» »

[DivXviD] Pioneer predvajalniki

[DivXviD] Pioneer predvajalniki

««
3 / 11
»»

bastadu ::

Evo sem dobil danes zadevo, nadgradil in zadeva zelo lepo predvaja podnapise in tudi ostalo deluje zelo lepo... Edino malce me moti, ker pri nekaterih filmih slika ne teče tako zelo tekoče, kot bi vsake pol sekunde en frejm mal zaostaju. Ni tako hudo, ampak ravno toliko da me malce moti. A je to ta fora, da ima film vključen packed bitstream ali ta zadeva bolj šteka?

sparklyslo: Hvala, sem med tem časom tudi sam poskusil in deluje odlično:P

krneki ::

To da film ne teče gladko je verjetno posledica dejstva, da je film v 23.976fps (25fps filmi tečejo tekoče) in za pretvorbo v NTSC je treba izvesti 3:2 pulldown (malo trzajoča slika) ali pa če se zadevo forca v PAL ti pač na vsako sekundo podvoji frame, bolj opazno trzanje vendar v daljših presledkih. Lahko probaš oba načina tako, da player ugasneš in nato prižgeš tako, da držiš gumb na enoti za forward in hkrati pritisneš gumb za vklop. S tem ti enota preklopi iz AUTO v NTSC, če postopek ponoviš gre v PAL in nato spet nazaj na AUTO.

TOMAZSTRELA ::

Lep pozdrav. Zelo sem se razveselil predvajalnika dv-470, ki bere podnapise sub in srt.Pred nakupom sem se odpravil preizkusit, če zadeva s podnapisi deluje. Ob veselju, da bere res veliko video in audio kodekev pa sem naletel na razočaranje, ker mi ni zazanal podnapisov. Ali je možno, da imam na cd-ih preveliko število znakov in da jih predvajalnik enostavno zaradi tega ne zazna?
To se je dogajalo pri filmih, kjer je naslov filma in podnapisov imel več kot
(cca 20 znakov).avi,.sub?
Ali se da število znakov z firmewarom povečati tam do 50-55? Hvala za odgovor.
8-O
TOMSTRELA

bastadu ::

krneki: hvala za nasvet zaenkrat, se bom spravil poskusit, če bo kaj bolje...

Glede prikazovanja podnapisov: Meni enota lepo predvaja tako *.sub, kot tudi *.str podnapise. Če vam podnapisov ne prikazuje kljub temu, da sta film in podnapisi isto poimenovana, je verjetnost da je s podnapisi nekaj narobe. V mojem primeru mi jih enkrat ni prikazovalo; končnica podnapisa je bila *.srt (časovno opredeljen format), ko pa sem odprl fajl, sem opazil da pa je vsebina določena s frejmi, torej kot jih ima *.sub format. Torej format vsebine podnapisa in končnica se morata ujemati (*.sub za framerate, *.srt za timerate), drugače podnapisov ne predvaja:\

TOMAZSTRELA ::

Torej število znakov v imenu filma in podnapisa ni omejeno na določeno število? Bom pa preveril skladnost končnice in dejanskega podnapisa.
TOMSTRELA

delfinus ::

Podnapisi delujejo od Firmware 2.09 verzije naprej. Morda je stara verzija. lp, d.

bastadu ::

Torej število znakov v imenu filma in podnapisa ni omejeno na določeno število?
Mislim da ne, ker player tako odreže koliko mu je preveč in še doda končnico, tako da bi moralo vseeno delat... Konkretno pri meni sem imel ime dolgo 30 znakov + končnica in je predvajalo bp:\

boko34 ::

Pozdravljeni! Ker sem se sam preprical kako vredu je player Pioneer 470 sem si ga tudi sam kupil.Zadevo sem nagradil,dela vse super,nakar vidim da mi ne delujejo podnapisi pri filmu E.T. Film mi na KISS DP-1000 deluje lepo s podnapisi,pri 470 pa podnapisov sploh noce prikazati. Je mogoce predolgo ime filma in podanpisov :
(E.T. The Extra-Terrestrial 20th Anniversary Edition.sub)
(E.T. The Extra-Terrestrial 20th Anniversary Edition.avi)

Ok,si recem bomo ze pogruntali.Kmalu za tem me klice kolega,da mu ne delujejo podnapis pri filmu Surviving Christmas.Kako da ne???? Ker sem tudi sam pobral film grem sprobat.In res,podnapisi se ne prikazujejo.;((
Odprem podnapise in takoj v drugi vrstici vidim znake : {Y:i} (mislim,da bi morali biti podnapisi v tem primeru biti ITALIC ,morda se motim). Kakorkoli,pri KISSU vidim ta znak pred besedilom - grdo za videt,zato grem vse te znake pobrisat.
Specem film na novo in podnapisi delujejo.Pobrisal sem se avtorja podnapisov,ker so bile neke zvezdice pa nevem se kaj zraven (upam,da se ne bo bunil,hvala mu za podnapise SE ENKRAT!!!).

