» »

[divXvid] Scott predvajalniki

[divXvid] Scott predvajalniki

1
2
»

thunderace ::

Dokler sem gledal filme s CDjev mi je vse normalno delalo, sedaj pa sem kupil usb ključ in začnem gledat film. Vse normalno dela tam do nekje 1h 18min, potem pa mi neha predvajati podnapise, računalnik pa jih. Ostale podnapise sem nato videl le ko sem v urejevalniku podnapisov zbrisal podnapise do mesta kjer ji ni dvd več predvajal.(To pa je zamudno, saj moram sredi filma ustaviti, vzeti ključ in z računalnikom zbrisati prvo polovico podnapisov) :( Ali je kdo ki tudi uporablja usb ključ za gledanje filmov na dvx i690cs in kakšne izkušnje ima, to je verjetno kaj narobe s FWjem DVDja (ali mislite da ne?).
Kakšna rešitev?
Hvala. :|

Tripleq ::

Hvala za Firmware za scott-a i960!

thunderace ::

Ali nihče ne gleda filmov iz usb ključa?:(

tabornik ::

Vprašanja za Scott i960
- če predvajaš film z USB ključa, ali delajo podnapisi?
- katere vrste podnapisov podpira?
- predvaja vse divx od verzije 3 naprej?

zanimam se za nakup, doma sem imel šanso sprobat 4 različne Hyundai plejerje, ki pa so dobri kvečjemu za predvajanje DVD filmov.
Pri divx filmih so podnapisi mikroskopski (če jih sploh prebere), podnapisov z USB ključa pa ni.

Hvaležen bom za kakšen odgovor.

tabornik ::

Kdor ima firmware za Scott i960 z belimi odebeljenimi črkami prosim da mi ga pošlje na miicii@email.si.
Hvala:D

raptor1 ::

Kdor ima firmware za Scott i960 - prosim ce ga lahko poslje na jh07@hotmail.com


Hvala in LP

abajc1 ::

Če ima kdo firmware za scott i960cs, bi ga prosil če ga lahko pošlje na e-mail ales.bajc@gmail.com

Igi.M ::

Jaz sem tudi pred kratkim kupil ta Scott i960bk dvd predvajalnik , in mi ne pokaže podnapisov v čem je problem?

nekajn ::

Ali je pri tem predvajalniku mozno da poslušam muzko s CD, USB ali kjerkoli in hkrati lahko normalno na TV, ki je sicer priključen na predvajalniku gledam TV signal. Torej da lahko izkljucim predvalajnikov meni?

gantarbl ::

Kaj pa model DX i570MC? V BB sem kupil enega, imel so jih pa kar tam na kupu zložene. Enivej, zadeva dela dokaj u redu, zanima me samo a je kakšen trik za štelanje podnapisov, če prehitevajo/zaostajajo?
Kot npr. BSPlayer Ctrl + levo/desno.

Z usb ključka bere dokaj Ok, če ne dela moraš pač malo spreminjat ime filma (presledki, dolžina...).
Najbolj me moti, da zvok pri kakšnem filmu ful prehiteva. A se da tud tle gor naložit nov firmware, a sploh obstaja?

yo123 ::

Če ima kdo firmware za scott i960, bi ga prosil če ga lahko pošlje na e-mail jojo2men@yahoo.com :)

Gugie ::

Čeprav nimam iskušenj s tega področja se mi zdi nemsiselno zakaj bi televizijske hiše
čez "2 leti" ko bodo prehajale na hd investirale toliko denarja v staro tehnologijo (720p), ko pa je
1080p že nekak standard. Mislim, da sem zasledil da v ZDA in na Japonskem oddajajo večina v 1080p. Ne rečem da bodo navadni HD neuporabni samo ne bodo znali iskoristiti ponujenega. Proizvajalci pa itak z majhnimi malenkostmi in pikolovskimi potrobnosti zavajajo kupce.

