Forum » Loža » F1 2006
F1 2006
Scorpia ::
Kar se tiče alonsa in masse, tukaj noben ni napisal kjer je že prej pisal na f1 novicah in danes sta tudi komentatorja isto rekla. Vsak dirkač, ki je na ogrevanju in za njim dirkač ki je v hitrem krogu ga more pustit ne glede na vse. Res je da alonso ni toliko oviral, alonso pa tudi ni dal na max. moč motorja tko da se je massa vsen približeval alonsu. Sam ker so pravila taka, da tisti ki je na krogu za ogrevanju pač more pustit bi tudi alonso moral razumeti. Saj je tudi sam kriv za to, kaj zadnje čase počne na treningih in kvalifikacijah? Učeraj se je skor zaletel, mislim da v masso, ker mu je tolk bliz za hrbet vozil kot da je na dirki. Namesto da upočasni in se oddalji ene 2-3 sekunde nazaj in lepo odpelje krog, gre raje do to počet in se pol jezi zakaj...
Good Guy ::
šumi bo naredu private firmo .. tko je reku ross brown
pomoje bo špou dirkat z avtomobili tko k večina (hakinen, ..)
pomoje bo špou dirkat z avtomobili tko k večina (hakinen, ..)
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
klemen22 ::
Res je. Danes je bilo absolutno vse v prid Ferrariju. Še dve točki in Schumi bo ponovno dokazal kdo je Pravi Voznik.
Jah drugo leto se bomo morali pa privaditi na to da ne bo več legende. Pa sej je že mladih za njim toliko da verjetno ne bo dolgčas. Je bil pa pomoje cajt saj je dosegel in podrl vse rekorde skoraj ki bi jih lahko (kar lahko tejle aktulani dirkači le mokro sanjajo).
Imel je pa nekaj kar nima noben od novodobnih dirkačev ki jih je večina pozerjev: disciplino in urejeno družinsko življenje za razliko od novih ki se jih večina kurblja po jahtah v Monacu, več-dnevno žura. Ah še marsikaj se bodo morali naučiti.
Jah drugo leto se bomo morali pa privaditi na to da ne bo več legende. Pa sej je že mladih za njim toliko da verjetno ne bo dolgčas. Je bil pa pomoje cajt saj je dosegel in podrl vse rekorde skoraj ki bi jih lahko (kar lahko tejle aktulani dirkači le mokro sanjajo).
Imel je pa nekaj kar nima noben od novodobnih dirkačev ki jih je večina pozerjev: disciplino in urejeno družinsko življenje za razliko od novih ki se jih večina kurblja po jahtah v Monacu, več-dnevno žura. Ah še marsikaj se bodo morali naučiti.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
TribesMan ::
Ja res je... pomojem ga bodo v vatikanu za svetnika razglasili...
Kakšne eni tukaj klatijo...
LP
TribesMan
Kakšne eni tukaj klatijo...
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
TribesMan: pa kaj je spet narobe kar sem rekel? Raje povej v katerem delu te moti kot to da rečeš da smo bedaki.
Že v prejšnjih postih kakor sem bral si jokal zaradi tiste kao krivice ki se je dogodila Alonsu. Aha če bi bil namesto Alonsa Schumi bi bilo pa kul ha? In glede na to da je Mosley dejal da je bil Massa oviran potem velja. Popolnoma isto kot v Monacu. Samo tam so Schumija precej huje kaznovalo. Lahko bi se reklo da se vse vrne.
Sicer pa ne obupaj: v 3 dirkah lahko pride do marsičesa. In Alonso je odličen dirkač tako da ni še vse izgubljeno
Že v prejšnjih postih kakor sem bral si jokal zaradi tiste kao krivice ki se je dogodila Alonsu. Aha če bi bil namesto Alonsa Schumi bi bilo pa kul ha? In glede na to da je Mosley dejal da je bil Massa oviran potem velja. Popolnoma isto kot v Monacu. Samo tam so Schumija precej huje kaznovalo. Lahko bi se reklo da se vse vrne.
