem, zato sem pa vskočil
/samo nekega mindless navijaštva ne prenesem, zato sem pa vskočil

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Daedalus, a si ti prebral tisti moj link? Ocitno ne...

Izgleda, da je pač to občutljiva tema, kjer se bo flejmalo vsevprek Ferrari vs. ostali, namesto, da bi pač moderatorji malo poostrili svojo vlogo in pač brisali "flejmovske" poste.

Me zanima kdo sedaj podpira Flaviov egoizem glede zadnjega dela kvalifikacij ...

shock ::
Ti to praviš egoizem. A si spremljal formulo zadnjij 7 sezon? To še ni nič kar so delali "nekateri". No ampak že malo pretiravajo s tem pa se strinjam , da so malo postali vzvišeni, sploh nimajo spoštovajna do drugih.

No apeliral sem ravno na to "spoštovanje do drugih", katero ste mariskateri očitali "nekaterim". Recimo spomnimo se Indianapolis.

klemen22 ::
Ah zgleda da je letas Renault in Ferrari pred vsemi.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Eden jim je "hacknu" v sistem. Je nastala pravcata zmeda
.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: mavec ()

Super Sonic ::
Zakaj je Fisko šele 13.? A je se mu je zjebal na dirkalniku?
Drugač pa Villeneu, Trully in Kalimero zelo dobro, ostalo pričakovano.
A bo jutri vredno gledat dirko?
Drugač pa Villeneu, Trully in Kalimero zelo dobro, ostalo pričakovano.
A bo jutri vredno gledat dirko?

Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

njok ::
Ne vem zakaj je sele 13. ampak po njegovem je za to kriv Villeneuve. Ko je izpadel se je sprehodil v njegovo garažo in mu zabrusil nekaj v smislu: "Tole mi boš še plačal!"

Danes sem si prvic ogledal letosnje kvalifikacije in moram priznati, da mi sploh niso vsec. V bistvu dirkajo. Z malo spremenjeno taktiko a vseeno dirkajo. Bleeh.
Ce bo slo tako naprej, da bodo se kvalifikacije na vsak nacin probavali narediti bolj zanimive za obcinstvo, bomo cez tri leta gledali sobotno in nedeljsko dirko... ;>
Ce bo slo tako naprej, da bodo se kvalifikacije na vsak nacin probavali narediti bolj zanimive za obcinstvo, bomo cez tri leta gledali sobotno in nedeljsko dirko... ;>

Bolj zanimivo bi bilo, da bi se kvalifikacije točkovale oz. da bi zmagovalec dobil 1 točko za pole position, kot imajo to v ZDA v seriji kart. Ampak očitno "kapitaliste" to ne zanima :P

Zanimivo? Bolj? Zaradi ene tocko? Se vedno ostanemo pri prvotnem problemu, tocka gor ali dol. :)

Kakšen sistem pa naj bi se uvedlo. A spet takega, ko imajo dirkači na voljo 10 krogov in se bodo vsi zruvali na progo zadnjih 10 oz. 5 minut? Več kot 80% časa pa bomo opazovali asfalt na stezi?

Ne, vsak naj odvozi tri kroge, uposteva se skupni cas in to je to.
Aja saj res, tako je ze bilo... ;>
In ja tisto je bilo priblizno tako zanimivo kot smucanje. Zmagovalec lahko komot dobi eno tocko, s tem ni nic narobe. Potem pa naj vsi po zelji napolnijo avte z bencinom in opremijo s poljubnimi gumami.
Naj naredijo zanimivo dirko, ne pa da morajo 'taktizirati' ze en teden prej. Jaz bi kar uvedel zrebanje startnih stevilk. Vsaj prvih desetih. Nekako tako kot smucanje. ;)
Aja saj res, tako je ze bilo... ;>
In ja tisto je bilo priblizno tako zanimivo kot smucanje. Zmagovalec lahko komot dobi eno tocko, s tem ni nic narobe. Potem pa naj vsi po zelji napolnijo avte z bencinom in opremijo s poljubnimi gumami.
Naj naredijo zanimivo dirko, ne pa da morajo 'taktizirati' ze en teden prej. Jaz bi kar uvedel zrebanje startnih stevilk. Vsaj prvih desetih. Nekako tako kot smucanje. ;)

