» »

Pahor bo linčan.

Pahor bo linčan.

«
1
2 3

Luka Percic ::

Vedeli smo da bo do tega prišlo, Pahor je preveč jasno pokazal da ga sile iz ozadja ne mikajo (golobič, kučan, šrot), ter da bi pod svojim mandatarstvom raje imel vlado z SDS.
Sedaj se pripravlja linč, pahor se pa brani z tem da poskuša vse kar bi mu lahko očitali predstavit sam.

Sedaj pa vprašanje; pričakujete da ta taktika ublažila linč?
Če bo linč(mogoče ga bodo preložili, če bodo sklepali da jih je Pahor z temi izjavami prehitel), se boste obrnili proti napadalcem?(golobič, šrot)
Ker pa je SDS kot navadno nespretna, ali boste verjeli ta itstim virom da je linč pravzaprav pripravil Janša in ne Golobič & co?

pop tv-pahor
Libertarec

Čeprav mi Pahor ni pretirano pri srcu, pa je imo edini ki lahko ustavi haranje "sil iz ozadja"(šrot, golobič, kučan) in si kot tak zasluži mojo podporo(Janša/sds je v tej tekmi že precej out). Vašo tudi?

_marko ::

Pahor je en hudo dober politik. Predvsem politik!

To je moje mnenje.
Pa ceprav mnogi pravijo, da ni za mandatarja, ker je barbika!
(jaz ga nebi volil le zaradi ekipe, ki jo ima za sabo)

Zanimivo je tudi to, da bolj mu podpora pada, ljubši mi je.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

Thomas ::

Jaz Janšo nekako tako težko prenašam, kot bi kakšnega demokratskega predsednika v ZDA.

Žal pri nas Republikancev (še) nimamo.

Pahorja bodo pa njegovi tako ali drugače skušali nevtralizirati. Njih prenašam pa tako težko, kot bi kakšnega Obamo, če bi bil izvoljen v ZDA.

Moje največje upanje za letošnje volitve je, da zmaga McCain, ki se mi pa ne zdi kaj prida. Ampak njegov svetovalec za ekonomijo je pa menda zakon! Pa še finančni minister bo gotovo. Super!





Pri nas bo pa ena anemična koalicija, tako ali tako. Janša jo bo vodil, vsaj to.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zgodovina sprememb…

OChack ::

se m zdi da je tale McCain podobn rumsfeldu, nekak fanatik, ki bi se bojevav naprej za svoj prov, sicer pa recimo da podpiram demokrate, clintonovo, čeprov se mi zdi da je tud zaen šrot :)
kar se pa pr ns tiče je pa politika več al mn nesposobna, tko da Pahor sam je verjetno še vredu, kaj pa ostali.......pa kvarjo povprečje
Int€l inside, IDIOT Outside

Avby ::

Moje največje upanje za letošnje volitve je, da zmaga McCain


Se nimaš za bat da nebi zmagal. Resnično.

Kaj se pa naših volitev tiče:

Volil bom vse kaj ni SDS, NSI, in tudi SLS. Čeprav še najmajnše zl ovseeno se mi zdi morda med temi tremi SLS največje pa NSI čeprav SDS na marsikaterem področju prekaša vse meje in sploh ni za izmerit kako zelo jih nebom volil.

Volil ne bom tudi LDS in ne Zares. Golobič in Kresalova me niti malo ne prepričata. Oziroma niti me ne moreta. Ker naj še bo nevem kak lepa in pametna Kresalova zaradi tega ne bom volil LDS. Goobič pa je samooklicani leader zaenkrat! Naj dobi glasove volicev in si potem govori da je leader ne pa prej.

Sedaj pa če bo Pahor edina alternativa bo pač Pahor.

Je pa res da bom vrjetno volil Lipo. Pa ne zato, ker so najpametnejši, ne zato ker imajo najbolši program in ne zato ker sem nacionalist.

Ampak preprosto zato, ker so mlajši.

Saladin ::

Pahor ima res le Potrča in Ropa (ostalo je res bolj žalostno), ampak dal bi jim priložnost.

Sploh pa ideja kot vodje SDSa se mi zdi posrečena. SDS ima kader, ampak imajo tako kmetavzarske medijske izbruhe ter potrebujejo nekoga, ki bi jih znal naučiti manir.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

_marko ::

->Ampak preprosto zato, ker so mlajši.

