» »

Forum 21 rešitev za Slovenijo?

Forum 21 rešitev za Slovenijo?

«
1
2 3

cirecire ::

Milan Kučan in njegovi somišljeniki naj bi ustanovili novo politično stranko Forum 21.

Ugotovili naj bi, da so v Sloveniji razmere kritične. LDS naj ne bi več obvlaboval situacije. Slovenijo naj bi tudi ogrožal fašizem, zato naj bi bil čas da Forum 21 in Milan Kučan rešita Slovenijo.

Zanima me kaj mislite ali naj Forum 21 reši Slovenijo?

Matev ::

po mojem je to ena novinarska raca

frenk ::

fašizem???

LOL:D

AnZo ::

Bližajo se volitve.... kaj vse si še ne bojo zmislili. Ma kaki forum 21, Kučan ni nikol obvladal situacije kaj preveč in je tud zdaj ne bo.. LDS je pa itak v krizi in upam da se ne bo zmazal iz nje. Zadn čas je da kdo drug pride na oblast in poskusi popravit kar se je zaj.... v teh letih ko je vladal LDS-in tega je kar dost!!!
Snowboarding is the best thing you can do with your pants on...

Daedalus ::

Ma kje si pa to prebral??
:D


>Zadn čas je da kdo drug pride na oblast in poskusi popravit kar se je zaj.... v teh letih ko je vladal LDS-in tega je kar dost!!!

In kdo bi naj to bil?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Daedalus ()

tratto ::

AnZo ima verjetno v mislih gaspuda J.J., ki je včeraj priredil še eno tiskovno konferenco, na kateri je še enkrat s svojim značilnim cinizmom (ki me vedno požene na WC - pride prav ob zaprtju :D) bruhal žveplo in ogenj. ;( ;( |O

Daedalus ::

J.J.? Ja verjetno ma prav, čeprav ko berem uradne izjave tega "politika" lahko ugotovim samo to, da ma tip očitne težave s paranojo. Ne vem, če si lahko nekdo, ki se ima za resnega politika privošči izjave, kot je tale (citat z strani SDS):

>»Proti SDS in meni osebno se ponovno vodi kampanja po znani formuli iz Nove gorice izpred 10 let, ki se glasi: Najprej diskreditacija, nato likvidacija. Izvajalci diskreditacij se zgledujejo po hordah nestrpnih kričačev pred sodiščem ob Dachauskih procesih, ki so zahtevali smrt za razredne sovražnike ali po tistih, ki so nekdaj prekinjali gledališke predstave, kot je bila Rožančeva Topla greda,« je pojasnil Janša.

To v odgovor na steno, ki so jo postavili eni pregreti ultralevičarski aktivisti pred sedežem stranke včeraj... Ki jih sploh ne gre jemati resno...

Link do novice.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

AnZo ::

V debato o teh stvareh se rajs nebi spuscal ker tak vsi vemo kam to vodi. Vsak naj ima
svoje poglede kar se tega tice pa bo ok, vi me sigurno ne boste mogli preobrnit. Predolgo ze spremljam politiko in vem kaj se pri nas dogaja. Vi trdite svoje jaz pa svoje. Pa kar volite zametke bivšega komunističnega režima. S tako oblastjo bomo res ugleden narod v Evropi.
Snowboarding is the best thing you can do with your pants on...

whatson ::

Predsednik komunistične partije mesijansko odrešuje Mat'kurjo?
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

Daedalus ::

Uf, ne me narobe razumet, tole je bila kritika SDS-ovega PR-a in nič drugega. Meni se zdi, da bojo na nalednjih volitvah LDS-ovci zgubili kar nekaj in to na račun SDS-a. In mislim da je to edino prav, ker mam občutek da sedanji oblasti že primanjkje idej in da se je preprosto izpela. Levice pa v Sloveniji itak ni. Nikogar pa nisem nameraval prepričevati v karkoli, itak ma vsak svoja stališča.

