» »

[DivXviD] KISS predvajalniki

[DivXviD] KISS predvajalniki

««
9 / 11
»»

mitko25 ::

Spreminjaš samo tiste nastavitve, ki sem ti jih napisal, druge pustiš pri miru.Če pa ima film oznako xvid 00036, ga pustiš pri miru.V tem primeru ti služi samo za checkiranje..
Napiši mi, če so ti zadeve kaj pomagale.
l.p.M.

rs1975 ::

mitko25,
če pustim vse pri miru, ni nič boljše. kaj veliko možnosti ko naložim film v mpeg4modifierju niti nimam, saj je packed bitstream zasenčen, v user data pa mi piše xvid0036.

mitko25 ::

Saj sem ti napisal...Če v user data NIMAŠ napisanega tega...
DivX503b1393p
XviD0039 .....ti bodo vsi filmi DELALI na kissu!!!Vsaj meni delajo :\

Torej v tvojem primeru nimaš kaj spreminjati in ga samo zapeci na dvd oz. cd-r.

Zakaj je zasenčena možnost packed bitstream?
Zato ker tvoj film ne vsebuje tega...:)

Aja, a imaš naložen ta firmware: 290-291_hibrid_DP450-DP1000_PAL.iso?
Če ga nimaš mi napiši mail in ti ga pošljem

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mitko25 ()

rs1975 ::

mitko 25,
poslal sem ti zs

dafke1 ::

Mitko 25

Imam podoben problem ali pa celo isti kot ga ima "rs1975". Stvar, ki si mu jo opisal mi je precej pomagala, vendar imam še vedno en film "Man on fire", ki ima v MPEG4Modifier-u nastavitve kot si jih opisal,vendar ne dela, zato bi ti bil zelo hvaležen, če bi mi poslal "290-291_hibrid_DP450-DP1000_PAL.iso" na naslov damjan.sifrer@gmail.com, mogože bo ta firmwere pomagal!

Ma3ca ::

Ali je možno med seboj povezati dva KISS-a 1500 in 558 preko ethernet adapterja, tako da 1500-ka čita podatke z diska 558-ke?
Do you really want to know what the MATRIX is???

gobio_gobio ::

še nekaj besed o FW 2.9.3!!!

Inštaliranega imam kakšna dva meseca in moram reči, da je boljši od prejšnjih...
KISS dela bolj stabilno, ko pa hoče zaštekat (največkrat so razlog slabi mediji - preizkušeno...), se ga velikokrat da ukrotiti z daljincem, kar pri nekaterih prejšnjih FW-jih ni bilo možno.
Zraven pa Ima še zanimiv dodatek - sedaj lahko uporabljaš več različnih podnapisov: posnameš film - Film.avi, Film.srt, Film.sub, *.smi itd... Podnapisi so lahko v različnih formatih, saj jih KISS avtomatsko prepozna. Ko gledaš film, ti v informacijah o filmu pokaže koliko podnapisov je možnih (1/1, 1/2, 2/2 itd.). Ko hočeš gledati film z drugim podnapisom, enostavno pritisneš tipko subpic. Podnapis zamenja takoj, na vrhu ekrana pa ti še napiše sporočilo, kateri (numerično) podnapis je aktiven.
Naslednja zanimiva lastnost (morda je obstajala že v prejšnjih verzijah FW-jev, ne vem, ker sem komaj sedaj to odkril), je ta, da lahko poslušaš različne AVDIO tokove v filmu. Npr. gledal sem film The French connection, ki je imel dva avdio tokova (DUAL AUDIO). S tipko audio preklapljaš med francoščino in angleščino. To zna biti koristno predvsem pri vzhodnjaških filmih (če seveda imajo DUAL audio), saj lahko s SubtitleWorkshop-om prekontroliraš podnapise v angleščini, film pa pogledaš z originalnim zvokom!

Lep pozdrav vsem srečnim in ponosnim lastnikom KISS-a.
Bolje biti sto godina miljunaš nego jedan dan bednik!

Bob Rock

Red_Man ::

Nekako mi je uspelo zjebat dvd enoto v playerju.Zanima me pa če jo hočem menjati sam.ali mora biti natančno ista ali je lahko katerakoli dvd enota?
LP

b_g ::

mitko25 PM mas:))

McKinda ::

Pozdravljeni!

