» »

F1 2006

F1 2006

««
3 / 38
»»

Mati ::

Samo zaradi Walterja sem gledal formulo na POP.
Cigani so vsepovsod doma! :)) 8-O Zdaj bo pa spet LDS in Hanžek vik in krik zagnali...

Ali pa ono. Evo ga, tu ga je stisno, nasvidenje. He-he...Pri Ferrariju so zabluzli kak bi to po domače reko! :D

Super Sonic ::

"Massa razocaranje po dobrih kvalifikacijah. "

Če je kdo šaltu med dirko na HRV tv potem ve, da sta komentatorja lepo povedala: Massa je hiter, ampak tole je že njegovo 6! vrtenje v dveh dneh - zanimivo, da tega noben ne opazi. Tist v boksih je pa škodoval samo Ferrariju in čist nič M.S.-u, ker se je Massa sam izloču iz boja za 1 mesto.

Se je pa lepo videlo, kakšna prednost je če človek ve koliko goriva imajo najboljši v tanku in lahko sam gorivo pred dirko doliva in prilagodi taktiko - Kimi.

Drugače sem pa prepričan da je M.S. izstisnu 110% iz dirkalnika, med tem ko je Alonso (moje mišljenje) imel še nekaj fore. Zanimiv je tudi Renaultu pri katerem se zdi Fisichella večni osmoljenec.

Honda me že pošteno živcera - že neskončno let so sposobni naredit dirkalnik za 2 mesto.

McLaren nepričakovano prišel do konca dirke - me zanima če tudi drug teden pridejo do cilja brez menjave celotnega dirkalnika.

Bo zanimiva sezona.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

Matej_K ::

KIMI RUUUUULA!!!

Spet pokazal kako se je treba pelat na dirki!!!
... .. .

ČIP 008 ::

Kimi rula, Schumi ovna, zmaguje pa Alonso !:D

Daedalus ::

Kimi je bojda 7. voznik v zgodovini F1, ki je z zadnjega štartnega mesta prišel na stopničke:))

Drugače pa super dirka, sploh Alonso vs. Šumi obračun, ko da bi se zmenla, da se bota v prvi ovinek pripelala vštric. Button je pokazal, kolk je vredn in kako bo letos pa res dirkal za nslov prvaka (ne bo), pa Roseberg bo ob takem tempu še zelo dober. Kul, me happy, sam naslednjič naj McLaren brez nepričakovanih "neprijetnosti" zdrži cel vikend.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Azrael ::

Rezultati:

1. F. Alonso
2. M. Schumacher
3. K. Raikkonen
4. J. Button
5. J. Montoya
6. M. Webber
7. N. Rosberg
8. C. Klien
9. F. Massa
10. D. Coulthard

Najhitrejši krog: Rosberg 1:32,408
Nekoč je bil Slo-tech.

dela ::

Vesel sem, da ni zmagal majkl. Button je odlično vozil danes, sploh glede na to, kam so se uvrstile ostale honde. Prav lepo je Montoyo prehitel. Upam, da se Hondi obrne na bolje, prav tako pa bom v prihodnje navijal za Rosberga, ki me je danes res navdušil.

BigWhale ::

Se kar zanimiva dirka, Kimijeva taktika je bila superiorna. Zelo me je presenetil Williams, pa tudi McLaren, od 'boljsih' teamov letos, so edini imeli oba voznika med prvih 10. Ferrari je malo strikal v boksih, drugace pa dobra voznja, tako kot Renault.

Z malo srece se bo v nedeljo dirka zacela soncu, koncala pa v dezju. Ali obratno. ;)

Daedalus ::

Vesel sem, da ni zmagal majkl. Button je odlično vozil danes, sploh glede na to, kam so se uvrstile ostale honde. Prav lepo je Montoyo prehitel. Upam, da se Hondi obrne na bolje, prav tako pa bom v prihodnje navijal za Rosberga, ki me je danes res navdušil.

