» »

Plazma LG 50 pk350

Plazma LG 50 pk350

KoMit ::

Ali ti na računalniku normalo predvaja ta posnetek tako z DTS kot ac3?
Ali ti ostale posnetke na TV-ju pravilno predvaja?

lada ::

Na računalniku film predvaja normalno tako z DTS in tudi kot ac3.
Ostale posnetke predvaja normalno tudi filme v HD kakovosti z DTS vendar brez zvoka.
Poskusil sem pretvarjati tudi z progrmom MKV2AC3 vendar se zgodi enako.

KoMit ::

Mogoče je problem v container-ju mkv.
Naloži si program MKVtoolnix - http://www.videohelp.com/tools/MKVtooln... (ne zadnjega ampak enega starega npr.2.4.0., če jaz delam container-je z novejšim, mi jih LG LCD ne predvaja). Tu zaženi program mkvmerge in vanj naloži posnetek. Tu boš videl vse (video, audio, podnapisi) kaj se nahaja v mkv-ju. V eno datoteko si z mkvmerge shrani samo video, v ta drugo pa video in audio datoteko in poskusi oba posnetka predvajati na TV-ju.

SkyEye90 ::

Pri novejših mkvmerge je nujno potrebno pri vsaki stezi izbrat opcijo compression: NONE (privzeto je prazno). Opcija se nahaja na spodnjih jezičkih vsake steze, trenutno ne morem pogledati točno kje. Sem imel podobne težave z WDTV, ki sploh ni hotel predvajati če ni bilo izbrano none pri prekodiranju z mkvmerge.

MH0 ::

Bo treba dromarja počakati. Mislim, da je on trdil, da gre to z "enim" klikom. Pa da vidimo...

KoMit ::

Meni DTS v AC3 z PopCorn MKV AudioConverter dejansko dela z enim klikom. Brez problemov.

sundance ::

Evo, sem se včlanil v klub lastnikov plasme 50pk350.
Prvi vtis: stvar je AWESOME:)
Čeprav nisem še imel kaj dosti časa in sem pravzaprav zaenkrat priklopil samo T2 prek scarta me je res presenetila lepa slika. OK nekateri kanali niso povsem čisti(predvsem slovenski) ampak npr. fox live pa zgleda kul. Če je že tkole dobr ne vem kva bo šele prek hd>:D
Imam pa nekaj vprašanj:

    ko sem prvič prižgal tv je cez ekran švignila tanka barvna črta, to se je zgodilo trikrat v recimo minuti, kasnje pa se ni več pojavilo. Skoraj neopazno in hitro ampak vseeno, je to normalno(plasma pa to)?

    povsod, ko beren forume pravijo da ni priporočljivo gledati z črnimi robovi spodaj in zgoraj, ampak kaj pa potem. Vsi slovenski kanali majo tak format tudi večina tujih. Kako naštimati,da ne bo robov. Edina opcija, ki sem jo jaz zasledil je, da razvlečem sliko ampak potem je npr. pop tv ok, če pa prestavim na fox, ki v osnovi že nima robov mi pa potem odreže dejansko sliko. Je potem potrebno stalno prestavljati, se pravi razvleči za ene in spet nazaj na normalno za druge?

    Kako je z break in metodo. Zaenkrat se mi zdi še najbol kul napredno 1, vse na 50 razen kontrast na 75. Je to OK za teh prvih 50, 100 ali kolko ur. Teh raznih break in cd-jev ki jih pogosto omenjajo res ne vem če se mi da predvajat en in isti negledljiv cd 100ur. Ali je pač to nuja?

    Aha še tole je na kakšen način mogoče preveriti koliko ur imam TV že v uporabi, da vem kdaj je teh 50, 100 ur mimo ali ste vi to kar na približno?


