» »

[divXvid] Yamaha predvajalniki

[divXvid] Yamaha predvajalniki

1 2
3
4

RudeBw ::

Tudi tega sem sprobal in nazadnje pristal na FW, ki je v bistvu za Philipse v DVP720. Ta dela zelo OK. Manjka mu podpora za .TXT in kar me najbolj moti, ne odpravlja očitnega zatikanja pri predvajanju divX-ov. Sicer pa mislim, da mora bit napaka nekje v elektroniki Yamahe. Pri nekaterih filmih je zatikanje tako očitno, da film raje pogledam na računalniku. Verjetno bom v naslednjih dneh kar prijavil reklamacijo, pa čeprav se to dogaja pri vseh yamahah DVDS557. Če ne drugega hočem za ta denar vsaj soliden predvajalnik. Tega pa še enkrat, tistim ki hočeji kvaliteten DivX, mrzlo odsvetujem. Pa brez pomote, zatikanje ne povzroča ne PB ,ne kakršenkoli Q-pel in podobni vklučki pri kodiranju DivX/Xvid-ov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: RudeBw ()

vudy ::

Čudno... Jaz in še dva prijatelja smo lastniki s550-ke in ne opažam nobenega zatikanja pri predvajanju divx filmov.
Tako da žal ne vem kje je razlog za tvoj problem. Kot sem že omenil sem jaz opazil zatikanja samo pri divx-ih, ki so imeli NTSC format. Ko pa sem v nastavitvah yamahe spremenil Tv Type v NTSC pa teče vse brez problemov.
Lahko pa poskusiš ta firmware: ftp://zhnujm.dyndns.org/YDVS557.zip
Podpira .sub in PB, za .txt pa ne vem.
Lep pozdrav!

RudeBw ::

Vudy, tale link ni aktiven, če si se mogoče zatipkal mi prosim pošlji tapravega. BTW, Sem probal tudi z nastavitvijo NTSC, pa nič. Problem ostaja in tudi nekateri drugi omenjajo to težavo in sicer v povezavi z veliko količino podnapisov (tudi Philipsovi modeli). Končno sem tudi sam ugotovil, da ob izklopljenih podnapisih te težave ni.

vudy ::

RudeBw ::

Hvala vudy. Sem probal novi fW, ki si mi ga linkal in je dokaj OK, ampak še vedno mi je najbolj všeč Philipsov (Lee). Sem pa skoraj v celoti odpravil tisto nesrečno zatikanje DivX-ov. Finta pa je v tem, kot sem zasledil na nekem forumu, da je potrebno resetrirati vse prejšnje nastavitve in naložiti novi FW. Stvar vresnici deluje, ni pa čisto 100%, ampak veliko,veliko bolje kot prej.

RudeBw ::

Ali je že kdo zasledil kaj podobnega: Skoraj pri polovici DivXvid filmov, ne glede na vrsto podnapisov (.srt, .sub), mi po hitrem previjanju (več kot 4x hitrost) izginejo podnapisi.Med previjanjem je to normalno, vendar če ustavim hitro previjanje, se podnapisi več ne prikazujejo. Če previjam 2x ali 4x, ko so podnapisi še vidni je vse OK, če je hitrost večja, izginejo podnapisi. Probal sem že s ponovnim izklopom in vklopom podnapisov, pa nič ne pomaga. Torej, če pogledam film skoraj do konca in ga drugi dan hočem dokončati, moram previjati film z največ 4x hitrostjo, sicer se podnapisi ne prikažejo, klub temu da so vklopljeni. Se pa to dogaja kar pri velikem številu DivX/Xvid filmov. A li ima še kdo podobne probleme?

vudy ::

Ta problem je splošno znan, vendar je tudi lahko rešljiv. Ko boš previl do željenega trenutka in se podnapisi ne bodo pojavili, malo prevrti naprej ali nazaj in stisni spet Play tipko in podnapisi bodo spet prikazani.