Ta druga Honda je vozla s 6, namesto s 7 prestavami...Barikelu je namreč menjalnik crknil eno prestavo, do tega trenutka pa je bil enako hiter, kot njegov moštveni kolega, ki že n let vozi za isto moštvo, pol pa ga v enakem avtu na stezi prehiti tip, ki je začel testirati za moštvo v januarju. Button je fural...povprečno. Je prehitel Montoyo (zaradi močnejšega motorja), ja, sam ga je na koncu vseeno premagal Kimi, ki je štartal iz zadnjega mesta. S tem se lih ne more kaj dosti hvalit.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

klemen22 ::

Upam na eno dirko v (popolnem) dežju, da Majkl pokaže kdo je glavni na vasi. Šele tam se pokaže pravo mojstrstvo in obvladovanje volana.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Super Sonic ::

"Je prehitel Montoyo (zaradi močnejšega motorja), ja, sam ga je na koncu vseeno premagal Kimi, ki je štartal iz zadnjega mesta."

To da je prehitel Montoyo, Kimija pa ne, najbrž ne pomeni da je Button povprečen.
Zelo lepo je potolkel Barikela na kvalifikacijah (hitrejši je bil za 1 sekundo - kakšen komentar?), na dirki danes pa edino kar mu zares ni uspelo je bil štart. Vse ostalo ostane v zraku, ker je pač Barikelo (spet) imel težave in smolo s dirkalnikom.

Gumbek je (spet moja misel) danes opravil precej več kot Barikelo, Honda pa izgledala na kvalifikacijah zelo solidno na dirki pa je danes delovala precej ubogo, ker je bil McLaren hitrejši. Zame je opravil odlično delo.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

dela ::

Ko prehiti Button, je razlog močnejši motor, ko prehiti Kimi, je pa znanje.

Da pa Buttnovem moštvenem kolegu vedno nekaj crkne, njemu pa ne, je pa tudi sreča, čeprav so kvote že rahlo smešne.

Bo tako ok?

Sarkazem po želji.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dela ()

Daedalus ::

Mah, Buttona mam pač za prenapihnjenega in daleč precenjenega voznika. Nima še niti ene zmage, čeprav jo napoveduje že dolgo časa in vsaj nekaj tega časa je imel dirkalnik, ki bi to še mogoče zmogel, če bi voznik bil pravi. Nikol ne bom pozabil ene dirke (IIRC je bil Hockenheim), ko se je za nekom zaganjal in mu ga ni uspelo prehiteti v kakih 5-ih poskusih - takrat je zgledal prav smešno. Al pa lani v Imoli, ko se je dobesedno umaknil Šumaherju s poti in ga je Šumi prehitel skozi šikano. Na isti dirki je Alonso za sabo držal Šumaherja z motorjem, ki mu en cilinder sploh ni deloval... Tip je sicer hiter (če ma dober dan), je pa premalo agresiven, da bi lahko kdajkoli ratal WDC. In ja, je en najbolj precenjenih voznikov v F1, veliko govori, učinka pa ni nekega.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

dela ::

Sam dvomim, da je Honda tako konkurenčna, kot včasih izgleda, čeprav sem njihov fan. V zadnjih letih je pač Button daleč najbolj uspešen dirkač z njihovim dirkalnikom, kar ravno ne pomeni, da je preslab za dirkalnik, po drugi strani pa mogoče še ni imel prave konkurence v moštvu. Saj tudi mene zanima, kaj bo uspelo Barikelu, a zaenkrat se mu še godi kot Satu - uvrstitve še nima.

Glede gobcanja pa mislim, da je v tej panogi kar pomembno, da prikaže svoje perspektive in da se dobro proda. Me veliko bolj moti, če se dirkač na sami stezi obnaša kot bedak (M. Shumacher, Jerez 1997).

Super Sonic ::

"Mah, Buttona mam pač za prenapihnjenega in daleč precenjenega voznika."

Men je pa veliko manj priskuten kot kakšen drugi. Zdej kar se tiče dirkaškega talenta - glede na to, da je Sata tušeru (in Sato velja za zelo hitrega na en krog) in glede na to da noben testni dirkač ni prišel blizu, verjetno poba ni tako slab.

