Forum » Na cesti » Formula F1 2014
Formula F1 2014
Temo vidijo: vsi
roCkY ::
a ima že kdo letošnji app za iOS? Letos je cena polne verzije 10€.
Sem naložil verzijo za android.
Zgleda OK. Nekaj je dodano glede na lansko verzijo, malo spremenjeno. Podlaga - steza - manj kičasta, le nujne zadeve.
Draži pa me, ker je le za Android 4.0 in novejši. Tablo imam pa z enim čudnim romom (3.6), ki ne zazna nadgradnje (kupljen prek T-2) in mal cvikam nadgaradit, ker nisem prepričan kaj lahko čez zapeljem. Se bo zgleda treba lotit.
Alexius Heristalski je izjavil:
Na FP2 so Vettlu po radijski zvezi sporočili, da je z zadnjim kolesom zapeljal na travo. Komentatorja BBC R5 Live sta nemudoma prasnila v smeh, Vettel pa je odgovoril, da je opazil, ja. LOL
Zadeva je po eni strani lahko banalna po drugi ne. Verjetno so testirali kake nastavitve softweara ali bog ga vedi kaj. In če je šel prek trave to ni OK. Na dirki ne bo v vsakem krogu prek trave vozil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roCkY ()
TribesMan ::
Še uradni F1 live timing app, ki je na voljo na F1.com so zje***. Ne kaže več časov po sektorjih, samo še barvne pikice, da vidiš ali je hitrejši ali počasnejši... meh...
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
roCkY ::
radar kaže plohe 9 km od dirkališča (rainalarm)
tole bo še zanimivo
bo treba mobilno rabit, če ne bodo spremenili
tole bo še zanimivo
Še uradni F1 live timing app, ki je na voljo na F1.com so zje***. Ne kaže več časov po sektorjih, samo še barvne pikice, da vidiš ali je hitrejši ali počasnejši... meh...
bo treba mobilno rabit, če ne bodo spremenili
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roCkY ()
Kiro veselje na tribuni, ko je Vettel izpadel iz Q2...
Super Sonic ::
No, Ricardo pa je presenečenje. Vse ostalo: ok.
Zdej imamo samo še dirko in porabo.
Zdej imamo samo še dirko in porabo.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
Blinder ::
zdaj niti ne kaže več maksimalne hitrosti
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Matej_K ::
Kako to da je samo 21 uvrščenih, kdo manjka?
Lahko navijači Raikkonena pričakujemo da bo v naslednjih dirkah boljši? Je to ker ima nov avto, ali je ferarijev dirkalnik preveč kalibriran za Alonsa?
Lahko navijači Raikkonena pričakujemo da bo v naslednjih dirkah boljši? Je to ker ima nov avto, ali je ferarijev dirkalnik preveč kalibriran za Alonsa?
... .. .
Maldonado ni odpeljal znotraj 107% zgleda...
Boobiz ::
Jao kakšne je mirsad nabijal. Sploh ni opazil, da gleda replay in je "uuuuuuhuuuu vettel spet blizu ziduu" to je bil moment ko sem preklopil na sky stream.
Ricciardo je res dobro peljaj. Cele kvalifikacije brez večjih napak in na koncu je prišel na drugo mesto z intermediate medtem ko je lujz pole pobral s full wet.
Zanimivo bo jutri.
Ricciardo je res dobro peljaj. Cele kvalifikacije brez večjih napak in na koncu je prišel na drugo mesto z intermediate medtem ko je lujz pole pobral s full wet.
Zanimivo bo jutri.
I'm drunk, what's your excuse?
driver_x ::
Jao kakšne je mirsad nabijal. Sploh ni opazil, da gleda replay in je "uuuuuuhuuuu vettel spet blizu ziduu" to je bil moment ko sem preklopil na sky stream.
Ja, tale je bila res dobra. Zgodilo se je ravno v trenutku, ko je mimo prišla žena, ki kar ni mogla verjeti, kakšna ###### komentira.
ttommy ::
Kako to da je samo 21 uvrščenih, kdo manjka?
Maldonado ni postavil časa.
Za Kimija pa močno upam, da jutri pokaže kaj več.
Gamer
Kimi je naredil napako in posledično izpadel iz Q2... drugače bi se verjetno uvrstil tam nekje med zadnje 4 v Q3.
Duhec ::
Jaz čakam že nekaj let na zmago moje Willijamovke. Upam, da bo koktejl z Martinijem letos zmagovalni napitek !
