» »

[DivXviD] KISS predvajalniki

[DivXviD] KISS predvajalniki

««
10 / 11
»»

svejk ::

in kje si našel tale progy: Mpe4modif...meni ga google ne najde ;)

rokleb ::

vpiši MPEG4 Modifier ali poglej na klik

xjakax ::

Pozdrav!

Imama problem z predvajalnikom kiss dp 1000. Ko predvajam film z podnapisi, prihaja do majhnega zatikanja, ki je na trnutke lahko zelo moteče. Ali je to problem v predvajalniku ali snemanju cd in dvd formatov. Uporabljam dvd-je verbatim. Gre za dvix in xvid filme.

Hvala za odgovor :)

steev ::

Meni se pa zgodi, ko hočem predvajat film se lepo prikaže resolucija, tudi štoparica na ekrančku se prikaže, samo kaj ko je na 0:00:00. Film se ne premakne. Ampka nezmrzne, ker grem lahko normalno ven iz filma. V čem je stvar.
:|

djaka ::

Hello,

Imam KISS dp 558.
Imam tudi programcek MPEG4 Modifier.

PROBLEM:
Filmu ki ga gledam preko PC linka zmrzuje slika... ko ga odprem v MPEG4 Modifire-u
mi v USER DATA SECTION napise:

DivX503b1393p
XviD0041

Nato spremenim DivX503b1393p v DivX999b000p.... fajl shranim, ampak film mi se vedno zmrzuje .
Ali je potrebno spremeniti tudi XviD0041 ?
Kaj ce imam pri packed bitstream YES... ali je treba odpakirati.

prosim za pomoc

Lep pozdrav

maticm ::

steev to pomeni da je film kodiran z napačnim kodekom - mpeg4modifier pomaga

marjan1a ::

Kaj mi lahko kdo pomaga imam problem nemorem zagnati MPEG4 MOdifer.INštaliral sem tudi not un Microsoft. NET Framework 1.1 in niaor mi noče zagnati Mpeg4 Modifer.Kaj mi lahko kdo pomaga lepo prosim naj me kontaktira na Santin17@hotmail.com

djaka ::

A noben ne ve kako bi mi lahko pomagal ? :D

fxah ::

A se samo meni zdi, al filmi tecejo tko cudno slo motion ce spremenis na tisto DivX999b000p? Kot da bi frejmi padl za 30%.

deko ::

Pozdravljeni!

Po nakupu KISS-a DP 1000, sem se odločil še za nakup DP 1500. Vse je lepo in prav, CD predvaja z isto kvaliteto kot 1000 - ka. Imam pa en problem, ki mi ga bo znal morda kdo obrazložiti: kako to stvarco povezati s PC-jem oziroma z WEB radijem? Uporabljam interno mrežo preko stikala (switch), ADSL internet, operacijski sistem WIN XP, na katerem je PC - LINK 1.30.

Prosim za nasvete...

LP Deko

nenadb ::

V nastavitvah moraš pravilno nastaviti katero mrežo uporabljaš kabel ali brezžično.
Naslednje vprašanje je ali imaš DHCP o strežnik? Če ja, potem ti bo dodelil IP, kar lahko preveriš v nastavitvah. Če nimaš, pa moraš vnesti IP ročno.

Potem bi načeloma moralo delat.

Bolj detaljna navodila ti lahko napišem zvečer.

Nenad
Nenad

[deko] ::

nenad;

Imam switch BELKIN 5-port network switch s podatki:
standrads: IEEE 802.3 in IEEE 802.3u
Protocol: CSMA/CD
Ports: 5 X 10/100 Base-T auto sending and auto-uplink (MDI/MDI/X) RJ45 ports
Flow control: IEEE 802.3x

Upom da ti te podatki kaj pomnijo, če še kaj rabiš sporoči....

Imam firewall ki se inštalira z SP2 za win XP in me zanima, kje na PC-ju odpreš vrata/port 8000, ki jih morajo biti po originalnih navodilih odprta?

LP deko

nenadb ::

WinXP SP2 firewall za PC link odpreš tako, da greš v Control Panel in izbereš Windows Firewall. Ko se pokaže okno z nastavitvami, zgoraj izbereš zavihek Exceptions in se pokaže seznam obstoječih izjem. Če na tem seznamu še nimaš vrstice z nazivom Server Application KiSS PC Link (če obstaja mora biti označena s kljukico), spodaj pritisneš gumb Add Program... in iz prikazanega seznama izbereš KiSS PC link aplikacijo. Potem sledi še samo portjevanje in zapiranje oken.

