» »

[divXvid] Elta predvajalniki

[divXvid] Elta predvajalniki

««
9 / 11
»»

e-marko ::

@rkovac
seveda je zato forum!
Meni se pa zdi, da nisi ti popolnoma sledil navodilom. Potem, ko flashas moraš nastavitve resetirati. Nato nastaviš vsako nastavitev na eno drugo (ne tisto ki jo želiš) in potrdiš. Govorim glede barv za podnapise. Predvajaš en film recimo minuto. Potem šele nastaviš tiste nastavitve, ki jih želiš in mora delati. Pa malo še lahko ugasneš predvajalnik z off knofom (ne more škoditi).
Nekako takšna so navodila za te zadnje verzije. Tudi pri Yamadi in ostalih predvajalnikih z Mediatek čipovjem opažam, da priporočajo ta postopek.
Poizkusi če bo potem delalo. Če še vedno ne bo, potem pa res ne vem. Kot sem že povedal meni dela vse tako kot mora. FW pa je v osnovi tako enak kot tisti slovaški, le da so fonti ožji (in meni tako bolj odgovarjajo). Sploh so pa super za večje 16:9 tv-je. Preverjeno.

Tisto glede kvalitete slike pa se mi zdi, da ne bo držalo. Vsaj pri meni ni nobenih sprememb glede na prejšnje fw. Pa sem jih preizkusil kar nekaj.

LP
...somebody, somewhere...

mbranko ::

ZA VSE KI RABITE IZVIRNI FW ZA ELTO 8845.

http://board.softpedia.com/index.php?sh...

gibson ::

Tudi jaz imam fw od mtz-ja in dela vse tako kot mora. Slika je enake kvalitete. In končno ima elta s tem fw eno pametno ozadje v menuju, saj so bila prejšnja presvetla in moteča, še zlasti ponoči.

SuperStipe ::

Poiskusil sem MTZ pa kar zginjajo podnapisi po dolocenem casu. potem pa sem probal se http://phl.php5.sk/firmware/en/?site=do... .. pa jih ne morem DL. A lahko kdo mi poslje na mail (superstipe@gmail.com) ali pa da kaksn drug link.

Hvala.

e-marko ::

Glede izginjanja podnapisov ti zaenkrat noben drug fw ne bo pomagal. :P
Uporabi AVIMux ali pa pritisni tipko slow. Glede tega imaš posebno temo in pa milijon vprašanj in odgovorov povsod na tem forumu.:)

LP

EDIT: Sem ti poslal elta_8883_fw_1-24_EN-SK.rar
...somebody, somewhere...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: e-marko ()

SuperStipe ::

Hmm ta bedn gmail tut dela tako kot mu pase. A mi lahko posljes se na m@rslo.com

Hvala

e-marko ::

Poslano!

LP
...somebody, somewhere...

CommandO ::

Zdravo !

Prvo kot prvo morem pohvalit tako dobro temo in še bolj vse naše domače razvijalce firmwarerov !

Sam sem lastnik Elte 8883A, kupljene v nemčiji !

2 dni nazaj hočem pogledat film in naenkrat ne prebavi dobenega cdja/dvdja doma posnetega ali original !:\ >:D
Podobno kot sem zasledil že v tej temi na tem forumu !

Kupljena je bila lani maja, tako da bi še v garanciji moralo bit !

Zdaj pa me zanima, če mi lahko kdo od vas, ki ste jo kupili pri nas posreduje ime uvoznika za slovenijo oziroma servisa kam se lahko obrnem !?

Tisti, ki vam je crknil laser, so vam jo popravli al ste dobili novo ali nič ?!'

Prosim za par informacij !

Hvala, LP
Mess with the best, die like the rest !!!

e-marko ::

Moja sestra je svojo Elto kupila v Big Bang-u. Poskusi najprej tam. Mogoče jo lahko celo tam daš v popravilo oz. vsaj izveš kdo to počne. Jaz sem svojo Elto kupil v Avstriji, tako da več ne bi vedel. Žal.

