» »

Desnica razpada?

Desnica razpada?

««
«
1 / 17
»»

poweroff ::

Najprej ej tik pred volitvami skupina "pravovernih" izstopila iz NSi in ustanovila novo stranko (ki dva meseca pred volitvami nima dosti šans za karkoli), sedaj pa dva poslanca SDS (Starman in Zamernik) menda nameravata kandidirati pri tej novi stranki.

Kot razlog je Starman navedel, da se je za kandidaturo pri KDS odločil, ker ga pri SDS niso želeli kandidirati. Skratka, tipična "užaljena scena".

Sprašujem se kaj bo po volitvah, če desnica izgubi - očitno bo razpadla še huje kot LDS.
sudo poweroff

imagodei ::

Izpod tvojih prstov v božja ušesa :D
- Hoc est qui sumus -

Utk ::

Pomembno je samo kdo dobi največ procentov. SDS ne bo zarad tega nič na škodi. Morda še na koristi. V slovenski politiki ni dost kulture, ampak tolk, da ima prednost za izbiro predsednika vlade tista stranka, ki dobi največji procent, je pa menda je.

imagodei ::

Čakamo samo še, da gre Dimsi Rupsi k KDS ali NSi. Mogoče pa k Desusu.
- Hoc est qui sumus -

Utk ::

Ja ko bi šel res v penzijo in k desusu bi blo pa res klasno.

m_a_t ::

Saj ne razpada. Jst bi reku, da se izčiščuje. Kvečjemu bo to lahko priložnost za nastanek res desne stranke.
Samo pomoje se bodo izgubili nekje v povprečju.

Poldi112 ::

Pa ne klasno, khasno.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

poweroff ::

Eeee, tudi LDS se je "prečistila".

LOL!
sudo poweroff

m_a_t ::

LDS je stranka. Desnica pa je politična opcija. To da 2 človeka iz ene stranke prestopita v drugo še ne pomeni razpada politične opcije. A si, ko je LDS razpadal tudi govoril o razpadu levice? Levica še zmeram je. So pa strankarska razmerja malo drugačna, to pa ja.

m_a_t ::

"Sprašujem se kaj bo po volitvah, če desnica izgubi - očitno bo razpadla še huje kot LDS. "

Ajde naj bo po tvoje. LOL!

Utk ::

Naši levičarji so tako zagamani, da me bojo resno prepričali, da grem Janšo volit.

jype ::

CrniE> Naši levičarji so tako zagamani, da me bojo resno prepričali, da grem Janšo volit.

Levičarji so tako zagamani, da boš volil levičarja?

A ni to... nenavadno?

USS Liberty ::

Še ena marionetska stranka na naši sceni... Prav zanimivo je malo spremljat, kako tole stranko, ki jo je ustvaril najbolj zarukan užaljeni klerikalec Drobnič, hočejo na vsak način spromovirati ravno levi mediji, kot je Komunist(Dnevnik) in pa POP TV....

Glas za KDS je glas za Golubiča in Forum 21...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Utk ::

jype, brez veze o tem govorit, ampak če da človek za naslov teme Desnica razpada? in tam našteje neke stranke, potem pa to primerja z LDS-om, potem so v kontekstu te teme desni SDS, NSi in podobni, levi pa LDS in podobni. Če imaš kaj proti temu, se zmeni z avtorjem teme :)
Pravih desničarjev pa pri nas ni ne. Slovenski tedni je hujši kot vsako komunistično trobilo, ki je kdaj obstajalo :)

solatko ::

Ja pol itak veste, da je treba Jelinčiča volt, bl zajebat kot "desni in levi" stvari, tko ne more. Pa vsaj laže ne, kaj vse bo za folk naredu.

Alencica ::

Ojej ojej, a se lahko otresemo "bl zajebat kot oni tko ne morjo" logike?

Zakaj smo volilci tako vzgajani in vzgojeni? Ali bo sploh kdaj kakšen presežek v slovenski politični sliki?

