» »

[divXvid] Rimax predvajalniki

[divXvid] Rimax predvajalniki

1 2 3
4
5

roba87 ::

hm jas mam en problem ki ga ne znam odpravit... flashal sem rimaxa pa sem prehitro izklopo in se mi je vse zbrisalo na čipu (vsaj mislim tak)! menija ni in črk ne kaže! Le modro ozadje je !če vstavim noter cd mi se pojavijo neke črte in podobno tre ko stisnem play se začne film predvajat...torej filmi in vse deluje vendar ni menija in črk.... ko hočem nadgraditi fw mi se pojavi kvadratek in ker vem da morem stisniti play stisnem play in cd player po 3 sek. izvrže, na displayu pa piše load! in to traja v neskončno! po 20 min. se player isklopo iz elektrike in ponovno vključil! stvar je bila ista kot prej (torej nič se ni nadgradilo. še vedno sem brez menija in črk, le modro ozadje)! Nekdo pravi da sem cd zapekel narobe! poskušal sem na vse načine zapečt cd vendar ne gre nadgradit! ali je kakšna fora v snemanju cdja? ali ga preprosto ne morem več nadgradit prek cdja?! :\

Yanez ::

@sixkiller in ostali uporabniki RIMAX ploščosuka !!!
Glede na to, da tvoj predvajalnik še kaže vsaj nekaj znakov življenja, sem skoraj prepričan, da še obstajajo možnosti za infuzijo preko kabla. Preko CD-ja pa ne bo šlo, ker tudi do sedaj nadgradnje Rimaxa niso bile možne, razen preko kabla. Po moje je vsa umetnost v napačni oznaki flasha. Namesto 16b je pravilno 8b. Ko sem prišel do tega spoznanja, je vse jasno. Tudi original FW, ki mu spremenim samo ta podatek in ga nadgradim preko kabla OMOGOČA kasnejšo nadgradnjo preko CD-ja !!!
Ker nimam več dostopa do strežnika, kamor sem začasno nalagal popravke, prosim nekoga, ki ima prostor na strežniku, da mi ga velikodušno odstopi, da dam gor mojo zadnjo verzijo RIMAX FW-ja, ki poleg še nekaterih popravkov omogoča centriranje podnapisov po defaultu, naše malo večje fonte in pa kompletno prevedene slovenske menije (namesto španskih) in pa kar je zelo važen podatek, tudi KASNEJŠO NADGRADNJO preko CD-ja. Je pa res, da je zaradi zgoraj opisanega razloga prva nadgradnja potrebna preko kabla.
Omnia mea mecum porto

Miki_Miska ::

Pozdrav,
ali bi se stvar lahko dala na
http://www.medvedek.org/pyps/ in bi tam dodali nadgradnje za NOV dvd - RIMAX.
Bilo bi lepo, bili bi ze 4 na kupu. ..... samo sprasujem AVTORJE je te strani.
Pri obliki pa ne komlicirat.
* * Pomagajmo si, saj bomo le tako vedeli VSI VEČ * *

ifko63 ::

Nabavo kabel za gsm(Nokia3510).Kabel je v redu, ker se s telefonom da povezat.
Črna, bela, rdeča, modra žica(4).Po shemah, ki sem jih našel gre črna na Gnd, bela na Rx, modra na Tx.Nalotal na konektorje, priključil kabel v COM port, mu dal elektriko in ga vklopil na gumb(napisal Hello, load, nodisc). Zagnal MTKtool, COM1 115200, naložil Yanezov serial *.bin in upgrade. 10 min se ne zgodi nič(cancel).Probano na xp in w98
A je mogoče treba imeti rač. vklopljen, COM port priključen, rimax vklopljen in šele nato priklopiti žice na konektorje, sprašujem, ker imam sedaj vse nalotano, pa da ne trgam narazen brez veze.

mato22 ::

MAh jest sem probal že 3 kable pa mi nobeden ne dela-
Probal sem od Nokie 3310 - ne dela, potem sem probal doma narejen kabel - ni delal in potem sem še nabavil GD90 kabel, ki naj bi preizkušeno delal, ker ga uporablja YACOMAT in mu deluje na štirih playerjih, ampak meni ne dela.

