Forum » Kaj kupiti » HDD MPEG4 prikazovalnik
HDD MPEG4 prikazovalnik
zmaki ::
Ali se že da kje v Sloveniji kupiti HDD MPEG4 prikazovalnik (player), ki zna prikazovati tudi DivX podnapise (po možnosti s čžšđć) ?
To je škatla kot zunanje ohišje za trdi disk, brez diska (se dokupi), z USB 2.0 povezavo z računalnikom, ter video+audio izhodom za TV, ki že ima vgrajen MPEG4 prikazovalnik (DVD, DivX).
Nekaj podobnega že prodaja Techtrade kot "XX Movie4", ampak ta ne zmore prikazovati DivX podnapisov (ali pa? na Techtrade mi to nihče ne ve povedati, ne dajo mi pa preizkusiti v trgovini !?).
zmaki
To je škatla kot zunanje ohišje za trdi disk, brez diska (se dokupi), z USB 2.0 povezavo z računalnikom, ter video+audio izhodom za TV, ki že ima vgrajen MPEG4 prikazovalnik (DVD, DivX).
Nekaj podobnega že prodaja Techtrade kot "XX Movie4", ampak ta ne zmore prikazovati DivX podnapisov (ali pa? na Techtrade mi to nihče ne ve povedati, ne dajo mi pa preizkusiti v trgovini !?).
zmaki
"XX Movie4" je pri Techtrade cca 22.000.- SIT
Ne vem zakaj takih HDD MPEG4 prikazovalnikov nihče ne propagira.
Saj to je odlična zadeva, ko ga priklopiš prek USB 2.0 na računalnik, hitro presnameš več filmov (100 filmov je cca 70GB), odklopiš od računalnika in priklopiš na TV, ter uživaš.
Ni se treba zaj... s peko DVD-jev !!!
zmaki
Ne vem zakaj takih HDD MPEG4 prikazovalnikov nihče ne propagira.
Saj to je odlična zadeva, ko ga priklopiš prek USB 2.0 na računalnik, hitro presnameš več filmov (100 filmov je cca 70GB), odklopiš od računalnika in priklopiš na TV, ter uživaš.
Ni se treba zaj... s peko DVD-jev !!!
zmaki
faca9 ::
HDD predvajakniki so super zadeva. Sem sprobal enega in je res OK. Problemi - naše črke.
Drugi problem, ki je zame klučen, na preizkušenem ni bilo slow motiona, ki ga potrebujem. V obe strani.
Ali je kdo videl HDD prenosni predvajalnik s slow motionom v obe strani?
LP,
David
Drugi problem, ki je zame klučen, na preizkušenem ni bilo slow motiona, ki ga potrebujem. V obe strani.
Ali je kdo videl HDD prenosni predvajalnik s slow motionom v obe strani?
LP,
David
David :
Ali lahko napišeš kateri HDD MPEG4 prikazovalnik si preizkusil, kje si ga kupil in ceno.
Iz tvojega posta razumem da je tvoj predvajal DivX podnapise, samo ne s šumniki ? Prosim potrdi.
zmaki
Ali lahko napišeš kateri HDD MPEG4 prikazovalnik si preizkusil, kje si ga kupil in ceno.
Iz tvojega posta razumem da je tvoj predvajal DivX podnapise, samo ne s šumniki ? Prosim potrdi.
zmaki
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 54132 (8957) | Spajky |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63434 (15924) | Buffy |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325224 (50568) | cryptozaver |
» | TV tuner - sočasno gledanje enega in snemanje drugega kanalaOddelek: Kaj kupiti | 4665 (3586) | sokel |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24931 (9545) | bizi72 |