PS: kako je s kvaliteto HDMI kablov, je res daljši pomeni slabša kvaliteta slike? Sprašujem za povezavo z PC HDMI-HDMI rabil bi pa tam 5-7m.
Lep pozdrav

)

Dromar ::

Ne skrbi glede ničesar. Mogoče je za break-in res pametno, da predvajaš nekaj, kar je čez cel zaslon, da se ulaufajo vsi piksli in ne sam sredinski. Kaj ne gledaš nobenih serij? CSI, Dexter, House, Prison Break, Rome,...vse te novejše serije so narejene v 16:9 in so torej full screen, al pa če igraš PS3/X360 je vse v 16:9...Načeloma je za break in fajn met kino nastavitev, če se prav spomnim, osebno mi je tudi najbolj všeč, komu drugemu verjetno kaj drugega.
Dolžina HDMi kabla mogoče vpliva na kvaliteto slike, kaj pa vem, ampak če ti to rata opazit, si pa res za v NASO

king67 ::

Sundance, me veseli, da si s tv-jem zadovoljen. Nagovarjam tebe, ker si izpostavil, vsaj meni, največjo pomanjkljivost LG televizorjev. Nimajo namreč faking avtomatske prilagoditve formata slike! Zelo soliden hardware (za fer ceno), 1000 čungalung pri nepomembnih 'tuning' nastavitvah, ne moreš pa se izogniti Quick menuja ob vsakokratnem preklopu kanala. Ne vem, kaj delajo njihovi softveraši, saj ima avtomatiko glede formata slike vsako turško Gorenje, Matrix, Silva Schneider, Grundig... Najbolje pa ima to rešeno Philips. Res škoda.
lp,
King67

bon_bon ::

Imam dve vprašanji :)

- Priključim HDD na 50pk350. Na HDDju imam posnet DVD. Označim VOB datoteke in pričnem z gledanjem filma. Zdaj pa vprašanje. Moti me, ko vsakič, ko se zažene nov vob file, moram iti v meni in izbrati podnapise. Vcasih se zaporedna številka podnapisov spreminja, tako da moram poizkati kateri je pravi, npr: pri prvem vob fajlu je slo podnapis pod 1 pri drugem enako pri tretjem je pa lahko pod 4. Je kakšna enostavnejša rešitev?

- Danes sem poizkusil prekonvertirati dts v ac3 zvok z Popcorn audio converterjem. Pa ni šlo. Ker mi ni uspelo nobenega filma (poizkusil sem jih 5) prekonvertirati, sem poizkusil še z enim, katerega sem mesec nazaj uspešno prekonvertiral in tudi pogledal na plazmi. A tudi tega nisem mogel. Stvari se odinštaliral, pobrisal v registru itd pa problem ostaja nespremenjen.
Kaj bi še lahko poizkusil?

Slika problema:
 Problem konvertiranja DTS v AC3

Problem konvertiranja DTS v AC3

lp !

bon_bon

KoMit ::

Predvidevam da si sam instaliral MKVtoolnix (mkvmerge imaš verzijo 4.6). Meni je Popcorn audio converter sam namestil verzijo 2.6. Poskusi namestiti MKVtoolnik 2.6 in to nastavi tudi v Popcorn audio converterju.

bon_bon ::

@Komit:

hvala, rešeno.
lp !

bon_bon

KoMit ::

@bon_bon:
Super. Kar se pa tiče problema z vob datotetakami jih je pa najbrž potrebno združiti v eno veliko datoteko. Ali v vob datoteko (VOBmerge ali kaj podobnega) ali mpg datoteko (VOB2MPG ali kaj podobnega). Žal teh programov ne poznam, tako da nekih izkušenj s tem nimam. Pomembno je le, da ti jih združi brez kodiranja.

bon_bon ::

@KoMit:
hvala za namig. Bom probal kaj ata googla vprašat v tej smeri :)
lp !

bon_bon

Daddy1 ::

