» »

[divXvid] Elta predvajalniki

[divXvid] Elta predvajalniki

««
8 / 11
»»

[_MW_] ::

Kaj pa o philipsih pravite? Enga sn glejo za 39k samo neja vem keri model je :\
DONT drink And drive just smoke and fly!!!! ...fly fuckin HiGH

hipno777 ::

Najprej zahvala in cestitke vsem, ki ste se in se se vedno trudite s temi upgradi. elto imam ze malo vec kot leto in sram jih je lahko, da se morajo drugi trudit namesto njih. Redno sem spremljal tudi nemske forume in opazil, da ko je nekdo od vas naredil upgrade, se je cez nekaj dni na njihovih uradnih straneh in forumih pojavil ta isti!!! SRAMOTA!!!
Se enkrat fantje - SVAKA CAST

NiggerBob ::

@Lex

tudi meni je sredi filma prenehal..... izklopim, probam ponovno, melje, melje (30 sekund) pa vrže ven "No disc".
Poskusim brez CDja, že po par sekundah vrže ven "No disc". Torej player je zaznal, če je noter disk ali ne, ampak ni ga pa bil v stanju prebrat.
Seveda sem odprl škatlo, očistil lečo in se mimogrede še malo poigral s kalibracijo laserja, ampak brez efekta.
Na servisu so kasneje potrdili, da se je pogon poslovil.
Zafleshan ni mogel biti, ker je bil gor že cel mesec isti FW in to na obeh (imam 2 Elti 8883, +Yakumo, +Yamada).
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"

naty000 ::

a mogoce ze obstaja firmware za elto 8845?

LexLuthor ::

Joj ljudje! Ko berem poste pri Yamadi, vidim, da je Elta 8883 z zadnjim FW-jem ulimativna mašina, celo vprimerjavi z Yamado 6700. Samo toliko, da se ne boste sekirali, kakšna jajca imate doma! Mislim, da praktično noben drug player ne zna odkodirati DTS zvoka, pa tudi ostalih problemov skoraj ni (razen packed bitstream).

O Elti 8845 pa na žalost ne vem nič kaj dosti. Po mojem bo treba počakat, da bo zadeva bolj razširjena, pa bodo razni navdušenci začeli reševati hrošče.

@NiggerBob
Imam občutek, da se ti splača zadevo dati v popravilo, še posebej, ker zaenkrat na trgu ni pametne (oz. racionalne) alternative.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: LexLuthor ()

e-marko ::

Navsezadnje res 8883 ni tako slaba zadeva. Malo sem gledal v temi, kjer razglabljajo o Xoro predvajalniku. Eni ga hvalijo kot najboljšo stvar po narezanem kruhu. Ima pa težave, ki so bile pri 8883 odpravljene že dolgo tega (mali podnapisi, previsoko...). Edino packed bitstream prebavi (ima pa zato težave z q-pel :) )

Nekaj me zanima glede 8883.
V primeru dekodiranja dts prikazuje samo 60 znakov. To še drži ali je že odpravljeno?

Ali misliš, da je sploh kakšna možnost prikaza 120 znakov v treh vrsticah in prikaz od spodaj navzgor (nekako tako kot ima to yamada z zadnjimi pyps fw)?
Hvala!

LP

P.S.: Ali 8883 podpira multisession dvd-je? Mislim, če je kdo poskusil, ker mi ni do uničevanja dvd-jev.;)
...somebody, somewhere...

NiggerBob ::

@Lex

eh, ni panike, so mi popravili že lani. Sicer ni bila več v garanciji, ampak sem fotokopiral račun od kolegove Elte, ki pa je še v garanciji :D in rešil zadevo.

Ja, Elta 8883 je še zdaj popolnoma OK, kaj šele tja nazaj v leto 2003, ko so prevladovali playerji na ESS Vibrato II (Loomax, Philips 737, Schaub Lorenz,...) in je bil Mediatekov čip še v razvojni fazi....takrat smo iz MediaMarkta zvozili dol v Slo celo paleto Loomaxov na ESS Vibrato II čipovju :D

Elto pa sem prvič preizkusil takrat, ko mi Loomax ni hotel prebrat enega CDja, šteknil je 10 minut pred koncem filma ;(
Šel v BigBang po Elto 8883, založil 40 Ksit (takrat so jih še prodajali po 40 Ksit) in jo odnesel domov in pogledal film do konca. V ponedeljek pa jo odnesel nazaj in pobral denar :D in v Avstrijo v Metro po dve Elti (110 € brutto, 91,66€ netto) >:D in potem čakanje na firmware z podnapisi ;(( , mislim, da je prišel aprila ali maja 2004 :D Vmes je tudi moj Loomax dokončno škripnil....pa sta zdaj namesto njega ena Yamada in Yakumo :D