Sicer pa ne obupaj: v 3 dirkah lahko pride do marsičesa. In Alonso je odličen dirkač tako da ni še vse izgubljeno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: klemen22 ()
Super Sonic ::
"Imel je pa nekaj kar nima noben od novodobnih dirkačev ki jih je večina pozerjev: disciplino in urejeno družinsko življenje za razliko od novih ki se jih večina kurblja po jahtah v Monacu, več-dnevno žura."
Kaj hočeš zdej povedat, da je dirkač ob predpostavki, da ima urejeno družinsko življenje - hitrejši?
Al hočeš samo povedat, da ti je to kul?
p.s.
Kar te (spet) popolnoma izključuje iz debate, saj si sam odpirat teme, ki so bolj nagnjene na kurbanje, kot pa na kakšno resno zvezo in življenje.
Kaj hočeš zdej povedat, da je dirkač ob predpostavki, da ima urejeno družinsko življenje - hitrejši?
Al hočeš samo povedat, da ti je to kul?
p.s.
Kar te (spet) popolnoma izključuje iz debate, saj si sam odpirat teme, ki so bolj nagnjene na kurbanje, kot pa na kakšno resno zvezo in življenje.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
Bolj se lahko posveča vsem naporom in treningom in vsemu, če se ne misli non stop na različna dekleta ter alkohol ipd. Universal truth nasplošno. Bolj sem to misliv kot povezavo v predanost športu kot takem in življenju ki je lahko zgled ostalim dirkačem. Tudi po volji in motivaciji ki mu jo neposredno urejene razmere doma dajejo.
In Sonic: ne zabadaj se na vsak stavek ki ga napišem. Pač nisem napisal besede: hitrejši tako da si se poownal sam kajne
Ne bom komentiral ker bo spet jok in stok. Bom recimo temu vzdržen.
Matej_K ::
Smem vprašat tisti ki sedaj navijate za Schumaherja za koga boste navijali v naslednji sezoni???
Pa ne se spet začet kregat!!!
Pa ne se spet začet kregat!!!
... .. .
Super Sonic ::
"In Sonic: ne zabadaj se na vsak stavek ki ga napišem. Pač nisem napisal besede: hitrejši tako da si se poownal sam kajne"
Ne nisi reku, sem te pa zato vprašal, ker me zanima kako človek še lahko razmišlja.
"Bolj se lahko posveča vsem naporom in treningom in vsemu, če se ne misli non stop na različna dekleta ter alkohol ipd. Universal truth nasplošno. Bolj sem to misliv kot povezavo v predanost športu kot takem in življenju ki je lahko zgled ostalim dirkačem. Tudi po volji in motivaciji ki mu jo neposredno urejene razmere doma dajejo."
Ha ha ha - če tole resno bašeš, potem po moje lahko še job dobiš. Ravno kar si "izumil" sistem, kako je _vsak_ dirkač lahko še hitrejši - reveži v karavani F1 se pa tako matrajo, da bi dobil kakšne tisočinke.
Plačal bi pomoje dobro.
Ne nisi reku, sem te pa zato vprašal, ker me zanima kako človek še lahko razmišlja.
"Bolj se lahko posveča vsem naporom in treningom in vsemu, če se ne misli non stop na različna dekleta ter alkohol ipd. Universal truth nasplošno. Bolj sem to misliv kot povezavo v predanost športu kot takem in življenju ki je lahko zgled ostalim dirkačem. Tudi po volji in motivaciji ki mu jo neposredno urejene razmere doma dajejo."
Ha ha ha - če tole resno bašeš, potem po moje lahko še job dobiš. Ravno kar si "izumil" sistem, kako je _vsak_ dirkač lahko še hitrejši - reveži v karavani F1 se pa tako matrajo, da bi dobil kakšne tisočinke.
Plačal bi pomoje dobro.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
ripmork ::
hehe...
o Michaelovem življenju vemo ravno toliko kot nam zaupajo mediji - torej zelo malo.
Če bi ga osebno poznal bi bila že druga zgodba...