Lep pozdrav udeležencem foruma.
Daddy1
Do pred kratkim sem prebiral večino forumov z nasveti ter se odločil za LG 50PK550 a so ga baje v SLO razprodali par dni pred naročilom (imajo ga še v HN a dražji,kot je npr. LG PK750).
Nato sem se odločil za PK350 a sedaj vidim,da je PK750/760 dražji le za cca 100EUR zato prosim za mnenje:
- ali se zaradi THX (predvsem zaradi THX za svetlo sobo) in več HDMI izplača ta nakup saj po recenzijah gre za 2 razreda višji model od PK350.
-zanima me tudi ali je kakšen novejši LG firmware spremenil prejšnje težave PK750 pri kalibraciji ter "edge enhancement".
- doslej nisem zasledil izkušnje kakšnega lastnika PK750 na forumih....
- Samsung je že začel zniževati cene za modele serije 500 - ali morda priporočate kakšen Samsungov model plazme v rangu do 800EUR
Najlepša hvala

SkyEye90 ::

THX se ne izplača, kot sem že pisal, sem svojo PK350 odklenil in imam THX način, ki je praktično enak nastavitvam pod funkcijo Napredno. THX Bright room pa je malo svetlejši. V kolikor bi si želel nastaviti THX sam, ti lahko napišem čisto podrobno kalibracijo, pa boš imel točno tako nastavljeno. Sicer pa sedaj ne gledam na THX, ker slika ni ravno najboljša, ni preveč ostra, je malo rdečkasta..za ogled filmov pravijo najboljša, a sam sem si raje nastavil malo bolj živo sliko kot pa jo da THX način.
Glede HDMI pa sam veš, ali sta dva dovolj. Meni zadošča eden in se na to nisem niti oziral. Če pa misliš imeti 5 naprav na HDMI, pa žal ne bo šlo.
2 razreda višje..nevem kaj bi rekel, a po ogledu v živo se mi zdita obe sliki popolnoma enaki, odstopa le 950 model, ki ima v svetlejši sobi boljšo črnino v sliki.
Večina jih ima res PK350, enostavno: res dobra plazma, za katero sploh ne moreš verjeti, da je lahko tako poceni..pa je res :)

bon_bon ::

@Komit:

sem našel programček - Vobmerge, da mi združi VOB fajle v eno datoteko.

tu sem ga DLjal. Velik je cca. 326kB
http://www.evilmaster.net/index.php?pag...

Zaenkrat je super zadevica.
lp !

bon_bon

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bon_bon ()

Daddy1 ::

Daddy1

@SkyEye90
Malce pozno a lepo se ti zahvaljujem za promptni odgovor. Ko se bom defitivno odločil za nakup, bom vsekakor bil vesel ponujene pomoči pri začetni kalibraciji.
Kaže, da moja vprašanja niso bila ravno provokativna, saj ni bilo odziva... tako, da sem spet začel prebirati vse mogoče forume in recenzije potencialno konkurenčnih TV, še vedno pa iščem tudi mnenja o PK750, saj sem na enem hrvaškem forumu dobil nasvet, da je nakup za cca 1oo€ boljša naložba od PK350.
Lep pozdrav

sundance ::

Lep pozdrav,

Eno vprašanje, če bi kdo znal pomagati.
PC v pk350 HDMI-HDMI. Slika se prenaša vedno, brez problema. Kar pa se tiče zvoka, grem v control panel, hardware and sound in izberem TV kot default audio device. OK stvar dela, zvok se prenaša, ko pa ugansem PC in ga recimo naslednji dan spet prižgem pa tu piše da TV ni plugged in, čeprav je stvar še vedno isto priklopjena in tudi sliko lahko prenašam. No, če potem izključim HDMI iz TV in ga spet priključim nekako v prvem ali drugem poizkusu spet zazna TV kot plugged in in spet lako šibam zvok. Samo je malo annoying stalno izključevat in vključevat HDMI v TV, da zazna TV kot sound device. Torej, če mi kdo lahko tule kaj pomaga bom zelo hvaležen.

