» »

F1 2006

F1 2006

««
13 / 38
»»

matjazx ::

to ja zato ker je sam po en predstavnik vsake države

BendeR ::

Čudn da ni samo Ferrari v volilni komisiji...

Če me spomin ne vara, je FIA ravno zaradi nadvlade Ferrarija vsakih par dni izdala nova pravila - gume čez celo dirko, itd. Kao da bi naredil F1 bolj zanimivo. Je pa postala še večji krš. No, to so popravli letos.

Tak da ne s takimi ven hodit ... ;((

mavec ::

Mislim, da je točkovanje povsem zgrešeno. Tak sistem več kot očitno ne nagrajuje zmagovalca. Je pa že čudež, da sistema točkovanja ne spreminjajo tako kot sistema kvalifikacij :P.
Sicer pa tu je rezultat tega, kdo je naj voznik preteklega vikenda v Monte Carlu. Očitno so Alonsa diskvalificirali iz glasovanja. :D

Pa še to. Schumacher je podrl neuradni rekord najhitrejšega kroga v Španiji, medtem, ko je Badoer treščil v gume.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mavec ()

montoya v akciji :D :D :D

in še enkrat

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matjazx ()

Tilen ::

Prvi movie je star, tisti, ko se zaleti v kamermana... a se registrirat se je treba.|O

Drugega pa prvic slisim :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

TribesMan ::

V monaku tik pred dirko...

Schumi šlata Kimija...

A je to predigra za naslednje leto?? :)

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

LoL! Haha! Brez komentarja :)

LapD ::

A to sta na jahti od Kimija? lol :D

Daedalus ::

ROFL:D :D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

globoko grlo ::

o fak, model je moral biti 2much živčen in ni vedu kaj sam s sabo, sej v rit ni nič, pravjo>:D >:D

ja zdaj ce je to Kimiju vsec bo drugo leto prisel, drugac ne. >:D

njok ::

Tilen, LOL :DDD

Sicer je vikend ze mimo, ampak ko smo ze pri teh zgodbicah: Formula 1 - Horner, a man of his word - Eurosport

archer ::

Tole mi je zanimiva primerjava:
- YouTube

_marko ::

Jah, enkrat je čist ob ograji, vzporedno z ograjo praktično.
Ko pa lepo zvozi ovinek pa je dlje od ograje in vstopa pod večjim kotom.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

alonso kaže fakiča folku ko pluje po pristanišču v Monaku :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matjazx ()

Alexius Heristalski ::

In Bild je najbolj zanesljiv časopis na svetu, ane?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

jp sam se Ališić potrdi pol je pa čist zihr >:D

BigWhale ::

In? Pa tudi ce bi rit kazal.. So what?

ja pol bi biu pa loh clo na naslovnci

Ta teden pa VN VB. Se bo zopet ponovil Monako, le da bo v glavni vlogi tokrat Montoya s svojo pirueto >:D?

Jaz upam, da bo dež, ker vedno popestri dogajanje in vznemiri Mirka, da včasih začne celo prepevati. :D

Baje bo s*injsko vroče in brez dežja, a britansko vreme je kot vedno muhasto :D. Torej še kaki nepredvidljivi dogodki na stezi pa nam bodo popokale šipe doma od opere Mirkota :D.

Zanimivo >:D

Danes bodo zaslišali Schumacherja. Menite da bo izključen iz združenja GPDA ali ne?
Namreč verjetno bo zaslišanje kratko, saj bo Schumacher takoj po tem odšel gledat tekmo SP v nogometu 2006, Nemčija - Kostarika :D.

Tole bo še zanimivo, ampak mja, zopet pač (ne)znanje oz. krompir Alonsa.
Upajmo na zanimivejšo dirko.

ripmork ::

(ne)znanje?....

sej razumem, tudi meni ni Alonso bohve kako simpatičen, ampak komentarji v tem stilu so res glupi...in predvsem preveč subjektivni - kot je že po defaultu glavna karakteristika nekterih navijačev...>:D

shock ::

Kaj zdaj boš rekel da še raikonen imel krompir, ker je prehitel čevljarja?