Ne vem več kaj naj probam. Priklopil pa sem črno žico in tiso brez ovoja na Gnd, potem rumeno in rdečo skupaj na Tx ter zeleno na Rx. Probal sem tudi Tx in Rx zamenjat pa ne dela. Yacomat-u ta kombinacija deluje!!
Zakaj meni ne?????

Vse kar dobim na MTKtool je tole:
LOG: Start to backup
LOG: Init OK
In pri tem ostane vse skupaj celo večnost in se nikamor ne premakne.

Zdej pa ne vem v čem je problem. Probal sem na treh različnih PC-jih - nikjer ne dela

Tisti kabel od Nokie pa verjetno ne bo v redu, ker Nokia kabli menda ne delujejo ker nimajo notri pravega čipa. Najboljš je kabel za Siemens (menda).

sara777 ::

Ponovno sem vprašal uvoznika pa so rekli ,da naj pošljem k njim. Zato sem se odločil da ga posdobim sam.;(( ;((
Ko sem ga odpru sem opazil ,da je priklop na zoprnem mestu in da so v bistvu 4 kontakti edenzraven drugega. Po logiki je skrajno desni GND :D in kot piše zraven TX in nato RX, zadnji pa ni v uporabi. Na konec kablička sem nalotal tropolni priključek kot za avdio na avdijo plošči. Vzel sem star data kabel za siemens serija 25. Ima samo tri žice črna(GND),modra(TX), bela(RX). nalotal ženski konektor in vse skupaj povezal. Prižgal rimaxa zagnal mktool1.29 uporabil Yanezov FW, počakal do 100% in to je to. :) :) DELUJE! Imam ČŽŠ,centrirane podnapise. Nisem še sprobal razne divxe ampak do sedaj vse deluje.:))


LP A

mato22 ::

Sej pravim zgleda da samo od siemensa kabli delajo.

roba87 ::

Sara777...Vzel sem star data kabel za siemens serija 25.....


Torej ker jas nameravam kupi kabel in nalotat konektorje moram pol nabavit "star data kabel simens serija 25" ....Jih še prodajajo? grem v trgovino in rečem star data kabel za simens serija 25 ali ima kabel kaksno drugo oznako še? Ali lahko vzamem tudi drug simensov kabel ? more bit točno serija 25? ve kdo?:O :O :O :O

mato22 ::

To bit tud jest rad vedu, ker mam GSM Siemens CX65 pa bi vzel kabel kar za tega, da bi ga mel še za telefon, ker je ista cena kot uni, tko da upam da bo delal, drugače ga bom pa probal zamenjat.

sara777 ::

sixkiller: mato22 je Poslano: 07.11.2004 21:00:11 napisal povezave na pinout mobitelov. :O http://www.weethet.nl/english/gsm_pinou... :\ Kabel za siemens 25/35 serijo je tam označen. Tudi pri drugih starejših zgleda enako. Za novejše (55, 65, 70)pa nisem iskal. Je pa veliko verjetnosti da je enako le konektor je tanjši. Poišči po spletu.

LP A

ifko63 ::

A si tisti konektor na kablu pustil in nalotal na njega, ali si ga odrezal in nalotal na žice? Če si ga pustil(potem notri nekaj je). Od nokia3510 se namreč razlikuje(po izgledu) samo v tem in da ima pač 3, nokia pa 4 drote.

Zadeti Banko ::

Danes mi je uspelo nadgraditi FW preko kabla. V trgovini sposodil kabel od Simensa C35 (6 jurjev ne dam za njega) in je vse potekalo gladko. S prejšnim kablom (kot ga je imel Mato - zelena,rdeča,rumena,črna in ena brez izolacije) ni šlo. Vse dela kot je že opisal Yanez. Samo Playliste za mp3 ni več.
To je ko pritiskaš tipko Program, če se nahajaš v Folder. naslednji pritisk prideš v File list in še en pritisk bi se moral pojavit Playlist pa ga ni. Če bi Yanez sprmenil original Fw na 8b in bi jast menjal tadva Fw ja preko Cdja zdaj ko to gre.:))