Bi blo pa lepo prebrat tvoja opažanja o dogajanju v slo politiki, tak da se kr razpiši. Saj za kake pregrete glave znajo moderatorji poskrbet>:D Jaz politiko spremljam šele nekaj let, pa mi še kako mnenje ne bi škodilo...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Alexius Heristalski ::

No, samo še tega se nam je manjkalo! Le kaj bomo še doživeli? ;(( Upam, da nas ne bo pokopalo.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

Thomas ::

Zmaga foruma 21 pa po mojem ne bi bila slaba zadeva. Zadnja priložnost, da Kučan pokaže, kaj zmore.

Seveda je to recept za katastrofo. Ampak zdravilno katastrofo.

Enostavno ne gre drugače. Žal.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

BigWhale ::

Ena in ista vlada ze vec kot deset let... Cas je za zamenjavo, ne sicer zamenjavo za vsako ceno ampak spremembe so dobrodosle.

Zheegec ::

Katera stranka pa je spljoh manj slaba kot LDS?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

cirecire ::

Cas je za zamenjavo, ne sicer zamenjavo za vsako ceno ampak spremembe so dobrodosle.

Ni mi jasno a si kot dobrodošlo spremembo mislil Forum 21 in Milana Kučana ali pa nekoga tretjega.

Slišal sem pa da naj bi že vložili papirje za registracijo Foruma 21. Pridružili pa naj bi se jim tudi "elita" iz foruma za levico: Franco Juri, Rastko Močnik, Tonči Kuzmanić...

Baje so odločeni, da ustavijo "fašizem" v Sloveniji.

madmitch ::

Katera stranka pa je spljoh manj slaba kot LDS?

Mislim, da bo to največja dilema na naslednjih volitvah. Dejansko so se trenutno aktualni Oblastniki do konca povampirili. A vendar, kaj pa sedaj? Je JJ alternativa? Težko bi zaupal nekomu, ki svoj politični nastop gradi na kalimerovskem obtoževanju vseh in vsakogar, ki trdi, da mora opozicija sodelovati pri odločanju (le zato ker ni uspela priti na oblast) in ki za vsak svoj neuspeh krivi zarote temnih sil.
Je morda alternativa njegov argentinski prijatelj, ki svoj image gradi na kvazi svetovljanstvu in poštenosti in nam razlaga kaj in kako smo mi (z njim vred) počeli v Sloveniji pred 30mi leti. Ja, a nas ima res za takšne bebce.
Ha, morda bi lahko stavili na navezo mladcev in upokojencev? Ta bi bila šele dobra.


Ni kaj, nekaj novega rabimo, saj so vse trenutno znane in aktivne alternative enako izpete in umešane v takšne in drugačne zdrahe in zatorej enako slabe kot trenutna oblast. So alternativa ljudje blizu Kučanu, morda kdo drug, niti ni važno, samo da bi bili neki drugi obrazi.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

iration ::

Že videno.
Že samo čas, ko lsdju pada podpora, lepo kaže, da je lsd vedno bil samo podaljšana roka Kučana, sedaj pa se bo stranka le še enkrat prelevila, tako kot združeno listje že večkrat v preteklosti.
Bullshit?
Počakte, da vidte, koliko vplivnežev iz lsd kroga se bo včlanlo ...
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Phil ::

Se podpisem pod madmitch-ov post.
LP

BigWhale ::

> Ni mi jasno a si kot dobrodošlo spremembo mislil
> Forum 21 in Milana Kučana ali pa nekoga
> tretjega.

Samo spremembo... Vsaka spremeba bo dobrodosla... Tale vlada je utrujena in zmatrana, zato dela traparije...

Thomas ::

Forum 21 je politični samomor t.i. levice. Ampak samo če se organizirajo in zmagajo na volitvah, bodo ljudje sprevideli, da je postkomunizem najslabša varianta.

Če bodo še naprej delovali iz ozadja, bodo Kuzmančič, Juri in Močnik še vedno lahko figurirali kot "alternativa".

Lepo naj F21 zmaga, gre v koalicijo z oslabljeno LDS, Kučan naj bo mandatar - pa bomo videli, kako nam bo šlo. Slovenci pač drugače nočejo, kot iti skozi to šolo. Pa naj jim bo!


p.s.