....in potem pride Xoro, znova na ESS Vibrato II čipovju, ki je (kao) najboljša stvar po topli vodi...jao...:D

@e-marko
ne, ne podpira. Nisem pa 110%, ampak 99,9% :D
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: NiggerBob ()

LexLuthor ::

@e-marko

Meni na Amstradu multi-session lepo podpira, res pa da uporabljam večinoma RW-je. Na žalost pa je res, da varianta FW-ja z DTS-om prikazuje samo 60 znakov. Meni na žalost tega ni uspelo popraviti, počakajmo na kakega Čeha. Sicer pa vedno, ko si zapečem kak film pripravim dve varianti podnapisov: z 78 in s 60 znaki ter MAX 39 znakov v vrsti. Tako pri velikih fontih nimam problemov pa še predpriprava za FW z DTS-om je narejena, če je kdaj kakfilm, ki zahteva DTS.

Več kot toliko znakov v podnapisu naenkrat je pa itak preveč, sploh v treh vrsticah, ker potem samo še bereš, namesto da bi gledal fiilm. Če pa nastaviš podnapise na velikost "normal", imaš možnost prikaza 88 znakvov v treh vrsticah.

Prikaz od spodaj navzgor? Kaj je to? Jaz osebno prisegam na klasiko.

e-marko ::

Hvala za odgovor!
Saj tisto glede dts-ja me je samo informativno zanimalo. Sploh še nisem imel nobenega filma, ki bi imel samo dts.:P

Kateri program uporabljaš za pripravo podnapisov? DirectsSub ali Subtitle Workshop?
Povej mi prosim točne nastavitve, ki jih uporabiš.
Trenutno nič ne popravljam podnapisov, vendar bi vseeno raje dal zraven takšne kjer ne zmanjka nobena črka. Hvala.

Glede poravnave pa je tole odgovor, ki ga je podal piki64 v temi pyps firmware:
Prej če si imel npr. text za eno vrstico, možnost izpisa na playerju pa v dveh, ti je moral program na PC-ju zgenerirati prvo vrstico prazno in šele v drugi tvoj text, da je bil text na playerju v spodnji vrstici. (se pravi player je vedno pisal text od zgoraj navzdol)
Sedaj pa piše od spodaj navzgor. Se pravi če imaš text za eno vrstico napiše čisto spodaj. Če imaš text za 2 vrstici, potem pa kao prvo napiše čisto spodaj, jo potem za eno dvigne in po njo napiše drugo.
Upam da si iz tega kaj razumel.
To je v bistvu poravnava od zgoraj ali poravnava od spodaj (ali po angleško Top and Bottom).


:\ :D ;)

LP
...somebody, somewhere...

LexLuthor ::

Aha, štekam. To jaz rešujem s programom DirectSub od Podtalja z opcijo "lower subtitles". Pripenjam moje nastvitve. DirectSub je še vedno zakon!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: LexLuthor ()

e-marko ::

Kratko in jedrnato. Hvala!

Zakaj pa imaš naštimano 78 znakov in na vrstico 39? Če so veliki fonti je to max.? Oziroma gre v eno vrstico največ 39 znakov? To je torej samo v primeru velikih fontov?

V primeru normal fontov je omejitev 88 znakov v treh vrsticah. Kako se takrat razdelijo podnapisi v tri vrstice? Samodejno? Koliko gre takrat v eno vrstico?

No, saj sem si naštimal sedaj en kratek video z raznimi dolžinami in kombinacijami podnapisov. Grem malo preizkušati...

LP
...somebody, somewhere...

e-marko ::

Novi MTZ firmware v.5 je zunaj če koga zanima. Povezava!

Subtitles characteristics in the latest firmware:
The subtitle font can display up to 55 characters/line because the subtitles area is extended. Subtitles are displayed from the bottom of TV screen and are in lowered position. The position of the subtitles is the same in PAL and NTSC. Now you can use your DVD Player in NTSC or PAL mode with subtitles at the bottom of the TV screen. For best viewing go in "Preferences" and set "TV Standard" to "Auto (Multi)".

