» »

F1 2006

F1 2006

««
32 / 38
»»

mavec ::

Ne gre se samo za to dirko ampak dejansko za "krompir" Alonsa. Dejansko je to človek, ki je imel sreče v preteklem letu in letos nenormalno veliko sreče napram drugim...

matjazx ::

Ne gre se samo za to dirko ampak dejansko za "krompir" Alonsa. Dejansko je to človek, ki je imel sreče v preteklem letu in letos nenormalno veliko sreče napram drugim...


Ja zgleda da sta Kimi lani in Šumi letos premau v cerku hodila. :D

ČIP 008 ::

Schumi ne pomaga ti niti papež več. Nič drugega ti ne preostane pri 38-tih letih kot... zaslužen pokoj...:D

Mirč ::

prav ferrari z načelom msch. in todda in ostalih akterjev so ta šport naredeli prav beden.Nehumani,......

mavec ::

Alonso bi moral drkati za Red Bull, ker se po dirkah obnaša kot BK, sploh če zmaga, če pa ne je pa ko kaka opica =o) :D.

noraguta ::

jezus tinkec , kako znaš bit ti nadležen . SM in alonso sta letos enakokrat prišla do cilja , če sm ne zna dirkat ali če ferari ne zna naredit konkurenčnega avtomobila(in ja vzdržljivost je pomembna) alonso ni kriv. sicer pa še ni konec sezone. zdej pa ne vem a si bukov , da neznaš seštet dve in dve ali nečeš storit tega? lahko pa probaš montirat materazija ferariju v rit , mogoče bo šel potem ka hitreje?
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: noraguta ()

mavec ::

Noraguta, jaz pravim in stojim za dejstvom, da nihče izmed dirkačev karavane F1 ni imel toliko "krompirja" kot ga je imel Alonso do sedaj. 1 naslov prvaka je bil resnici na ljubo, hočeš ali nočeš osvojen s "krompirjem". Za morebitni drugi naslov pa tudi trdim, da je imel srečo, a nekoliko manj, glede na lansko sezono...
Vem koliko je 1+1, ne vem pa, če si ti opravil izpit iz slovenščine, ker ne znaš uporabljati osnovne stvari, velike začetnice...

Good Guy ::

počakmo en tedn pol se bom pa jst vm smeju ko bo alonsotu crknila jajca od renoja:D :D
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

roba87 ::

Jaz se samo smejim, ko rečete da je imel Alonso krompir hahahahhaha. Kdo pa je imel takrat krompir ko je Kimiju v zadnem krogu vtrgalo motor, pa ko je Hakkinenu v zadnem krogu ftrgalo motor, pa ko je Kimiju 2 kroga ped koncem ftrgalo obeso... Mislim kaj ste n00bi al kaj? Pač se zgodi okvara, ki se pojavlja pri Ferrariju zelo redko.Pač material ni zdržal, tako kot pri Alonsu v Monzi.Jaz nevidim tu nobenga krompirja. Še Ališič je rekel da sta si zaj z Alonsom kvit, to pomeni da da je bil Alonso na slabšem pred današnjo explozijo.Mene zanima kolko ste stari vi, da se prepirate o tem kdo ma krompir kdo pa ne.Zmaga vedno tisti, kateri je boljši.In če enemu razpizdi motor pomeni da je imel slabši material... kaj češ življenje je kruto. Mogoče pa po spet Alonsu vtrgalo motor v Braziliji Schumacher bo pa prvi...IN NE TO NI SREČA, če nasprotniku vtrga motor, to je obrabljen material fantje. :) Ker motorja ne vtrga od sreče ali nesreče lol.