JamesTheMan ::

Prosim za pomoč. Kupil sem si predvajalnik SCOTT DX i570MC z USB režo. Na začetku sem gledal filme iz USB ključka brez problemov, zdaj mi pa pri nekaterih filmih začne štekati zvok in slika. Se komu kaj sanja zakaj to počne? Je mogoče kriv USB ključek (imam onega ko predvaja muzko, kapacitete 2GB) ali je kriv Firmware od predvajalnika? Poskušal sem tudi s tem, da sem sformatiral ključek in ga nastavil na FAT32, pa še vedno isto. Ko predvajam DVD-je prikazuje sliko in zvok normalno, brez štekanja. Poskusil sem tudi priključiti zunanji disk 320GB, pa mi ga ne prepozna.


Ima kdo ta predvajalnik, ali pa se mu vsaj malo sanja kako bi zadevo spravil do tega da bi delala?



Hvala za pomoč!

superoreh ::

Tudi jaz nameravam kupiti SCOTT 960 BK, vendar sem se kar namučil in vse, kar sem našel je tale firmware: http://www.audioevideocenter.it/DVX-i960.htm, vendar ne vem, ali deluje? Naj ga kdo preizkusi. Če pa ne deluje, naj kdo prosim napiše link, kjer se ga lahko sname.

Zgodovina sprememb…

Dmissy ::

ciao! tudi jaz imam scott 960cs,pa bi prosila kakšno prijazno dušo, če mi pošlje firmware na naslov: eva.sinkovec@gmail.com... LP in hvala

quncqunc ::

a je mogoce prsu ze kkšen nov firmware za tega scotta?

albink ::

Kolikor imaš firmware SCOTT i960 z SLO šumniki in po možnosti še za nastavitev velikosti in barve podnapisov.
Nadgradil sem ga in povozil SLO, sedaj mi ne delajo šumniki.

albinn@volja.net

kozmos ::

Pozdravljeni,

Jaz pa imam DVD predvajalnik SCOTT DVX i 890, ki sicer dela vse o.k., razen podnapisi so nekoliko premajhni in jih je težko brati.

Če ima kdo firmware, ki to pomankljivost odpravi, bi ga prosil da mi pošlje na mail (ted_75@email.si).

Hvala

Bakfark ::

Pozdravljeni,

Ali ima kdo od vas še kakšne težave z reprodukcijo zvoka. Moj Divx je namreš s scartom povezan na TV in činči na feršterker. Do danes je delalo vse normalno, zdaj pa zvok kot da bi požiralo. Basov sploh ni slišat, zvok sicer je konstantno ampak ves čas popačen. Sem probal kontakte, izklopil iz vtičnice, nič. Še vedno isto. Divx plejer je star nekje 3 tedne. Ima kdo kakšno idejo?

-->SMILEY<-- ::

Kaj je s tem upgradom, ki je sedaj na http://www.audioevideocenter.it/DVX-i96... ? Je to za bele podnapise al ne? Naj prosim en prlima že tapravi upgrade ne pa da kr vsi neki dobivate od zastopnikov pa noben ne pove nobenga linka konkretnega...



LP ;)

gemini ::

Malo sem premišljeval kaj bi kupil, se že skoraj odločil za Philipsa, potem pa ugotovil da je itak vse isto med temi poceni in me je nekako trgovec prepričal da je ta ki sem ga potem kupil dobra izbira. Gre se za model Scott DX 575 VCS. Sedaj sem ga priklopil in se mi zdi software precej podoben tistemi od Xorota. Uglavnem vse lepo in prav le podnapisi so neberljivi, majhni, predvsem pa gre za nek res čuden font, nevem kje so dobili tako bednega. Torej obstaja kakšna nadgradnja za te podnapise, kako jih lahko porihtam, ve kdo?

gemini ::

Na koncu sem si sam poiskal rešitev, ki ni ravno najboljša, ampak je edina na trgu. Nekoliko poveča podnapise in poveča razmik med črkami. Gre za izboljšanje vsekakor, branje je lažje, vendar še vedno premajhno, je pa kot sem rekel trenutno edino na voljo.
Firmware za Scott DX 575 VCS in Navodila.