Ostalo pa najdete tam...

Sam še nisem preizkusil. tako da težko komentiram.

LP

EDIT: NE priporočam nadgradnje! Servo koda očitno ni pravilna. Ne prepozna več cd-jev. Že priklapljam kabel.:D
...somebody, somewhere...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: e-marko ()

Jago ::

Že sam ugotovil.... zal prepozno, da bi te opozoril.

Servo je ocitno narobe (01.11.04... nekaj takega kolk se mam v spominu).

FW sicer da dodatne moznosti v meniju in sicer ravno glede teh kod.

Ze iscem kabl in nazaj na lexov FW.

Zelo riskantno pocetje MTZja, da objavi fw, ne da bi vsaj nekdo prej probal.

LexLuthor ::

Očitno gre za FW od 8883A, ampak lastniki preverite, če ima 8bit flash, drugače se raje ne spuščajte v nadgradnje. Sicer pa, koliko tisoč znakov sploh hočete v vrstici? Zapomnite si: več znakov=manjši font!!!

e-marko ::

Eh... Saj sam se sploh ne sekiram preveč, če pride do težav. Saj zato imam kabel. :P Je pa res malo nerodno, če nekdo brez kabla naredi zafleš.
Mtz bi res moral malo bolj paziti, saj lahko tako precej folka onesposobi svoj player.

Sem sam tudi opazil kar nekaj dodatnih možnosti v meniju. Direktni dostop do spreminjanja regijske kode, nastavitev višine podnapisev, ... Več se pa ne spomnim, ker sem prehitro dal delujoč fw nazaj gor.
Vsekakor izgleda, da se da še nekaj iztisniti iz 8883. ;) Bomo videli...


LP

EDIT: Za 8883A ima mtz posebej fw. Če pa sta v resnici enaka pa ne vem. Ta, ki sem ga jaz uporabil ima flash: Type 800 (16bit).
...somebody, somewhere...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: e-marko ()

mbranko ::

@ lexluthor, jago ...

ali lahko kdo od vas čimprej objavi sliko kje se priklopikabel za oživitevmoje elte 8883.

hvala

Stepni Volk ::

LexLuthor ::

@mbranko

Povezavo najdeš TUKAJ. Poglej pod razdelek MTK Serial Tool.

mbranko ::

Hvala za nasvete. Vi ste seveda pravi strokovnjaki, jaz le amater. A vendar bi želel povedati nekaj nasvetov vsem, ki si želijo ali pa morajo nadgraditi elto 8883 preko kabla, pa ne znanjo oz. da ne bodo odkrivali tople vode kot sem moral jaz.
Prebral sem teme, ki ste jih priporočili in šel v raziskovanje moje elte. Prva težava je bila seveda najti mtk čip in zraven njega konektorje za priklop kabla.
Ker nisem strokovnjak za kable, sem si kabel dal narediti (naročil od pikija64). Vse lepo in prav a navodila (slike) so za vse druge playerje razen elte 8883. Moj kabel je imel na koncu že narejen priključek in seveda sem zaman iskal kam bi ga (na)vtaknil.
Ni mi preostalo drugega kot da sem šel v demontažo elte. Razen 4 šraufov, ki držijo pogon se mi je zdelo zelo enostavno. Čeprav sem pazil pri demontaži, sem seveda pretrgal nek kabel in moral na narediti prevezavo oz. podaljšek tega kabla, da je vse spet delovalo.
Končno sem obrnil "matično ploščo" in našel konektorje. Prav tako zgleda kot na sliki, ki si jo lahko najdete na naslovu, ki mi ga je posredoval LexLuthor. A veliko razočaranje. Nikjer za priklopiti kabel.
Naj tudi povem, da ima še vedno predpotopni spajkalnik, ki ga nisem hotel zamenjati (sem pač navezan nanj) a ga moram, saj nisem mogel zacinati žic (premalo manevrskega prostora).
In povzetek: jutri kupiti konektorje za pricinanje na "m. ploščo", seveda tudi spajkalnik in nato bo upam šlo.
Bom pa dopolnil to razmišljanje tudi s slikami in dodatno razlago, da bodo tudi drugi imeli pripomoček v smislu "Kako spet usposobiti elto 8883 za telebane- ni več strganih žic", ko bodo rabili.
Seveda ste vabljeni tudi drugi, da ta navodila dopolnimo s slikami in tekstom!
Lep pozdrav mbranko

ervinja ::

ali mi lahko kdo pove kje ima elta8883 priključek za kabel da bi ga lahko naložil

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ervinja ()

ervinja ::

sem že našel hvala

piki64 ::

@mbranko: Ja v navodilih res ni posebej za Elto napisano, vendar bi me lahko kontaktiral in bi ti rade volje pomagal (imam doma slikovni material). Vendar v navodilih ni to pripeto, ker vsak nima dobre internetne povezave in potem so samo mukotrajno DL-anje.

