Forum » Zvok in slika » Divx Bellagio AD2020 zamrzne
Divx Bellagio AD2020 zamrzne
ian77 ::
Pred kratkim sem nabavil komponento Bellagio, ki sicer dela b.p. ampak večkrat med predvajanjem xvid-ov enostavno zamrzne, tako da mi ne ostane drugega kot izklop iz omrežja (daljinc ne dela in se ne more tudi izklopiti z tipko na komponenti, sicer pa xvid špila naprej).
Kaj se to samo meni dogaja (divx komponenta defektna) ali ima še kdo take težave ?
Kaj se to samo meni dogaja (divx komponenta defektna) ali ima še kdo take težave ?
- zaklenil: CaqKa ()
Bogomir ::
Jaz sem ga kupil včeraj in se mi isto dogaja.
Itak nameravam nadgraditi firmware (tudi zaradi podnapisov), pa bo potem verjetno tudi ta napaka odpravljena (upam ).
Itak nameravam nadgraditi firmware (tudi zaradi podnapisov), pa bo potem verjetno tudi ta napaka odpravljena (upam ).
ian77 ::
To se mi dogaja tudi po nadgradnji firmware (SLO podnapisi), tako, da to ne bo to.
Ma kaj ti blokira pri xvid ali tudi pri divx kodiranju ?
Da ni ta seria z napako, ker očitno ima te težave več kupcev.
Ma kaj ti blokira pri xvid ali tudi pri divx kodiranju ?
Da ni ta seria z napako, ker očitno ima te težave več kupcev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 72099 (16861) | LexLuthor |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324629 (49973) | cryptozaver |
» | [DivXviD] KISS predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 86367 (19390) | tomko030 |
» | [DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 62101 (20515) | Caniggia |
» | [divXvid] štekanje/trzanje pri predvajanju (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13691 (7580) | yoco |