» »

F1 2006

F1 2006

««
31 / 38
»»

roba87 ::

Danes je biol trening , jutri se delijo točke. Na prejšnji dirki je bil reno 1sek hitrejši, na tej je pač ferrari in na perjšnji je zmagal ferrari, mogoče bo sedaj reno :). Nikoli neveš. Jas navijam za oba (včasih za enega bolj kot za drugega), ker sta najboljša. In ne mislim primerjat med njima kateri je boljši, ker sta oba velika talenta. Uživam v rivalstvu in boju za vsako točko svetovnega prvaka in tako napetega boja med konstruktorji že dolgo ni bilo... Pustimo se presenetit. Naj zmaga najboljši 8-)

ripmork ::

tak se govori, jutri bo poslastica za dirko;)

V bistvu sem gledalec in ne navijač in mi je bolj kot ne vseeno kdo zmaga...
po eni strani privoščim Michaelu ker so pri Ferrariju res izjemno nadoknadili in bi bil to idealen zaključek kariere, po drugi strani pa Alonsu tudi privoščim - predvsem zato ker je res odličen dirkač in je to na prav vsaki dirki pokazal.

ja seveda oba dirkača imata velik talent pred katerim se lahko drugi dirkači skrijejo.In zanimivo mi je, če ne osvojita 1 mesta, da iščeta izgovore drugje :) , tu se vidi da vedno dirkata na zmago. Danes napr. je Schumacher tožil, da ga je zmotil rahel dež>:D , medtem ko je alonsota oviral massa :D. Jutri bo pravi spektakel, tako kot si rekel RIPMORK. Uživajte>:D

njok ::

Ob 7.00?

monster-x ::

Ob 7.00, seveda. Razen, če želiš poslušati prispevke pred začetkom, boš moral vstati pol ure prej.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

slatko ::

Hja, kralj problemov je drugače bil Barichello dokler je dirkal za Ferrari. Se še spomnite?? Še miran je nekoč rekel, no tu se pa začnejo njegovi problemi...:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: slatko ()

Upa kdo stavit za pivo na jutrišji razplet? Jest ib napovedal sledeče:

1. M Schumacher
2. F Massa
3. Jarno Truli
4. Fernando Alonso
5. Guiancarlo Fisichella

Računam seveda na suho vreme celo dirko:\

bili_39 ::

Schumacher
Alonso
ni pomembno

BendeR ::

Ok, pubeci še minuto ali dve. Krog za ogrevanje se že jajcajo. :D
:=)

TribesMan ::

Team orders!!!! :| ;(( ;(

LOL

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Super Sonic ::

Jao, jao,...

Ferrari se ga je skuru >:D !
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

To mi deli! Končno! Ko sem zjutraj ustal sem si rekel da rabim ravno to da bo dan lepši :)

LP

TribesMan

šŠš ... :>

Alonso ma spet krompir.... no ja to bo že rebrast pomfri. :\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BendeR ()

primus1024 ::

Fiat ostane Fiat, pa kakorkoli se imenuje. Crkne ravno takrat, ko ga rabiš.

mavec ::

No kdo je bolj pokvarljiv ne bi. Renault ali Fiat...
Samo tole o Alonsu pa no comment. 1. sezono Kimi, 2. sezono Schumi, no in proti komu bo v 3. sezoni imel Alonso pommes frites :P?
Sicer pa kaj češ, Ferrariju ravno takrat odpove motor, ko je to najmanj treba...

pavka ::

Nekdo je enkrat dejal: če bi hotel Renaulta, potem bi šel v Merkur po šajtrgo:D
Več glav več ve!!!

Zdej sta Alonso in Schumi izenacena po odstopih zaradi tehnike...

LP

TribesMan

Samo je pa zanimivo, pred dirko se je večinoma govorilo o tem, kako bi bilo, če bi Alonso ne dobil točk ali odstopil, na dirki pa ravno obratno. :'(

Mater ste eni otročji;( .

hja no, kaj čemo...pa sta šla oba naslova:\

Zgodovina sprememb…

Čaki ni še konec. Jaz mam v roki zdaj alonso voodoo lutko in ga z nožom v glavo pikam. Mogoče bo pomagalo, da se zakanta. :D :D

Počakajmo do Brazilije. No, pravijo nikoli ne reci nikoli, ampak glede na "krompir", ki ga je imel Alonso do sedaj pri prvem naslovu in pri (bodočem) bi težko verjel na naslov :).