Potem pa raje voli Liberalce(nova stranka), so tudi mlajši pa predvsem pametnejši.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

jype ::

Pa še ničesar nacionalističnega ni v njihovem programu.

Mene mika volit Pahorja že zato, da vidim, kaj bo storil, če dobi mandat.

leinad ::

Eh bo še potrebno počakati, da vidimo, če je sploh kaj na tem... blog Libertarec postaja vse bolj stekališče teoretikov zarot, vedno manj služi svoji osnovni ideji- promoviranju libertarizma- zato gre prispevke tam jemati z dobršnjo mero rezerve. Ob branju tamkajšnih prispevkov dobiš vtis, da je Golobič utelešenje Darth Vaderja. Daleč od tega, da bi bil nedolžen, ampak za moje pojme on ni sposoben več od polovice vsega spletkarjenja, ki mu ga na dotičnem blogu pripisujejo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: leinad ()

jype ::

Carnivore> Ob branju tamkajšnih prispevkov dobiš vtis, da je Golobič utelešenje Darth Vaderja.

Tega se ne bojim toliko, kot se nacionalistov.

Calligulla ::

A kdo Grimsa osebno pozna tu?

Mene ze en cajt firbec matra a je ta clovek res tko zabit ali samo igra tako vlogo za kake potrebe... ?
Vedno znova me sokira. Naceloma znam to celo cenit.

leinad ::

Sila zanimivo je časovno sovpadanje objave prispevka o Pahorju na TV in oznanjanje zarote levih proti Pahorju na Libertarcu. Čemu, če so vedeli, da se pripravlja linč Pahorja s strani Golobiča niso tega objavili prej ampak so čakali na POPov prispevek? V primeru, da bi prej objavili, bi vsekakor pripomoglo k kredibilnosti njihovih trditev, vse skupaj bi manj izzvenelo kot še ena izmed teorij zarote.

Avby ::

Bi volil Zares če bi bil njen predsednik Lahovnik. Ker pa je Golobič pa ne morem. Ne vem zakaj ampak moti me to, da on bi naj bil bog i batina.

Ampak kako je lahko to če še ni o tem se izreklo ljudstvo?

In on izhaja iz dejstva da to je. Ne da bi to rad postal.

Jaz mu pač ne priznavam tega da je leader. Naj si to najprej prisluži! Lahovnik pa mi po novem spet ne pomeni več nič. Zakaj? Ker je stopil v ozadje. Takšnih pa ne maram če hočejo moje simpatije.

Calligulla ::

Golobic je res ostuden ja.

Thomas ::

Heh Kaligula ... Kdo je ostuden in kdo ni ostuden ... pejt to debatirat nekam, kjer so na tvojem nivoju.

Tukaj bi bilo zanimivo slišat kakšen resen pro ali contra Golobiču.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

jype ::

Golobič bi moral imeti od Potrča pričesko, pa bi ga vsi imeli radi. No ja, večina.

Vsebine tako in tako ne ocenjujejo preveč pogosto.

Kaj pa vem, jaz Golobiča dejansko sploh poznam ne.

Pahor ma pa tako dober PR, da vsi vedo, kdo on je, nihče pa ne ve, kakšna stališča v resnici zastopa.

tstih ::

Sila zanimivo je časovno sovpadanje objave prispevka o Pahorju na TV in oznanjanje zarote levih proti Pahorju na Libertarcu. Čemu, če so vedeli, da se pripravlja linč Pahorja s strani Golobiča niso tega objavili prej ampak so čakali na POPov prispevek? V primeru, da bi prej objavili, bi vsekakor pripomoglo k kredibilnosti njihovih trditev, vse skupaj bi manj izzvenelo kot še ena izmed teorij zarote.