Se pravi,pobrisal sem:

{y:i} - vse te znake pred besedili
in
Prevedel in priredil
*-*Samo*/* DOMŽALE*~*

Zdaj me pa zanima,ce bi kdo vedel kaj bi bilo narobe.Ali morda 470 ne prebavi raznih znakov v podnapisih???? Ali je E.T. predolg????

Ce kdo karkoli ve naj sporoci in tako pomaga vsem,ki so -bodo imeli taksne tezave.
@krneki
Ti ki si taksen maher,se ti morda kaj sanja???



Lep pozdrav

krneki ::

Problem je v tem, ker firmware v playerju deluje na podoben način kot Windowsi pri datotekah. Se pravi, da razlikuje datoteke po imenu in končnici. Če ima datoteka končnico .doc se bo odprla tista aplikacija, ki je zadolžena za odpiranje .doc datotek. No pri playerju je podobno, če vidi datoteko s koncnico .avi, jo bo obravnaval kot mpeg4 filmsko datoteko. To zgodbo sem povedal zato, ker gre v tvojem primeru najverjetneje za to, da podnapis s koncnico .sub ni MicroDVD-jev format oz. .srt ni SubRip format. Če player vidi film.sub, se pripravi na ta tip podnapisov a, ko jih začne predvajati naleti na popolnoma drugačno strukturo podnapisov in stvar odpove.

.sub (MicroDVD) format ima naslednjo obliko:
{100}{200}bla bla
{200}{300}bla bla bla

.srt (SubRip) format ima naslednjo obliko:
1
00:00:10:200 -> 00:00:15:000
bla bla

2
00:00:16:900 -> 00:00:18:100
bla bla bla

Na raznih spletnih straneh kjer ponujajo podnapise, sem že neštetokrat videl, da ta dva formata zamenjujejo med sabo (atoteke enega s končnico drugega). Potem so tukaj še .txt podnapisi, ki so v bistvu ali v enem ali v drugem formatu, samo se očitno ni nobenemu ljubilo preverjati in najenostavneje je samo poimenovati take datoteke kot .txt, saj jih VobSub (pogleda v datoteko in tako ugotovi kakšen format podnapisov je) in podobni filtri brez problema predvajajo.

{Y:i} mogoče res naredi podnapise neuporabne na tem playerju, ampak dokler ne poskusim tega ne bom vedel, zato ko pridem domov sledi test tega :D

boko34 ::

{9049}{9100}Mislim, da ga vidim!
{9447}{9480}Za mano!
{11981}{12026}-Pet.|-Super.
{12028}{12094}V prsih imaš pušèico.

Tako,to je oblika podnapisa od filma E.T. Tako,da mislim da ne bo to napaka.Sicer pa v podnapisih vidim tudi sledece:

{49574}{49667}´´Na svetu ogromno je ljudi,
{49678}{49772}´´ki tvoji znanci slej |ko prej lahko postanejo,
{49774}{49842}´´a te kar naprej ignorirajo,
{49844}{49888}´´samo zdravo sranje,
{49926}{50029}´´znanci slej ko prej lahko postanejo,|a te kar naprej ignorirajo.´´

Ali je mozno,da jebe ta znak ´´ ker ni enak temu " ??
Niti se mi ne sanja kako bi ga napisal (kombinacija tipk).

Ce ti kaj uspe javi,ker jaz imam bolj malo casa.

Lep pozdrav

krneki ::

No naredil sem en poskus in v .sub datoteko nametal naslednje:

{60}{150}´´Na svetu ogromno je ljudi,
{200}{300}´´ki tvoji znanci slej |ko prej lahko postanejo,
{350}{450}´´a te kar naprej ignorirajo,
{500}{600}´´samo zdravo sranje,
{650}{780}´´znanci slej ko prej lahko postanejo,|a te kar naprej ignorirajo.´´
{800}{900}{Y:i}Na svetu ogromno je ljudi

Prvih 5 je bilo prikazano brez problemov, zadnji pa je bil tudi prikazan, vendar player tag {Y:i}, ki naj bi pomenil italic fonte, razume očitno nekoliko drugače.

