» »

Vaše mnenje?

Vaše mnenje?

abcde7 ::

Lep pozdrav

Zanima me, kaj si menite o vsebini, ki je zapisana na spodnjem linku... Torej, ego in samozavest res nista isto8-O :D ?

Tukaj

Gandalfar ::

Ubistvu je kul stran .. pozitivno misljenje ti full pomaga, ker drugace pride z negativnim misljenjem do samoizpolnjujocih negativnih prerokb... raje imam pozitivne :)

Double_J ::

Zdravje je drug problem: če bi ljudje razmišljali svobodno in samostojno (samozavestno), bi dobro vedeli, kaj je za njih dobro in kaj ni in tako sploh ne bi bilo možnosti za bolezen.


Ja, superman bi bil. Še tovornjak bi lahko zapeljal čez tebe.:D Ne sploh nebi zapeljal. Takšno avro bi imel, da bi te začutil že kak kilometer prej voznik. Aha, sej res.

V kar verjameš, to se bo zgodilo. Lahko verjameš v življenje ali smrt. Zgodilo se bo tisto, v kar verjameš. Lahko verjameš v obilje ali bedo in točno tisto se bo zgodilo. Vprašanje je samo ali zares verjameš? Ali ni morda tvoje miselno energetsko polje onesnaženo z mnogimi strahovi in dvomi? Kajti, če se ne zgodi tisto, kar bi rad, pomeni, da v to dvomiš. Dvom pa seveda ni VERA. Vera je pojem, ki označuje stoodstotno zanesljivost prepričanja, ki ne pozna najmanjšega dvoma. In zgodi se po tvoji volji.


Dva 100% verjameta v to, da se bo neka zadeva odvila v dve različni smeri. Vsak misli, da v tisto v katero verjame. In zgodilo se bo po njuni volji. Obema bo ugodeno. Kako neki? Ja to je božja energija in je nad logiko, sej res sm pozabu.:\
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

frenk ::

jah mal mimo sekajo ampak, kar je najpomembneje...so optimisti:)

Thomas ::

Takle iracionalni optimizem je slaba zadeva. Flower power ideologija. Bljek!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

cirecire ::

Flower power ideologija

Se strinjan 100%.

Samo takšna ideologija je v reinkarnaciji raznih Mirovnih inštitutov ter Mladega foruma ZL pri nas še kako močna. Nažalost.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: cirecire ()

abcde7 ::

http://hbf.servehttp.com/forum/viewtopic.php?t=711

Kaj si pa mislite o zgornjem postu. Če bi skušali primerjati kaj je bolj normalno, točno... tale post oz. sestavek; oz. kaj bolj drzi... Kateremu postu bi dali višjo oceno?:\

Thomas ::

Tapru link je pure silly.

Tadrug ima pa (meddrugim) manjvrednostni kompleks do žensk.

Težko sodit, kateri je bolj trapast.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Double_J ::

Kako se s temle spopadati? Z meditacijo kot predlagajo? Bodimo no resni...
Dve šivanki...

BigWhale ::

Hm... Jaz se lahko prepricam, da mi postane slabo, potem me zacne boleti glava, na koncu pa dobim se vrocino.

... dostikrat lahko te stvari tudi odpravim... Hecno.


<moderator_mode>Ce se bo tale tema sprevrgla v jadikovanje kako so ljudje tam zaplankani, neumni ali karkoli, se bo koncala. Kdo vas je sploh silil, da greste tja.</moderator_mode>

Double_J ::

To povemo zaradi odgovornosti. Neodgovorno bi bilo pustiti, da se ljudje nalezejo škodljivih stvari. Pa da bomo posledično zato še mi nastradali.
Dve šivanki...

BigWhale ::

Nekomu gluten koristi in mu je nujen za prezivetje, drugim je skodljiv in ga ne smejo uzivati...

Naj ostanejo komentarji na nivoju...

antonija ::

Jaz vseeno mislim da negativen odnos do dela skoduje. In to zlo! Sem meu priloznost opazovat mojo punco pri ucenju za en izpit, ki jo je res skrbeu. Ucila se je mesec in pol (jaz sem se tri tedne in sem naredil z 9), znala vse ko sem jo spraseval, pa je se vedno tecnarila da ne zna dost in da ziher ne bo nardila...... dokler ni sama sebe prepricala da ne zna in je, ko je dobila list z vprasanji, pogorela. Ko je dobila rezultate in sla na govorilne ure k profesorju se je pa za glavo drzala kaksne neumnosti je pisala. Clo na eni slikci je vidla stiki skupine, v resnici jih je blo pa pet (pa cisto vsi so napisal pet).8-O

Bistvo tega je, da clovek z nacinom razmisljanja vpliva na tol dogajanj v svoji glavi. To, o cemer razmisljamo lahko deluje enako kot samohipnoza in nas ali paralizira ali pa nam omogoci skoraj neverjetne sposobnosti. In ker nasi mozgani niso niti priblizno pojasnjeni se tukaj lahko zanasam samo na pricevanja in izkusnje (tle je pa treba zlo pazit kaj so neumnosti in kaj ne! Velika moznost alfa in beta napak!). In po mojih izkusnjah ti pozitivno misljenje zlo pomaga. Sicer ne more vplivat direktno na dogajanje okoli tebe (lota vrjetn ne bo noben zadeu pa tud ce si bo zlooooo zeleu in vrjeu da je sposoben:D ), lahko pa tako "pozdravis" marsikateri glavobol brez tablet, ti pa spremeni "tok pocutja" (zlo neumna besedna zveza in ne vem ce sploh kaj pomeni, sam nisem najdu boljse besede) o neki stvari. Namest da si panicno posran pred izpitom gres na izpit normalno s malo zdrave treme. Namest da si ceu prsvican ko vprasas deklico a bi sla s tabo na pjaco ji poves normalno kot clouk. Nic signifikantnega za prihodnost clovestva, za posameznika pa zlo fajn zadeva!

Za konec: Ampak vse v pravi meri!!! Tud prevelik optimizem in samozavest sta skodljiva!!! Tko kot droge in hrana in ksisk in dusik in spanje in nespanje in.....
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

antonija ::

Prej pozabu: Zarad tega razloga je pomojem religija tko uspesna pri ljudeh; v nekih stresnih situacijah jim daje (sicer lazno) upanje da jim lahko neka visja sila (recimo bog) pomaga. Da jih lahko pozdravi, da jih pomaga shujsat, nehat kadit... karkol. Tolk zacnejo vrjet da jim bo (zarad boga:\ ) ratal neki narest, da "nategnejo" svoje mozgane da se zacnejo drugac obnasat in nakonc jim clo rata.

Glupa fora, ampak dela. Tko kot hipnoza. Podzavest nad zavestjo...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vraževerje kot ključ do sreče (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
15527807 (24617) jype
»

Verjamete v karmo? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14716234 (14160) Aston_11
»

Kondenzator za energijo kot zdravilno sredstvo (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1797725 (5282) WarpedGone
»

Zakaj "preventivno odkrivanje" teroristov z data miningom ne deluje

Oddelek: Problemi človeštva
362057 (1296) kunigunda
»

Obešanje v Črni na koroškem - wtf?!

Oddelek: Problemi človeštva
484037 (2484) Myth

Več podobnih tem