Pripis: Se opravičujem tudi Playlisto oziroma Seznam predvajanj sem našel. Le da se sedaj dodaja z tipko Memory, prej pa z Clear.
Lovilec sanj

Zgodovina sprememb…

mato22 ::

Evo kupil sem kabel za Siemens C25 in zadeva dela!!! Imam pa tudi kabel za Siemens CX 65 samo s tistim pa še nisem probal, ker ma notri 6 žic.
Ta kabel za C25 ima pa notri samo 3 žice, črna, bela in modra.

No tako da mi je končno ratal dobit pravi kabel.

bogdancar ::

Vse lepo narejeno, a problem je sledeč. Na Mtk Tool-u mi napiše:
start to upgrade
flash type- unknown
check&backup
erasing
erasing
erasing
fail to erase flash!
KAJ SEDAJ. Kdo ve zakaj in kako naprej???


Hvala in pozdrav
SLO-TECH ne bo nikoli na tleh!!

roba87 ::

tak je zaj na stvari...meni zaj rimax dela brezihbno zavoljo pomoči kolega ki je microelektronik in stvar obvlada...Zahvalil bi se tudi Yanezu za njegov FW ki je odličen saj so podnapisi centrirani in povečani ter vsebujejo ŠUMNIKE! stvari sma se s kolegom lotila na nasledn način... Kolega je kupil čip (MAX3232, stane približno 1400 SIT) ter naredil kabel za povezavo! Ko je rimaxa povezal z računalnikom je naložil Yanezov FW in stvar deluje! Če imate težave se raje obrnite na kakšnega microelektronika, kajti stvar ni tako lahko kot se večini zdi na prvi pogled... Yaneza pa naprošam da če bo imel kakšen nov še boljši od tega sedaj (sicer ta je odličen) naj ga prosim objavi!

mato22 ::

Bogdancar

Kakšen kabel uporabljaš???Tako je tud meni pisalo, ko nisem imel pravega kabla.

Mam pa doma še en player in sicer Amstrad DX3016 ki isto javi flash type unknown is se ga ne da popravit, tudi s tem pravim kablom, ki ga sedaj imam.

Tako da le upaj, da se ga bo dalo usposobit, ker če imaš pravi kabel,pa ne dela, je verjetno player mrtev.

bogdancar ::

Zdaj imam serial 9 pinski. Bom probal še kaj kar vam dela. No tudi s tem kablom sem prišel tako daleč, da mi zadevo začne nalagati vendar se zadeva ustavi med 30 in 50 %. Vedno nekje tu vmes.
No enkrat je celo naredil 100% vendar se na playerju ni zgodilo nič. Sedaj mi na playerju gori samo power lučka.
Upam, da bo šlo, če ne pa po novega.
SLO-TECH ne bo nikoli na tleh!!

ifko63 ::

A bi lahko kdo ovrednotil ta načrt od Siemensa C25(material in delo, približno).
http://www.elektroda.net/dla_kompa/sche...
Po mojih ugotovitvah z serial pin9, in z nokia3510 kablom, nalotano na razne kombinacije ne gre, in da je edina varianta narediti ta kabel ali pa kupiti original, ali pa da zgodi čudež, da se Rimaxova stran, glede na obljube(tapravi Fw), spremeni, kjer je sedaj že kar gosta pajčevina.

mato22 ::

ifko63
Ta material te pride okrog 1.200 vse skup. Stvari niso tako drage. kot sem gledal čip max232 stane okrog 500 sit, diode in tranzistorji ter kondenzatorji pa itak niso tako dragi.

bogdancar

Tud men je svetila samo rdeča lučka pa se je dalo s kablom lepo porihtat. Sigurno pa nimaš pravega kabla. Sej pravim kupi kabel za Siemens c25 ki ima notri samo 3 žice in tako je zadeva najlažja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mato22 ()

bogdancar ::

mato22

Ker je danes nedelja tko ni nič. Bom šel jutri po nakupih in sprobal še siemensa.
Zaenkrat hvala za upanje in se slišimo oz. preberemo.
SLO-TECH ne bo nikoli na tleh!!

