Forum » Pomoč in nasveti » Podnapisi
Podnapisi
otadic ::
Zdravo!
Na dvd sem naložil štiri filme s podnapisami z nerotom 8 zdaj je pa problem to ko dam dvd v dvd predvajalnik mi ko zaženem film pri podnapisah ne kaže šumanikov . kako naredim da bi mi podnapise kazalo s šumniki prosim pomagajte
če odpem film na računalniku mi podnapisi lepo delajo če pa na televiziji pa podnapisi ne prikažejo šumnikov
Na dvd sem naložil štiri filme s podnapisami z nerotom 8 zdaj je pa problem to ko dam dvd v dvd predvajalnik mi ko zaženem film pri podnapisah ne kaže šumanikov . kako naredim da bi mi podnapise kazalo s šumniki prosim pomagajte
če odpem film na računalniku mi podnapisi lepo delajo če pa na televiziji pa podnapisi ne prikažejo šumnikov
- spremenil: otadic ()
otadic ::
Boš moral povedati kakšne podnapise si dal notri (srt, sub?), kateri predvajalnik imaš?
podnapisi so str
prevajalnik pa quadro - uglavnem podpira dvix
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27798 (7330) | monaco |
» | [DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 72594 (17356) | LexLuthor |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325853 (51197) | cryptozaver |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24449 (11525) | Alessio983 |
» | [DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 62466 (20880) | Caniggia |