Forum » Loža » Ali bodo Združene Države napadle Irak?
Ali bodo Združene Države napadle Irak?

smash ::
se strinjam z smartAssom...sadam da vsaj mir...medtem k američani skos neki serjejo...ampak res skos....tko da lohk bi sprejel kaksno resolucijo prot americanom naj gredo inspekcije not pa nej pokazejo tist podzemni bunker al kwa je ze NORAD al neki tacga...pa nej unicjo vse kemicno orozje pa nuklearno pa vse strupe....zarad mene tud ce sankcije uvedemo na ameriko pa vize za americane....pol pa nc vec na pocitnce v evropo
ja pa vojsko nej poberejo iz evrope vn pa iz azije...to bi lohk bil prvi korak k izboljsanju razmer glede terorizma
po domač povedan...čeb se američani brigal zase...ne bi nobeden zrušu WTC...čist enostavno..muslimani (nekateri) so evil prou zarad tega razloga...
ja pa vojsko nej poberejo iz evrope vn pa iz azije...to bi lohk bil prvi korak k izboljsanju razmer glede terorizma
po domač povedan...čeb se američani brigal zase...ne bi nobeden zrušu WTC...čist enostavno..muslimani (nekateri) so evil prou zarad tega razloga...

Thomas ::
Hm ... se pravi smo le odkrili, na čigavi strani so simpatije mirovnikov.
Lepo, lepo!
Lepo, lepo!

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

krneki0001 ::
Thomas sam ne podpiram Sadama niti nisem kak mirovnik, še manj pa da bi na demonstracije hodu.
Sem zato da Sadama odstranijo. Ampak brez nepotrebnih žrtev med civilisti in z privoljenjem celega sveta ne samo pod enostransko odločitvijo svetovnega policaja.
Svetovni policaj, če misli sam napasti, upam da si bo zobe polomu tko kt na kubi vietnamu nikaragui in koreji.
LP
Nebivedu
Sem zato da Sadama odstranijo. Ampak brez nepotrebnih žrtev med civilisti in z privoljenjem celega sveta ne samo pod enostransko odločitvijo svetovnega policaja.
Svetovni policaj, če misli sam napasti, upam da si bo zobe polomu tko kt na kubi vietnamu nikaragui in koreji.
LP
Nebivedu

perci,
Nej (drugi mirovniki) vzamejo tole za spodbudo, da kako drugače pojasnijo svojo "slepoto" za Sadamov del krivde.
Če lahko - seveda.
Ker če bi jest mislu, kakšno zlo bi bila nova vojna v Zalivu, bi protestiral v smislu:
Irak - razoroži se in pusti prebivalstvo na miru! ZDA, prepustite glavno vlogo inšpektorjem, ne svoji vojski!.
Vsak, ki bi bil le proti vojni - bi delal tako nekako - z niansami.
Toda ta gospoda pa ne. Oni so popolnoma slepi na tisto oko, ki bi moralo videti tudi Sadama. Z njim de facto simpatizirajo. Oziroma imajo neko drugo agendo - in ne "miru za vsako ceno".
Celo opozarjanje tudi iraškega režima jim je očitno "previsoka cena" za mir.
Nej (drugi mirovniki) vzamejo tole za spodbudo, da kako drugače pojasnijo svojo "slepoto" za Sadamov del krivde.
Če lahko - seveda.

Ker če bi jest mislu, kakšno zlo bi bila nova vojna v Zalivu, bi protestiral v smislu:
Irak - razoroži se in pusti prebivalstvo na miru! ZDA, prepustite glavno vlogo inšpektorjem, ne svoji vojski!.
Vsak, ki bi bil le proti vojni - bi delal tako nekako - z niansami.
Toda ta gospoda pa ne. Oni so popolnoma slepi na tisto oko, ki bi moralo videti tudi Sadama. Z njim de facto simpatizirajo. Oziroma imajo neko drugo agendo - in ne "miru za vsako ceno".
Celo opozarjanje tudi iraškega režima jim je očitno "previsoka cena" za mir.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thomas ()

nebivedu bi pa hotel čudežno odstraniti Sadama.
Ko bi republikanska garda streljala izza gruč civilistov, da ne bi padel noben civilist. Recimo.
Pa da bi bil cel svet za. Kar je še bolj utopično.
Ker se pa to ne da, naj pa Sadam lepo ostane in mesari dalje kot je vajen?
Kot je rekel danski zunanji minister včeraj na obisku pri nas. Če OZN ne dovolijo obračuna s Sadamom - OZN izginejo v nepomembnost.
Tudi v Evropi smo še nekater pametni - na srečo.
Ko bi republikanska garda streljala izza gruč civilistov, da ne bi padel noben civilist. Recimo.
Pa da bi bil cel svet za. Kar je še bolj utopično.
Ker se pa to ne da, naj pa Sadam lepo ostane in mesari dalje kot je vajen?