Good Guy ::

Kdo pa je imel takrat krompir ko je Kimiju v zadnem krogu vtrgalo motor, pa ko je Hakkinenu v zadnem krogu ftrgalo motor, pa ko je Kimiju 2 kroga ped koncem ftrgalo obeso... Mislim kaj ste n00bi al kaj?


to ni sreča.. ampak je idiotizem mclarna ker ne znajoi zrihtat avta da bi do konca dirke pršu v več kot 5-ih dirkah v sezoni

mclarni se kvarjo ko za stavo, tko da kle ni nobene sreče...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

roba87 ::

Ja saj pravim okavr ne smemo zamenjevati za srečo in nesrečo.Ker potem ne pridemo nikamor. Mclaren pa je res nevzdržljiv tam pa gre res že za idiotizem in nesposobnost mehanikov al celotnega inžinerstva napraviti dirkalnik ki bo vzdržal 2 uri dirkanja. Kimi je večkrat prepustil zmago Schumacherju zaradi krhkega mclarn mercedesa.

Super Sonic ::

"Eden večjih talentov v formuli, glede na to kolkokrat ga je formula pustila na cedilu pa je vedno miren in dobro prenaša poraze. Predstavljajte si sebe v njegovi koži ko vodite, oz. ste v dobrem položaju pa vas izda bolid."

Ja v takšno moštvo gre največja jokica F1. Moštvo, ki sestavlja dirkalnika slabše od Polskega Fiata. Na sezono imajo toliko tehničnih okvar, kot jih imata Renault in Ferrari v 8 letih skupaj. To bo še zabavno drugo leto - mogoče bo zabavno še bolj zato, ker McLaren dobi čisto nov desing.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

roba87 ::

Ja, kje je tisto zmagovalno ime Mclarna ki ga je vozil Ayerton Senna.S temi okvarami je pristal na nivoju kakšnega poceni moštva. Upam da bo Mclaren drugo leto konkurenčen Renoultu in Ferrariju da bo dirka zanimivejša po odhajajoči legendi vseh časov (MS).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: roba87 ()

Good Guy ::

ah mclarn se bo prodav ...

jst polagam upe bol na toyoto,hondo..
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

ttommy ::

Ah,dolga leta sem bil zvest navijač McLarna in anti-Schumacher tip...ampak tega pa Schumiju res ne privoščim....Prav zaradi Alonsa bom drugo leto navijal za Ferrari in Kimija..Samo kolikor ima Alonso krompir,je čisto možno,da bo drugo leto McLaren v vrhunski formi.Močno upam,da bo prav tako Ferrari,ker si res želim,da bi Kimi pošteno premagal Alonsa.No ja,z gumami ima Ferrari res malo prednost naslednje leto,ampak kdo ve,kako se vse lahko obrne.....Bomo videli.
Gamer

slatko ::

Ja, pri gumah bojo mogoče res imel rahlo prednost, vendar ne pozabi, da bojo kljubtemu gume popolnoma drugačne kot letos in da bojo za vse enake. Tako da jest tuki kakšne velike prednosti ne vidim. Kar se pa tiče krompirja. Dober ali slab material ni krompir ampak je enostavno dober ali slab material. Sreča je zame to da si v folmuli 1 ob pravem času na pravem mestu (recimo Hill leta '96, Vileneve leta '97). Zmaga zaradi odstopa svojega tekmeca pa ni nikakršna sreča. Zmaga pač tisti ki je naredil najmanj napak, ima vzdržljiv material za povrhu more pa seveda še dobro odpeljat. Kar se zožnje same tiče kapo dol tako Schumacherju, Alonsu in tudi Kimiju. Vendar me močno firbec matra kaj bo lahko Alonso naslednje leto iztistil iz Mclarna če bojo pogoje isti kot v sezoni 2005, bognedaj 2006. Bogi revež. Takrat bomo pa resnično videli iz kakšnega testa je. Schumacher in Raikonen sta odlična pri napadanju iz ozadja, lahko tudi z slabšim materialom. Tega se pomoje zavedamo vsi. Samo nekateri si tega ne morete priznat. Kako je pa z alonsom bomo pa videli...kmalu>:D Je ma Schumacher definitivno eden najbljših, če ne celo najboljši dirkač zadnjega desetletja. Če ne bi bilo tako nebi bil 7x prvak in imel 91 zmag (da ne omenjam še vsega ostalega).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: slatko ()

overlord_tm ::

Seveda... najboljši dirkači se ne žalijo za neumnosti ki jih naredi njegovo moštvo. Najboljši dirkači se sami potrudijo in se raje malo zaletavajo po pisti da onemogočijo svoje nasprotnike...