SDS se bo "oslabila" oz. razpadla za fane in simpatizerje se bo pa "očištila" le in samo po tem scenariju:
1. SDS izgubi volitve, postali bodo 2. najmočnejša stranka v parlamentu, ne bojo v vladi
2. Janez Janša bo odstopil kot predsednik, boj za nasledstvo med Grimsom, Zverom in Alenko Jeraj (nimajo veze imena, tako na pamet sem jih stresla), užaljenci in njihova klika/pristaši odstopijo, ustvarjajo paralelno anticommie, antiLDS-50letna20letpodlage-stranko, v esenci so pa revanšisti in korporativisti (kar je, roko na srce, tudi današnja SDS), možna povezava s Šrotom
3. Novi predsenik stranke ni pol tako liderski in despotski (za stranko držat pod kontrolo to moraš bit), nima human resursov, znotraj ga minirajo, ne sledi aktualnim dogodkom - je turnoff za volilce
4. Stranka se do drugih parlamentalnih volitev konsolidira (2016 ali izredne), z novim programom (ekologija, tehnologija, "nova-inovativna" sociala, izumijo nov politični termin nanašajoč se na kajvemkaj in ga uvrstijo v svoj glosar, tekmujejo za prevzem oblasti, imajo dobre prognoze

V primeru da SDS dobi volitve in formirajo vlado bo Janez Janša ostal na čelu stranke, imel bo probleme s sestavo vlade.

Cveto ::

Da ne bo kdo mislil da gre za precej znana Mirka Zamernika (vodja preiskovalne komisije o napadu na Mira Petka) in znanega koprskega odvetnika Danijela Starmana. Gre za relativno neznana Bojana Starmana in Bogomirja Zamernika ki sta predvsem grela klopi in vlekla lepo plačo, zdajšnja poteza pa naj bi jima to omogočila še nadaljna štiri leta. Zadevo so v KDS že napovedali, gre pa se zato, da rabijo za kandidaturo na jesenskih volitvah podpise treh poslancev (drobnič + dva omenjena, ki so jima zaradi tega obljubili kandidaturo oziroma lažje izvoljive okraje)

urban99 ::

Da ne bo kdo mislil da gre za precej znana Mirka Zamernika (vodja preiskovalne komisije o napadu na Mira Petka) in znanega koprskega odvetnika Danijela Starmana. Gre za relativno neznana Bojana Starmana in Bogomirja Zamernika ki sta predvsem grela klopi in vlekla lepo plačo, zdajšnja poteza pa naj bi jima to omogočila še nadaljna štiri leta. Zadevo so v KDS že napovedali, gre pa se zato, da rabijo za kandidaturo na jesenskih volitvah podpise treh poslancev (drobnič + dva omenjena, ki so jima zaradi tega obljubili kandidaturo oziroma lažje izvoljive okraje)


Em... am... da nista precej znani Mirko in relativno neznani Bogomir enojajčna dvojčka?

poweroff ::

Zakaj sem al naslov "desnica razpada"?

Ker na desnici ni govora o eni sami stranki, pač pa o:
- Štrovsovi izjavi, da jih (NSi) "Janša reže kot salamo", s čimer je očitno hotel reči, da SDS "zajeda" NSi
- KDS je nastala z odcepitvijo iz NSi
- KDS nase vleče tudi poslance SDS

Od tim. desnice tako nevpletena ostane samo še SLS, za katero pa niti nisem prepričan ali je res desna ali je morda leva stranka - ali pa je morda nekaj takega kot tista češka stranka pivcev piva... :-)

Očitno so se torej na desnici začeli neki "premiki", ki delno temeljijo na užaljenosti. To je po mojem mnenju čisto ustrezno označiti z izrazom "razpadanje".
sudo poweroff

NorK ::

Desnica ne razpada, ampak se v njej spreminjajo razmerja.
Če je Nova Slovenija res vedno bolj gnojna, je po eni strani prav, da je dobila nekakšno konkurenco. Mogoče, če jim bo zelo padla podpora, bo Bajuk bolj dovzeten za spremembe, ki jih zagovarja Peterle. Če do sprememb ne bo prišlo, bo pa verjetno tudi ta zapustil stranko.

Itak se mi zdi pa čudno, da bi nekdo, ki res podpira krščanske vrednote bil član SDS oziroma bi iz NSi prestopil v to stranko.

