» »

RE: ZMAGO prireja koncert....prides?

RE: ZMAGO prireja koncert....prides?

1
2
»

Daedalus ::

>torej praviš da mi zakonodaja dopušča da živim na tvoje stroške v tvoji hiši.

Kot sem napisal - tvoje teorije nimajo veze z realnostjo. Zakaj ne, pa si zgruntaj tako, da prebereš temo, do katere link sem dal. Sploh prva stran je polna utemeljenih pojasnil...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

markec_ ::

Ziggga

meli so pravico in priloznost da se vpisejo v register pa se niso. Zamujena priloznost ne vrne se nobena. Zdaj zaradi njihove malomarnosti ker se niso vpisali jim naj jaz placam. Kaj ste ze kje na svetu vidli da ste za svoje napake nagrajeni z velikim kupom denarja?

root987 ::

Poglejte si priimke ki kraljujejo v črni kroniki pa presodite
Je bila raziskava o številu kriminalnih dejanj in izvoru storilcev - in so si priimki iz juga in iz severa precej podobni. V vseh kaznivih dejanjih, IIRC.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Zgodovina sprememb…

• spremenil: root987 ()

suntrace1 ::

Poglejte si priimke ki kraljujejo v črni kroniki pa presodite

To me tok spominja na Bowling for Columbine: reportedly it was black man; black man was seen; black man,....
Ni nobenih dokazov da so čefurji bolj nagnjeni h krimininalu kot slovenci, pravzaprav je večina, ki so jih zaprli zaradi heroina slovenci, slovenci švercajo folk čez meje, slovenci razbijajo pijani lokale in povozijo majhne otroke, slovenci pobijajo svoje domače vsak dan (tega z ićem še nisem zasledil).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: OwcA ()

Soldier ::

pa mal postudiri kake vsote so to....to je tak gnar da lahk ziivijo do konca brez da prdnejo sami, a slovenci bi moral delat za 100jurckov....nene yugoslavije ni vec ljubcki juzni....takrat je blo tak da je slovenija posiljala $$ v beogradpol so pa uni z nim zivel. its over

Daedalus

jaz ti samo priblizan to necemu takemu kaj bos razumel, ne pa necemu ki ti je tuje, mores dobit taki primer ki ga bos razumel.
oni so prisli v drzavo. meni na razpolago da izberejo eno ali drugo.
te so izbrali, sedaj pa hocejo kes za to ker so se zmotli takrat.
Te pa ker si tak pravicen jim idi pa daj denar. Mi jim ga nedamo.

Soldier ::

Ta je pa dobra: sami ović evič .....ić so v črni kroniki, se vid da ne gledas dnevnika pa ne beres casopisa ....aja sori bol slabo razumes slovensk

Thomas ::

Tale "strpnost" LDSa in ZL je v resnici izzvala nacionalistično reakcijo.

To enostavno ne funkcionira tako, kot si predstavljajo Krivic, Potrata in podobni. Ne.

Lepo je treba sprejet ustavni zakon, ki bo povedal izbrisanim, da lahko le v sila redkih primerih kaj pričakujejo.

Sicer bo napetost med "izbrisanimi" in SLO nacionalisti nazadnje izbruhnila še na ulici tako, kot je na tem forumu.

Da se razumemo. NOBENEMU izbrisanemu se ne sme skriviti lasu. Pa tudi noben izbrisan naj za svoj "skepticizem" do Slovenije ne bo nagrajen.

Če ne, bo štala.

Tilen ::

lahko se pa zgodi oboje. Izbrisani dobijo denar in ga fašejo od postenega slovenca ki mora za svoj denar trdo garat!
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Thomas

nekaj se strinjam samo tukaj se razhajajo mnenja

Lepo je treba sprejet ustavni zakon, ki bo povedal izbrisanim, da lahko le v sila redkih primerih kaj pričakujejo.

jaz bi reko da nemorejo nicesar pricakovat.

perci ::

Se mal pa bomo zaklenili - kolericnih izpadov 12 letnikov in pozivanja k nasilju pac ne bomo tolerirali.

Tale "strpnost" LDSa in ZL je v resnici izzvala nacionalistično reakcijo.

Sori Thomas, oni so zakon spravili čez, strpnost je zgolj površinska. Kot so tudi oni sami v tej stranki, sploh zdej ko se, prevsem v LDS, tako veselo z pepelom posipajo.

perci ::

markec: še en tak post (kot ta, ki ti je bil izbrisan), pa bo tema zaklenjena - čist RESNO

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Ti povem takoj, ko boš mi razložil tole:

jaz pridem v tvojo hiso zivet, ti si tak dober da mi to dovolis s pogojem da si poiscem v kratkem casu hiso pa se odselim, do takrat pa sem lahko pri tebi. Mene pride ceneje da zivim na tvoje stroske. Pa se mi zdi bedarija odselit, ce mi je tam bolse. Kaj bos naredo? Mislim da bi me odselil iz hise.

ker mi od - jaz pridem v tvojo hišo - ni več nič jasno. Kdaj pa misliš pridt?! Ne moreš, ker...sem prehlajen...pa punco imam na obisku...pa še pes ima drisko.

OwcA ::

Dovolj bo.

Če se ne morete pogovarjati na vsaj od daleč civilizirani ravni, pa nič.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ESČP: Slovenija je kršila 8. in 13. člen konvencije o človekovih pravicah (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
36684975 (49060) PaX_MaN
»

Izbrisani Todorović dobil odškodninsko tožbo proti državi (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

52130984 (20379) Zheegec
»

Izbrisani na Evropsko sodisce v Strasbourg! (strani: 1 2 3 4 5 )

20614950 (11935) Daedalus
»

Zakon o izbrisanih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46728451 (22656) majcenf
»

Nestrpnost v Sloveniji (strani: 1 2 3 )

1018113 (6755) jype

Več podobnih tem