Kot je rekel danski zunanji minister včeraj na obisku pri nas. Če OZN ne dovolijo obračuna s Sadamom - OZN izginejo v nepomembnost.
Tudi v Evropi smo še nekater pametni - na srečo.

Pepe ::
Toda zahtevati od ZDA, da se ne bi pogovarjale z nikomer od arabskih režimov že 30 let - sicer so pokvarjeni - je povsem zgrešeno.
Dokler bo tam nafta!
Irak in Iran sta bila 1983 grozni državi - oba. Iran se je zdel še nekoliko groznejši.
Zato se pa naj pobijejo med sabo, eni pa jim bodo pridno pomagali! Pol pa amerikance naselit tja!
Naj bi jih zato prepustili kar sovjetskemu vplivu?
To pa je bistvo vsega, a ne. Ampak zakaj sploh kak vpliv?
LP
Dokler bo tam nafta!

Irak in Iran sta bila 1983 grozni državi - oba. Iran se je zdel še nekoliko groznejši.
Zato se pa naj pobijejo med sabo, eni pa jim bodo pridno pomagali! Pol pa amerikance naselit tja!
Naj bi jih zato prepustili kar sovjetskemu vplivu?
To pa je bistvo vsega, a ne. Ampak zakaj sploh kak vpliv?
LP
Kaj je?
Ti samo pridi, ti mater!
Ti samo pridi, ti mater!

> To pa je bistvo vsega, a ne. Ampak zakaj sploh kak vpliv?
Nasvet, naj bi ZDA (NATO) pustil vse države Tretjega sveta takratni Sovjetski Zvezi - je angelski. Naravnost angelski in nič manj.
To so govorili tudi v Kremlju takrat!
Nasvet, naj bi ZDA (NATO) pustil vse države Tretjega sveta takratni Sovjetski Zvezi - je angelski. Naravnost angelski in nič manj.
To so govorili tudi v Kremlju takrat!

Nisem trdil tega.
Namig, nobenih! Ampak dokler nafta bo oziroma bo to kar je, ne bo nič bolje!
LP
Namig, nobenih! Ampak dokler nafta bo oziroma bo to kar je, ne bo nič bolje!
LP
Kaj je?
Ti samo pridi, ti mater!
Ti samo pridi, ti mater!

Dej Pepe - pomiri se!
Če bi nehali kupovat nafto od Arabcev - so v momentu lačni.
Če bi nehali kupovat nafto od Arabcev - so v momentu lačni.

Jaz sem miren.
Lačni. Ja pa pomrli bi tudi.
Potem pa naj, pa ne rabimo vojn, a ne.
LP

Lačni. Ja pa pomrli bi tudi.

LP
Kaj je?
Ti samo pridi, ti mater!
Ti samo pridi, ti mater!

undefined ::
> Kaj pa lahko človek s takim IQ-jem naredi več kot vojno? Sej ni sposoben tut suhih prestic normalno jest.
LOL!
> je definitivno inteligentnejši od velike večine - pa se strinja z Bushem. Kvečjemu je še nekoliko bolj radikalen.
In radikalnost je zate pozitivna?
> Ti praviš, da je Rumsfeld pa potem pokvarjen? Praviš to tudi za Jelinčiča, ki je stiskal roko Sadamu še lani?
Jelinčič ni pokvarjen, on je moten.
> Nej (drugi mirovniki) vzamejo tole za spodbudo, da kako drugače pojasnijo svojo "slepoto" za Sadamov del krivde.
Vzemi ti pobudo "mirovnikov", da kako drugače vidiš "slepoto" za Ameriški del krivde.
> Lačni. Ja pa pomrli bi tudi.
LOL!
> je definitivno inteligentnejši od velike večine - pa se strinja z Bushem. Kvečjemu je še nekoliko bolj radikalen.
In radikalnost je zate pozitivna?