Huh, nisem gledal kvalifikacij...kaj so Kimiju dodatno raketo montirali na avto? McLarna pa res nisem pričakoval na P2...
[J.P.Sartre]

Mah, mi gre prov na *urac, ko ima nekdo res tak zegn, da vedno v zadnjem trenutku ulovi pole position. No verjetno bo sel zopet Alonso malo prej na postanke, Schumi pa pozneje in tako bodo karte premesane. Pa bolje je, da je Schumi 3, kot pa 2, ker je drugo startno mesto povsem brez gume oz. startna mesta s sodimi stevili na notranjem delu so precej slabsa od tistih na zunanji liniji in to se zna jutri se kako poznati.

Mah, mi gre prov na *urac, ko ima nekdo res tak zegn, da vedno v zadnjem trenutku ulovi pole position.

Več krogov, ko zvozijo na stezi, več gume se na njo nalaga. S tem se povečuje oprijem in izboljšujejo pogoji za hitre kroge. K temu dodaj še dejstvo, da lahko skozi več krogov dirkač malo taktizira in išče meje dirkalnika. Plus to, da je dirklanik v tretji seji iz kroga v krog lažji in torej hitrejši. Zdej pa sešetej 1+1 in mi povej nekaj....kdaj so najboljši pogoji za najhitrejši krog? Na začetku ali koncu kvalifikacijske seje?
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Daedalus ()

shock ::

To je že huda matematika no. To je vse skup "zegen" :D

Daedalus, saj mi je jasno to, ampak to se zgodi skoraj vedno prav v zadnje pol minute. No, kakorkoli že predvidevam, da imajo moštva različno taktiko glede na prednost Renaulta.

Zelo zanimiva dirka |O. Takih je potrebno še več, dramatično, s prehitevanji (če verjameš v božička)...
No, realno gledano, naslednje leto bo Alonso stopil na realna tla in me prav zanima njegova faca, ko se mu bo kvaril McLaren :D.

Edit: Zanimivo kako upehan je Alonso. Prav vidno se vidi kako je bil prepoten in kako je "hlastal" vodo, medtem ko Schumiju ni bilo nič =o).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mavec ()

|O |O

Me je pa nasmejal Mirsad, ko je se cudil, kako se komentatorja v sosoednji "sobi" nic ne dereta glede na to, da je zmagal njihov Alonso.

ja tut tist je blo dobr o legendarnem angleškem komentatorju Walkerju k je najbl znan po tem da je dostkrat spregledu pomembne dogodke na dirki in zamenjeval dirkače (a ne spominja mau na nekoga :D )

dëych ::

Najbolj zanimiv trenutek je bil, ko sta bla Raikkonen pa Schumacher en ob drugem, to je trajal cele 2sekunde. Ostala ura in pa 24min je pa standard.>:D

Zanimivo ni kej.

dëych:
Najbolj zanimiv trenutek je bil, ko sta bla Raikkonen pa Schumacher en ob drugem, to je trajal cele 2sekunde. Ostala ura in pa 24min je pa standard.

hehe, točno tako....:D
škoda ker ni več takih akcij na dirkah, ponavadi so ravno prvi krogi res napeti...
potem pa rata "standard"

CHAOS ::

Jaz sem se skoraj že nekako sprijaznil s tem, da je letošnji naslov prvaka v Alonsovih rokah. Edino, če bi se zgodil čudež ter pri Ferrariju naredijo res bistven korak naprej (in ne stopaj), bi lahko Schumacher še prišel do naslova. Načeloma bom pa začel dirke gledati kot nanizanke in ne nadaljevanke. :D Žal je Renault ta trenutek velik korak pred vsemi. Alonso se niti pretegne ne pošteno, da pride do zmage, kaj šele, da bi se za njo res boril. ;(
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'

overlord_tm ::

Pretegne v katerem smislu? Fizično zgleda po vsaki dirki ko da bi mogu na noge poganjat :p

škoda ker ni več takih akcij na dirkah, ponavadi so ravno prvi krogi res napeti... potem pa rata "standard"

Jah, nič, to je sodobna F1. Za zanimivost prvenstva lahko poskrbijo le še Alonsovi odstopi, dež ali pa sabotaža (Alonsa seveda :D).