"Naj naredijo zanimivo dirko, ne pa da morajo 'taktizirati' ze en teden prej. Jaz bi kar uvedel zrebanje startnih stevilk. Vsaj prvih desetih. Nekako tako kot smucanje. ;)"
He he, to se strinjam. Edino kar ne bi šlo je žrebanje štartnih številk, ker na enih stezah sploh ne moreš prehitet. Tako bi lahk v Monaku pol kr izžrebal zmagovalca.
Kvalifikacije so tud men čist mem. Če bi jest kej odloču bi izbral podoben sistem kot sta sedaj prvi in drugi del kvalifikacij. Jest bi naredu še tretjega in četrtega na izpadanje (v vsakem 5 dirkačev). Vsi bi lahko dolili bencin in vsi bi vozil na polno po stezi. Seveda je dobra ideja tudi točka za prvi štartni položaj.
He he, to se strinjam. Edino kar ne bi šlo je žrebanje štartnih številk, ker na enih stezah sploh ne moreš prehitet. Tako bi lahk v Monaku pol kr izžrebal zmagovalca.
Kvalifikacije so tud men čist mem. Če bi jest kej odloču bi izbral podoben sistem kot sta sedaj prvi in drugi del kvalifikacij. Jest bi naredu še tretjega in četrtega na izpadanje (v vsakem 5 dirkačev). Vsi bi lahko dolili bencin in vsi bi vozil na polno po stezi. Seveda je dobra ideja tudi točka za prvi štartni položaj.

To, glede žrebanja štartnih številk oz. da bi s tem na nekaterih stezah določil zmagovalca je pa ugibanje.
Kako veš, da tisti, ki bi izžrebal štatno številko 1 in bi startal s pole positiona, da bi zmagal? Še vedno je možnost, da gre kaj narobe. Tehnika, boksi, nesreče, varnostni avto...
Če ne na začetku ali pa med dirko, pa na samem koncu. Tipičen primer je Kimi lani na VN Evrope, ko je kar poletel na koncu ciljne ravnine
, ali pa Hakkinen pred leti v Barceloni, če se ne motim
, ko mu je na sredini kroga "izdahnil" njegov bolid.
Sicer pa se bo vsak nekaj pritoževal čez določen sistem. Zdaj, ko se večina od 11 moštev strinja za nov sistem, ki je bil že predlagan, se pa playboy man ne strinja z njim. Pač vedno se najde tisti "en".
Kako veš, da tisti, ki bi izžrebal štatno številko 1 in bi startal s pole positiona, da bi zmagal? Še vedno je možnost, da gre kaj narobe. Tehnika, boksi, nesreče, varnostni avto...
Če ne na začetku ali pa med dirko, pa na samem koncu. Tipičen primer je Kimi lani na VN Evrope, ko je kar poletel na koncu ciljne ravnine

Sicer pa se bo vsak nekaj pritoževal čez določen sistem. Zdaj, ko se večina od 11 moštev strinja za nov sistem, ki je bil že predlagan, se pa playboy man ne strinja z njim. Pač vedno se najde tisti "en".

TribesMan ::
Kaj so naredili novega Concordea??? Hudo!
Drgač pa vlakci zadnje par krogov... :/
LP
TribesMan

Drgač pa vlakci zadnje par krogov... :/
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

njok ::
Ferrari spet z boljso taktiko, tistih nekaj kg goriva je Schumiju prislo se kako prav. :)
Ce se kvalifikacije odlocijo v zadnih 15 minutah (po starem) vas strasansko moti, ce je izid dirke odvisen od nekaj krogov (med postanki) pa ne? Ne bom se navelical ponavljat, da morajo krilca znatno oklestit, postanke pa, ce ne gre drugace ukinit. Pa naj bo dirka pol krajsa, kaj potem?
Ce se kvalifikacije odlocijo v zadnih 15 minutah (po starem) vas strasansko moti, ce je izid dirke odvisen od nekaj krogov (med postanki) pa ne? Ne bom se navelical ponavljat, da morajo krilca znatno oklestit, postanke pa, ce ne gre drugace ukinit. Pa naj bo dirka pol krajsa, kaj potem?

SebaR ::
Evo da se ve kdo je boljši
Zanimiva dirka...vsaj zame. Važno ni več tistih 40 sekundnih razlik na koncu dirke kot smo jih včasih videli.

Zanimiva dirka...vsaj zame. Važno ni več tistih 40 sekundnih razlik na koncu dirke kot smo jih včasih videli.
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>

Saj zdaj bi tut ble, ce nebi sparali materiala vsi po vrsti v zadnjem delu.
Drugace pa sem zadovoln z dirko.
Drugace pa sem zadovoln z dirko.