Mi lahko pošlješ tiste podnapise, ki ti povzročajo težave, ker očitno mora biti nekaj drugega in bi rad zvedel kaj (krneki.cjb.net(afn4)email.si).

krneki ::

No zdaj sem ugotovil v čem je problem.
Maksimalno število znakov v imenu datoteke za podnapise je 41 (+ znaki za končnico). Mogoče se bo to mejo dalo dvigniti, če se najde kje seveda.

boko34 ::

Se mi je kar zdelo,da bo kaj takega.Hvala za potrdilo.
Kaj pa pri Surviving Christams? So bili tile znaki {Y:i} ki so jebali?? Z odstranitvijo teh so podnapisi delali,ali mi lahko to potrdis?!

Lep pozdrav

krneki ::

Meni je delalo tudi tem znakom, ampak ni bilo italic ampak playerju očitno znak {Y:i} pomeni nekaj drugega, več o tem sem napisal dva posta višje.

Sicer me pa zanima, če je dolžina imena datoteke s podnapisi na kakršenkoli način omejena pri drugih playerjih MTK 1389XX chipseta.

janne ::

Pozdravljeni!

Imam problem glede peke divx na dvd-r v nerotu. Sem kupil Pioneer 575-A in sedaj ne morem gledat filmov. Izberem npr. tri filme in jih dam naj jih zapeče v nero v podatkovni dvd in potem je vse vredu dam burn pol pa 2% zapeče nato pa mi javi da sistem failure.
Prosim pomagajte mi!!!!!1:\

Hvala.

bastadu ::

To imaš probleme z pečenjem DVDjev, kar nima veze s to temo, tako da bi moral malo po forumu poiskati ali pa novo temo odpreti...

janne ::

Imam probleme s podnapisi za film Passion of Christ. Ime filma in podnapisov identično enaka in mi napiše na zaslonu -//-.
Podnapisi pa so v logoju Windows media player.
Sem jih še enkrat gor naložil pa še vedno nič.
Prosim za pomoč!!!!

krneki ::

V katerem formatu so podnapisi? Ali je ime podnapisov daljše od 41 znakov? Prilepi sem par vrstic, ki se nahajajo v datoteki od podnapisov.

Pisko ::

Meni pa tale dv470 kar dosti zmrzuje...

Kateri firmware je potem najbolši da ga naložim.. Ali ima kdo modificirano zelo dobro varianto?
Prosim če mi pošlje na mail

Ali mi lahko pošlje še navodila točno kako se update nardi...

Hvala vsem

Zgodovina sprememb…

Pisko ::

imam DV470 in sem naložil firmware ki sem ga dobil na tej strani. naložil sem firmware za dv570 in mi delajo šumniki in podnapisi so večji. vse lepo in prav.. ampak zakaj mi stvar zmrzne po nekem času? in ko prevrtim film mi zmrzne... kaj je za narediti?

Film ki ga vrtim je pa ELLA enchanted.. Probal sem tud z divxi ki sem jih jaz naredil in posnel na dvd in mi zudi zmrzne...

PLEASE HELP...

TNX

janne ::

Živjo!
Sedaj sem jih spremenil v sub rip format, a bi zdaj morali dalovati?
Podnapisi spodaj so že spremenjeni v sub rip format!

1
00:00:21,688 --> 00:00:28,362
Ranjen je za naše grehe, zlomljen za naše zlo.
Z njegovimi ranami smo odrešeni.

2
00:02:22,434 --> 00:02:24,478
Peter.

krneki ::

Če ti zmrzuje pri vseh divx filmih in moraš vsakič enoto izklučiti in vključiti, da jo spraviš spet k sebi, potem je pomoje najbolš na servis jo nest.

krneki ::

janne:
Ja, zdaj bi moralo delovati, ampak mene zanima zakaj prej ni delovalo in bi rad videl kako je zgledalo predno si prevoril v SubRip format

Pisko ::

Danes sem nabavil tole stvar. In mi pri vseh stvareh naenkrat zmrzne. počasi pride k sebi in začne naprej vrteti.. pri enem dvdju na katerem imam divx pa kar naekrat zgine zvok in potem malo previjem in potem nazaj na isto mesto in dela.. Naložil sem nobi firmware in delajo podnapisi v redu ampak še zemrom zmrzne... Ali se je komu to dogajalo??? ampak cd je čisto v redu.. sem proibal ta isti cd v YAKUMO predvajalniku dx4 in dela normalno..