RudeBw ::

Kaj bi mi brez tebe, vudy! in hvala res, si mi prikrajšal precej muke.

tuerk ::

Imam Yamaho dvd/divx player 550 in mi pri nekaterih DIVX filmih ne čita podnapisov.
Imam nov in dober firmwere ( s SLO menijem).
Filme snemam z Nerotom ali NTI.
Končnice so ok (sub ali srt)
Snemam pravilno
The man.avi
The man.sub
Podnapisem običajno snemem z podnapisi.com.
Pa ne bere - pri enih filmih ja, pri drugih ne in ni nobene povezave.
Ima kdo kako idejo
LP
Matjaž

danix1 ::

@Tuerk

Yamaha 550 bere .sub podnapise v kolikor so narejeni v Micro DVD formatu.
Obstaja še veliko drugih .sub formatov (Subviewer, Subsonic, Sonic DVD creator, MP sub,..), ki imajo vsi po vrsti končnico .sub, vendar na večini playerjev ne delajo in to je verjetno tudi tvoj problem.
Najbolj ziher metoda je, da z Subtitle Workshopom prekonvertiraš vsak podnapis preden ga
zapečeš na CD/DVD v format SubRip (končnica .srt). To je edini format, ki deluje na vseh predvajalnikih.
Še ena težava se lahko pojavi in sicer če imaš predolgo ime filma in podnapisa. Tudi takrat
kljub enakemu imenu in .srt končnici predvajalnik ne bo prikazal podnapisov. Zato zapeči film na CD/DVD z čim krajšim imenom. Primer:
"Lord of the Rings-The return of the King.AC3.Xvid.ShareReactor.CD1.avi"
"Lord of the Rings-The return of the King.AC3.Xvid.ShareReactor.CD1.srt"
namesto tako dolgega imena raje preimenuj film v npr. :
"LOTR-The return of the king.CD1.avi"
"LOTR-The return of the king.CD1.srt"

LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: danix1 ()

danix1 ::

Če kdo rabi najnovejši fw za Yamaho 657 naj pusti mail v ZS
Novosti:
-podpora za Packed Bitstream
-bere vse podnapise, ne glede na ime
-večji, popolnoma beli črno obrobljeni slo podnapisi, pomaknjeni nižje,
brez nadležnega transparentnega ozadja,
podobno veliki, kot na TV postajah (.srt, .sub, .ssa,.ass,.smi)
-prikaz podnapisov v treh vrsticah (do 147 znakov namesto 92)
-slovenski meni
-izpis dolgih imen v filebrowserju
-nov, lepši font za meni in ikone
-podpira tudi podnapise z dolgim imenom (več kot 50 znakov)
-izboljšano delovanje xvid & divx

fw dela odlično in mi je vzel res veliko časa (sploh prevajanje v slovenščino). Kmalu še fw za 557.

LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: danix1 ()

RudeBw ::

Danix1,kateri FW si uporabil za modificiranje in ali ni FW za 657 enak kot za 557, le da 557 ne izkoristi vsega kar ta FW nudi?

danix1 ::

@RudeBwai

Uporabil sem original fw, ki sem ga predhodno "vzel" iz playerja. Je pa res, da imata
557 in 657 zelo podoben firmware, vendar ne popolnoma enak-že ime nadgraditvenega fajla ni enako.Funkcijsko je pa razlika samo v tem, da ima 657 še 5.1 izhod in podporo za DVD-A, SACD in Dolby 5.1, Dolby PLII in DTS 5.1 dekodiranje.
557 ima čip "FE", 657 pa "EE"

LP

RudeBw ::

Bravo, odlično! Zanima pa me ali si kaj reševal problem milisekundnega zatikanja pri DivX podnapisih. Meni gre ta pomanjkljivost najbolj na živce. Drugi FW moderji (Peli, Lee, Itepe, ...) so že poskušali rešit ta problem pa nobenemu ni kaj preveč uspelo, vsaj jaz nisem opazil kakšne bistvene razlike. Aja, pa še to, kako spremeniš naziv FW-ja; sam namreč uporabljam modificiranega Philipsovega DVP720 (LEE) in bi rad spremenil ime tako, da ne bi bilo potrebno pri update-u FW spreminjati ime iz Ydvs557.bin v DVP720? Probal sem z različnimi MTK-jevimi orodji pa nisem prišel tako daleč.
Ali je kaj narobe če je originalni Yamahin SERVO 33.04, Philipsov pa 03.15. Ali sem s tem kaj zasral, ker sicer mi player dela čisto OK.
Sem že na raznih forumih spraševal pa mi noben ne odgovori, ali je možno imeti hkrati podporo za .sub in .txt ali je možno samo eno ali drugo? Ker nekateri playerji z MTK čipsetom to omogočajo (npr. Yamada, ...).

danix1 ::