Tako da za vse, ki ne vedo kje se nahaja ta konektor lahko vspostavijo stik z menoj preko emaila in bomo stvari porihtali. Je pa res, da pri Elti 8883, moraste že biti malo "šraufnciger" mojster, saj je potrebno pogon ven odvijačit, da pridete do mesta, kamor je potrebno prilotat žičke.

Sicer pa uporabnikom, ki mi omenijo da rabijo kabel za Elto, zraven še pošljem moški del konektorja in gor 4 žičke, da se potem pogon samo enkrat odstrani in potem se več ne rabi. Pri Elti 8883A pa se kar konektor gor nalota.

Toliko z moje strani. Potrebno mi je samo sporočiti kako in kaj in se po najboljših močeh potrudim.


LP, Piki64

ervinja ::

mam en problem namreč na elto sem zlotal žice in priklopil da ga naložim pa noče .Ko zaženem program samo čaka žice sem pregledal pa je vse tako ko mora bi kot je napisano ,kaj bi lahko bilo

slokii ::

ko sem nalozil nov FW (iz Lex-ove strani) (10.02.2005!! F/W 88 znakov, nastavitve podnapisov, dolga imena fajlov, brez DTS dekodiranja (servo 01.05.01.00)) imam ozadje podnapisov rumeno. V nastavitvah podnapisov lahko spremenim ozadje ali velikost, a se podnapisi ne spremenijo. Morda kdo ve za kaj gre?

Obenem pa bi vas rad vprasal le se to? Kaj pomeni z/brez DTS dekodiranja - kateri formati to uporabljajo divx al dvd... malo ce lahko en na kratko napise kaj o tem.

lep pozdrav vsem skupaj!
slokii

LexLuthor ::

@slokii

Poskusi še z barvo podnapisov!

Brez DTS= pri zapisu DTS (divX ali DVD!) bodo tvoji idoli le nemo odpirali usta, ker mašina ne ve kako odkodirati zadevo. Poskusi na računalniku gledati AC3 filme brez AC3 kodeka...

ervinja ::

komaj sem oživel elto8883 sedaj me pa zanima ko hočem v setup nastavit tip podnapisov mi pa vse vrže ven in je vse zeleni pa z daljincem ni več komande tako da ga moram ročno izklopit ,kaj bi to bilo

Jago ::

ervinja:
fw ima hrosca v slovenskem meniju, tak da ne mores spremenit velikosti podnapisov.

Uporabi angleski jezik za menije, potem pa gre lepo.

pero113 ::

pred par dnevi sem kupil Elta 8845MP4. Brez pripomb, prevaja glih vse xvid, divx, wma, mp3, mp4 in audio dvd...

moti pa me le, da so podnapisi tako majhni, da še sam z dobrim vidom, težko spremljam film. Zanima me če je mogoče velikost podnapisov popravljali brez poseganja v freeware in s čim, oziroma, če ima že kdo freeware ali pa link za Elta 8845MP4 .

LexLuthor ::

@pero113

NE

pero113 ::

hvala za odgovor, se bom pač moral še oglasiti na forumu

Jago ::

No, še je razvoj Elti 8883.

Novosti:

general look & feel

- localized OSD and settings menu
- nicer background pictures (by Laza)
- new icons in the setup menu
- OSD messages for "volume", "mute" and "3D mode" relocated to the top left corner

file browser

- fullscreen file browser
- full CP 1250 support for the file and foldernames
- selectable file browser font size
- selectable file browser font color
- selectable time display for MPEG4 video and MP3 audio (off/elapsed/remaining)
- selectable JPEG preview
- new filetype icons

MPEG4 subtitles

- centered subtitles
- up to 256 (theoretically) characters in 3 lines depending on selected subtitle size
- subtitle field lowered
- selectable subtitle colors (foreground/background/outline)
- selectable subtitle size (large/medium/small)

for the previous firmware release, you had to choose, what was more important to you, whether you wanted better subtitle support or you needed the DTS decoder feature. with this release you don't have to make decisions anymore, since it supports both long subtitles and DTS decoding... :)

Navali narod!