roba87 ::

mato22...kot sem gledal čip max232 stane okrog 500 sit...


cip ni max232 ampak rabis cip MAX3232 ki pride okoli 1400sit.... vsaj jas sem uporabil ta čip ker sem tudi našel načrt za kabel ki vsebuje ta čip(Max3232) in stvar deluje...!:P

mato22 ::

Lahko se uporabi tudi čip max232, ki je cenejši. Na forumu za Amstrada je načrt za 232 lahko pa se uporabi tud tisti, ki ga imaš ti, se pravi 3232.

bogdancar ::

Kupil kabel Siemens C25.Zvezal in nakratko - NIČ.Napiše mi:
start
flash
check
erasing
restore
updating
bigin: pač še datum in uro.
Potempa nič več. Po15 minutah je bilo stanje še vedno 0%.
KAJ JE NAROBE SEDAJ ????
HELP ME

PS
Ali je potrebno bin datoteki kaj spreminjati ime ali lahko ostane ista ( MTK Rimax serial ).
SLO-TECH ne bo nikoli na tleh!!

Zgodovina sprememb…

mato22 ::

A si žičke prav obrnil ???
Probaj zamenjati Rx in TX.

bogdancar ::

Probal tudi to - nič.
Pride samo do check.
SLO-TECH ne bo nikoli na tleh!!

mato22 ::

A ti prepozna kater flash čip imaš noter???

bogdancar ::

Ne. Napiše mi flash unknown.
SLO-TECH ne bo nikoli na tleh!!

ifko63 ::

mato22
A si nalotal žice kar na konektorje 1gnd, 5tx, 6rx(če je konektor obrnjen proti tebi),
ali si 12 polni konektor odstranil in nalotal direktno na žice, me zanima ker imam sedaj en siemens kabel.Na njem sicer piše c55, naj bi pa za c25 bil tudi v redu.

bogdancer
Mislim da je to vprašanje za Yanez-a, ki še verjetno najbolj ve kaj se z playerjem dogaja ko se oz.se ne dogaja.

Sicer, bi pa tisti, ki vam je MTKtool zagrabil, lahko "podrobno" napisali postopek.
Yanez si je naredil kabel doma in na zelo preprosti način opisal kako se naredi - ker je njemu preprosto, če pa nekdo vse pravilno naredi - pa mu ne dela potem pa ni več tako preprosto
Menim da so še kake podrobnosti, ker nekomu z pravim kablom ne dela.
- konektor od kabla ostane ali se z kleščami odščipne
- dolžina podaljškov od konekrorja na kablu oz. žic do konektorjev na Rimaxu.
- v kakem stanju mora sploh biti player preden se požene MTKtool(samo vklopljen, CD pladenj mogoče ven- not itd.

mato22 ::

Jest sem nalotal 3 žice na konektroje in žice speljal zadaj na DiVX player, tako da mi ni treba odpirati playrja, če nalagam preko kabla. Zadaj sem naredil 3 konektorje in jih z vročim limom prilimal na player zraven avdio izhodov:)

bogdancar ::

Probal vse živo. Dobil tudi kabel za Siemens C55 (2-GND, 3-TX, 4-RX ).Zadevo mi je 4X naložilo do100%, vendar po resetu se na plejerju ni zgodilo nič. Gori samo lučka power. Nimam več idej. Če ima kdo jajca mu ga lahko pošljem in naj proba. Če mu uspe nagrada sledi, stroški moji (če le ne bodo večji kot stane nov:D ). Ker sem z njim drugače zelo zadovoljen, nebi želel kaj drugega kot le Rimax-a.
SLO-TECH ne bo nikoli na tleh!!

ifko63 ::

