Forum » Strojna oprema » Divx predvajalnik NUJNO PLIZ !
Divx predvajalnik NUJNO PLIZ !
Bostyan2 ::
Hoj!
Tale Divx revolucija se je iz računalnikov preselila na strojne idvx predvajalnike, zato si nekako upam zastaviti to vprašanje tukaj :)
Torej, kupil sem Divx predvajalnik Yamada DVX 6700. Ne vem kako naložit podnapise. poskusil sem vse tipke - nič. Veliko govora sem zasledil o nadgradnji firmware-a. Naložil sem uradno različico v1 in v2. (www.yamada.de). Še vedno nikakor do podnapisov. Nato sem snel veliko hvaljeni neuradni firmware na strani:
http://mtz.softpedia.com/index.php?opti...
Sedaj pa mi je zadeva friznila. Ne morem niti vratca odpret, daljinec ne reagira...
Kaj naj naredim????
Kako povrnit tovarniške nastavitve, zakaj je zmrznilo, katerei firmware (če sploh) naložit in - vraga - kako se naložijo podnapisi????
Tale Divx revolucija se je iz računalnikov preselila na strojne idvx predvajalnike, zato si nekako upam zastaviti to vprašanje tukaj :)
Torej, kupil sem Divx predvajalnik Yamada DVX 6700. Ne vem kako naložit podnapise. poskusil sem vse tipke - nič. Veliko govora sem zasledil o nadgradnji firmware-a. Naložil sem uradno različico v1 in v2. (www.yamada.de). Še vedno nikakor do podnapisov. Nato sem snel veliko hvaljeni neuradni firmware na strani:
http://mtz.softpedia.com/index.php?opti...
Sedaj pa mi je zadeva friznila. Ne morem niti vratca odpret, daljinec ne reagira...
Kaj naj naredim????
Kako povrnit tovarniške nastavitve, zakaj je zmrznilo, katerei firmware (če sploh) naložit in - vraga - kako se naložijo podnapisi????
- zaklenilo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yamada predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 90 91 92 93 )Oddelek: Zvok in slika | 544698 (55581) | GaS |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325504 (50848) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24978 (9592) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 71980 (19799) | koks2005 |
» | [DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 62396 (20810) | Caniggia |