V reševanje milisekund se še nisem spusčal...
Kar se pa tiče imena nadgraditvenega fajla pa lahko narediš recimo tako:
Z MTKremakerjem odpreš FW in shraniš NFO_FileName. Nakar to malo datoteko odpreš z recimo Hex Workshop-om in jo z Funkcijo "replace" preimenuješ v recimo YDVS557.BIN
ter shraniš. Nato spet odpreš MTK Remaker in NFO_FileName z funkcijo Replace zamenjaš z to na novo shranjeno. V spodnjem okencu File boš nato imel novo ime datoteke oz. nadgraditvenega fajla. Vendar tega sam nisem preizkusil, zato , če nimaš kabla za povezavo z PC raje ne poskušaj. Če pa ga imaš, pa preizkusi, saj ti v bodoče , če boš hotel dati not Yamahin fw, ne bo treba preimenovati v Philips-ov , ali kakšnega že pač uporabljaš trenutno.
Glede Servo ti ne morem reči, da ni dobro uporabljati različnih, saj vidiš, da v praksi zadeva deluje. Lahko pa probaš v Philipsov fw dati Yamahin servo, tako bojo osnovni parametri v obeh fw-jih popolnoma enaki, če se ne motim. Seveda pa tega ne počet, če nimaš pri roki kabla za povezavo z PC in MTKTool.

LP

RudeBw ::

Hvala za pomoč, kaj pa glede hkratne podpore .sub in.txt? Ali je to pri teh predvajalnikih sploh možno?

danix1 ::

@RudeBwai: zaenkrat ni možna sočasna podpora za vse .txt in .sub podnapise, vsaj ne vem, če je že slučajno kdo drug naredil tak firmware. Seveda je to teoretično možno naredit, vendar se mi zaenkrat ne da spuščat v to.

Imam pa nov fw za DVDS550 torej z Packed Bitstream, vsi podnapisi ne glede na ime (.sub, .srt ampak ne tudi .txt), slovenski meni, itd.. Če kdo rabi, mi naj pusti mail v ZS.

LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: danix1 ()

harrer ::

danix1,
hvala za poslan FW!
LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: harrer ()

xdiver ::

Jaz imam pa tudi eno vprašanje. Imam Yamaho 557 in več filmov dobim razdeljenih v 2 dela, npr:
film1_CD1
film2_CD2
film1_CD1.srt
frim2_CD2.srt
Če imam to v eni mapi mi podnapisi ne delajo in jih preko playerja tudi ne vidim v mapi, da bi jih lahko izbral poleg filma. A je kakšna varijanta da bi to lahko naredil.

Hvala

S51U ::

Pozdravljeni !

Tudi sam imam Yamaho S550 in sem nadgradil firmware, katerega mi je poslal danix1 in se zahvaljujem, sedaj dela zadeva mnogo bolje. Je pa drugi problem. Sodelavcu sem dal isti firmware na CD, da nadgradi tudi svojo Yamaho S550, ko je vstavil CD, je le tega pogoltnil za nekaj sekund, nato izpljunil, napisal erase in ugasnil - sedaj je mrtev, kot da bi odrezal napajalni kabel. Zanima me kdo bi znal zadevo spraviti v življenje ali pa je najbolje deganžirati v kanto in kupiti nov predvajalnik. Hvala za odgovore.
LP
The one and only

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: S51U ()

danix1 ::

Kaj? Tebi je šlo, njemu pa je zmrznil player? To je sicer čudno ampak samo brez panike. Če si iz MB ali okolice ti lahko jaz oživim player ali pa posodim kabel.

S51U ::

Pozdravljen danix1 !
Ja se zgodi, sicer pa povsod piše, da je na lastno odgovornost.
Nisva iz MB ampak sva vsak dan v Teznem, ker delva tam.
Ali lahko prosim pokličeš kolega. Telefonsko sem ti poslal po E-mailu.
Že vnaprej hvala.

LP
The one and only

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: S51U ()

danix1 ::

Nove firmware za Yamahe 550, 557 in 657 najdete na www.bigbang.si - posodobitve.
Vse tri sedaj podpirajo Packed Bitstream in .sub, ter .srt podnapise, tudi če nimajo enakega imena kot film, ter slovenski meni. Tako, da preizkusite, če želite.

fantasist ::

Mene pa zanima, kje je mogoče dobit zadnji firmware za DVD predvajalnik Yamaha S-557

trenutno imam naslednjo verzijo v predvajalniku:
SD 6.1. V16 557-00 2
SERVO: 33040000 REG:0

danix1 ::

Preberi en post višje.