Nadgradnja preko kabla Siemens C55 uspela
Najprej ni delalo nič, po starem.
Še enkrat sem preveril nalotane konectorje.Ker se mi je zdelo da ima GND(če gledaš Rimaxa od zadaj je to skrajno desni kontakt) malo slab kontakt sem ga odlotal in ga prilotal na spodnji del plošče.Od konektorjev sem naredil podaljšek cca 30 cm , navaden kabel od COM porta, tipkovnice..., da sem lažje nalotal 3 drote od Siemesa.Siemensov konektor gre vstran in nalotano direktno.
COM v računalnik, Rimaksa v elektriko, vklop na prednji gumb, ostane pri load in čaka.Zaženem MTKtool, Yanez-Fw, upgrade in nič, cancel, Rimax še vedno na load?!?.Player izklopim in nazaj vklopim, sedaj pa gre do nodisc.Upgrade in % se začnejo premikat pride do 100 in konec.Izklop-vklop, slika je malo spremenjena, večje črke, podnapisi šumniki OK, pomeni da je uspelo.
Takoj probam še upgrade preko CD z Y-Fw(pretvorjen z MTKReMaker iz serial v CD ver.) in lepo naredi, kot z originalnim.

Ne vem pa zakaj se film sam ustavi, enkrat na 3, 6, 12 min.
Sniper3:Video Xvid, len=01:30:46, FPS=23.97, Kbps=941, x:y=576x304 (1.89:1) [=36:19] audio 0x0055(MP3, ISO) MPEG-1 Layer 3, 48000Hz VBR 127 kb/s total (2 chnls) LAME3.90

Pilot pa mi ne dela, kot da bi bi brez baterij, ima pa par dni nove.Pa ni kriv Fw, ker že prej ni dalel, ko še rimax sploh ni bil odprt. Sem že pozabil a lučka - diodica spredaj zagori ko stisneš tiplo ali ne.

REFOSK1A ::

YANEZ Ali bi ti meni nadgradil te Šumnike.Cena ni ovira? Lp

Yanez ::

@REFOSK1A
Piši pod zasebno ali pošlji mail na yanez@email.si ...
Omnia mea mecum porto

Yanez ::

PODNAPISI NA RIMAXU PO DEFAULTU CENTRIRANI IN OBROBLJENI DELUJEJO!!!
V tem rangu ploščosukov je ta prvi, ki ima po defaultu centrirane podnapise z
obrobo!!!
Informacije sledijo...
Omnia mea mecum porto

piki64 ::

@Miki_Miška: Danes sem ravno poslal Yanezu verzijo z obrobljenimi fonti. Praktično sem napisal program MODIFY (kot so za Bellagio,Yakumo,Yamado), tako da si sedaj sami naredite svoj FW s svojim izborom barv fontov, obrobe in podlage. Kako bo dalje stvar uredil Yanez, je že napisal da bo poročal.

Na našo stran www.medvedek.org/pyps pa bom dal tudi ta FW vendar za zdaj ne vem kako grafično urediti zadeve, da bodo pregledne. Vrjetno bo stran do ponedeljka urejena.
Tudi podpora za Rimax, bo vključene v CenterSUB.

Vprašal pa bi Vas uporabnike, da poveste, če je potrebno narediti večje podnapise ali lahko takšni ostanejo.

LP, Piki64

Miki_Miska ::

@Piki64 in @Yanez

Hvala!
* * Pomagajmo si, saj bomo le tako vedeli VSI VEČ * *

roba87 ::

ful dobro !! najmanj kišto pira si zaslužite !! ;)

ifko63 ::

Glede zaustavljanja filma z Yanez-fw Rimax
Ponovno sem naložil original fw preko CD - nato še enkrat Yanezovega prek kabla in je bilo v redu.Film več ne šteka.
Menijev pa ne vidim ker mi ne dela pilot.Rimaxa sem nesel na servis, če bodo lahko kaj pogruntali.Priprava na servisu za test pilotov je pokazala da oddaja signal in da je pilot v redu, pravijo da je napaka v Rimaxu - procesor...Danes je 4 dan odkar je tam?!