Elta new mod FW 10.03.2005

Na modelu 8883 FW deluje OK.

Opazanja: podnapisi se ne nalozijo avtomatsko in na najvecji velikosti bi bili lahko malo vecji.

Se nekaj slikic:

Veliki fonti:


Srednji:


Majhni (ki so res majhni:))


Izgled menija (nove opcije pri podnapisih)



Jaz se vedno stavim na Lexovega zaradi velikosti podnapisov. Razen ce imas plazmo, znajo bit ti podnapisi iz novega FW ravno primerni...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jago ()

e-marko ::

To mi delaj!8-O :D
Res lepo, da se še nakaj dogaja. Saj sedaj bodo verjetno sledile še verzije z različnimi fonti od različnih entuziastov (LexLuthor in ostali :P :D ).

LP
...somebody, somewhere...

Gronder ::

Mene sam neki zanima. Mam Elto8883,no in pred kratkim sem se spravu gledat film na DvDju in se je slika zatikala(tko čist mal,skor neopazno jo je trokeral).Ni mi jasn kako se to lahko dogaja na DvD filmu???NA računalniku dela brez problema.A je možno, da je to zarad tega ker je bil DvD mejčkn "obdelan"

Video: 6-pass CCE reencode @ 4205 kbps.
Audio: 5.1 English.
Subs: English, Spanish, French.
Ripped: Extras, logo's, rest of the audio, and french menu to get bitrate at a decent level.
Source: WS. Retail R1.

pero113 ::

ima že kdo FW ali pa link za Elta 8845MP4

Jago ::

pero113: si ze na drugih forumih veckrat vprasal ce je FW za model 8845. Noben ga se nima, ko bo bos prvi zvedel, tak da ne sprasuj.

Predlagam pa ti, kot sem ti ze, da pises elti, da ti poslje originalni FW pa ga bo potem mogoce kdo kaj popravil, ker uradni FW podpira podnapise kolikor mi je znano, vendar so majhni.

Bojim se pa, da je elta svoje ime ze izgubila z odnosom do modela 8883....

zaenkrat ti slabo kaze

Dunan ::

Res je Elta je izgubila renome samo na račun Firmwareja,če ne bi bilo nadobudnežev bi
še danes gledali Divx-e brez podnapisov,zadnjega imam od MTZ-ja dela v redu a imam
vseeno problem z MPG-2 datotekami.To so datoteke z večjim bitrateom naprimer:
MPEG2-DVD compatibile 6000kb/s po 20-tih minutah vrže ven ne čita naprej,na računalniku pa vse dela OK,če zmanjšam pa na 4000kb/s pa deluje a to ni več master.
Ali je kriv Firmware ali pa Elta ne prebavlja.Ali kdo to ve? L.P.
Na norcih se pametni učijo!

NiggerBob ::

Lahko firmware, lahko pa slab medij.
Ko delam jaz DVD, gre pri krajših filmih video bitrate preko 7000, potem pa prištej še audio, 448, pa gre krepko preko 7000 :D
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"

Dunan ::

Krajši fajli do 2 giga pri meni tudi niso problem od 6000 pa tja do 7500kb/s,pojavi se problem pri večjih fajlih MPEG2,ker jih NERO ne zapiše drugače kot UDF-dat.sistem,kajti
prav DVD format pa je v redu. Izgleda da Elta ne prepoznava UDF-datotečnega sistema.
Na norcih se pametni učijo!

Jago ::

danix1 je v enem izmed topicov objavil, da ima FW za nov model ELTA 8845.

Njegov post so zaklenli, ker je spregledal to temo.

"
Imam update za Elto 8845 - veliki črno obrobljeni podnapisi in slo meni.
Če kdo rabi mi naj mejla"

Nekateri ste ze iskali ta FW, predlagam da ga kontaktirate. Mislim da je on avtor oziroma modifikator...

Tnx danix1.

pero113 ::

ja sm videl da ga ponuja in sem ga kontaktiral še predno so ga zaklenili - pa ni več glasa od njega. Poskusu selm tudi z zasebnim sporočilom - tudi nič, e-maila pa ne najdem.

upam, da se bo še javil če bere te zadeve!!

e-marko ::

MTZ ima novo verzijo (v. 5) za 8883
http://board.softpedia.com/index.php?sh...

