» »

divX, Xvid, avi, itd.

divX, Xvid, avi, itd.

crocar ::

Lep pozdrav!

Ker zdej moram začeti ubadati se z tem vas prosim za veliko pomoč! Sem začetnik in se mi zelo malo sanja okol tega tako, da lepo prosim za vse kar se da naresti lahko tudi linke dajete gor kjer je v angleščini pokazano in opisano! Sem pa pregledal tudi kazalo na Slo-tech-u in že zdaj vidim da mi bo pomagalo!

1. Zanima me ali obstaja neki dober pa tudi tako malo lahek program, ki lahko zapise videa kot so avi, mpg itd. spremeni v divX, Xvid ali DVD?

2. Ker imam predvajalnik, ki predvaja tudi divX in Xvid bi prosil, če se da slučajno ker je veliko filmov v avi. formatih da iz avi spremenim v divX oz. Xvid in ali bo predvajalo?

3. Kako pa v Nero programu moram naštimati, da se tudi zdraven podnapisi, ker bi jih rad na televiziji gledal kako moram razporediti ali dam na en DVD vsak film v svojo mapo pa podnapis zdraven ali samo tako namečem filme gor in podnapise?

4. Prebral sem tudi da se da podnapise naresti da so zdraven mislim da so ko film začne da tudi predvajalnik kaže podnapise takoj in da obstaja en program pa bi prosu če mi lahko poveste kateri?

5. Pa še to kako se iz DVD naredi DVDrip?
Lepo prosim za pomoč in zahvaljujem se vnaprej za odgovore!
  • spremenil: crocar ()

jRk0 ::

divx, xvid, ogm in podobno so codeci za stiskanje videa. Video ma pa koncnico .avi, ceprav je stisnjen s temi codeci. nima kar ene koncnice svoje.

filme lahko pomeces kamorkoli na dvdju, samo paziti moras, da ima podnapis isto ime kot film. recmo film.avi mora imeti podnapise film.srt. film4.avi pa film4.srt. (ali katerikoli format podnapisov zem mas)
You fuck up once, you loose two teeth.

A to pomeni, da mora biti podnapis čist isti kot ime filma! Samo zdej sm zapekel en dvd in sm razporedil tako da je v eni mapi film in noter podnapis, tako v drugi mapi film in podnapis itd. je to pravilno?

Zanima me samo za filme katere dajem dol prek torrentov, sem opazil da imajo napisane formate, zato me samo zanima katere formate filma lahko potegnem dol (kaj moram gledat da piše samo divX in Xvid al še kaj lahko?) na dvd drugač DVD player je SONY DVP-NS52P!

Zahvaljujem se!:\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: crocar ()

Yossarian ::

1. odstavek - tako je najboljše (isto ime in film v eno mapo - nekateri playerji berejo samo do dva podnapisa v eni mapi)
2. odstavek - prepovedano je vlačiti filme, tudi preko torentov
Kaj tvoj player podpira divx?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Ja če piše da bere divx pol ga bere očitno a ne?
Zdej sm pa opazil da obstaja nadogradnja in morm to tudi dol potegnit!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
37554034 (8859) Spajky
»

[divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )

16027644 (7176) monaco
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

2209324899 (50243) cryptozaver
»

[DivXviD] KISS predvajalniki (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

53886427 (19450) tomko030
»

Integrirani podnapisi

367850 (5583) dzinks63

Več podobnih tem