LP
...somebody, somewhere...

gibson ::

Garancijo lahko po Obligacijskem zakoniku uveljavljaš zoper prodajalca ali proizvajalca (po lastni izbiri). To izbiro razširja Zakon o varstvu potrošnikov mislim da še zoper uvoznika in pooblašćeni servis. Bistveno pa je, da oba zakona veljata samo za pogodbena (kupoprodajna razmerja), ki nastanejo med slovenskimi subjetki oziroma za razmerja, za katera se uprablja slovensko pravo (kar pa bo v primeru nakupa v tujin zelo redka izjema). Z garancijo si torej za elto, kupljeno v tujini, v Sloveniji ne bo mogoče kaj dosti pomagati.

Jago ::

Z vstopom v EU smo prevzeli tudi evropsko garancijo, ki v praksi pomeni, da lahko garancijo uveljavljas pri zastopniku firme Elta v Sloveniji. Mislim pa da ga ni.

Na big bang nesi in daj v servis oz. jim reci naj pogledajo kaj je slo in kolko bo stalo ... ce se servis sploh splaca.

kemik ::

Dva dni nazaj mi je Elta 8883A nehala sprejemati DVD-je, medtem ko še vedno lahko predvaja CDje z DivX itd. ;(( :\ Razen nastavitve regije nisem nič spreminjal in tudi po upgradu ni nič bolje.
Bi bilo to lahko softverski problem ali moram z mašino na servis ? Kupil sem jo preko spleta (mimovrste) in zdaj bi ti tipi radi, da jo pošljem na Jesenice ?

gibson ::

Sprva sem mislil, da fw od mtz-ja dela tako kot treba. Vendar sem po nekaj CD-jih ugotovil, da podnapisi resnično izginjajo tudi v primeru, ko ne gre za kombinacijo xvid - ac3. To pa ni vse. Od npr. 5 cd-jev mi je kar pri štirih elta prekinila predvajanje in se je vrnila v explorer in sem moral nato film ponovno previjati, da sem ga pogledal do konca. Ker si vsi ti problemi časovno sledijo potem, ko sem elto nadgradil z fw od mtz-ja, to ne more biti naključje. Skratka adijo mtz. Šaltam na tistega češkega ali kar že je. Upam da ne bom iskal kakšni kablov.

gibson ::

Link za tisti slovaški fw ne dela. Naj mi prosm nekdo pošlje fw na my.office@email.si.

e-marko ::

Zopet ponavljam, da meni dela 8883 in Mtz kombinacija ok. Kar sem pa sedaj pogledal, pa sem imel posneto na dvd-jih v posameznih direktorijih.
Možno, da tvoja Elta počasi kaže znake staranja. ;)

Bom poiskal kje imam tisti češki fw in ti poslal. Za verzijo 8883 (brez A!)

LP
...somebody, somewhere...

gibson ::

Slovaški fw sem našel, tako da bi mi ni treba pošiljat. Predenj zamenjam fw bom poskusil tudi jaz z dvd, saj ne vem več kaj bi lahko še bilo. Znaki staranja elte ne bi smeli biti, saj ima manj kot 1 leto in zadeva ni zakodirana z nekimi novimi kodeki.

LP

gibson ::

e-marko, nisem videl, da si mi že poslal fw. Hvala ti.