> Ti praviš, da je Rumsfeld pa potem pokvarjen? Praviš to tudi za Jelinčiča, ki je stiskal roko Sadamu še lani?
Jelinčič ni pokvarjen, on je moten.
> Nej (drugi mirovniki) vzamejo tole za spodbudo, da kako drugače pojasnijo svojo "slepoto" za Sadamov del krivde.
Vzemi ti pobudo "mirovnikov", da kako drugače vidiš "slepoto" za Ameriški del krivde.

> Lačni. Ja pa pomrli bi tudi.

> Vzemi ti pobudo "mirovnikov", da kako drugače vidiš "slepoto" za Ameriški del krivde.
Jest nisem mirovnik, ki bi "hotel mir za vsako ceno".
Jest se strinjam z napadom na Irak.
Če bi pa bil "za mir" - bi k temu pozival obe strani, oziroma VSE, ki lahko kaj prispevajo k temu. Če bi bil - ane.
Tisti, ki tega ne delamo - pa nismo za "mir za vsako ceno".
Moj račun je demokratični Irak in posledični gospodarski vzpon.
Račun "mirovnikov" je pa .... ?
Jest nisem mirovnik, ki bi "hotel mir za vsako ceno".
Jest se strinjam z napadom na Irak.
Če bi pa bil "za mir" - bi k temu pozival obe strani, oziroma VSE, ki lahko kaj prispevajo k temu. Če bi bil - ane.
Tisti, ki tega ne delamo - pa nismo za "mir za vsako ceno".
Moj račun je demokratični Irak in posledični gospodarski vzpon.
Račun "mirovnikov" je pa .... ?

> Račun "mirovnikov" je pa .... ?
Ne vem, kakšen je račun "mirovnikov". Moj račun je, da se skensla današnji nagravžni kapitalistični sistem in poboje na njegov račun, like it's all business (Irak - nafta).
Sistem Iraka seveda ni rešitev, pač pa nekaj povsem novega. Ta sistem bomo po vsej možnosti odkrili po WW3.
Ne vem, kakšen je račun "mirovnikov". Moj račun je, da se skensla današnji nagravžni kapitalistični sistem in poboje na njegov račun, like it's all business (Irak - nafta).
Sistem Iraka seveda ni rešitev, pač pa nekaj povsem novega. Ta sistem bomo po vsej možnosti odkrili po WW3.

> Moj račun je, da se skensla današnji nagravžni kapitalistični sistem
Maš kakšen predlog, kako bi potem?
Maš kakšen predlog, kako bi potem?

> Maš kakšen predlog, kako bi potem?
Imam le delne ideje (katere sem že podal in katere se da razbrati med vrsticami), celotne rešitve pa ne. Sem le preprost človek.
Imam le delne ideje (katere sem že podal in katere se da razbrati med vrsticami), celotne rešitve pa ne. Sem le preprost človek.

"Strmoglavimo kapitalizem, potem bomo pa že kako!"
Tako so že mislili!
Tako so že mislili!

MadMicka ::
Tale iz demonstracij je dobra:
Bombing for peace is like fucking for virginity.
Demonstracije morajo biti udarne, orientirane na eno resno zadevo.
Drugače, a si predstavljate, kako bi bilo, če bi demonstrirali tako, kot to hoče Thomas: Imeli bi tisoče plakatov s tisoč različnimi zahtevami in človek bi šele po celodnevnem študiju prišel do zaključka, kaj demonstranti sploh hočejo
Bombing for peace is like fucking for virginity.
Demonstracije morajo biti udarne, orientirane na eno resno zadevo.
Drugače, a si predstavljate, kako bi bilo, če bi demonstrirali tako, kot to hoče Thomas: Imeli bi tisoče plakatov s tisoč različnimi zahtevami in človek bi šele po celodnevnem študiju prišel do zaključka, kaj demonstranti sploh hočejo

Al pa da se izkaže, da v najboljšem primeru ne vedo kaj hočejo - v najslabšem pa, da so Sadamova rezerva.

> "Strmoglavimo kapitalizem, potem bomo pa že kako!"
> Tako so že mislili!
"Strmoglavimo vse ideje, ki se ne strinjajo z našimi. Potem bo pa že vse bolje."
Tako so že mislili (in še vedno mislijo nekateri).
> Tako so že mislili!
"Strmoglavimo vse ideje, ki se ne strinjajo z našimi. Potem bo pa že vse bolje."
Tako so že mislili (in še vedno mislijo nekateri).