Te informacije o Golobičevem planu se po kuloarjih valjajo že dlje časa. Janša to ni mogel biti, ker preprosto nima medijev za kaj takšnega. Pahor nima nič; Golobič pa ima vse. Sam nisem pustil objaviti, dokler napad na Pahorja ne bi bil dovolj očiten in javen ravno zato, da ne bi izpadli nekakšni "teoretiki zarot" in (kljub bona fide čakanju s takšnimi objavami) nekateri še vedno razmišljajo tako. Si sploh predstavljaš, kako bi ti ljudje gledali na naše pisanje šele, če ne bi bilo članka na Pop TV in bi objavili le mi? Tudi, ko smo objavljali članke o povezavi gradbenikov in levice smo prejeli podobne očitke, pa čeprav bo v bodočih dneh najmanj ena izmed treh najbolj znanih odvetniškig pisarn na zelo grd način povezana z gradbeniki. In spet bomo objavili naše info po dogodku in ne pred njim; redni bralci bloga so prejeli dovolj namigov, da vedo kako igra poteka in jim bo jasno kaj in zakaj.

Sicer pa so omembe teh zadev s Pahorjem (v manj direktni obliki) prišle od (običajno odlično obveščene) Ane Jud precej pred Pop TV:

Nova oblast ne bo vam ljubi Borut Pahor. Z njim je konec. So ga že skurili. S krepitvijo levice. In še huje ga bodo skurili. Z umazanimi zgodbami. Kmalu.
-- Ana Jud, 1.3.

Ne bom govorila za druge, zase pa lahko povem, da se s Pahorjem nima smisla ukvarjati in se z njim tudi ne ukvarjam, ker je škoda časa. Človek ima v glavi toliko krogel, da se mi skorajda ne zdi možno, da bi se jim še lahko izognil. Izognil se je krogli v podobi Mitje Gasparija, katerega je potegnil na svojo stran, ampak še vedno so v njegovi glavi krogle iz vseh strani
-- Ana Jud 27.2.

...a Pahorju je nekam pozno postalo jasno, da je temu tako. Tudi približno mu ne privoščim medijskega linča, ker česa takega ne privoščim absolutno nikomur, niti tistim, ki jih ne maram, ampak čaka ga ravno to
-- Ana Jud 27.2.

jype ::

No, če se bodo resnično spravili nanj, ga grem ziher volit :)

Nič ni lepšega kot gledat posnetke analitikov na nacionalki, ki jecljajo ob nepričakovanem volilnem rezultatu, kot je jecljal Slivnik, ko je Janković v prvi rundi zanesljivo in dvakratno zmagal lokalne volitve v Ljubljani (zase in za svojo listo mestnih svetnikov).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

BigWhale ::

A Ana Jud je dejansko kredibilna?

Ne vem, sprasujem.

tstih ::

Pri Zares zelo očitno želijo pred javnostjo v svojih medijih plan napada na Pahorja prikazati kot "Janša na Pahorja" (pa čeprav se bodo napadi izvajali v Zaresovih političnih glasilih).

Upali so, da bodo ubili dve muhi na en mah.

But they got caught. No, v medijih še ne. Zaenkrat na blogih. Ampak to kaže, da blogi zorijo. Prvič se dogaja, kar se je v ZDA že. Da smo z informacijiami in interpretacijami pred mainstreamarji.

tstih ::

bw: Jaz njen blog upoštevam kot enega izmed virov in zdi se, da je tam kljub njenemu slovesu izredno veliko točnih informacij.

Ana je nekakšna mešanica Coulterjeve in debka.com . Veliko točnega pred vsemi, zraven pa še šum nepreverjenega, ki gre z roko v roki s tem - vsekakor pa si ne izmišljuje stvari.

Overall je to dober internetni vir za politične/medijske informacije.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tstih ()

Karaya 52 ::

Med desnimi že kroži šala "kdaj bo Pahor prestopil v SDS". Pahorju je najbrž žal, da ni kandidiral za predsednika države gotovo bi zmagal. Ostala levica, ki ga (kot je sam rekel) noče videti kot mandatarja pa je že začela full-scale attack. Kaj je delala ASK v oddaji Trenja, na tematiko moški, dan žena? Jasno, napadala je SDS, kdo se ji je postavil po robu? Nina Osenar? :D

_marko ::

Levica je leva.

Zaradi "zaostalih" nazorov nad politiko se jih ne more(sme) volit. 20 let za Skandinavijo in 50 let za ZDA so.

Pahor je edina pomlad levice v Sloveniji, ostali so mentalno stara garnitura.
Nimaš kaj.... ali voliš grdo SDS, ali pa Pahorja z "komunistično" stranko.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

jype ::

Če bi bili SDS grdi, bi bilo super.