Tear_DR0P ::

me ne zanima - SLS FTW - mogoče se matthaiu zdijo kot stranka pivcev piva - ampak pivci piva so samo stranke SLS :). sam sicer še kar ne maram SLSa, ampak Šrot je prekleto učinkovit. sicer za vsako učinkovitost bojda pobaše nekaj malega v žep, ampak vseeno mesto grofov pod njim cveti
edit: sicer tudi sam ne vem kam spada SLS, ampak mnogi jo uvrščajo na desnico, h konzervativcem in kmetom
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Zgodovina sprememb…

Ted ::

Najprej ej tik pred volitvami skupina "pravovernih" izstopila iz NSi in ustanovila novo stranko (ki dva meseca pred volitvami nima dosti šans za karkoli), sedaj pa dva poslanca SDS (Starman in Zamernik) menda nameravata kandidirati pri tej novi stranki.

Izgleda da is slabo prebral članek. Zamernik razmišlja le, da bi stranki KDS dal podporo s poslanskim podpisom z namenom ustanovitve stranke - potrebujejo 3 podpise poslancev, da jim ni treba zbirati podpisov ljudi.
Mah...

Calligulla ::

USS Nimitzov komentar zelo nazorno kaze kako desnicarji sedaj medsebojno gledajo en na druega in kako se bodo zgrizli med sabo.

Za nekatere izmed nas je cela stranka, ki jo podpiras zarukana in prevec klerikalna. Zdaj si to desnicarji zacenjate ze medsebojno ocitat?

Postajate levicarji?

podbevna ::

Jaz samo upam, da JJ ne bo premier. Če NSI in SKD obe ne prideta v parlament, bom zato vesel. Ne zato, ker bi imel kaj proti njima ali ker bi silne upe polagal na koga drugega, ampak ker je to korak proti porazu Janše in korak stran od totalitarne države.

Vem, da se sliši malo dramatično, a JJ je diktatorski tip človeka. Enostavno verjame v popolno ubogljivost in disciplino s strani policije, tožilstva, novinarjev in celo gospodarstvenikov. Po mojem je bil iskreno prizadet, ko so se zadnji izkazali za zelo pragmatične in samosvoje.

Do svojih vojakov je čudovito lojalen (tu bi se stara LDS lahko kaj naučila), ljudi, ki niso dovolj ubogljivi, pa smatra za izdajalce in jih skuša dobesedno uničiti. Pri tem zlorablja medije in celo organe državne prisile (to mi je iz lastnih izkušenj direktno povedal nek kriminalist!). To pa pomeni policijsko državo. Ne hvala. Imam raje sto tajkunov in skorupiranih a "mehkih" politikov, kot državo, v kateri nihče ni varen...

Utk ::

Za Pahorja je Šrot čisto pošten človek, o Golobiču in poštenosti je sploh brez veze pisat v enem stavku, Katarina pa vprašanje česa je sposobna, in kolk je ona res ona.
Zadnjič je nekdo odprl temo, kjer lepo piše, katera država je najbolj obdavčena. Edina vlada, ki je vsaj pomislila na znižanje davkov, je prav ta vlada. Tudi zmanjšanje progresije, ne samo procentov na splošno. In če si pogledate kaj govorijo stranke, bi NSi in SDS še zmanjšale progresijo, čeprav so jih prejšnič liberalni demokrati skoraj iz kože dali zarad tega - naj to kdo razume če more (pa takšni liberalci), da ne govorimo o SD-ju. Bomo videli kolk tega bojo zdaj pozabili pred volitvami. Kdo bo ciljal na reveže in kdo na "bogate". In ko so samo pomislili na enotno davčno stopnjo, so jih spet levičarji skoraj zažgali na grmadi, ko niso tega naredili, so pa rekli, da niso naredili nič. Vseeno več kot oni prej.
Da bi pa enkrat požrli to kar se je zgodilo pred 60 leti in volili tiste, ki zagovarjajo kaj pametnega, to pa ne. Samo levo in desno vidite. Kot da resno verjamete, da se bo pod levico pedrom, muslimanom, azilantom in ciganom kaj bolje godilo. To pa je naivnost.

Utk ::

podbevna, odvisno kaj zahteva od njih. Če zahteva kaj pametnega, je čisto vredu, da jih pošlje nekam, če ne ubogajo. Mislim, da se je pri varuhu konkurence lepo pokazalo, kaj pomeni zabušavanje in kaj "ubogljivost".

poweroff ::

Desnica ne razpada, ampak se v njej spreminjajo razmerja.