KAKO JE TO MOGOČE?? jst sm dal 33000 unu pa stane 15000 in dela boljše.............

kaj naj naredim? kakšen firmware mogoče odpravi tak problem???

janne ::

Krneki:
Zdaj dela vse ok,razen,da premajhn fonti in ne vsebuje č,ž,š.Rad bi da bi bli malo večji fonti.
Glede prejšnjega formata pa ko kliknem mi ga ne more odpreti.
Je neki subtitle format,jaz se v tem še začetnik, tak da ne vem kaj bi blo narobe.

LP
janne

bastadu ::

krneki: po tvojem nasvetu sem prestavil nastavitev na PAL in štekanje se je malo zmanjšalo (redkeje kot prej). A se ne da te zadeve nekako zrihtat da bi tekoče laufala, ker me res nervira to?? Pr nekaterih filmih pa je čist ok:\

krneki ::

Divxi, ki so bli narejeni iz PAL DVDjev (25fps) delajo lepo tekoče, tisti divxi, ki so bili narejeni iz NTSC DVDjev (23.976fps) pa ne. Tu nimaš kaj dosti za narediti, ker NTSC-> PAL konverter v takih poceni enotah ni zelo kakovosten. Če res na vsak način hočeš tekočo sliko moraš spremeniti 23.976 fps na 25fps (da se hitreje vrti film) in primerno konvertirati zvok, da se ujema s pospešenim videom. Za video ni problem ker samo spremeniš hitrost predvajanja in traja malenkost časa, avdio pa moraš prekodirati z recimo besweet+lame (za mp3) oz. besweet+ac3enc (za ac3), oboje deluje samo pomoje to ni glih rešitev.

janne ::

krneki:
a bi mi lahko svetoval kateri firmware uporabit za večje fonte in da bodo imeli ti č,ž,š-je.
Hvala.

krneki ::

janne:
Uporabiš lahko enega izmed tistih dveh firmwerom na prvi strani, kjer piše da imajo črno obrobo oz. sivo ozadje in dolga imena. Če ti fonti/velikost podnapisov ne ustrezal jih lahko poljubno zamenjaš po tem postopku.

janne ::

thanks krneki,bom tista dva probal.
LP
janne

janne ::

krneki:
ali lahko prosim postavis datoteke s firmwari na eno drugo web lokacijo. Tista, ki jo omenjas v svojem prvem postu namrec ne deluje ze cel teden. Sploh se zanimam za tvojo predelano verzijo, tisto, ki je na tvoji sliki. Font se mi zdi super.

LP
janne

krneki ::

Prva dva linka sta linka do uradnih firmwerov za 575 in za 470, ki res ne delujeta (ampak ni razloga da bi jih uporabljal). Potem sledi link do yahoo grup, kjer se tudi lahko dobita oba firmwera.

Potem sledi link do ene strani kjer se da dobiti cel kup modificiranih firmwerov. In nato imas dva linka katera definitivno delujeta in tisti, ki je s belimi podnapisi na sivi podlagi (PioneerDV575_long_names_grey_background.zip) je tak kot je na sliki.

janne ::

Dol sem vzel od yahoo group ter sem upgrejdal pa so spet premali podnapisi in ne predvaja č,ž,š.
Krneki:
mi lahko poveš na katerem linku bi lahko dobil večje fonte in podporo č,ž,š.:\

janne ::

sem zrihtal, vse dela ok.
hvala krneki!
LP
janne

jl ::

OK, tut jest sem postal veseli lastnik 470K, zdej sem upgrade-u firmware s tistim, ki ga je predlagal krneki. Zanima me sledeče...fonte naj bi se povečalo z FonCreatorjem, vendar meni v tem programu ne izpiše Standard Code Page 1250..(kot je na sliki)...tko da ne morem shrant oz naredit file za fonte. Zanima me tudi, ali je mogoče nastavit pozicijo subtitle-ov, kot recimo v bsplayerju lahko pomikaš podnapise po vertikali. Rad bi, da bi bili podnapisi na črni podlagi in ne tako kot segaj, da je prva vrstica na filmu druga pa na črni podlagi...:\
Hvala in lp

krneki ::

Verjetno ti ne kaže codepage 1250 in ostalega, ker v direktoriju zraven programa ni FonCreator.ini datoteke (mogoče si jo pozabil odrarti?)