Koliko je od LDS do F21? Toliko kolikor od ZL do Desusa. Ali od Desusa do SMS. Zelo malo.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

cirecire ::

Thomas, se strinjam s tabo.

Samo nisem pa čisto prepričan, da si Kučan želi postati mandatar.

Potem bi se pa moral ukvarjati npr. z tekstilnimi delavkami, ki več mesecev niso dobile plače ali pa z proračunom za šolstvo, pa še raznimi opeharjenimi varčevalci (Orion, SIB banka).

Mislim, da ima on raje kakšnega marionetskega mandatarja. Sam pa vlada iz ozadja.

Dr Evil ::

Točno tako.:|

Thomas ::

Sej točno v tem je problem! Tisti ki hoče oblast, naj bo mandatar! Vsaj nekaj časa. Ne pa da se šverca po protokolarnih funkcijah in lepo govori.

To je prepoceni dobljen kredit večine državljanov. Da o vladanju v zakulisju niti ne govorimo.

Lepo pojdi s svojo stranko na volitve, povej da hočeš tapravo oblast - mandatarsko - potem pa bodi izvoljen ali pa ne.

To nekako je poštena politična igra.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Lucas ::

Še moj pogled na določene stvari.

Najprej glede foruma 21.

Verjetno se ne bom zmotil, če trdim da formalno kaj več kot forum iz vsega skupaj ne bo nastalo. Forum bo seveda precej bolj vpliven kot je sedanji ultralevičarski Forum za levico, Kučana bodo vsak dan kazali v poročilih, stranke pa ne bo, ker enostavno ni potrebna. Forum bo enostavno generalštab slovenske nomenklature. Kaj drugega si Kučan ne more privoščiti, to mu je jasno. Kot morebitni mandatar pa nima v Evropi kaj iskat, to mu je še bolj jasno.

V čem je štos zadnjih javnomnenjskih raziskav?

Že dejstvo da jih (kao) meri Niko Toš daje vedeti, da niso izmerjene ampak ustvarjene. LDS je izgubila podporo, to je jasno, vendar ne takšno kot je tu prikazana. In zakaj bi nekdo, ki je na strani levice zmanjševal procente LDS? Zato, da požene alarm in pove vojski, da se je treba zgrupirat. Enostavno. Ker sicer se res lahko zgodi, da Janša pride zelo blizu ali pa še naprej.

Levica je v zadnjem času (pa tudi prej) naredila toliko napak, da se več ne vidi iz njih. Mislili so da Janša sredi jezera ne bo našel vode, zdaj pa ta voda njim (LDS, ZLSD) teče v grlo. Zadnjič so v parlamentu dobesedno naredili ustavni puč. Parlament in ustavo ter zakone so poslali nekam v gostilno, na stranski tir.
Kacin, Andrelič, Potrč, itd...so gonili svojo, čeprav je vsa pravna stroka trdila drugače. Četudi so po parih dneh sprejeli datum o referendumu si tega ne bi smeli privoščiti nikakor in pod nobenim pogojem.

Rezultat vseh teh zmešjnav, ki jih je koalicija ustvarila je znižanje svoje podpore in povečana priljubljenost Janše. Zadeva je celo tako daleč, da bolj kot pljuvajo po njem manj mu škodi.
Ponovno so angažirali zvestega vojaka Golobiča, da ga spljuva na nacionalki, kar mu sploh ni uspelo. Označiti vse, ki drugače mislijo in ne volijo LDS, za nestrpneže in fašiste itd. je šlo seveda mimo večine ušes.
Ko je Kacin na tiskovni konferenci dejal, da je treba osamosvojitelje ustaviti, če ne gre drugače tudi s silo, se ni nobeden zapičil v njegovo nestrpnost.

Pri nas je žal tako, da so nekateri že po defaultu nestrpni, drugi lahko naredijo karkoli, pa bo Hanžek še vedno tiho.

Od kar smo vsi, ki ne volimo LDS and company nestrpni, mi to vsak dan več pomeni.