Problem je bolj v Hondi (še prej v moštvu BAR), ki nikakor ne zmore spacat avtomobila za naslov. Pred dvema letoma jih je Ferrari tušeru, lani Renault, letos zgledajo še najbližje.

V glavnem men je ok voznik.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Alexius Heristalski ::

Jeeeeeeej, kakšna dirka. Prav vesel sem, ker je bila zanimiva in še Ferrari se je vrnil med najboljše (upam, da ni preuranjeno tole :D).

Alonso je odpeljal dobro, imel pravo taktiko in odlične postanke. Zaslužena zmaga. MS je odpeljal podobno kot Alonso, škoda, ker ni zmagal (IMO). Pohvale še Kimiju, ki mu je spet uspel podvig iz začelja na stopničke in Nicu Rosbergu, ki se je izkazal na svoji prvi dirki, osvojil točki, pokazal nekaj prehitevanj v zaključku dirke in postavil najhitrejši krog. Samo še Webbra bi premagal, pa bi bil debi popoln. Je pa res, da se je že v prvem ovinku prvega kroga zapletel s Heidfeldom in moral v bokse po nov nos.
Montoya je imel že cel vikend težave z motorjem, nameravali so mu ga celo zamenjati, zasledil sem tudi, da je bil njegov avto od Kimijevega na ravnini počasnejši do 7 km/h. Po moje mu je za to dirko oproščeno (da se ne bo kdo spotikal obenj). Tehnične težave sta imela še Barrichelo (manjkajoča 3. prestava) in Fisichella, ki očitno pobere čisto vse Renaultove napake. To, kar se njemu dogaja, je počasi že smešno. Morda pa je le rojen pod nesrečno zvezdo?
IMO preseneča še Klien, ki je bil boljši od Coultharda. Škoda za Masso, ki si je sam kriv, da se je zavrtel (lahko bi s sabo pobral Alonsa :P), ni pa bil kriv za težave v boksih, ne vem, kaj je bilo s pištolo za privijanje gum. Kot ste verjetno opazili, drugi vozniki omembe vrednih ekip danes niso imeli sreče.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

BendeR ::

Montoya je imel že cel vikend težave z motorjem, nameravali so mu ga celo zamenjati, zasledil sem tudi, da je bil njegov avto od Kimijevega na ravnini počasnejši do 7 km/h.


Tistih 7km/h je bilo posledica napačno nastavljenih prestav (so ble predolge) in ne zaradi težave z motorjem. So pa zadevo kasneje porihtali. Tolk o tem. :\

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BendeR ()

BigWhale ::

Aja, pa Walter Wolf ni vec za na komentatorsko mesto. Resnicno ne, morda je bil expert in se je spoznal na zadeve 30 let nazaj, ko je imel mostvo, dandanes je pa sam rekel, da dirk sploh vec ne gleda, kaj sele, da bi jih obiskoval.

Dve sezoni nazaj je rekel, da Schumacher ne bo vec zmagoval, ker je to ze predolgo, da bi bil en team tako dober. Pa je MS postem postal se sestic prvak. Sedaj je pa spet dovolj dober... :)

BendeR ::

Sedmič pa res.

globoko grlo ::

sej je vse kul, ampak, na kolkih progah se da tko prehitevat, sam še ene par, ostale so vse zaprte in preozke. Upam, da bo vseen zanimiv in dost prehitevanja. Za ostalo mi je pa skor vseen. Aja, sam da je ferari taprvi:D

ajd

BigWhale ::

Whatever, saj nima veze, a je bilo sedmic ali sestic ali pa je bilo mogoce to tri, stiri, pet sezon nazaj.

Gre se zato, da se malo z vetrom obraca mozakar.

