» »

Kaj kupiti namesto dvd playerja

Kaj kupiti namesto dvd playerja

Mateja987 ::

Pa je šel stari in moram nekaj kupiti in sem pomislila na kakšen način lahko svoj stari TV povežam s čim novejšim. Bi morda lahko povezala Western Digital TV Media Player mini http://www.enaa.com/oddelki/avdioVideo/...

s Tv-jem? Bi še šlo, če bi vedela kako se reče izhodom na Tv ju, pa razen scart kabla ničesar ne poznam:-)))

Hvala za vsako pomoč!

;-) ::

- component in kompozitni video/avdio izhod

Kaj te to je ? Ne sliši se mi kot scart.

Jaz tudi kupujem podobno zadevo, da bi iz USB ključka ali iz SD kartice spravil filme na TV. Iščem najugodnejšo rešitev za Divx-e in DVD formate.

Ja, kaj te to je? :))Je to že dovolj, da vem, da bo moj Tv zadevo podpiral? Razmišljam, da bi poleg kupila še zunanji trdi disk in potem je to kot razumem to, ne potrebujem novejše Tv, ker to res ne bi kupovala trenutno...

Aha, še nekaj. Imela sem dvd player, ki je prepoznal vse podnapise. Prišel si do mape, odprl in notri je ležal film in podnapisi; izbral si podnapise ali ne in je delalo.

Imela pa sem tudi dvd player, ki ni dal map na izbiro, amapk je to preskočil in avtomatično bral samo podnapise, ki so bile poimensko iste kot film, drugih pa ne.

Če klonim in zopet vzamem dvd player, na kaj moram biti pozorna pri nakupu, kako se temu reče?

hvala (ponovno)!

Zgodovina sprememb…

nitro2 ::

zdravo
če imaš prenosnik ali PC kje v bližini ju lahko povežeš z TV-jem ....bo najceneje...

Hmm, enkrat, že zelo dolgo nazaj sem kupila kabel. In ni delalo:-)Pa še računa nisem takrat shranila...skratka, hvala za idejo! Računalnik sicer je v bližini a bi raje imela ločeno.

Hmmm, imam pa Samsung galaxy taba, bi morda tega lahko nekako priključila, vsaj za prvo silo, da se odločim?

nitro2 ::

jaz sem mel dolgo časa TV povezan s PC in sem bil zelo zadovoljen...
rešiš se še ene kište in pa stroška...
najdi si računalničarja, da ti zadevo uštima in bo delalo bp...
za taba pa ne vem kakšne izhode ima....

t-slav ::

Za začetek bi blo dober vedet o kolk starem TV-ju je govora...
Pa recimo kakšne vhode imaš na voljo (če jih ne poznaš nalep fotko)

Brez tega ne moreš pričakovat kakega tehtnega odgovora (IMHO)

LPT

To je res ampak ne bi rada, da se na njem vrti vse živo za druge, jaz pa moram delati na njem nekaj tretjega istočasno.

Tab ima, hmm, pozabila, mislim, da sem videla v navodilu, da se da. Ga pa konec koncev ne bi želela uporabljati za to. Iamm pa nek odslužen računalnik, tega bi pa lahko samo priklučila in imela v omarici spodaj dokler se ne odločim:-)

aha, ok grem slikat, hvala!

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962584481 (23810) Dominator
»

[DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

53672157 (16919) LexLuthor
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

2209324769 (50113) cryptozaver
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

14724847 (9461) bizi72
»

S-VIDEO kabel

Oddelek: Kaj kupiti
151683 (1390) Pithlit

Več podobnih tem