Glasujmo :D

Kaj raje vidite, da dirkači jokajo po medijih, ali da se malo zaletavajo po stezi.

V F1 je zadnje čase tako malo res dobrih krešov da bi temu težko rekel dirkanje. 100x raje gledam zaletavanje po stezi kot jokanje po medijih. Sploh po JV-MS incidentu sem bil prepričan za koga bom navijal do konca njegove kariere :D

slatko ::

Mah, glih zaradi brezglavega zaletavanja jest nebi formule gledu, nekatere poteze Schumacherja res niso bile fer in na mestu, kar mu tudi zamerum, o tem ni dvoma...

Samo zamerim pa tudi tej jokici španjolski to kar se je šel zadnjih 14 dni po šasopisih. Pa še napihnjen je da je groza.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: slatko ()

Alexius Heristalski ::

Za danes lahko rečem samo eno: škoda! Pa še to samo zato, ker za Schumacherja ne bo nove priložnosti naslednje leta, saj se poslavlja. Pač ne bo pravljičnega konca čudovitega poglavja v Formuli 1 - Schumacherjeve kariere. To govorim kot njegov navijač, tako da ne me flejmat glede čudovitosti. ;)

Kar se današnje dirke tiče: oba, tako Schumacher kot Alonso, sta dirkala odlično in brez napak, le da je prvemu žal razneslo motor. Ne bi rad nabijal, da je Alonsova zmaga nezaslužena; seveda je, kajti če ne bi opravil z obema Toyotama in Masso, ne bi mogel prevzeti vodstva, ko se je iz Ferrarija pokadilo. Torej, naredil je vse kot je bilo treba in poleg tega se mu je še nasmehnila sreča (oz. MS-ju smola) in praktično skorajda odločila prvenstvo njemu v prid. Tudi če bi bil "samo" drugi, ne bi to bilo nič tragičnega. Tokrat je pač vzel, kar je mogel in dobil še bonus. :)

Še najslabše smo jo odnesli gledalci, saj v Braziliji bržkone ne bomo gledali srhljivke, pač pa taktično uspavanko (z Alonsove strani, če je pameten, kar mislim, da je). Neko upanje na njegov odstop se mi zdi brezveze, a žal je to edino, kar tifozom preostane. Niti to ne bo pomagalo, če Schumacher ne bo zmagal, tako da je stanje res bolj brezupno kot ne.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Good Guy ::

ne pozabit da je pred nami še ena dirka!

in ta lahko zadevo še precej obrne...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

AndrejS ::

Če zmaga šuhmajster je to znanje. Če pa zmaga kdo drug pa je to sreča. Daj idite raje svoje fiate prat pa ne glejte več formule

Alexius Heristalski ::

Ne bi rad nabijal, da je Alonsova zmaga nezaslužena; seveda je, kajti

No, tole se sliši precej dvoumno. Mislil sem: "Ne bi rad nabijal, da je Alonsova zmaga nezaslužena; seveda je zaslužena, kajti ...".

Sicer pa je Schumacher danes premagal Alonsa v športnem sprejemanju poraza in nejokanju ter neobtoževanju vseh drugih za lastni neuspeh.
Michael Schumacher admitted that the world championship was 'basically decided' when his Ferrari engine erupted in smoke at Suzuka.

But, speaking with reporters in Japan before returning to his home in Switzerland on Sunday night, the German remained philosophical.

''We brought this championship back to life because earlier on it seemed like it was over. So we have to be proud of what we have done.''

Schumacher, to race his last ever grand prix in two weeks at Interlagos, said he would now turn his attention to helping Ferrari win the constructors' championship. The Italian marque is nine points behind Renault.