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: undefined ()

Ti bi to idejo strmoglavil? Poleg ideje kapitalizma?

Ciljal sem na to, da ZDA uniči vse, kar se ne strinja z njihovimi pogledi in kar dolgoročno nič ne doprinese njihovemu kapitalističnemu poslu.

SmartAss ::
Thomas od kje tebi ideja, da kdo drži s Sadamom?
A če je kdo proti ZDA je potem za Sadama?
Od kje ti pa ta ideja?
A če je kdo proti ZDA je potem za Sadama?
Od kje ti pa ta ideja?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OwcA ()

Thomas, sicer ti pa ne verjamem, da ti ni jasno za kaj gre.
Pomoje se ti malo zajebavaš.
Pomoje se ti malo zajebavaš.

Dobro sem prtisnu tele mirovnike v kot, danes spet.
Oni pa meni, če sem pismen, pa podobne.
Sancta simplicita!
Oni pa meni, če sem pismen, pa podobne.
Sancta simplicita!

Tudi RKC (v Sloveniji) je "proti vojni v Iraku".
Sedanji papež je bil že proti prvi vojni v Zalivu. Mislil je prepustiti Kuwait Sadamu.
Nič ga ne izuči - niti njegove lastne zablode ne.
Sedanji papež je bil že proti prvi vojni v Zalivu. Mislil je prepustiti Kuwait Sadamu.
Nič ga ne izuči - niti njegove lastne zablode ne.

Pri zgodovini se učimo, da so "gorečneži" takšnih in drugačnih vrst tisti, ki so povzročili gorje človeštvu in nikoli "pacifisti".
Kakšen smisel ima trditi nasprotno, ni jasno.
Kakšen smisel ima trditi nasprotno, ni jasno.

Sid Izprijeni ::
Ko je Irak okupiral Kuvajt, je neizpodbitno kršil mednarodna pravila, ki jih postavljajo OZN. Tako je ugotovil VS OZN in določil sankcije.
Prav je bilo, da je dobil po pički.
Trenutno ne obstaja enoten konsenz, ali Irak krši pravila ali ne. VS OZN tega tudi še ni neizpodbitno ugotovil.
Vse dokler VS OZN ne sprejme sklepov o dotični zadevi, je vsak poseg v Iraku na lastno pest za vse članice OZN nelegitimen.
Jebeš pojme, kot so pacifizem pa bratenje s Sadamom pa te neumnosti. Pravila smo si izmislili zato, da vnašajo red.
To pa menda razumeš tudi ti, Thomas. Če seveda ne boš vsega skupaj pospravil spet s kakim vzvišenim cinizmom...
Prav je bilo, da je dobil po pički.
Trenutno ne obstaja enoten konsenz, ali Irak krši pravila ali ne. VS OZN tega tudi še ni neizpodbitno ugotovil.
Vse dokler VS OZN ne sprejme sklepov o dotični zadevi, je vsak poseg v Iraku na lastno pest za vse članice OZN nelegitimen.
Jebeš pojme, kot so pacifizem pa bratenje s Sadamom pa te neumnosti. Pravila smo si izmislili zato, da vnašajo red.
To pa menda razumeš tudi ti, Thomas. Če seveda ne boš vsega skupaj pospravil spet s kakim vzvišenim cinizmom...
The true challenge of Creation lies not in the engineering...
...but rather in the ability to control one's project.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sid Izprijeni ()

Če ne bi bilo tega trapastega referenduma, bi bilo meni pač vseeno.
Večina politikov _je_ dovolj pametna, najpametnejšim ljudem na tem forumu _je_ jasno - torej kaj bi se jest sekiral za neuke ljudske množice? Nič - tako kot ponavadi. Nič.
Ampak zdej je ta smotani referendum, pa se angažiram.
Večina politikov _je_ dovolj pametna, najpametnejšim ljudem na tem forumu _je_ jasno - torej kaj bi se jest sekiral za neuke ljudske množice? Nič - tako kot ponavadi. Nič.
Ampak zdej je ta smotani referendum, pa se angažiram.

A ni smisel demokracije ravno v tem, da se ljudje odločijo, kaj bodo politiki storili naslednje?

Thomas, kaj bi se ti sekiral. Človeštvo napreduje, kar je dokaz, da pametni prevladajo.
Torej se nehaj angažirati.
Torej se nehaj angažirati.