Sestra ima en problem s KISS DP-1500 predvajalnikom in sicer to, da ji poleg DivX filmov ne bere nikakršnega koli formata podnapisov oz. podnapisov sploh ne zazna. Na predvajalnik sem naložil najnovejši 2.9.3 PAL firmware update in izbral vrsto podnapisov : MS-Windows 1250 Eastern Europe, kot je zapisano v navodilih.
Problem se pojavi tudi pri predvajanju mpeg4 video dadotek, saj mi pri gledanju nekaterih filmov napiše tole:
THE FILE YOU TRIED TO PLAY IS ENCODED IN AN UNSUPPORTED CODEC.
FILE (ime fajla).avi
Codec: MPEG4 with QPel

Torej...kako odpraviti to napako in kako sploh nastaviti predvajalnik da mi zazna podnapise?
Zanima me tudi če je mozno za ta predvajalnik namestiti slovenski meni?

Ze v naprej se zahvaljujem za vašo pomoč!

LP Aleš
Ali G IN DA HAUS!!

3p ::

Qpel ne igra na večini DivX predvajalnikov. Na moji 100-ki že ne, pa zgleda na 1500 tudi ne. McKinda: A vključene pa ima podnapise in imenovane enako kot film?

McKinda ::

Da. Podnapisi so enako poimenovani. Bom probu se s kakim drugim filmom.

Me sprasujem zarad tega QPel-a ker recimo, kolega od nje ima identičen player DP-1500 in njemu CD normalno dela in mu nič ne tezi za tale QPel mpg4 codec. Pr nas pa evo...res čudno.:|
Ali G IN DA HAUS!!

Stepni Volk ::

1000 ka in 1500ka se razlikujeta v podpori za mrežno kartico, oba sta osnaovana okoli istega procesorja in posledično imata probleme s Qpelom. Se pa da 1500ko modati v 1540ko - dodati HDD.

FXMagic ::

Jap, 1000-ka ne podpira qpel-a.
Mene pa zdaj nekaj druga zanima. Imam polno cdjev z filmi, na katerih so podnapisi, vendar niso enako poimenovani, kot film. Zdaj, vse cdje na novo snemat in preimenovat podnapise tako kot film je stupid. |O
A gre kako pri tem kissu 1000, da bi lahko sam izbral podnapise? A je to onemogočeno že v samem predvajalniku? Firmweru? Al kako drugač?

mitko25 ::

Najprej naj povem, da nobeden model Kiss-a ne podpira Qpela kodeka!

FX Magic!
Obstaja en WF http://home.planet.nl/~mgboom/blokjes/d..., ki podpira subtitle z drugačnim imenom kot film, vendar morajo vseeno biti v isti mapi kot film in z končnicami, ki jih Kiss prepozna(To so pa skoraj vse; )

Ker so ta firmware odstranili iz neta, ga imam doma in ti ga lahko pošljem po mailu, če ga želiš! L.p.M.

Vendar moraš najprej naložit 2.8.3. nato pa 2.8.5. v 4!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mitko25 ()

FXMagic ::

mitko25: poglej ZS.

Romancek1 ::

Zanima me, če se da iz računalnika brezžično preko Kiss 1500 predvajalnika poslušat MP3 glasbo na HiFI stolpu, ki je s Kissom 1500 povezan z optiko oz. činči. Zanima pa me tudi spletni radio - kako deluje. Mora biti PC prižgan ali signal dobiva direktno iz interneta.

prix ::

Ellow!

No jaz pa se full zanimam za nakup KISSa pa nevem kerega bi kupu. Izbiram med KISS 1500 in 1100. Prvi mi je vsec ker ima moznost da streama z mreze filme recimo, drugi pa ma mislim da se mal vec podprtih codecov ampak je kolko jaz vem brez daljinca. Tako zaj pa me mal zanima vase mnenje, ker sem dijak in 37k sit zame ni majhen zalogaj in ne bi rad kupoval nekaj kar ni preizkuseno, stabilno in dela na sploh. Sploh pa me zanima ker je zadeva te kr stara a se to sploh splaca kupovat al je se bolje mal pocakat in kupit kak DVD zapisovalnik...