He said: ''I don't really believe in winning the (drivers') championship anymore. Fernando only needs one point, which means he can drive slowly.

''To simply hope that someone cannot finish, is not what I like to do, honestly. So I would rather go to Brazil and give my best for the constructors' championship, because at least we have a chance.

''It is not the end of the world, it is just racing.''
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

macgajver ::

Jest kot Bivši navijač za šumija upam da mu bo po čudežu uspelo. Bivši pa zato ker že dolgo ne gledam več formule ker so ta šport totalno pokvarili in je daleč od pravega dirkanja.
tenstan krompir je pa zakon

Mirč ::

To obnašanje schumija je eno samo veliko pačenje me zanima, kako bi odreagiral pred 10 leti,po moje bi toddu in mehanikom prisolil zaušnico.Kot je nekoč hotel coultardu.:)
Zdaj želi samo popraviti svoje napake in ostat nekaterim v dobri luči..
lp

BendeR ::

Mater ste eni patetični. Bilo kaj naredi je narobe. :\
:=)

glinik ::

Čas spremeni človeka ... Tudi MS?
:)

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Alexius Heristalski ::

Bah, če je kaj bedasto, je to, da mnogi raje navijajo proti nekemu dirkaču, namesto, da bi enega vzeli za svojega in navijali zanj. Kot da je lepše uživati v porazu prvega, namesto v zmagah drugega. :S Jaz sem bil vedno za Schumacherja, pa zato nisem bil antiHäkkinen, antiAlonso, itd.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Gundolf ::

Eni navijamo proti nekaterim, ker so nam pač antipatični (oni in/ali ekipa) iz nekega (privzemi da dobrega) razloga. To sploh ni bedasto. Bedasto rata ko tako fanatično navijaš za nekoga, da mu spregledaš vse napake, ko ti on postane edini vreden zmage, na ostalih pa iščeš slabosti, za nezmage tvojega šampijona iščeš izgovore (a la sreča) itd.

matjazx ::

Bedasto rata ko tako fanatično navijaš za nekoga, da mu spregledaš vse napake, ko ti on postane edini vreden zmage, na ostalih pa iščeš slabosti, za nezmage tvojega šampijona iščeš izgovore (a la sreča) itd



Sreča je če nekdo zmaga le zard tega, ker vodilnemu odpove motor/dirkalnik, drugače pa ne bi mel šans za zmago pa ne glede kako je bilo ime dirkačema v teh vlogah. Ampak na žalost je v formuli pač tko, da je pač tehnika za uspeh mnogo odločilnejša od dirkačev.

AndrejS ::

Če šumi ne bi odstopil bi alonso tudi zmagal - bil mu je vedno bližje in zato šumi ni šparal motorja in prišlo je do eksplozije.

globoko grlo ::

sej tut če bi se mu zalimal na difuzor, ga verjetno nebi mogel prehiteti, ker tok hitrejši pa spet ni bil

a ma pišqa na zadnji dirki nov motor, al zdejšnga

matjazx ::

AndrejS: Do Šumijega odstopa je bla razlika konstano okrog 5 sekund, Alonsu se pa nikakor ni uspelo prbližat.

Alexius Heristalski ::

zato šumi ni šparal motorja in prišlo je do eksplozije.

To ne drži. Dirkač ne more, ponavljam, ne more uničiti motorja, ker mu elektronika to preprečuje.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

slatko ::

Tudi če bi se mu približal ga nebi prehitel, ne pozqabi na to. Ker formula 1 je danes taka da more biti dirkač zadaj občutno hitrejši da prehiti tistega spredaj, ali mora pa tisti spredaj narediti napako. Sicer pa. Tudi če bi bilo obratno in bi Schumacher lovil Alonsa, tudi tako bi ga zeloooo težko prehitel. Mislm no...jokate eni in drugi, noben pa ne zna objektivno pogledat na vse stvari. Pejte se jokat kam drugam;(

WarpedGone ::

To ne drži. Dirkač ne more, ponavljam, ne more uničiti motorja, ker mu elektronika to preprečuje.