Imel je pa nekaj kar nima noben od novodobnih dirkačev ki jih je večina pozerjev: disciplino in urejeno družinsko življenje
Kaj pa vem, ko jest gledam prenose f1 vidim 11 ekip in 22 dirkačev, ki trdo delajo in se trudijo po svojih močeh iztržiti najboljši možen rezultat, zato je tale tvoj komentar popolnoma subjektiven - a te kot navijača tudi razumem.
Resno trditi da pa je on edini dirkač z urejenim(?) življenjem in disciplino je pa milorečeno bedasto, že tisti ki dirkajo v gp2 morajo met prekleto dosti discipline da zmorejo zmagovat, f1 je pa itak stopnica višje in je vse še bolj v ekstrem.
Kaj misliš da Sato pa še nikoli ni bil v fitnessu pa ne ve kaj pomeni trdo delat?
Popolnoma isto kot v Monacu.
Seveda ne.Popolnoma isti akterji - to pa absolutno.
v Monacu je več kot očitno bila namerna poteza ustavitve(!) dirkalnika na stezi na najbolj amaterski način - torej namernega zastoja, v slednjem primeru pa se Alonso Massi ni nikoli približal toliko da bi ga oviral
in ga oškodoval, tu pa je velika razlika.Plus tega je Alonso zmogel natančno razložiti nastalo situacijo in jo podkrepit z argumenti, Michael pa kaj več kot stavkov "nisem ga videl/nisem vedel kje je" ni znal izustit.
po ni moj namen pljuvat zdej po Michaelu, ampak keep it real no.Ne očitam mu očitnih kvalitet zaradi katerih je res legenda, ampak ne pretiravat.
o Michaelovem življenju vemo ravno toliko kot nam zaupajo mediji - torej zelo malo.
Če bi ga osebno poznal bi bila že druga zgodba...
Imel je pa nekaj kar nima noben od novodobnih dirkačev ki jih je večina pozerjev: disciplino in urejeno družinsko življenje
Kaj pa vem, ko jest gledam prenose f1 vidim 11 ekip in 22 dirkačev, ki trdo delajo in se trudijo po svojih močeh iztržiti najboljši možen rezultat, zato je tale tvoj komentar popolnoma subjektiven - a te kot navijača tudi razumem.
Resno trditi da pa je on edini dirkač z urejenim(?) življenjem in disciplino je pa milorečeno bedasto, že tisti ki dirkajo v gp2 morajo met prekleto dosti discipline da zmorejo zmagovat, f1 je pa itak stopnica višje in je vse še bolj v ekstrem.
Kaj misliš da Sato pa še nikoli ni bil v fitnessu pa ne ve kaj pomeni trdo delat?
Popolnoma isto kot v Monacu.
Seveda ne.Popolnoma isti akterji - to pa absolutno.
v Monacu je več kot očitno bila namerna poteza ustavitve(!) dirkalnika na stezi na najbolj amaterski način - torej namernega zastoja, v slednjem primeru pa se Alonso Massi ni nikoli približal toliko da bi ga oviral
in ga oškodoval, tu pa je velika razlika.Plus tega je Alonso zmogel natančno razložiti nastalo situacijo in jo podkrepit z argumenti, Michael pa kaj več kot stavkov "nisem ga videl/nisem vedel kje je" ni znal izustit.
po ni moj namen pljuvat zdej po Michaelu, ampak keep it real no.Ne očitam mu očitnih kvalitet zaradi katerih je res legenda, ampak ne pretiravat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
v slednjem primeru pa se Alonso Massi ni nikoli približal toliko da bi ga oviral in ga oškodoval, tu pa je velika razlika
No to je tudi popolnoma subjektiven komentar - te kot navijača razumem. Pravila so pravila in ker jih je Alonso prekršil naj se ga obravnava temu primerno.
Ok, zdej pa dovolj o tem "pripetjaju". Ker ne bomo nikakor skupaj prišli.
Ha ha ha - če tole resno bašeš, potem po moje lahko še job dobiš
Hvala Sonic ker te tako skrbi za moj job. Žal ga že imam in to zelo dobrega. Če pa bom slučajno kdaj brezposeln pa tebe kontakiram
Smem vprašat tisti ki sedaj navijate za Schumaherja za koga boste navijali v naslednji sezoni???