LP

fantasist ::

sam am je sam za 550 pa 657

jaz imam pa s557 ?

ashaman ::

Imam en problem... Zapekel sem DVD film (dvd format), Media Player normalno predvaja zvok in sliko, ko pa hocem DVD predvajat na Yamahi 557, zvoka ni. V cem je trik?

javaman ::

A kdo pozna model 559, ki je dvix predvajalnik in snemalnik? Kako je s podnapisi, firmware-om, predvajanji divx/xvid, itd.

Tomas ::

Video: DVD+R(W)/DVD-R(W)/DVD-Video/MPEG4(DivX)/(S)VCD/CD-R(W)/JPEG
Progressive Scan
108MHz/12Bit Video D/A Wandler
Audio: CD-Audio/MP3/WMA
192KHz/24Bit Audio D/A Wandler
Video Anschlüsse: 1x SCART, 1x S-Video, 1x Composite Video (1x RCA), 1x Komponenten (3x RCA)
Audio Anschlüsse: 1x coaxial, 1x Composite Audio (2x RCA)
Verbrauch: 14W
Abmessungen (BxHxT): 435x61x213mm
Gewicht: 1.80kg

danix1 ::

DVD-S 559 je samo predvajalnik in ne snemalnik. Yamaha sploh ne proizvaja DVD snemalnikov, ponekod lahko dobiš edino njihov star DVD snemalnik DRX-2.
Po navodilih na www.yamaha-hifi.com sodeč, bazira na Mediatek čipu in že iz škatle podpira slovenske podnapise .srt, .sub, .ssa in .smi.
V meniju je treba samo nastaviti pravilno skupino (Group 2). Kar se pa tiče velikosti podnapisov in delovanja playerja, zgleda, da je kar precej v redu zadeva, saj je bil že predhodnik DVD-s557 zelo soliden (sploh po nadgradnji).Model 559 je v bistvu enak z nekaj kozmetičnimi spremembami v meniju in ohišju.
Ker ima Mediatek čip, lahko v prihodnosti pričakuješ neuradne firmware, kateri bodo še dodali nove funkcije in še izboljšali delovanje divx-ov in podnapisov. Zato ti ga lahko samo priporočam, sploh, če imaš Yamaha receiver ali pa ga nameravaš kupiti.
Po drugi strani pa lahko dobiš še model 657, ki je (nadgrajen z firmware-om iz www.bigbang.si) odličen, plus ima podporo za DVD-Audio in Super Audio CD.

LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: danix1 ()

ganimed ::

Imam Yamaho s557, sem zelo zadovoljna in mi ni žal denarja zanjo. Velja pohvaliti tudi zadnjo nadgradnjo, posebej mi je všeč meni pri predvajanju mp3. Sem pa po zadnji nadgradnji, ki je bila pobrana z uradne strani Big-bang, opazila napako. Pri programiranem predvajanju normalnih glasbenih CD-jev (n.pr. od 15 skladb izberem 6), se predvajalnik sam izklopi po 15 minutah. Bug v firmwaru ali kaj drugega?
Hvala za morebitni odgovor.
LP

Borisav ::

dobar dan svima,javljam se iz Novog Sada,vlasnik sam yamahinog playera s-557,mislim da kao i svi na ovom forumu imam problem sa titlovima divx filmova,vidim da ste u sloveniji to lepo resili slovenackim firmwareom koji sam nasao na site-u www.bigbang.si,cestitam svaka vam cast,treba mi pomoc, da li cu svoj problem titlova na srpskom jeziku resiti sa vasim firmwareom,a ako ne kako da ga resim?Unapred hvala

danix1 ::

@Borisav: pošlji mi e-mail naslov v zasebna sporočila, da ti pošljem firmware z srbskimi podnapisi.

RudeBw ::

Težave z Yamaho 557s. Imam kar nekaj primerov, ko se predvajalnik zelo čudno obnaša:
1. Zatikanje videa, ko so podnapisi vklopljeni pri predvajanju DivX-ov,
2. Pri nekaterih DivX filmih po nekaj časa izginejo podnapisi in jih ni več možno (previjanje naprej-nazaj) dobiti na ekran (računalnik nima problemov),
3. Previjanje nekaterih Divx-ov nazaj postavi film na začetek.
4. Previjanje DivX-ov je tudi pri 32 kratni hitrosti zelo zelo počasno, kot 2X hitrost pri normalno previjajočih se filmih.
5. Če je več DivX-ov posnetih na DVD ploščku, nekaterih filmov sploh ne zmore naložiti, (računalnik nima problemov).
Naložen je zadnji FW z BigBangove strani.
Zdi se mi da je teh problemov vse preveč in nisem popolnoma siguren ali je to normalno ali pa bi moral nesti napravo na servis? Kakšne sdo vaše izkušnje?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: RudeBw ()

danix1 ::