Alexius Heristalski ::

Nico Rosberg je potem, ko je prisel iz boksov z novim nosom, za Kimijem zaostajal 43,7 sekund. Uganete, koliko je zaostal na koncu dirke? Ja, tocno 43,7 sekund! 0:)
Tale Williams je ocitno zelo soliden.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

ace99 ::

raikkonen je spet pokazal da je driver No.1. tko da ce bo mclaren letos mal bol vzdrzljiv ma zlo velke sanse da mu bo to sezono uspelo. zgledao da bo letos tud wiliams koncno pokazal zobe. u glavnem huda sezona bo...

Daedalus ::

Hum, na koncu bom še dobil občutek, da bi lahko Webber naredil več, kot je>:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

SebaR ::

A vam je delal Live Timing na Formula1.com?
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

klemen22 ::

raikkonen je spet pokazal da je driver No.1. tko da ce bo mclaren letos mal bol vzdrzljiv ma zlo velke sanse da mu bo to sezono uspelo. zgledao da bo letos tud wiliams koncno pokazal zobe. u glavnem huda sezona bo...

Ja vav res je dokazal. Po eni dirki lahko trdimo da je No.1. Kr neki.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

pirat ::

Ne po eni dirki.
Raikkonen je tole dokazoval že kar nekajkrat.
Edino, kar karjola noče ubogat.....

cryptozaver ::

Lep uvod tole. Izgleda da nihce ne izstopa bistveno, pokazala so se stiri mostva ki bodo pobirala medalje. Raikkonen je res car a ma smolo z avtom. Kekke jr. se je lepo izkazal, Alonso preprosto ni tip cloveka ki bi pobiral prvenstva, MSC pa sicer ni za v staro saro, je pa lepo zrel za casten odhod v penzijo.

To je moje mnenje. Moje mnenje je tut da je Mirko cist falil z Wolfom, ker je deloval zadet kot kanta. Posebej pri tistem prehitevanju se je zdel kot da u ostariji neki sam zase komentira pred napol praznim kozarcem whiskeja. Vsaka cast kapo dol pred njim, ampak v kaki drugi oddaji.

klemen22 ::

Alonso preprosto ni tip cloveka ki bi pobiral prvenstva

???
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: klemen22 ()

mavec ::

Alonso je pač tip karakterja, ki je potrpežljiv in s potrpežljivostjo prihaja do usephov. Bi pa rekel, da mu manjka res pravi dirkaški karakter. Je pač bolj potrpežljiv, a zato nič slabši.

BigWhale ::

Sej imas Montoyo in Kimija, s pravim dirkaskim karakterjem. Prvi bi potreboval plug pred seboj, drugi pa robota, da bi mu kdaj ustnice raztegnil. ;)

Alexius Heristalski ::

Da ne bo kdo pozabil: ta konec tedna je že VN Malezije. :))
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Daedalus ::

Alonso je pač tip karakterja, ki je potrpežljiv in s potrpežljivostjo prihaja do usephov. Bi pa rekel, da mu manjka res pravi dirkaški karakter. Je pač bolj potrpežljiv, a zato nič slabši.

Kaj??? A to, da je najmlajši prvak v zgodovini F1, ne pomeni, da je tip dirkač? Heh, kake eni nabijate. Alonso je hudičevo dober dirkač, hiter in agresiven, ko mora biti, če ni treba, ne pretirava. Kak "karakter" mu te manjka? Edini "karakter", ki ga rabi za uspehe je izreden talent pa "killer instinct" za zmage, da ne popušča in da naredi vse, kar lahko, pa magari z defektnim avtom (San Marino zmaga na 9 cilindrih lani, ko je 10 krogov branil 1. mesto pred MS-jem). Obenem pa skoraj ne dela napak oziroma res redko naredi kako napako (lani samo eno za odstop, Kanada). Trenutno so v F1 trije taki vozniki in vsi trije so stali na stopničkah v nedeljo. Ostali so drugorazredna roba...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

mavec ::

Daedalus, ne enači Schumija in Alonsa. Prvi je povsem svoje klase in je še iz drugega obdobja, medtem, ko je Alonso iz dobe talenotov oz. mladih dirkačev, tako kot Kimi in ostali. Dejstvo je pač, če gledamo dosežke, da ima vse kar je potrebno za zmage in še več M. Schumacher.