Oprostite ker nisem šel cele teme nazaj brat, pa vendar me zanima tudi s katerim programom streamam na KISS1500? Slučajno kak VLC, kot sedaj to pocnem ko streamam na Amino. Nekdo je omenil da se da 1500 zmodat v 1540... zanima me seveda kako in ali je to samo softwareski poseg ali tudi hardwareski mod :P


Hvala in LP

Primoz:D
-------------------------------------------------
Errare humanum est, in errore perservare stultum.
-------------------------------------------------

mirko66 ::

Ojla.Evo še mene.Do 3 zjutri sm se j... z vsemi fw,prebral vsa vaša navodila od 1-9 strani...2.8.3-2.8.5.-pa drakulo al pa spet vse jovo na novo pa 291 big...in nč.Moram povedat da mam kiss-a 1000 ze cca 1,5 leto in zmeri mi pol filmov prebere pol pa ne.Odvisno od framov 23 bere 25 pa ne...Zdj ne bom nč več probavu kr mam vsega že dost,glih tist film k hočš pogledat pa napiše ali unknow kodek fourCC ali samo VIDEO ali pa pride na cajt in se zaustavi na 0.00:00.Zdj k berem še druge forume,vidm da je odvisno kako posnameš cd.OK še to probam.Mitko25 če se ne motim,dj mi prosim pošlji ta Mpeg5 modifier,saj kjer sem ga najdu al ne dela al pa ni pravi link.Da probam se to.K frend ma na DVD ju 6 filmov in mu vse lepo zažene jz pa še z cd-ja ne morem-utopija.In kaj še moram met zraven tega instaliran
thx

mitko25 ::

Mirko66 ne bodi jezen....gotovo obstaja kakšna razlaga, da ti stvar ne dela kot bi morala!! :\ Napiši mail kam naj ti pošljem MPEG4 Modifier.Naj ti povem, da moraš imeti na mašini (računalniku) naložen najprej Microsoft .NET Framework 1.1!
l.p.M.

P.s....pri meni do zdaj delajo vsi filmi, tudi najnovejši, predpogoj je, da ji prečekiram z MPEG4 Modifierjem!:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mitko25 ()

mirko66 ::

Evo ti spodaj moj mail.Kva pa je ta Microsoft.net framework 1.1 spet ena žvav in kje jo dobim.Dj pls če maš še to mi maili al pa mal napiš kak postopek je kje to najdt in zalavfat.Rešu boš 3 kiss-ovce k mamo isto štalo.

miran.momcilovic@siol.net

THX.....

mirko66 ::

Ja mitko, vse je zrihtan-vsaj upam..

Thx

Zgodovina sprememb…

Sado ::

Zivjo!

Mene je DP-1000 cisto razocaral. Zdaj imam trenutno ze tretjega (in upam da zadnjega).
Prvega sem kupil pred kaksnim letom pri Telekomu. Delal je priblizno oz, razen z slikami je imel probleme, identicne kot je nekdo napisal nekje nazaj. Ce sem na cd zapekel slike v direktorijih, me je kiss prepriceval, da je cd prazen ali pa je videl samo nekatere od direktorijev...
Pred kaksnim mesecem je pa totalno crknu. Ni se hotu prizgat, nobena lucka ni svetla. Sem ga probal vklapljat, izklapljat iz elektrike, na drugih vticnicah, zamenjal napajalni kabel. Nic.
Ga nesem na servis, mi brez besed dajo druzga. Cez 3 tedne se zgodba ponovi. Spet crkne, spet nesem na servis. Krneki....na servisu sem neki spraseval kej bi lahko bilo narobe, sam niso hotli nec rect, sam druzga (tretjega :( ) so mi dali.

Tejc ::

mitko25. Ali je mozno tale film popravt da bi deloval na KISS-1000

File: \\***********\Lord of War CD1.avi
Total Streams: 2
Running Time: 0:53:10
Index Chunk: Yes
Interleaved: Yes
Max Bytes Per Sec: 0
AUDIO: 0 - MP3 (0x55)
Average Bitrate Per Sec: 165 kb/s
Samples Rate: 48000 Hz
Channels: 2
Bits Per Sample: 0
SuggestedBufferSize: 960
Sample Size: 0
Variable Bitrate: Yes (128, 160, 192)
VIDEO: XVID
B-VOP: No
S(GMC)-VOP: No
QuarterPixel: Yes
Frame Size: 672 x 272
Frames Rate: 25.000
Color Depth: 12
Total Frames: 79750
SuggestedBufferSize: 72777

Elapsed Time 00:04

Moti me tist "QuarterPixel: Yes" Hvala za pomoc.

ciZi ::

Prosil bi če mi kdo lahko pošlje ta DP450-DP1000_PAL.iso firmware.

cizislav@gmail.com

Hvala in lp.:))

Damjan Jagar ::

Eden je na uradno strani.
http://jagar.si

ciZi ::