:)
:)
Super Sonic ::
Težka bo. Osnovo imajo dobro, razvoj je pa vprašanje. Nekaj podobnega kot Lotus lani. Bodo zraven - verjetno, ne pa na vrhu.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
theBill ::
Kiro veselje na tribuni, ko je Vettel izpadel iz Q2...
Predvsem so "zagrenjene" rdeče čepice ploskale ko nore... klasika.
Kaj bi se jutri smejal, če bi Vettel na dirki na koncu končal pred obema Ferrarijema.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: theBill ()
vilser ::
V prvi in drugi vrsti (Mercedes, Red Bull in McLaren).
Hmmm ...
Glede Red Bulla ne bom nič rekel. Bom počakal, pa da vidimo, kako jim bo šlo jutri, ko bo dirka.
Drugače pa bravo Ricciardo.
Kar se tiče Ferrarija, Raikkonen je naredil napako in se ni uspel prebit v Q3. Škoda.
Mislim, da se mora še navadit na dirkalnik.
Alonso dobro. Jutri od njega pričakujem eno lepo dirko.
Mercedes, Hamilton je mojster v hitrih krogih. Osebno menim, da je tukaj on najboljši, sam manjka mu kostantnost, kar recimo Vettel ima.
Dobro Magnussen. Good.
Lotus je totalno v riti, pa Williams se je nekje zgubil, sam mislim, da zaradi dežja. Jutri ne bi smelo deževati, tako da bi morali biti boljši.
billy ::
Vettel bi naj imel neke težave s programsko opremo za motor. Drugače bi bil pomoje resen kandidat za pole, kar je pozitivno. Čeprav v suhem je merc pomoje hudo pred vsemi v single lap hitrosti, kar je sicer bil pogosto že lani.
Očitno pa ima rbr daleč najboljšo sašijo, ker ric lahko vozil s inters, ostali pa full wet.
Očitno pa ima rbr daleč najboljšo sašijo, ker ric lahko vozil s inters, ostali pa full wet.
ABX ::
Kot TV gledalec sem navdušen nad novim zvokom F1, zdaj ko zadeva ne tuli več slišiš ogromno več stvari. Kako guma škripa ko nekdo naredi lock-up, navijanje publike, ....
Osebno so me novinci neverjetno presenetili, v dobrem smislu.
Osebno so me novinci neverjetno presenetili, v dobrem smislu.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
Jst ::
Kaj pa je 10EUR? Prej sem dal za 6pack in cigarete toliko. (v bistvu več) Upam, da se bo letošnja aplikacija (premium) bolje obnesla. Predlani se je vsak teden posodobila, pa vedno, ampak res med vsako dirko, nekaj ni delalo.
---
Gledal onboard Hamiltona: Dvakrat mu je odneslo rit, torej bi bil teoretični čas lahko še za par desetink hitrejši. Ampak dobil je pole in upam, da ga bo dobro izkoristil.
Zvok: treba se bo navaditi, meni je hecen, kot da bi poslušal tiste remote nitrometan rc zverine, ki dosežejo tudi do 200 km/s. Enkrat sem imel enega priložnost voziti na ravnini, pa je*emu, da je enak zvok, kot v Hamiltonovem posnetku. Je pa res, kar je nekdo že povedal zgoraj, da se vse ostalo bolje sliši, kar je pozitivno.
Jaz sicer kvalifikacij nisem gledal live, bom pa dirko.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
meni je novi zvok razlog, da bom jutri ustal zgodaj za gledat&poslušat F1. Preveč let je bil en in isti zvok. Pa itak ima soroden zvok kot V12, sam frekvenca zvoka je ogromno nižja kot pri starem V8.
Zakaj pri teh onboard posnetkih menjajo prestavo pri 12.000 rpm? A nimajo do 12.000 rpm nekje ploščat navor, od 12k do 15k pa maksimalno moč? Saj v kvalifikacijah ne rabijo varčevat z gorivom..
Zakaj pri teh onboard posnetkih menjajo prestavo pri 12.000 rpm? A nimajo do 12.000 rpm nekje ploščat navor, od 12k do 15k pa maksimalno moč? Saj v kvalifikacijah ne rabijo varčevat z gorivom..
PrimozR ::
To se je pokazalo tudi pri LMP-jih, s prihodom dizlov se je kar naenkrat slišalo (samo še) veter, gume, morda nekaj malega menjalnika :)
TBH teli V6 res zvenijo nekoliko astmatično, je pa zelo kul whine turbine :D
TBH teli V6 res zvenijo nekoliko astmatično, je pa zelo kul whine turbine :D
Ali obstaja kakšen Sky-jev stream, ker nočem poslušati neumnosti našega preljubega Ališiča.