Daedalus ::

Ah, ne nakladaj. Šumaher med drugim vozi že kolko časa? Da dirka precej dlje, kot Alonso? No, pol tale tvoj stavek:

Dejstvo je pač, če gledamo dosežke, da ima vse kar je potrebno za zmage in še več M. Schumacher.

nima nikakršnega smisla. Boš težko primerjal dosežke nekoga, ki je v F1 od "pamtiveka" in nekoga, ki je šele začel karirero (pa mu je do zdaj še vseeno ratalo kdaj v direktnem boju premagat Šumaherja).

Prvi je povsem svoje klase in je še iz drugega obdobja, medtem, ko je Alonso iz dobe talenotov oz. mladih dirkačev, tako kot Kimi in ostali.

Ma ja...to poslušamo že od nekdaj. Šumaher je začel v drugem obdobju (kjer prosto po tvoje ni blo talentov/mladih dirkačev?), pa to sploh ni pomembno, ker je še vedno aktiven dirkač in vozi po istih pravilih, kot vsi ostali. Se pa strinjam, da bi težko direktno primerjal starega pa mladega Roseberga, to pa.

Daedalus, ne enači Schumija in Alonsa.

Kdo jih enači? Jaz samo pravim, da sta, poleg Kimija, v čisto svojem razredu dirkačev, vsi ostali so ap glede na njih drugorazredni.

Daj ne mi sploh začet jamrat z "Šumaher je pa Bog" varijantami...ker ni. Al si ti tud eden tistih, ki so bli do lani prepričani, da bi Šumaher zmagal tud z Minardijem? In so pol vtihnili, ker "celo" s Ferrarijem ni kaj dosti skup spravo?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

klemen22 ::

Daj ne mi sploh začet jamrat z "Šumaher je pa Bog" varijantami...ker ni. Al si ti tud eden tistih, ki so bli do lani prepričani, da bi Šumaher zmagal tud z Minardijem? In so pol vtihnili, ker "celo" s Ferrarijem ni kaj dosti skup spravo?

Samo 5 naslovov prvaka? Upoštevaj da je bil Ferrari ko je Schumacher prišel iz Bennetona bolj kot ne v razsulu. Slabi rezultati, nekonkurenčen dirkalnik, težave. Shumi je bog. Težko verjamem da se mu bo od te generacije mladih dirkačev kdo približal po dosežkih. Še najbolj verjamem da Alonso, ki je dirkač za zmage in naslove.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

overlord_tm ::

Al si ti tud eden tistih, ki so bli do lani prepričani, da bi Šumaher zmagal tud z Minardijem? In so pol vtihnili, ker "celo" s Ferrarijem ni kaj dosti skup spravo?


Z tosto kanto na 4ih kolesih je spravil skupaj več kot ene par voznikov, ki so imeli sigurno bolše avte od njega ;)

BigWhale ::

Ja, enkrat je celo zmagal... ;>

Gundolf ::

Samo da ne bo kdo tu kakih karikatur Schumija vn privlekel ker zna nastat med njegovimi verniki cela štala ;)

Daedalus ::

Mas prav...ne bom več izzival, da ne bojo Tifoziji začeli na ulicah požigat navijaških rekvizitov ostalih moštev:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Drejcula ::

Eh brez veze, kdo je bolši gdo ni tak en bo reko ja MSC je legensa pa si bo trdil te pa če je al pa ni.

V glavnem on je svoje že odlajal, zaj so pač na žalost prišli novi mlajši vozniki ki ga pač premagajo.

Pač je mel tistih pet let dober avto ko ga ostali niso imeli in takrat so prišli neizkušeni otroci v F1 in je lahko Šumi nonstop zmagoval, zaj pa ko so otroci odrasli pa je nastal problem...

Zaj pa naj samo en reče da so bili avti enakovredni, imel je en razred bolši avto kot ostali zato je pa stalno zmagal 2 kroga pred ostalimi.

MSC je imel tud srečo da je Sena tak končal kot je, drugač bi danes pravli sena je najjj... brez veze.