Zelo taktična dirka bi reku. Men niti ni bla tolk zanimiva, razn takrat ko so pr Renaultu (spet) naredil taktično napako. Sicer tokrat precej manjšo kot v Imoli, a so jo. Šumi je odvozu res super in vsa čast mu.ALonso je pa dubu mal po kumarci. Bo mal manj glasen mam občutek. Tudi Massa je odvozu zelo solidno.
Fisiko je mel lep vikend :), Honda, Toyota in McLaren porazno (glede na to kaj se pričakuje od njih), Williams dobro...
Ma kaj jest vem no. Res je, da ni blo 40s prednosti, je pa podoben dougcajt 85% dirke.
Fisiko je mel lep vikend :), Honda, Toyota in McLaren porazno (glede na to kaj se pričakuje od njih), Williams dobro...
Ma kaj jest vem no. Res je, da ni blo 40s prednosti, je pa podoben dougcajt 85% dirke.

krikoman ::
Super corsa!
Zelo dobra vožnja pa taktika Schumija. Massa se je zelo dobro držu celo dirko, prav tako tud Alonso, skoda da se ni zapodil za Schumijem
, če bi se lahk...
Mal me preseneča slab dan Mclarna, Raikonenu je nekej časa šlo, Montoya pa je biu praw out
ajaa, pa na Rosberga ne smemo pozabit, pa na Barichela. Sam tale Fisico ma pa smolo....
...skor vedno..
Še več takih dirk

Še več takih dirk

McLaren v smislu hitrosti ni mel slabega dneva...tako "hitri" pač so. Suvereno na tretjem mestu med moštvi, na žalost. Bojo mogli kmal nekaj pogruntat, drugače ne bo dobro. Montoyi pa ni motor zdržal do konca, se zgodi.
Aja, pa Barikelo se je zgleda spravil malo k sebi. Je bil že čas...
Aja, pa Barikelo se je zgleda spravil malo k sebi. Je bil že čas...
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Daedalus ()

Alexius Heristalski ::
Ferrari je bil bolj konkurenčen, kot sem pričakoval, taktiko so odlično naštudirali, Schumi je pritiskal celo dirko, najbolj pa pred postanki, tako da lahko rečem samo bravo! Vrhunski moštveno rezultat je dopolnil Massa.
Alonso spet standardno dobro, Fisico pak katastrofalno. Boj med njim in Villeneuveom: neprecenljivo!
McLaren je v krizi, namesto, da bi se priključili vrhu, jim je zbežal Ferrari. Kimi vseeno dober tretji. Montoya pred odstopom minuto za njim, če ni imel kakšnih posebnih težav, je to zelo slabo.
Eden izmed junakov dirke je gotovo Nico Rosberg, ki je začel z zadnjega mesta in končal na sedmem (tudi zavoljo nekaj odstopov, pa vendar). Znova je dokazal, da veliko obeta. Barrichello se je vrnil med žive (ali pa je bil to le preblisk? Kdo ve ...). Pohvalil bi še Villeneuvea za borbenost in to je to za danes.
BigWhale, kaj te tako moti pri kvalifikacijah? Kaj ni zanimivo, ko se skozi cel trening dajejo za preboj v drugi in v zadnji del? Poglej Fisica, kako je bil jezen, ker mu je (spet) spodletelo. Edino zadnji del izgleda kot dirka, to pa zaradi pravila o dolivanju bencina. Prva dva dela sta svobodna, kar se tega tiče. V skupnem seštevku je bolj zanimivo kot stari sistem z 12 krogi.
Alonso spet standardno dobro, Fisico pak katastrofalno. Boj med njim in Villeneuveom: neprecenljivo!

Eden izmed junakov dirke je gotovo Nico Rosberg, ki je začel z zadnjega mesta in končal na sedmem (tudi zavoljo nekaj odstopov, pa vendar). Znova je dokazal, da veliko obeta. Barrichello se je vrnil med žive (ali pa je bil to le preblisk? Kdo ve ...). Pohvalil bi še Villeneuvea za borbenost in to je to za danes.
BigWhale, kaj te tako moti pri kvalifikacijah? Kaj ni zanimivo, ko se skozi cel trening dajejo za preboj v drugi in v zadnji del? Poglej Fisica, kako je bil jezen, ker mu je (spet) spodletelo. Edino zadnji del izgleda kot dirka, to pa zaradi pravila o dolivanju bencina. Prva dva dela sta svobodna, kar se tega tiče. V skupnem seštevku je bolj zanimivo kot stari sistem z 12 krogi.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

BendeR ::
Kimi vseeno dober tretji.
Ne vem katero dirko si ti gledal, ampak v tej, ki smo jo ostali je bil Kimi 4.