OK, tisti, ko moraš "najti" trideset X-ov da zapreš reklame, za tega vem. Je kje kakšen boljši?
http://www.vipboxeu.co/motorsports/9555...
a se da iz teh strani dobit kako link, da bi lahko odprl z vlcjem in syncal zvok s sliko iz slo2hd
a se da iz teh strani dobit kako link, da bi lahko odprl z vlcjem in syncal zvok s sliko iz slo2hd
WTF is going on?!?!
Dr_M ::
Hehe, nadvse zanimiva dirka. Nic zal, da sem ustal :>
Motorji pa imajo zvok, kot kaksne pokvarjene kosilnice.
Motorji pa imajo zvok, kot kaksne pokvarjene kosilnice.
"it was indeed a misfiring cylinder on Hamiltons car."
Zvok je res obupen, ampak vsaj turbine lepo piskajo.
Kaj je blo z Bottasom in s tem polomljenim rimom sredi proge? So ble ravno reklame na streamu, pa nisem videl.
EDIT: Enako se je zgodilo z Vettlom, neke težave s cilindri in zato celoten sistem ne deluje pravilno in ni moči.
Zanimivo, da to tem ni blo nobenega govora med testiranji.
Zvok je res obupen, ampak vsaj turbine lepo piskajo.
Kaj je blo z Bottasom in s tem polomljenim rimom sredi proge? So ble ravno reklame na streamu, pa nisem videl.
EDIT: Enako se je zgodilo z Vettlom, neke težave s cilindri in zato celoten sistem ne deluje pravilno in ni moči.
Zanimivo, da to tem ni blo nobenega govora med testiranji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Boobiz ()
Mercedes confirm Hamilton's retirement was down to a misfiring cylinder in his car's engine.
Joooj kako negravžen zvok iz nekaterih dirkalnikov.
Smo komaj v 14. krogu, pa je skoraj tretjina že odstopila. Do konca bodo samo še trije vozili. :)
Joooj kako negravžen zvok iz nekaterih dirkalnikov.
Smo komaj v 14. krogu, pa je skoraj tretjina že odstopila. Do konca bodo samo še trije vozili. :)
Kje je grafika ki prikazuje delovanje motorja, ERSa in DRSa? Sem pričakoval da bomo videli kake zanimive podatke...
Rosberg je začel spet pridobivat. 6 sekund v mislm, da v treh krogih, pa še fastest lap je naredil. Zanimivo. A so tolk hitri al pa ima ricciardo težave z gumami? Wut u think?
Kje je grafika ki prikazuje delovanje motorja, ERSa in DRSa? Sem pričakoval da bomo videli kake zanimive podatke...
Jaz sem tudi pričakoval kakšen OSD novih komponent na TVju. Stanje baterije (koliko je trenutno polna), stanje MGU-H (je v "support mode" ali "turbo mode"), enako za MGU-K ("pobira" energijo, je v "support mode" ali na dirkačevo zahtevo dela s polno močjo), količina goriva,... Bi bilo lepo videti vse te podatke.
Sedaj sem opazil, da na F1.com Live Timing ni več "Gap" niti "Sector Times". Potem ni več stanje dirkališča niti tistega grafa, kjer je glede na štartno pozicijo dirkača prikazovalo vrstni red.
Če je kdo kupil mobile app: imate kakšne težave? Meni kar kaže Masso na 9. mestu, preden je odstopil, čeprav so vsi časi ostalih dirkačev pravi. Potem ne gre lepo nastaviti grafični pogled celega dirkališča. Ojoj, zgodovina se ponavlja. Sedaj je ta app dobrih 40MB, kaj mi bo vsak teden naredil update? 160MB na mesec samo za F1 app? (Zame sicer ni problema, ker imam 2GB zastonj)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
Duhec ::
Lap 42/57.
Ališič:"Do konca je še 25 krogov".
Samo škripanje gum se pa v boksih zdaj sliši.
Ališič:"Do konca je še 25 krogov".
Samo škripanje gum se pa v boksih zdaj sliši.
mevden ::
Mojbog, kako dolgočasna dirka. Kdor ne uporablja mercedesovih agregatov lahko mirno odpiše sezono.
Mojbog, kako dolgočasna dirka. Kdor ne uporablja mercedesovih agregatov lahko mirno odpiše sezono.
Če je to res, kar so povedali Ricciardu, da ima dovolj goriva, in glede na to, da je na drugem mestu, Red Bull jaz ne bi odpisal.
Pomota: Magnusennu, ki je za Ricciardom tretji, so to povedali.