PS: če se še kdo zanima za nakup pk350 in ga skrbi ImageRetention. Takole bom rekel, stvar se hitro pozna ampak tudi hitro izgine. Večinoma je sploh ne boste opazili, predvem pri gledanju TV kanalov in filmov kjer so močne barve jo jaz osebno ne opazim. Opazi pa se,če imam popolno temo na TVju black screen od windowsa in ga obsvetlim z svetlobo od monitorja. Takrat prvič ko sem to pogruntal me je kar malo presenetilo, okno od wexplorerja je bilo na delu TV odpto kako minuto pa se je že poznalo, ampak kot sem rekel stvar kitro pride in hitro gre, takoj ko sem prižgal film se ni več opazilo, po koncu filma pa tudi na black screen ni bilo nič več opaziti.
Smešno je le, včeraj sem gledal film, ki je bil stalno precej temen, se pravi sneman v temi, mraku. In po pol filma je nastal IR od podnapisov.Dve beli črti tam kjer so bili podnapisi. Ni se poznalo tako močno, se pa je. Na žalost sem moral pač gledati film tako ker stvar ni izginila ker so pač podnapisi še naprej se predvajali na istem mestu.
Tako da, IR, je prisoten ni pa nek big deal. Burn in, upam da mi nebo treba kdaj izvedeti;)

MH0 ::

S čim pa čistite prah iz stekla? Je to kaj občutljivo?

SkyEye90 ::

S klasično antistatično krpo za prah, nobene posebne študije :) me pa vedno razveselijo touch gumbi pod zaslonom, ki ob brisanju prahu poskrbijo za pestro doganaje na televizorju ;((

MH0 ::

No po takšni operaciji s krpo iz mikrovlaken je zaslon vse druga, kot čist. In celo destilirano vodo sem vzel.

Dromar ::

A ni bila neka krpica priložena?

mataur ::

A si je kdo sedajle ogledal kvalifikacije formule 1 v HD tehniki na 350tki? Mislm...me prov zanima, kako je slika lahko še lepša...razen, da ti Vetel zaparkira v dnevni...

Miha4 ::

LP,vsem ! Mene pa zanima slednje. Imam plazmo LG 50PK550. Zakaj, ko vstavim zunanji disk v usb priključek in hočem predvajat mkv file-je mi na osmih od deset filmov mi napiše "nepodprt avdio". Za odgovor se vam vnaprej lepo zahvaljujem.

kmetek ::

miha dts?

Miha4 ::

kmetek: ja, mislim da ja pri vseh mkv-juh sem opazil da imajo DTS...kaj zdej to pomeni, moram pobirat take ki niso DTS al kaj - se da kaj naštimat, se opravičujem, ampak glede teh stavri sem res analfabet

kmetek ::

1. da, vendar veliko jih ni
2. konvertirat v ac3
3. kupiti player, ki podpira vse.

Miha4 ::

hvala...odličil se bom za točko 3. Imaš kašen nasvet, kašn ki ima dobro razmerje cena/kvalitea ?

SkyEye90 ::

Jaz predlagam WDTV Live, cena okoli 90 evrov, predvaja pa res VSE brez problemov. Nima sicer notranjega diska, a cena zunanjih diskov ni tako visoka, da bi se splačalo vzeti predvajalnik z že vgrajenim.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SkyEye90 ()

kmetek ::

wdtv live , priklopiš preko kabla na pc pa streamaš od tam filme.
xtreamer

Caniggia ::

Kako si pri tej plazmi lahko posortiraš dtv programe. V navodilih lepo kaže za analogne, digitalnih pa nikakor ne morem posortirat kot bi želel.

hvala za pomoč.

Plazma 50pk350 in telemach kabelska
Did you try to press F1?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Caniggia ()

MH0 ::

Ja tam pri iskanju je treba prvo paziti na neko kljukico, če se ne motim in potem gre tudi dtv sortirati. Mučno, ma kaj mučno, MUČNO ampak gre.

