Forum » Zvok in slika » Izhod audio signala!
Izhod audio signala!
Lincolin ::
Jah, zanima me kako bi lahko preprosto ven iz računalnika izhajala audio slika, ki bi jo potem pač priključil na rekorder.
Hmm pomislil sem na TV out ali to pride v poštev.
Kaj pa ali se da prav posebno kupiti TV-Out da se samostojno vgradi v računalnik?
Hmm pomislil sem na TV out ali to pride v poštev.
Kaj pa ali se da prav posebno kupiti TV-Out da se samostojno vgradi v računalnik?
- zaklenil: CaqKa ()
Ojoj mislim iz računalnika prenesti sliko sej je mišljeno tako kot TV out?
A je tako? Al se ga da kupit samo kot komponento?
A je tako? Al se ga da kupit samo kot komponento?
SavoS ::
Če maš na grafični tv out potem imaš sigurno tudi kabel in potem tiski kabel priključiš v en poseben skart priključek, ki ima vhod za tv in avdio, ter ga vklopiš v videorekorder, isto narediš z zvokom iz zvočne, ga priklopiš na isti skart in v video.......še boljše, če ima video že vhod za TV in zvok
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SavoS ()
bastadu ::
Malo si preberi tole, je bolj ali manj ista fora, samo da je namesto TVja videorekorder...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
boštjan ::
Jah samo mi ni jasno zakaj se uporablja TV out!
da ti prikaže rač. sliko na TVju
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
No to sem čakal. Ja samo je potrebno dokupiti poseben kabel. Kam se pa priključi kabel na TV-ju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586001 (25330) | Dominator |
» | r9800 pro in težave z tv outOddelek: Pomoč in nasveti | 873 (734) | kriko1 |
» | TV-Out na TV letnik 1989 ???Oddelek: Zvok in slika | 1730 (1467) | flipflop |
» | tv out faqOddelek: Zvok in slika | 1421 (1193) | ts |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6232 (5137) | bbobst |