Žal imajo druge hibe - pestita jih ne le korupcija in klientelizem (kot sta LDS), temveč tudi nesposobnost kadrov (Bručan, Simoniti, Vizjak, Zver in koalicijski kolegi, npr. Drobnič in Bajuk).

_marko> Pahor je edina pomlad levice v Sloveniji, ostali so mentalno stara garnitura.

LDS je bila pomlad levice. Del nje, ki še ni preskočil v gospodarstvo, je še vedno. Nova LDS ne prepriča, zaradi enakih razlogov kot SDS - ljudje, ki grejo v politiko, da bodo poskrbeli za svoje, nikoli niso kredibilni. Žal sta LDS in SDS zmešani s precej hardcore levičarji, kot je tudi Pahor. Meni je sicer blazno simpatična Potrčeva turbofrizura, ampak ne bi pa rad videl, da bi on poganjal poslansko skupino, ki v praksi vozi državo.

Jasno, da je prostor za novo stranko (levo- ali desnosredinsko je čisto vseeno, za leve bo itak desna, za desne pa seveda leva), jasno je pa tudi, da bi nova stranka imela hude težave pri iskanju koalicijskih partnerjev, ker če delaš s sposobnimi, se takoj pokaže, ali si boljši, ali slabši. Boljše stranke od mešane si žal ne predstavljam. Na Pahorjevem mestu bi vsekakor obdržal v vladi Viranta, ker se je (žal pravzaprav edini, čeprav niso vsi zamočili po lastni krivdi) zelo izkazal.

opeter ::

Kot je Avby napisal, moj glas gre Liberalcem ali pa Lipi. Verjetno prvim. Samo bom še počakal na uradni program.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

matter ::

jype: že samo da si dal Vizjaka med nesposobne, je tvoja verodostojno zame enaka 0.
Grem basket pa bom neloke metal

jype ::

Ej, z njim sem imel toliko opravka, da ga ne želim nikoli več videti v vladi.

Če bi človek bil sposoben minister, bi vsaj prebral zgoščeno gradivo, ki se mu ga pripravi in dostavi, ne pa da vse skupaj ignorira in potem na svetu ministrov EU glasuje tako, kot mu je naročila firma, ki si je zagotovila "sestanek" z njim. Prot hudiču s takimi ministri.

Če pa za branje nima časa, pa za to nalogo zadolži svoje pomočnike, ki mu ne znajo razložiti problematike, ki iz gradiva izhaja, pa ni nič manj nesposoben.

Thomas ::

Vizjak te ni poslušal, kar si mu dopovedoval?

Temu jaz ne bi rekel nesposobnost.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

jype ::

Vizjak je bržkone raje sprejel podkupnino kot argumente (ker argument nasprotne strani je bil pač prima za nasprotno stran, ki pa ni zastopala ne slovenskega, ne evropskega gospodarstva).

Na srečo ga je EU preglasovala (na podlagi istega gradiva, ki ga je dobil tudi Vizjak, se razume).

Thomas ::

Aha, poslal si tudi drugim ministrom EU, ki so ga potem preglasovali?

Za kaj je šlo?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

borchi ::

> But they got caught.

Zares je plačal Grimsa? hihi...

Libertarec - Lady za moške? :D

pa brez zamere, še vedno bom verjetno volil Liberalce, če bo kazalo, da imajo kakšne možnosti za prestop praga (al pa LDS).
l'jga

jype ::

Thomas> Za kaj je šlo?

V bistvu EPO vs nacionalna sodišča EU v interpretiranju TRIPS sporazuma, v širšem kontekstu pa za približevanje evropskega patentnega sistema ameriškemu (ki se potem ni zgodilo).

Najbolj radodaren zagovornik sprememb (pri lobiranju se seveda vedno pomikamo po meji tistega, kar imenujemo korupcija) je bilo seveda največje softversko podjetje na svetu (ki ni evropsko in unija njegovih interesov očitno ne more postavljati pred lastne, med katere spada tudi spodbujanje inovativnosti v malih podjetjih).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

matter ::

U se opravičujem ker sem prehitro prebral. Seveda sem imel v mislih Viranta NE Vizjaka :o.
Tako, da prosim ne upoševaj mojega offtopic posta, pa mazaj na on topic.
Grem basket pa bom neloke metal

Thomas ::

Aha, Odprta koda vs. MS. Vizjaku pa ni bil povšeči OC.