OCCULT ::

No tudi jast sem sedaj nabavil......... Scott DX 575 VCS moram rečt,da požira prav vse.Preizkušal sem cca 10 CD in DVD-jev in je vse lepo predvajal.
Te CD-je in DVD-je mi ni bral ne Kiss in ne Xoro tako,da Scott prebere brez problema pa še cenovno je zelo ugoden..........no bomo videli koliko časa bo deloval.

Problem je pa pri podnapisih deluje vse OK,šumniki itd... vendar so majhni fonti,kar me zelo moti.Ali je že kakšen FW,ki te fonte malo poveča.
Zgoraj sem prebral.da je nek FW vendar dosti ne naredi.Tako,da ,če ima kateri kaj boljšega naj prosim pove za dober FW.

Thx.

Lp
Occult

lucki666 ::

Ali mi lahko kdo pove kaj je narobe z scott-om dx 575 vcs? Sem ga nadgradil sedaj pa se noče več užgat. Nadgradil sem pa ga z FW kateri je objavljen zgoraj.
Lp in hvala za odgovore.

Mic-E ::

Hvala Gemini!

Podnapisi so res veliko bolje berljivi.
Sedaj bi blo edino boljse se ce bi bili malo debelejsi in z senco.
Cej ce je film widescreen, ni problema ( in hvala bogu da je 99% filmov in nanizank WS ) ce pa je full screen in slika svetla...:\

Eniway..se enkrat hvala in upam na se kak upgrade!
Juhej!

lucki666 ::

Mic-E ali gemini
Ali mi lahko pomagata pri nadgradni ker mi ni čisto vse jasno.

Jaz sem naredil tak postopek: najprej sem preimenoval datoteko DX575dvdrom.bin v dvdrom.bin, nato sem vstavil cd v player in počakal da se nadgradnja konča vendar po 30 min ni blo se nič iz tega (ekran je bil čren na displeju je pisalo load) in sem ga staknil iz štroma (napaka player se ni več užgal).

Vendar sem imel vseno malo sreče player so mi zamenjali.

Lp in hvala za odgovore.:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: lucki666 ()

Mic-E ::

Napaka je bila da si preimenoval datoteko!

Pusti tako kot je!
Jaz sem jo zapekel na cd, vstavil in v 30 sekundah je bil upgrejdan!

Upam da se bo kdo spomnil in podebelil te podnapise :D
Juhej!

gemini ::

ja lucki666, me prav zanima čemu si šel datoteko preimenovat :\
Drugače pa poleg še vedno ne optimalnih podnapisov moti tudi to da mi kar nekaj cd-jev ne bere, predvsem starejših, ne bere vseh divx, če sploh katere, xvid pa brez problema.

šelebajzer ::

Imam DVP predvajalnik prenosni SCOTT 1001, vendar mi ne predvaja šumnikov. Če kda pozna pomoč lepo prosim!!:\

Mic-E ::

Ima mogoce kdo isti problem kot jaz?

Ko gledam kak divx/xvid, in pride kak kader kjer je velik premikanja in detajlov, zacne štekat slika... ko je kadra konc mal poskoci in se sync-a nazaj...
Pri starejsih filmih ni tega... je mogoce da je kvaliteta tok boljsa da komponenta ne zmore to predvajati (presvoh graficni proc)??

DVDji delujejo brezhibno...

p.s. Pa dalinc je katastrofaln :D
Juhej!

Kac ::

Na koncu sem si sam poiskal rešitev, ki ni ravno najboljša, ampak je edina na trgu. Nekoliko poveča podnapise in poveča razmik med črkami. Gre za izboljšanje vsekakor, branje je lažje, vendar še vedno premajhno, je pa kot sem rekel trenutno edino na voljo.
Firmware za Scott DX 575 VCS in Navodila.


