Forum » Kaj kupiti » Kateri mobilnik GSM kupiti?
Kateri mobilnik GSM kupiti?
worxer ::
Lep pozdrav, mene zanima, kateri mobilnik od operaterja mobitel mi priporočate, že en čas gledam, pa nč pametnga ne najdem.
*Mobitel mora biti GSM in ne umts.
*Mobitel mi mora omogočiti bluetooth PAN(Personal area network) opcijo. Torej, to pomeni, da ga js lahko koristim kot modem čez bluetooth z prenosnikom.
Lastil sem si SE k810i, ki mi je to omogočal, ker sem tistega izgubil sem zamenjal z SAM corby pro, ki mi tega ne ponuja, sedaj pa zelo pogrešam bluetooth modem opcijo.
*Mobitel mora biti GSM in ne umts.
*Mobitel mi mora omogočiti bluetooth PAN(Personal area network) opcijo. Torej, to pomeni, da ga js lahko koristim kot modem čez bluetooth z prenosnikom.
Lastil sem si SE k810i, ki mi je to omogočal, ker sem tistega izgubil sem zamenjal z SAM corby pro, ki mi tega ne ponuja, sedaj pa zelo pogrešam bluetooth modem opcijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prehod iz Mobitel na Tušmobil, mobitel v zadnjem računu zaračuna stroške prekinitve NOddelek: Mobilne tehnologije | 3811 (3540) | jakan123 |
» | ORTO U NULO vs. Itak DđabestOddelek: Mobilne tehnologije | 5952 (3626) | St235 |
» | Kako odpreti file z notepadom če je večji kot 1 giga?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2111 (1589) | fosil |
» | Nakup mobitela z dolgo avtonomijo baterijeOddelek: Mobilne tehnologije | 2011 (1701) | Pyr0Beast |
» | Win XP SP2 in bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 2446 (2105) | harvey |