Če imaš pa kakšne dokaze, da je bil podkupljen, pa na policijo z njimi. Ali pa raje utihni, ker te lahko še toži, če ga boš obrekoval na javnem forumu.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

jype ::

Thomas> Če imaš pa kakšne dokaze, da je bil podkupljen, pa na policijo z njimi.

Nisem ga obtožil ničesar. Jasno je, da ga tudi ne morem. Vemo pa, da je bil na "sestanku", ker so sestankovalci srečanje dokumentirali na svojih blogih.

Njihovo perspektivo tudi povsem razumem, problem, ki ga vidim, je pa v navzkrižju njihovih interesov z deklariranimi interesi EU (in Slovenijie).

Thomas> Vizjaku pa ni bil povšeči OC.

Obilno kosilo ga je zagotovo bolj veselilo od dolgega povzetka problematike in še zajetnejšega spiska relevantnega gradiva.

Odprta koda pa... Ni bila sama. Več kot 2 milijona evropskih podjetij se je podpisalo pod zahteve FFII, jasno je pa, da gre zgolj za razmerje moči (ki je, čeprav še vedno v prid velikih podjetij napram malim - ostalo znosnejše za mala podjetja).

Calligulla ::

Vizjak ali Virant ali katerikoli izmed teh dveh ze je mogoce bil pripravljen prodati EU v zameno za tisti MSjev centercek v Sloveniji?

Povsem mogoce a za mojne pojme neokusno.

jozek ::

Saj se sliši čudno, ampak Pahor je preveč pošten. Predvsem pa preveč razumski da bi bil na čelu naše Levice.
Smo kaj ostane po Pahorju na levici? .. Fasada pade, ljudje pa slepi še naprej?
No ja še zanimivo bo.
Draga nafta je gonilo razvoja ;-P ..

jype ::

jozek> Saj se sliši čudno, ampak Pahor je preveč pošten.

Očitno ima tudi enega najboljših PRov :)

Karaya 52 ::

Pahorju ni jasno da bi se moral boriti za sredinski politični prostor. Ko pravi da ne bo sestavljal vlade z SDS odvrača prav te volivce, očitno računa na hardcore levičarje aka komuniste sploh pa mi deluje zmedeno zadnje čase. Pred letom me je še bilo strah da bo prišlo do zamenjave oblasti, danes me ni več.

Če bi bil Pahorjev svetovalec bi mu citiral Napoleona:

-A celebrated people lose dignity upon a closer view.
-In politics never admit a mistake.

hokuto ::

tista revscina od prispevka na popu naj bi bilo lincanje pahorja z levice? huh? stvari, ki jih je ze zdavnaj povedal na vesti, nato se v playboyu, zbrane v enem prispevku z dodanim abotnim komentarjem grimsa (skoda, da ni se tanko kaj povedal o mati partiji) so levo predznacen, unicevalen in organiziran napad na pahorja? pa sej vi niste resni. in other news: svet pred globalno katastrofo nepojmljivih razseznosti. priljubljena kokos v vasi na bavarskem nehala nesti jajca. res pravi problem clovestva :\
doke!

MadMicka ::

Nekatere skrbijo "TEMNE SILE IZ OZADJA". Luka veliki jih poimenuje; golobič, šrot, kučan. Da pa bi te "genije" skrbele "SILE NA OBLASTI", ki imajo dejansko in formalno moč, to pa ne. Kdo sprejema zakone, kdo jih izvršuje, kdo ima preko SOD-a in KAD-a pomembno upravljalsko funkcijo v pomembnem delu slovenskega gospodarstva? Kdo torej? Odgovor je jasen: "SILE NA OBLASTI".

In kdo po mnenju naših "intelektualcev" večjo moč? golobič, šrot, kučan? Jasno, slednji. Nemara zato ker smo hodili v šole, kjer so nam izprali možgane. Ampak, če je tako, mi ni čisto jasno, kako hudiča so "TEMNE SILE IZ OZADJA" sploh prišle iz "OBLASTI".