Glede podnapisov pa tole - na front Rimax playerja bi lahko brez zadržkov pripisali še "PYPS" - vsaj slovenski uvoznik.
Podnapisi bi lahko bili malo večji, in malo nižje (vsaj pri meni na 16/9 82cm) - kako zgledajo na 4/3 npr. 66cm pa ne vem - verjetno isto.
Sicer pa je to, da bi bili črno obrobljeni že dovolj in vredno vseh pohval.
Res Hvala obema oz.vsem - glede donacije bom dal, ko bom vedel kam...

Yanez ::

Obljuba dela dolg...

Pripravil sem dve verziji FW-ja za Rimax ploščosuke !
Poleg že znanih dobrot (slovenski meni, naši znaki v podnapisih, centriranje podnapisov po defaultu...) novi FW podpira po novem tudi obrobo fontov oz. senčenje podnapisov (hvala Pikiju!).
Lokaciji sta začasni, dokler jih ne vključimo na 'uradno' stran skupine PYPS. Na novo je tudi vključen logo skupine PYPS na ozadjih in ohranjevalniku ekrana.

Na spodnji sliki lahko vidite, kako izgleda novi FW z obrobljenimi fonti

FW zanj pa dobite TULE!


Na spodnji sliki pa lahko vidite, kako izgleda novi FW s podnapisi na črnem traku

FW zanj pa dobite TULE!



p.s.
Če slučajno kdo čuti moralno dolžnost (o čemer se je nekoč na prvih straneh tega foruma že govorilo in se delala brezplačna reklama za neko pijačo ;)), lahko poteši svojo vest tako, da podpre prizadevanja skupine P.Y.P.S. Work Group
Omnia mea mecum porto

ifko63 ::

Pilot - remote za Rimax ne dela
Danes so mi iz servisa - to je pač en audio/video servis - sporočili, da je napaka na procesorju, da gre signal iz pilota preko senzorja na playerju normalno do procesorja - tam se pa vse ustavi in ni odziva in da ni pomoči.

Za procesor MT1389DE 0408-BWB DOTR4 so rekli, da ga njihovi dobavitelji nimajo - da ga naj probam kje kupit...

Vprašal bi vas PIPS - ali obstaja mogoče kakšna soft - fw rešitev. Player drugače normalno sprejme upgrade preko CD in preko kabla.Probal sem ver.:A, B, AVG2004,Yanezovo - razen zadnjih dveh, ker grem po njega jutri.
In še mogoče info - če bi vedeli kje bi se dalo ta procesor nabavit

Prosim, če se da kako pomagat, da ne bo kanta za smeti preveč polna - in zgodba o Rimaxu končana.

bogdancar ::

Zdravo
Po dolgih mukah mi je uspelo nadgraditi svoj player. Vse dela normalno, no skoraj vse. Divx filmi se mi ustavijo pri 2 - 5 sekundah. Ali kdo ve kaj bi to lahko bilo?
Drugače pa kot sem napisal vse ostalo bere brez problema.
SLO-TECH ne bo nikoli na tleh!!

Yanez ::

@bogdancar
Sprobaj še TALE FW za Rimax. Zmiksal sem vse dobrote (slovenski meni, večji in naši fonti, obroba, možnost nadgradnje preko CD-ja ...), razen centriranih podnapisov po defaultu. Servo del (01.05.01.00) je popolnoma enak, kot servo od verzije na njihovi uradni strani. To bi lahko bil razlog, da pri nekaterih ploščosukih prihaja do težav. Sprobaj in poročaj! Pri meni dela brez problemov.
Kot po navadi je nadgradnja na lastno odgovornost, priporočljiv je kabel za vsak slučaj... :(
Omnia mea mecum porto

bogdancar ::

Bom probal, vendar po 22 uri, ker sem sedaj v službi.
Se slišimo. Zaenkrat hvala.
SLO-TECH ne bo nikoli na tleh!!

piki64 ::

iko63: Hmm, bom rekel takole. Ti pri tem servisu pa so maherji. Kako te vedo da je čip hin, saj je to zadeva, ki ima noter software? Če pride do čipa signal potem pa nič, je možna al hardwerska ali pa softwareska napaka.

Vrjetno ti s tem nisem nič pomagal, ampak sem ti dal v razmislek, da serviserju, ki takšno bedarijo izreče ne moreš potem več vrjet.