Edit: Me prav "firbec" matra, da slišim, kaj bo povedal Alonso po dirki :). Verjetno bo kar "jokal" od sreče :D.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mavec ()

Naj mu en novinar vrže vrečko zmržjenega pomfrija. :D :D

Heh, ja, pomoje tut:D Škoda je samo to da ni prvenstvo odprto do konca (no, sej še ni vse odločeno, ampak vsi vemo kakšne so možnosti):\

Pa drugače sta si Alonso in Barichello podobna v nečem. Oba iščeta izgovore, ko pride do kakih okvar ali se vse ne izteče po načrtih, ko pa vendarle kaj uspe pa hvalita vse po dolgem in počez in se obnašata kot kaka otroka ali pa klovna :D.

OrlyTM ::

fak it .. pusiona :|

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

lol, alonso gre objemat njegovo asistentko od mclarna v naslednjem letu. Zdaj bi ga en renojov mehanik mogo z vagnheberjem vsekat. >:D >:D

Mogoče ga pa še bodo. Še bolj bo zanimivo pričakati naslednjo sezono, ko bo Alonso sedel v McLarnu. :D

overlord_tm ::

Če bi se pisalo leto 1990 in malo čez bi se lahko šumi v imenu prvenstva mirno zabil v alonsa ko ga je prehiteval ... tko je pa ta F1 en tak pussy šport :\

Damn, kaj ni mogu kero dirko prej odpovedat motor? Sicer pa bo kar mal dolgcajt, ko se alfonzo ne bo na nobenega spravljal v časopisih :S

PS: kolko stane sato da en mass crash naredi >:D

Zgodovina sprememb…

Lol tinkec kak si ti pribit. Ti vidiš samo dobre lastnosti tistega za katerega navijaš in samo slabe lastnosti za tistega ki ga sovražiš :D . Schumacher se je vceraj izgovarjal da ga je zmotil rahel dež:D. Čudno pa mi je blo kako je lahko srečen pa objema mehanike, ko pa mu je razpizdlo motor? Škoda da mu je motor razneslo, zaj bo zelo težko svetovni prvak. Glede tega da se je Alonso spravljal na druge pa je po mojem mnenju opravičeno, ker an prejšnji dirki so mu mehaniki narobe gume zamenjali pol pa so še nekaj jebali pri zadni koli ( jaz bi po dirki vsakemu vrgo kamen v glavo). Tak da si je zaslužil zmago po dolgem času. Samo škoda mi je schumacherja ko ga naslednjo sezono ne bo:(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roba87 ()

Pravim samo to, da je najbol smesno kake izgovore ima Alonso ko mu ne gre oz. mu teče voda v grlo. Kaj je pa Schumi včeraj videl oz. občutil pa ve le on, saj nismo mi sedeli v njegovem bolidu, ali pač?
Ma saj pravim, če si rojen pod srečno zvezdo, sreča ti, če pač nisi, nisi.

AndrejS ::

Danes je bil Ferrari kot akrobatsko letalo , ki spusti dimno zaveso >:D

monster-x ::

Sixkiller, ti preprosto ne razumeš nečesa. Schumi se je kljub temu, da je prišlo do tehnične okvare, zahvalil vsem mehanikom. Če pa pri Alonsu pride do tehnične okvare, jih pa začne kurcat. Kje je tuki kak normalen medčloveški odnos?

Pa dost žalostno je, da mora Alonso na tak način zmagovati. Nekomu mora nekaj crkniti in lahko tako zmaga. Lani je bil ta žrtev Kimi, letos pa Schumi ...
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

borchi ::

>>> alonso je material za še par naslovov svetovnega prvaka. drugega bo dobil že letos, čeprav bi raje videl, da bi šel MS v pokoj s stilom...

>> kdo je to reku?

> borchi, 04.10.2006 19:55:11

8-)
l'jga

no, materiala ravno nima, krompirja je pa pomoje še dovolj ;)

Super Sonic ::

"Čudno pa mi je blo kako je lahko srečen pa objema mehanike, ko pa mu je razpizdlo motor?"

Šumi je imel v zadnjih 6 letih toliko okvar, da jih lahko prešteješ na prste ene roke. Zato so pa seveda nabolj zaslužni prav mehaniki. In predvsem zato je Šumi šel do vseh. Pač tokrat je imel smolo.
Mislim, da če bi moral izbirati moštva, kjer bi opravljal delo mehanika, bi brez pomislekov izbral moštvo Ferrari. Tam so vsi ljudje in vsak je svetovni prvak.

Renault, McLaren, Honda, Toyota,... vse to so moštva, kjer si samo številka in če dela ne opraviš - dobiš nogo. Po možnosti potem še prva violina moštva pljuva čez tebe kar preko medijev. Pač to loči to moštvo Ferrari od ostalih. Šumi je že zagaman in brezkompromisen voznik, ki bi na polju prodal mamo za prvo mesto, sigurno bo pa v njegovem moštvu vedno najbolj veselje delati, ker spoštuje ljudi okoli sebe in jih tudi takrat ko moštvu ne gre, spodbuja in jim celo sam pomaga. Kljub temu, da zasluži več denarja, kot si ga večina lahko predstavlja.