Kolikor razumem imaš predvajalnik na kablu. Na predvajalniku greš v menu (na pilotu tipka menu) in izbereš tretjo opcijo na levi (IP).

Na zaslonu se ti pokažejo nastavitvene opcije.

Izberi opcijo Interface in preklopi na Ethernet.

Preklopi DHCP Client na off.

Vnesi IP številko, ki jo naj ima predvajalnik (Enter static IP address).

Potem na levi strani izberi drugo opcijo - na zaslonu se pokaže Audio, Video, Pictures,
izberi Scan the network for PC Link hosts in če je vse OK se ti bo pokazal seznam na katerem boš videl svoj PC link, ki teče na domačem računalniku. Če ne gre, lahko namesto skeniranja ročno vpišeš IP računalnika s pomočjo opcije Enter IP for KiSS PC Link.

Ne vem, če moraš po končanih nastavitvah izklopit predvajalnik iz elektrike, lahko poskusiš najprej brez reseta, če pa ne bo šlo pa izklopi iz vtičnice in nazaj vklopi in poskusi če deluje.

Vso srečo :)

Nenad
Nenad

[deko] ::

Žal nenad mi to nikakor ne rata....:'(

Probavam vse mogoče, firmvware 2.9.1, 2.9.3, nova inštalacija win, križni direktni kabel (brez switcha)...pa ne gre in ne gre.
Pomagam si tudi s stranjo:
http://www.mojmikro.si/?n=tests&mesec=S...
kjer je veliko dsobrega napisanega tudi o tem pa ne gre in ne gre. Čeprav mi je po teh navodilih na začetku napravi uspelo celo povezati, sem potem inštaliral EZlink potem je bilo pa vsega konec:( . Malo že sumim da ni kaj narobe z predvajalnikom? WEB radio je pa še vedno neznanka....Ali pa je morda še kak trik ki ga vedno spregledam?

Hvala vseeno.

Lp deko

nenadb ::

Mislim, da počasi razumem tvoj problem. Če si na ADSL, imaš verjetno probleme z IPji, ker v bistvu uporabljaš DHCP od providerja in na PCju to ni problem, ker pač imaš aplikacijo, ki se prijavi na njihov strežnik in pridobi IP in če prav vem, lahko na ta način priklopiš do 4 naprave. Na Kissu pa hmmm... nastaviš lahko samo DHCP na "On" ampak mislim, da ne boš prišel mimo prijave na DHCP strežnik providerja.

Torej ostane ti, da imaš svoj router, ki bo urejal promet na domačem LAN omrežju.

v XPjih lahko skonfiguriraš router, tako da tvoj PC služi kot router za ostale naprave v omrežju. Probaj v tej smeri, ker druge možnosti pravzaprav ne vidim. Uporabi čarovnik "Setup home or small office network" in izberi način, da ostali računalniki dostopajo do zunanjega omrežja preko računalnika, ki ga konfiguriraš. Vseh podrobnosti sedaj sicer ne poznam. Mogoče boš naletel na težavo, da bi potem moral kissu poleg IP vnesti še gateway (kar seveda ne moreš), ampak to ti bo vse čarovnik povedal.

Seveda ti preostane še, da switch zamenjaš za router (hardverski) in naštudiraš kako router priklopiti na ADSL modem. Ampak to je dražja rešitev.


Druga zadeva pa je EZLink - pride na vrsto šele, ko boš rešil povezavo.
Jaz EZLink ne uporabljam, ker sem z njim imel težave. Meni je sicer delalo, je pa prenos podatkov bil prepočasen in je filme in tudi glasbo predvajalo prekinjeno (s preskakovanjem, neuporabno) kljub odlični brezžični povezavi in celo na kablu je bilo enako. Potem sem preklopil nazaj na originalni PCLink in dela super.
Nenad

svejk ::

mogoče samo en trik...na vseh kompjutrih ki jih imaš v omrežju nastaviš lokalne IP naslove: 192.168.0.x. Za DNS uporabi providerjeva DNS....Ko boš imel zadeve porihtane po kompih vzameš Kiss-a in v nastavitvah daš DHCP na off. Nadaljnje moraš vedit na katerem od komjutrov (njegov IP) imaš poinštaliran programček za Kissa. No in vpišeš v KIss najprej njegov ip, ki je za 1 večji od zadnjega računalniškega ( se pravi če imaš 3 kompe imajo naslove 192.168.0.2, 192.168.0.3, 192.168.0.4) Na 192.168.0.4 imaš poinštaliran EZ link...
No v kiss potem vpišeš tam kjer imaš možnost njegov IP 192.168.0.5...in potem imaš še okno kjer vpišeš kje se nahaja EZ link 192.168.0.4...
Jaz sem to naredil in špila...ČE ne bo šlo napiši pa lahko popoldan napišem čisto točno, ko bom pogledal kaj piše v meniju kissa ker tole pišem bolj na pamet ;)

[deko] ::

Juhuhu.... pa mi je ratal...