LP

gibson ::

hvala tudi ostalim pošiljateljem

LP

marjans ::

A mi lahko kdo pošlje zadnji češki (ali slovaški) FW za Elto 8883 (brez A). Pošlje naj jo na 15188806(afna)users.siol.net

Hvala

gsx-f ::

imam elto 8883-A . Imam problem katerega sem opazil že večkrat v teh temah a nisem se našel odgovora (morda sem ga prezrl). Problem imam ker ne morem updejtat ellte. Imam naložen softwer z šumniki ,ki pa niso poravnani na sredino in podpirajo 88 znakov . Zapekel sem update na cd , katerega mi player prepozna samo ko bi se po nekaj minutah moral resetirati se ne zgodi nič (še celo noč ) potem ga ugasnem z gl. stikalom - potem ga prižgem in dvd deluje samo z prejšnjim updejtom , čeprav je bil na cd-ju nov . To sem poizkusil že večkrat in mi ne uspe jne prime. Prosim če mi lahko kdo pomaga -- meni in še kar nekaj drugim z istimi problemi ELLTA 8883-a. HVALA
MARE
cas imas ce si ga le vzames mare

gibson ::

Preglej navodila za peko MTK-ja in preveri, ali si update zapekel pravilno. Če si, potem probaj zamenjat medij (ali poskusi zapeči MTK z nižjo hitrostjo), saj utegnejo biti prisotni problemi glede odčitavanja softwarja, zaradi česar se proces nalaganja ne končna. Lahko pa obstaja še črna varianta, po kateri si z izklopom playerja predenj se odpre nosilček za CD (kar se zgodi po končanem nalaganju, če ni seveda problemov) tudi sam (ponovno) prispeval k problemu. Skratka vzrokov za tvoj problem utegne biti več.

LP

gsx-f ::

naredil sem vse po navodilih ( že večkrat sem nadgradil in to uspešno ) Vse je kot mora - vsaj mislim . mala hitrost 2x ,veliki -MTK ,snemal na različne medije -r , -rw .... Nadgradnjo mi kot zgleda prebere samo potem ko mi odpre vratca z cd-jem --------OSTANEJO ODPRTA V NEDOGLED --- ( ELTA 8883 A )enostavno sene pobere več .. POtem mi ostane le izklop gl. stikala in vklop in potem vse deluje normalno po starem . (podoben primer sem že bral na forumu pa nisem našel odgovora .. Ne vem več kje se lotiti .Hvala
MARE
cas imas ce si ga le vzames mare

kvadugaja1 ::

Ja, meni se je to zgodilo 2x...
Poleg tega mi je po določenem času prenehal predvajati CD-je in je predvajal le še DVD ploščke (CD-je je predvajal z veliko muko - odpri -No DISK - zapri, odpri ...). Poleg tega, so se širile 'neprijetne vonjave po zažganem'. Ne spomnim pa se, kateri FW sem imel takrat naložen, sigurno pa je bil za model 8883A
Nikakor nisem uspel naložiti novejši FW s CD-ja (tudi originalnega ne!), zato sem stvar nadgradil s kablom, na originalni FW (brez problemov). Ker tudi po tem ni delovala, sem jo odpeljal na servis - takrat je bila še v garanciji (po enem tednu sem dobil novo).

Predlagam ti, da storiš enako, če je še v garanciji - ne vem, kako bi bilo, če bi pripeljal z neoriginalnim FW.

lp kd.

gsx-f ::

OK . Hvala za predlog , mašina je še v garanciji in zato jo bom poslal v servis (mislil sem da bi servisu prišparal delo ! ! )
MARE
cas imas ce si ga le vzames mare

kolumb007 ::

Ali ima mogoče kdo fw za Elto 8893 ?
Ker nikjer ne najdem tega modela.


Lp

e-marko ::

Zopet nekaj novosti.
Tole je napisal piki64 v eni drugi temi:
__________________________________
Hi folk!

Moram Vam sporočiti da lahko imajo FW za Bellagio in Yakumo podporo za:
- sub, srt, txt
- packed bitstream
- izbor podnapisov neglede na ime filma
- in vse ostale dobrote iz prejšnih FW od PYPS-a
Kaj še ostane Yamadi6700??????????????????????????????????

Delo je bilo naporno. Upam da ga znate ceniti.