Problem pri Pioneerju je, če imaš nastavljeno PAL/NTSC nastavitev na AUTO (tako da enota izbere standard outputa video singala glede na vir), player namesto da naredi obdelavo videa in šele na koncu vstavi not podnapise naredi to obratno, zato so podnapisi na drugi poziciji pri NTSC (nižje) kot pri PAL (višje) ...tako je maneverskega prostora bolj malo (odvisno koliko overscana ima tvoj TV in ali gledaš zadevo v 16:9 ali v 4:3). Ker pač nimam pojma o pisanju programov ti lahko edino ponudim kje v firmweru (od DV-575) se nahajajo nastavitve za izris podnapisov.

V bistvu te vrednosti definirajo pravokotnik kjer naj se prikazujejo podnapisi
BANK 3
ROM:37EC 00 28 ; X1 (od leve proti desni)
ROM:37EE 01 82 ; Y1 (od zgoraj navzdol)
ROM:37F0 02 A8 ; X2 (od leve proti desni)
ROM:37F2 01 CD ; Y2 (od zgoraj navzdol)

Zdaj vidiš v čem je problem, pravokotnik se začne pri Y1=386 in konča pri Y2=461, kar pomeni, če je film v NTSC standardu so podnapisi skoraj na spodnjem robu (fali 19 pixlov do 480), če pa gledaš film v PAL standardu pa je še do 576 veliko prostora.

p.s.: Nevem točno kdo ampak mislim da je bil Piki64 tisti, ki je ugotovil, da moraš spreminjati vrednosti po mnogokratniku od 4, ker drugače neki utripajo podnapisi (nisem imel časa sprobavati če se to dogaja tudi na Pioneerju hehe)

jl ::

Kje si pa najdel to:
BANK 3
ROM:37EC 00 28 ; X1 (od leve proti desni)
ROM:37EE 01 82 ; Y1 (od zgoraj navzdol)
ROM:37F0 02 A8 ; X2 (od leve proti desni)
ROM:37F2 01 CD ; Y2 (od zgoraj navzdol)

Če te prav razumem, nja bi bilo to v firmware-u, samo kolikor sem gledal, tega ne najdem... Se prav če te razumem, bi se dalo nastavil na koponenti na PAL standard, in potem bi imel več manevrskega prostora za podnapise, tako da bi lahko Y1 in Y2 spremenil na željeno vrednost...
Hvala in lp

krneki ::

Če na komponenti nastaviš na PAL, potem je možno (pač odvisno kako ti to opaziš), da se bodo NTSC DVD/Divx filmi malo bolj zatikali.

Piki64 je našel v firmweru od Yamade (?) lokacijo postavitve podnapisov. Na podlagi tega sem podobno stvar našel v Pioneerju (samo da se začne pri 000337EE). Zgoraj sem navedel lokacije (BANK3 v 8032 delu firmwera) v Pioneerjevem firmweru 2.09, ki spreminjajo velikost pravokotnika za podnapise. Mogoče se kdo javi, da napiše preprost programček, ki spreminja te vrednosti v binarnem filetu:D

jl ::

OK, zdej smo zrihtal in stvar dela...nastavil sem velikost fontov Tahoma 22. Velikost se mi zdi ravno pravšnja, vendar je problem, ker se pogosto dogaja , da je text predolg. BS player ti je v tem primeru avtomatično zmanjšal velikost fontov (če je bla vrstica predolga). Zanima me, ali je mogoče to narediti tudi tukaj oz. katero velikost fontov vi uporabljate, da je nekako najboljši rezultat med velikostjo fontov in dolžino vrstic (vem da je to odvisno od posameznih podnapisov...pa kljub temu). A kateri od firmware-ov že podpira podnapise v treh vrsticah...
Hvala in lp

krneki ::

Jaz uporabljam pri sebi tahoma bold 18 +1pix outline (skupaj 31 pixlov višine). V večini primerov pride do 50 znakov (kar je zelo veliko... če recimo primerjaš koliko znakov je max na televizijskem programu) v eno vrstico, če je več nimaš kaj kot, da predno zapečeš podnapise jih preveriš v kakšnem SubtitleWorkshopu, da niso predolgi. Player žal ne bo nikoli znal zamnjšati podnapise. Firmware 2.09 podpira tri vrstice naenkrat ampak morajo biti v tem primeru tudi fonti majhni. Se pravi da moraš v 75 pixlov (zato je tudi max velikost fonta 38 pixlov, drugače ti prikaže samo eno vrstico) natlačiti 3 vrstice, kar pomeni da je maximum višina fonta, da ti še prikaže 3 vrstice 25 pixlov. Možno, da se da to polje povečati po zgornjem postopku in se lahko uporablja tudi večje fonte pa bodo še vedno šli v tri vrstice, ampak zaradi zgoraj omenjenih težav tega ne bom naredil, ampak naj si to vsak po svoje naštima ker drugače bo na tej strani 20 različnih firmwerov:D