Po metu kocke bom izbral katerega. Samo še 6 kandidatov moram ponajti. // to je bilo mišljeno sarkastično
Zgodovina sprememb…
LapD ::
Jst bi sam povedu da zdej ni na obzorju takega dirkača kot je šumi. Njegova karizma, predanost dirkanju in odnos do navijačev, ljudi je svetlobna leta daleč od novodobnih mladcev. Alonso bo hitr pogoru če se bo še naprej tako obnašal čeprav njegovim dirkaškim veščinam ne oporekam., Kimi je kul ampak je bol Hakinnen tip, hladnokrven, tih in hiter kar je po eni strani dobro in bom zdej k je pri rdečih vsekakor za njega navijal. Velik potencial je Kubica ampak je še neobrušen diamant.
Po mojem se je poslovil zadnji od starih romantikov F1. Kolikor sem jaz uspel spremljat so Mansel, Prost, Senna, Schumacher in še kdo iz teh generacij pojem za dirkanje in jim še dolgo ne bo nihče prišel do kolen. Šumi se pač od ostalih velikih loči še po statistiki in uspehih in to ga nedvomno dela največjega v tem športi. Upam na častno slovo z 8. naslovom svetovnega prvaka
Po mojem se je poslovil zadnji od starih romantikov F1. Kolikor sem jaz uspel spremljat so Mansel, Prost, Senna, Schumacher in še kdo iz teh generacij pojem za dirkanje in jim še dolgo ne bo nihče prišel do kolen. Šumi se pač od ostalih velikih loči še po statistiki in uspehih in to ga nedvomno dela največjega v tem športi. Upam na častno slovo z 8. naslovom svetovnega prvaka
overlord_tm ::
Za kimija, masso in kubico, vsi skupaj so ravno za enega Schumacherja
Kaka fešta je bila v monzi ko se je zvedelo da je alonsu razneslo motor . Sve se vrati sve se plati.
A se že ve če Jean Todt še ostaja pri rdečih?
Tilen ::
Za Ferrari.
klemen22, nekaj postov dal link, kjer pise, da je ze podpisal za naslednjo sezono. Brawn se nekaj stoka...
Za Ferrari.
klemen22, nekaj postov dal link, kjer pise, da je ze podpisal za naslednjo sezono. Brawn se nekaj stoka...
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
archer ::
Kaka fešta je bila v monzi ko se je zvedelo da je alonsu razneslo motor
To pa res... Sem ravno gledal na en ekran. Pa pogledam nazaj na stezo. Takrat pa vsi na noge. Pa sm še samo bel dim vidu izza renaultovega dirkalnika.
Drugače je bila pa fešta pod stopničkami. Sem meu kar srečo da sem uspel priti tja. Mi je pa zanimivo kako hitreje mine dirka v živo.
To pa res... Sem ravno gledal na en ekran. Pa pogledam nazaj na stezo. Takrat pa vsi na noge. Pa sm še samo bel dim vidu izza renaultovega dirkalnika.
Drugače je bila pa fešta pod stopničkami. Sem meu kar srečo da sem uspel priti tja. Mi je pa zanimivo kako hitreje mine dirka v živo.
OwcA ::
Kaka fešta je bila v monzi ko se je zvedelo da je alonsu razneslo motor
To veliko pove o navijačih.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
In kaj to pove o navijačih? Morda to da je v Monzi ene 90% folka navijalo za rdeče? Bi kaj drugega sploh pričakoval? Če bi se to dogodilo v Španiji bi bilo precej drugače stanje se mi zdi.
A se ze mogoce kaj pise o Alonsovem dvignjenem bolidu dostopnem sirsim mnozicam? Mirko je nekaj govoril na POP.
mavec ::
Schumi jo gre, samo se vedno bomo za "Rdeče". Navijali pa bomo za Icemana =o).
Glede drkalnika pa, če so že cel vikend linčali Renault, so ga verjetno tudi po konc drke hoteli, ne? In kako to bolje storiti, kot dvigniti drkalnik in ga poslikati, pa se izvedeti kako skrivnost, pred "finalom".