LuiIII ::

Zelo obetaven začetek sezone. Morda najboljši v zadnijh šestih letih. Samo upam, da se bo sezona odvijala v takem stilu, da se bodo zmagovalci izmenjevali, bolidi odpovedovali in predvsem da se vozniki ne bodo zadovoljevali z drugimi, tretjimi,... mesti in se prehitevali. Če kaj potem F1 potrebuje malo več strasti in nepredvidljivosti.

Aja saj Senna je za nekatere še vedno naj.:D Pa ne trdim, da je bil najboljši voznik ewah, po rezultatih je Schumi veliko boljši pa zame pač ni naj. Nikakor ne trdim, da Scumi ni odličen voznik a Senna je bil naj zaradi odnosa do dirkanja in zaradi svoje osebnosti. Tudi Senna ni bil bog dirkanja, a če bi bog dirkal, potem bi bil Senna.

Lui

Drejcula ::

LuiIII se popolnoma strinjam

klemen22 ::

MSC je imel tud srečo da je Sena tak končal kot je, drugač bi danes pravli sena je najjj... brez veze.

Btw. malo starejši vozniki formule ena se lahko spomnite da je Schumi kot mlad voznik v začetku 90ih ŽE premagoval Senno, ki je mel tut za pol razreda boljši avto. Tako da klatite prazne marnje.

Nikakor ne trdim, da Scumi ni odličen voznik a Senna je bil naj zaradi odnosa do dirkanja in zaradi svoje osebnosti.

Če ima kdo neverjeten odnos do dirkanja je to Schumi.

Ma brez veze da se prerekamo, saj imamo vsi svojega favorita. Samo tako kot je Schumi že premagoval Senno, tako sedaj Alonso že premaguje Schumija. Pač leta naredijo svoje tako je to.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: klemen22 ()

crazy kure ::

najbolši voznik je itak schumi. Vsm iste mašine pa da pol vidmo

klemen22 ::

Z istimi mašinami bi si upal trditi da zmaga Schumi.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

bamfy ::

Ne strinjam se da je imel Ms v časih Sene slabši avto od njega.
Kar se mene tiče je biu Ms papak za Seno
Sicer pa kar se letošnje sezone tiče- končno neki zanimivga, prvič po n- dirkah da nism umes zaspal
Wolfa pa nism skorej nč razumu in se strinjam da se je mal nažgano šlišal
Kosvort pa glede na "superioren" motor- nč od njega
wtf?

klemen22 ::

Če bi spremljal F1 10 let nazaj in več bi videl da je MS (kljub slabši mašini) ŽE PREHITEVAL Senno. Takrat je bil pač Schumacher razred zase (pustmo to kokrat je prehitu Damona Hilla). Kljub SLABŠEMU avtu je pridobival na dirki (v prid npr. Hillu v Williamsu) za pol sekunde na krog in več. Izjemno. Res pa je da je sedaj že malce star. Pač ni več tiste mladostne zagnanosti kar je raumljivo.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Drejcula ::

Tak pač je star je že pa bol slabo že vidi, pomojem pa ma že MSC vsega polni kurac kaj se bo več jebal pa pretiraval bil je 7krat svetovni prvak kar bo še keri teško naredil ( zaj, pa da se bo ubijal in pretiraval saj po mojem ni nor), glede na to koliko ma denarja se ne splača ponesrečit in ubit.

Zaj pa še dobi lepe denarje okoli 70Milj eurov kaj te češ. Vsak bi še vozo na njegovem mestu..:)

klemen22 ::

Pač postavil je nove mejnike v F1, ki jih bo težko kdo ponovil. Sedaj mu je "še najbližje" Alonso.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
««
3 / 38
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Na cesti
1189177457 (140702) WarpedGone
»

Formula 1 2009 (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Na cesti
127288335 (50714) ABX
»

F1 2007 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
116778738 (51058) 'FireSTORM'
»

F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

Oddelek: Loža
257681787 (40702) Alexius Heristalski
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
119238255 (22916) balocom

Več podobnih tem