Točno, ja. Tudi med LDS, Zares in SD so se spremenila razmerja...

Izgleda da is slabo prebral članek. Zamernik razmišlja le, da bi stranki KDS dal podporo s poslanskim podpisom z namenom ustanovitve stranke - potrebujejo 3 podpise poslancev, da jim ni treba zbirati podpisov ljudi.

Razumem, ja.

On bo ostal v SDS in s podpisom podprl konkurenčno stranko, katere vidni član Štrous je kritiziral SDS, torej stranko v kateri bo Zamernik ostal. Po možnosti bo v novi stranki tudi kandidiral, hkrati pa tudi ostal član stare.

Mislim, LOL. Vsaka spodobna stranka takega človeka takoj ven zabriše.
sudo poweroff

USS Liberty ::

>>>>Od tim. desnice tako nevpletena ostane samo še SLS, za katero pa niti nisem prepričan ali je res desna ali je morda leva stranka -

Tud meni ni čist jasno, ali je SLS leva ali desna stranka, je pa ta stranka poleg LDS naredila največ škode Sloveniji v zadnjih 18 letih... SLS je v bistvu nekakšna podeželska lopovska LDS...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

poweroff ::

Če sta LDS in SLS lopovski stranki, kaj je potem SDS?
sudo poweroff

gzibret ::

Sedaj se kregajo na desnici, in na levici, slavil pa bo Jelenčič. Na žalost.... Kaj čmo.
Vse je za neki dobr!

opeter ::

LDS je stranka. Desnica pa je politična opcija. To da 2 človeka iz ene stranke prestopita v drugo še ne pomeni razpada politične opcije. A si, ko je LDS razpadal tudi govoril o razpadu levice? Levica še zmeram je. So pa strankarska razmerja malo drugačna, to pa ja.


Meni ni všeč tole prestopanje, pa ustanavljanje nove stranke. V ameriki, če si demokrat, si demokrat, če si republikanec, pa si republikanec. Ne moreš ti kar tako izstopit iz "kluba".

Pa tudi, ne moreš strani menjavati kot gate. Četudi nekoč ni bilo strank, so pa bile razne interesne skupine. Ali si bil na eni strani, ali na drugi. Tisti ki je bil "dvojni-agent", je slejkoprej pri eni stranki nasankal in plačal (večinoma z življenjem).
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

NorK ::

Jaz pa nimam nič proti prestopom. OK, iz desnice na levico ali obratno bi bilo res nekoliko prehudo. Če pa nekdo vidi, da stranka ni več tista v katero se je včlanil, se mi zdi pa čisto prav, da gre drugam. Sploh ustanovitev nove stranke je še najboljša opcija za tiste, ki se nekje ne najdejo več, v drugih strankah pa tudi ne najdejo svojih vrednot.

poweroff ::

Meni ni všeč tole prestopanje, pa ustanavljanje nove stranke. V ameriki, če si demokrat, si demokrat, če si republikanec, pa si republikanec. Ne moreš ti kar tako izstopit iz "kluba".


V Sloveniji pa velja podobno: če si "levičar" si naslednik komunističnih trdorokcev, če si pa "desničar" si pa naslednik belogardističnih izdajalcev.
>:D
sudo poweroff

hokuto ::

Meni ni všeč tole prestopanje, pa ustanavljanje nove stranke. V ameriki, če si demokrat, si demokrat, če si republikanec, pa si republikanec. Ne moreš ti kar tako izstopit iz "kluba".

