» »

F1 2006

F1 2006

««
30 / 38
»»

Alexius Heristalski ::

Pravzaprav je v avtu Button ... ;)

Alonso je že prav paraniočen. Čudno, da ima samo on zmeraj take pripombe, čeprav je jasno, kdo je pri Renaultu številka ena in kdo številka dve.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

dela ::

Naj vas rdečkote nekaj vprašam: dvojna merila? Potem je pa Briatore moral RES sforsirati Alonsa pred Fisichello, če je imel na koncu kar 40 s prednosti. >:D Mislim, a je razlika med tem, da se hitrejši dirkač pred ciljem ustavi in počaka počasnejšega, da lahko ta zmaga in med tem, da se počasnejši dirkač pač ne upira veliko, ko ga prehiti hitrejši. A je bil Barichello hitrejši čez celotno dirko, pa je moraj pustiti Schumija naprej, samo da ta zmaga? Da. Pa Fisiko? A res? Briatore mu je z ukazi vzel 40 sekund glede na Alonsa?

/Ferarri mode on
Fisiko se že vso sezono pretvarja, da je počasnejši voznik, le zato, da jim je na tej dirki uspelo izvesti tako nešporten manever z izgovorom, da je Fisiko počasnejši od Alonsa, čeprav je na koncu za Alonsom zaostajal le za 40 sekund.
/Ferarri mode off

BlackHole ::

Fisico, ko je bil še drugi, je praktično lovil še prvo mesto, torej takrat še ni razmišljal o šparanju motorja. Ko pa ga je prehitel Alonso, pa ni imelo več nekega smisla naprezat motorja, ker bi v vsakem primeru bil najmanj drugi. In ker jasno, da ni imel namena ogrožat Alonsa, se je odločil spočit dirkalnik. Je pa res, da je letos Fisico nasploh počasnejši od Alonsa, ne vem pa kako je bil v tistem trenutku na dirki (nisem gledal cele).
LP Marko

Gundolf ::

Jah v tistem delu dirke je Alonso pač tvegal 2x več kot oba Fisiko in Šumi pred njim in ju je lovil po par sekund na krog. Resno no, kakšna bedna taktika je pa to, da mora dirkač ki je tik za vodilnim počakat kolega, ki je 20+ sekund zadaj, namesto da bi sam poskušal napast vodilnega? S tem da bi bil rezultat v vsakem primeru boljši (za ekipo in za Alonsa) če ga sam napade. In če ne rata, gre pa v predzadnjem, zadnjem krogu mal čez travo pa je. Če je bil to res ukaz iz boxov, potem je bil prav patetičen.

To kar pa zdej Alonso govori je pa čist res. Renaultu je več do konstruktorskega naslova kot do njegovega (Alonsovega). Je pa tudi res, da bi moral Alonso to vedet že na začetku leta, ko se je odločil preselit k McLarenu.

slatko ::

Alonso je šel čist preveč enostavno mimo Fisicelle, tko da brezveze nakladat o tem da je več reskeru kot ostala dva, če bi Fisiko vozil na polno ga nebi z lahkoto prehitel ne Alonso ne Schumacher, tko da ni treba nakladat, je blo preveč očitno.

Res je, tudi Šumi ga ne bi tako na izi prehitel, pa ga je. Pa si prišel v protislovje. Torej zakaj bi Fisiko spustil Šumija mimo, če bi imel možnost da ga ne?

Jah če pa Alonso ne bi z lahkoto prišel mimo počasnejšega Fisike, potem bi šele bila štala.

Edino kar je bilo očitno je bilo mencanje Fisika ko bi moral iti mimo počasnejšega Alonsa.

Daedalus ::

Alonso je šel čist preveč enostavno mimo Fisicelle, tko da brezveze nakladat o tem da je več reskeru kot ostala dva, če bi Fisiko vozil na polno ga nebi z lahkoto prehitel ne Alonso ne Schumacher, tko da ni treba nakladat, je blo preveč očitno.

