Forum » Zvok in slika » [divxvid] Orion DVD407x predvajalnik
[divxvid] Orion DVD407x predvajalnik
Cemmac ::
Pozdravljeni!
Mene pa zanima če ima kdo na forumu mogoče ta naveden predvajalnik oz. ga pozna in sicer me zanima če ta DVD player omogoča FIRMWARE nadgradnjo in ,če kje bi se to dobilo ker podjetje sploh nima svoje spletne strani. Zanima pa me tudi kako se to sploh naloži na DVD player ali je to kak kodek ki ga zapečeš na cd in enostavno zaženeš v plejerju.....????.
Hvala Lepa za odgovore!
Mene pa zanima če ima kdo na forumu mogoče ta naveden predvajalnik oz. ga pozna in sicer me zanima če ta DVD player omogoča FIRMWARE nadgradnjo in ,če kje bi se to dobilo ker podjetje sploh nima svoje spletne strani. Zanima pa me tudi kako se to sploh naloži na DVD player ali je to kak kodek ki ga zapečeš na cd in enostavno zaženeš v plejerju.....????.
Hvala Lepa za odgovore!
- spremenilo: Stepni Volk ()
Stepni Volk ::
Priporočam vama, da pokukata v škatlo (če ni polelpljena z garancijskimi nalepkami), ter pogledata kateri procesor pravzaprav imata notri.
Tule so slike notranjosti Yakumo DX4, ki uporablja MTK procesor.
V tej temi, lahko pogledata kateri procesorji še obstajajo: [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?.
Sporočita ugotovljeno, potem bomo delali naslednje korake.
Tule so slike notranjosti Yakumo DX4, ki uporablja MTK procesor.
V tej temi, lahko pogledata kateri procesorji še obstajajo: [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?.
Sporočita ugotovljeno, potem bomo delali naslednje korake.
Pozdravljeni!
Hvala za namig o iskanju kateri procesor imam v Dvd-ju toda na žalost imam še garancijsko nalepko. Na internetu sem brskal in Iskal podatke o tem izdelku pa sploh nikjer nima navedenega procesorja našel sem tudi domačo stran toda na njej ni Updata za izdelek mogoče je tudi da sploh ne podpira Firmwara in da se ga ne da nadgraditi.[8-O
V subtitle workshopu sem sicer spremenil končnico iz sub v srt in tudi predvaja mi toda predvaja mi podnapise toda na skrajno levi strani TV-jain čisto majhne ali se to mogoče da preoblikovati na Računalniku????
Hvala lepa za odgovore!!
Hvala za namig o iskanju kateri procesor imam v Dvd-ju toda na žalost imam še garancijsko nalepko. Na internetu sem brskal in Iskal podatke o tem izdelku pa sploh nikjer nima navedenega procesorja našel sem tudi domačo stran toda na njej ni Updata za izdelek mogoče je tudi da sploh ne podpira Firmwara in da se ga ne da nadgraditi.[8-O
V subtitle workshopu sem sicer spremenil končnico iz sub v srt in tudi predvaja mi toda predvaja mi podnapise toda na skrajno levi strani TV-jain čisto majhne ali se to mogoče da preoblikovati na Računalniku????
Hvala lepa za odgovore!!
Pozdravljeni!!
No jes sm zj odprl svojga Oriona in notri našel Mtk-jev procesor ( MT1389DE0348-AWS D0P4G za to navedeno verzijo chipa sem iskal FW in ga nisem našel zato sem pač iz obupa inštaliral RIMAX fw iz pyps strani nakar so se mi zmešale vse kontrole na dalincu in playerju ali se to da resetirati ali je dvd uničen !!!!!
Hvala lepa za odgovore! ajenko3
No jes sm zj odprl svojga Oriona in notri našel Mtk-jev procesor ( MT1389DE0348-AWS D0P4G za to navedeno verzijo chipa sem iskal FW in ga nisem našel zato sem pač iz obupa inštaliral RIMAX fw iz pyps strani nakar so se mi zmešale vse kontrole na dalincu in playerju ali se to da resetirati ali je dvd uničen !!!!!
Hvala lepa za odgovore! ajenko3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 54045 (8870) | Spajky |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 396173 (52669) | NejcSSD |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324950 (50294) | cryptozaver |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 71810 (19629) | koks2005 |
» | [DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 62206 (20620) | Caniggia |