Hvala za firmware. Podnapisi niso kdovekaj so pa boljši.

ojanez ::

Jaz sem danes kupil model DX 575 VCS. Najprej sem priklopil kabel za video in glasbo, nato še električnega. Takoj, ko sem priklopil slednjega, se je odprl pladenj za ploščke. Takoj se mi je pojavil majhen sum, da nekaj ni v redu. Vstavim dvd plošček, zaprem pladenj, nekaj sekund se na zaslonu kaže napis "zapiram", nato za delček sekunde pokaže napis "load" in takoj zopet odpre pladenj. In tako pri kateremkoli ploščku, s katerim sem poizkusil (dvd, cd, glasba,...). Nobenega sploh ne zazna oz. prebere.

Večkrat sem aparat tudi ugasnil, izključil el. kabel, znova prižgal in zopet isto. Pladenj se odpre sam od sebe, prebere pa nobenega ploščka.

Ura je bila že pozna, zato ga nisem mogel več nesti nazaj v trgovino, bom pa zato jutri odšel po novega. Nisem še čisto prepričan, če bom vzel enak model, ali bom doplačal še nekaj evrov in vzel philipsa.
www.nasteno.si

Yossarian ::

Doplačaj nekaj evrov in vzemi philipsa
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

ojanez ::

No, vzel sem še enkrat istega in ta deluje. Ne delajo edino nekateri divx filmi, oz. ne dela video, zvok in podnapisi so. Nimam pojma zakaj, na prejšnji yamadi so delali brez problema. Predvideval sem, da so mogoče že cd-ji že malce stari, zato sem en film posnel na nov cd, pa še vedno ne dela. Posnel sem ga tudi na usb ključ in tudi ne dela.
Verjetno je fora v kakšnem kodeku, v katerem so posneti nekateri filmi in s tem ima ta player težave.
www.nasteno.si

pižo ::

prosim za firmware za scott-a i960 cs na dusan_ledinek@t-2.net

davco17 ::

Ma gdo firmware za scott-a i980 HDB ce je kje na netu al pa na davco.ogo@gmail.com . Ali pa ce bi probav od katerega drugega dvd-ja bi lahko bilo kaj narobe ? hvala

SuperK ::

Da ne odpiram nove teme bi kar tukaj vprašal.
Zanima me kdo je generalni uvoznik za Scott predvajalnike?
Se mi je pokvaril daljinski upravljalnik pa bi ga kontaktiral za nadomestnega.

LP

king67 ::

Podatki o podjetju

Naziv: LUTMAN CO. d.o.o. MIREN
Ulica, hišna številka: Miren 172 J
Poštna številka in kraj: 5291 Miren
Telefon: (05) 395 41 60

Igl85 ::

Imam eno vprašanje. Že pred nekaj časa sem kupil Scott DX 575 VCS in imam problem, da začne video oz. zvok štekat oz. trokirat. Včasih za par sekund, včasih tudi do 10 s, nato sta zvok in video out-of-sync, in moram pritisniti parkrat pavzo in play, da se normalizira. Predvajam pa večimo z USB ključa. Pa isto se je zgodilo, ko sem film posnel na dvd in ga predvajal. Sem že brskal po netu, pa nič ne najdem..

StratOS ::

Ima kdo kakšen firmware za scott dvx i980HDB ?
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

jozca ::

že večkrat prežvečeno vprašanje,

mamo scotta i960cs, in bi nas prav lepo veselilo, če bi nam kdo poslal po mailu firmware, kjer bodo subtitles vsaj beli, če ne večji. Original barva in velikost je groza, tudi pri večjem formatu televizije.

Hvala za firmware,
email:
jozica@orgon.si

lp
Jozca

dragonsb ::

Jaz bi tudi potreboval firmware za Scott dvxi960cs. A mi ga lahko kdo pošlje?

dogy.mb@gmail.com hvala

Heavy ::

Še en, nesrečnik tule, ki bi potreboval firmware za i960cs na ...



Jaz ga bi tudi potreboval:

hydra.corn(AT)hotmail.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: PaJo ()
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21534712 (9532) kekpek
»

[divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
13638999 (11048) JanezC
»

[DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Zvok in slika
53670673 (15435) LexLuthor
»

[divXvid] Daewoo predvajalniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
10317030 (8069) Rašo
»

Modificiranje firmwara

Oddelek: Zvok in slika
61479 (1113) podtalje

Več podobnih tem