Se opravičujem, v mislih sem imel tega 2.9.0-2.9.1 hybrid.:D

marS ::

evo eno vprašanjce za majstre tuki :D :
sm naložu ta zadn firmware tale DP450-DP1000_PAL.iso zdej se mi je pa začel dogajat da mi ne bere več pravilno audio CDjev. Kot da bere z počasno hitrostjo...:| svashta. No sem še enkrat zaflešal in je delal v redu. Takoj ko sem dal not dvd al divx oz. video pa zopet!!!!
sem dal na 2.9.0 uradn firmware pa isti k****!!!!! zdej mi na vseh fimrwerih dela tko. audioCDje ful počas predvaja!!! No sem rešu tut to: prej dam mp3 CD not, ga ustavim in potem dam audioCD not, pol pa dela. sam to ni to!!!!
mislim, prav na živce mi gre tale kiss shit:|
...no more heroes...
https://ilbis.com/

Pero123456 ::

Lep pozzdrav

moje izkušnje s Kiss-om 1000 so katastrofalne od štekanja filmov do štekanja mp3-jev in podobnih zadev. Naložil sem že vse žive firmware in pri tem zadnjem hibridu (DP-450-1000-FW291-BiG-CP1250) mi dela malo bolje, vendar sem v zadnjem času opazil , da mi ne delajo filmi na dvd mediju, čeprav so isti filmi na cd mediju delali čisto normalno, celo brez štekanja. Primer: Posnel sem si serijo Stargate na dvdje (na enem dvdju 12 delov), vendar mi jih Kiss noče zalaufat, čeprav sem jih prej -iste dele- čist normalno gledu na posameznih cdjih, kamor pa lahko spraviš le dva dela. Sprobal sem različne dvd medije in pri vseh je isto, ne delajo, slika pa ostane črna (včasih če dolgo časa čakaš, lahko po 5 minutah celo dočakaš meni z vsebino filmov na dvdju).

Medtem ko ima fotr xoroxa in tam vse čisto normalno dela, čeprav je bil xorox v primerjavi s kissom zastonj.

Če ima kdo kakšno idejo....!

P.S - to je že tretji kiss, katerega so mi dali, in z vsemi je neverjetno veliko problemov.

Lp

joroko ::

Hmm, jaz ga imam že skoraj 2 leti in sem zelo zadovoljen z njim.Bere skoraj vse filme razen Q-pel.
Tak film enostavno skonventiraš in dela BP. Audio cd, MP3 dela brez problema.
Edini problem je pri nekaterih filmih, kjer se Kiss ne premakne naprej. Ga pač skonvertiram.
V glavnem, ni filma, ki mi ne bi delal na Kissu. Na PC-ju pač preveriš vse podatke o filmu, tistih nekaj, ki ne bi delali skonvertiraš, potem posnameš in mora delat.
0:)

Tejc ::

Kaksen mas postopek za konvertiranje teh "q-pel" filmov

joroko ::

Programov za to je zelo veliko, sam uporabljam Power Video Converter.
Najlažji za uporabo pa je vsekakor DivX Convertor, kjer samo z tremi kliki opraviš zadevo. Potem pa je odvisno od procesorja, kako dolgo traja. Meni tam okrog treh ur. Ponavadi zberem nekaj takih filmov potem pa vse naštimam preden grem spat, zjutraj pa je vse nareto.

steev ::

Jest ga mam zej več kt en let pa sem zadovoln z njim. MP3-ji, audio cd-ji, dvd-ji z večimi divx filmi ... Use mi lepo dela.
:|

goldrake ::

Jaz moj KISS 1000 bom počasi postavu v kot saj se prevečkrat zgodi da prehudih bit r . ne zdrži več kej češ je mašina že stara.,..
Vprašu bi če se dobi na netu emulator s katerim bi vsak norc(kot jaz)takoj prečekiru če film dela, kej takga kot razni playerji.Pa drugo napravu sem si kabel za vezavo na monitor.V skritem meniju si lahko nastaviš ločljivost.Glede na to da mam HD TV bi vprašal če se da kaj to uporabit za gledanje filmov na plazmi?Sedaj mam priključeno preko component priključka.Zadnji FW2.9.in še neki
Za novi pleyer sem se odloču za OPPO ameriškega proizvajalca katere testi z HDMI celo presegajo rezultate Denona serije 3.Hudič je le to da ga moraš naročit iz Amerike vija danska.:\ Pozna kdo kej to iz lastnih izkušenj

rs1975 ::

vprašanje za mitka25 in ostale:

Film The.Matador.2005.LiMiTED.DVDSCR.XViD-TFF.
ali komu deluje na kissu dp-1000?

pod video mi piše da je xvid0041.

mitko25 ::

Ga še nimam...
Ko ga dobim ti bom sporočil!
l.p.M.

maticm ::

-Kako (s katerim programom) moram pregledat film da mi bo delal na KISSU DP 1000?