Glede drkalnika pa, če so že cel vikend linčali Renault, so ga verjetno tudi po konc drke hoteli, ne? In kako to bolje storiti, kot dvigniti drkalnik in ga poslikati, pa se izvedeti kako skrivnost, pred "finalom".
Sem prepričan, da bo Renault oz. Flavio vložil kako kazen, ker so "razgalili" njihov bolid po drki.
Flavio je Flavio, ce se da dobit kaksen milijon, zakaj pa ne.
McLarnu in nekaterim se slabo pise ob zamrznitvi razvoja motorjev, ce se bo to res zgodilo.
McLarnu in nekaterim se slabo pise ob zamrznitvi razvoja motorjev, ce se bo to res zgodilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
No prvaka sta lahko še vedno oba. Samo na zadnje dogajanje ki se vleče že par dirk bi bolj stavil na legendo.
Gundolf ::
Možnosti imata oba, kako hitro se zadeve obrnejo se je videlo na tej dirki (neki crkne pa si ob 6 točk ali še bolje, neki crkne avtu pred tabo pa si ob 5 točk namesto da bi eno pridobu ;)), kako je legenda daleč od neranljivega pa na prejšnjih dveh.
Jaz bi zaenkrat še vedno stavu na Alonsa, čeprav me je kar malo strah da bo spet Šumi prvak.
Jaz bi zaenkrat še vedno stavu na Alonsa, čeprav me je kar malo strah da bo spet Šumi prvak.
Dobro je, če bosta imela čimveč zmag ter drugih in tretjih mest. Lahko, da bosta prvenstvo končala z enakim izkupičkom točk in potemtakem bodo odločale boljše uvrstitve. In glede na trenutno formo bi rekel, da Schumi lahko osvoji zmago več, ki bo ob morebitnem enakem izkupičku točk zlata oz. naslova prvaka vredna :).
cekr ::
Glede dvignjenega Cliota;
a veste, da je to v Italiji. Če ne bi Cliota dvignili, ga na koncu sploh ne bi bilo več. Popolnoma vse bi pokradli.
a veste, da je to v Italiji. Če ne bi Cliota dvignili, ga na koncu sploh ne bi bilo več. Popolnoma vse bi pokradli.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
cekr, true :D
Jap, jaz sem pričakoval vsaj še 15 krogov ko vidim da šumi in kimi peljeta častni krog. Pred televizijo se pa zadeva vleče ko da dirka traja cel dan.
A v španiji pa bi vsi plavi žaloval če ferrariju kaj crkne? Si ne upam predstavljat dirke če bi imeli f1 navijači kulturo na takem nivoju kot nogometni. Bi se hitro kaka rola wc papirja našla nekomu za čelado ...
Mi je pa zanimivo kako hitreje mine dirka v živo.
Jap, jaz sem pričakoval vsaj še 15 krogov ko vidim da šumi in kimi peljeta častni krog. Pred televizijo se pa zadeva vleče ko da dirka traja cel dan.
To veliko pove o navijačih.
A v španiji pa bi vsi plavi žaloval če ferrariju kaj crkne? Si ne upam predstavljat dirke če bi imeli f1 navijači kulturo na takem nivoju kot nogometni. Bi se hitro kaka rola wc papirja našla nekomu za čelado ...
slatko ::
Jest tut močno dvomim da bo Alonso letos prvak, to pa zato ker je ferrari v odlični formi renault pa trenutno ne blesti tako zelo (sicer še vedno niso slabi, vendar pa nimajo več take premoči kot so jo mel še še nekaj dirk nazaj).