Alonso pa postaja pravi naslednik Schumacherja. Prvi naslov z ne najhitrejšim avtom, drugi naslov zapored suvereno (dobro, prvenstvo še ni končano, a vse kaže na to) in nato odhod k moštvu, ki je v dolgoletni krizi. Edino zaletavati se mu ni bilo treba. :P Da je Renault naslednik Benettona, šef moštva pa Flavio Briatore, sta samo še dve podobnosti več. Prav tako modra barva dirkalnika.

Alonso se niti pretegne ne pošteno, da pride do zmage, kaj šele, da bi se za njo res boril.

Dober opis tako za Alonsa, kot za Schumija v letih 2001-2003...
enostavno ko celoten paket funkcionira na takem nivoju (pred tekmeci) vse skupaj postan predvidljivo, dolgočasno...gledaš ko se nekaj dirkačev trudi obdržati mesto ali izbojevati kak boj, a že vnaprej veš da je bitka izgubljena...

Ja, Alonsu se bo gotovo še kolcalo po Renaultu, tale pogodba z Mclarnom (ali še bolje rečeno Vodafonom) pomoje ni bila dobra odločitev..ampak sej tut čudeži se dogajajo.:D

edit:typo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

TribesMan ::

Pravite da se Alnosu ni treba nič trudit? Mislim da to ni res... sam poglejte Fisichello. Alonso je tudi precej dober dirkač, predvsem zlo natančen. Vozi premišljeno in ne atraktivno, zato mogoče dolgočasno...

Menim da mu tudi pri McLarnovi vzdržljivosti ne bo težko osvojit naslov prvaka. Sploh ker je za McLaren značilno da imajo dober avto samo na vsake dve sezone... :>

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

BigWhale ::

20 Montoy bi moral dirkat...

Mogoce bi bli mau bl pocasni, mogoce clo za 100km/h povprecne hitrosti, na TVju se tega tud slucajno ne bi opazil ampak bi se non-stop prehiteval, vsako dirko bi se kdo mal za brez veze zavrtel in vsako dirko bi se vsaj dva butnila in bi pripeljal SC na pisto...

No, to bi blo ze bolj zanimivo. ;>

BigWhale, si že razmišljal, da bi nehal spremljati F1 in "preklopil" na kakšno drugo dirkaško serijo? Ker nekatere imajo, kar bi ti rad.

Zgodovina sprememb…

hm.. fisiku so mehaniki ponesreč preveč spustil dirkalnik da je tolku po tleh
kako se to vedno njemu nardi :\

IMHO zato, ker njemu večkrat dajo kak nov del oz kaj novega poskusijo, medtem ko pri Alonsu vedno izberejo preverjeno vzdrzljive resitve. Nekdo pac mora testirat novosti, a ne? :)

Mah, ce bi Fisi lahko s preverjeno opremo dirkal vsaj priblizno tak hitro ko Alonso...mu ne bi blo treba eksperimentirat, ne>:D
[J.P.Sartre]

Nekako mi daje asociacijo na Masso pa prej Barichella. :P
««
13 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Na cesti
1189193059 (156304) WarpedGone
»

Formula 1 2009 (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Na cesti
127292410 (54789) ABX
»

F1 2007 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
116782921 (55241) 'FireSTORM'
»

F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

257687438 (46353) Alexius Heristalski
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

119242166 (26827) balocom

Več podobnih tem