Poln kufer imam dirkalisc na katerih se ne da prehitevati. Resnicno. Za vsako drugo dirko, ce ne se kar vec, najprej povedo 'tukaj pa ni dovolj moznosti za prehitevanje'. Koliko prehitevanj sem videl vceraj? Tri. Enega, ko je Montoya prehitel Fisica, drugega, ko je Kimi prehitel Masso in se enega, ko je eden Torro Roso prehitel enega super agurija, se mi zdi, da je bilo tako, nisem bil preprican. Mogoce se mi zdi, da je se Rosberg jr. nekaj prehiteval.
WTF? Fscking orient express, zehanje celo dirko in potem kalkuliranje koliko desetink je bil kdo pitted in kake hitre kroge je potem oni drugi vozil, kdo bo potem koga ujel.
In potem se branje butastih postov na S-T. Se Mirkota raje poslusam. Se je po lanski sezoni malo zresnil. ;> Dol mi visi, kdo na koncu zmaga. Tokrat sem bil v resnici vesel, da je zmagal Mihajlo, ker se mi zdi, da mi gre Alonso se bolj na zivce, kot on. :P
Vse skupaj je traparija, ker bi lahko prirejali tekmovanje mehanikov. Vsaka ekipi petkrat zamenja kolesa gor in dol in dolije bencin in to je to. Zmaga tisti z najboljsim povprecjem. Brez veze, da dirkajo.
Alexius,
Fisico se je razburjal, ker ga je Vili oviral na progi za kar ga je FIA potem tudi kaznovala. Vsaj tako sem jaz vse skupaj razumel.
WTF? Fscking orient express, zehanje celo dirko in potem kalkuliranje koliko desetink je bil kdo pitted in kake hitre kroge je potem oni drugi vozil, kdo bo potem koga ujel.
In potem se branje butastih postov na S-T. Se Mirkota raje poslusam. Se je po lanski sezoni malo zresnil. ;> Dol mi visi, kdo na koncu zmaga. Tokrat sem bil v resnici vesel, da je zmagal Mihajlo, ker se mi zdi, da mi gre Alonso se bolj na zivce, kot on. :P
Vse skupaj je traparija, ker bi lahko prirejali tekmovanje mehanikov. Vsaka ekipi petkrat zamenja kolesa gor in dol in dolije bencin in to je to. Zmaga tisti z najboljsim povprecjem. Brez veze, da dirkajo.
Alexius,
Fisico se je razburjal, ker ga je Vili oviral na progi za kar ga je FIA potem tudi kaznovala. Vsaj tako sem jaz vse skupaj razumel.

Pujcek ::
BigWhale,
f1 ze dolgo ni tekmovanje voznikov ampak voznik+ mehaniki+ strategi+ avto+ gume+ mljon drugih faktorjev in najboljsa kombinacija zmaga. ce bi hotel voznike primerjat pac vse posadit v enake avtomobile pa gremo...
f1 ze dolgo ni tekmovanje voznikov ampak voznik+ mehaniki+ strategi+ avto+ gume+ mljon drugih faktorjev in najboljsa kombinacija zmaga. ce bi hotel voznike primerjat pac vse posadit v enake avtomobile pa gremo...
:)

Joj pujcek, dolgocasen si. Mislis, da ne vem tega? Ampak vse skupaj je precej dolgocasno, ker F1 ze nekaj casa je vse, samo dirkanje ne.

Scarface ::
Ja tvoje jamranje tuki pa tud nebo nč spremenilo. F1 je taka kokr je trenutno. Če ti je cool jo gledaš, če ne pa gledaš kej druzga al greš pa na zrak, ker je lepo vreme....
Been there, done that....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Na cesti | 186973 (150218) | WarpedGone |
» | Formula 1 2009 (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Na cesti | 90916 (53295) | ABX |
» | F1 2007 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 81403 (53723) | 'FireSTORM' |
» | F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 4 … 49 50 51 52 )Oddelek: Loža | 85201 (44116) | Alexius Heristalski |
» | F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 40699 (25360) | balocom |