Se opravičujem, če sem bil predolg!
I was here...

tratto ::

Me prav zanima, na koga boste lahko pljuvali tedaj, ko bo Milan Kučan umrl. Kdo bo tedaj notorična oseba v ozadju, ki je vedno kriva za vse?

Luka Percic ::

Tomzi, ponavadi se pljuva po voditelju kajne?
Kučan je bil predsedni KP v sloveniji. Imel je moč, brez njegovega blagoslova (in medijev pod njegovim vplivom) nebi uspeli zrušit Demosa
Po tem so začeli nekateri (blizu kučana) s privatizacijo, divje bogateti. Tako da imajo v rokah vse medije vse časopise in skoraj vse revije.
No, kučanov gospodarski krog je zelo močen, čeprav se z vstopanjem slovenije v EU slabi.

Eden od (preveč uspešnih) akcij kučana je bil nacionalni interes.
A nam je nacionalni interes, da odkupi vse kučanov gospodarski krog?
Raje vidm da kupijo tujci, bodo vsaj politično neodvisni.
Problem Kučana je to da bo ostal "odrešitelj slovenije" vse dokler se nebo mogu izjasnit o vseh temah. Zdaj ima svoje govore samo tam kamor ve da bo uspešen.

Zdaj mu stvari spet uvidavajo iz vajeti.
Od samosvojih gospodarstvenikov, ki niso za njegov višji cilj, Brezigarjeva bi kmalu zmagala na volitvah, samocenzura se v medijih počasi a vstrajno krči, vzadnjem intervjuju na RTV je bil spet napaden da ni oni niso za našo osamosvojitev naredili prav nič. pa do stranke SDS, ki se zmagovalno žene naprej.

Janša je že res malo paranojičen, samo ima biti zakaj. Ve da bo kučlanova elita naredila vse da ga bo spravila z zelene veje. Zato se otepa z vsemi štirimi, in kljub kakšni brci mimo, mu gre presenetljivo dobro. Mladina se počuti tako ogrožena, da na naslovnice že mesece lepi njegovo sliko, to pa je znak resnične krize v Levici.

Tiste fore o Lds je najmlajše zlo, pa bi se lahko že otresli. Maldina vam je preveč sprala možgane. Kako veste da je SDS zlo? zato ker ste prebrali v mladini?

Double_J ::

Nimajo kaj dosti šans. Tej časi minevajo. Nekako skladno s preminevanjem starostnikov.

Ta mladi aktivisti so pa samo glasni. Ne, da bi jih bilo veliko.

Torej, no problem.:)
Dve šivanki...

ferdo ::

Luka Veliki, od kje tebi vse to poznavanje in informacije?

Dr Evil ::

Pomojem je informacije pridobival iz več virov in si potem ustvaril mnenje.Ne kot nekateri,ki berejo maldino in mislijo,da so blagoslovljeni z pametjo.

tratto ::

Luka Veliki : "...pa do stranke SDS, ki se zmagovalno žene naprej..."

Yea right. Mislim, da jim zlepa ne bo uspelo opazno preseči 16 %, kolikor so dosegli na zadnjih volitvah. Pri tej stranki je preprosto tako: jih prebavljaš ali jih sploh ne. Mislim, da so njihove ideje OK, toda dokler bodo imeli za predsednika JJ-ja jim pač ne bo uspelo pritegniti dodatnih volilcev, ki jim gre njegova cinična faca na k****.

AnZo ::

Kar je povedal Luka veliki je čista resnica, tako se ja pač skoz delalo pri nas....ampak stvari kažejo na bolje. Jaz sem optimist. Mogoče že po letošnjih volitvah. Je pa res da dokler bo živela generacija komunistov in postkomunistov se bo na "sceni" delalo sranje.
Snowboarding is the best thing you can do with your pants on...

AnZo ::

Ja saj tak se voli pr nas. Če je nekomu en simpatičen (npr. on lepi sivi mož), bomo pa kar njega volili. Tak so ti naši penzionisti. Kučan se je parkrat pojavil na kakem njihovem zborovanju si pridobil simpatizerje zaradi svojega nastopa. Vem pa (ker sem v volilni komisiji), da na volišča v veliki večini pridejo ravno penzionisti, sploh one stare mame...pol jih pa poslušaš kak je kučan prijazn, pa drnovšek..
To je tist kar men gre na ku...
Snowboarding is the best thing you can do with your pants on...