Šumaher je priletel v tist ovinek na segretih gumah, za katere je točno vedel, kako se bojo obnašale. Fisiko se je zjajcal iz boksa in tipal, kaj je z gripom, obenem pa še naredil napako, ki ga je odnesla iz idealne linije. Plus to, da očitno ni pazil na Šumaherja, ki je noro hitro (relativno na Fisika) priletel v ovinek. Ko ga je opazil, ga je lahko še samo spustil mimo, ker bi se poskus blokiranja končal žalostno za oba.

Po drugi strani pa je Alonso "čudežno" nadoknadil IIRC ene 20s zaostanka za Fisikelo in ga tud prehitel za en kekz. Kaj naj rečem - primerjaš jabke in hruške.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Prehitevalje alonsa in fisika ne moreš primerjat, ker so ble okoliščine in pozicija na stezi popolnoma drugačne, brezveze...

Če vem ne gre zdej v nos renaultovo početje tudi prav (tudi mene ne, tko al tko niso s tem nič dosegli), me sploh nič ne moti, samo ne se potem razburjat, ko bojo to naredili pri ferrariju,,,

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: slatko ()

Tilen ::

Ko ga je opazil, ga je lahko še samo spustil mimo, ker bi se poskus blokiranja končal žalostno za oba.

Sploh ni tako nedolzno kot pravis. Sem ze zgoraj napisal, da bi rad ta clip. Fisiko se je postavil skoraj pocez tako da je MS moral z enim kolesom po travi mimo njega. Res bi blo dobro videt posnetek...
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

dela ::

Enaka situacija kot Adelaide 94, le da je vloga za "Scumyja" zamenjana. In da se Hill takrat seveda ni mogel umakniti na travo.

TribesMan ::

Tilen, Fisiko se je postavil počez zaradi povsem enostavnega razloga. Namreč ni mu zneslo odpeljat ovinka na novih neogretih gumah in ga je odneslo daleč iz idealne linije na mokr del asfalta. Kdor tukaj vidi kakšno oviranje schumija je ali slep ali bebast. Kdo se bo postavljal počez izven idealne linije da bi oviral dirkača za njim? Še Schumi dobro ve da če hočeš koga ovirat se moraš ustavit na idealni liniji, ker drugače gredo vsi komot mim tebe.

Zakaj je schumi sel na travo v tistem ovinku? Verejtno zaradi tega da je čimhitreje izkoristil gužvo ki jo je ustvaril fiziko.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Good Guy ::

Tilen, Fisiko se je postavil počez zaradi povsem enostavnega razloga. Namreč ni mu zneslo odpeljat ovinka na novih neogretih gumah in ga je odneslo daleč iz idealne linije na mokr del asfalta.

spet prodajaš buče...

vsak voznik je odpelu tko kot fisiko....kle in blo nobenga odnašanja in podobnih oslarij..
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

SmeskoSnezak ::

Očitno ste vi gledali napačno dirko. Še v intervjuju je Fisichela rekel, da ga je odneslo iz idealne linije. :\
@ Pusti soncu v srce... @

Super Sonic ::

"vsak voznik je odpelu tko kot fisiko....kle in blo nobenga odnašanja in podobnih oslarij.."

Spet klobase. Imel sem posneto celo dirko, pa sem jo potem na žalost izbrisal. Zgodilo se je pa točno tako kot je Tribes napisal. Fisiko se je maksimalno potrudil, da Šumi ne bi prišel prednj in to je logično, ane. Pravzaprav je nastala situacija v tistem ovinku, ko bi Fisiko lahko Šumija zadel in ga eliminiral iz dirke. Ampak ga ni.

Poleg tega je Fisiko (zame) največji antitalent zadnjih 20 let.

On točno ve, da je "notri" izkjučno zaradi Briatoreja.