Z vašo pomčjo in s pomčjo kolega sem naredil sledeče:
PC-ju in KiSS-u dodeliš različne IP naslove, medtem ko je gateway na obeh napravah isti in prav tako subnet mask, DNS ni pomemben. Ko vneseš te IP naslove stvar deluje....:))

Problem imam pa še vedno z WEB radiem. Ne vem kako bi dostopal do neta prek PC-ja (predvidevam da se brez njega to ne da?) Naredil sem že, kot je rekel nenad da narediš PC kot server, vendar še vedno ne gre. Morda sem jaz kje kaj naredel narobe... Če se je kdo že igral s tem naj mi prosim pove...

Zaenkrat pa najlepša hvala za vašo dosedanjo pomoč....

LP Deko

[deko] ::

Pa še tole, če je morda kdo bolj vešč KiSSovih problemov s predvajanjem:

nekateri filmi zmrznejo pri PLS WAIT nekateri pa pri času 0.00.00 socer KiSS-a ni potrebno resetirat ampak film se pa tud ne začne predvajat zakaj? Ali obstaja rešitev?
Morda ve kdo kaj je napaka NTP FAIL, ozirom kaj naj bi to pomenilo?

LP Deko

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: [deko] ()

roscha ::

Kiss je tečen glede formatov filmov kot hudič.. Nekatere zadevščine ki mi jih Yamada 6700 žveči, DP 1500 ne šmirgla 2%. Tko je..

Tudi DVD-je ki niso posneti kot DAO ne mara preveč.

NTP fail: povezava na net ti ne deluje kot si že sam ugotovil (web radio). Kiss ne more nastavit ure s pomočjo NTP serverja.. Samo to.

s53zo ::

Hoj!

Zanima kako je s KISS predvajalnikom in internetno televizijo preko T-2. Je že kdo kaj takega preizkusil? Več izkušenj prosim...

lp
S

svejk ::

ja meni 1500ka ne nastavi ure preko neta...ne vem sicer zakaj...kar se tiče radia pa zadeva špila brez problema....je pa edino drek, ker ni nobene slovenske postaje gor (saj jaz je nisem našel)
JE komu uspelo predvajat DVD preko mrežnega priključka?

roscha ::

DVD-ji preko mreže na jurjapetsto8-) deloma delujejo. Vse opisano velja za Linux, kako je v polknih pojma nimam.

Preizkusil sem z Kissd programčkom. DVD je potrebno mountat, potem imaš dostop do vob fajlov.
Katerikoli .vob lahko "poženeš" kot divx recimo, pomanjklivosti pa so: Nemogoč izbor iz menuja, nemogoč kasnejši izbor tona s tipko AUDIO ali podnapisov z SUBPIC. Original ton + nič podnapisov, to dela.

Gledat se da tudi VOB-e direktno z diska (Torrenti&co.), velja vse zgoraj napisano.

gobio_gobio ::

Še nekaj o težavah 00:00:00... in zatikanju...

Že zgoraj je opisan način (Mpeg4 modifier), s katerimi rešiš prvi problem... Originalen tekst, vzet že davno nekje iz Omrežja...:

*****************************************************
FIXED!!! New Xvid codec problem!!!

This could also be at the news section,maybe Hi-Jack,or Big can do something about that, because it has to do with a codec and not with a firmware or any other specific player model.
Well let me start, Lately there seem to be many new movies/videos made with the new xvid codec which isn't compatible with any Divx certified player. Those movies stack with a black screen when you try to play them on the player at 00:00:00.
When you look at the files with the GSpot at the user data/metadata section you can see the following:

[ISFT] Nandub v1.0rc2
[JUNK] Nandub build 1852
[JUNK] release
[USER] DivX503b1393p
[USER] XviD0039
[USER] DivX503b1393p

The problem from what I found is these 2 lines (([USER] DivX503b1393p))
Now what you havwe to do is open with Mpeg4 modifier the movie and at the user data section select the "DivX503b1393p" line and edit it into "DivX999b000p". Now save the file and play it in your Kiss certified player.
The new file now should give this info with the GSpot:

[ISFT] Nandub v1.0rc2
[JUNK] Nandub build 1852
[JUNK] release
[USER] DivX999b000p
[USER] XviD0039
[USER] DivX999b000p

I know this should work because I had about 8 movies with the same problem that now play flawlessly.

