Forum » Pomoč in nasveti » predvajanje hd filma preko pc-ja na lcd-tv
predvajanje hd filma preko pc-ja na lcd-tv
nocnitic ::
Imam eno vprašanje ?
Slika se zatika pri gledanju hd filma (hdmi povezava) pri povezavi z računalnika na lcd-tv. Če predvajam film na računalniku preko lcd monitorja stvar funkcionira odlično. (1920x1080)
Torej v čem bi lahko bil problem.? Probal sem že gom,bs-player,windows home media cinema..
WIndows 7
Corel duo 2,9 ghz
4gm RAM
ATI RADEON 5770
Slika se zatika pri gledanju hd filma (hdmi povezava) pri povezavi z računalnika na lcd-tv. Če predvajam film na računalniku preko lcd monitorja stvar funkcionira odlično. (1920x1080)
Torej v čem bi lahko bil problem.? Probal sem že gom,bs-player,windows home media cinema..
WIndows 7
Corel duo 2,9 ghz
4gm RAM
ATI RADEON 5770
- premaknil iz Mali oglasi: Tilen ()
mr Vragec ::
Predvidevam da se zatika pri grafični kartici (ne pa vzet mojega odgovora kot fiksnega in 100% pravilnega). Tud sam sem včerja prvič testiral hdmi povezavo iz PC --> TV preko dvi-->hdmi-->TV pa se je slika pri predvajanju bluray filmčka zatikala.
Zakaj točno bi pa šlo pa še nevem.
Kubuntu 9.10
AMD X2 9950
4gb RAM
Zakaj točno bi pa šlo pa še nevem.
Kubuntu 9.10
AMD X2 9950
4gb RAM
pingo76 ::
Dvomim da je to tvoj problem a probaš lahko še izklopit vse napredne funkcije na tv-ju. Ponavadi naredijo več škode kot koristi. Pametne razlage pa ne najdem za tvoj direkten problem. No ker je ati, morda driverji. (ati fanboy-i naj ostanejo tiho saj imam zadnjih 5 grafičnih ati) :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pingo76 ()
http://www.samsunglcd.gen.tr/samsunglcd...
je full hd tv
Bom probal sklopit vse funkcije na tv-ju pa vam sporočim.
je full hd tv
Bom probal sklopit vse funkcije na tv-ju pa vam sporočim.
paljer ::
Poglej, če imaš na tvju kakšne možnosti, ki naj bi izboljšale predvajanje filmov/iger. Če jih imaš obvezno izklopi, meni se je dogajalo isto in vzrok je bil ravno v tem. Po izklopu "filmskega" načina na TVju vse teče gladko.
Qcube ::
Do zatikanja pride zaradi neujemanja frekvence TVja in filma. Če imaš možnost, poskusi TV nastavit na NTSC ali 60Hz.
Najlepša hvala vsem za odgovore, bom probal se mal poigrat s tv-jem potem ko pridem domov.
thanx
thanx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma LG 50 pk350 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 64831 (345) | stratosD |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586205 (25534) | Dominator |
» | Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 105891 (46335) | kitka77 |
» | DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21753 (10865) | BorutK-73 |
» | WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Zvok in slika | 153243 (35812) | king67 |