Double_J ::

Ja no, sej pravim, da bo to prej ali slej pomrlo.;) Tej ljudje in ideje zraven.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

||_^_|| ::

z njimi vred pa tudi tisti ki jim v cerkvi vtepejo NSi v glavo.

resno: Scena je bedna. Najtežje bo pa na volitvah ko moraš zbrati najboljšega (ki očitno ne obstaja) od najslabših. Obe strani sta tok bedni da nemorta bit bolj. Upam da se bo do volitev kej novega pokazalo na sceni ker če ne se bom jst odcepu:D

attackiko ::

Kot kaže je forum že aktiven :))

Predsednik SDS Janez Janša je v odzivu na akcijo dejal, da je "oblastno nomenklaturo zaradi zadnjih javnomnenjskih premikov očitno zajela velika panika, zaradi česar so danes pred sedež stranke poslali jurišni odred Foruma 21".

klik

iration ::

Slovenija kljub njihovemu nasprotovanju letos odhaja v Eu in Nato, sami pa nezadržno odhajajo na smetišče zgodovine.

>:D
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Black Dragon ::

fašizem??? lol:D
Se strinjam >:D fašizma ni že 59 let...
Sama politika Le Penna pa je bila čist drugačna kot je politika SDS...:|
Le Penn-Haider je bil čisti fašist, ampak SDS ne kaže tega in ne vem zakaj pristaši LDS-a tko radi omenjajo J.J. za fašista!!!;(
Če je že stranka, ki vleče na desnico pa je NS, ki ji vlada g. Jelinčič... ampak itak nima šans na volitvah...:D

cirecire ::

Saj Kučan je že pred letom dni napovedal, da sa bo v politiko vrnil samo v primeru, da bi Slovenijo ogrožal fašizem.

Mogoče se pa niti sami ne zavedamo kako smo ogroženi in kaj je dobro za nas.

Black Dragon ::

Jst bi kr združu LDS in SDS v LDSDS :D
Potem se noben nebi več prtožval...

Alexius Heristalski ::

toda dokler bodo imeli za predsednika JJ-ja jim pač ne bo uspelo pritegniti dodatnih volilcev, ki jim gre njegova cinična faca na k****.
tomzi, od kje tebi vse to poznavanje in informacije? (sem inovativen dečko, pa rad malo ponavljam za ferdotom) :)

Obe strani sta tok bedni da nemorta bit bolj.
Spet ena populistična lajna. Bodi bolj izviren!

lp
8-)
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

Daedalus ::

>Saj Kučan je že pred letom dni napovedal, da sa bo v politiko vrnil samo v primeru, da bi Slovenijo ogrožal fašizem.

>Mogoče se pa niti sami ne zavedamo kako smo ogroženi in kaj je dobro za nas.

Ja točno tako! In zato rabimo Kučana, da nas biblijsko odreši zla in nas povede v lepšo in boljšo prihodnost.

Lepo te prosim, no. Daj mi povej, kdo je dal Kučanu mandat govoriti take bedarije? Očitno tip misli, da lahko samo On reši Slovenijo pred skritimi kremplji domnevnega fašizma in ostalih domnevnih stranpoti naše politike. Očitno so mu leta resno načela možgane...

Obstaja en mit o tem, da je edina rešitev za slovensko politiko obrat v levo. Ima pa eno pomanjkljivost - v Sloveniji levice v pravem pomenu besede ni. In kdo spremlja politiko, mu je jasno, da se v zadnjih nekaj letih ljudje EU vedno bolj nagibajo k desnim strankam. In ta trend se pojavlja tudi pri nas skupaj z vedno močnejšim nacionalizmom. Dve trenutno v javnosti zelo odmevni temi sta izbrisani in džamija. Kdo ima tradicionalno prednost pri takšnih vprašanjih?