Good Guy ::
alonsota bojo sprovociral...
flavi mi je pa en tak bedak.. da joj, ko jim gre vse na roko govori mi smo najboljši, ko ap se jim nekje zalomi pa skor joka, pa toži vse po vrsti....
pri fearriju bo tko.. brown gre stran(pa en kup ludi k so bli pr ferr..), prišel je tut z šumijem in z njim odhaja, tod ostaja, in bo probu s kimijem narest kar se da
flavi mi je pa en tak bedak.. da joj, ko jim gre vse na roko govori mi smo najboljši, ko ap se jim nekje zalomi pa skor joka, pa toži vse po vrsti....
pri fearriju bo tko.. brown gre stran(pa en kup ludi k so bli pr ferr..), prišel je tut z šumijem in z njim odhaja, tod ostaja, in bo probu s kimijem narest kar se da
http://goo.gl/7ItKpU
Daedalus ::
Zakaj pa McLarnu? Zadnje verzije Mercedesovega motorja so dokaj močne in zanesljive. Za primer, če nisi opazil - v Monzi motor pomeni veliko in na katero mesto se je že Kimi pripelal z McLarnom? Poleg tega se je McLaren zmožen vrteti precej visoko - med kvalifikacijami prek 21.000 rpm, med samo dirko pa prek 19.000 rpm. Večina ostalih moštev ne spušča motorjev prek 19k. Tako da si drznem trditi, da ima letos McLaren (v tem delu sezone) po dolgem času spodoben motor. Sam so pa res rabli nekaj časa, da so ga zrihtali.
Zakaj pa McLarnu? Zadnje verzije Mercedesovega motorja so dokaj močne in zanesljive. Za primer, če nisi opazil - v Monzi motor pomeni veliko in na katero mesto se je že Kimi pripelal z McLarnom? Poleg tega se je McLaren zmožen vrteti precej visoko - med kvalifikacijami prek 21.000 rpm, med samo dirko pa prek 19.000 rpm. Večina ostalih moštev ne spušča motorjev prek 19k. Tako da si drznem trditi, da ima letos McLaren (v tem delu sezone) po dolgem času spodoben motor. Sam so pa res rabli nekaj časa, da so ga zrihtali.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Samo večjega šupka kot alonsa med dirkači še ni bilo ... klik!
Dokler zmaguje je on glavni car, ostali ne obstajajo, na odru za zmagovalce se obnaša preprosto butasto, zdaj ko mu pa ne gre več pa joka in povsod drugje išče izgovore
Dokler zmaguje je on glavni car, ostali ne obstajajo, na odru za zmagovalce se obnaša preprosto butasto, zdaj ko mu pa ne gre več pa joka in povsod drugje išče izgovore
dela ::
Kje vidiš kakšne izgovore v linku?
Da je MS nešporten, je že res, Alonsu pa ne bi bilo treba tega poudarjati takoj po porazu, ker s tem meče slabo luč nase. Zaradi mene lahko Alonso kaže na podestu zadnjico svojim navijačem, pa se mi še vedno zdi huje, da se MS včasih na stezi obnaša kot bedak.
Sicer sem pa vesel, da je v prvenstvu spet postalo malce napeto.
Da je MS nešporten, je že res, Alonsu pa ne bi bilo treba tega poudarjati takoj po porazu, ker s tem meče slabo luč nase. Zaradi mene lahko Alonso kaže na podestu zadnjico svojim navijačem, pa se mi še vedno zdi huje, da se MS včasih na stezi obnaša kot bedak.
Sicer sem pa vesel, da je v prvenstvu spet postalo malce napeto.
FGalcnoy: pa kaj spet klatiš. Dej sam izzivaš Schumi fane da ti bojo j**** m.... Je res treba začeti spet eno spammanje. Hja glede bedakov pa ne bi.
Glede Alonsa: je odličen dirkač samo ne vem kaj spet neki joka. Pa kaj je resno že pol leta nazaj mislu da ima naslov zagotovoljen. Naj ga brani na progi in ne joka pred novinarji. Naj bo Pravi moški in ne pussi ker si s tem ne bo nabral privržencev. Aja morda se je pa od Briatoreja neki nalezu ker tut tisti je en Pravi pussi. Prejšnji teden je neki jokljal nad Schumijem naj po monzi neha dirkat namesto da bi skrbel za svoje moštvo. Ker pek. Ja seveda da je reku naj Schumi neha ko pa bi naslov osvoju Alonso.