From what I found/read at the XviD 1.1 beta 2 changelog this change was made for better combatibility with Divx certified DVD players, I am now sure that something went wrong. See for yourself taken from the changelog:

xvidcore
* divx userdata string: s/DivX999b000/DivX503b1393. this has been suggested by dxn for improved hardware compatibility [nb: i dont have a hardware player to confirm this]

I hope I helped some of you, if you use to download movies/videos from the net I am sure you must have come into this problem.

*************************************************

Naslednja stvar pa je zatikanje...
Z GSpot-om poglej, če je audio tok VBR (variable bit rate). 95% problemov leži v tem!
Poskusi spremeniti VBR v CBR (constant bit rate).

Jaz sam ta problem občasno rešujem z VirtualDubMod-om.

1. Odpreš AVI in v STREAM LIST-u shraniš audio tok (SAVE WAV). Ta WAV je v resnici MP3 (z AC3-jem teh problemov ni, saj je CBR). Zato je dobro, da datoteko shraniš z MP3 podaljškom...

2. Sedaj ta MP3 pretvoriš s kakim programom v WAV, iz WAV-a pa nazaj v MP3. Zadnja verzija MP3-ja je sedaj CBR!. Jaz sam to postorim kar s programom CDEX (ki bi naj služil za ripanje CD-jev).

3. V AVAILABLE STREAMS dodaš ta novi fajl, starega pa izklopiš.

4. Greš v SAVE AS (F7) in AVI shraniš pod nekim novim imenom. Pri Video načinu moraš nastaviti na Direct stream copy, kar traja kakšno minuto do dve (odvisno od hitrosti, obremenjenosti računalnika itd...). Evo ga, tu je zadeva, ki naj ne bi štekala...

Seveda pa se lahko pojavijo problemi pri poskusu konverzije iz VBR v CBR...
Bolje biti sto godina miljunaš nego jedan dan bednik!

Bob Rock

[deko] ::

Hoj!

Zanima me ali ima kdo že kaj izkušenj z novo živalco KISS-a DP - 600?

Na prvi pogled ze mi zdi zelo zanimiva...

LP Deko

Alijen ::

Jaz mam Kiss 1500 star dva tedna. Upgrejdal sem FW na 2.9.3 sedaj pa so se pojavili problemi. Katerih prej ni bilo. Setup menu mi zmrzne filmov mi pol ne predvaja kar mi jih je prej. Ko pa ga izključim in priključim na elektriko pa spet dela normalno. Potem dela en film normalno in spet se začne vse od začetka. A je dovolj če samo namestim stari FW? In če ja mi naj nekdo pove kako? Isto kot sem novega gor dal?

skarpa ::

Živjo!

Zanimam se za nakup dp 558 200 Gb. Ali so že z nadgradnjami odpravljeni problemi pri timeshiftingu, ter drugimi problemi?

Hvala
LP
Skarpa

the_aic ::

Pred kratkim sem si kupil DVD predvajalnik KiSS DP1100.Vse je lepo delalo in prav edino motilo me je ker originalna verzija 1.1.5 ni podpirala šumnikov.
Z neta sem si DL originalne FW 1.1.6,zapeku na cd in vse.Ko vložim cd mi napiše da pač moram ponovno zagati predvajalnik (kar je tudi prav).
Vem da je bilo že 1001x napisano kako ponovno zagati predvajalnik vendar ga meni še ni uspelo.Če ga izklopim iz omrežja 220,ga ugasnet in spet vključim,...ne pomaga nič.Resetirat sem tudi že "setup" pa ni nč pomagal.
Prosim če mi lohk še 1x edn pojasni kako hudiča ponovno zagnat da pol izberem "full update" in pol nadaljujem z namestitvijo...

Zbe ::

Živjo!

Doma imam predvajalnik KISS DP-558 in me zanima, če sa da na kakršenkoli način z njim povezati prek WLANa.

Imam WLAN ruter Linksys WRT54GL-EU.

Hvala za odgovor!