Ampak jaz Red Bull vseeno ne bi odpisal. Me zanima, kako bi lahko Vettel vozil...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
Same Mercedesove mašine. Izjeme: Ricciardo (2), Alonso (5), Raikkonen (8), Vergne (9), Kvyat (10). Se pravi med dobitniki točk, je 5 Mercedesev, 3 Renaultov in 2 Ferrarija.
mevden ::
Red bull je res presenetil, samo zanesljivost izboljšati pa so lahko drugo moštvo.mercedes je pa daleč naprej. Kaj bi šele bilo če bi ga res nagazili. Danes je bil crousing.
Kaj naj na koncu povem? Če zrihtajo en dober OSD za nas, gledalce, se bom navadil na zvok "hibridnih kosilnic". :)
---
Bravo Rosberg, čeprav je zgledalo, da je samo cruise-al do finnish line. Daniel in Kevin, novinca in na prvi dirki na stopničkah. BRAVO! Raikkonen bi se lahko malo višje uvrstil.
---
Bravo Rosberg, čeprav je zgledalo, da je samo cruise-al do finnish line. Daniel in Kevin, novinca in na prvi dirki na stopničkah. BRAVO! Raikkonen bi se lahko malo višje uvrstil.
PrimozR ::
Jaz sem tudi pričakoval kakšen OSD novih komponent na TVju. Stanje baterije (koliko je trenutno polna), stanje MGU-H (je v "support mode" ali "turbo mode"), enako za MGU-K ("pobira" energijo, je v "support mode" ali na dirkačevo zahtevo dela s polno močjo), količina goriva,... Bi bilo lepo videti vse te podatke.
Sedaj sem opazil, da na F1.com Live Timing ni več "Gap" niti "Sector Times". Potem ni več stanje dirkališča niti tistega grafa, kjer je glede na štartno pozicijo dirkača prikazovalo vrstni red.
Če je kdo kupil mobile app: imate kakšne težave? Meni kar kaže Masso na 9. mestu, preden je odstopil, čeprav so vsi časi ostalih dirkačev pravi. Potem ne gre lepo nastaviti grafični pogled celega dirkališča. Ojoj, zgodovina se ponavlja. Sedaj je ta app dobrih 40MB, kaj mi bo vsak teden naredil update? 160MB na mesec samo za F1 app? (Zame sicer ni problema, ker imam 2GB zastonj)
WiFi? o.O
ripmork ::
Če sem prav razumel Brundla (preden mi je crknil stream:) je imel Ferrari na tej dirki težave z ERS sistemom, sicer bi bili precej hitrejši.
odlično, sem res vesel za Magnussena, pa Markovega avstralskega naslednika tudi.
Kimi se očitno kar muči z dirkalnikom, upam da čimprej ugotovijo kje se lomi.
Uspeh Mercedesa, pri celi zgodbi mi ostaja en tak grenak priokus - Brawn v pokoju, Michael v komi,... things changed.
Ni pa dvoma, Lewis pa Rosberg is the way to go. Favoriti letos.
odlično, sem res vesel za Magnussena, pa Markovega avstralskega naslednika tudi.
Kimi se očitno kar muči z dirkalnikom, upam da čimprej ugotovijo kje se lomi.
Uspeh Mercedesa, pri celi zgodbi mi ostaja en tak grenak priokus - Brawn v pokoju, Michael v komi,... things changed.
Ni pa dvoma, Lewis pa Rosberg is the way to go. Favoriti letos.
gensi ::
Očitno imajo v avtomobilih za leto 2014 prednost mlajši dirkači. Zakaj? Niki Lauda je dejal, da zaradi igranja z računalniki.
Sicer je bilo na odru za zmagovalce zares lepo videti nasmejane obraze.
Sicer je bilo na odru za zmagovalce zares lepo videti nasmejane obraze.
presegel mejo 100 nevemčesa goriva na količino ure, torej je motor lahko delal z večjo močjo
dottor ::
Kje bi si lahko ogledal ponovitev dirke, ker je na sporedu SLO2 ne najdem...
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2015 (strani: 1 2 3 4 … 66 67 68 69 )Oddelek: Na cesti | 380419 (236014) | BT52 |
» | Formula 1 2013 (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Na cesti | 244679 (150505) | Alexius Heristalski |
» | Formula 1 2012 (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Na cesti | 284290 (179758) | ABX |
» | Formula 1 2011 (strani: 1 2 3 4 … 20 21 22 23 )Oddelek: Na cesti | 135951 (94700) | Jst |
⊘ | Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Na cesti | 184502 (147747) | WarpedGone |