Naj Janša razloži, kako se je Petku in njegovim podjetjem več kot podeseteril promet, odkar je Janša na oblasti. Naj razloži, zakaj se omenja ime Petek v povezavi z gradnjo letališkega stolpa in kmalu zatem pride do razapada posebne tožilske skupine. Naj Janša razloži,
zakaj je on osebno odločal, kdo bo urednik v Delu? Če meni da temu ni tako, kako to, da ne toži ASK za hudo laž, če pa je za manjše stvari že tožil druge?

Thomas ::

Oblast je izvoljena.

Ljudje jo lahko šimfajo kukr čjo, a jo morjo ubogat.

Kučan sme delat krožke za spravt levico nazaj na oblast, dokler se ne pregreši zoper kakšen zakon.

Trenutna oblast sme povedat, da Kučan dela krožke.

Novinarji, blogerji, forumaši ... smejo trapat in celo povedat kakšno pametno.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Avby ::

Ljudje jo lahko šimfajo kukr čjo, a jo morjo ubogat.


Razen če jo strmoglavijo. Vse je mogoče in nič ni absolutno. Odvisno je le od dejstva koliko je pokvarjena. Po mojem mnenju.

V diktatorskih državah oblast pade od časa do časa ni vrag da nebi v "demokratični" družbi.

Thomas ::

V demokratični pade vsake 4 leta. Kmalu nato se vzpostavi nova. Lahko je zelo podobna stari, če volilci tako obkrožijo.

Kaj ti misliš Avby, da bi morala vsake toliko diktatura zamenjati demokratično oblast?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Ziga Dolhar ::

> Kaj ti misliš Avby, da bi morala vsake toliko diktatura zamenjati demokratično oblast?

Nekateri so pred časom v Turčiji za takele zelo navijali in dajali prednost sekularnosti pred demokracijo.
https://dolhar.si/

Avby ::

Kaj ti misliš Avby, da bi morala vsake toliko diktatura zamenjati demokratično oblast?


Boljše vprašanje je pomoje, a je v demokratični družbi res pravilno razmišljati, da je stranka ki dobi na volitvah večino - absolutna.

Načeloma bi lahko rekli da ja. Ampak potem je to nek drug sistem kot ga imamo mi, saj v takšni ureditvi opozicija ne bi bila potrebna.

V ureditvi ki se jo pa gremo mi, pa ima tudi opozicija svojo vlogo neglede na to kakšna je oblast. Vsekakor pa zato ni oblast pomoje absolutna.

Torej bistvo. Ni nujno da se mora izvoljeno oblast ubogati.

Karaya 52 ::

Avby> ...stranka ki dobi na volitvah večino - absolutna.

Avby> Vsekakor pa zato ni oblast pomoje absolutna.

Največja absolutnost slovenskega Putina aka JJ se kaže pri sprejemanju pokrajinske zakonodaje. Ane? Mogoče pa pri lastninjenju Triglava pa Telekoma, kjer ne zberejo niti navadne večine? Beseda absolutno sploh nima kaj iskati v tej temi. Malo resnosti prosim.

jype ::

Karaya 52> Največja absolutnost slovenskega Putina aka JJ se kaže pri sprejemanju pokrajinske zakonodaje. Ane?

Ne. Pri zakonodajnih predlogih in popolnoma netransparentnem procesu usklajevanja teh predlogov med različnimi vladnimi službami. Tistih, ki se na reči magar po službeni dolžnosti spoznajo, žal nihče ničesar ne vpraša. Potem se pa pojavljajo stometrski kontrolni stolpi, plačljivi splavi, javno financiranje zasebnih šol in podobne slabo premišljene in še slabše ubesedene traparije.

perci ::

Mater, jype je kar naenkrat ratal strokovnjak za zakonodajo. In to celo čisto na vse se spozna. :\

Yossarian ::

Kaj na zakonodajo, še na pse se spozna.;)
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Borut Pahor

Oddelek: Problemi človeštva
435739 (4006) T-h-o-r
»

Desnica razpada? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Problemi človeštva
82996178 (79518) poweroff
»

koga volit? (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Problemi človeštva
94645109 (27180) poweroff
»

Volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28150275 (43560) Keyser Soze
»

Rezultati državnozborskih volitev 2004 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
49027388 (17427) iration

Več podobnih tem