Najprej film, ki ga imaš na disku, odpreš s programom MPEG4Modifier (nameščen moraš imeti tudi Microsoft. NET Framework 1.1).

Ko ti ga program odpre poglej kakšne paragrafe ti izpiše.. Npr:
DivX503b1393p
XviD0039

Če ti izpiše takšne podatke moraš obvezno spremeniti DivX503b1393p v DivX999b000p. To pa narediš tako, da najprej odstraniš DivX503b1393p z minusom, z plusom pa dodaš DivX999b000p. Nato shraniš film, najbolje na kakšno drugo particijo na disku ali pa v kakšno drugo mapo, če nimaš razdeljenega diska.

-Kako prekonvertirat filme kodirane v kodeku Qpel?

Power Video Converter

LP matic

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: maticm ()

ELEKTROLJUB ::

Miskim, da je bilo že dvakrat omenjeno da se da ploškosuk KISS 1500 predelat v KISS 1540 z trdim diskom.
Ima mogoče kdo link do podrobnejših navodil?
LED svetloba je prihodnost...

Stepni Volk ::

Sibe ::

Mogoče je bilo že kje napisano, pa vendar:
Ali lahko KISS 558 nadomesti sprejemnik za digitalne kanale na kabelski televiziji (konkretno mariborski)? Kako je s tem pri T2 ali Siol TV?
Verjetno gre pri kabelski za sočasen prenos digitalnih kanalov pri drugih dveh pa za prenos enega (Siol) ali dveh (T2) po parici.
Ima kdo kakšno izkušnjo?

ciZi ::

Še enkrat prosim če mi lahko kdo pošlje Hybrid 2.9.0-2.9.1 firmware za DP-1000.

Lp!:D

cizislav@gmail.com

rnikson ::

Jaz imam pa sledeč problem,na svoji yamadi sem pač opazil da se problematično zaganja dvd ali cd,sumim da je motorček v okvari ali pa je kaj drugega.Garancije več ni zato sem ga odprl in malo premaknil dvd medij in je zečelo normalno delovati.Zato sprašujem je to stroškovno še zmožno popraviti ali ga lahko sam zamenjam,ker mi je zelo dobro služil, delalo je vse brez problemov.Normalno to deluje vse v zahvalo Pikiju oziroma njegovi družbi,ki so se res potrudili(svaka ti čast Piki).
Pozabil sem omeniti,gre namreč za yamado 6600.Sjervus!
Aikido man

rnikson ::

Pardon sem se zmotil,sem že prestavil temo tam kjer spada.
Aikido man

nenadb ::

Imam Kiss 1500 na probi in bi ga želel priključiti na domače brezžično omrežje. Problem je v tem, da imam SMC EZ Wireless PC Card in ne ZyXEL ZyAir B-120 mrežno kartico, kot na Kiss spletni strani pravijo, da bi naj imel. :(

Ko vstavim SMC kartico v predvajalnik lučka na kartici lepo sveti, na DHCP strežniku pa nič. Verjetno je vse skupaj povezano z gonilnikom za mrežno kartico.

Sprašujem se ali obstaja kakšna možnost, da uporabim SMC kartico, saj le to že imam in ne bi želel zapravljati denarja za drugo (ZyXELovo)?
Ali obstaja kakšna nadgradnja, ki bi mi omogočila uporabo SMC kartice? Kako bi lahko poinstaliral ustrezen gonilnik?

Kakšne so vaše izkušnje z brezžičnim omrežjem in Kiss 1500?