LP, Piki64
__________________________________

Joj, ko bi vsaj podpora za packed bitstream in izbira različnih podnapisov neglede na film prišla tudi do Elte 8883. Mogoče pa ravno takrat, ko bo moja 8883 dokončno crknila.:P

LP
...somebody, somewhere...

Jago ::

Mislim da za nas tudi bo.

Ker ce pogledas za elto8883 na koncu slovaki al pa mtz dodajo FW, ki ima vse napredne opcije.

Za moje pojme pa še vedno najbolj moti izginjanje...



Zaslal: Pi Máj 06, 2005 7:46 am Predmet: elta 8883: novy firmware na obzore

--------------------------------------------------------------------------------

zmeny su minimalne, zatial iba drobna uprava, aby sa zobrazili skutocne vsetky znaky z CP1250

testuje sa vsak nieco uplne nove, strasne bugove, ale neuveritelne zaujimave: fw pre iny prehravac, ktory vie packed bitsream a *.sub

treba dufat, ze sa nieco z toho podari zuzitkovat...

e-marko ::

Izginjanje je res moteče, se strinjam. Samo to še nekako usposobim (step, pa malo naprej in nazaj z 8 ali 16x...:\ ).
Moja 8883 pa je začela nekam zavračati dvd+rw ploščke. Potrebuje precej časa, da "zagrabi" takšen plošček. Spet drugič pa ni problema. Ima svoje muhe. :D :P


LP
...somebody, somewhere...

tonite68 ::

Kolega je nabavu starejši tip divx playerja ELTA 8882 mp4 , Vse dela lepo in prav ne predvaja pa šumnike torej slovensko abecedo .Iskal sem firmware pa jih nikjer nisem našel ,a se to sploh da dobit in kje ..
Prosim za pomoč
hvala

Jago ::

Seveda se da.

Sam sem imel tak player, imel je kar lušne podnapise, kar dobro so funkcionirali.

http://sigma-players.nd.e-wro.pl/

Na gornji strani se je "dogajal" razvoj FW za elto 8882.

http://sigma-players.nd.e-wro.pl/firmwa... direktni link za naše znake in podporo podnapisom....

Celo meni je preveden v naš jezik, tam ko je bila prej francoščina.




The unofficial firmware for Elta 8882 DVD/DivX/XviD player.
This firmware IS NOT supported by Elta company. Using it may VOID your WARRANTY.
I have tested it on my own player - it works, but you are using it on your own responsibility.

Revision: 2.0.4.0 tomb MOD 64
Special features: support for central-european national characters (Windows 1250 codepage) on
DivX/XviD subtitles and in files & directory names.

More information: http://sigma-players.nd.e-wro.pl/

================================================================================================

Changes MOD62 -> MOD63
+ Slovenian language menu instead of French

Changes MOD62 -> MOD63
+ Czech language menu instead of Spanish

Changes MOD61 -> MOD62
+ support for national characters in file and directory names

================================================================================================

Credits: tomb & Etchie
Czech language: Michael Gruz
Slovenian language: Romcek

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jago ()

tonite68 ::

hvala ti
bom probal

aleksa42 ::

Oj
Imam elto 8845 in če naložim orginal FW je vse OK,če pa naložim prirejenega mi naredi vse OK do časa ko mora sam zapreti vrata. Te se pač ne zaprejo in ko ga izklopim iz elektrike mi ostane stari FW ter deluje normalno. Če kdo kaj ve o tem naj mi prosim sporoči. Naj še povem da sem oba FW-ja zapekel na isti način. Za odgovor se zahvaljujem ter lep dan še naprej.
Lp Sandi

slokii ::

A je kaj novega glede elte 8883. Nekateri ste zadnjič omenjali, da naj bi se delalo na podpori podnapisov (različnih od .srt), ali pa mogoče kaj glede packed bitstream?

Hvala za odgovor... malo sem obudil to temo, ki je že kar nekaj časa pozabljena.

