Forum » Zvok in slika » predvajanje mp3 datotek z DVD -ja v dvd playerju
predvajanje mp3 datotek z DVD -ja v dvd playerju
bado ::
Zanima me kako je z predvajanjem mp3 datotek posnetih na DVD (DVD-R) v dvd playerju. Dvd predvajalniki imajo oznaceno predvajanje MP3, branje CDR/RW, DVD-R/RW in DVD+R/RW.
Ali to pomeni da MP3-je predvajajo tako z CD-jev kot DVD-jev? Ali je mozno, da ne znajo brati MP3-jev posnetih na DVD? To me zanima za vse modele.
Konkretno pa me zanima glede modela Panasonic DVD-F65S ali je mozno predvajanje mp3-jev posnetih na DVD-R?
Hvala!
Ali to pomeni da MP3-je predvajajo tako z CD-jev kot DVD-jev? Ali je mozno, da ne znajo brati MP3-jev posnetih na DVD? To me zanima za vse modele.
Konkretno pa me zanima glede modela Panasonic DVD-F65S ali je mozno predvajanje mp3-jev posnetih na DVD-R?
Hvala!
- zavaroval slike: Predator ()
bado ::
Pa se to. Kje snemate DVD-je? Je Nero OK?
Je potrebno kaj posebnega nastaviti za snemanje mp3-jev ali je dovoj posneti MP3 je kot DVD-ROM (ISO) in ali so lahko fajli v mapah?
Je potrebno kaj posebnega nastaviti za snemanje mp3-jev ali je dovoj posneti MP3 je kot DVD-ROM (ISO) in ali so lahko fajli v mapah?
SasoS ::
Načeloma DVD player preveri kakšen medij je in iz DVDja bo vrtel samo DVD. Verjetno bi mp3 na DVDju deloval samo iz kakšnega divx/xvid playerja, ker oni ne preverjajo (da lahko tudi divx vrtiš iz DVDja).
CaqKa ::
sasos načeloma dela.
nebo delalo edino takrat ko bo mixani dvd.. torej dvd video in data.. takrat bere samo dvd.
iso dvd pa mislim da vsi tajvanski predvajalniki podpirajo. vsaj taki ki jih imajo v metroju za 50€
nebo delalo edino takrat ko bo mixani dvd.. torej dvd video in data.. takrat bere samo dvd.
iso dvd pa mislim da vsi tajvanski predvajalniki podpirajo. vsaj taki ki jih imajo v metroju za 50€
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 54222 (9047) | Spajky |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63542 (16032) | Buffy |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325507 (50851) | cryptozaver |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23046 (10261) | Yossarian |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24980 (9594) | bizi72 |