Alonso je pa dejansko največja jokica zadnjih 20 let. Sam cmera se. Ne vem, kdaj sem nazadnje slišal prvega voznika moštva, da je tako jokal in pluval čez moštvo (drugih je bilo kar nekaj - Montoya, Kalimero,...). No zadnje čase si je celo dovolil komentirati nekoga, ki je naredil 7x več v svoji karieri kot on.

Ni čudno, da tega moštva noben ne prenese.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Mah, če bi bilo po moje, bi namesto Fisichelle naslednjo sezono v Renaultu sedel Webber.

Men gre tut Alonso zadnje cajte fajn na jetra, kadar mu gre kej narobe potem samo joka in stoka, pa sej ne rečem, brez vsakega vprašanja je velik talent, samo s takimi izjavami ne bo prišel daleč...se zna zgodit da bo počasi utonil v pozabo tako kot pred njim Hill, Viluneve, Montoya.

Sploh so pa izvaje tok neumne da nebi mogle bit bolj...zakaj bi se zdej določeni ljudje trudili 110% zanj in za njegov naslov če v medijih take nabija, če že more kje povedat nej jim to pove direkt, ne pa da pere umazano perilo v medijih, kreten res...

Hja, pa še ena stvar je...če bo take sral pri Mclarnu bo od Rona dobil brco po hitrem postopku...

alonso aka motnoya>:D >:D

Uf, kje pa, svetlobna leta daleč od tega!

borchi ::

no, no... alonso je material za še par naslovov svetovnega prvaka. drugega bo dobil že letos, čeprav bi raje videl, da bi šel MS v pokoj s stilom...
l'jga

To sem enostavno moral zalimat sem. :D

drugega bo dobil že letos, čeprav bi raje videl, da bi šel MS v pokoj s stilom...

kdo je to reku?

borchi ::

> kdo je to reku?

borchi, 04.10.2006 19:55:11
l'jga

BigWhale ::

Moznosti ima, bomo videli, ce mu bo uspelo. Ne kaze mu ravno najbolje. ;)

Vse je še odprto. Sicer ima trenutno Šumi zagon, ampak to je le rahla psihološka prednost.

LapD ::

Glede na Alonsovo debilno obnašanje zadnje tedne ni tako rahla ta psihološka prednost.

njok ::

matjazx ::

Šumi bo zmagu, ampak bo tesno.

Po dirki na Kitajskem je Alonso imel najdaljšo brado. ;)

globoko grlo ::

prekleta pišqa španska>:D >:D

itak zna sam jokat, hvala lepa za takega "šampiona", sej mu še mat rit briše

ttommy ::

Kaj je pa tej naredil?
Gamer

alonso je ena obična pederčina..

zdej se pizdi na fisiko, enkrat na avto, enkrat je kriva guma.. mislem vse sam on ne..

Kadar mu ne gre vse po načrtih ga začne jebat paranoja! Ma boli me.... Sej si sam seb škodo dela:\

BendeR ::

Ferrari ownage. \o/ >:D

P.S. Lol @ alonso. Obe toyoti sta ga zownali. :D :D
:=)

Daes se je dobro vidlo kaj lahko dosežejo moštva z bridstonovemi gumami če so le te konkurenčne. Če bi ble gume celo leto take bi bil Ferrari že lep čas prvak:\

ripmork ::

jap, gume pripomorejo veliko...
ampak sej o tem se govori že celo leto, in tut pomoje bi Schumacher že prej vsaj izenačil če ne kaj druzga, če bi imel boljše komplete gum v prvem delu sezone.

Sam take kritike na Alonsa so pa povsem pričakovane, iz komentrajev se vidi da po njem udrihajo v glavnem navijači ferrarija, kar pa je tut razumljivo. Ni kej, res je butast s tem preseravanjem v medijih ampak dejstvo je da je na stezi odličen dirkač.