Glede Alonsa: je odličen dirkač samo ne vem kaj spet neki joka. Pa kaj je resno že pol leta nazaj mislu da ima naslov zagotovoljen. Naj ga brani na progi in ne joka pred novinarji. Naj bo Pravi moški in ne pussi ker si s tem ne bo nabral privržencev. Aja morda se je pa od Briatoreja neki nalezu ker tut tisti je en Pravi pussi. Prejšnji teden je neki jokljal nad Schumijem naj po monzi neha dirkat namesto da bi skrbel za svoje moštvo. Ker pek. Ja seveda da je reku naj Schumi neha ko pa bi naslov osvoju Alonso.
Zgodovina sprememb…
Alonso je imel pač srečo, prišel je v naj dirkalnik in naj moštvo. Zdaj pa dokazuje, da ni tako dober kot je sprva kazalo. Sploh pod pritiskom. Kaj mu je bilo treba "gonit" bolid preko 19000 vrtljajev mi ni jasno. Bil je tretji in daleč od vodilnih dveh on pa samo "gas". Če bi bil res tako preudaren in preračunljiv, potem bi osvojil 6 točk, tako pa je osvojil 0, kot MS na Madžarskem, s tem da si je Alonso naredil večjo škodo s tem odstopom, kot MS s tistim.
Sam menim, da je od Alonsa veliko boljših voznikov trenutno v F1. Kubica, Kimi, Heiki, ki bo dirkal za Renault v prihodnji sezoni, do še kakega mladega voznika. Alonso kvečjemu lahko tekmuje edino s Klienom .
Sam menim, da je od Alonsa veliko boljših voznikov trenutno v F1. Kubica, Kimi, Heiki, ki bo dirkal za Renault v prihodnji sezoni, do še kakega mladega voznika. Alonso kvečjemu lahko tekmuje edino s Klienom .
Letosnji Alonsov naslov lahko resi samo se njegova gromozanska sreca. Vse ostalo je ze pokazal da mu ne gre na roko.
Saj edino kar mu gre na roko je sreča. Ko je bil prvak mu je šla na roko vsaka dirka, kjer je Kimiju "crknil" motor.
Spet spamaš tinkec. Če je Kimiju crknil motor ni težava ALonsa ampak Kimijevega moštva. Lani je Alonso zasluženo osvojil naslov in tudi letos če ga bo. TO je isto kot da zmaga Herman Maier pa pol ti jokaš da je imel pač Eberharter smolo ker mu niso dobro namazali smuči. Popolnoma ista zadeva. Če je je, če ni ni. Vmesne poti ni.
Hehe sam Alonso je pa res klepec brez primere. Potem ko Schumija primerja z drugo legendo Zidanom sem prebral še ta verz ki ga je povedal na intervjuju:
Torej z zadnjim stavkom že sam posredno prizna da je Schumi boljši in to zagotovo ni dobro za samozavest. Če bo F1 z odhodom enega drikača bolj izenačena - potem pač že po njegovem ni ALonso najboljši.-
Za vsakogar pride njegov čas. Njegovo odločitev je treba spoštovati. Zdaj bo formula bolj izenačena
Torej z zadnjim stavkom že sam posredno prizna da je Schumi boljši in to zagotovo ni dobro za samozavest. Če bo F1 z odhodom enega drikača bolj izenačena - potem pač že po njegovem ni ALonso najboljši.-
Klemen22, pa saj ti si tako ali tako pametnejši od vseh skupaj tu, zato pa imaš naziv "izbranih" na st.
Hotel sem povedati to, da bi tisto sezono Kimi osvojil naslov SP v F1, če mu ne bi na več kot polovici dirk razneslo motorja. Tako bi se naslov odločil verjetno na zadnji dirki, ampak Kimi je na žalost prav zaradi motorja izgubil naslov takrat. Alonso je imel pa pač vedno krompir, je pa zanimivo, da vse se vrača vse se plača. In ravno to se Alonsu dogaja letos. Sicer pa če se še kdo spomni sezone MS ko je tekmoval še Hakkinen. Mislim, da je bilo takrat enako, in da je 3 dirke pred koncem zaostajal za njim za 2 točki in potem je na zadnjih treh dirkah zmagal in osvojil naslov.