Boobiz ::

Zdravo,

Že dalj časa razmišljam o nakupu plazme in v oči sta mi padla ravno pk350 in pk750 ki je malo dražji. Mogoče bi, če kdo bolj pozna model 750 povedal kakšna je razlika med njima v hardwareu in kakovosti slike.
Druga stvar pa je ta, prebral sem namreč review, ki ga je nekdo postal na prvi strani, in po pravici povedano je bilo kot bi bral v kitajščini, ker se na te zadeve ne spoznam. Torej, sem na hitro preletel in predbral samo conclusion, ki govori v prid nakupu tega tvja. Prebral sem tudi komentarje pri testu in sem še bolj zmeden, ko so nekateri govorili da je slika obupna in da že tako šibke črne in nasploh vseh barv v temnem prostoru, v svetlem ambientu še poslabša. Torej glede na to da je prostor v katerem bi tv mel dokaj svetel (bele stene, sonce osvetljuje pol prostora večino dneva, stena na kateri bi tv hengal sicer ne vidi sonca in bi bla postavljena kontra sončnim žarkom), me zanima smiselnost nakupa, ker imet spuščene žaluzije oz. popolnoma zatemnjen prostor mi ravno ne diši najbolj. Sicer TV bi večinoma bil v uporabi zvečer ampak nočem, da sem omejen izključno na čas ko v prostoru ni veliko svetlobe, cuz that would be just stupid. Predvajal bi večinoma filme in serije, torej večinoma divx in hd, razdalja gledanja pa bi bla 4m.

Torej, da povzamem: Imam svetel prostor, predvajanje večinoma hd in divx, razdalja gledanja 4m, netrenirano oko (ignorance is bliss, okej ravno zmazane oz. kockaste slike nočem met, za svetlost in kontraste pa, če le nebo vse rumeno ali rdeče oz. preveč umetno, mi je vseeno.)
Priporočate/ne priporočate? Prosim za argumentiran odgovor, da se tudi jaz kaj novega naučim :D
In ja, se zavedam da od divx ne morem pričakovat preveč lepe slike.

_marko ::

Trenutno imam LCD TV, ki nima možnosti priključitve kartice, ki bi zamenjali digitalni pretvornik - Telemah.
Problem je, ker moram sedaj uporabljati dva daljinca (od TVja in od digitalnega pretvornika).

Plan imam kupiti tole plazmo, pa me zanima ali ima tisti priključek, ki zamenja digitalni pretvornik. Kako se sploh reče temu priključku?

Hvala za odgovor!

lp marko
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

Boriss30 ::

Marko ja pk350 ima režo za kartico!

Sem se pa priključil pogovoru o temu super tvju, ker imam težave z sortiranjem analognih kanalov. Nikakor, ko že vse natšimam pod zavihkom setup in pa manual tuning, kjer lahko iščem programe in jih lepo potem shraniš pod poljubno številko. Problem je namreč, da ne shrani določene ampak samo prvi program, ki ga zberem in mi potem enak kanal meče pod vse številke. Kar pomeni, da, če bi vse naštimal bi imel na vseh 52 programih enak program le imena, ki sem jih naštimal za prvotno mišljen program se shranijo. Bojim se, da gre za napako tvja ali pa kaj narobe delam? Lp

_marko ::

Boriss30: hvala za informacije. Torej nebom več potreboval digitalnega sprejemnika. Super.

Drugače pa me zanima še tole - koliko je po vaših izkušnjah minimalna dolžina, da lahko normalno gledaš ta TV? Sam imam ponekod v sobi 3m, ponekod pa celo 2,5 - ali je to premalo?

lp m
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

Mare3 ::

Čisto odvisno, najbolje je da se zapelješ do bigbang-a in se tam postaviš 3m stran in pa 2,5m stran pa boš videl.

MH0 ::

Boriss30 je izjavil:

Marko ja pk350 ima režo za kartico!