Ožbe

MiranJ ::

Živjo

Kako bi dodal na Kiss-webradio še kako slovensko postajo, do sedaj jih je samo 18.
Kako bi naredil, da bi pri Kiss-1500s vpisal svoj URL?
Upam, da ma kdo kako idejo.

Lp
Miran

tahud ::

imam dp 558 200 Gb ,firmware 1.1.6
A ta zadeva prikazuje šumnike pri divxih ali ne

tigrr ::

Nabavil Kiss VR-558. Nekaj vtisov za tiste v dvomih:

- Ergonomija daljinca in enostavnost uporabe sta OK, po mojem okusu boljša kot pri Sonyu 717 HDD rekorderjem. Moti, da tipka za izklop ne deluje znotraj menijev ter da pritisnjena tipka nima funkcije ponavljanja.

-tuner lepo lovi in hitro šalta kanale

-timeslip, snemanje in predvajanje dela bp

- Komponenta ni najbolj tiha kadar se vklopi disk. Disk je aktiven le ko snema ali predvaja, sicer se stand-by-a v ca. 2 minutah. Zelo pozitivno.

- PC-link (server program za stremanje muzike in filmov iz PC-ja) deluje hitro, se ne sesuva. Medtem ko bere iz PC-ja je disk ugasnjen - tih. +

- FTP server na Kissu dela brez problema. Prenos na Kiss-a je ca. 1,3MB/s. Počasi, ampak zadostno. Zelo primerno za bekap disk server.

- EPG, WEBradiodelujejo pri moji konfiguraciji (Povezavo mam WLAN USB kartica -> PC -> Ethernet 10/100 - > Kiss 558) brez problema. Par haklcov je pr nastavitvah, vendar je 99% v navodilih napisano (jedrnato, samo na par straneh). Na kratko:
1 Treba je vklopit IP Forwarding na PC-ju - v registry-u. 2. nastavitve za povezavo Kiss-PC naj bodo minimalne- odklopit NetBios, default Gateway, itd.

- web scheduled recording špila brez problema.

the_aic ::

Mene zanima če grejo FW od DP1000 tut na DP1100?

boxi ::

tigrr,
kaj pa snemanje iz diska na DVD?
Lp, boxi

svejk ::

mene pa samo zanima sledeče
tukaj sem prebral, da kiss podpira .utf /.sub /.smi / .srt /.rt /.txt /.ssa /.aqt /.jss podnapise...imam movie ki ima .SRT podnapise pa jih ne vidi...kak predlog kaj narediti?

tigrr ::

Snemanje dvd-ja na 558ki sicer deluje bolj okrog ovinka. Vob (video) se preprosto prenese po ftp-ju iz kissa preko mreže na PC (sicer zelo počasi - 1,5Mb/s), potem pa na PCju zapečeš DVD. Filozofija Kissa je pač taka, da se hočejo znebit fizičnih medijev za multimedijo in za vsako ceno obdržat navodila 3 strani dolga :)

Minimalizem po nizozemsko pač.

sTone20 ::

Imam probleme s prikazom šumnikov na Kiss DP-1100.
A mi lahko kdo pomaga. Naložen je zadnji firmware 1.1.16.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: sTone20 ()

[deko] ::

Pozdravljeni!

Zanima me, če ima še kdo preobleme z WEB radiem, namreč mani na vsake pet do deset sekund malček prekine?

Uporabljam pa ADSL z modem Ganiymade8 822 in NETGEAR-ov router.

LP Deko

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: [deko] ()

deepmind ::

Še nekaj o težavah s predvajanjem nekaterih filmov...

Nepredvajanje filma zaradi "packed bitstream" se odpravi s programom Mpeg4modifier, kot je bilo že večkrat napisano.

Zatikanje filmov zaradi VBR MP3 streama se pa rešuje takole:
1. potrebujete program AVI-mux GUI 1.1.17 (ali novejši), ki ga dobite tukaj: http://relink.to/EaF2e6
2. ko zaženete program, (v oknu "open file" - desna tipka - "add") dodate .avi datoteko, ki povzroča glavobole
3. dvokliknite po dodani datoteki. V spodnjem oknu se pokažejo vsi streami.
4. pod "settings" / "AVI file structure" odkljukajte "MP3 CBR frame code", "make REC list" in "use opem DML output"
5. kliknete "Start", določite ime nove .avi datoteke, počakajte minutko ali dve in film je FIXORED!
6. A ni to preprosto?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: deepmind ()

mitko25 ::

