» »

<b>Yamada 6600! Enkrat za vselej!</b>

<b>Yamada 6600! Enkrat za vselej!</b>

zaskar ::

Pozdravljeni!

Imam Yamado 6600 posodobljen posodobljen z zadnjim originalnim firmwarom!

Težave imam s podnapisi (divx + AC3) in črno-belo sliko. Črno-bela slika se pojavi takoj ko se začne predvajati divx, vendar ne pri vseh.

Prosim, če lahko kdo napiše s katerim programom in v kakšen format bi moral dekompresirati divx, da se takim težavam izognem.8-O

Hvala!
  • zaklenil: CaqKa ()

5er--> ::

Mogoče je vzrok črno-bele slike to, da imaš naštimano na NTSC -> daj na PAL.
[samo ugibam]

Ne. To sem prvo preveril. Črno-bela slika se mi pojavi samo pri nekaterih filmih (verjetno je so kompresirani drugače kot tisti pri katerih je barvna slika) in sicer ko pritisnem enter za zagon filma takoj preklopi v črno-belo, če pritisnem setup tipko je tudi meni v ČB. Sedaj moram pritisniti stop da se predvajanje filma ustavi in nato setup da dobim nazaj barve. Prosim za pomoč. Najbolj me zanima kakšen format slike in zvoka je najbolj primeren za gledanje na Yamadi 6600 in s katerim programom se da prekompresirati v tak zapis.

Hvala!

danielka84 ::

Imel sem iste probleme!
Nekateri filmi so delali ok, nekateri so bili crno-beli in slika tudi ni bila cisto pravega razmerja.
Zdi se mi da sem imel newage firmware, nato sem nalozil PYPS firmware in zadeva spila kot mora.

OK!

Bom še to probal, čeravno vem, da to ne bo rešlo problema s podnapisi ki sami zginejo po določenem času (divx AC3 in Yamada oz. čip ki je v njem se menda ne marajo najbolj).

A mi priporočate zadnjo verzijo PYPS firmware ali kakšno prejšnjo?

CaqKa ::

jaz ti priporočam branje pravil, tam okrog 5. člena.

[DivXviD] Yamada predvajalniki

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] Yakumo predvajalniki (strani: 1 2 3 425 26 27 28 )

Oddelek: Zvok in slika
1388190521 (27445) gasper6201
»

[DivXviD] Yamada predvajalniki (strani: 1 2 3 490 91 92 93 )

4609544558 (55441) GaS
»

[DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

35871902 (19721) koks2005
»

[DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

38462308 (20722) Caniggia
»

[DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )

14526462 (13797) podtalje

Več podobnih tem