Sem se pa priključil pogovoru o temu super tvju, ker imam težave z sortiranjem analognih kanalov. Nikakor, ko že vse natšimam pod zavihkom setup in pa manual tuning, kjer lahko iščem programe in jih lepo potem shraniš pod poljubno številko. Problem je namreč, da ne shrani določene ampak samo prvi program, ki ga zberem in mi potem enak kanal meče pod vse številke. Kar pomeni, da, če bi vse naštimal bi imel na vseh 52 programih enak program le imena, ki sem jih naštimal za prvotno mišljen program se shranijo. Bojim se, da gre za napako tvja ali pa kaj narobe delam? Lp

Ko so enkrat shranjeni jih greš prestavljat. Zelena tipka - premikanje - zelena tipka. Zamudno ko hudič.

_marko je izjavil:

Boriss30: hvala za informacije. Torej nebom več potreboval digitalnega sprejemnika. Super.

Drugače pa me zanima še tole - koliko je po vaših izkušnjah minimalna dolžina, da lahko normalno gledaš ta TV? Sam imam ponekod v sobi 3m, ponekod pa celo 2,5 - ali je to premalo?

lp m

Če ti počasno preklapljanje med kanali ne bo živcev pojedlo, ga res ne boš poteboval.
2,5 - 3m bo kar ok.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: MH0 ()

_marko ::

Imam zdaj kak teden ta TV - živcira me počasno preklapljanje med kanali. Nevem zakaj se to dogaja, ampak še na 10 let straih TVjih gre zadeva hitreje.

V katerem formatu morajo biti posneti videji (filmi), da se lahko predvajajo preko USBja?

Lp marko
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

Priesteye ::

Imam pk350 že 7 mescov, zadovoljen :D
Imam jo povezano preko HDMI na PC (nvidia-> dvi-hdmi)
me pa zadnje čase nekaj bega, ne vem ali sem ratal občutliv ali se je pojavil problem in sicer recimo če je v filmu nek počasen kader ko se kamera premika v neko smer, se slika na robovih (tam je najbol opazno) rahlo zatika, pa mislim da to nima veze z 60hz osveževanjem ker igre mi delajo brez problema, TV programi v enaki situaciji tudi.
Uporablam pa MPC in coreAVC dekorder, mogoče je kaj s tem
je kdo imel podobno težavo oz. ve kaj to povzroča in kako odpraviti?

@_marko
malo pozno a vseeno, na strani 2 je veliko o tem

LP

SkyEye90 ::

Slika se zatika, ker ima film 24slik na sekundo, osveževanje pa je 60Hz (torej 60 slik na sekundo). Televizor tako prikaže prvo sličico 2x, drugo sličico 3x, trejo spet 2x, četrto 3x, peto 2x.... tako da teh 24 slik na sekundo spravi na 60 slik na sekundo. Zaradi tega, ker torej prikaže sode 2x, lihe 3x se vidi zatikanje, ki je vedno prisotno, a ne zmeraj opazno.
Rešitev: naštimaj si osvežitev zaslona na 24Hz, torej da bo ena sličica filma ustrezala ravno eni osvežitvi zaslona (to je znano kot 24p podpora) pa bo zatikanje izginilo. To podpira večina predvajalnikov, kako pa je s PC-jem pa ti ne znam povedat, verjetno isto.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SkyEye90 ()

Priesteye ::

Bi bilo tole mogoče:?


Hm zanimivo niti nism pomislu na to, se pravi je že 60 hz dovolj, kaj je pol fora 200hz+ tvjev :D
sivcr za pk350 piše da ma 600hz, sam če je input 60 ni fore al kako :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Priesteye ()

SkyEye90 ::

Ja to je to, poskusi in poročaj.