@Rude Bwai

Poizkusi naložiti originalen tovarniški fw iz
http://board.softpedia.com/index.php?ac...
ali pa firmware iz www.itepe.net. Mogoče bo pomagalo. V glavnem, problemi ki si jih naštel so tipični za predvajalnike narejene na Mediatek čipu:
Podnapisi izginjajo, če je film zakodiran z AC3 zvokom, filmov z večjo resolucijo kot je 720 x 576 predvajalnik ne podpira, ipd...
Povedati ti hočem, da noben predvajlnik ni 100%, tako kot je osebni računalnik, ampak recimo 90%. Zato se lahko pri nekaterih filmih pojavi počasno previjanje in podobne nevšečnosti saj je pojem DIVX zelo širok. Nekateri filmi so lahko slabo zakodirani ali že prenešeni iz interneta z napakami, ki jih predvajalnik ne more odpraviti, in podobno. Lahko je kriv tudi slab DVDR medij , v glavnem tu je kopica enih drobnih faktorjev, ki lahko film naredijo neberljiv na domačem
predvajalniku. Tudi software lahko izboljša delovanje večine filmov, nekatere pa lahko tudi poslabša.
Zato ti priporočam, da nadgradiš player z originalnim fw-jem in preizkusiš player. Vendar dvomim, da je kaj narobe s predvajalnikom. Po moje si naletel na kakšne slabo zakodirane filme, ali na formate, ki jih predvajalnik ne podpira. Če pa ti sedaj nekateri filmi, ki ti v preteklosti niso delali težav, sedaj povzročajo težave, potem je možno da je kaj narobe z predvajalnikom (vendar je to malo verjetno saj to ni nek poceni azijski player) in ga je mogoče smiselno dati na servis (saj še garancijo verjetno imaš?), da ga pregledajo. Vendar preden to storiš, preizkusi še originalni firmware in fw iz www.itepe.net.

LP

ganimed ::

K mojemu postu z dne 10.8.2006. Sem šla na dopust, player tudi, po dopustu je opisana napaka sama izginila.:)
@RudeBwai
Nekaj iz lastne prakse. Smiselno je divx, ki je bil pobran iz neta, najprej zapeči na DVD RW(vseeno + ali -), da vidiš, če sploh dela in kako dela. Z Yamaho, Nerotom in NEC 4550A so se kot kompatibilni in zelo solidni izkazali Maxell mediji. Peci pri najnižji hitrosti. (5 minut gor ali dol).
Kar precej težav reši tudi prekodiranje filma.
Podrobna navodila za prekodiranje videa in ev. zvoka so priložena nadgraditvenemu firmwareu, ki ga najdeš na strani www.bof.si. (YAMAHA DVDS557 navodila za nadgradnjo.rtf). Pri prekodiranju videa se bolje kot AutoGordianKnot obnese PocketDivxEncoder. In šele ko boš z izdelkom zadovoljen, ga zapeči na DVD R. Velja poskusiti kar nekaj medijev, meni se niti Verbatim niti TDK nista pokazala kot posebno dobra, pač pa že omenjeni Maxell in Fuji.

RudeBw ::

Hvala danix1 za izčrpna pojasnila. Sem pa preizkusil že večino FW-jev, tudi teh , ki jih opisuješ. Z večino problemov, ki jih predvajalnik ima sem se nekako že sprijaznil, moti pa me tisti, ki sem ga v prejšnjem postu opisal kot prvega in sicer zatikanje filma, potem pa ga spet pospeši tako da nadoknadi časovni zamik in film potem ob vseh zatikanjih traja točno toliko kot je treba. Vendar pa me to zelo zelo moti. Pri cenenem prijateljevem predvajalniku Quadro tega ni opaziti, se pa pojavlja pri vseh Yamahah 557 (sem sprobal v BigBangutudi na drugih Yamahah 557). Ni pa mi jasno, da se noben kupec ne pritoži. To zatikanje se namreč pojavlja pri vseh DivX-ih (stari, novi, z ali brez PB).

danix1 ::

Ni mi jasno kako se ti pojavlja zatikanje. Trije moji znanci imajo 557 in pri vseh tečejo divx-i tako kot treba. Tudi filmi zakodirani z PBS, ki ponavadi zatikajo, jim ne delajo težav. Si preizkusil drug DVDR medij (TDK, Verbatim, Sony, Maxell ipd.)?

LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: danix1 ()

RudeBw ::

Čudno je to, ker sem sam sprobal več palyerjev Yamah 557 v BigBangu in pri vseh je slika občasno zatikajoča. Tudi trgovec je rekel, da pri drugih playerjih tega še ni opazli. Sicer pa mislim, da gre za res majhne zakasnitve in nato pohitritve videa. In še to pri enih filmih več pri drugih manj, ne glede na kvaliteto in znamko CD-ja, DVD-ja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: RudeBw ()

a4si ::

A ima še kdo problemo da S557 ne predvaja v celoti filmov (divx/xvid) ki so dalši od 2Gb, recimo film ki je dolg 3Gb ga predvaja do meje 2Gb nato pa skoči na naslednji film oz na začetek... Tudi če ga hočem previti z 32x hitrostjo dela ful počasi.

vem da je rešitev razbitje filma na dva dela vendar tega nočem...

firmware imam iz itapei.com - v10i, probal tudi z big-bangove strani firmware vendar je isto...

Prej sem imel SONY DVP-NS32 in je predvajal tudi tako dolge filme brez problema...

danix1 ::

Ja, z filmi daljšimi od 2 GB ima probleme večina playerjev ki bazira na Mediatek čipu in s tem tudi Yamaha

LP

a4si ::

pa je kakšna možnost to zadevo poštimat s firmwarom? al je to čisto hardverska omejitev?

danix1 ::

Kolikor vem, je to čisto hardverska omejitev in se je ne da poštimat z fw-jem, žal.
Je pa tudi res, da verjetno bolj poredko naletiš na tako dolg fajl??

LP

a4si ::

Glih to je problem, ker je vedno več filmov v divx/xvid, ki so v boljši kvaliteti, dolgih več kot 2GB, ponavadi 1/3 do 1/2 velikosti DVDja...

ampak vseeno hvala za pomoč

KleBac ::

@danix1

Pozdravljen, danix1 !

Mi lahko pošlješ FW za Yamaho 657 ? Na ZS sem pustil email. Ali pa če mi lahko kdo drug, kateremu je danix1 poslal svojega ?

Glede na to, da ga je on naredil/preuredil ?


HVALA !!!!!

In my life....I should do what I could !

KleBac ::

@vsi Yamaha uporabniki

Ali Yamaha DVD S657 s kakim predelanim FW-jem podpira fuinkcijo Go-To ? Pripravno za AVI-je.....nehal pri 0:45:00 - goto 0:45:00 in to je to-ne pa FFWRD in loviti.

Hvala.

In my life....I should do what I could !

danix1 ::

@symbolman in ostali:
Če kdo rabi fw za Yamahe 550, 557 in 657 jih ima na www.bigbang.si - posodobitve
Ta fw ne podpira Go-to funkcije. Podpira ga fw na www.itepe.net, in sicer z daljšim pritiskom
na tipko OK ali PLAY, se odpre okence SELECT ---, nato pa še z enim pritiskom na OK okence
-:--:-- v katero z numerično tipkovnico vtipkaš željeno uro:minuto:sekundo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: danix1 ()

KleBac ::

Hvala !

In my life....I should do what I could !

spflaum ::

Lep pozdrav,

imam Yamaha 550 player.. nalozil sem nov fw (bigbang) ampak mi pri podnapisih ne pokaze ITALIC fonte.. torej ce je kaka stvar napisana v ITALIC fontu.. mi tega ne pokaze.. samo ogklepaje in znak "i"..

Ali obstaja kak popravek ali kaj podobnega?

Hvala

ganimed ::

Ti tudi ne bo. Ta italic, ki ga navajaš, spada v računalniško sfero tipa BSPlayer, samostojne enote pa imajo drugačen sistem predvajanja fontov. Zato ti svetujem, da podnapise pred peko pregledaš in odstraniš tovrstne oznake, ker ničemur ne služijo,so pa moteče.
1 2
3
4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

Oddelek: Zvok in slika
2954392615 (49111) NejcSSD
»

[divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21534690 (9510) kekpek
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14724200 (8814) bizi72
»

[divXvid] Podnapisi izginejo na komponenti

Oddelek: Zvok in slika
116848 (5505) krneki

yamaha dvd-s550

Oddelek: Zvok in slika
71731 (1676) CaqKa

Več podobnih tem