edit - prištejte k zgornjim še precej napete odnose z Hrvaško...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Daedalus ()

Alexius Heristalski ::

Kučan je očitno prepričan o obstoju klerofašizma, ki je v resnici obstajal izključno v Italiji v 30. letih 20. stol. (Cerkev je tiho podpirala fašiste, ker je Mussolini podpisal sporazum z njo - dobili so državo Vatikan). Žal se navidezni klerofašizem v Sloveniji v 21. stoletju zelo dobro prodaja - če hočeš koga diskreditirati, ga obtožiš fašizma ...
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

iration ::

Ma ja. Precednik komunistične partije bo govoril o fašizmu! Z vsemi izmi je treba pomest enkrat za vedno!
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Alexius Heristalski ::

Se strinjam, ampak ne mnogi tega še vedno ne dojamejo. Kako jih prepričati?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

ali3n ::

z referendumom... :D
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

cirecire ::

Deadalus: nisi me razumel. jaz sem govoril ironično o Kučanu in se strinjam s tabo 100%.

Hotel sem samo ironično povedati kako Kučan misli, da smo tako neumni, da niti sami ne vemo, da smo ogroženi. On pa naj bi nas kot novi mesija rešil pred "fašisti"

Samo nažalost odredi upokojencev samo čakajo, da jih odrešitelj popelje v boljši jutri.

Daedalus ::

Se opravičujem za spregledano ironijo:8)

Odredi upokojencev niso edini problematični. Pogovori se kdaj z kakim povprečnim slovencem, starim od 35 - 40 let naprej. Skoraj vsak je prepričan, da je Kučan tha man, ki naš je popeljal iz Jugoslavije (sej delno to že drži). In kot tak ima v očeh tega folka neko večno legitimnost početi marsikaj... Jebat ga, očitno je kult osebnosti v Sloveniji še precej živ... Obenem je pa mladih volilcev vedno več pasivnih in nezainteresiranih in se pač vrtimo v začaranem krogu. Najhuje pa je to, da je folk prepričan, da s svojim glasom ne morejo nič spremeniti.:\
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

MadMicka ::

Janša nekako na volitvah dosedaj ni žel uspehe. Sej je jasno, da zaradi antipropagande, ki jo izvaja oblast in oblast v senci in še kdo. Ampak vseeno, bi SDS brez Janše sploh še bila SDS? Če ja, potem ni razloga, da se Janša ne zamenja, če ne, potem pa taka stranka kaj prida ne obeta.

Luka Percic ::

Ko je stranko vodil Pučnik pa je ta dobila koliko procentov?
Vglavnem zelo malo se mi zdi da ene 4%.
Janša pa je stranki na naslednih volitvah že zagotovil "staro" slavo.
In očitno gre samo še navzgor.

Najbolj čudno pa je, da ljudje v 90% nasprotujejo sistemskemu zakonu o izbrisanih, Pomladne stranke pa jih bo volilo največ 50%.
Kako lahko podpiraš nekoga, ki ima nasprotno mnenje od tebe?

Meni to ni jasno. Nekakšna samo cenzura izbire bi rekel. Znana v našem tako opevanem prejšnjem sistemu.

Zgodovina sprememb…

Mercier ::

Ja, problem je točno v tem, da so slovenski volilci najbrž najbolj tupa grupa folka, kar jih voli razne politike. Mogoče, ko bo to pocrkalo, bo pa res bolje. Potem bo celo v Sloveniji sposobna in složna desnica dobila oblast. Ma, ja, jaz isto ne morem verjet. Pa kako hudiča jih lahko vsepovsod drugod izvolijo? Bemti, pa še levičarji gremo na volitve, pa jim damo kak glas, samo da se znebimo raznih pokvarjenih komunajzarjev. Ma, ni logike, res.
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lik Milana Kučana (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
22525315 (13725) ahac
»

Desnica razpada? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Problemi človeštva
82996116 (79456) poweroff
»

koga volit? (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Problemi človeštva
94645033 (27104) poweroff
»

Rupel (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1438769 (6632) drejc
»

10 let LDS (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1127866 (5970) BigWhale

Več podobnih tem