Peter, če ne poznaš situacije, potem je ne omenjat, ker izpadeš slabo. Tudi v ZDA seveda imaš prestope med strankami, tako kot verjetno še v marsikateri drugi zahodni državi (za še kakšno sigurno vem, nobene pa ne poznam kjer bi bilo prav izrecno prepovedano, tako da predvidevam, da se to dogaja v večini držav). Pa celo, če v ZDA teh prestopov ne bi bilo, še vedno ne bi mogel tega primerjati z našo situacijo, kjer so prestopi načeloma med sorodnimi strankami (Rupli so v manjšini), ne pa med blokoma kar bi bilo analogno prestopu med demokrati in republikanci. V ZDA je dodatna posebnost še to, da ni nič čudnega, če je demokrat v kakšni bolj "kavbojski" zvezni državi po stališčih bolj konzervativen od republikanca v kakšni od obalnih zveznih držav (pač anomalija zgolj dveh strank za tako veliko in raznovrstno področje kot so ZDA).

btw kaj bi pa pridobil s prepovedjo prestopov (v kolikor bi bilo tako omejevanje posameznika sploh možno)? samo to, da bi imel pač nekaj ljudi nezadovoljnih s položajem v njim po novem neljubi stranki, s tem, da bi ostali noter, ker drugam ne bi smeli (glede na to, da vidiš te prestope kot nenačelna dejanja, se torej tudi načelnih samoizključitev ne moreš nadejati). meni se taka situacija zdi samo slabša od tega, da imaš odkrito nezadovoljne ljudi, ki grejo pač drugam. seveda je pa prav, da to njihovo nestanovitnost vzameš v obzir pri volitvah in oceniš, ali je bil njihov prestop res vsebinsko tehten (stranke namreč se spreminjajo in normalno je, da čisto vsem članom nove usmeritve niso blizu), ali je šlo samo za oportunizem (v italiji recimo imaš pred volitvami, kadar ankete jasno kažejo kdo bo zmagal, vedno celo paleto prestopov na pričakovano zmagovalno stran).
doke!

djordjevic ::

(v italiji recimo imaš pred volitvami, kadar ankete jasno kažejo kdo bo zmagal, vedno celo paleto prestopov na pričakovano zmagovalno stran).

Zlobni jeziki bi rekli vsako leto. :))

tsh2 ::

Sedaj se kregajo na desnici, in na levici, slavil pa bo Jelenčič. Na žalost.... Kaj čmo.

na žalost.
mislim da bo tesno med sds in sd. janša je dober na predvolilnih soočenjih, tako da recimo, da bo sds zmagala z majhno prednostjo. potem pa gre najbrž jelinčič v vlado, ali pa bo sds+sd, kar je manj verjetno.

poweroff ::

Huh, za SD dvomim, da bo šla v vlado s SDS in sicer iz dveh preprostih razlogov: 1.liderja obeh strank bi hotela biti predsednika vlade in 2. SD bi s tem izgubila veliko podpore levih volivcev, SDS pa bi se znašla tudi v težavah (vendar po moje manjših kot SD), ker bi morala sodelovati s "komunisti". Ne pozabimo tudi, da je član SD Anton Rop, s katerim ima Janša še neporavnane račune.

Če bo pa Janša v vlado vzel Jelinčiča, bo pa to katastrofa. Jelinčič je itak nesposoben karkoli narediti, priznati pa mu je treba da dobro vrti jezik. Janša bi imel z njegovimi izpadi same težave, razen če bi hotel da vlada postane reality show.

Znapa se zgoditi, da bo večino dobila SDS, a ne bo mogla sestaviti vlade.
sudo poweroff

imagodei ::

Molimo (pun intended), da SDS ne bo preveč uspešna na prihajajočih volitvah.
- Hoc est qui sumus -

luli ::

"Znapa se zgoditi, da bo večino dobila SDS, a ne bo mogla sestaviti vlade."

Pa ne no. Nisi rekel, da denica razpada? Zanima me, če ste pri politbarometru izmerili isti utrip kot to kažejo druge raziskave.

poweroff ::

Desnica seveda razpada. Vendar se proces razpadanja še ni začel. Bo pa rapiden po porazu na volitvah (če do tega seveda pride).

Kako pa drugače? Topoli rastejo?
sudo poweroff

GLAVNI ::

HAHAHAHAHAHAHAHAHA ...