LP

e-marko ::

Res je vse skupaj nekako utihnilo... Mogoče zaradi poletja, počitnice in to.:P
Podpora za packed bitstream bi bila bomba, vendar imam malo upanja. Piki64 dela samo na fw od katerih ima pyps korist (logično...), kdo drug pa ne vem če se sploh s tem še heca. Izgleda, da bo za podporo glede pb potrebno nabaviti Yamado 6700 ali pa počakati še kakšen naslednji model.
Če pa ima kdo kakršenkoli info glede kakšnih novosti pri 8883 pa upam, da se seveda javi.

LP
...somebody, somewhere...

LexLuthor ::

Mislim, da bodo (če kdo) to težavo najbolje rešili naši vzhodni prijatelji. Sem pa v dvomih za 8883, ker ima premajhen pomnilnik. Je že malo zastarela, čeprav meni dela ok in sem zelo zadovoljen. PB se lepo reši z Mpeg4 modifierjem, za izginjanje podnapisov pa je še vedno zakon AviMUX GUI.

Pozdrav!

e-marko ::

Saj Mpegmodifierja in AviMux tako vedno uporabljam. Je pa že počasi tečno.:\ Sploh če slučajno pozabim kakšen film obdelati in ga zapečem.:P Pa še file se spremeni in ni več "originalen". Problemčič pri p2p in torrentih.
Mislim, da premajhen pomnilnik ne bi smel biti ovira, saj je piki64 napovedal, da lahko Yakumo (pač eden iz te generacije kot 8883, mislim da je bil Yakumo) podpira PB. Kolikor vem ima eneko velik pomnilnik? No, mogoče pa se motim. Najbolje bi to sam obrazložil.
Sicer pa bomo videli... Včasih mi Elta že kaj zaštrajka - potrebuje nekam dolgo, da "zagrabi" medij. Mogoče pa bo izdihnila >:D in nabavim Yamado ali pa kakšen novejši model (če bo sploh še pred koncem leta kaj novega).

LP
...somebody, somewhere...

LexLuthor ::

@ e-marko

Meni Amstrad šteka edino pri DVD-jih firme Maxell, ker so zanič, sicer pa bere vse, da je kar veselje.
Če bomo dočakali PB podporo, bo super. Se strinjam, da je predelava filetkov včasih malo nadležna, ampak kaj hočemo. Velik problem so tudi podnapisi. Pri tem na mislim formata SRT ampak debilnost prevajalcev :))))

Sicer pa malo predelujem zadnji češki/slovaški FW za Elto (mislim, da od marca). Vse mi lepo dela, razen slovenščine. Bo pač samo v angleščini, ni panike. Sem zamenjal fonte, tako da so sedaj large zares veliki (kot na TV), medium pa so tudi večji kot prej. Na živce mi gre edino to, da se podnapisi ne vklopijo avtomatsko, ampak je treba pritisniti tipko "subtitle". Zato pa FW podpira DTS dekodiranje na analognih audio izhodih.
Nagaja mi še tipka "RGB", ki je dobila neko drugo funkcijo (resetira vse nastavitve). Še to popravim, sprobam, in če bo delovalo, objavim.

Jaz zaenkrat še ne razmišljam o menjavi playerja. Bomo videli, kaj se bo zgodilo z novimi filetki v DivX 6 formatu, če se bo prijel. Bom raje počakal na playerje, ki to podpirajo. Sicer pa Yamada 6700, ki po mojem raztura v spodnjem (in še kakem višjem) razredu. Pa HDTV format prihaja itd...

e-marko ::