Osebno pa tudi vidim eno zelo dobro stran te Alonsove zmage. Ne bo mi več potrebno poslušati in brati jokanja in stokanja na vseh internetnih straneh in medijev.

Če bo Alonso tudi pri McLarnu takšen si bo verjetno Ron zabil kakšen žebelj v koleno.

p.s.
Alonso je že hiter, ampak on izgleda še hitrejši - zaradi glupega moštvega kolega.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Ali naj je imel Alonso prav ali ne, moštva, mehanikov in moštvenega kolega se ne pljuva po medijih, konc debate. Ko mu gre vse po maslu je vse lepo in prav, ko se pa kej zalomi so pa krivi vsi okoli njega in vsi mu hočejo samo slabo (sam najbrš ni pomislil na to da moštvo rabi tudi njegove točke za konstruktorsko prvenstvo). Možicelj je bolj kot tega drugega naslova potreben psihiatra. Že prej ga nisem maral (mogoče celo po krivici, mi pač ni simpatičen), s tem sranjem po medijih se mi je pa zameru do konca (in sem siguren da precej utemeljeno), žaba napihnjena španjolska. Pa nej bo še nevemkak talent. 2 naslova prvaka (no enega, enega pa verjetno še bo) je osvojil pa zato ker so tekmeci imeli slab (beri slabši) material. Lansko leto kimi, letos je to pač Schumacher. Šlo je pa v obeh sezonah na tesno. Glede tega, kdo je imel v obeh sezonah najboljši material se pomoje ni treba kregat. Je pa dejstvo da Kimi in Michael z najboljšim materialom zmagata, brez kakršnihkoli težav (mnogokrat tudi z slabšim). Če je s slabšim materialom sposoben zmagat tudi Alonso bomo pa videli (ali pač ne bomo) naslednjo sezono.

Ps: Kimiju naslednje leto naslov ne uide. Sicer se bom pa naslednje leto preselil med gledalce, kre se mi zdi brezveze za kogarkoli navijet, ker mam polhn kurac FIE in njihovih bedastih (če ne že kar debilnih) sankcij (spomnite se samo odvzem najhitrejših časov alonsa zaradi domnevnega oviranja iz razdalje 300m, in pa kazen za schumacherja zaradi SPREGLEDANE zastave, in to sploh ne na kvalifikacijah niti na dirki.)

Brezveze!!;((

Pa ne me zdej linčat, samo moje mnenje!!

Zgodovina sprememb…

Sicer pa, treba bi bih blo posadit v iste avte, magari traktorje, pol bi pa blo to tapravo dirkanje + v tem športu bi blo veliko več izredno nadarjenih ljudi, ker bi povprečneži odpadli po hotrem postopku, ker bi se dobro videlo kdo je izredno dober in kdo povprečen. Bi blo zelo zanimivo.

Mirč ::

itak da polovica ali več dirkačev si kupi stol v f1 in pol se grejo neko dirkanje.To zame ni ničemer podobno.lp

Heh, vsaj vidiš balet na stezi. ;))

Berger že kr pravi, da so meli običajno vrtenje na stezi. Zgleda, da se je sprijazno.>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BendeR ()

Good Guy ::

ma nej gre v pizdo vse skupi...

:'( :'(
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Mah, skoda, prav rad bi videl špančev obraz, ko bi ga premagal "upokojenec", potem bi šel težje v naslednjo sezono Alonso, tako pa bo šel zelo verjetno z dvema naslovoma k McLarnu. Upam in verjamem, da mu bo Kimi zagrenil naslednje sezone ter da se bo vloga zamenjala. Da bo Alonsu "crkaval" motor oz. bo Kimi redno na stopničkah.
Sicer pa, vse se vrača vse se plača :D.

Vsi ferrari fanboyi ki danes govorite da je mel Alonso krompir... En zanimiv podatek.
Alonso went on to express his surprise at Michael Schumacher's engine failure - the German's first since the 2000 French Grand Prix.

Torej kdo ima več sreče? Mislim da okoli tega debatirat nima smisla.

MS je na račun sreče dobil ene par naslovov, druge pa na lep ali grd način... Vsi so krvavi pod kožo.

LP

TribesMan

Eni še vedno verjamemo da bo poor old Schumacher premagal Alfonza 8-) .

Mogoče bodo pri team clio spet dokazval kok so neumni, in bodo v brazilijo prinesli nove motorje (tiste ki fajn kadijo) >:D .