Utk ::

Mislim, da ste na tem forumu večinoma takšni, ki kar dobro zasluzite (jaz še nisem med vami:). In ne vem kako si lahko zelite levičarsko vlado, ko vam je pa šele Janša vsaj malo zbil progresijo, pa še bolj jo bi, če ne bi imeli levičarji tolk proti. Pa tudi revnejšim je zmanjšal dohodnino, in tudi drugač je to dobro vplivalo na zaposlenost, itd. Kaj imajo pa levičarji za ponudit? "Sproščenost"? Lepo vas prosim.
Svinjarije so se pa dogajala prej, vmes, in se bojo tudi še naprej. Sej dobro, da se vsake tolk časa oblast spremeni, da vse grehe prejšne počisti, ampak nekatere sluzbe so šele zdej začele kaj delat. Če ne bojo po volitvah tudi tolk aktivne, pa ni vazno kdo zmaga, se bo takoj videlo kdo je kriv za to.

T-h-o-r ::

so včeraj menda janšo izžvižgali, ko je imel govor (komu na čast?!) ob sprejemu kozmusa v brežicah :D

opaziti je bilo tudi grimsa, vizjaka :)

te tri osebe so seveda najzaslužnejše za primožov uspeh :)
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

opeter ::

Seveda je pa prav, da to njihovo nestanovitnost vzameš v obzir pri volitvah in oceniš, ali je bil njihov prestop res vsebinsko tehten (stranke namreč se spreminjajo in normalno je, da čisto vsem članom nove usmeritve niso blizu), ali je šlo samo za oportunizem (v italiji recimo imaš pred volitvami, kadar ankete jasno kažejo kdo bo zmagal, vedno celo paleto prestopov na pričakovano zmagovalno stran).


Hokuto, lepo napisano.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

jype ::

CrniE> In ne vem kako si lahko zelite levičarsko vlado, ko vam je pa šele Janša vsaj malo zbil progresijo, pa še bolj jo bi, če ne bi imeli levičarji tolk proti.

Ker "levičarska vlada" hitreje niža progresijo in viša gospodarsko rast kot "desničarska vlada", so far.

Utk ::

Aja? To ti pa brez linka ne bom verjel.

GLAVNI ::

Ker "levičarska vlada" hitreje niža progresijo in viša gospodarsko rast kot "desničarska vlada", so far.


To pa ne bo držalo. Fakti so fakti, ki jih ne boš ne ti, ne ostali spremenili!

KandazaR ::

Osebno zelo pogrešam malo več liberalizma pri kaki levi stranki (npr lds ki ima liberalnost že v imenu). Vse nekako stavijo samo na socialo in tu je za mene zelo velik problem. Drugače pa bo očitno na desni ostala po volitvah samo še sds (za sns nisem nikol zihr ali je leva al desna ali pa celo sredinska), medtem ko se jih bo na levici kar gnetlo (zares, sd, lds in pomoje pride v parlament celo desus).

Acoslav ::

Ima kdo informacije, kaksne so bile davcne lestvice od osamosvojitve dalje?

jype ::

GLAVNI> To pa ne bo držalo. Fakti so fakti, ki jih ne boš ne ti, ne ostali spremenili!

Kaj ne bo držalo?

Da je SDS leva stranka? Madonca, socialdemokrati, že iz imena razberemo, ne morejo biti desna stranka. Nova Slovenija je desna samo po svoji klerikalnosti, po svojem programu pa prav nič.

Po drugi strani so "leve" stranke navdušene nad univerzalnim temeljnim dohodkom in se celo zavzemajo za približevanje EDS, kar naj bi se pri nas že zdavnaj začelo, pa so iz (baje desne?) vlade nagnali človeka, ki je te reči pravilno računal.

Morda je že res, da zdaj plačujem malenkost nižje davke, vendar pred 5 leti nisem eno leto čakal na specialistični pregled, danes pa bi čakal dlje, če si ga ne bi plačal sam, pa tudi moja občina je prej pokasirala bistveno večji delež tistega denarja, ki ga je prispevala v proračun, kot ga zdaj.

Ne vem, meni se zdi trenutna vlada bistveno bolj leva, kot so bile nekatere prejšnje, ki so spravile državo v EU, eurozone, šengensko območje. Ne bi si jih drznil označiti kot dobre, pa so bili vseeno manj slabi kot tile, ki vladajo zdaj.
««
«
1 / 17
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Janša in Zidar naj bi se dogovarjala (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
6715784 (13998) Calligula
»

koga volit? (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Problemi človeštva
94645100 (27171) poweroff
»

Volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28150268 (43553) Keyser Soze

Več podobnih tem