V tole nism 100% prepričan. Poglej Kimijevo statisiko. Njemu pogosteje odpove motor, kot pa njegovemu 'sodirkaču', je pa tut res da je hitrejši.
Zbogom in hvala za vse ribe

BlackHole ::

To ne drži. Dirkač ne more, ponavljam, ne more uničiti motorja, ker mu elektronika to preprečuje.


Kako pa to, da je Ališič (komentator) tudi pripomnil, da je morda MS preobremenil motor?! Mislim, jaz se ne poznam na elektroniko v F1, Ališič pa mislim da bi to skoraj moral vedeti.
LP Marko

globoko grlo ::

mislm, elektronka pusti tok prm-jev, kot jih dirkač naštima, če je to 19500, tut ok, ampak za 2 kroga, sploh pr Mklarnu

globoko grlo ::

... Ališič pa mislim da bi to skoraj moral vedeti.


:D :D :D >:D

matjazx ::

Ališić zlo dobr ve kdo v F1 s kom hod, kdo je (visoko>:D ) noseč, kdo je priredu zabavo, kdo je zgubu psa... Ko pa pride do tehnike v F1 pa nima pojma.

TribesMan ::

Kolk moči bo mel motor se lahko določi elektronsko... Večinoma je to samo omejitev RPMjev.

To se da deloma spreminjat med tekmo, vendar glavno omejitev nastavijo že pred dirko, glede na zahtevnost proge in približne potrebe. Tudi med kvalifikacijami so ponavadi motorji bolj našponani kot med samo dirko.

Sem pa prebral včeraj zanimivo domnevo kaj bi lahko prispevalo k cknjenemu motorju pri MSju. Na kvalifikacijah sta se oba Ferrarija pred zacetkom 3. dela kvalifikacij postavila pred crto izhoda iz boksov več kot minuto pred odprtjem proge... To bi lahko bistveno vplivalo na pregrevanje motorja, saj takrat ni bil hlajen. Suhega ledu pa tudi niso imeli notri, ker je bilo premalo časa da bi ga spravili tja.
Zanimivo je bilo tudi to da je po odstopu MSja Masa začel zlo počasi vozit... Pa ravno takrat ko bi človek pričakoval da ga bo Ferrari spustil na vrat na nos za Alonsom, da bi mu mogoce odškrbnil kakšno točko, je ta zacel vozit pocasneje. So se ustrašili tudi za njegov motor?

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

slatko ::

No, da nima pojma bi res težko rebu, ampak na trače se pa res nenormalno dobro spozna. Pomoje bi vedu povedat tudi koordinate tatuja na Ralphovi ženi:D

dela ::

Kaj smatrate za letošnjo neverjetno srečo Alonsa? Odpadlo gumo, eksplozijo motorja ali 20 sekundne postanke? Mater, ste eni rdeči - v obraz tudi. :D

TribesMan ::

Eni mislijo da je Michael Schumacher boljši kot Chuck Norris. Doh. Grow up.
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Daedalus ::

Kako pa to, da je Ališič (komentator) tudi pripomnil, da je morda MS preobremenil motor?! Mislim, jaz se ne poznam na elektroniko v F1, Ališič pa mislim da bi to skoraj moral vedeti.

Težko, težko. F1 motorju se da odmerit vrtljaje pa količino in razmerje mešanice goriva in zraka. To dvoje določa končno moč (enkrat je bil zanimiv "komentnar," ko so Buttonu povedli iz boksov, da ima full RPM in da naj za polno moč preklopi na "zmes 4" - torej niso samo obrati tisti, ki določajo moč). Motor je bojda možno prevrtet na samo en način - s prezgodnjim prestavljanjem v nižjo prestavo, kjer bi pol prek prenosov lahko prisilil motor prek elektronske zgornje meje vrtenja. Sam je še tu sklopka, tak da IMO zelo zelo težko. Tak da če motor poči, je to še najbolj problem slabe izdelave, ker dirkač nima veliko nadzora nad motorjem.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