Sem že bolše volje, kok ti lahko ena dirka zamori dan :'(

Sreča je da zmagaš če enemu pred tabo odpove motor, če ti pa motor ne odpove par sezon, je pa zanesljivost ;)

Si kdo predstavlja jutrišne cajtnge če bi bil Alfonzek v Šumijevi vlogi? Svetska zarota proti ubogemu bikoborcu ki so jo FIA, Ferrari, Fisi, Šimu, Massa, bog, pa še par ljudi it team clio planirali že od njegovega rojstva :\

PS, če komu kaj ni všeč, im an F1 internet troll, please feed me :D

Zgodovina sprememb…

No glede sreče, če torej motor ne "izdahne" nekaj let je to sreča?
No pa poglejmo prvi naslov Alfonza. Bomo razpredali, da ga je osvojil z znanjem in nič sreče, pa ja de. Prvi in kot kaže, ni pa še odločeno, verjetno tudi drugi sta Alonsova čista sreča. Kimiju je tedaj v boju za naslov z Alonsom, kot po tekočem traku odpovedoval McLaren, kot da je bil uročen je moral vedno parkirati svoj bolid, edino letos je nameto Kimija Schumi, ki pa se je prebudil prepozno oz. mu bodo še kako narobe hodile tiste izgubljene točke na VN Madžarske...
Čestitam Alonsu, če bo osvojil še 2 naslov prvaka F1, ampak ta dirkač vsaj v mojem pogledu ni vreden prvaka F1, naslov je naslov, pa naj bo tak ali drugačen, ampak on nima karizme... In vedno ko mu gre narobe krivdo vali na vse kaj drugega kot na nase, na moštvo, mehanike jih pošilja nekam po dolgem in počez, ko pa zmaga je pa ravno obratno jih pa hvali po dolgem in počez, pa še obnaša se takrat kot kak Barichello, ko zmaga..

Seveda... najboljši dirkači se ne žalijo za neumnosti ki jih naredi njegovo moštvo. Najboljši dirkači se sami potrudijo in se raje malo zaletavajo po pisti da onemogočijo svoje nasprotnike...

(mal futra za trolle)

TribesMan@: S pomočjo sreče zmagaš enkrat dvakrat, trikrat...mogoče osvojih naslov, mogoče dva, ne zmagaš pa zaradi sreče 91-krat in osvojiš 7 naslovov. In ja...2 naslova za alonsa nista sreča, nepokvarljivost renaulta tut ni sreča, ampak dober material, pa dober voznik tudi, sem pa še vseeno mnenja da sta oba, tako MS kot KR hitrejša voznika od njega če imata iste pogoje, kar se tudi dobro vidi, tako Kimi kot Michael sta ga v slabših pogojih večkrat premagala...sicer pa, sej ne gori voda, jest nič težje ne spim če se kdo ne strinja z mano:D

Sicer bomo pa vidl kako bo naslednje leto. Komaj čakam:D

Zgodovina sprememb…

No, najboljši dirkači ne spljuvajo mehanikov in cele ekipe, ko gre kaj narobe, ter ne gredo direktno v bivalnike ali pa ko jim gre vse kot po maslu zadevo obrnejo in hvalijo vse po širokem in počez ter obenem izvajajo čudne rituale.
Čeprav je Schumi danes odstopil se je zahvalil moštvu in jih objel, da bi pa Alonso naredil kaj takega ko mu gre narobe ali mu teče voda v grlo pa najbrž ne bomo nikoli videli...

Mirč ::

tinkec tvoj podpis vse pove kako in kaj.
f1 je sama kuhinja
lp

kopriwa ::

Če že govorimo o zmagovalnih karakterjih dirkačev, potem jih najdemo veliko, ki presegajo tako Alonsa kot Schumija. Prvi mi na pamet pride Kimi. Eden večjih talentov v formuli, glede na to kolkokrat ga je formula pustila na cedilu pa je vedno miren in dobro prenaša poraze. Predstavljajte si sebe v njegovi koži ko vodite, oz. ste v dobrem položaju pa vas izda bolid.
Kar se tiče današnje dirke. Sreča nima nič veze s tem kar se je danes zgodilo. Pol lahko rečemo da je sreča vse kar se je zgodilo v preteklosti (se spomnete ko je Häkinnenu eksplodiral motor v zadnjem krogu? al pa počena guma Kimija v zadnjem?) v formuli. Pač tko je nanesl. Danes navijači Schumija govorite da je to sreča, naslednjič ko bo komu drugmu eksplodiral motor boste govorili o nezanesljivosti. Kot dirkača sta oba dobra, kot karakterja sta oba bedna.
««
31 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Na cesti
1189184817 (148062) WarpedGone
»

Formula 1 2009 (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Na cesti
127290294 (52673) ABX
»

F1 2007 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
116780760 (53080) 'FireSTORM'
»

F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

257684448 (43363) Alexius Heristalski
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

119240226 (24887) balocom

Več podobnih tem