Deepmind:
Zanima me kako ugotoviš na kakšen način je film skodiran v VBR MP3 načinu.
Namreč meni ne gre v glavo kako lahko nekateri filmi delajo drugi ne?
Sam imam programe kot so G-spot, Avicheck, MPEG4Modifier,Avimux in pri večini filmov je Audio v VBR načinu in mi stvari delajo.Težave so se začele pojavljati pri novejših filmih kot so :The Woods, Lake House. Prej teh težav z zatikanjem slike zaradi zvoka nisem imel.
L.p.M.

rs1975 ::

deepmind, hvala, deluje!!

rs1975 ::

pojavil se je novi problem:
film mi na pc-ju normalno dela, ko pa ga hočem gledati na kissu pa mi zvok prehiteva. kaj je narobe?

mico ::

A mi lahk kdo pove kaka je razlika med dp500 in dp1500 razen tega, da ima dp1500 še režo za brezžično kartico?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mico ()

goldrake ::

Prosim za vašo pomoč glede DP1000 ki mi zadnji teden nekaj štrajka..Do sedaj sem bil z KISS om zeloooo zadovoljen upgrejdal sem ga redno do zadnjega češkega FW.No do sedaj ni bilo problemov kar naenkrat pa:
Ne vrti DVD jev
občasno ne vri dvix ov (samo nekatere)
Poskusil sem z Dawngr.na mislim 8.3 tisti ki še lahko ..pa za DVD je ni pomagalo sicer se na playerju ikona pokaže za DVD a ne štarta sliši se samo klik klik... No nekateri filmi delajo normalno npr prison break..
Je mogoče kako rešiti to zadrego saj ga rabim v BUSu (otroci so potem zelooo mirni namreč)pa drugega ne vem kupi saj rabim z comp monitor priključkom(preko modificiranega scarta ga priključim na LCD monitor prikluček).
Na pomoč.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: goldrake ()

goldrake ::

Uh prow nobeden ne zna pomagat.?
Zdej mi ne delajo niti Divxi katere sem še lahko gledu v ponedeljek napiše da ni pravi medij pa ko sem ponastavil na defult E C 1 2 3 je sicer nekaj potegnu a je po 3 sek zmrzelno..
Res ne bi ga rad vrgel stran saj je po moje super player ali bo kdo tako dober da mi kej pomaga magari z linkom na kakšen tutorial kako se ga oživi od gotove smrti.
LP

tomko030 ::

Goldrake,

Probaj na playerjevem menuju v osnovnih nastavitvah , brez kakršnega koli cd-ja ali DVD-ja v playerju, da daš osnovne tovarniške nastavitve, ali pa s cd- jem z osnovnim FW-jem - mislim da je 2.9.0., ki si ga dobil zraven, ko si player kupil.

goldrake ::

Bom poskusil,da bi le bilo tako simpl(sem že stiskal Open clear 123)za osnovni FW pa ne vem katerega sem imel prvega naložebnega bom poskusil z verzijo katero si predlagal.Upam da ga bom zbudil .

marjan1a ::

Pozdravljeni kaj mi lahko kdo pove ali pošlje na mail kak nov Firmware za KISS Dp 1000.Mislim na novejše firmwarje,
marjan_santin@yahoo.it
marjan.santin@telemach.net

tomko030 ::

Marjan1a,
zadnji uradni firmware za DP1000 je 2.9.3, novejšega ni :( , razen, če obstaja kakšna neuradna verzija, to bi se pa moral malo pozanimat, če hočeš.:)

LeBanner ::

Ja, mene tudi zanima za DP 1000, če se dobi kaj boljšega od 2.9.3, hvala in LP!

marjan1a ::

Ja tomko030
če se dobi kaj novejšega za KISS DP 1000 .Kaj bi lahko pogledal če najdeš kak Firmware za AMSTRAD KX3040U da mi poveča podnapise.Sedaj ko gledam kak divx mi prikaže zelo majhne podnapise tudi če se postavim 5cm od tv jih ne vidim razločno.Lepo bi te prosil če mi lahko pomagaš ali vsaj mi povej kje ga dobim.HVALA in LP
««
10 / 11
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

Oddelek: Zvok in slika
2209321491 (46835) cryptozaver
»

[DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)

Oddelek: Zvok in slika
1524566 (5064) JanezC
»

[DivXviD] Yamakawa predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Zvok in slika
30235454 (14243) aco111
»

Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?

Oddelek: Kaj kupiti
152508 (2070) Yossarian
»

Pretvoriti XVID v DIVX in imeti podnapise.

Oddelek: Zvok in slika
132653 (2418) Jeronimo

Več podobnih tem