Če boš objavil kaj novega bo super.:) Sam uporabljam vse v angleščini in se ne sekiram za slo.;)
Največ problemov imam z DVD+RW diski. Ostalo še kar deluje. Saj dokler bo še delalo ne mislim menjati. Ko po petkrat ali več odpiram in zapiram pladenj in upam, da bo "zagrabilo" me prime da bi kar menjal.
Se pa strinjam, da je sedaj neko tako čudno obdobje, ko je vse nekam mirno... Bomo videli kaj bo proti koncu leta.
Divx 6 pa sem jaz malo že preizkusil in seveda dela na 8883 brez težav. Normalno pa ni menijev. Me res zanima kateri bo prvi predvajalnik, ki bo podpiral tudi to. Verjetno Kiss?
Za HDTV se ne sekiram preveč, ker nimam še nobene druge opreme, ki bi to podpirala. Medtem pa bom player verjetno tudi že menjal. Razen če napravijo končno kakšno trpežno zadevo, ki dela že iz škatle in ne potrebuje nenehnega "popravljanja". Nekakšen novodobni videorekorder naprimer.:D

LP
...somebody, somewhere...

LexLuthor ::

Za Elto 8883 narejena adaptacija zadnjega slovaškega F/W-ja. Vstavljeni so večji fonti, tako da sta large in medium fonta povečana na maksimum. Prav tako je število znakov v vrsti omejeno s širino zaslona, višek črk v vrstici podnapisa se ne preliva več v naslednjo vrsto. Vstavljena so tudi originalna ozadja. Ta FW podpira DTS dekodiranje. Na žalost še vedno ni rešen problem z packed bitsteamom in izginjanjem podnapisov. Podnapisi se več ne vklopijo samodejno ampak je potrebno pritisniti tipko "subtitle".
Opozorilo: OSD jezik je le še angleški, drugi jezik je le provizoričen in ga ne uporabljajte!!!

LINK

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: LexLuthor ()

e-marko ::

Hvala!

LP
...somebody, somewhere...

e-marko ::

Sem pogledal en film do sedaj in je vse ok.:D
Edino malo me moti, ker ne prikazuje v meniju tudi podnapisov (torej Film.avi in tudi Film.srt). Sem imel MTZ v 5 fw gor in sem se kar navadil, da tudi te pokaže. Se da tole dodati?;) Drugače pa so fonti res super, ker pri MTZ-ju so malenkost ožji.
Hvala še enkrat.

LP
...somebody, somewhere...

LexLuthor ::

Ne vem, v čem je finta, da ti pokaže, da imaš podnapis zraven. Če ni pravi itak ne bo delal :D. Po mojem bi moral malo tale MTZ FW preverit, kaj in kako, pa dvomim, da se mi bo dalo s tem ukvarjat kaj kmalu.

e-marko ::

Uf, komaj sem našel tole zaprašeno temo...
Novosti!

Tole je napisal tai v temi o Amstrad predvajalnikih:
__________________________
Dakle kaze
TEMAT: FW Elta8883-8883A txt

Je li to podrska za txt titlove na ovoj stranici http://forum.divx.pl/viewtopic.php?t=15... ???
Kad ne razumijem bas dobro taj jezik.

Jeli se ikome isprobava ???
__________________________

No, meni se je dalo in odgovor bom prilepil tudi tule.

Jaz sem naložil tole na Elto 8883 in tu so rezultati:
Vmesnik je enak kot pri originalnem Elta fw. V stupu lahko nastavljaš tri velikosti fontov. Tudi največji so obupno majhni.
Najboljše pa je vseeno podpora za naslednje formate podnapisov: txt, srt, smi in seveda srt.
Tudi šumniki ŠšČ莞 delajo brez težav. V meniju tudi prikazuje ime podnapisa, ki je v direktoriju.
Napravil sem testni cd z več mapami v katere sem dal del avi filma in podnapis v ustreznem formatu. Zanimivo je pri formatu sub in v primeru, da preimenujem sub v txt. V tem primeru lahko izbiram med vsemi podnapisi, ki jih imam na cd-ju (tudi med tistimi, ki so v drugi mapi in v drugem formatu - srt, smi,...), razen sub ne prepozna - izbere pač ene druge iz druge mape. Vendar tole preklapljanje malo zmede predvajalnik in običajno dolgo traja ali pa celo zmrzne.
V glavnem napredek je. Potrebno bi bilo sedaj to zmožnost branja smi in txt podnapisov implementirati v kakšno novejšo verzijo (npr. od LexLuthorja), ki ima velike fonte in ustrezen vmesnik.
Lahko pa brez skrbi preizkusite, ker predvajalnik ne crkne ali kaj podobnega. No, jaz tako imam kabel in se zato ne bi sekiral preveč.

