Forum » Zvok in slika » Dvd predvajalnik toshiba sd370
Dvd predvajalnik toshiba sd370
clip ::
Zelo zanimivpredvajalnik všečne oblike s hdmiza majhen denar 69€.
Vendar nikjer ne morem do informacij kako je s podporo podnapisov in njihovo velikostjo.
Če ima morda zgoraj omenjen dvd predvajalnik ga vljudno prosim, če napiše kako je kaj zadovoljen.
Trgovec v big bangu ni imel pojma kaj ga sprašujem tako da.
Hvala in lp
Vendar nikjer ne morem do informacij kako je s podporo podnapisov in njihovo velikostjo.
Če ima morda zgoraj omenjen dvd predvajalnik ga vljudno prosim, če napiše kako je kaj zadovoljen.
Trgovec v big bangu ni imel pojma kaj ga sprašujem tako da.
Hvala in lp
Pozdrav od Clipa
- polepsal: Gandalfar ()
clip ::
Tale dvd sem kupil in bom podal nekaj mnenj, mogoče se bo komu lažje odločiti za nakup.
Torej DVD je dokaj kvalitetne izdelave in prijetnega videza ( oboje seveda za svoj cenovni razred )
Dosedaj je prebavil vse medije, ki sem jih vstavil in jih brez problemov tudi predvajal.
Predvajalnik imam povezan z HDMI kablom in nastavljen upscaling na 720p, ker nimam full HD TV.
Slika je zelo lepa in se opazi velika razlika med HDMI in SCART priklopom.
Predvaja vse vrste podnapisov, kateri ne rabijo biti enako poimenovani kot film.
Negativne stvari, ki sem jih v tem kratkem času opazil so premajhni podnapisi, lcd prikazovalnik na predvajalniku, ki ne kaže skoraj nič razen OPEN, CLOSE, NO, BAD, in številko avi ali mp3, ki trenutno predvaja.Ceneni izgled daljinskega upravljalnika.
Več na :http://www.digilidi.cz/test-recenze-dvd...
Torej DVD je dokaj kvalitetne izdelave in prijetnega videza ( oboje seveda za svoj cenovni razred )
Dosedaj je prebavil vse medije, ki sem jih vstavil in jih brez problemov tudi predvajal.
Predvajalnik imam povezan z HDMI kablom in nastavljen upscaling na 720p, ker nimam full HD TV.
Slika je zelo lepa in se opazi velika razlika med HDMI in SCART priklopom.
Predvaja vse vrste podnapisov, kateri ne rabijo biti enako poimenovani kot film.
Negativne stvari, ki sem jih v tem kratkem času opazil so premajhni podnapisi, lcd prikazovalnik na predvajalniku, ki ne kaže skoraj nič razen OPEN, CLOSE, NO, BAD, in številko avi ali mp3, ki trenutno predvaja.Ceneni izgled daljinskega upravljalnika.
Več na :http://www.digilidi.cz/test-recenze-dvd...
Pozdrav od Clipa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63341 (15831) | Buffy |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 396093 (52589) | NejcSSD |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 227709 (38215) | fr33sat |
» | [DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 72202 (16964) | LexLuthor |
» | [divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21832 (9448) | Heavy |