Glede na uspešnost Thomasove propagande sklepam da je v resnici undercover mirovnik in nasprotnik nata.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmartAss ()

IceMan, smisel demokracije je vladavina večine. Običajno se predvsem iz tehničnih razlogov ta vladavina izvaja posredno preko politkov. Navedeno pomeni, da lahko v konkretni zadevi politiki odločijo v nasprotju z večino, sankcija pa je ta, da se takšne politike zamenja. Ni pa nujno, da se lahko njihovo odločitev, ki ni po volji večine, spremeni.
Običajno pa ljudstvo ne odloča, kako in kaj naj njhovi predstavniki ravnajo v bodoče.
Običajno pa ljudstvo ne odloča, kako in kaj naj njhovi predstavniki ravnajo v bodoče.

> Običajno pa ljudstvo ne odloča, kako in kaj naj njhovi predstavniki ravnajo v bodoče.
Torej nasprotuješ referendumu?
Drugače pa, po toči zvoniti je prepozno.
Torej nasprotuješ referendumu?

Drugače pa, po toči zvoniti je prepozno.

> Glede na uspešnost Thomasove propagande sklepam da je v resnici undercover mirovnik in nasprotnik nata.
ROFL!! Thomas je undercover brother.
ROFL!! Thomas je undercover brother.

Kdo bo prepričal trdokorne anarhiste, mirovnike in podobne?
Nihče!
Pametnejši opazovalci .. njim je pa samo še nekoliko bolj jasno.
Ne pišem za Avtonomno cono Molotov. Pišem za itak pametne.
Nihče!
Pametnejši opazovalci .. njim je pa samo še nekoliko bolj jasno.
Ne pišem za Avtonomno cono Molotov. Pišem za itak pametne.

Thomas, tvoja oblika reverzne psihologije deluje odlično. Razen na nekaj izjem, seveda.

Sid Izprijeni ::
Res si intriganten, Thomas! 
Pa da ne pišeš ti kakšnega doktorata iz psihologije in se tkole pod raznimi nicki štuliš na razne forume, potem pa bodice stresaš in gledaš, kako se množice odzivajo? Kaj pa če si ti pravzaprav mirovnik? Hej, kaj pa če sem jaz pravzaprav militarist?
Špasna je ta igra, ni kaj! Samo zdi se mi, da malo pešaš, ker vedno več vprašanj od folka kar ignoriraš...

Pa da ne pišeš ti kakšnega doktorata iz psihologije in se tkole pod raznimi nicki štuliš na razne forume, potem pa bodice stresaš in gledaš, kako se množice odzivajo? Kaj pa če si ti pravzaprav mirovnik? Hej, kaj pa če sem jaz pravzaprav militarist?

Špasna je ta igra, ni kaj! Samo zdi se mi, da malo pešaš, ker vedno več vprašanj od folka kar ignoriraš...
The true challenge of Creation lies not in the engineering...

Izprijeni ...
Ne zameri - zelen si še.
Če jest ignoriram, najbrž ni vredno pozornosti.
Reši uganko, ki sem jo zastavil - če hočeš kaj pokazati.
Potem te bom jemal bolj resno.
Ne zameri - zelen si še.
Če jest ignoriram, najbrž ni vredno pozornosti.
Reši uganko, ki sem jo zastavil - če hočeš kaj pokazati.
Potem te bom jemal bolj resno.

> Pa da ne pišeš ti kakšnega doktorata iz psihologije in se tkole pod raznimi nicki štuliš na razne forume, potem pa bodice stresaš in gledaš, kako se množice odzivajo?
Like rats in a maze. And Thomas is the maze creator. Kocka™ je bila zagotovo njegova zamisel.
Like rats in a maze. And Thomas is the maze creator. Kocka™ je bila zagotovo njegova zamisel.

Ikarus ::
Hehe
Odnos Thomas - forumaši je podoben odnosu ZDA - antiamerikanisti.
Antiamerikanisti in Thomasovi preziralci ob vsaki priliki ozmerjajo objekt svojega poželenja. Po drugi strani komaj čakajo, da osovraženi kaj naredi, spregovori, nanj se naslavljajo vprašanja in zadrege - v obeh primerih.
Ko Thomas zapusti temo, ta zamre. Ko ZDA pustijo domorodcem urejati razmere, ti 10 let gledajo srednjeveške razmere na Balkanu in se čudijo.
Odnos Thomas - forumaši je podoben odnosu ZDA - antiamerikanisti.
Antiamerikanisti in Thomasovi preziralci ob vsaki priliki ozmerjajo objekt svojega poželenja. Po drugi strani komaj čakajo, da osovraženi kaj naredi, spregovori, nanj se naslavljajo vprašanja in zadrege - v obeh primerih.
Ko Thomas zapusti temo, ta zamre. Ko ZDA pustijo domorodcem urejati razmere, ti 10 let gledajo srednjeveške razmere na Balkanu in se čudijo.