DOLPOTEG za 8883


Novosti:
unlimited number of characters for subtitles
- 3 sizes for subtitles font
- subtitles at the bottom of the TV Screen. Same position for PAL and NTSC and because of that I reccomend to set the player to "Multi".
- for small font allowed 3 lines, for normal and large max. 2 lines
- 2 types for browser font
- many colors for subtitles
- jpeg preview on/off
- max 46 characters for names in file-browser (with Font 2. With Font 1 max. 36)
- you can see the extensions
- you can see in file browser also the names of subtitles. This is good for checking if the subtiles names are the same as movie names.
- new icons (by Laza)
- etc.


LP
...somebody, somewhere...

e-marko ::

Vidim, da nobenega ne zanima?
No, jaz sem namestil tole in sem kar zadovoljen. Fonti so enaki kot pri prejšnji verziji (v. 4) in so za moj okus dobri. Ožji in višji.:)
Predvsem je zanimivo prikazovanje končnic datotek in pa tudi podnapisov. Tako točno vidiš, če slučajno subi ne delajo, ali je to zaradi napačnega poimenovanja.

LP
...somebody, somewhere...

Jago ::

Zanima :)

Hvala za info. Pac videl sem, da nic kaj novejsega ne ponuja kot tisti češki al slovaški FW, ki sem ga objavil zgoraj (razen prikazovanja koncnic podnapisov).

Ce se ne motim je MTZ vzel njegov FW in ga "popravil".

Ostaja torej samo še en problem, ki je najvecji: Izginjanje podnapisov ....

romario ::

al pa obratno

gregorr ::

mene pa samo zanima, ce je kdo, po moznosti v lj, ki bi mi ozivel elto 8883??

rkovac ::

Tale nov firmware od MTZja ne bi priporočal nikomur, ki bi rad gledal vsaj malo kvalitetno sliko. S temle je kvaliteta slike na nivoju enega VHSa, ne pa Divxa. Res, da podnapisi delujejo v redu (razen izginjanja pri XVID in AC3, kar pa je verjetno kriva sama Elta).
Problem so tudi milo rečeno grdi fonti za podnapise, pa tudi izbira barv ne deluje, kot bi morala (nikakor ne uspem prikazati belih podnapisov, ampak so rumeni).
Torej, kdor želi podnapise brez odrezanih vrstic, naj stvar preizkusi, vsi ostali še malo počakajte (počakajmo) na kaj boljšega.

NiggerBob ::

@rkovac

eh, ne stokaj, raje daj transparentno obrobo in bele podnapise :D
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"

e-marko ::

rkovac, če ne znaš nastaviti kar je potrebno, potem najbolje da naložiš originalni fw od elte pa boš imel mir. :\
Saj te noben ne sili, da moraš uporabiti fw od MTZ-ja, imaš še druge opcije.
Sam nimam nobenih problemov.

LP
...somebody, somewhere...

rkovac ::

Pravim samo, da stvar ne dela, kot bi morala (oz. kot bi od nje pričakovali). Pač na račun slabše kvalitete slike omogoča dekodiranje AC3 in dolge podnapise v grdih fontih ter nekaj nastavitev v zvezi s podnapisi (barva, velikost,...), ki jih večina nikoli ne uporablja (pač ne poznam nikogar, ki bi recimo uporabljal zelene podnapise :)).

@NiggerBob in @e-marko

Izbral sem bele podnapise in črno obrobo brez podlage. Dobim pa rumene podnapise z obrobo (če izberem črne podnapise pa so res črni!). Torej nekaj z nastavitvami ne štima.
Sicer pa tudi jaz nikomur ne prepovedujem uporabljati ta firmware, povedal sem le svoje mnenje, čemur je forum tudi namenjen.

Jago ::

Lepo, da si testiral in dal mnenje:

Trenutno je najboljsi tisti slovaski o katerem sem pisal gori in postal slike.

http://phl.php5.sk/firmware/en/?site=ho...

Sicer pa ne vem kaj se da se pametnega spremenit. Najvecja hiba je tak izginjanje.
««
8 / 11
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

Oddelek: Zvok in slika
2209321393 (46737) cryptozaver
»

[DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
35870572 (18391) koks2005
»

[divXvid] Amstrad predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
15922119 (9928) timzl
»

[DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14525800 (13135) podtalje

[DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?

Oddelek: Zvok in slika
1531223 (14476) Stepni Volk

Več podobnih tem