Pozdrav,

Nenad
Nenad

ciZi ::

Imam še eno vprašanje, Kiss DP1000 imam priključen z SCART kablom na tv, tako da je izvor zvoka kar tv sam, sedaj sem pa pogledal en film z AC3 zvokom in je glasnost govora od scene do scene zelo nihala, včasih ga sploh ni bilo za slišati včasih pa je bil zvok govora normalne jakosti. V nastavitvah imam izbrano Stereo audio povezavo. Je to kak standard problem pri predvajanju AC3 filmov na DivX predvajalnikih in si bom moral nujno omisliti 5.1 sistem?:\

svejk ::

evo mene pa nekaj zanima...tale Kiss 1500 ima mrežni modul...ok imam nek server kjer imam dvd in divx share pod uporabniškim imenom in geslom...bo tale Kiss znal priti do sharov filmov in jih predvajati?

nenadb ::

Na računalniku poinstaliraš program (PC-link), ki ga dobiš zraven in v katerem potem določiš katere datoteke spadajo v področje video, katere v področje glasba in katere v področje slike. Pač v smislu "pritisneš gumb dodaj", "poiščeš na disku" in "pripraviš seznam".

V nastavitvah na Kissu vpišeš IP računalnika na katerem teče prej omenjeni program in na katerem imaš podatke. Kiss se potem z računalnikom in prej omenjenim programom "zmeni" na portu 8000 (se mi zdi da na tem portu, nimam navodil sedaj pri roki) kaj je na voljo v kateri kategoriji in ti to na TVju pokaže v obliki menuja. Potem še z daljincem izbereš in je.

Kolikor sem uspel do sedaj videti, lahko Kissu poveš samo en IP strežnika, torej če imaš v omrežju več strežnikov, ne zna iz vseh naenkrat jemati podatkov. Nima podpore UPnP standarda za povezovanje omrežnih naprav med seboj (vsaj zaenkrat). Mogoče bi šlo preko skupnega strežnika, ki bi dostopal do mrežnih virov - torej računalnik na katerem teče PC-Link priskrbi preko omrežja podatke iz drugih računalnikov in jih potem posreduje Kissu. (to je samo nepreizkušena ideja ;) ).

Za mali denar obstaja na netu tudi "neodvisen" program EZLink NG, ki je menda boljši od PC-Linka.

O izkušnjah lahko več povem po vikendu, ker imam čez vikend v planu se malo poigrati z napravo.

Problem je pa v brezžični mrežni kartici. Na Avteri pravijo, da brez ZyXEL mrežne kartice ne bo šlo. Očitno tudi tukaj na forumu ni nikogar, ki bi uspel Kissa prepričati, da bi delal drugo mrežno kartico. Saj pretirano draga ni (menda cca 7000 SIT) ampak če imaš že drugo doma...;(
Nenad

robertli ::

Pozdravljeni!
imam kiss dp-1000 in en problem pri nekaterih filmih, ki jih sicer predvaja normalno razširi sliko do te mere da je slika vidna le do polovice po širini, višina slike je pa normalna. Mi lahko kdo pomaga?

svejk ::

v glavnem nabavil Kiss 1500..na prvi pogled luštna zadevica...ampak imam pa nekaj nepojasnjenih reči....
Torej poinštaliral sem PC link zadnjo verzijo, dodal zadnji firmware....V pc linku dodal folderje kjer imam divx/mp3/dvd zadeve...mp3 predvaja bp, divx ravno tako...sicer brez podnapisov, mogoče mora biti isti naslov podnapisov kot filma (recimo) DVD predvaja ampak ne morem prestavljati jezika niti nastaviti podnapisov...so te težave normalne?
Power DVD namreč takih težav ne pozna ;)

rokleb ::

Pozdravljeni, tudi jaz imam Kiss 1000 , pri novejših filmih sem imel probleme s predvajanjem vendar sem rešil z Mpe4modif.
Sedaj me pa zanima ker bi rad pri nekaterih filmih odpravil Qpel kateri program je dober in enostaven po mošnosti freeware, ter pri najnovejših filmih(treh) se mi dogaja da enega ne predvaja samo zvok slika se vsake toliko pojavi, pri drugih dveh pa je slika netekoča se zatika, sam sklepam da je bit rate prevelik(slika nekaj okrog 1100 zvok nkje kjer je AC3 400). Do katere vrednosti dela dobro kakšne izkušnje mate da bi to porihtal ter skaterimimi programi se to da.
Imam pa zadnji firm ware 293.
lp
««
9 / 11
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

Oddelek: Zvok in slika
2209321481 (46825) cryptozaver
»

[DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)

Oddelek: Zvok in slika
1524566 (5064) JanezC
»

[DivXviD] Yamakawa predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Zvok in slika
30235452 (14241) aco111
»

Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?

Oddelek: Kaj kupiti
152508 (2070) Yossarian
»

Pretvoriti XVID v DIVX in imeti podnapise.

Oddelek: Zvok in slika
132653 (2418) Jeronimo

Več podobnih tem