Thazz ::

Mam predvajalnik DV-470 in mi Divx-e predvaja crno-belo. DVDji delajo vredu.
Sem nalozu nov firmware ampak ni nic pomagal.

krneki ::

Mogoče ti TV ne podpira NTSC signala? Če je tako, potem nastavi player na PAL tako da držiš tipko za forward na enoti in hkrati pritisneš na on/standby gumb. Ponovi dokler se ne bo na LCD-ju izpisalo PAL.

rokobaroko ::

Imam Pionner DV-575A-K/S predvajalnik in ko zelim gledat DIVX z podnapisi v .srt formatu se ne prikazejo. Ali mi lahko kdo pomaga z nasvetom? Film ter podnapisi imajo enako ime, razen koncnice.
Kaj gre tukaj narobe?
Hvala za odgovor
Rokobaroko:'(

krneki ::

Ime podnapisa mora biti 41 ali manj znakov. Prepričaj se tudi, da je .srt zares SubRip format in ne MicroDVD ali kaj drugega.

rokobaroko ::

Gre za film Bourne supremacy! Enako ime imajo tudi podnapisi! Kako pa lahko preverim ali je res pravi format?
Thanks

krneki ::

Čeprav je ime enako kot .avi datoteka, mora biti krajše od 41 znakov, kar pomeni da mora biti .avi krajši od 41 znakov, če hočeš, da se bodo podnapisi prikazovali.

Že večkrat povedano.

.sub (MicroDVD) format ima naslednjo obliko:
{100}{200}bla bla
{200}{300}bla bla bla

.srt (SubRip) format ima naslednjo obliko:
1
00:00:10:200 -> 00:00:15:000
bla bla

2
00:00:16:900 -> 00:00:18:100
bla bla bla

rokobaroko ::

Oprosti Krneki jaz sem v teh stvareh se malo bolj na zacetku.
Ker si ti v teh stavreh pravi majstore bi te prosil da mi te stvari poves malo bolj po indijansko.
Ime filma je Bourne Supremacy.avi podnapisi pa so Bourne Supremacy.srt ? A se steje znake v naslovu datoteke ali znake v vrstici podnapisa? Kako sploh pridem do tega da pogledam v kaksnem formatu so podnapisi? Kako lahko preverim kateri firmware imam?
Resnicno hvala ti za pomoc.

rokobaroko ::

OK, uspelo mi je pogledat kot txt file in resnicno je srt file.
Ampak ni mi jasno ker je tudi ime kratko?

krneki ::

Uh ja, sem mislil, da že imaš gor novemberski firmware...Podnapisi delujejo le od firmwera 2.09 naprej.
Kako ugotoviš kater firmware imaš je napisano na začetku teme.

mamba27 ::

Zdravo
Že nekaj časa sem lastnik 575ke..in morm rečt da sm zelo zadovoljen!Bere vse kar mu vrzem not..podnapisi, brez problema, ac3 tud! Samo ena stvar me moti...in to zelo...Že vsak kur*** avtoradio ma mp3 shuffle in zato ne razumem zakaj tud tale komponenta tega nima. In zdj me zanima...a se da ta problem rešit z novim firmwarom, al ta funkcija nebo nikoli omogočena. Mislim če znajo shufflat mediatekovi playerji za 15 jurjev...potem bi moral tudi moj pioneer to znat.Hvala za odgovore:)
LP
««
3 / 11
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14724305 (8919) bizi72
»

[DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)

Oddelek: Zvok in slika
1524566 (5064) JanezC

Kateri DVD/Divx predvajalnik?

Oddelek: Kaj kupiti
142179 (1919) Stepni Volk
»

[divXvid] Podnapisi izginejo na komponenti

Oddelek: Zvok in slika
116864 (5521) krneki
»

Pioneer Firmware Upgrade

Oddelek: Zvok in slika
91143 (1003) krneki

Več podobnih tem