Upajmo, da bo letos enako .
Edit: Glede spammanja pa. Ne visim non-stop na forumu kot ti, vsaj glede na število komentarjev bi to moral vedeti.
Hotel sem povedati to, da bi tisto sezono Kimi osvojil naslov SP v F1, če mu ne bi na več kot polovici dirk razneslo motorja. Tako bi se naslov odločil verjetno na zadnji dirki, ampak Kimi je na žalost prav zaradi motorja izgubil naslov takrat. Alonso je imel pa pač vedno krompir, je pa zanimivo, da vse se vrača vse se plača. In ravno to se Alonsu dogaja letos. Sicer pa če se še kdo spomni sezone MS ko je tekmoval še Hakkinen. Mislim, da je bilo takrat enako, in da je 3 dirke pred koncem zaostajal za njim za 2 točki in potem je na zadnjih treh dirkah zmagal in osvojil naslov.
Upajmo, da bo letos enako .
Edit: Glede spammanja pa. Ne visim non-stop na forumu kot ti, vsaj glede na število komentarjev bi to moral vedeti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mavec ()
Hotel sem povedati to, da bi tisto sezono Kimi osvojil naslov SP v F1, če mu ne bi na več kot polovici dirk razneslo motorja.
Ja in kaj ima Alonso s tem če mu je razneslo motor tekmecu? Zaradi tega njegov naslov ne pomeni nič manj razumeš? Ker F1 ni samo dirkač ampak dirkač+moštvo in če ima Kimi kao slabo moštvo potem pač to ni krivda alonsa.
No sej boš lahko drugo leto mokro sanjal ko bo Kimi ovnal vse po vrsti. Oz. vsaj dokazal da je pravi dirkač.
Spomni se SP2006 v nogometu ko si bil spammer kot ga svet še ni doživel. Sploh pa so tvoji kometarji privlečeni za lase. Ja in fomulo ena spremljam že od leta 1990 naprej in nisem od včeraj tako kot verjetno ti.
Zgodovina sprememb…
Alexius Heristalski ::
Sam menim, da je od Alonsa veliko boljših voznikov trenutno v F1. Kubica, Kimi, Heiki, ki bo dirkal za Renault v prihodnji sezoni, do še kakega mladega voznika. Alonso kvečjemu lahko tekmuje edino s Klienom.
Kljub temu, da Alonsa ne maram preveč, odločno nasprotujem tvojemu mnenju in menim, da je povsem zgrešeno ter nima zveze z resničnim stanjem. Alonso spada med "sveto trojico", tako da se ga kar navadi prenašat, saj ga boš še dolgo gledal.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Gundolf ::
Navijaštvo (sploh v obliki kot se v tej temi kaže) nasploh pogosto nima nobene veze z realnostjo. Sploh je pa zanimivo kako v športu, kjer je 2x več odvisno od ekipe kot od dirkača, spremljamo predvsem navijanje za slednjega.
No ja kdor se bolje počuti če verjame da ima Alonso neverjeto srečo, nadsuperioren avto, je nesramen do novinarjev, otrok, živali, je jokica pred novinarji, itd, pa naj. Nasploh je vsaka stvar proti stresu dobra.
No ja kdor se bolje počuti če verjame da ima Alonso neverjeto srečo, nadsuperioren avto, je nesramen do novinarjev, otrok, živali, je jokica pred novinarji, itd, pa naj. Nasploh je vsaka stvar proti stresu dobra.
dela ::
Pozabil si še, da je Massi nalašč ustvarjal turbulence na 100m, da je enkrat kazal fakju in da je "pussi".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Na cesti | 184844 (148089) | WarpedGone |
» | Formula 1 2009 (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Na cesti | 90294 (52673) | ABX |
» | F1 2007 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 80762 (53082) | 'FireSTORM' |
» | F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 4 … 49 50 51 52 )Oddelek: Loža | 84493 (43408) | Alexius Heristalski |
» | F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 40227 (24888) | balocom |