LP
...somebody, somewhere...

LexLuthor ::

emarko,
A si kaj sprobal, kaj se dogaja s packed bitstreamom in izginjanjem podnapisov pri tem FW-ju?

e-marko ::

Sedaj mi firbec ni dal miru in sem preveril še en video z PB in AC3 zvokom.
Ta fw IMA podporo za packet bitstream! Film dela popolnoma brez zatikanja!:D

Glede izginjanja podnapisov pa še ne vem, ker bom pustil enih 40 minut filma, da se odvrti in potem šel pogledati če se še subi prikazujejo. Javim kasneje in držim pesti.

LP

EDIT: Odvrtel se je en cel cd (45 min) in podnapisi se še vedno prikazujejo. Kaj še torej ostane velikim?:D
Kateri junak bo poskušal združiti dobrote tega fw in zadnjega od npr. Lex-a? LexLuthor?;)
Imam občutek, da bo ravno vse začelo špilati na tej Elti nato pa mi bo crknila...:P
...somebody, somewhere...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: e-marko ()

marjans ::

A je kje kakšen link do tega FW-ja za 8883 (brez A)?

e-marko ::

Če bi prebram malo više bi opazil TOLE.
Ker pa sem dobra duša imaš TUKAJ direktni link za 8883. :)

LP
...somebody, somewhere...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: e-marko ()

Jago ::

Potestiral novi FW in moram reci, da je napredek.

Testiral na dveh novih filmih, Monster in law (2cd) in Beauty shop (1cd).

+ pokaze datoteko podnapisa v browserju
+ odpravljena PB (packetbitstream) napaka = dela gladko !!!!!!
+ podpora .txt, sub = nimam na nobenem filmu nisem testiral, sicer pa kdo se to rabi


- ni menija za nastavitev podnapisov (barve, ozadje), kar ni sile
- veliki fonti so malo majhni (to ne bo problem ce Lex spremeni s svojimi:)
- podnapisi še vedno izginejo (to je tako napaka v codecu, zapečeno v chipu)

Torej najvecji napredek je PacketBistream.

testirano na elti 8883 (prvi model).

Za normalno gledano je potrebno torej samo povečati font ....

pohvale tai in e-marku, da sta to izbrskala na polski strani, jaz sem čekiral zadnje čase eno slovaško, kjer je bilo govora o tej podpori...

p.s. počasi bo moja skoraj 2 leti stara elta dohitela yamado 6700 .... razen izginjanja ima sedaj prakticno vse

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jago ()

e-marko ::

Tole je izbrkal tai, jaz sem samo testiral in objavil še v tej temi.

Sicer pa zanimivo, da so tebi izginili podnapisi, ker meni po 45 minutah niso (potem pa je bilo konec cd-ja). Glavno, da PB ni več problem.:)

LP
...somebody, somewhere...

Jago ::

Podnapise sem vklopil in malo zavrtel naprej pa so šli :) tak da je blo treba spet tipko slow in play da so se pojavili.

Bom se testiral, da vidim kaj je.
««
9 / 11
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

Oddelek: Zvok in slika
2209321412 (46756) cryptozaver
»

[DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
35870574 (18393) koks2005
»

[divXvid] Amstrad predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
15922123 (9932) timzl
»

[DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14525803 (13138) podtalje

[DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?

Oddelek: Zvok in slika
1531225 (14478) Stepni Volk

Več podobnih tem