Keyser Soze ::
Ah ja ta Sancta simplicita.
Kakor za koga.
Pišeš za pametne? Pišeš za labilne in nespametne. Za ljudi, ki podpirajo vojaško industrijo, civilne žrte, razvijanje atomskega orožja, biološkega orožja, nasilje za vsako ceno. Zveni mirovniško. Niti ne. Se samo zgledujem po tvoji logiki sklepanja. Ne ravno zdravi.
Ljudi ki poznajo dejstev tako ali tako ne boš prepričal.
Poznam še nekaj takšnih ljudi kot si ti. In sem prišel do zaključka da je nemogoče pač nemogoče. Prepričati se jih ne da, niti z dokazi, saj vidijo samo svojo resnico. Trenutno stanje v svetu. Posledica tega. Bush, Sadam. Razlika ni velika. Le v tem, da se eden skriva za obličjem demokracije drugi pa stvari dela malo bolj odkrito. Ni zahrbten. Kdo je kdo. Si verjetno že ugotovil.
Zelen. Nekdo je res. Z grenkim priokusom.
Kakor za koga.
Pišeš za pametne? Pišeš za labilne in nespametne. Za ljudi, ki podpirajo vojaško industrijo, civilne žrte, razvijanje atomskega orožja, biološkega orožja, nasilje za vsako ceno. Zveni mirovniško. Niti ne. Se samo zgledujem po tvoji logiki sklepanja. Ne ravno zdravi.
Ljudi ki poznajo dejstev tako ali tako ne boš prepričal.
Poznam še nekaj takšnih ljudi kot si ti. In sem prišel do zaključka da je nemogoče pač nemogoče. Prepričati se jih ne da, niti z dokazi, saj vidijo samo svojo resnico. Trenutno stanje v svetu. Posledica tega. Bush, Sadam. Razlika ni velika. Le v tem, da se eden skriva za obličjem demokracije drugi pa stvari dela malo bolj odkrito. Ni zahrbten. Kdo je kdo. Si verjetno že ugotovil.
Zelen. Nekdo je res. Z grenkim priokusom.

> Antiamerikanisti in Thomasovi preziralci ob vsaki priliki ozmerjajo objekt svojega poželenja.
Thomasa ne preziram. On v resnici misli enako kot mi, ampak je undercover.

IceMan, seveda nisem proti referendumu. Celo nasprotno. Referendum je nujna oblika za korekcijo posredne demokracije.
Ikarus, lahko bi gledal potegnil tudi drugačno vzporednico. ZDA provocirajo, Thomas provocira, eden in drugi hoče imeti zadnjo besedo, zato reakcija.
Takšne stvari so preveč odprte, da bi jih preprosto vstavili v nek predal in mislili, da smo zadevo dorekli.
Ikarus, lahko bi gledal potegnil tudi drugačno vzporednico. ZDA provocirajo, Thomas provocira, eden in drugi hoče imeti zadnjo besedo, zato reakcija.
Takšne stvari so preveč odprte, da bi jih preprosto vstavili v nek predal in mislili, da smo zadevo dorekli.

Ikarus ::
... pod krinko.

Glavni atributi "ameriškega imperializma" - Kolosej, McDonalds, MTV, plehka pop kultura - ne zlezejo kar sami v naše dnevne sobe. Tudi nas nihče s pištolo ne sili jesti hamburgerjev..... ali govoriti angleško, kadar ni treba. :-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napad ZDA na IRAN (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 24640 (17236) | drvo |
» | Vojna v Iraku (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Loža | 52820 (33382) | gfighter |
» | AMERIČANI mrzlično iščejo IRAŠKO orožje, torej pomagajmo jim! (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 29525 (21944) | MadMicka |
» | Washington se zahvaljuje Ljubljani za podporo vojni v Iraku (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 9298 (8142) | nevone |
» | Napad na Irak (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 11383 (9072) | Thomas |