LP

bogdancar ::

Yanez:
Tvoj FW, ki si mi ga priporočil dela. Zadeva je na traku, vendar me motijo rumeni podnapisi.Probal sem tudi verzijo z obrobo in mi normalno dela. Če bi le bili fonti še za odtenek večji bi bilo super (to je sicer moje mnenje), drugače pa vsa čast tebi in ostalim v skupini.
Če bi vsi lastniki Rimaxov izpolnili svojo obljubo pa sem mnenja, da se nebi streznili cel teden. Samo povejte kje in kdaj.
SLO-TECH ne bo nikoli na tleh!!

Zgodovina sprememb…

Eschelon ::

Obstaja kaka šansa - po vsem naučenem, da prva nadgradnja ne bo preko kabla?
(poskusil sem nadgraditi preko CDja Yanezov zadnji FW-25.11, a ga Rimax zavrne (trenutni FW-August04).)

Če se kablu res ne bo dalo izogniti, bom poskusil tudi s tem.
Če prav razumem, sta možnosti za "izdelavo" povezave 2. Ena je ta, da kupiš že narejen kabel ene izmed omenjenih firm (ki že vsebuje MAX 232 čip ali nekaj ekvivalentnega) - in potem pohekaš konektor, ali pa narediš svoj kabel sam, s pomočjo sheme.

Od znalcev bi rad izvedel, na kakšen način naj se lotim kabla. Najbrž bo še najbolje pohekati že delujoč GSM kabel. Sedaj je bistveno vprašanje, kateri kabel je najlažje za modificirati (npr. največji konektor, da se bo dalo pociniti tudi z mojim izjemno štorastim spajkalnikom)...

Je kje na forumu kak čimbolj slikovit naredi-si-sam kabel vodič?
Vedeti, razumeti, znati.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Eschelon ()

frajer17 ::

SEOS jas sem si kupo rimaxa pa sem takoj vido za podnapise da spusca šumnike pa da je vse pomaknjeno levo pol sem pa takoj sal seveda na vaso stran in vido da ste ze veliko obdelali pa to zaj pa me zanima ce mate kaki popravek ko bi lahko prek cdja updejtal da bi mi delali podnapisi pa te stvari sem vido da ste pravi maheri v tem :) hvala vsem upam da bote kaj pomagali

e-marko ::

Pa si ti razen naslova sploh pogledal kakšen post? Malo si optimističen, če misliš, da ti bo sedaj eden vse šel na novo razlagati... No, morda se motim...
Malo poglej više in preberi kateri fw folku najbolj ustreza. Potem pa probaj in se sam odloči. Brez zamere. :)

LP
e-marko
...somebody, somewhere...

frajer17 ::

valda da sem bral samo je tolko tega da ne vem, vem samo da je vuni popravek pa to da so ga zrihtali, ne vem pa ce gre to z cdjom updejtat al rabis neki kabl pa to nisn taki mojster jas se je forum da si pomagamo no vsaj upam .... hvala

Eschelon ::

Fantje,

a bi bil kdo proti plačilu 1000 SIT + poštnina na moje stroške pripravljen posoditi delujoč kabel. Pa da jaz popečam FW na svojih dveh RiMaxih. Po opravljenem postopku ga pošljem nazaj. Najbolj preprosto bi bilo poslati po pošti v oblazinjeni kuverti (če je pa kdo doma na FRI, oz. FE faksu v Lj., pa toliko lažje.)

Kontakt po mailu (objavljen v mojem profilu - itak od zmeraj) al pa PM.
Vedeti, razumeti, znati.
1 2 3
4
5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] Yakumo predvajalniki (strani: 1 2 3 425 26 27 28 )

Oddelek: Zvok in slika
1388188110 (25034) gasper6201
»

[divXvid] Elta predvajalniki (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Zvok in slika
54856842 (12943) darexx
»

[DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
35870601 (18420) koks2005
»

[divXvid] Amstrad predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
15922130 (9939) timzl

[DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?

Oddelek: Zvok in slika
1531237 (14490) Stepni Volk

Več podobnih tem