Dražji televizorji poskušajo to zgladiti z vmesnimi zamiki slik, tv ugotovi v katero stran se kamera zamika in potem počasi pelje sliko in tako rečeno se zmišljuje nove sličice glede na predhodno in naslednjo, tako da dobi 100 ali 200 slik. Seveda je teh 100 oz 200 marketinška finta, v resnici je nekje čez 30 neopazno.
Teh 600Hz pa tukaj pomeni refreshov zaslona, če je torej 60slik na sekundo, za vsako sliko televizor 10x prižge pulz, torej 10x utripne z isto sliko...premalo časa imam za podroben opis, a res na grobo upam da ti je kaj bolj jasno kam ciljam. Sicer pa malo po netu pobrskaj refresh rate ali kaj podobnega :)

Priesteye ::

Ja nekako razumem kako deluje :)
sem spremenil, sedaj je tako da nekaj časa (1-2sec) teče gladko potem pa štekne in nato se ponovi, mogoče je tud kej z compom. uporabljam dvi-hdmi pretvornik, bi ga lahko kaj prenos jebal?
bom probal sedaj še z usb klučkom pa .mkv file, če bo kaj bolje
res mi ni jasno.
kaj pa vi uporabljate, kako povežete pc-tv? katere programe za predvajanje ipd

Olaf 2 ::

No, pa je začel brenčati še meni.
Že prej sem ga slišal, vendar komajda. Zdaj sem ga obesil na steno in mi brenči za žile rezat! Ne pretiravam... Pri bolj svetli sliki brenič bolj, pri temni manj.

Zanimivo je, da če ga malo odmaknem od stene ali pa ga pritinsme odzadaj se brenčanje stiša. Ob priliki ga bom snel in preveril / zategnil vse vijake na zadnji strani.

Ima še kdo tak problem?

UPDATE: Na zadnji strani - desno - sem našel neko območje kjer lahko z roko pritisneš na pokrov in brečanje se popolnoma neha! Trenutno se tam nahaja v rolo zvita brisača in rezultat je neverjeten. Bom poizkusil zadevo urediti bolj dolgoročno. Poročam ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Olaf 2 ()

Priesteye ::

Točno tak problem sem imel jaz, brenčalo zelo naglas, ko sem pritisnil zadaj tisi pleh, se je znatno utišalo. nesel sem ga na servis, so ga odprli, ničesar našli, reki da ne brenči in mi rekl kaj nosm dobr tv na servis :D in res je, nehalo je brenčati samo oni niso tega vedeli, od takrat naprej ne brenči več :)

SkyEye, ti uporabljaš WD TV Live za predvajanje filmov?
so kakšne prednosti pred PC-tv povezavo?
ali WD pošilja zvok preko hdmi, ali samo preko optike?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Priesteye ()

revvs ::

WD omogoča priklop tudi na starejše tv za gledanje multimedijskih vsebin, tudi na starejše kable in na net. Glede zvoka pa je dobro ne poslušati preko tv.

Priesteye ::

No saj, jaz bi wd povezal z av recieverjem, kamr imam prikloplen HT. zato me zanima ali gre zvok tudi preko HDMI.
je možno da slika "preskakuje" ker imam na grafično prikloplena 2 ekrana (22" in plazmo" + imam še eno grefično kamor je priklplen še tretji ekran (22")?
In ko predvajam film na plazmi, se pojavi to kar sem zgoraj opisal
Ker matična je stara že 4 leta in možno da ne prebavi toliko podatkov

revvs ::

Če imaš surround napravo in imaš za optiko potem na optiko, drugače pa na standardne 50 let stare kable :))


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4151 152 153 154 )

Oddelek: Kaj kupiti
76961174440 (398811) antonija
»

Plazma LG 50 PV350 pomoč pri uporabi

Oddelek: Zvok in slika
144195 (2945) pisco
»

Plazma LG50PK750

Oddelek: Zvok in slika
82170 (1480) Daddy1
»

Plazma TV

Oddelek: Zvok in slika
72116 (1199) Grizi
»

LG 50PK350 PLAZMA TV - ali ima DVB-C?

Oddelek: Kaj kupiti
92641 (2367) whatever

Več podobnih tem