AndrejS ::

Mislim da elektronika v F1 ne dovoljuje prezgodnjega pretikanja navzdol

matjazx ::

Največje vprašanje za zadnjo dirko je ali bo Alonso tvegu svoj naslov in pomagu moštvu do konstruktorskega. Namreč v primeru dvojne zmage Ferrarija se bi mogla s Fisikom še kr potrudt zanga.

roba87 ::

Massa za moje pojme ni dirkač konkurenčnen Alonsu(govorim o dirki in ne treningu).Mislim da če bo Alonso dirkal tako kot treba ga Massa ne bo prehitel.Tako, da do dvojne zmage bo težko prišo.To je isto kot če bi rekel da bo dvojna Renoultova zmaga. Sliši se smešno ker Fisico proti Scumacherju tudi ni konkurenčen tako, da bo še zanimivo v Braziliji. Vsekakor pa ima Renoult psihološko prednost.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: roba87 ()

Alexius Heristalski ::

Zadnjih 6 dirk:

Schumacher 37t
Button 34 (mesta: 4-4-5-4-1-4) je kdo opazil to?!?
Alonso 30
Massa 28
Fisichella 23
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

slatko ::

Nope, Renault nima psihološke prednisti, 9 pik prednosti ima>:D . Drgač pa ja...me res zanima kako bo z Alonsom na tej dirki, a bo vozu bolj penzionistično, samo tolk da pride do osmeda mesta in s tem ne tvagal odstoa al bo tvegal naslov in šel na polno in pomagal pri konstruktorskem prvenstvu. Pa mal zračunajmo:D

Če alonso ne bo vozil na polno, potem je v suhem vremenu možna dvojna zmaga ferrarija (če ne bo okvar seveda) bo dobil ferrari 16 točk. Ob morebitnem tretjem mestu Fisichelle je to 6 točk za renault, Alonso potemtakem rabi najmanj peto mesto, saj bi ob izenačenem točkovniku bil konstruktorski naslov Ferrari ker bi v tem primeru imel eno zmago več. Ob odtopu enega od renaultov renaultu zadostuje drugo mesto (ob predpostavi da sta Ferrarija prvi in tretji). Ob morebitnem odstopu enega od ferrarijefv je renaultu zadostujeta 2 točki (7 mosto torej, ne glede na to kam se uvrsti preostali ferrari).:D .

Ne glede na razplet pa Renaultu zadostuje 10 točk.

Heh, če sem se kje zmotil me popravite:8)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: slatko ()

tengo ::

Tinkec: Jaz imam občutek, da ti gledaš golf al pa šah in ne formule.
Nobeden ni imel toliko krompirja kot Alonso???
.Sej se hecaš a ne??
Če je to kdo je to MS!!
En primer: na Rtl tv-ju so naredili primerjavo Mercedes-Ferrari za zadnja 3 leta!!In rezultat je 32:3 o tehničnih okvarah( 3 okvare ima seveda Ferrari)-samo toliko o tem!!! Zato raje ne govori o krompirju......
Da ne omenim kako je prišel do dveh naslovov.......
Dej si predstavljaj, da bi šel bolid tolikokrat v maloro, kot je šel Mercedesu, pa sej ne vem če bi imel 20 točk na koncu.....
Zadni dvoboj z Miko pri Mclarnu, ki sta odločale zadnje dve dirki- a da omenim Miki je 7 crknil motor v tej sezoni!!!! Krompir a??
Ne prodajaj buč in začni gledat F1 in malo manj NMK
McLaren Mercedes se ve...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tengo ()
««
32 / 38
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Na cesti
1189177314 (140559) WarpedGone
»

Formula 1 2009 (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Na cesti
127288297 (50676) ABX
»

F1 2007 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
116778707 (51027) 'FireSTORM'
»

F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

Oddelek: Loža
257681742 (40657) Alexius Heristalski
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
119238220 (22881) balocom

Več podobnih tem