PS: je blo na kvalifikacijah kaj posebej zanimivega al pa kej?
ker sem jih prespal:8) :D

Posebno zanimivega nič, tko kot vedno. Začelo se je z: Dober dan in dobrodošli vsi ljubitelji in ljubiteljice formule ena iz sinčne Suzuke, ki leži pribljižno...:D

Drgač pa jest osebno nisem nikol rekel da je Alonso slab dirkač, samo zadne cajte se pa res obnaša tko debilno da je groza, nej rajš malo manj gobec vrti in se koncentrira na dirko, v končni fazi to njegovo razburjanje ne koristi ne njemu ne njegovemu moštvu, kvečjemu škodi.

Ma res no, ful se mi je zameru:\

TribesMan ::

KAj pa pravite na tole?

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

WarpedGone ::

Je možno kje vidit posnetek tega "oviranja"?
Zbogom in hvala za vse ribe

Jest mam posnete kvalifikacije, nikjer ni nobenega oviranja, vsaj jest tega ne vidim. Zdej se bo pa fia spet šla kšne bederije, tko kot že takrat za alonsa;(

overlord_tm ::

A sem jaz edini ko mu f1racing dela neverjetno počasi??

Men dela čist normalno.

overlord_tm ::

Meni dela, ne dela ... strange :D

No, mi je ratalo gor ... itak pričakovana zadeva :D

Da bi pa massi kako kazen nabijali pa ne vidim smisla ker takrat so pač vsi vozil svoje kroge, eni bolj v vlakcu eni manj ... sicer pa alonso na team radiu :\ :D

BendeR ::

"Fernando on the radio was complaining. If you are fighting with McLaren it is fine, if you fight with these guys it is impossible."

lol, whine baby one more time. :D :D
:=)

Super Sonic ::

Najhitrejši Šumijev krog - 1:28.954
Najhitrejši Alonsov krog - 1:30.357

Najhitrejši Massin krog - 1:29.599
Najhitrejši Fisichelov krog - 1:30.306

Kaj ugotoviš? Naprimer to, da Renault na suhi stezi nima za burek in še to, da te težko nekdo ovira, če je vsaj sekundo na krog hitrejši od tebe.

Prow gnoji ga tale Renault.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Briatore slams 'little kid Massa'

briatore spet dela budalo iz sebe..

drgač pa šumi in massa ownataž, haha reno se bo spet zgovarjal da niso mel dost prtiska v gumah ipd.

če šumi jutr zmaga je prvak.. alosno pa pod živnim zlomom

Daedalus ::

Mam občutek, da je Ferrari e dobil prvenstvo. Psihološko, seveda. Kar pa pomeni, da je končna zmaga "zgolj" stvar inženiringa, oziroma dirke. To pa rdeči in Šumaher (dokazano) obvladajo in to precej boljše od zadnje čase jokcajočega se Renaulta, Briatoreja in Alonsa.

Totalno zaslužen naslov, če bo. Renault je dominiral skozi pol sezone, pa so jih dohiteli in prehiteli.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Pa tak lep mir je bil pred Ferrarijevimi fanatičnimi fani dokler je šlu Šumiju razmeroma slabo...
Primerjava najhitrejših časov kvalifikacij - neprecenljivo res.

LapD ::

Popoldne bo pa Alonso v ASu govoril, da ga je oviral varnostnik ob stezi, ker je z preveliko frekvenco mahal z zastavico...Sam še izgovore iščejo ko vejo, da na stezi ne morejo več zraven.

Drgač pa upam da jih jutri rdeči zabijejo z dvojno zmago, da niti ne bodo šli na dirko v Brazilijo. Toyote pa nardile raztur na Hondini dirki..nič lepšega za njih :D

Primerjava najhitrejših časov kvalifikacij - neprecenljivo res.

ti se kr tolaž..
««
30 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Na cesti
1189184826 (148071) WarpedGone
»

Formula 1 2009 (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Na cesti
127290294 (52673) ABX
»

F1 2007 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
116780761 (53081) 'FireSTORM'
»

F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

257684449 (43364) Alexius Heristalski
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

119240227 (24888) balocom

Več podobnih tem